Kata Silver Sand by Eazy 3*– Atsauksmes

11
Novērtējums 7.710
№42 viesnīcas reitingā Puketa
8.3 Numurs
8.6 apkalpošana
9.1 Tīrība
8.9 Uzturs
7.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Puketas dienvidrietumu daļā, netālu no Kata pludmales, 11 km attālumā no Patong Beach naktsdzīves zonas (18 min brauciena attālumā). Viesnīca tika atvērta 2011. gadā, renovēta 2013. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota jauniešu brīvdienām.Vairāk →
аватар anna_yazva
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laba diena visiem! Viesnī ca tika nopirkta cenas dē ļ un tā pē c, ka izrā dī jā s pē kš ņ s atvaļ inā jums. Ieradā s laicī gi ar anex, reģ istrē jā s agrā k 2-gids palī dzē ja sarunā t reģ istratū rā . … Tomēr ▾ Laba diena visiem! Viesnī ca tika nopirkta cenas dē ļ un tā pē c, ka izrā dī jā s pē kš ņ s atvaļ inā jums. Ieradā s laicī gi ar anex, reģ istrē jā s agrā k 2-gids palī dzē ja sarunā t reģ istratū rā . Diezgan laba viesnī ca, tī ra un ē rta, tī rī ta katru dienu, paņ ē ma tikai brokastis, labi paē da. Pats galvenais, netā lu atrodas Kata pludmale! Dvieļ i tika paņ emti no viesnī cas un pē c tam atgriezti. Veikals tuvumā . Man vienmē r ir patikusi valsts, viņ i baidī jā s, ka vasarā ir lietus sezona, nav taisnī ba! Lietus lija, bet ī slaicī gs un no rī ta. Pats galvenais ir jū ra un saule!
Iesakā m visiem!
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Neskatoties uz to, ka viesnī ca ir pieticī ga, tā ir diezgan pienā cī ga. Iekš puse tī ra un kā rtī ga. Nekā du volā niņ u, viss funkcionā li. Bet tajā paš ā laikā , piemē ram, ir bezmaksas seifs, kas, redz, ir ļ oti ē rts jū rā . … Tomēr ▾ Neskatoties uz to, ka viesnī ca ir pieticī ga, tā ir diezgan pienā cī ga. Iekš puse tī ra un kā rtī ga. Nekā du volā niņ u, viss funkcionā li. Bet tajā paš ā laikā , piemē ram, ir bezmaksas seifs, kas, redz, ir ļ oti ē rts jū rā . Liels ledusskapis, kondicionieris, liels TV ar krievu kanā liem. Dvieļ i tiek mainī ti katru dienu. Ir viss tē jas dzerš anai - tē jkanna, krū zes, tē jas un kafijas krā jumi, cukurs. Brokastis parastas, nekas ī paš s, bet augļ i vienmē r ir. Lī dz jū rai jā dodas apmē ram 12 minū tes, jo pretī viesnī cai ir vē l viena viesnī ca, kuru jā brauc apiet. Kopumā tas ir vienī gais bū tiskais trū kums. Bet mums patika staigā t š urpu turpu. Tā pē c iesaku viesnī cu tiem, kas vē las lieliski atpū sties par ļ oti nelielu naudu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Oxania
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Š oreiz nolē mā m neizrā dī ties un izvē lē jā mies pieticī gu budž eta viesnī cu. To mums ieteica aģ entū ra. (ja kā dam interesē - "8 dienas 7 naktis") izvē le krita uz Kata Silver sū tī jumu. Nu ko lai saka? Viesnī ca ir diezgan pieklā jī ga, tā bija tī ra, un tas man ir vissvarī gā kais. … Tomēr ▾ Š oreiz nolē mā m neizrā dī ties un izvē lē jā mies pieticī gu budž eta viesnī cu. To mums ieteica aģ entū ra. (ja kā dam interesē - "8 dienas 7 naktis") izvē le krita uz Kata Silver sū tī jumu. Nu ko lai saka? Viesnī ca ir diezgan pieklā jī ga, tā bija tī ra, un tas man ir vissvarī gā kais. Mē s atstā jā m istabenei (un daž reiz tas bija vī rietis) daž as nelielas naudas, un, kad atgriezā mies istabā , mē s to atradā m gandrī z ideā lā stā voklī . Istaba ir diezgan liela, teiksim vidē ja izmē ra. Liela gulta, liela, tiesa, lampa, TV, tomē r labi rā dī ja. Ir kaut kas, ko mē s ļ oti novē rtē jam, ī paš i jū rā – bezmaksas seifs. Un liels ledusskapis! Tas ir, jū s varat uzkrā t pā rtiku, ja jums tas pē kš ņ i ir nepiecieš ams. Un tas noteikti bū s vajadzī gs, jo, piemē ram, mums patī k kaut ko uzkost turpat istabā , kad negribas kaut kur doties. Paš ā viesnī cā tiek pasniegtas tikai brokastis - standarta komplekts plus dā rzeņ i-augļ i (vienmē r noliktavā ) un daž i vietē jie ē dieni, piemē ram, ceptas nū deles. Bet tajā paš ā joslā , kur atrodas viesnī ca, ir arī restorā ns, kur ē diens ir ļ oti labs un lē ts. Pati viesnī ca ir diezgan liela. . tas iet tā lu iekš zemē , gaiteņ i ir ļ oti gari, bet no ielas š ķ iet, ka tas ir tik mazs. Tā nav taisnī ba. Viesnī ca atrodas paš ā centrā , ap miljons restorā nu katrai gaumei, piemē ram, ir kā ds krievu, kas tiek reklamē ts krievvalodī gā s televī zijas vietā . Papildus vietē jai Krievijas televī zijai ir vē l divi vai trī s centrā lie kanā li. Ja dodaties uz jū ru, jums bū s jā apiet milzī gā viesnī ca, kas atrodas pā ri ceļ am, iesaku jums iet pa kreisi, jo, ejot pa labi, jums bū s jā iet pa ne pā rā k smakojoš u purvs. Nu, pludmale, protams, ir grezna - Karon. Var iet tā lā k, bū s vairā k pludmales, bet mums Karons patika, jo tur ir maz lielo viļ ņ u, atš ķ irī bā no citiem. Kopumā viesnī ca mums patika (ņ emot vē rā to, ka tā ir budž eta cena).
аватар milefo
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cā atpū tā mies no 9. februā ra lī dz 22. februā rim 2013. Puketā š ī nav pirmā reize. Nolē mā m uzrakstī t atsauksmi par š o viesnī cu. Varbū t kā dam noderē s. Izvē loties viesnī cu, piestā jā m Kata Silver Sand (no mums neatkarī gu iemeslu dē ļ. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tā mies no 9. februā ra lī dz 22. februā rim 2013. Puketā š ī nav pirmā reize.
Nolē mā m uzrakstī t atsauksmi par š o viesnī cu. Varbū t kā dam noderē s.
Izvē loties viesnī cu, piestā jā m Kata Silver Sand (no mums neatkarī gu iemeslu dē ļ...). Pē c apskatī š anas, fotogrā fijā m un atsauksmju lasī š anas uz š o viesnī cu gribē jā s doties mazā k nekā uz jebkuru citu. Un velti mē s tā domā jā m! Blakus nav bū vlaukumu, viesnī cas teritorija maza, bet mums tas nebija svarī gi, personā ls draudzī gs, draudzī gs, ī paš i "pavā rs" - smiekli. Brokastis ir vienmuļ as, bet 14 dienas tā s nav noguruš as. Istabas ļ oti labas - tī ras, santehnika jauna, ledusskapis un seifs, mē beles labā stā voklī , gultas veļ a mainī ta katru otro dienu, dvieļ i - katru dienu. Trū kumi ir fē na trū kums istabā (bet tas ir pieejams reģ istratū rā b / pl), peldmē teļ u un č ī bu trū kums (kuram tas interesē ) un maksas WI-FI.
Pludmales dvieļ i reģ istratū rā b/pl. Pludmalē par solā riju maksā - 100 bati dienā , ja pametat pludmali, tad paņ emiet č eku, lai nemaksā tu divreiz. Š ī s viesnī cas teritorijā ir trī s pludmales. Kata pludmale ir vistuvā k, no viesnī cas pa kreisi, kā jā m 7-10 minū tes, Kata Noi pludmale ir tā lā k, arī no viesnī cas pa kreisi, kā jā m 20-25 minū tes un augš up..., Karon Beach - no plkst. viesnī ca pa labi 30 minū tes vai ar autobusu par 30 batiem. Kata pludmalē - dzidrs ū dens, maigs krasts, labi bē rniem, bez viļ ņ iem, daudz cilvē ku. Kata Noi pludmale - mazā k caurspī dī gs ū dens, ir viļ ņ i, piekraste stā vā ka, cilvē ku maz, kluss, mierī gs. Karonas pludmale -
tī rā kā jū ra, smiltis krakš ķ , cilvē ki mē reni. Uz Karonu devā mies 1 reizi, ar to pietika, jo kā ds mani iekodis vai iedzē la (plangtons vai medū za? ).
Apkā rt ir daudz restorā nu un kafejnī cu, daudzi tirgi, veikali, suvenī ru saloni, masā ž as saloni, ateljē , aptiekas un optikas saloni.
Ir Taizemes zā ļ u veikals ar krieviski runā još iem pā rdevē jiem (alvejas balzami apdegumiem, ž elejas, eļ ļ as, krē mi, tē jas, augi, tabletes). Tas ir pirms Kata pludmales sasniegš anas kreisajā pusē . Lē tā kais mini tirgus "7eleven", tur ir smieklī gas cenas. Ar atpū tu bijā m apmierinā ti, tagad esam mā jā s un dvē sele joprojā m ir Taizemē . Kata Silver Sand viesnī ca nav dā rga, nevilcinieties.
аватар mamakom08
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man viss patika, atpū tos viena ar 2 bē rniem 2 un 4 gadi. Viesnī ca ir ļ oti laba, varbū t trū kst tē jkannas un mikroviļ ņ u krā sns, lai gan ne ī sti. Brokastis ir milzī gas, ir no kā izvē lē ties, numuriņ i lieli, tī ri uzkopti. … Tomēr ▾ Man viss patika, atpū tos viena ar 2 bē rniem 2 un 4 gadi. Viesnī ca ir ļ oti laba, varbū t trū kst tē jkannas un mikroviļ ņ u krā sns, lai gan ne ī sti. Brokastis ir milzī gas, ir no kā izvē lē ties, numuriņ i lieli, tī ri uzkopti. Baseina pietika visiem. Liels paldies visam personā lam. Viesnī ca atrodas ē rtā vietā , pa ceļ am uz jū ru ir daudz kafejnī cu, veikalu, pā rtikas un viss. Netā lu atrodas mā kslī gais vilnis sē rfoš anai. Viss ir lieliski.
аватар travina1
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies ar vī ru no 13.01. 2013 lī dz 24.01. 2013. Uzreiz gribu teikt, ka viesnī cai nav teritorijas un baseins ir ļ oti mazs, bet tas mū su atvaļ inā jumu nekā di neietekmē ja. Viesnī ca maza, mā jī ga, tī ra, veļ a un dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, personā ls ļ oti draudzī gs, draudzī gs, vē las mā cī ties krievu valodu. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar vī ru no 13.01. 2013 lī dz 24.01. 2013. Uzreiz gribu teikt, ka viesnī cai nav teritorijas un baseins ir ļ oti mazs, bet tas mū su atvaļ inā jumu nekā di neietekmē ja. Viesnī ca maza, mā jī ga, tī ra, veļ a un dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, personā ls ļ oti draudzī gs, draudzī gs, vē las mā cī ties krievu valodu. Brokastī s iedeva 4 veidu olu kulteni, tē ju, kafiju, desiņ as, š ķ iņ ķ i, nū deles, dā rzeņ u salā tus, arbū zus, ananā sus un citus augļ us, kopumā bijā m pilni. tur ir lē tā k un garš ī gā k, un viņ i arī gā ja pa labi pie ziloņ a. Kopumā viss pa labi ir lē tā ks nekā pa kreisi. Lī dz jū rai kā das 10 minū tes ar kā jā m, jū ra vienkā rš i super, smiltis, ū dens tī rs. . Paņ ē mā m ekskursijas pie gida, baidī jā mies vest malā , lai gan lē tā k. Bijā m uz Semilā nas salā m, neaizmirstams ceļ ojums, peldē jā mies ar 2 milzī giem bruņ urupuč iem un arī Khao Sok, vizinā jā mies ar ziloņ iem. Kopumā pā rē jais izdevā s, ļ oti gribas tur atgriezties vē lreiz, jo mums nebija laika redzē t daudz. Mē s vienkā rš i iemī lē jā mies Taizemē! ! ! Ja vē lies labi un mierī gi atpū sties, tad š ī ir ī stā vieta tev.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Budž eta viesnī ca ar visu nepiecieš amo. Viņ i katru dienu tī rī ja un mainī ja veļ u. 1 pudele ū dens vienai personai dienā . Jū s varat lū gt fē nu, bez gludekļ a. Brokastis bija tā das paš as. Olu ē dieni 5 variantos, desiņ as, nū deles vai rī si, š ķ iņ ķ is. … Tomēr ▾ Budž eta viesnī ca ar visu nepiecieš amo. Viņ i katru dienu tī rī ja un mainī ja veļ u. 1 pudele ū dens vienai personai dienā . Jū s varat lū gt fē nu, bez gludekļ a. Brokastis bija tā das paš as. Olu ē dieni 5 variantos, desiņ as, nū deles vai rī si, š ķ iņ ķ is. Graudaugi, jogurts, piens. No augļ iem katru dienu - arbū zi, ananā si, banā ni. Baseins mazs, arī teritorija maza. Tomē r vairā k nevajag. jo lielā ko daļ u laika pavadā t pludmalē vai ekskursijā s. Reģ istrē joties jautā jiet ciparus, kas sā kas ar cipariem 1 vai 2. Ē ka ir ļ oti gara, metri 400. Saņ ē mā m 4113. istabu (tas atrodas ē kas paš ā galā.2. stā vā ). Personā ls ļ oti draudzī gs, pretimnā koš s. Visi vienmē r saka sveiki. Ekskursija tika ņ emta no BiblioGlobus. Par tiem sū dzī bu nav. Mū s sagaidī ja lidostā , katrs saģ ē rbts ar orhideju kaklarotu. Iedeva mums mugursomu ar salas karti un noderī gu informā ciju + vietē jo SIM karti. Izmantojot to, ir ļ oti izdevī gi zvanī t uz Krieviju. No tiem mē s devā mies bezmaksas apskates ekskursijā . Krievu kanā lā arī redzē jā m sludinā jumu - bezmaksas ekskursija uz Lielo Budu ar pieturu suvenī ru centrā , ā das, pē rļ u, dabī gā s kosmē tikas veikals. Kur ir suvenī ru centrs, pievē rsiet uzmanī bu, turpat blakus ir zilonis. Jū s varat fotografē ties ar viņ u. Par 20 batiem nopē rc viņ am bļ odu ar augļ iem un š auj ar viņ u. Tas ir tā ds prieks. Zilonis tevi skū psta un apskauj un paklanā s. Esmu ļ oti apmierinā ts ar š o braucienu. Pludmale atrodas 7-10 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas. Mē s devā mies pusdienot uz kafejnī cu "Mama" (tā atrodas pa kreisi pludmalē ). Tur jū s varat ē st ē dienu par 60 batiem (tiek pasniegtas lielas porcijas). Mē s ē dā m daž ā dā s vietā s. Mē s devā mies ar plostiem. Tranijas š ovā Simonds. Ļ oti skaista izrā de. Kopumā man patika mana uzturē š anā s tur. Es joprojā m atgrieztos Puketā un, iespē jams, tajā paš ā viesnī cā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар AlfeShka
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cas "-": tuvumā notiek bū vniecī ba, tas nedaudz traucē , lai gan nav liktenī gs. Vairā k mī nusus neatradu. Viesnī cas "+": Tī rī š ana katru dienu, liela brī niš ķ ī ga gulta ar mī kstiem spilveniem un matraci, liels balkons ar 2 pī tā m krē sliem un galdu, plaš a istaba, seifs, TV (atradā m 3 krievu kanā lus), gaisa kondicionieris, apgaismojums ir ļ oti labi izveidots, laba vannas istaba. … Tomēr ▾ Viesnī cas "-": tuvumā notiek bū vniecī ba, tas nedaudz traucē , lai gan nav liktenī gs.
Vairā k mī nusus neatradu.
Viesnī cas "+": Tī rī š ana katru dienu, liela brī niš ķ ī ga gulta ar mī kstiem spilveniem un matraci, liels balkons ar 2 pī tā m krē sliem un galdu, plaš a istaba, seifs, TV (atradā m 3 krievu kanā lus), gaisa kondicionieris, apgaismojums ir ļ oti labi izveidots, laba vannas istaba. Jauka teritorija, lai arī ne liela, baseins (arī mazs, bet pietiek), Eiropas bufetes brokastis, ļ oti garš ī gas.
Pats galvenais, ka tur strā dā ļ oti jauki un brī niš ķ ī gi cilvē ki. Paldies hotelč ikam, man viņ a pietrū kst. Es nepievienoju fotoattē lus, viss, kas tiek ievietots vietnē s, ir patiess.
аватар RomanOksana
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Taizeme ir lieliska vieta! Atpū tieties ar prieku un nepievē rsiet uzmanī bu nelieliem trū kumiem! Okeā ns ir viens visiem. . . … Tomēr ▾ Taizeme ir lieliska vieta! Atpū tieties ar prieku un nepievē rsiet uzmanī bu nelieliem trū kumiem! Okeā ns ir viens visiem. . .
Пхукет Пхукет Пхукет Пхукет Пхукет Пхукет Пхукет Пхукет
аватар RomanOksana
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viss OK! … Tomēr ▾ Viss OK!
Отдых в Тайланде Отдых в Тайланде Отдых в Тайланде Отдых в Тайланде Отдых в Тайланде Отдых в Тайланде Отдых в Тайланде Отдых в Тайланде
Parādīt vairāk »


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Phang Nga līcis un nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas
Similānas salu nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas

Отель расположен в юго-западной части острова Пхукет, недалеко от пляжа Ката, в 11 км от зоны ночных развлечений пляжа Патонг (18 мин езды). Отель был открыт в 2011г, обновлен в 2013г. Отель идеально подойдёт для молодёжного отдыха.

Atrašanās vieta Расположен в 65 км от аэропорта, в 16 км от побережья Патонг.
Pludmales apraksts От отеля до пляжа 350 м. Между пляжем и отелем есть дорога.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Ресторан тайской и международной кухни, вместимость 60 человек. Круглосуточная стойка регистрации, доставка еды и напитков в номер, аренда мотоциклов.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Массаж.
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 60 номеров.

Istabās

В номере: кондиционер, ТВ (есть русскоязычный канал), телефон, Wi-Fi (бесплатно), сейф, мини-холодильник, 2 бут.воды ежедневно бесплатно, набор для приготовления чая/кофе, душ (с туалетными принадлежностями), фен, халаты и тапочки, балкон.

  • vanna/duša
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese 70 Kata Rd., T.,Karon Kata Beach, Muang, Phuket 83100 Thailand
Tālruņi: Tel: +66(0) 76 333 555
Tīmekļa vietne: Kata Silver Sand by Eazy
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).