Divkārši iespaidi.

Rakstīts: 17 janvārī 2019
Ceļošanas laiks: 30 decembris 2018 — 13 janvārī 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Es ļ oti gribē ju doties uz siltā kiem klimatiem uz NG un Ziemassvē tkiem. Tā ir mū su ģ imenes tradī cija. Taizemē bijā m Pataijā , bet ļ oti sen nolē mā m to atkā rtot.
Biļ etes nopirkā m no Mau 1.5 mē nesi pirms atvaļ inā juma, paņ ē mā m ekskursiju ar ekskursijā m Puketā un 3 dienas Bangkokā .
Viesnī ca tika izvē lē ta vispirms Bang Tao pludmalē , viņ i gribē ja klusu un skaistu vietu, pirmajā rindā . Nav apstiprinā ts, brī vdienā s vietu nav.
Tā pē c izvē lē jā mies Karon Beach un, protams, viesnī cu, lai civilizā cija bū tu tī ra un jū ra blakus.
Mē s ieradā mies viesnī cā NG vakariņ u vidū . Viņ i ā tri norē ķ inā jā s, viņ i neņ ē ma depozī tu, Tae tas ir retums.

Superior numurs ar skatu uz baseinu, vairā k nekā pietiekami vietas trim, ir viss nepiecieš amais, tī rs un ē rts. Jū s nedzirdat savus kaimiņ us, tā pē c skaņ as izolā cija ir laba. No rī ta pasakainas putnu dziesmas, pē cpusdienā viegla, neuzbā zī ga mū zika no baseina bā ra. Atpū tnieki 50x50 krievi-ā rzemnieki. Restorā nā vienmē r ir pieejami bezmaksas sauļ oš anā s krē sli, lai sauļ otos, un galdiņ i.
Viss zaļ š , kā rtī gs un tī rs. Bet ne pā rā k ē rti celiņ i, sarež ģ ī ti labirinti ar strupceļ iem. Lai piebrauktu tuvā k restorā nam, jā vazā jas starp mā jā m vai jā apiet apkā rt.
Brokastis uz kartē m, pie ieejas atzī mē dienu skaitu.
Ē diens ir visaugstā kajā lī menī , laba izvē le, viss ir garš ī gs, viss ir svaigs, viss ir tī rs, daudz augļ u.
Ir Spa, bet mē s veicā m masā ž u pludmalē (iesaku). Ir trenaž ieru zā le (nav liela) Wi-Fi istabā ir miris, uzņ emš ana ir dzī vā ka.
Puisis formas tē rpā ar svilpi, karogu un zizli palī dz š ķ ē rsot rosī go ceļ u no viesnī cas.
No viesnī cas pa labi, ejiet 10 minū tes lī dz Karonas pludmalei, pa kreisi lī dz Kata. Bet tur nokļ ū t ir vesela galē jī ba. Ielu praktiski nav, satiksme ir ļ oti intensī va. Vienī gā labā ziņ a ir tā , ka ir viss, kas vajadzī gs tū rista dvē selei, pat visprasī gā kajam, ja vien bū tu nauda))))
Kafejnī cas, restorā ni, valū tas maiņ as punkti, masā ž as saloni, ceļ ojumu aģ entū ras, aptiekas, suvenī ru un pā rtikas veikali, augļ u veikali ik uz soļ a un katrai gaumei pa ceļ am. Kafejnī cā pusdienu cena trijiem ir 30-40 dolā ri ar sulu un alu, vakariņ as nedaudz dā rgā kas. Masā ž a no 300-500 batiem, atkarī bā no tā , kuru izvē laties.
Pludmales: Karona ir tī ra un pienā cī ga. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi 200 bati. Nav tualetes un pats galvenais (man) nav duš as, kur noskalot un nomazgā t smiltis no kā jā m (

Katjā ir smirdī ga kanalizā cijas upe, atkritumu kaudzes, netī ras pludmalē un jū rā no laivā m.
Patonga - pusstundas brauciens no Karonas, skatoties tikai pa mikroautobusa logu, milzī ga pludmale, bet ļ oti pā rpildī ta!
Ekskursijas ietvē ra Puketas apskatu, š ovu "Fantā zija", Phi Phi un Bambo salas 1 dienu un Khao Lak 1 dienu. Interesanti, spilgti, ar emociju un iespaidu jū ru. Man patika viss) Tad Bangkoka, bet tas ir citā stā stā .
Brī vdienas Puketā man nedaudz atgā dinā ja Krimu 1995. gadā , tač u ir daž i notikumi.
Pirmo reizi ceļ ojumu laikā nedzī vojā m pie jū ras. Un viņ i tikai nož ē loja, ka atvaļ inā jums paskrē ja ļ oti ā tri, ar 2 nedē ļ ā m nepietika.
Viesnī ca ir cenas un kvalitā tes vē rta. Pē c burzmas un ekskursijā m, noguruš i, ieradā mies viesnī cā , kā mā jā s, klusumā , tī rī bā un komfortā .
Taizeme ir brī niš ķ ī ga, krā saina kontrastu valsts!
Priecī gus svē tkus visiem!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu