Bija labi līdz izrakstīšanās brīdim

Rakstīts: 8 janvārī 2020
Ceļošanas laiks: 28 decembris 2019 — 5 janvārī 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 4.0
Atpū ta 6 cilvē ku kompā nija, visi kopā ar sievā m. Sā kotnē ji viss bija labi, laba viesnī ca, laba atraš anā s vieta starp divā m pludmalē m 5 min. pastaiga, daudzi tuvumā veikali, restorā ni, kā arī siltummaiņ i. Mī nusi: š auras ietves, wi-fi istabā s beigts, tikai reģ istratū rā normā li, slidkalniņ š daž brī d mocī ja pē c atpū tas pludmalē , nā cā s meklē t puiš us, kuri brauc ar elektromobili, lai vē lā k atstā tu viņ iem dzeramnaudu .
Un visbeidzot, izlidoš ana bija 3:00 uz lidostu, bagā ž a tika iekrauta, un tad, tieš i pirms izbraukš anas, vī rietis reģ istratū rā , neatceros kā sauc (viņ š tur bija vienī gais vī rietis) ar rē ķ inu par karotē m un maisu 435 bati! Pirmajā dienā manai sievai bija dzimš anas dienas ballī te, atnesa mazu torti, mē s ar sievu izmē ģ inā jā m š o komplimentu ar š ī m karotē m un nā kamajā dienā tā s uzreiz tika aizvestas, soma bija naktsskapī , neizmantoja tas praktiski, noliku tur savas jaunā s kurpes, nekur nebija rakstī ts, ka b. t, tad vajadzē s par to atstā t 10$. Labā k bū tu atstā t dzeramnaudu, ja ir vē lme labi atpū sties, mē s to bū tu darī juš i, bet kā pē c pirms doš anā s ceļ ā š ā di sabojā t viesu noskaņ ojumu?
Daž u karotī š u dē ļ , kuras pat par velti neņ emtu. Viesnī cas vadī bai vajadzē tu pievē rst uzmanī bu š ā diem sī kumiem, es personī gi un mana ģ imene tikai š ī incidenta dē ļ pirms izlidoš anas, vairā k uz š o viesnī cu nenā kš u, viņ i no zila gaisa sabojā ja garastā vokli tieš i pirms lidojuma, runa nebija par naudu , bet man gā ja lī dzi tikai princips, ka grib no zila gaisa izgrā bt papildus naudu, izmantojot brī di, ka jau jā dodas prom un maš ī na gaida lidostu. Viņ i arī sā ka prasī t draugam un viņ a sievai pludmales dvieļ us, kurus viņ š katru dienu atstā ja lejā pie bā ra, ko nedrī kst ienest istabā ar smiltī m. Cilvē ki tev sezonā maksā pienā cī gu naudu, kā pē c esi tik sī ks, ka es nesaprotu, Turcijā viņ i pat nepā rbauda numuru pirms izbraukš anas ! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu