Brīnišķīga viesnīca katrā vārda nozīmē!

Rakstīts: 2 aprīlis 2018
Ceļošanas laiks: 14 — 24 marta 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 9.0
Es vē los uzrakstī t entuziasma pilnu atsauksmi par Naithonburi viesnī cā m. Uz Taizemi lidojā m otro reizi un š o viesnī cu izvē lē jā mies pē c draugu ieteikuma un teikš u patiesī bu, nenož ē lojā m! Bija no 14. marta lī dz 24. martam. Naitona atrodas 20 minū š u brauciena attā lumā no lidostas (ap 8 km) un tā pē c pē c lidmaš ī nas nolaiš anā s autobusā ilgi nekratī jā mies. To sauc par "č etrinieku", bet patiesī bā tas velk uz "pieci".
Viņ i mū s apmetinā ja pusdienlaikā un uzreiz pē c ieraš anā s viesnī cā . Reģ istratū rā , gaidot istabas atslē gas, iedeva sulu glā zē s un slapjos dvieļ os, kas ļ oti noder pē c ilga lidojuma. Viņ i mū s izmitinā ja 6. korpusā.4. stā vā.40 kvadrā tmetru lielā istabā ar skatu uz baseinu un kalniem. Numurs ar balkonu, gaiš s, tī rs, bez mitra un smaga gaisa smakas, gultas veļ a balta kā sniegs, dvieļ i vannas istabā mainī ti katru dienu! Š eit godī gi nav sū dzī bu par numuru. Visa santehnika tī ra, viss darbojas pareizi, ziepes-š ampū ns-ž elejas tiek papildinā tas katru dienu.
Ir tē jkanna, tē jas un kafijas maisiņ i, ū dens pudelē s, laicī gi papildinā ts. Bezmaksas seifs, (bez minibā ra) peldmē teļ i, lietussargi, pareizi novietots kondicionieris. Istabas plaš as, mē beles pieticī gas, bet labas, koka, viss gaumī gi! Pats pā rsteidzoš ā kais ir logs uz vannas istabu, pa to uzreiz var ielē kt gultā ))

Viesnī cas teritorija milzī ga, zaļ a, kopta, skaista, mierī ga vide, neskatoties uz to, ka visa viesnī ca ir pieblī vē ta ar krieviem un kā "Vladimir Central" un tamlī dzī gi netika ievē roti))) Publika bija pieklā jī ga. un piedzē ruš ies, vardarbī gi neadekvā ti cilvē ki netika satikti visas 10 atvaļ inā juma dienas. Varu pateikt vienu mī nusu, ja kā dam tas ir svarī gi, bijā m tā lu no Patongas un lieliem iepirkš anā s centriem, istabā ir mazs TV, kafejnī cas, restorā ni, veikali strā dā lī dz 22:00 un tad visi guļ un tā lī dz plkst. rī ta miegainā valstī ba). Attā lums no galvenā s partijas, bet, no otras puses, tas ir pluss. Š ī ir dā rga viesnī ca.
Pē c 19:00 pludmalē parasti neviens nepeldā s, nav glā bē ju, veidojas brī dinā juma karogi, un, iestā joties tumsai, pludmale tiek izgaismota naktī.
Tie, kam patī k peldē t naktī , var peldē ties baseinā...vismaz visu nakti! Tiesa, baseina bā rs (jā , jā , tas ir baseina iekš ienē ) strā dā lī dz 23:00. Viesnī ca darbojas pē c brokastī m vai brokastī m-vakariņ ā m. Ē diens garš ī gs . . Var pusdienot restorā nā , bet labā k pirkt ē dienu no macarons (manuprā t, viņ iem ir visgarš ī gā kais ē diens un mums nebija gadī juma saindē ties). Viesnī cas izvē lē jā s brokastis, lai neaprobež otos ar nakš ņ oš anu Naitonā . Pirms brauciena lasī jā m atsauksmes un bijā m ļ oti informē ti, kur paē st, kur noķ ert Wi-Fi, kur saņ emt kvalitatī vu masā ž u. Visas ē rtī bas viesnī cā (kafejnī cas un restorā ni, mini tirgus un augļ u veikali, tū risma aģ entū ras, velosipē du noma, aptieka). Vietnē youtube viņ i reklamē ja vienu kafejnī cu ar nosaukumu BORIS.
Iegā jā m ī sā k, bet nevaru teikt, ka mums nepatika tas labā kais, kas tur ir. Nav tik garš ī gs kā slavē ts, bet tas ir tik tī ri mū su viedoklis ar jauno vī rieti un mū su draugiem, ar kuriem atpū tā mies. Š ī s viesnī cas svarī gā kā priekš rocī ba ir tā , ka tā atrodas gandrī z Puketas labā kā s pludmales krastā . Otrs pluss ir tas, ka š ajā pludmalē jū s satiksiet tikai š ī s viesnī cas viesus. Apbrī nojama daba, skaidra jū ra ar maziem viļ ņ iem un smalkā m smiltī m. Cilvē ku ir maz. Lielā kā daļ a tū ristu atpū š as Patongas, Karonas un Katas pludmalē s. Par š o vietu vē l varu piebilst, ka teritorijā ir divi baseini, viens ir visu diennakti. Daudz sauļ oš anā s krē slu, nav nepiecieš ams aizņ emties no nakts. Internets viesnī cā ir bezmaksas. Tī rī š ana katru dienu, uzgaļ a kvalitā te vispā r nav atkarī ga. Nedaudz pastā stī š u par ekskursijā m, kur viņ i bija. Iesaku doties ekskursijā uz Dolce Vita kuģ i!

Jū ras kruī zs (visu dienu) ar trī s klā ju katamarā nu (apmē ram 250 cilvē ki) - Trī s ū dens slidkalniņ i - Animā cijas programma pieauguš ajiem un bē rniem - Dziesmu dzī vā izpildī jums - Makš ķ erē š ana no kuģ a un garš ī gas pusdienas - Eksotiskas salas, debeszils ū dens, tī ras pludmales ar baltā m smiltī m (Rač as sala) - Skaista zemū dens pasaule (maskas un snorkeles tiek nodroš inā tas bez maksas un bez depozī ta) - Putu diskotē ka; - Bezmaksas bā rs ar alkoholiskajiem un bezalkoholiskajiem dzē rieniem! - Saldē jums visu dienu! Tur nosvinē jā m savu dzimš anas dienu un bija ļ oti jautri, it ī paš i, kad sā kā s sacensī bas un putu diskotē ka). Iesaku arī vienu no spraigā kajā m ekskursijā m Puketā – š ī ir ekskursija uz Khao Lak nacionā lo parku. Interesants un skaists alu templis Wat Suwan Kuha ar 15 metrus augstu guļ oš a Budas statuju, karaliskajiem roņ iem pie sienā m un iespē ju pabarot savvaļ as pē rtiķ us (to ir simtiem). Lielā kais prieks, ko sagā dā jā m ziloņ i!
Izjā des ar ziloņ iem, peldoties upē ar jautro ziloni, piedzī vojā m tik bē rniš ķ ī gu laimi, ka vienkā rš i laimes un prieka harmonija izkrita no mē rogiem))) Ziloņ u fermā var pabarot ziloņ us no rokā m un, ja vē lies, noskū pstā m ziloņ u mazuli, ko arī izdarī jā m. Iespaids radā s arī no peldes ū denskritumā tropu mež ā . Ilgu laiku atmiņ ā palika arī plostoš ana pa upi ar bambusa plostiem. Tas viss ir iekļ auts š ajā Khao Lak tū rē . Pats galvenais, ka š ajā ceļ ojumā uz Khao Lak mums paveicā s ar gidu. Mē s paņ ē mā m š o braucienu 23. martā un gids Maikls, labi darī ts! Lū k, jū su cieņ a! Jū s visu izstā stī jā t ļ oti interesanti, entuziastiski, brī ž iem smieklī gi ar humoru, bet brī ž iem ļ oti vitā li un nopietni, un nepavisam nebija garlaicī gi! Es gribu to apkopot! Emocijas izcilas, š okolā des iedegums, smarž ī gs un pikants ē diens, gards rums, debeszila jū ra, vietas var un vajag apskatī t pē c iespē jas, jo vairā k, jo labā k! Brauciet un atpū tieties, draugi! )))) Foto albumā manā lapā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu