Kantary Bay Hotel 3*– Atsauksmes

5
Novērtējums 8.810
№34 viesnīcas reitingā Puketa
8.7 Numurs
8.7 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Sastāv no Bay Inn spārna, Bayside Wing un Panwa bay Village. Viesiem tiek nodrošināts maršruta autobuss uz viesnīcu Cape Panwa, kas nodrošina visus savus pakalpojumus Kantary Bay viesnīcas viesiem. Uzcelta 1992. gadā. Pēdējās atjaunošanas datums – 2008. gads. Teritorijas kopējā platība 8000 m2Vairāk →
аватар domino1513
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga! Mazs, omulī gs, skaists, man ļ oti patika! Brokastis daudzveidī gas, katrai gaumei - omletes, desiņ as, dā rzeņ i, nū deles, augļ i, sulas, konditorejas izstrā dā jumi, jogurti u. c. Istaba skaista, tī ra, ir plī ts, mikroviļ ņ u krā sns, trauki ē diena gatavoš anai. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga! Mazs, omulī gs, skaists, man ļ oti patika!
Brokastis daudzveidī gas, katrai gaumei - omletes, desiņ as, dā rzeņ i, nū deles, augļ i, sulas, konditorejas izstrā dā jumi, jogurti u. c.
Istaba skaista, tī ra, ir plī ts, mikroviļ ņ u krā sns, trauki ē diena gatavoš anai.
Uz pludmali lī dz tuvē jai viesnī cai jā nokļ ū st ar kā jā m kalnā vai ar autobusu. Tas pastā vī gi kursē starp viesnī cā m, jums nav ilgi jā gaida.
Patiesī bā jū s varat nokā pt pa kā pnē m uz pludmali vai atkal ar marš ruta autobusu, jau pa sliedē m. Tas viss tiek darī ts ā tri, pastā vī gi un nemaz nenogurst.
Ir pieejami sauļ oš anā s krē sli, saulessargi un dvieļ i. Pludmale ir klusa un mā jī ga!
Plū dmaiņ u grafiks ir istabā .
Viesnī cā ir 2 peldbaseini, viens no tiem atrodas uz jumta. Kas ir uz jumta, ar hidromasā ž u, super!
Viesnī cas personā ls ir draudzī gs un smaidī gs. Viesmī ļ i un ielu tirgotā ji saprot angļ u valodu sajaucot ar krievu valodu, un darbinieki reģ istratū rā ir gatavi sazinā ties tikai angļ u valodā .
Teritorijā ir viss nepiecieš amais - kafejnī ca, konditoreja, veikali, ielu tirdzniecī ba, bet kaut kā ar visu ir par maz, un cenas ir dā rgā kas, dē ļ attā luma no centra.
Tā tad izklaidei jā brauc ar taksometru vai citu transportu.
Kalnā pa ceļ am uz pludmali ir kafejnī cas un daudzi masā ž as saloni. Biju 1 reizi uz masā ž u, vairs negribu, arī mū su higiē nas jē dzieni nesakrita.
No viesnī cas 2 reizes dienā kursē mikroautobuss uz Patongu, Puketas pilsē tu un tirdzniecī bas centru turp un atpakaļ . Tas ir ļ oti ē rti.
Ļ oti tuvu okeanā rijs, pastaigas attā lumā . Jū s varat iet 1 reizi no nekā darī t vai vispā rē jai attī stī bai.
Viesnī ca piemē rota ģ imenē m - skaista, klusa un mierī ga.
Es ļ oti vē los atgriezties Tai un š ajā viesnī cā . ES iesaku!
Океанариум Территория отеля Пляж Дорога в океанариум Территория Cape Panwa(соседнего отеля) по пути на пляж
аватар mr.vlad
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lidojā m ar Pegazu...Pat š is jau izskatā s pē c joku par Vovoč ku. Bet es centī š os sniegt vislī dzsvarotā ko attē lu. tū re. Tā tad... Izbraukš ana no Rostovas bija paredzē ta 28. novembrī plkst. 03:40, ja jau nebiju kaut ko aizmirsusi. … Tomēr ▾ Lidojā m ar Pegazu...Pat š is jau izskatā s pē c joku par Vovoč ku. Bet es centī š os sniegt vislī dzsvarotā ko attē lu.

tū re. Tā tad...

Izbraukš ana no Rostovas bija paredzē ta 28. novembrī plkst. 03:40, ja jau nebiju kaut ko aizmirsusi...Bet vairā ku iemeslu dē ļ izbraukš ana noslī dē ja uz plkst. 13:15. Es nevaru teikt, ka lidojuma gaidī š ana uz kuģ a un pē c tam tā pilnī ga izkrauš ana uzgaidā majā telpā tika uzņ emta ar aplausiem...Iniciatī vas grupas spiediena ietekmē Pegasus tomē r devā s izsniegt vieglu ē dienu un ū deni uz kuģ a, kas vismaz nedaudz mazinā ja pū ļ a spriedzi...Bet paš as izlidoš anas gaidas vienkā rš i bija atkarī gas no vē tras ar dē ļ a noslogoš anu, proti, pā rā k ī sā skrejceļ a dē ļ Rostovas lidosta nebija gatava uzņ emt B767-300. Tā tad jums ir jā aizpilda galvenā degvielas padeve Minerā lū deņ os. Un pati lidosta, kas nepavisam nav kļ ū daina Rostova, nav paredzē ta lielu lidmaš ī nu apkalpoš anai. Tā tad, lai kaut kā nosū tī tu dē li, jums ir jā sit pasaž ieri.
Ž ē l, ka 2014. gada Olimpiā de nenotiek pie Rostovas, ja nu vienī gi tas mudinā tu Dienvidu federā lo apgabalu paplaš inā t lidostu vai bū vē t jaunu, kas atbilstu modernā kajiem standartiem. prasī bā m. 2572. reisa pā rvadā tā js bija NORDWIND...Boeing salons mū s sagaidī ja ar š auriem melniem 2-4-2 krē sliem, uz galvas balstiem bez higiē nas salvetē m, bet tikai brū nā m Velcro figū riņ ā m. Varbū t viņ i vienkā rš i stulbi sterilizē pirms katra lidojuma? ! Bet, kad es ieraudzī ju visu stjuartu personā lu melnā tē rptā , kas izskatī jā s pē c Hitlera zemū denes formas tē rpu un futū ristisku kombinezonu sajaukš anas, tad kaut kā sā ku dziedā t kompā nijas NORDWIND himnu - "A stage from R-n-D to Phuket-WIND NORTH" . .. Ar vieglu mā ti 270 pasaž ieri piesprā dzē jā s un dē lis joprojā m devā s uz Min. Ū dens. Paņ ē muš i uz lā des petrolejas krā jumus, pē c aptuveni 2 stundā m turpinā jā m lidojumu jau Min Water-Phuket posmā . Es vē los atzī mē t, ka PEGASA ē dieni lidojuma laikā bija ļ oti pienā cī gas kvalitā tes.
Tomē r artiodaktili daudz zina par auzā m. Puketa nosē š anā s laikā sastapā s ar stipra pē rkona negaisa atbalsī m...Un naudas "krā pnieks" veiksmī gi startē ja - pē rkot vī zu par 1000 batiem, sanā ca lī dzvē rtī gs 40 USD, t. i. , kaut kā da nesaprotama mainī tā ju trū kuma dē ļ robež u, viņ i izspieda cauri stingru lē mumu maiņ as kurss ir 25 bati pret dolā ru, ar reā liem 30.4 ...Tas ir katrs tū rists un atvadī jā s no 7 dolā riem ...Tas š ķ iet sī kums, bet kaut kā valsts smaidi sā ka pā rā k smaidī gi vilkt atbraukuš os tū ristus. Tā lā k...pirmie mainī tā ji AP tika sagaidī ti ar tukš u kursu un draudzī gu smaidu no prof. krā pnieki - "Patī k, vai nevē laties mainī ties 28.29. ....bet daudzi tā mainī jā s 29 ....Tur sā kā s viesulis ...Viesnī ca mū s / 11 cilvē kus / sagaidī ja ar klusumu un vieglu krā kš anu no kaut kurienes ...Pē c 5 minū š u aktī vas saucieniem viesnī cas darbiniece pamodos un kaut kā iekā rtojā s.
Pirmkā rt, viņ i mū s ievietoja tranzī tistabā s 135.137 un tā tā lā k...Vairā kas reizes mē ģ inā ju pā rvā kties no 137, bet visas man pieš ķ irtā s telpas mani nespieda un palikā m tajā dzī vot...A sī kums, bet lomu spē lē ja dž akuzi klā tbū tne uz balkona un izejas tuvums.

Tagad sī kā ka informā cija par viesnī cu. Ļ oti, ļ oti pieklā jī ga viesnī ca... Lieliska, klusa atraš anā s vieta... Parka un blakus esoš ā s viesnī cas pludmales skaistums bija pā rsteidzoš s... Nekā das trokš ņ ainas pompozitā tes un visa viesnī cas infrastruktū ra ir absolū ti strā dā još a. Bassik 4. stā vā ir nedaudz nepā rdomā ts - ne vienmē r jū s varat atrast vietu ū denī un ē nā - un tas ir ak-tik nepiecieš ams zem ļ aunā s Taizemes saules. Brauciens uz blakus esoš ā s 5 zvaigž ņ u pludmali. viesnī ca uz atvē rta konveijera pā ri kalnam nemaz nebija nogurdinoš a-3 minū tes un viss! Bet kā bandinieks pat sporta ziņ ā prasī ja zinā mu prasmi ...
Lai arī pa ceļ am uz pludmali ir daudz masā ž as salonu pieklā jī gā nozī mē un restorā nu, bet 40-45 grā du augš up ceļ š ir grū ts...Transports kursē aptuveni ik pē c 8-12 minū tē m. Blakus esoš ā viesnī ca PANVA pā rsteidz ar savu harmoniju un relaksā ciju. Un fotoattē lā ir tā ds atvaļ inā jumu filmu zvaigž ņ u puš ķ is - nu, visa Holivudas krā sa ir taisna! Jā , viņ us var saprast, steiga un burzma viņ u dzī vē , un tā tad arī vā rpsta. bet lai tikai nomierinā tu nervus, tad tikai š eit! Ir viena problē ma - par visu pludmales stā vumu un palmu birzi, ū dens dziļ umu lī cī vienkā rš i katastrofā li ietekmē bē gumi un bē gumi...Un kur tas ir redzē ts, ka krievs gā jis stingri peldē ties pē c grafika ...Agas ...tieš i tagad ...Tā es pamodos, te ir rī ts! Un gandrī z vienmē r ū dens ir liels tikai lī dz 9-10 no rī ta un tad pē c 17-18...Tā tu skaties uz skaistumu, tu sasniedz 40-60 cm atzī mi un noliecies ceļ os, attē lojot š ķ idrumā iegremdē tu ķ ermeni. , laimī gs un apmierinā ts... T.
h š ajā viesnī cā ir jā pielā gojas mē ness vai š ļ akatā m basos un dž akuzi. Viesnī cas atraš anā s vietu nekā dā gadī jumā nevar nosaukt par caurstaigā jamu, nu, vienkā rš i kaut kā ds lā cī gs stū rī tis... ne katrs taksists piekrī t tur braukt! Un starp citu diezgan dā rgi - 1200-1300 turp un atpakaļ uz Patongu... nedaudz lē tā k nekā Kata un Karon... T. h š ī viesnī ca par savu klusumu prasa pā rtē riņ us par taksometru! Un met ar akmeni kā dam, kurš saka, ka lī dz Patong-35-45 ir 15 minū š u brauciens!!!! ! ! Jebkuru iebrukumu iekļ auš ana Bangla Roadshnik Sarkano lukturu rajona "pusē " prasa gan laiku, gan naudu. Tā viesnī ca dabū ja par pieticī gu naudu, bet kopē jie zaudē jumi no taksometriem, pā rtikas cenu atš ķ irī bas, dā rgā kas ekskursijas ekstras dē ļ . pā rskaitī jums, laika zudums lidojumā var bū t vismaz 500 USD vienai personai. un te bū tu labā ka izvē le paciest š os 700-800 dolā rus ar DBL, bet atrast klusu vietiņ u uz Karona ...T. h, ne viss ir tik vienkā rš i izrē ķ inā ms pie deklarē tā s viesnī cas cenas...
Un pat dzī vais dž ezs tur nekad nebija redzē ts. Ja vien č ito, dusmī gs bezkaunī gs zem "pabalsta dziesmas", bā ros dziedā ja "The Beatles". Bet uz Katja un Karona dzī vā mū zika skan no katras spraugas...Parasti miskaste, bet pā ris reizes pat dzirdē ju pseido-Elvisu. Bet vakarā , kad grasī jā mies atgriezties viesnī cā s ar pirkumiem un sē dē jā m netā lu no pludmales, aliskas ž urkas skraidī ja pa zā li...Lū k, medaļ as abas puses, it kā tuvums ballī tei, bet ž urkas dzī vo ļ oti tuvu cilvē ku rijī bas sekā m ! Varbū t jums jā dzī vo Karonā uz kalna un jā dodas lejā uz pludmali ar viesnī cas marš rutiem? Nu, es neatradu zelta vidusceļ u ...Varbū t man vispā r nevajadzē ja parā dī ties Puketā ? Lai č ī kstē tu mež onī gi par visā m cenā m...Atceries Pataju un asaras rit, te 3-4 reizes augstā ka par visu cenu! ! ! Pat dodoties ekskursijā uz salā m, ananā su cenas redz 10-15 batus, un pilsē tā tā s paceļ as lī dz 35, bet pie mū su viesnī cas lī dz 50-60!!! ! ! Nu cik pretī gi bū t par naudas govi!
VISI CENTAS GULĒ T AR TEVI lī dz pē dē jam santī mam!! ! ! Es klusē ju par visiem š iem "krievu veikaliem" ar krievu cenā m lateksam, krellē m un ā rstnieciskajai kosmē tikai! ! Š eit jau bija noteikta transfē ra cena no jebkuras vietas uz salas, un viss tika tulkots krieviski ...Un, protams, viņ i to noplē sa lī dz ā dai! Es nopirku visu dziedinoš o tieš i aptiekā ...Pat pats fakts par mangostā na un noni sulas ā rstnieciskajā m ī paš ī bā m nedarbojas visiem ...Nu es jau to nopirku ...es sā ku to lietot ...Ja no ķ ermeņ a attī rī š anas spā rni izš ķ iļ as, rakstī š u dopā.

Tagad par iepirkš anos...Cenas visam mež onī gas...Š ķ iet, ka lietas ir pieklā jī gas, bet no Bangkokas cenas 3-4 !!! ! ! Cik mums ir kļ uvusi dā rga Puketa !!! ! ! Tai skaitā lē tā k uz pā ris dienā m aizlidot uz galvaspilsē tu, nekā meklē t saprā tī gas cenas mantā m uz salas....Kā citā di var pā ri vasaras drē bē m un flipā m, ja nevar palaist garā m , tad krā j pē rlī tes no upes pē rlē m un jebkura koka gabala ar taju spontanitā ti...
Un pat neplā nojiet tur raž otā s jakas, pieklā jī gā m lietā m, augstā s izmaksas ir mež onī gas! ! ! Jā , kā var saprast, ka pieklā jī gu dū nu jaku no COLOMBIA vai NORTFACE var maldinā t nosaukumā pf 1.0000-1.000, bahts !! ! ! Tas ir 500-600 dolā ru!! ! ! Pataijā tā da plosī š anā s nebija!! ! !

Ekskursijas...jā , tā s visas ir veltī tas vienkā rš i saglabā tā m un nepiesā rņ otā m savvaļ as dabas teritorijā m. Tur nav nekā vē sturiska un semantiska. 3-5 sugu salas un zoodā rzi ar nacionā lajiem parkiem. Nu kā gan bez viņ iem, visi seksa š ovi...Manas prombū tnes laikā defs iemā cī jā s vairā kus jaunus ciparus - tagad ar š o vietu ne tikai š auj pingponga bumbiņ as, bet var arī uzpū st Kamaz riepu lī dz 2.5 atm ...Viņ i mē dza zvē rē t "laipni lū gti Tai" tajā paš ā vietā , un tagad viņ i ir pieraduš i aizpildī t ikgadē jo nodokļ u deklarā ciju. Jā ....laiks iet ...nanotehnoloģ ijas aug ...Un visbeidzot, visas š ī s izrā des iestudē ja bijuš ie ginekologi, kuri ilgi, ilgi strā dā ja riepu veikalā!
Un visdā rgā kais š ovs, par 1500 batiem, tā beidzot noveda lī dz stuporam - sist vī riš ķ o lepnumu pa bungā m un spē lē t sievieš u pionieru bugle !!! ! ! WOW! Tostarp labā k apskatī t Semilanova salas...Tā lu iet, bet muļ ķ ī bas...Tikai no piestā tnes ar laivu 80 minū š u lidojums...laivas 35-50 cilvē kiem...Ar 3-5 dzinē jiem 220 dragon Thai zirgi....Bet dod sodrē ju, tā pē c uzreiz bultiņ a pietuvojas vienam MAX un bez jū tamas piepū les pā rvaram skaņ as barjeru...Un tā mē s steidzamies uz salā m...Ak un tur ir skaisti...es pat guva vā rtus par ž ē labā m. pusdienas un visu laiku veltī ja peldē š anai pa salu ar spuru. Starp citu, neviens krē ms, T-krekls un š orti neglā ba no apdegš anas uz ū dens - dega kā maizī te tosterī ! Papildus š ai ekskursijai, iespē jams, ir vē rts redzē t ACHHI-APCHHI ...un visi slavē ja Dž eimsu Bondu. Jautā jums par cenu...Par "PEGASO" cenu zī mi, es tikai klusē ju - viņ i apgriež savas kabatas!
Turklā t sā ks runā t par tikko izdoto Likumu par ikviena uz salā m ceļ ojoš o reģ istrā ciju caur migrā cijas biroju....Kā jau bija paredzē ts, muļ ķ is...Vai arī tas bija pilnī gi, pilnī gi vienkā rš i pieņ emts. ka paš iem saimniekiem nebija laika kaut ko realizē t ...

Par uzturu. Mū su viesnī cā bija lieliskas brokastis! Nevis kaut kā da izsmalcinā tī ba un fantā zija, bet komponenš u bagā tī ba - 4 veidu desiņ as Kvalitā te ļ oti augsta, jostasvieta, š ķ iņ ķ is, asā s taju desiņ as, divu veidu sieri. viss sauso amerikā ņ u brokastu komplekts, 3 veidu jogurts, rozī nes, ž ā vē tas. augļ i, kompleksā s omletes un 2-3 ķ ī nieš u virtuves ē dieni...Vienmē r augļ u salā ti un š ķ ē lē s sagriezts ananā ss, melone, arbū zs un pamelo...Svaigā kie zaļ umi un jebkā da laistī š ana tiem skatiens, 2 nedē ļ as nekas nav mainī jies, bet, ieslē dzot fantā ziju un sā c veidot sastā vdaļ as jebkurā fantā zijas secī bā , var uzburt daudz ko garš ī gu.
Un viesnī cā ir viens militā rais noslē pums - kreisā s ē kas 1. stā vā atrodas atpū tas telpa, kurā atrodas kafijas automā ts ar 2-3 veidu forš ā kajiem cepumiem! Tā tu pirms vakariņ ā m iekod pē cpusdienas uzkodā m pā ris cepumu š ķ ī vjus un dzī ve iegū st pavisam citu nokrā su! Un pē c atnā kš anas no karstuma vienmē r ir ledusū dens krū ze - rū pē jies par savu kaklu! Un vispā r ar tik klusu dzī vi viesnī cā nemaz nevajag mest iekš ā kcal jū ru. Priekš kam? Vakariņ ā s iesaku restorā nu netā lu no viesnī cas tirgus, viss sarkankokā...Tur salī dzinoš i reā las cenas un vienkā rš i ļ oti garš ī gas....Jū ras veltē s viesnī cā arī reiz vakariņ oju....Vienkā rš i labi, bet vakariņ as man izmaksā ja 830 batus, un tas ir pā rspī lē ts! Var doties arī uz kalnu, tur ir vairā ki restorā ni. Skats ir tikai dziesma. bet virtuves ziņ ā iepriekš ē jais atsaukš anas restorā ns ir daudz kulinā rā ks...Š o vā rdu var lietot tikai taizemieš u virtuvei.

Viesnī cas personā ls un apkalpoš ana. Neviena slikta vā rda...
Kad katru dienu ieradā s 3 apkopē ju komanda - es jutos kā pilnī gs dupsis - viņ i tī rī ja istabu 35-45 minū tes !! ! ! Vai arī es esmu. vai tī rī š anas kvalitā te bija virsū . Un dabū ja savu ikdienas veļ as maiņ u, kā pē c? ? ? Personā ls ir neuzkrī toš s un pieklā jī gs ....Nekā du iekā rī gu skatienu un dū res kabatā s! Viena lieta mani nedaudz satricinā ja - kad viņ i paņ ē ma simts "Baku" par depozī tu. tad viņ i skavoja stjuartu pie kvī ts ...Tomē r ...Mū su bankas nepieļ auj sev tā das brī vī bas un pē c tam neņ em š ā dus dolā rus. Starp citu, es vispā r nevarē ju samainī t dolā ru ar cipariem fonā ...vai nu lai tajā s taisī tu caurumus, vai paskatī tos uz kā da rakstī tu piekļ uves kodu bankas depozī tam Š veicē...Ha, tomē r...TEHNISKIE JAUTĀ JUMI DARBINIEKI RISINĀ S STRĪ DUS. Smieklī gi bija vē rot 5 cilvē ku delegā cijas ieraš anos. ar 2 radio un VIENU!!! ! ! ! virzulis, lai caurdurtu tualeti cī tī gas brokastu lietoš anas rezultā tā.....Viens č empis.
un divi iesaucā s rā cijā , pā rsteigti par š iem rijē jiem no Krievijas ....Viņ i to izdarī ja ....Viņ i parā dī ja skaidru horizontu un lepni ņ audē ja vē lē š anos neierobež ot sevi ē dienā un izkā pa ...'manā dzimtenē nepamanu tik virtuozus santehniķ us. Pē c telpas uzkopš anas sekoja visa maiņ a. x 4 dvieļ u iespē jas. Pienā cī gas kvalitā tes ziepju-rila virziena aksesuā ri....Jā , un visa telpa ir vienkā rš i maksimā li piesā tinā ta autonomai dzī vei = ir gan mikroviļ ņ u krā sns, gan tosteris, gan tē jkanna. un indukcija. plī ts... pilns trauku komplekts... ir 32" plī ts. bet bez krievu kanā liem ...maza mū zika. centrs ...Pareizs telpas apgaismojums - jū s vienmē r varat atrast pareizo lī meni. Jā , un divu lī meņ u telpas izkā rtojums ļ auj izveidot 2 gaisa kondicionē š anas zonas. gaiss. Odi dabū ja daž us ....Š ķ ita, ka bija pretodu, bet tie kaut kā noplū da ...
Un, iespē jams, taju viesmī lī bas dē ļ viņ i vienmē r uzlidoja bez raksturī gas skaņ as un klusī bā dzē ra tī rš ķ irnes asinis.

Viesnī cā ir neliels, bet dvē seliski kopts parks, kurā viss izskatā s svaigs.

Ir vē l viena viesnī cas iezī me ...Ir leģ enda, ka vienu reizi, vairā kas reizes. pirms gadiem viesnī cā ielidoja tū rists no Zviedrijas ar krā š ņ u kaķ i...Un viņ iem bija lieliska romantika ar vietē jo sarkano kaķ i...Bet pienā ca laiks, un viņ i aizlidoja, un š is kaķ is tā arī neuzzinā ja, vai viņ š kļ uva par tē vu vai -tajs vienkā rš i pavadī ja laiku dzemdī bā s un seksā....Tā tad kopš tā laika viņ š.4 reizes dienā iet cauri viesnī cai un ar labu neķ ī trī bu sauc savu mī ļ oto ...Tā tas notiek Tai. . . Un lielas sajū tas š ajā pasaules netikumu krā vumā uzliesmo....Saskrā pē ju savu rā ceņ u un pat izplū du asarā s....Un viņ š nereaģ ē ja uz kitty-kitty...un uz kiri-kiri ...Jā...Kaķ is tika padzī ts....Tā nu sanā ca atvaļ inā juma laiks tuvojas beigā m....Un tad pē kš ņ i "Pegases" dod visiem ...1 papildu dienu Tae .... tad viņ i mū s saspieda 12 stundas, un tad viņ i atgriezā s gandrī z 23 ....
cienī ga atbilde ....Cien. ! Dē lis atceļ ā izrā dī jā s 2-3-2 sē dvietu formula un tas kļ uva manā mi platā ks plecos...Lidojā m jau bez piezemē š anā s Mineralnije Vodī , bet piezemē joties Rostovā , laikapstā kļ i un kaut kā di nokavē š anā s uz slī dē š anas ceļ a palielinā ja risku un pilots ir GUDRS!! ! ! - aizveda dē li atpakaļ uz Minerā lū deņ iem...Protams, tas jū rai deva visdaž ā dā kos papildus. nekonsekvences, bet daudz labā k bū tu pildī t pacelš anos...Kā bija dzirdē t negatī visma vilni pret apkalpi par nolaiš anos citā lidostā...Vai dzī ve nav dā rgā ka? Tostarp paldies ekipā ž ai no Krasnojarskas! Starp citu, atceļ ā visas stjuartes bija baltā s un sarkanā s formā s....Ē diens no Puketas ē dinā š anas bija ļ oti nož ē lojams...Bet nu. Min. Ū deņ os "PEGĀ ZES" rosī jā s un aptvē ra izcirtumu ar muš u ar vakariņ ā m pa vieniem no rī ta un ū deni. Daž us pat apmetā s sanatorijā s...Bet ja nebija bē rnu, tad bija jā paliek dzī voklī....Tur, rostovieš u skaudī bai, MV ir forš a gaisa terminā la dziesma!
Bet mē s nevarē jā m sagaidī t reisu uz vakariņ ā m un par saviem lī dzekļ iem nā cā s nolī gt autobusu ar karstu Pjatigorskas jā tnieku un 7 stundas dzert uz Rostovu ...es nezinu precī zi, kad mū su lidmaš ī na ieradā s Rostovā , bet ceru, ka ne velti kratī jā mies parastajā mikroautobusā , no pilsē tas marš ruta izņ emts...atvainojos par tautoloģ iju...Nu tas arī praktiski viss....Vē lreiz gribu pateikt, ka visi š ie atkritumi ar kravas braucē ji sā nos un Rostovas lidostas nož ē lojamī ba mani atturē ja no janvā ra lidoš anas ar PEGASS uz Vjetnamu ...Es uzskatu, ka š ā di dē ļ i ir jā pā rvieto uz Doņ ecku, tur ir jauns skrejceļ š un cienī gs gaisa terminā lis ...Un tas nav tik tā lu no Rostovas ...un no Volgogradas ...Un visi Ukrainas austrumi...Kaut kā starpvalstu lī menī to visu kaut kā nokā rtot... bet kā savā dā k? Uzlikt dē li? Tikai tad viņ i ķ emmē s ar pacelš anos Rostovā ? VISU LABU TEV, SW. TŪ RISTI! Lī dz nā kamajai reizei ē terā . Bet ar viesnī cu izlemiet paš i ...
Viesnī ca ir pienā cī ga, tač u pā rā k lielas izmaksas, lai izveidotu zelta vidusceļ u.
аватар egrineva
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir ļ oti laba, neskatoties uz to, ka ir 3 *, tika tī rī ti katru dienu, dvieļ i tiek mainī ti, ja tie tiek izmesti uz grī das citos gadī jumos, bet tas ir rakstī ts uz piezī mes istabā , tā pē c nav sū dzī bu) ) teritorija ir maza, pā rsvarā pā riet no vienas ē kas uz otru, nav tieš as piekļ uves pludmalei, bet autobusi kursē ļ oti biež i, savukā rt ceļ š uz pludmali ir kā piens un nobrauciens no kalna)) tas ir, nav tā lu) ē diens garš ī gs, Eiropas komplekts: bulciņ as, augļ i, desiņ as utt. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti laba, neskatoties uz to, ka ir 3 *, tika tī rī ti katru dienu, dvieļ i tiek mainī ti, ja tie tiek izmesti uz grī das citos gadī jumos, bet tas ir rakstī ts uz piezī mes istabā , tā pē c nav sū dzī bu) ) teritorija ir maza, pā rsvarā pā riet no vienas ē kas uz otru, nav tieš as piekļ uves pludmalei, bet autobusi kursē ļ oti biež i, savukā rt ceļ š uz pludmali ir kā piens un nobrauciens no kalna)) tas ir, nav tā lu) ē diens garš ī gs, Eiropas komplekts: bulciņ as, augļ i, desiņ as utt. . pludmalē ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli un dvieļ i, baltā s jū ras smiltis ir nedaudz neskaidras, bet tomē r jaukas, noteikti jā iepazī stas ar plū dmaiņ u grafiku . . gadā s, ka gaidi pusi dienas, lai peldē tu, bē guma laikā klī st lī dz ceļ iem) apkā rt viesnī cai ir daudz kafejnī cu, ē st var visur, taizemieš i ir draudzī gi cilvē ki, bet - Angļ u valoda, daž i runā skaidri) visu var izskaidrot uz pirkstiem. . blakus viesnī cai ir Puketas akvā rijs, mazs, bet var iziet no tā , ko darī t..
Protams, vieta ir klusa, lielā koties ģ imene, bet, ja vē laties izklaidē ties naktī tikai reizē m, tas ir diezgan piemē rots) ī sā k sakot, es to iesaku!
отель около пляжа
аватар Galina_Bo
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Brauciens uz Puketu bija no 26.02. 2010 lī dz 03.10. 2010. Viesnī ca izvē lē jā s no divā m klusā m brī vdienā m. Viens atradā s salas ziemeļ os. Ir netī rs ū dens. Es visu raidī jumā "Zeme" izskatī ju lī dz mazā kajai detaļ ai. … Tomēr ▾ Brauciens uz Puketu bija no 26.02. 2010 lī dz 03.10. 2010. Viesnī ca izvē lē jā s no divā m klusā m brī vdienā m. Viens atradā s salas ziemeļ os. Ir netī rs ū dens. Es visu raidī jumā "Zeme" izskatī ju lī dz mazā kajai detaļ ai. Izpē tī ju atsauksmes. Es atradu tikai divus krievus. Kantary lī cis atrodas dienvidaustrumos pie Panvas raga. Kas vē las trokš ņ ainas brī vdienas un nezina skolas angļ u valodas kursu, jū s varat nelasī t tā lā k.
Tikā s un palī dzē ja firmai Pegasus. Viņ i visu ļ oti labi organizē ja. Mē s ieradā mies naktī . No krieviem bija vē l viena ģ imene ar bē rnu. Es biju viena. Viņ i mū s ļ oti ā tri izmitinā ja vecajā
ē ka bē niņ os. Bija tikai divas istabas. Sā kumā biju sarū gtinā ts, ka nav balkona, bet tad sapratu, ka nevajag. Skats no loga uz jū ru. Mums bija terase, kas bija kopī ga ar divā m istabā m pretē jā virzienā ar skatu uz dā rzu. Studijas telpa ir milzī ga. Guļ amistaba ar atseviš ķ u gaisa kondicionē tā ju ir slē gta no viesistabas. Virtuve ar pilnu trauku komplektu, m. v. plī ts, parastā plī ts, ledusskapis un tē jkanna. Vannas istaba ir liela. Katru dienu 2 pudeles ū dens, pilna tē jkanna, tē ja, kafija un krē jums. Netā lu no viesnī cas ir veikali un valū tas maiņ as punkts. brokastis man diezgan
sakā rtots.
Personā ls ir draudzī gs un vienmē r priecī gs pasmieties. Viņ i runā angliski. Ja uzreiz nebija iespē jams vienam otru saprast, visi klā tesoš ie izplū da smieklos. Viesnī cā ir daudz vā cieš u un beļ ģ u. Es sē dē ju pie brokastī m kā uz salas. Cilvē ki runā , bet es nesaprotu par ko un neiedziļ inos. Man tas patika.
Pludmale tuvē jā Cape Panwa viesnī cā . Pa kalnu var staigā t 5 minū tē s vai ar autobusu bez maksas. Darbojas ik pē c 10 minū tē m. Kad ir karsts, tas ir ļ oti ē rti. Jū s nokļ ū stat pludmalē caur viesnī cu
un brauc ar tramvaju. Kopumā divi pā rskaitī jumi. Mani tas nemaz netraucē ja, bija interesanti. Pludmale ir milzī ga, tur nav sveš inieku. Aizmirstā s lietas palika savā s vietā s.
Vienmē r ir sauļ oš anā s krē sli. Es satiku divas dā mas no tuvē jā s viesnī cas, un mums patika sauļ oš anā s krē sli zem izplesta koka. Tie vienmē r ir bijuš i mū su rī cī bā .
Ū dens ir tī rs. Jū s varat peldē t lī dz dziļ umam, lai ņ emtu vē rā koraļ ļ us. Kad paisums bija ā rā , mē s gā jā m pa ī paš u taku un apbrī nojā m zivis. Plū dmaiņ u grafiks ir pieejams viesnī cā .
Ir daudz restorā nu un kafejnī cu. Kalnā atrodas kafejnī ca ar krievu ē dienkarti. Garš ī gi. Ar alu var sanā kt par 200 batiem. Kalnā ir vairā ki masā ž as saloni. Ar kokosriekstu eļ ļ u uz 1 stundu - 400
bats. Izdarī ja to vienas dienas laikā . Liels prieks.
Vakarā netā lu no Kantari lī č a krastmalā sā kā s tirdzniecī ba. Daudz suvenī ru. Augļ i ir maz un dā rgi. Man pietika ar brokastī m un kafejnī cā . Viesnī ca atrodas tā lu no civilizā cijas un
veikaliem, bet autobusi kursē vidē ji par 200 batiem turp un atpakaļ .
Es negā ju. Man pietika ar 6 ekskursijā m. 3 no tiem atradā s salā s: Similan, Phi Phi, Krabi un Phan Nga. Viņ i uz mani atstā ja visspilgtā kos iespaidus. Pā rsteidzoš a okeā na krā sa un balta
smiltis. Vairā kas reizes peldē jos ar masku un pē tī ju koraļ ļ u zemū dens ainavu. Un ļ oti skaisti kalni. Mani draugi apceļ oja daudzas valstis un bija viegli izturē juš ies. Viņ i uzturē ja man kompā niju. Un uz Phan-Nga ir č igā nu ciemats uz ū dens. Tur var iegā dā ties visus suvenī rus.
Izbraukš anas dienā man piedā vā ja savu istabu nodot nevis 12, bet 10 no rī ta. Apmaiņ ā viņ i nodroš inā ja lī dz 16 bez maksas pirmajā stā vā . Arī "studija", bet mazā ka un ar skatu uz blakus durvī m. Ja
ierodoties tiksi ievietots š ā dā istabā , prasi citu. Tie ir tranzī tā . Lasot atsauksmes, daudzi sū dzē jā s par slikto izmitinā š anu. Man ir paveicies.
Esmu ļ oti apmierinā ta ar braucienu. Un pat slikta harta "Ziemeļ u vē jš " nevarē ja viņ u aizē not.
Un Andamanu jū ras zemū dens pasaule iedvesmoja ceļ ojumu uz Sarkano jū ru. Tagad es studē ju viesnī cas Ē ģ iptē . Es novē lu jums patī kamu uzturē š anos!
Пхи-Пхи пляж Семилны Номер пляж Пхан-га Вид из окна номер
аватар turenko-07
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies ar ģ imeni, 2009. gadā ar vī ru un dē lu pavadī jā m 10 gadus š ajā viesnī cā ! Bet pagā juš i divi gadi, pa š o laiku esam pabijuš i gan Bali, gan Turcijā . Un gribas atkal atpū sties Puketā . dzī voja treš ajā stā vā , uz jumta ir baseins. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar ģ imeni, 2009. gadā ar vī ru un dē lu pavadī jā m 10 gadus š ajā viesnī cā ! Bet pagā juš i divi gadi, pa š o laiku esam pabijuš i gan Bali, gan Turcijā . Un gribas atkal atpū sties Puketā . dzī voja treš ajā stā vā , uz jumta ir baseins. Istaba no divā m istabā m, virtuve kurā viss nepiecieš amais pilnvē rtī gai atpū tai. gultas, skapis, seifs (bez maksas) protams katrā istabā ir kondicionieris. Istabas tiek tī rī tas katru dienu. atsauksmes, var tikt vai nu ar kā jā m, patī k staigā t, jo gaiss tur ir tik salds, ka var ē st ar karoti! vai lī dz plkst. autobuss kas kursē ik pē c 10 minū tē m. Par salā m var rakstī t bezgalī gi, jo nekur nav tik dzidra jū ra un baltas smiltis. Jā un paslepus mē s paš i pasū tī jā m š o viesnī cu internetā un par 11 dienā m par trim samaksā jā m 13.766 batus. ar brokastī m un batu tur viens pret vienu uz rubli. Jauku atpū tu!


iemiesojums rus_2005k
Tikko braucam pirmo reizi uz ārzemēm (es, sieva un 2 gadus vecs bērns), negribētu kļūdīties, izvēloties viesnīcu. Mēs ēdam vai nu martā vai aprīlī. vēl nav pilnībā izlemts. Ja iespējams, un ar šo, pasakiet man, kad tas ir labāk, t.i. laikapstākļi un viss.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Phang Nga līcis un nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas
Similānas salu nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas

Состоит из Bay Inn wing, Bayside Wing и Panwa bay Village. Гостям предоставляется шаттлбас до отеля Кейп Панва, предоставляющим все свои услуги гостям отеля Kantary Bay. Построен в 1992 году. Дата последней реставрациии - 2008 год. Общая площадь территории 8 000 м2

Atrašanās vieta 45 км от аэропорта о. Пхукет, в 37 км от Патонг бич (Patong beach - центр развлечений), на восточном побережье о. Пхукет, на мысе Панва.
Pludmales apraksts Собственный пляж платформа, первая береговая линия. Песчаный пляж Cape Panwa Hotel в 500 м от отеля. Между отелем и пляжем проходит дорога.
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

2 бассейна, торговый центр, 1 конференц-зал (до 60 персон), 2 ресторана, 2 бара

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • aukle
Izklaide un sports
  • džakuzi
  • galda teniss
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

Общее количество номеров 105, расположены в четырех 4-6 этажных корпусах.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • virtuve / virtuvīte
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese 31/11 Mu 8, Sakdidej Rd., Cape Panwa Phuket 83000, Thailand.
Tālruņi: (66) 0-7639-1514
Tīmekļa vietne: Kantary Bay Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
У отеля собственный песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно). Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.