Tuana Hotels Casa del Sol 4*– Atsauksmes

18
Novērtējums 7.410
№35 viesnīcas reitingā Puketa
7.4 Numurs
7.0 apkalpošana
6.4 Tīrība
6.9 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Naktsmītne Tuana Casa Del Sol atrodas Kata pludmalē, 600 metru attālumā no Kata pludmales. Viesnīca atrodas netālu no Kata pludmales, kas ir slavena ar savu dzidru un caurspīdīgu ūdeni un baltajām mīkstajām smiltīm. Ērta naktsmītne, labs serviss. Tuvumā atrodas daudzas kafejnīcas, veikali un restorāni. Atjaunots 2022. gadā. Izmitināšanas iespēja gan ģimenēm ar bērniem, gan jauniešiem.Vairāk →
аватар a-zinchenko84
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā ar 4 gadus vecu bē rnu. Ierodoties viesnī cā mū s reģ istratū rā sagaidī ja ļ oti draudzī ga krieviski runā još a meitene, kas ļ oti iepriecinā ja / divas krieviski runā još as meitenes strā dā pē c kā rtas, no rī ta lī dz 21. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā ar 4 gadus vecu bē rnu.
Ierodoties viesnī cā mū s reģ istratū rā sagaidī ja ļ oti draudzī ga krieviski runā još a meitene, kas ļ oti iepriecinā ja / divas krieviski runā još as meitenes strā dā pē c kā rtas, no rī ta lī dz 21.00, pē c 21.00 lī dz rī tam tikai taizemieš i /. Iedzī vojā s diezgan ā tri, neskatoties uz tū ristu satraukumu, kas ierodas no aizbraucoš ajiem tū ristiem.
Jā piebilst, ka š ajā viesnī cā atpū š as galvenokā rt krievvalodī gie tū risti.
Un tā , dabū jam loloto istabas atslē gu un ceļ a noguruš i, bet laimī gi uzkā pjam uz savu istabiņ u nr. 2 ē kā.3. stā vā . Var braukt arī ar liftu, diezgan moderns, tī rs.
Ieejam iekš ā , un tad mū s sagaidī ja pā rsteigums. . . (skat. foto). Protams, kad izvē lē jā mies viesnī cu, skatī jā mies bildes un kā vienmē r viss ir kā rtī bā un nekā du acī mredzamu trū kumu nav, un arī neesam izlutinā ti. Sienas kaut kā dos traipos, grī das nav mazgā tas, mati visur guļ , poda vā ks laikam nekad nav mazgā ts ar mazgā š anas lī dzekļ iem, bet tikai noslaucī ts ar lupatiņ u. tas bija ar nogulsnē tas plā ksnes pē dā m, gaisa kondicioniera gaisa ieplū des atvere tik draudī gi karā jā s virs gultas, mē beles bija vecas.
Skatī jā mies, ko darī t, gā jā m lū gt mainī t istabu, bet ai, nav brī vu istabu, un kā izrā dī jā s rezervē jot, vajadzē ja kaut kur norā dī t, ka mums vajag istabu citā ē kā , lai gan viņ i pā rsvarā izmitinā t tos, kas ir č etri un vairā k, ir vairā k istabu platī bas un attiecī gi vairā k gultasvietu. Izrā dā s, ka viesnī cai ir 7 ē kas, 1 - 4 ir vecas, 5 - 7 ir jaunas, un tur viss ir kā rtī bā . Mums ir Delux numurs, un jaunajā Delux ir ģ imenes numurs - tā ir atš ķ irī ba. Zvanā m mū su tū roperatorei, atgriež oties mā jā s, viņ a arī atmet rokas, saka, ka rezervē jot nebija variantu, no kuriem izvē lē ties, ka š ī ir viesnī cas krā pniecī ba. Mē ģ inā sim kaut ko izdomā t, kamē r ievā cies. Protams, nā kotnē viņ a neko neizlē ma.
Reģ istratū rā mums piedā vā ja iespē ju samaksā t papildus 1000-1500 batus dienā un mū s pā rcels uz jaunu ē ku. Mē s pieklā jī gi atteicā mies. Lū dzu, vismaz iztī riet. Atnā k meitene, pakavē ar sausu lupatu un viss. Es atkal kā pju lejā un lū dzu izkā pt. Mē s devā mies meklē t ko ē damu. Jā , mazliet labā k sakopuš i, sieva teica: “Pie velna, es pats visu nomazgā š u”, un viss. Pē c pā ris dienā m mums piedā vā ja vē l vienu istabu 1. korpusā , paskatī jā mies - redī si mā rrutki nav saldā ki. Mē s paliekam savā istabā.2302.
Visu pā rē jo, sieva pati noslaucī ja grī das pē c to tī rī š anas (man paveicā s ar sievu, nevis baltu roku).
Es rakstī ju augstā k, ka sienas ir notraipī tas! Kā tas notika! Viss ir ļ oti vienkā rš i, aizgā ju gulē t un sā ku! Bet ne tas, ko tu domā , nē . Odi! Acī mredzot tā s bija viņ u mirstī gā s atliekas uz sienā m, ko atstā juš i iepriekš ē jie viesi, un es sā ku tā s medī t. Vispā r pirmajā atpū tas nedē ļ ā mū s ļ oti labi sakoda š ie radī jumi, un nebijā m vieni, lielā kajai daļ ai viesu kā jas izskatī jā s vienā das - raibas. Odi bija visur, vakarā nevar sē dē t pie baseina, ik pa brī dim pamā j ar rokā m. Un, lū k, pē c nedē ļ as veica teritorijas apstrā di, skaistums guļ pat uz ielas. Pē c tam lī dz atpū tas beigā m odu nebija, ja nu vienī gi nomaldī juš ies.
Konders - kaut kur treš ajā dienā sā ka pilē t, bet tik labi, ka pa nakti applū dinā ja gultu, uz kuras bija paredzē ts gulē t mū su meitai. Tomē r viņ a nolē ma gulē t ar mums, un tas viņ u izglā ba. Lū dzu dari. Aizbraucā m, vakarā prasu - esi izdarī jis? "Nu, paskaties, ja tas turpinā s darboties, pastā stiet mums. " Protams, ieslē dzam, viss kā rtī bā , un no rī ta bilde atkā rtojas. Vispā r jau trī s dienas prasī ju to darī t. Ceturtajā pie rokas vadī ja, rā dī ja.
Atnā ca meistars un izjauca visu konderu. Konders ir iepakots griestos, redzē jā m tikai gaisa vadu, tā pē c tur ledus bija sasalis, it kā pie ziemeļ pola. Vispā r viņ i to arī piepildī ja ar freonu, un tas sliktais auto sā ka izdalī t tā du sarmu !!! ! ! Un nav iespē jas to samazinā t. Izslē dzi pilnī bā un pē c 20 minū tē m vairs nav ko elpot. Ir bezjē dzī gi mainī t gaisa plū smas virzienu, tas joprojā m sū c gultā , lai kā jū s grieztos. Nu mē s esam krievi! (Es neesmu nacionā lists, man tikai likā s, ka š is izteiciens š eit ir aktuā ls. Esmu krievs, dzī voju Kazahstā nā un lepojos ar to) Viņ i vienkā rš i aizklā ja gaisa vadus ar papī ru, mainot virzienu plū sma uz sā niem. Tā da izeja!
Par telpā m un to atraš anā s vietu
Pirmajā stā vā ir numuri ar piekļ uvi baseinam. Izklausā s forš i un izskatā s jauki. Bet ir viens BET, (visā apskatā izsaku tikai savu viedokli). 3. , 4. un 5. korpusā ir š ā das telpas. . 3. , 4. korpuss stā v pretī restorā nam, kur visi brokasto, tur š ī teritorijas daļ a ir norobež ota ar zaļ umiem un tu peldies un neviena tur parasti nav, izņ emot tevi paš u. , klusums. It kā tas bū tu tavs baseins, tu to iegā dā jies un uzreiz bez liekiem ž estiem devies savā istabā . No 5. korpusa logiem paveras skats uz "jū su" baseinu un kopī gu baseinu, ar slidkalniņ u bē rniem, sauļ oš anā s krē sliem un cilvē ku bariņ u. Starp citu, viesnī cā ir 4 peldbaseini, vietas pietiek visiem. Ja esat ar maziem bē rniem, no vienas puses ir ē rti, ka viss ir zem logiem, bet padomā jiet - terases durvis neatvē rsit - bē rns noteikti iekā ps ū denī . Jā , ir ž ogi un durvis, kas aizveras, es domā ju, ka tas jū s nepaliks mierī gā ku. Otrkā rt, gan pa dienu, gan vakarā ir bē rni baseinā , kurā ir skaists slidkalniņ š , vā rdu sakot, ir trokš ņ ains. No 5. un 7. ē kas logiem paveras skats uz tiem paš iem baseiniem ar bē rniem, un pat vakarā lī dz vē lam vakaram uz vietas starp baseiniem tiek organizē tas vakariņ as ar mū ziku un dzī vajiem priekš nesumiem. Vakarā sē dē t pie ū dens, klausī ties mū ziku, izdzert glā zi ir viena lieta, bet, kad mā jā s nevari atpū sties no š ī trokš ņ a, man ir grū ti.
No rī ta jū s varat ieturē t ļ oti labas brokastis. Bufete, daudz salā tu, augļ i, ir kaut kā da zupa, pamatē dieni, desiņ as, siers utt. Tu nepaliksi izsalcis. Brū vē ta nav slikta kafija, bet gaidī ju, ka tā bū s garš ī gā ka. Izvē lī gs. Negaidiet brokastī s jū ras veltes, mums tā s nekad nav bijuš as. Bet vakarā restorā nā , bet pie mū zikas. Restorā nā ē dienkarte tiek sastā dī ta pa dienā m, daž ā s dienā s gaļ a, daž ā s jū ras veltes.
Starp citu, cenas viesnī cas restorā nā ir diezgan pieņ emamas. Ē da tur vairā kas reizes. Jū s izvē laties pamatē dienu, un salā ti ir bufetes stilā . Alkohols par maksu. Salā tu izvē le nav liela (4 - 5gab), un, ja beidzas, tad nes ļ oti ilgi (nu bija pie mums). Kopumā ē diens nav slikts.
Tā kā runa ir par vakara restorā nu! ! ! Viss bija labi, un laikapstā kļ i un vē lme ē st, nolē mā m neiet uz ielas kafejnī cā m, bet gan mierī gi pasē dē t klausoties mū ziku, dzerot vietē jo Chang alu. Manas meitenes pasū tī ja bā rbekjū , un es nolē mu izdrā zties un pasū tī ju grilē tus kalmā rus. To visu gatavo tepat uz ielas, uz oglē m. Paē dā m kā rtī gu š aš liku, pienā ca kā rta burvju kalmā ram. Sā kumā mē ģ inā ju vairā k ceptus taustekļ us, nu, š ķ iet, ka var ē st, man sā ka garš ot viņ a gaļ a, bet tā smarž o un nav cepta. Ī sā k sakot, viņ š bija sapuvis!!!!!! ! ! Piezvanī ju viesmī lim, iedeva degunu, viņ š aizbē ga ar manu kalmā ru, iedod pavā ram ko pajokot, pieskrien pie manis un parā da rē ķ inu, sakot, ka izslē dzu viņ u no rē ķ ina. Vakariņ as sagā dā ja vilš anos. Ir arī vī rietis no blakus galdiņ a, un galdi atrodas tuvu viens otram. "Klausies, es to uzreiz sajutu, tiklī dz viņ i to jums atnesa" ? . Tā tas notiek.
Viesnī cas rajons
Viesnī cas teritorija sakopta, viss tī rs. Mani patī kami pā rsteidza tualete, kas ir publiska, teritorijā . Tas vienkā rš i mirdzē ja ar tī rī bu un jaunumu. Ejā no letes uz ē kā m atrodas akvā riji, ļ oti skaisti.
Uz vietas ir masā ž as salons.
Wi-Fi - darbojas visā viesnī cā . Ā trums vidē js, bet pietiekoš s, lai sazinā tos ar mī ļ ajiem.
Baseini, manuprā t, arī tī ri, bet smarž o pē c balinā tā ja, kur bez tā . Un jā , jā uzmanā s ieejot centrā lajā baseinā , kas ir ar slidkalniņ u, tur pā rklā jums ir tik raupjš , ka var viegli saskrā pē t kā jas, š ī piebilde laikam vairā k attiecas uz bē rniem, jo. viņ i neskatā s uz leju.
Animā cija
Izbaudī ja spē ļ u istabu. Tas nav liels, ir animators un animators strā dā , pilda savu funkciju. Krievvalodī gā s meitenes ir saderinā juš ā s ar bē rniem. Bē rni lī dz 5 gadu vecumam nedrī kst izbraukt bez vecā ku uzraudzī bas, viss ir loģ iski. Vakarā no pulksten 19 kinozā lē uz lielā ekrā na bē rniem tiek rā dī ta multfilma krievu valodā . Viņ i izsniedz bezmaksas popkornu. Pirms popkorna ņ emš anas bē rni apstrā dā rokas ar dezinfekcijas lī dzekli, kas tur arī atrodas. Klase. Bē rni paliek skatī ties multfilmu, un animators dodas strā dā t uz restorā nu. Skaidri izskaidro, kas ir ē dienkartē un kā gatavot. Faktiski darbojas kā tulks starp mums un virtuvi.
Pati viesnī ca, manuprā t, nav slikta. Jū s atstā jat viesnī cu, dodieties taisni 70 metrus pa aleju uz galveno ielu, pagriezieties pa kreisi, apbraucat slaveno ž ogu un esat pludmalē . Uz pludmali mierī gā solī , ar pavē rtu muti jā iet apmē ram 10 minū tes. Starp citu š ajā joslā , tiklī dz š ķ ē rsoji barjeru no viesnī cas, labajā pusē top saldē jums. Lē tā kais, ko esam redzē juš i, un garš a un tehnoloģ ija neatš ķ iras, tas maksā.70 batus. Tajā paš ā joslā var atrast, ko ē st gan no vietē jā s, gan no Eiropas ē dienkartes.
Atkā pe no tē mas.
Cenas - es noteikti skopu! Bet varbū t kā ds izskaidros jū ras velš u cenas valstī , kas atrodas pie okeā na. Kā jū ras veltes var maksā t tikpat, cik kontinenta iekš ienē . Jā , viņ i š eit ir karsti, tikko noķ erti un dzī vi, nē .
Kopumā , neskatoties uz to, ka sā kumā nebija liels satraukums, ar viesnī cu bijā m apmierinā ti. Vai to izvē lē simies nā kamreiz? Droš i vien nē , esam pieraduš i, ka viesnī ca ir, nu, diezgan tuvu krastam, lai nemaz nebū tu jā iet kā jā m. Laiks un budž ets visu noliks savā s vietā s.
Ceru, ka mans pā rskats kā dam noderē s!
Atkal! Tekstā viņ š izteica savu viedokli un viņ a novē rojumi, kas var nesakrist ar citiem, neko nereklamē ja.
Paldies.
аватар Shyrena.k92
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Nopirkā m biļ eti uz 4 mē neš iem, uzreiz uzrakstī ja vē stuli, ka vē lē tos dzī vot jaunbū vē . Tā kā vecie ir pilnī gi bezjē dzī gi. Mums teica, ka esam jaunlaulā tie. Dienu pirms mū su ieraš anā s vē stule atkal tika pavairota. … Tomēr ▾ Nopirkā m biļ eti uz 4 mē neš iem, uzreiz uzrakstī ja vē stuli, ka vē lē tos dzī vot jaunbū vē . Tā kā vecie ir pilnī gi bezjē dzī gi. Mums teica, ka esam jaunlaulā tie. Dienu pirms mū su ieraš anā s vē stule atkal tika pavairota. Cik mē s braucam uz Tai, nekad nav bijuš as problē mas ar viesnī cu. Ierodoties mums iedeva istabiņ u vecajā ē kā (pirmā korpusa), bijā m jau nedaudz saspringti, jo iepriekš reģ istrē juš ies cilvē ki sū dzē jā s administratorei, ka ar ū deni viss ir ļ oti slikti, aizsmacis nelabuma dē ļ . gaisa kondicionieris un daudz prusaku. Un viņ u tieš ā m ir daudz un skrien ļ oti lieli, nesamulsuš i lī dzi sarkanajā m skudrā m.
Mē s iegā jā m istabā . Ļ oti smacī gs, visa dobe klā ta ar vecā m mā kslī go puķ u ziedlapiņ ā m un netī ra zī me ar apsveikumiem. Hmm. . . nu ieslē dzā m kondicionieri un uzreiz skrē jā m uz duš u. Kā ds bija mans pā rsteigums, kad izkā pu no duš as, un CONDER NESTRĀ DĀ , PŪ T KARSTO GAISU, vē su! ! ! Zvanī jā m uz reģ istratū ru, teica, ka atbrauks meistars un pā rbaudī s freonu.
Tehniķ is ieradā s 40 minū š u laikā , mē ģ inot novē rst problē mu. Kad viņ š atvē ra restes, kur atradā s kondicionieris, izkrita tonna putekļ u un netī rumu, kas dabiski izkaisī jā s pa visu istabu. Ā rā +36, karsts, nav ko elpot, putekļ i, sā ka mosties alerģ ija. Un tad meistars saka, ka konderis ir "Finish", tas ir, ir saplī sis. Zvanī jā m administratorei un tad ES BŪ TU Š OKĀ - VIŅ A MAN SASTĀ , KA NAV PIEEJAMĀ S TELPAS UN NEKUR NEVAR MŪ S ATIESTATĪ T. MAN IR JAUTĀ JUMS: KĀ VIŅ IEM NAV REZERVES NUMURI NEVIENAM GADĪ JUMĀ . Eju lejā , lai risinā tu š o situā ciju, jo mani pieklā jī gi aizsū tī ja pa telefonu un pateica, ka administratorei jā strā dā un nolika klausuli. (ES NEATceros Š Ī CILVĒ KA VĀ RDU, BET VIŅ A BIJA KRIEVIETE, AR TUMŠ IEM LOKOTĀ JIEM MATIEM UN UZ JEBKURU JAUTĀ JUMU VIENMĒ R UZRAKSTU SAVU UZDEVUMU, it kā es viņ ai bū tu parā dā DAUDZ NAUDAS, TAS BIJA DAŽ Ā K)
Nokā pu lejā un sā ku runā t, kā ir, ko mums darī t?
Pē c aptuveni 40 minū tē m mū s tomē r pā rcē la uz treš o un arī veco ē ku. Paldies Dievam ar darba konderu, kurš krakš ķ (gulē jā m ausu aizbā ž ņ os). Mē s než ē lī gi iznī cinā jā m prusaku un skudras, bet nebija izejas uz balkona lodž iju, tā visa bija nosē ta ar balož iem, kas dzī voja virs mums. Vannas istabā no ventilā cijas izlija spalvas. Smaka bija neizturama.
Labi, mē s uz to pievē rā m acis, jo negribē jā m sabojā t garastā vokli. Nopirka ekskursijas, atgriezā s vē lu.
Bija arī mirklis ar pusdienu kastē m – tas mū s ļ oti pā rsteidza. Mums bija agra ekskursija, devos iepriekš pasū tī t divas pusdienu kastī tes rī tam. Vienmē r pasū tī ts, nekad nav bijis problē mu. Un tad tā pati persona, saukta par administratori, saka, ka viņ iem pusdienu kastī tes ir tikai tiem, kas pē rk ekskursijas.
Vietē jam gidam (mums bija Pegasus) es atkal uzdodu jautā jumu par kastē m, atbildot saņ emu stulbā ko sejas izteiksmi un augstprā tī gu komunikā ciju. VĀ C TIKAI. . .
Es tomē r paņ ē mu pusdienu kastī tes, noliku savā s vietā s.
Vairā k š ajā viesnī cā nav kā jā m. Neviens pat neatvainojā s. Reiz istaba bija izrotā ta ar veciem ziediem un viss. Rupji, augstprā tī gi sazinā ties, netī rī ba, š ausmas.
аватар verasisina
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pat ņ emot vē rā to, ka viesnī ca ir tā lu no jauna, viesnī ca neapš aubā mi ir laba. Atraš anā s vieta lieliska, devā mies atpū sties ar bē rnu, un bijā m ļ oti priecī gi, ka pludmalē nonā cā m 7-8 minū tē s. … Tomēr ▾ Pat ņ emot vē rā to, ka viesnī ca ir tā lu no jauna, viesnī ca neapš aubā mi ir laba. Atraš anā s vieta lieliska, devā mies atpū sties ar bē rnu, un bijā m ļ oti priecī gi, ka pludmalē nonā cā m 7-8 minū tē s. Ar nelielu platī bu ir trī s baseini, lai gan viens paredzē ts telpu pirmajos stā vos, kur galvenokā rt peldas to viesi. Jauks baseins bē rniem un baseins pieauguš ajiem peldē š anai. Baseini vienmē r ir tī ri, paš i redzē jā m, kā tiem sekot. Ir pieejams arī bē rnu klubs, lai izklaidē tos, tač u negaidiet no tā daudz. Vienkā rš i vakarā skaties multfilmas, bet vismaz kaut ko, un Taizemē tas nav tik izplatī ts. Vē l viena laba viesnī cas kvalitā te ir tā , ka numuri, lai arī tie nav jauni, ir lieli un var izmitinā t lielu ģ imeni. Un ir arī blakus istabas, kas arī ir labi. Mū su istabā bija virtuvī te ar mikroviļ ņ u krā sni, bet mē s to neizmantojā m. Ir liels balkons ar milzī gu galdu un krē sliem, ir ē rti pavakariņ ot, ja atnesat vakariņ as savā istabā . Ir odi, paņ ē mā m odu lampu, uzlikā m uz balkona, pa nakti ienesā m istabā . Vajag lietot kā du lī dzekli pret viņ iem, tā du nav ļ oti daudz, bet ir. Tī rī š ana ir laba, tač u tie nemainī s jū su palagus un dvieļ us, ja vien tie netiks izmesti uz grī das. Katru dienu tika nodroš inā ts ū dens, tē ja un kafija. Un pats galvenais, apkā rt ir attī stī ta infrastruktū ra, kuru mē s patiesī bā meklē jā m. Patika, ka mū s brī dinā ja par visā m viesnī cas niansē m, tā pē c mums nebija nekā du problē mu. Pa ceļ am uz jū ru ir daudz kafejnī cu, kur var lē ti paē st, ir arī masā ž as saloni, veikali, vispā r jebkura vē lme izvē lē ties. Tā kā lielā kā daļ a kafejnī cu tiek atvē rtas vē lu, ir vē rts ieturē t brokastis viesnī cā . Mums patika brokastis, un bē rnu var pabarot, un mums bija izvē le. Visizplatī tā kā , bet mums pietiek. Omlete, konditorejas izstrā dā jumi, graudaugi, augļ i, kafija vai tē ja. Bija arī salā ti. Rī si, kartupeļ i, bet mums brokastī s garš o vieglā ks ē diens, tā pē c ar to mums viss bija kā rtī bā . Lielā kā daļ a darbinieku nerunā ne krieviski, ne angliski, bet reģ istratū rā ir krieviski runā još i darbinieki. Mē s nedevā mies ekskursijā s, paš i uz lielo Budu un rezervā tu, bet lielā koties vienkā rš i gulē jā m pludmalē . Viesnī ca ir ļ oti piemē rota ģ imenē m, ī paš i ņ emot vē rā tā s cenu.
аватар nadezdagavris
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Divi galvenie plusi ir vieta un bē rnu izklaide. Bē rniem ir bē rnu istaba ar labiem animatoriem, bē rnu no turienes nevar izvilkt) Viesnī cā ir labs bē rnu baseins ar maigu ieeju ū denī . Un slidkalniņ š . Liels baseins pieauguš ajiem bā rs ū denī . … Tomēr ▾ Divi galvenie plusi ir vieta un bē rnu izklaide. Bē rniem ir bē rnu istaba ar labiem animatoriem, bē rnu no turienes nevar izvilkt) Viesnī cā ir labs bē rnu baseins ar maigu ieeju ū denī . Un slidkalniņ š . Liels baseins pieauguš ajiem bā rs ū denī . Un vē l 2 baseini. Daudz zviļ ņ u. Vakaros bē rniem tiek rā dī tas multfilmas, un reizi nedē ļ ā tiek rī kota mini diskotē ka. Restorā nā ir augstie krē sli. Daudz ģ imeņ u ar bē rniem. Teritorija ir tī ra un skaista. Var spē lē t galda tenisu, datoru zonu. Pludmale atrodas apmē ram septiņ u minū š u attā lumā . Plus pie viesnī cas ir daudz restorā nu, vairā ki veikali, kaudze makaronu, vispā r viss ir pie rokas. Viesnī cā ir spa, bet tuvumā ir daudz salonu. No mī nusiem internets ir vā jš , tač u viņ i zinā ja par visā m niansē m. . Kas attiecas uz brokastī m, tā s nav sliktas, nav labas. Pirmā s nedē ļ as viduvē jais sortiments jau ir garlaicī gs, bet viss ir sagatavots normā li svaigs. Tik diezgan labi. Istaba ir diezgan plaš a. Tī rī ts normā li un katru dienu. Bezmaksas liels seifs. Gulta ē rta un labā stā voklī . Vispā r normā li apstā kļ i dzī voš anai. Krā sot protams var ilgi, bet kopumā laba viesnī ca ar normā lu apkalpoš anu!
аватар olgaderevan
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē loties viesnī cu, tika noteikti pā rtikas ziņ ā . Varē ja ņ emt visu iekļ auts, bet, pateicoties labajai viesnī cas atraš anā s vietai, droš i ņ emiet tikai brokastis, tā iznā k ē rtā k un izdevī gā k. Un brokastis viesnī cā ir lieliskas, ļ oti liela izvē le no visa un pabaro bē rnus un pats bū si apmierinā ts. … Tomēr ▾ Izvē loties viesnī cu, tika noteikti pā rtikas ziņ ā . Varē ja ņ emt visu iekļ auts, bet, pateicoties labajai viesnī cas atraš anā s vietai, droš i ņ emiet tikai brokastis, tā iznā k ē rtā k un izdevī gā k. Un brokastis viesnī cā ir lieliskas, ļ oti liela izvē le no visa un pabaro bē rnus un pats bū si apmierinā ts. Netā lu no viesnī cas ir daudz kafejnī cu, macarons, divi veikali ļ oti tuvu. Lī dz jū rai jā iet tuvu septiņ ā m minū tē m. Un pavisam netā lu no viesnī cas atrodas autobusu pietura. Par braukš anas maksu nezinu, neizmantoju. Viesnī ca tika izvē lē ta, lai bē rnam nebū tu garlaicī gi, viņ i koncentrē jā s uz bē rnu izklaidi, un, protams, ir arī labā ki varianti, bet jau ir saite ar budž etu. Tā tad bē rniem animā cija ir divas krieviski runā još as meitenes klubā , uz lielā ekrā na bē rni spē lē multenes. Ir rotaļ u laukums. Bē rnam nebija garlaicī gi, bija ko darī t. Teritorija skaista, ļ oti tī ra, baseini ir labi bē rniem ar ē rtu ieeju ū denī . Bā rā pie baseina vakaros varat pielī mē t dzē rienu kvalitā ti. Lai gan nedaudz dā rgā k nekā uz ielas. Bet tiem, kam patī k stundā m ilgi sē dē t internetā , te nav ko darī t. Internets istabā ļ oti lē ns, neķ er tikai reģ istratū rā normā lā ku uzņ emš anu. Reģ istratū rā , starp citu, krieviski runā još a meitene palī dz visos jautā jumos. Personā ls strā dā ļ oti labi, ā tri reaģ ē . Arī par istabu sū dzī bu nav, viss darbojā s pareizi. Seifs bez maksas, ikdienas uzkopš ana, kaut arī dī vaina gultas veļ as maiņ a reizi nedē ļ ā vai runā un jā nomaina pusstundas laikā . Un nesaki man, viņ i var muļ ķ ī gi aizmirst to, kas ir neparasts, jo dvieļ i tika mainī ti katru dienu. Vannas istabā nav sū dzī bu, izņ emot vienu gē la š ampū nu, tikai vienu pudeli visam. Bet es tajā neredzu nekā du problē mu. Jū s varat iegā dā ties sev piemē rotā ko uz vietas. Veikali nav tā lu) Kopumā visi ir apmierinā ti.
аватар annaevseenko
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sā kš u ar to, ka viesnī ca pilnī bā attaisno savu 4*. Viesnī ca nav ī paš i liela, lai gan sastā v no 7 ē kā m. Reģ istrē š anā s pagā ja ā tri, atkal nezinu kā da iemesla dē ļ , bet gandrī z uzreiz pē c ieraš anā s bijā m iekā rtojuš ies, varbū t tā pē c, ka bijā m kopā ar mazu bē rnu 3 gadus vecu. … Tomēr ▾ Sā kš u ar to, ka viesnī ca pilnī bā attaisno savu 4*. Viesnī ca nav ī paš i liela, lai gan sastā v no 7 ē kā m. Reģ istrē š anā s pagā ja ā tri, atkal nezinu kā da iemesla dē ļ , bet gandrī z uzreiz pē c ieraš anā s bijā m iekā rtojuš ies, varbū t tā pē c, ka bijā m kopā ar mazu bē rnu 3 gadus vecu. Mē s gribē jā m istabu pirmajā stā vā , jo no tā paveras tieš s skats uz baseinu. Pa visu ķ ermeni stiepjas ne dziļ š baseins, tī rs, tajā regulā ri peldē jā s. Ir bē rnu baseins ar slidkalniņ u, seklu ieeju, arī mū su mazā gandrī z katru dienu peldē jā s, paldies Dievam, nekā das infekcijas nesaķ ē ra. Bet atpakaļ pie skaitļ a. Istaba liela, sadalī ta divā s daļ ā s ar starpsienu, katrā istabā kondicionieris, katrā divas milzī gas gultas, ir mikroviļ ņ u krā sns, gandrī z obligā ta atpū tai ar bē rnu, mū su glā bē js. Viesu rī cī bā ir tē jkanna, seifs, plakanā ekrā na televizors ar krievu kanā liem, kā arī mā jī gs balkons ar ventilatoru. WI-FI it kā ir, bet kā bruņ urupucis, lai arī ir par brī vu, labā k ķ eras un ā trums vestibilā . Tī rī š ana ir vidē ja, ū dens tika vests regulā ri, gultas veļ a mainī ta pē c pieprasī juma, dvieļ i katru dienu, tē ja, kafija, vannas istabas preces pastā vī gi papildinā tas. Vienī gais telpas trū kums bija vecā s mē beles, bet, kā saka "mē s pā rdzī vosim š ī s nepatikš anas"))). Citā di patī kama un ā tra apkalpoš ana, reģ istratū rā ir krievu personā ls, jautā jumi tika atrisinā ti ā tri un skaidri. . Galvenais, ka viesnī ca ir labi nodroš inā ta arī bē rniem. Ir labs bē rnu klubiņ š ar animatoriem, vakaros tiek spē lē tas multenes, ir rotaļ u laukums, restorā nā augstie krē sli, bē rniem jau lielā kiem, ir kaut kas lī dzī gs interneta klubam. Tagad par ē dienu. Man patika pats ē diens un restorā na dizains. Tieš i pretī ir gleznains dī ķ is, serviss labs. Brokastis daudzveidī gas, ē damā pietika visai ģ imenei, arī bē rnu pabarot nebija problē mu. Vairā kas reizes vakariņ ojā m viesnī cas restorā nā , ne daudz dā rgā k kā ielu kafejnī cā s, bet biež ā k tur ē dā m. Ļ oti labi, ka pie viesnī cas ir ļ oti attī stī ta infrastruktū ra, daudzi veikali, kaudze daž ā du kafejnī cu un pat ar parastajiem krievu ē dieniem, apmainī tā ji, masā ž as saloni, macarons. Pludmale atrodas 7 minū š u pastaigas attā lumā ar bē rnu. Pludmale ir tī ra, bet viļ ņ i gandrī z vienmē r, lai gan lielā koties nav ī paš i lieli. Pludmalē ir daudz daž ā du ū dens aktivitā š u interesentiem vai svarī giem. Bē rna dē ļ ekskursijā s nebraucā m, baž ī jā mies, ka par agru. Kopumā svē tki izdevā s, viesnī cu vairā k iesakā m ģ imenē m.
аватар verabarda
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ceļ oja kā ģ imene ar 3 gadus vecu mazuli. Pirmkā rt, viesnī ca tika izvē lē ta bē rnu kluba klā tbū tnes dē ļ . Patika arī tas, ka ir labs bē rnu baseins ar maigu ieeju un slidkalniņ u, kā arī neliels rotaļ u laukums. … Tomēr ▾ Ceļ oja kā ģ imene ar 3 gadus vecu mazuli. Pirmkā rt, viesnī ca tika izvē lē ta bē rnu kluba klā tbū tnes dē ļ . Patika arī tas, ka ir labs bē rnu baseins ar maigu ieeju un slidkalniņ u, kā arī neliels rotaļ u laukums. Kopumā bē rnam bija pietiekami daudz izklaides. Viņ i labi apgleznoja seju, spē lē ja spē les un zī mē ja pa dienu, bet vakaros rā dī ja multfilmas un rī koja mini diskotē ku. Vecā kam vecumam baseinā ir kaut kas lī dzī gs datorklubam, tenisam, volejbolam. Teritorija nav maza. Divi lieli baseini. Viens baseins stiepjas pā ri pirmajā stā vā , un no istabā m var nokļ ū t tieš i tajā . Vakaros dziedā ja krupji un vardes no dī ķ iem, daudz patī kamu koptu zaļ umu. Vispā r bē rniem ļ oti pā rdomā ts, ir ko darī t, lai nav garlaicī gi. Un lī dz pludmalei nav tā lu, apmē ram 7 minū tes. Pludmale ir tī ra, viļ ņ i gandrī z vienmē r, bet salī dzinoš i nelieli, lai gan tas ir atkarī gs no vietas. Ir daudz ū dens aktivitā š u, izpletņ i, dē ļ i, kas jums patī k, mē s vienkā rš i gulē jā m saulē un peldē jā mies. Viesnī ca mums patika jau no paš a sā kuma, tiklī dz tā mums tika piedā vā ta. . Mū su istaba atradā s treš ajā stā vā ar skatu uz baseinu un kalniem. Man patika istabiņ ā lielā gulta un vienkā rš i lielais balkons, viņ iem patika vakarā uzkost kaut ko paē st un iedzert. Tī rī š ana nav slikta, uz grī das mē tā jā s dvieļ i un uzreiz tika nomainī ti. Ir tē jkanna, mikroviļ ņ u krā sns, seifs, peldmē teļ i un pat pludmales lietussargs. Bē rnam bija atseviš ķ a gulta. Protams, nenā ktu par ļ aunu ilgstoš i nomainī t mē beles un daž as ierī ces, bet tas ir diezgan pieļ aujami, viņ i visu laiku nesē dē ja istabā . Internets istabā ķ er, bet vā ji, vestibilā pietika, lai piezvanī tu vai aizietu uz pastu, vairs neizmantojā m. Viņ i labi reaģ ē uz padomiem, tač u attieksme no tā daudz nemainā s)). Paš ā viesnī cā ir standarta brokastis, izvē le ir, bet ar laiku paliek mazliet garlaicī gi. Bija gandrī z viss, augļ i, graudaugi, salā ti, omletes, konditorejas izstrā dā jumi. Daž kā rt pusdienojā m viesnī cas restorā nā par nedaudz dā rgā ku cenu nekā kaimiņ u kafejnī cā s, bet parasti ē dā m kafejnī cā . Es nevaru izcelt nevienu kafejnī cu, mē s centā mies neiet uz vienu un to paš u vietu, mums patī k daž ā dī ba)). Netā lu no viesnī cas ir daudz vietas, kur var pastaigā ties, atkal kafejnī cas un veikali, aptiekas, vispā r viss nepiecieš amais, laba atraš anā s vieta. Principā pā rē jais bija ļ oti veiksmī gs, kā variantu apsvē rsim viesnī cu nā kamajam gadam.
аватар angelahemen
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tuvā kā pludmale atrodas piecu minū š u gā jiena attā lumā . Padoms, kā atdzesē t alu. Nopirka alu un ledu. Viņ i izraka bedri smiltī s, lai iegū tu maisu ar ledu un alu. Un alus vienmē r ir auksts. Nav jē gas rakstī t par pā rē jo par Taizemes pludmalē m, tā pē c informā cijas ir daudz. … Tomēr ▾ Tuvā kā pludmale atrodas piecu minū š u gā jiena attā lumā . Padoms, kā atdzesē t alu. Nopirka alu un ledu. Viņ i izraka bedri smiltī s, lai iegū tu maisu ar ledu un alu. Un alus vienmē r ir auksts. Nav jē gas rakstī t par pā rē jo par Taizemes pludmalē m, tā pē c informā cijas ir daudz. Mū su istabā bija mini virtuve. Kas ir ļ oti ē rti. Protams, telpai ir nepiecieš ams remonts. Jā , ir pienā cis laiks mainī t mē beles. Ne tik taisni, bet tomē r ī paš i kontrastē ar viesnī cas teritoriju. Bet teritorija ir tī ra un sakopta. Daudz baseinu. Vannasistabā santehnika nav gluž i jauna, bet viss tī rs, nav pelē juma, nu, vietā m nedaudz rū sa. Televizors ir pirmsū dens, bet, ja tas bū tu moderns, mē s to arī neieslē gtu) Kam tas ir vajadzī gs mū su laikā , un vē l jo vairā k atvaļ inā jumā . Internets istabā neuztvē ra. Uz balkona bija iespē jams noķ ert, bet nedarbojā s. Bet tas lieliski ķ er pie baseina un vestibilā . Uzkopš ana ir ok. Gultas dvieļ i nav nolietoti un labā stā voklī . Numurā ir tē jkanna. Tē jkanna un vannas istabas komplekts tika papildinā ts. Teritorijā daudz apstā dī jumu bē rnu baseinā ir slidkalniņ š . Daudz zviļ ņ u. Ū denī ir peldbaseins ar bā ru. Viesnī cā ir brī niš ķ ī gi bē rnu animatori. Viņ i labi saprotas ar bē rniem, izdomā viņ iem daž ā das aktivitā tes, zī mē š anu utt. . Mē s izvē lē jā mies viesnī cu, lai tā bū tu tuvā k jū rai un lai bū tu vismaz kaut kas bē rnam. Ē diens viesnī cā nav teikts, ka tas ir ļ oti daudzveidī gs, bet man ir pilnī gi pareizi brokastī s vakariņ ot viesnī cas restorā nā , es neiesaku, ka cena ir augstā ka, bet ē diens nav pā rā k labs. Bet brokastis labas. Vienmē r svaigas ceptas preces. Daudz augļ u. Ir iespē ja pabarot bē rnus. Vispā r pa druskai no visa. Protams, viss ir garlaicī gi ā tri, bet ko ņ emt no brokastī m) Jā , un par tā du viesnī cas cenu. Pats galvenais, ka viss ir svaigs. Vakariņ ojā m galvenokā rt Č eburaš kā , mums ļ oti patika. Kopumā mierī gs, tī rs un attaisno savas izmaksas.
аватар stydent.of.vtk
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pat ņ emot vē rā to, ka viesnī ca ir tā lu no jauna, viesnī ca neapš aubā mi ir laba. Atraš anā s vieta lieliska, devā mies atpū sties ar bē rnu, un bijā m ļ oti priecī gi, ka pludmalē nonā cā m 7-8 minū tē s. … Tomēr ▾ Pat ņ emot vē rā to, ka viesnī ca ir tā lu no jauna, viesnī ca neapš aubā mi ir laba. Atraš anā s vieta lieliska, devā mies atpū sties ar bē rnu, un bijā m ļ oti priecī gi, ka pludmalē nonā cā m 7-8 minū tē s. Ar nelielu platī bu ir trī s baseini, lai gan viens paredzē ts telpu pirmajos stā vos, kur galvenokā rt peldas to viesi. Jauks baseins bē rniem un baseins pieauguš ajiem peldē š anai. Baseini vienmē r ir tī ri, paš i redzē jā m, kā tiem sekot. Ir pieejams arī bē rnu klubs, lai izklaidē tos, tač u negaidiet no tā daudz. Vienkā rš i vakarā skaties multfilmas, bet vismaz kaut ko, un Taizemē tas nav tik izplatī ts. Vē l viena laba viesnī cas kvalitā te ir tā , ka numuri, lai arī tie nav jauni, ir lieli un var izmitinā t lielu ģ imeni. Un ir arī blakus istabas, kas arī ir labi. Mū su istabā bija virtuvī te ar mikroviļ ņ u krā sni, bet mē s to neizmantojā m. Ir liels balkons ar milzī gu galdu un krē sliem, ir ē rti pavakariņ ot, ja atnesat vakariņ as savā istabā . Ir odi, paņ ē mā m odu lampu, uzlikā m uz balkona, pa nakti ienesā m istabā . Vajag lietot kā du lī dzekli pret viņ iem, tā du nav ļ oti daudz, bet ir. Tī rī š ana ir laba, tač u tie nemainī s jū su palagus un dvieļ us, ja vien tie netiks izmesti uz grī das. Katru dienu tika nodroš inā ts ū dens, tē ja un kafija. T. Man patika, ka mū s brī dinā ja par visā m viesnī cas niansē m, tā pē c mums nebija nekā du problē mu. Pa ceļ am uz jū ru ir daudz kafejnī cu, kur var lē ti paē st, ir arī masā ž as saloni, veikali, vispā r jebkura vē lme izvē lē ties. Tā kā lielā kā daļ a kafejnī cu tiek atvē rtas vē lu, ir vē rts ieturē t brokastis viesnī cā . Mums patika brokastis, un bē rnu var pabarot, un mums bija izvē le. Visizplatī tā kā , bet mums pietiek. Omlete, konditorejas izstrā dā jumi, graudaugi, augļ i, kafija vai tē ja. Bija arī salā ti. Rī si, kartupeļ i, bet mums brokastī s garš o vieglā ks ē diens, tā pē c ar to mums viss bija kā rtī bā . Lielā kā daļ a darbinieku nerunā ne krieviski, ne angliski, tač u reģ istratū rā ir krieviski runā još i darbinieki. Mē s nedevā mies ekskursijā s, paš i uz lielo Budu un rezervā tu, bet lielā koties vienkā rš i gulē jā m pludmalē . Viesnī ca ir ļ oti piemē rota ģ imenē m, ī paš i ņ emot vē rā tā s cenu.
аватар id378356697
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cas atraš anā s vieta attiecī bā pret pludmali ir lieliska, ē diens garš ī gs un bagā tī gs, ē dienu izvē le liela, pludmale smilš aina. Visiem patika! … Tomēr ▾ Viesnī cas atraš anā s vieta attiecī bā pret pludmali ir lieliska, ē diens garš ī gs un bagā tī gs, ē dienu izvē le liela, pludmale smilš aina. Visiem patika!
Parādīt vairāk »


iemiesojums Eka34
Sakiet, lūdzu, labas kafejnīcas pie viesnīcas, kā nokļūt līdz tirgum, vai pludmalē ir tualete un duša.
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Phang Nga līcis un nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas
Similānas salu nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas

Отель Tuana Casa Del Sol расположен на курорте Ката-Бич, в 600 метрах от пляжа Ката. Отель недалеко от пляжа Ката, известного своей чистой и прозрачной водой и белым мягким песком. Комфортные условия размещения, хороший сервис. Рядом множество кафе, магазинов, ресторанов. Реставрирован в 2022 году. Вариант размещения как для отдыха с детьми, так и для молодежи.

Atrašanās vieta Пляж Ката-Нои находится в 1,3 км, а пляж Карон — в 1,6 км. Расстояние от отеля Tuana Casa Del Sol до международного аэропорта Пхукет составляет 45 км.
Pludmales apraksts Пляжная линия протяженностью около 1.5 км и шириной до 70 м покрыта светлым песком, по которому приятно ходить босиком. Спуск в море пологий, дно песчаное и чистое.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
Viesnīcā

Сервируют завтрак «шведский стол» (за дополнительную плату) каждое утро с 08:00 до 10:00. Ресторан отеля предлагает блюда международной кухни (по меню и в формате «шведский стол»).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • nesmēķētāju numuri
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports Тайский массаж.
  • akvaparks un slidkalniņi
Telpu apraksts

Всего 180 номеров.

Deluxe: 45 кв м, большая двуспальная кровать, одна односпальная кровать, диван-кровать.

Deluxe Pool Access: 45 кв м, большая двуспальная кровать, одна односпальная кровать, диван-кровать.

2 Family Room: 50-52 кв м, две комнаты, в первой комнате — кровати Twin Bed, во второй —King Size, максимальное размещение 3+2, 2+3, 4+1.

2 Family Room Pool Access: 50-52 кв м, две комнаты, в первой комнате — кровати Twin Bed, во второй —King Size, максимальное размещение 3+2, 2+3, 4+1.

Istabās

Телевизор, телефон, ванна/душ, фен, туалетно-косметические принадлежности, кондиционер, мини-бар, сейф, бесплатный Wi-Fi, чайник/кофеварка, набор для чая и кофе, балкон/терраса.

  • vanna/duša
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • mikroviļņu krāsns (ne visās istabās)
  • ledusskapis (ne visās istabās)
Adrese Tuana Hotels Casa Del Sol, Ban Kata, Thailand, Phuket
Tālruņi: +66 76 680 056
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть аквапарк или горки.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.