PRUSAKĀNI UN RUPJĪBAS!

Rakstīts: 10 februāris 2019
Ceļošanas laiks: 12 — 19 janvārī 2019
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 8.0
Draugi, es nevienam neiesaku š o viesnī cu!
Mē s atpū tā mies 2019. gada janvā rī . No pirmā acu uzmetiena man patika viesnī ca. Kopumā cenš amies nepievē rst uzmanī bu sī kumiem un meklē t tikai pozitī vo. Tā pē c no pirmā acu uzmetiena mums iepatikā s numurs 8 stā vu viesnī cas 5. stā vā . "Superior" klases numurs ir plaš s ar balkonu. Š ausmī gi neē rti spilveni, spē cī ga dungoš ana no ventilatora vannas istabā un pelē jums ap gaisa kondicionē tā ju - tas ir viss negatī vais, ko mē s redzē jā m sā kumā . Un tad sā kā s. . . sā kumā mē s sā kā m satikt biezus un lielus brū nus tarakā nus vannas istabā , tad istabā . Mums bija nakš ņ oš ana ar brokastī m, un vienā jaukā dienā , atnā kuš i brokastī s, maizes grozā ieraudzī jā m prusaku, un tad...š ausmas...beigts tarakā ns peldē jā s vā rī tā s pupiņ ā s. Š ausmā s sazvanī jā m viesmī li, viņ š maizes kasti un pupiņ as aiznesa uz virtuvi, kur noķ ē ra tarakā nus un atdeva traukus atpakaļ! ! ! Mē s nevarē jā m ē st vairā k.
Saziņ a reģ istratū rā ar tū ristiem ir š ausmī ga! Mums ir jā izsaka atzinī ba tam, ka tur bija viens jauks zē ns, un tā...tiklī dz jū s sā kat kaut ko jautā t vai jautā t, viņ i pā rstā j saprast jebkuru citu valodu, izņ emot taju. Viņ i arī nevar izskaidrot sevi, un, ja jū s viņ us nesaprotat, viņ i satrū kst un kliedz. Biju š okē ta par š ā du komunikā ciju! Es biež i atpū š os, š ī ir mana ceturtā valsts pē dē jo 9 mē neš u laikā , bet es to neesmu redzē jis nekur citur. Mē s jutā mies kā noziedzī gi bē rni, kaut arī neko ī paš u neprasī jā m. Š okā pat piezvanī ju viesnī cas gidam (Biblio Globus), protams, viņ š viņ us visā di aizstā vē ja.

Tī rī š anas laikā viņ i nekad neliek nekā das kā rtī gas salvetes, ne tē ju, ne ziepes, neko. Viņ i ieliek tikai ū deni - 2 pudeles pa 0.6 litriem dienā . Un ja prasī ja ielikt - istabene neko nesaprot, reģ istratū rā angliski pat nesaprata vā rdus "ziepes" un "salvetes". Viņ i skrē ja pē c istabenes un paš i visu paņ ē ma. Un reiz viņ i nedeva sejas dvieļ us, viņ i teica, ka š odien nav tī ru, tikai vannas dvieļ i. Kā š is!! !
Redzē jā m, kā krievu tū risti tika nokā rtoti - veseli vī rieš i un viesnī ca viņ iem nodroš inā ja istabas ar divguļ amajā m gultā m, viņ i stā vē ja un lū dza mainī t istabu, solī ja pā rģ ē rbties, bet vē lā k. Kā tas beidzā s es nezinu, bet pats fakts! Viņ iem tas ir normā li. Starp citu, mē s esam 2 sievietes un mums bija arī viena liela gulta)
Viesnī ca atrodas paš ā centrā ! Labi, ka tas atrodas klusā sā nielā , bet, tiklī dz jū s izejat no viesnī cas, jū s atrodaties lietu biezumā . Ceļ š uz pludmali un atpakaļ caur Puketas slaveno ballī š u ielu bija saspringts. Un tas ir 10 minū š u gā jiena attā lumā no pludmales.
Viesnī cā ir neliels baseins 8. stā vā , nekad neesmu redzē jis nevienu peldam.

Vē los brī dinā t arī par ielu ekskursijā m. Kā dreiz dzirdē ju, ka tur viņ us var apmā nī t utt. , bet citā s valstī s nepā rtraukti pirku ekskursijas uz ielas un vienmē r viss bija kā rtī bā , bet Taizemē ar to saskā ros - uz ielas nopirku ekskursiju uz Khao Lak, bet lē tā k, nekā gids, bet mums solī ja krieviski runā još u gidu un krievu grupu. Rezultā tā viņ i ieradā s pē c mums 1 stundu 10 minū tes vē lā k nekā bija paredzē ts, uz mū su jautā jumu, kas tik ilgi, viņ i nomurminā ja kaut ko neskaidru par kavē š anos citā viesnī cā . Rezultā tā devā mies ar mikroautobusu, nevis lielo autobusu (110 km lī dz Khao Lak), starptautiskā grupā , kur nebija neviena krieva, ar angliski runā još u taizemieš u gidu pē c bomž a izskata. Labi, ka viņ š mums neko vē sturisku nestā stī ja, tikai pavadī ja, un labi, ka es skolā mā cī jos angļ u valodu un kaut ko sapratu un pā rtulkoju mammai, kura nesaprata ne vā rda. Pē c ieraš anā s mū s neaizveda uz viesnī cu, izlaida ielas vidū ar uzrakstu “Jū su viesnī ca nav tā lu no š ejienes. ” Tā rezultā tā š ajā satricinā jumā mē s aizmirsā m savas personī gā s mantas. m/busā , sapratu tikai netā lu no viesnī cas, uzreiz palū dzu piezvanī t uz reģ istratū ru. Mums solī ja mantas atdot nā kamajā dienā , nā kamajā dienā vienkā rš i atbildē ja, ka lietas neatdos un viss!! !
Tiem, kam ir interese, speciā li ievietoju š ī s tū risma aģ entū ras fotogrā fijas un to atraš anā s vietu - ielu, kas ir paralē la Thanon Ratuthit Songroipi Rd krastmalai.
Visa pieredze ir pilnī bā sabojā ta!
Taisnī bas labad jā saka, ka pludmale ir tī ra, bet zem kokiem ir daudz skudru. Ū dens ir silts, bet tajā ir daudz aļ ģ u.
Masā ž as ir lē tas, bet pē c tā m š ausmī gi sā pē ja tikai kā jas (lai gan masā ž a bija pilna) un Turcijā man masā ž a patika daudz vairā k.
Ja dodaties no Bī beles globusa, ir vē rts doties bezmaksas ekskursijā -
informatī vs. Protams, kaitina pieturas, kur tev mē ģ ina uzspiest daž ā das preces, bet tā pē c jau bez maksas. Padoms - nepē rciet lateksa spilvenus rū pnī cā - cenas ir 3.5 reizes pā rā k augstas. Tie paš i spilveni tiek pā rdoti tirdzniecī bas centros par 1000 batiem un veikalos uz ielas - tas pats.
Pē dē jais, kas jā saka, man nepatika ē diens. Viņ i neuztraucas ar tī rī bu - viņ i cep un vā ra jū ras veltes nemizotas.
Kopumā mē s ļ oti atš ķ iramies no taizemieš iem)))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар