Best Western Phuket Ocean Resort 3*– Atsauksmes

14
Novērtējums 7.710
№32 viesnīcas reitingā Puketa
7.6 Numurs
7.6 apkalpošana
7.5 Tīrība
7.4 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Kūrortviesnīca Best Western Phuket Ocean atrodas ērtā vietā Karonas pludmales piekrastē, kalna pakājē, kokosriekstu koku un apstādījumu ēnā. No šejienes paveras skaists skats uz Andamanu jūru un Karonas ezeru. Atvērts 1989. gadā, pēdējais remonts veikts 2015. gadā (telpas tiek regulāri atjauninātas). Tas ir 11 dažāda augstuma ēku komplekss (2 stāvi un 4 stāvi). Piemērots visu kategoriju tūristiem, izņemot vecāka gadagājuma cilvēkus.Vairāk →
аватар svetlanasernik
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca atrodas nedaudz tā lā k no aktī vā centra. Daudzas kafejnī cas un restorā ni atrodas 10 minū š u pastaigas attā lumā . Pludmale ir aptuveni 5-7 minū š u gā jiena attā lumā . Pludmalē nomā jiet sauļ oš anā s krē slu par 100 batiem dienā . … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas nedaudz tā lā k no aktī vā centra. Daudzas kafejnī cas un restorā ni atrodas 10 minū š u pastaigas attā lumā . Pludmale ir aptuveni 5-7 minū š u gā jiena attā lumā . Pludmalē nomā jiet sauļ oš anā s krē slu par 100 batiem dienā . Pretī viesnī cai ir ezers un neliels parks, bija ļ oti patī kami pastaigā ties pa ezeru parkā . Viesnī ca atrodas kalna nogā zē . Ē kas ir sakā rtotas kaskā dē . Daudz kā pņ u un rampu. Uz istabā m jā kā pj pa kā pnē m, veciem cilvē kiem un vecā kiem ar maziem bē rniem nebū s ī paš i ē rti, rati un mazi bē rni bū s jā ceļ /nolaiž rokā s. Teritorija sakopta un apzaļ umota. Interesanti ainavu risinā jumi. Skaistas ainavas. 3 peldbaseini, viens no tiem ir neliels uz vienas ē kas jumta. Ir neliels bē rnu baseins. Baseini ir atvē rti 24/7. Vienā no baseiniem ir bā rs, kur var pasū tī t ē dienu un dzē rienus. Ļ oti labas daudzveidī gas brokastis. Jū s varat atrast visu, ko vē laties: bekonu, olu kulteni, desas, zupu, jogurtu, taju ē dienu. Ir daudz augļ u: arbū zs, papaija, melone, ananā si utt. Visi slavē brokastis, ir daudz ē diena katrai gaumei. Ja kaut kas ir beidzies, nekavē joties papildiniet! Pā rē jā laikā nekas netraucē ja. Labs restorā ns viesnī cā . Bezmaksas kafijas automā ts ar gardu kafiju vestibilā . Mē s meklē jā m viesnī cu, kurā atpū š as mazā k mū su tautieš u. Tā tad krievu praktiski nav. Pā rsvarā š eit atpū š as vā cieš i. Mē s domā jā m, ka Taizemē š ā du viesnī cu nav, vismaz lē tajā segmentā . Jū s pats to nebū tu atradis. Pateicoties Dmitrijam Kukinam, viņ š mums izvē lē jā s tik brī niš ķ ī gu viesnī cu, kas atbilda mū su prasī bā m. Vī rietis ir ļ oti jauks un pā rzina savas lietas. Es iesaku kā izcilam speciā listam VKontakte sociā lajā tī klā ļ oti viegli atrast tikai pē c vā rda. Viesnī cā ir labi numuriņ i. Istabā ir viss nepiecieš amais: vanna ar duš u, parastā s ziepes, š ķ idrā s ziepes, duš as ž eleja, š ampū ns, vienreizē jā s lietoš anas skuveklis, zobu pasta un birstes, duš as cepures, 2 ruļ ļ i tualetes papī ra, dvieļ i, elektriskā tē jkanna, krū zes un glā zes , dienā bez maksas 2 pudeles dzeramā ū dens ar tilpumu 0.5 litri, tē jas un kafijas maisiņ i, drē bju skapis, 2 lietussargi, seifs, neliels ledusskapis, LCD TV, kondicionieris, 2 atzveltnes krē sli un galds istabā , divguļ amā gulta. Balkonā ir 2 krē sli un galds, veļ as ž ā vē tā js, kas ir ļ oti ē rti augsta mitruma apstā kļ os. Istabā nav atrasti kukaiņ i! Pret viesnī cu mums nav pretenziju, lieliski atpū tā mies! Vienī gais, ka personā ls runā tikai angliski krieviski, neviens nesaprot, bet pē c tam telefonā tulkotā js glā bj.
аватар kurochckaa
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
„Laba viesnī ca paš ā centrā , pastaigas attā lumā no Jangceylon tirdzniecī bas centra un izklaides ielas. Lī dz pludmalei 10 min gā jiens. Es iesaku apmeklē t Manson Bar, Bangla un Illusion Club. Netā lu atrodas labs persieš u restorā ns un, protams, japā ņ u fuji restorā ns! Jauks jumta baseins, skats uz pilsē tu un kalniem! ! Brokastis labas, bet vienmuļ as! ! Istaba maza, bet mā jī ga. … Tomēr ▾ „Laba viesnī ca paš ā centrā , pastaigas attā lumā no Jangceylon tirdzniecī bas centra un izklaides ielas. Lī dz pludmalei 10 min gā jiens. Es iesaku apmeklē t Manson Bar, Bangla un Illusion Club. Netā lu atrodas labs persieš u restorā ns un, protams, japā ņ u fuji restorā ns! Jauks jumta baseins, skats uz pilsē tu un kalniem! ! Brokastis labas, bet vienmuļ as! ! Istaba maza, bet mā jī ga. ”
бассейн
аватар oksanaokliac
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
No viesnī cas plusiem viss, un mī nusi nav atrasti. Pirmo reizi atpū tā mies ar bē rnu ar tik ilgu lidojumu, nolē mā m un nemaz nenož ē lojā m. Manam dē lam jau 8, tā pē c lidojums izturē ja salī dzinoš i labi. Viesnī cā ieradā mies no rī ta, lidojums bija naktī . … Tomēr ▾ No viesnī cas plusiem viss, un mī nusi nav atrasti. Pirmo reizi atpū tā mies ar bē rnu ar tik ilgu lidojumu, nolē mā m un nemaz nenož ē lojā m. Manam dē lam jau 8, tā pē c lidojums izturē ja salī dzinoš i labi. Viesnī cā ieradā mies no rī ta, lidojums bija naktī . Mani uzreiz pā rsteidza personā la attieksme, visi ar priecī giem smaidiem, piemē ram, tikš anā s ar veciem draugiem)). Viņ i uzreiz ieteica, ka turpat reģ istratū rā ir kafijas automā ts ar bezmaksas kafiju, un tas bija ē rti un kafija vienmē r bija laba, turklā t visu laiku tur bija kaut kā das uzkodas, ļ oti jauks sī kums. Man kā kafijas cienī tā jam tas ir tikai glā biņ š . Viesnī ca ir izvietota nogā zē , vairā kos lī meņ os. Ar ratiem labā k ir ņ emt telpas pirmajā stā vā , bet visiem pā rē jiem ir lifts, un, ja nevē laties staigā t, varat to izmantot bez problē mā m jebkurā laikā . Ir vairā ki lieliski un dziļ i baseini, visi tī ri un netā lu no apakš ē jā ir labs bā rs par saprā tī gā m cenā m. Bija patī kami gulē t sauļ oš anā s krē slā ar kokteili, un vē l jo vairā k tā pē c, ka vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, un lielā kā daļ a atpū tnieku gandrī z visu laiku pavadī ja pludmalē . . Pludmale atrodas 5 minū š u attā lumā , pa intensī vu ceļ u, bet kā ds cilvē ks no viesnī cas mums vienmē r palī dzē ja š ķ ē rsot ceļ u. Tā dā veidā tas ir droš ā k un ē rtā k. Viesnī ca atrodas gandrī z paš ā pludmales galā , un cilvē ku nav tik daudz, un pati pludmale š ķ ita tī rā ka. Intereses labad aizbraucā m uz citā m populā rā m Puketas pludmalē m, tas ir tikai tin, mū sē jais bija vislabā kais! Un viesnī cai ir viena jauka iezī me. Neskatoties uz to, ka tā atrodas klusā vietā , tuvumā atrodas lē tas kafejnī cas, augļ u tirgus, lieliska jū ras velš u kafejnī ca par izdevī gu cenu. Turklā t cenas paš ā viesnī cā daudz neatš ķ iras no ielu cenā m. Mē s biež i ē dā m viesnī cā . Ekskursiju paņ ē mā m tikai ar brokastī m, lai gan ieteica vakariņ as ņ emt lī dzi ar bē rnu, tā s vienmē r var nomainī t viesnī cā uz pusdienā m. Nā kamreiz mē s darī sim tieš i tā . Ž ē l, ka viņ i neņ ē ma vē rā padomu. Restorā na personā ls un tī rī ba ir ideā la. Galdauti ar baltumu sā pina aci, š ķ ī vji jau č ī kst, un darbinieki cenš as iepriecinā t un vienmē r ar smaidu. Lielā kā daļ a ē dienu ir eiropeiski, tač u taizemieš u virtuve bez tā neiztika. Laba izvē le, viss svaigs, augļ u daudz, un paš as brokastis ilgst diezgan ilgi, tā pē c var ierasties vismaz 7 vai 10, un bū s tas pats komplekts un viss vē l karsts vai auksts, atkarī bā no ē diena. Labi padarī ts! Ar lielu vē lmi jū s vienkā rš i nevarat atrast mī nusus, turpiniet strā dā t, un jums bū s apmierinā tu klientu rinda!
аватар nadezdavot
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sā kš u ar atraš anā s vietu. Viesnī ca atrodas pā ri ceļ am no pludmales. Labā k izvē lē ties istabu ar skatu uz jū ru un stā vu augstā k, tad paveras lielisks skats uz dī ķ i un jū ru. Ceļ š ir noslogots, bet to palī dz š ķ ē rsot ī paš s š ajā s lietā s cilvē ks. … Tomēr ▾ Sā kš u ar atraš anā s vietu. Viesnī ca atrodas pā ri ceļ am no pludmales. Labā k izvē lē ties istabu ar skatu uz jū ru un stā vu augstā k, tad paveras lielisks skats uz dī ķ i un jū ru. Ceļ š ir noslogots, bet to palī dz š ķ ē rsot ī paš s š ajā s lietā s cilvē ks. Jū ra ir skaista, silta un tī ra. Pludmale ir paš valdī bas, pastā vī gi tī rī ta. Lietussargi un sauļ oš anā s krē sli ir maksas, bet tie nav dā rgi, tikai simts bati. Bet jū s varat vienkā rš i gulē t uz paklā ja vai dvieļ a vienkā rš i uz smiltī m. Netā lu no viesnī cas atrodas kafejnī cas un veikali. Viesnī cā ir trī s labi peldbaseini, no kuriem viens ir paredzē ts bē rniem. Teritorija ir mā jī ga un zaļ a. Istaba plaš a un tī ra, viss nepiecieš amais ir pieejams. Tī rī š ana laba, gulta un dvieļ i bez traipiem un caurumiem, tī ri un svaigi. Patika, ka seifs ir bez maksas, un arī ļ oti forš a terase, plaš a ar galdu un krē sliem. Diezgan labi priekš trijotnes. Es negribē ju maksā t pā rā k daudz par 4 vai 5 zvaigznē m, jo ​ ​ mē s noteikti negribē jā m palikt viesnī cā , bet tikai nakš ņ ot. Uzreiz paē dā m brokastis, jo tuvumā ir daudz vietu, kur paē st daudz lē tā k un pat izbaudī t vietē jo garš u. Vienreiz pusdienojā m viesnī cā un vienreiz vakariņ ojā m. Viss bija garš ī gi un apmierinoš i, lai gan cena protams ir dā rgā ka nekā kafejnī cā ā rpus teritorijas. Bija arī forš i, ka dienas laikā varē ja pasū tī t kā du dzē rienu vai vieglas uzkodas, nepieceļ oties no sauļ oš anā s krē sla pie baseina. Kopumā viesnī cas serviss ir labs. Personā ls smaidī gs, gudrs, no sirds cenš as palī dzē t. Brokastis ir standarta, tač u vienmē r bija no kā izvē lē ties, garlaicī gi nebija. Visā teritorijā labi noķ ē ru WI-FI, skatī jos filmas, sociā los tī klus vispā r bez problē mā m, pat istabā bija labs ā trums. Iesaku apmeklē t SPA viesnī cā , cenas pieejamas, tī ras, masā ž a mums ļ oti patika, pat ļ oti. Apkopojot visu iepriekš minē to, viesnī ca savā cenu kategorijā ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga.
аватар gannapapkina
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Normā ls numurs ar nelielu balkonu. Uz balkona ir pā ris krē sli un galds. Lī dzi jā ņ em veļ as aukla, nav ž ā vē tā ju. Laba gulta ar ē rtu matraci un labu veļ u. Nav mazgā ts labā stā voklī . Ir neliels, bet ē rts dī vā ns. … Tomēr ▾ Normā ls numurs ar nelielu balkonu. Uz balkona ir pā ris krē sli un galds. Lī dzi jā ņ em veļ as aukla, nav ž ā vē tā ju. Laba gulta ar ē rtu matraci un labu veļ u. Nav mazgā ts labā stā voklī . Ir neliels, bet ē rts dī vā ns. Mini bā rs, kas tika izmantots arī kā ledusskapis. Papildiniet, bet ne bagā tiniet. Kolas skā rdene, sula, snickers un alus skā rdene. Un pā ris pudeles tī ra ū dens. Istabā ir arī pludmales paklā jiņ š , paklā jiņ š , lietussargs un pludmales soma. Labs skapis, visas lietas sader un ir vietas. Tī rī š ana notiek katru dienu, un, lai mainī tu dvieļ us, izmetiet tos uz grī das, pretē jā gadī jumā tie tos neaizstā s. Ir seifs, lai gan mazs klē pjdators nederē ja) Kopumā istaba nav slikta. Brokastis, teiksim ar normā lu izvē li. Pietrū ka tikai siera. Un arī zupas, pat nū deļ u zupa. Cepti dā rzeņ i, bekons, desiņ as, vistas desiņ as. Trī s veidu omlete un vā rī tas olas. Š ķ iņ ķ is un olu kultenis. Rī si un kartupeļ i. Labi garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi. Daž ā di deserti. Piens, izcila kafija no kafijas automā ta. Bija tikai apelsī nu sula. No augļ iem, arbū ziem, pū ķ a sirds, ananā siem, banā niem un papaijas. Kopumā labi, bet vienmuļ i. Pusdienas un vakariņ as ir jū su izvē le, kur un par kā du cenu, bet jū s varat izvē lē ties no tā , ko atrodat. Blakus viesnī cai ir arī klusa pastaigu zona un bē rnu rotaļ u laukums. Un pludmale atrodas daž u minū š u attā lumā pā ri ceļ am. Ceļ š ir noslogots, tā pē c esiet uzmanī gi. Ķ ermeņ a teritorija ir mā jī ga. Skaista zā le baseina zonā . Baseini ir iztī rī ti un ū dens nesmarž o pē c ķ imikā lijā m. Pieauguš o un bē rnu baseini. Ir vieta, kur peldē ties, baseins ir diezgan garš , bet ne dziļ š . Daudz koku krū mu. Ir labs rotaļ u laukums. Daudz sauļ oš anā s krē slu, bet nav pietiekami daudz lietussargu. Es domā ju, ka mē s izdarī jā m labu izvē li.
аватар raisahiyr
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
No viesnī cas lī dz jū rai jā iet apmē ram piecas minū tes, un pā ri ceļ am jū s pā rvedī s ī paš s cilvē ks. Jū ra ir silta un ļ oti skaista. Pludmale ir publiska, bet tī ra. Mē s noī rē jā m sauļ oš anā s krē slu ar lietussargu par lē tu cenu 100 bati. … Tomēr ▾ No viesnī cas lī dz jū rai jā iet apmē ram piecas minū tes, un pā ri ceļ am jū s pā rvedī s ī paš s cilvē ks. Jū ra ir silta un ļ oti skaista. Pludmale ir publiska, bet tī ra. Mē s noī rē jā m sauļ oš anā s krē slu ar lietussargu par lē tu cenu 100 bati. Pā ris padomi, aizsargkrē ms ir obligā ts, un vismaz pirmā s divas dienas peldē ties T-kreklos, lai nepiedeg. Mē s ļ oti ā tri iekā rtojā mies. Viņ i paņ ē ma no mums depozī tu, un, ja jū s neko nepaņ emsiet no mini bā ra, viņ i to atdos pilnī bā . Jums nav jā maksā par seifu. Viņ i nes ū deni stikla pudelē s. Lai nebū tu nianš u, neizmetiet tā s, tā s aizstā j ar jaunā m aizpildī tā m. Tī rī š ana katru dienu ir pietiekami laba. Internets lieliski uztver pat skatī tā s filmas. Mē beles labā stā voklī . Gultasveļ a bez caurumiem un nav mazgā ta. Vannas istaba ir sakopta un tī ra. Santehnika ir kā rtī bā . Kopumā ir ok palikt. Viesnī cas cenas un kvalitā tes attiecī ba visā atbilst. Un vē l vairā k. Viesnī cas teritorija, protams, nav paredzē ta, lai sē dē tu pelē kā viesnī cā , bet gan lai nodarbotos ar ē damo. Trī s labi baseini. Diezgan daudz zaļ umu. Ir sporta zā le. Vai ir spa. Ē diens izcils, gandrī z vienmē r ē dā m viesnī cā , cena pret ielu bū tiski neatš ķ iras, bet kvalitā te labā ka. Un restorā ns ir ē rtā ks. Mē s devā mies uz tirgu, kas atrodas blakus templim. Viņ i tur arī nopirka labumus. Mums bija iekļ autas brokastis. Brokastī s viss ir pā rpilnī bā , ja beidzas, tad ziņ o. Sortiments labs. Nu, noslē gumā . Viesnī cai ir lieliska cenas un kvalitā tes attiecī ba, un atraš anā s vieta ir laba. Jū s varat izbaudī t braucienu!
аватар ev.zubakova
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sā kš u ar to, ka tas ir tuvu pludmalei piecu minū š u gā jienā . Pludmale ir liela ar smalkā m smiltī m. It kā tu staigā tu pa cieti. Var ī rē t sauļ oš anā s krē slus, tā nav problē ma. Netā lu no viesnī cas ir daudz vietu, kur paē st. … Tomēr ▾ Sā kš u ar to, ka tas ir tuvu pludmalei piecu minū š u gā jienā . Pludmale ir liela ar smalkā m smiltī m. It kā tu staigā tu pa cieti. Var ī rē t sauļ oš anā s krē slus, tā nav problē ma. Netā lu no viesnī cas ir daudz vietu, kur paē st. Piecpadsmit minū tes lī dz ballī tē m ar tuk tuk. Viesnī cā ir lieliskas brokastis. Viss vienmē r ir svaigs un garš ī gs. Un skaisti dekorē ts. Plus papildinā ts mini bā rs un laba uzkopš ana. Istaba normā la, mē beles labas un remonts nekā ds. Jauka liela gulta. Gulē t ē rti un bez kaimiņ u trokš ņ a. Veļ as maiņ a trī s reizes nedē ļ ā . Personā ls nedaudz saprot krieviski un krieviski runā još os personā lu reģ istratū rā . Kas arī ir pluss. Ir peldbaseins un zaļ a, kaut arī neliela teritorija ar saulessargiem un sauļ oš anā s krē sliem. Tā teikt bonuss pludmalei. Labi, ekskursijas var veikt netā lu no viesnī cas un cenas ir adekvā tas un apkalpoš ana ir laba. Nu ko lai citu saka. Ja, piemē ram, vajadzē s gludinā t lietas, tad dē li un gludekli sagā dā s bez maksas, jautā jiet reģ istratū rā . Tas arī labi uztver internetu un ir bezmaksas skype vai vibe ar galvu. Nu, protams, nav animā cijas, un kā pē c ir tik daudz vietu, kur pavadī t laiku. Kopumā š ī ir laba viesnī ca.
аватар yulia.ostatina
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Par pludmali un jū ru daudz kas ir rakstī ts, tā pē c ī sumā . Dodieties tur uz piecā m minū tē m. Speciā li norī kota persona jū s pā rvedī s pā ri ceļ am. Vienatnē sastrē gumstundā s ir grū ti. Tuvumā var iegā dā ties arī ekskursijas. … Tomēr ▾ Par pludmali un jū ru daudz kas ir rakstī ts, tā pē c ī sumā . Dodieties tur uz piecā m minū tē m. Speciā li norī kota persona jū s pā rvedī s pā ri ceļ am. Vienatnē sastrē gumstundā s ir grū ti. Tuvumā var iegā dā ties arī ekskursijas. Reģ istratū rā ir vieta bē rnu ratiņ iem. Internets ir plus regulā rs piekļ uves punkts tajā paš ā vietā ē rtī bai ir kafijas automā ts, lai nedarbotos. Uz ē kā m ved kā pnes, kas nedaudz kaitinā ja, bet nav stā vas. Nekavē joties tualete, izlietne un duš as, lai nomazgā tu smiltis no kā jā m. Un tad ir pieeja baseinam. Baseina sekls dziļ ums 1.45 apakš ā un rakstī ts. Ir arī otrs tā da paš a dziļ uma baseins. Daudz sauļ oš anā s krē slu, lietussargu un zaļ umu. Pludmales dvieļ i tiek mainī ti un nodroš inā ti pie baseina. Teritorija ļ oti tī ra, daudz koku, zā les krū mi. Ē kas izvietotas kaskā dē visur, kur ir nelieli mež i. Augš pusē ir vē l viens baseins 11.55 dziļ umā . Istaba ir mā jī ga. Liela divguļ amā gulta. Galds, LCD TV mē beles labā stā voklī . Vannas istaba ar vannu. Ledusskapis, tē jkanna viss nepiecieš amais vannas istabai un tē jas komplekts. Gultas veļ a labas kvalitā tes, tī ra, gandrī z jauna, nav mazgā ta. Un telpas bonuss ir liels plaš s balkons. Uz balkona ir vairā ki krē sli un veļ as ž ā vē tā js. Nu ko lai vē l saka par numuru. Seifs mazs, skapis ietilpī gs. Kopumā skaitlis ir kā rtī bā . Ē dieni brokastu restorā nā nekas ī paš s tikai ļ oti tī rs un kā rtī gs. Viņ i gatavo normā li, no kā izvē lē ties, protams, ne ī sti, bet š ī nav jums Turcija. Tu nepaliksi izsalcis. Nu kur vakariņ ot, pusdienot, tad ir daudz restorā nu, kafejnī cu savai gaumei un cenā nav lielas atš ķ irī bas. Masā ž a, ka ā rpus viesnī cas, ka viesnī cas cena neatš ķ ī rā s. Mē s vē lē jā mies, lai viesnī cai bū tu ļ oti labi. Protams, es nevaru ieteikt š o viesnī cu gados vecā kiem cilvē kiem ē ku kaskā des izvietojuma dē ļ , citā di tā ir lieliska viesnī ca.
аватар lera.zyablitseva
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Par viesnī cas teritoriju nekas ī paš s nav sakā ms, ir neliels baseiniņ š , bet ne dziļ š , bet vienmē r tī rs. Neliela zaļ ā zona un bū tī bā viss. Bet viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti laba, un kafejnī cas atrodas netā lu, un pludmale ir pā ri ceļ am. … Tomēr ▾ Par viesnī cas teritoriju nekas ī paš s nav sakā ms, ir neliels baseiniņ š , bet ne dziļ š , bet vienmē r tī rs. Neliela zaļ ā zona un bū tī bā viss. Bet viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti laba, un kafejnī cas atrodas netā lu, un pludmale ir pā ri ceļ am. Daudz vietu, kur ē st, masā ž as saloni un tamlī dzī gi. Viesnī cā ir diezgan laba brokastu izvē le, tostarp zupa un pā rslas. Viņ i gatavo labu tē ju un kafiju. Olas omletes formā un olu kultenis. Mums pietika ar saldajiem augļ iem. Istaba laba. Viss bija kā rtī gi iztī rī ts, viss bija darba kā rtī bā , plus divi paklā ja lietussargi un pludmales soma, tā pē c nav jā pē rk atseviš ķ i. Visas elektroierī ces strā dā ja bez bojā jumiem, vai tamlī dzī gi, bija visi apstā kļ i normā lai atpū tai bez nelielā m problē mā m. Pludmale nav tā lu, lai nedaudz pastaigā tos un š ķ ē rsotu ceļ u. Nav jē gas rakstī t par pludmali, un tur ir tik daudz informā cijas) Netā lu no viesnī cas ir salons, kurā viņ i veic lielisku masā ž u, un cena ir zemā ka nekā daudzā m. Denyuzhku mainī ts pē c viesnī cas likme ir labā ka rajonā netika atrasts. Par cenu, manuprā t, viesnī ca ir lieliska vē rtī ba. Kopumā pieklā jī ga viesnī ca!
аватар petrunyak.ange
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kopumā daž i plusi. Sā kš u nevis no viesnī cas, bet no pludmales) Lī dz pludmalei ejiet ar kā jā m apmē ram piecas minū tes. Pati pludmale ir plaš a, nav netī ra un ir glā bē ji. Viļ ņ i mazi, bē rniem ļ oti patī k pa tiem lē kā t, ū dens silts. … Tomēr ▾ Kopumā daž i plusi. Sā kš u nevis no viesnī cas, bet no pludmales) Lī dz pludmalei ejiet ar kā jā m apmē ram piecas minū tes. Pati pludmale ir plaš a, nav netī ra un ir glā bē ji. Viļ ņ i mazi, bē rniem ļ oti patī k pa tiem lē kā t, ū dens silts. Cilvē ku nav ļ oti daudz. Protams, viena pludmale nebū s pilna) Viesnī cā ir trī s peldbaseini. Gultas ir pietiekami daudz. Pludmales dvieļ us nomainī t nav problē mu, un tos izsniedz ar karti. Istaba arī normā la. Mē beles nav noguruš as Laba tī rī š ana ir normā li. Starp citu, modernais plakanais televizors nekad netika ieslē gts) Gulta liela, ē rts matracis, arī gultas veļ a laba, nav izmazgā ta. Mainī ts ik pē c trim dienā m. Dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, turklā t tie tik un tā nav jā met uz grī das, tie mainī sies jebkurā vietā . Tē jkannas komplekts tam. Vannas istabas komplekts to visu papildina savlaicī gi. Bija pat š ū š anas komplekts, adatas utt. Katru dienu no rī ta atnes ū deni, ja karā jas zī me netraucē jiet, noliks pie istabas durvī m. Personā ls ir izpalī dzī gs un var paskaidrot, ja jums kaut kas ir nepiecieš ams. Paldies viesnī cas personā lam par kvalitatī vu apkalpoš anu. Ar ē dinā š anu viesnī cā es domā ju arī brokastis, viss ir kā rtī bā , mē s labā k izvē lē jā mies pusdienas un vakariņ as ā rpus viesnī cas. Ir daudz restorā nu, netā lu tirgus, pā ris lielveikali, kur vakarā vai naktī kaut ko grauzt) Istabā ir ledusskapis, tā pē c bija, kur to uzglabā t. Brokastī m viesnī cā pietiek. Daudz augļ u. Bet viņ i neko neļ auj ņ emt lī dzi, un tas ir saprotams, ka viss bū tu uzkrā ts) Netā lu no viesnī cas un labus masā ž as salonus apmeklē ja vairā ki, principā kvalitā te ir tā da pati. Par ekskursijā m daudz nerakstī š u, nepareizā sadaļ a aizņ ē ma pā ris. Kopumā ļ oti laba viesnī ca un laba atraš anā s vieta, ideā li piemē rota normā lai atpū tai!
Parādīt vairāk »


iemiesojums Dmytr
Interesē Similans un Pi-Pi, ar krieviski runājošu gidu.
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums Dmytr
Vai policija apstājas un soda?
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 9 atbildes
iemiesojums Dmytr
Ar autobusiem, taksometriem vai tuk-tukiem braukt?
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
iemiesojums tasya_abel
lidojam pēc 2 nedēļām, gribētos zināt uz kuru pludmali labāk iet vai doties pēc viesnīcas atrašanās vietas un vispār, varbūt kāds šajā viesnīcā atpūtās un ir ko pastāstīt, kur nopirkt ekskursijas utt.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums tasya_abel
Taizemē esmu bijis jau 6 reizes, bet viss ir Pataijā, pirmo reizi būšu Puketā, braucu uz 10 dienām, visam nepietiks laika, tāpēc vajag izvēlēties kurā no šīm salām jūlijā ir labi laikapstākļi?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Phang Nga līcis un nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas
Similānas salu nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas

Отель Best Western Phuket Ocean Resort уютно расположился на побережье пляжа Карон у подножья горы, утопая в тени кокосовых пальм и зелени. Отсюда открывается прекрасный вид на Андаманское море и озеро Карон. Был открыт в 1989 году, последняя реновация проведена в 2015 году (номера регулярно обновляются). Представляет собой комплекс из 11 зданий разной этажности (2 этажа и 4 этажа). Подходит для всех категорий туристов, кроме пожилых людей.

Atrašanās vieta Расположен в бухте Kарон, в 6,5 км от центра ночных развлечений — Бангла роуд и торгово-развлекательного центра Джангцейлон пляжа Патонг (13 мин езды), в 46 км от аэропорта Пхукета (1 час езды).
Pludmales apraksts До пляжа Карон 350 м от отеля (4 мин ходьбы). Между пляжем и отелем есть дорога. Пляжные полотенца — бесплатно. Матрасы, зонтики и шезлонги предоставляются сторонними организациями на пляже — платно.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, экскурсионное бюро, услуги консьержа, камера хранения багажа, услуги такси, услуги по глажке одежды (платно), гладильная доска и утюг (по запросу), room service (платно), факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi в лобби (бесплатно), интернет-уголок (платно), ТВ-лаунж, бесплатный кофе в лобби (24 часа), 1 ресторан The Beach (тайская и западная кухни): 12:00-22:00, 2 бара: лобби-бар (11:00-00:00), бар у бассейна (10:00-19:00), 3 бассейна с пресной водой: площадь 200 кв.м, 114 кв.м и 56 кв.м, без подогрева, работают с 08:00-20:00.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Бассейн с пресной водой: площадь 2,5 кв.м, без подогрева, работает с 08:00-20:00. Мини-клуб для детей от 3 до 15 лет, работает с 09:00-18:00.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Массаж (платно).
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 240 номеров:

Istabās

Кондиционер, ЖК-телевизор, кабельное ТВ, телефон (платно), Wi-Fi (бесплатно), сейф (бесплатно), мини-холодильник (бесплатно), 2 бут.воды ежедневно бесплатно, набор для приготовления чая/кофе, душ (кроме часть номеров deluxe - ванна), с туалетными принадлежностями, фен (бесплатно), халат и тапочки (бесплатно), балкон /терраса. Уборка в номере: ежедневно, room service (платно).

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  • čības un peldmētelis  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis  FREE 
  • balkons/terase
Adrese 562, Patak Road. Karon beach, Phuket. 83100 Thailand
Tālruņi: Tel: +66 (0) 76-396-600
Fax: +66 (0) 76-396-470
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).