B-Lay Tong Resort 4*– Atsauksmes

4
Novērtējums 9.310
9.0 Numurs
9.3 apkalpošana
9.3 Tīrība
6.7 Uzturs
9.3 Infrastruktūra
Ērta stilīga viesnīca - numuri ir iekārtoti četru dabas stihiju koncepcijā: uguns, ūdens, zeme, vējš. Atvērts 2006. gadā, atjaunināts 2011. gadā. Sastāv no piecām 2/3/4 stāvu ēkām (vestibils, vijole, čells, alts 1, alts 2). Viesnīcas dizainā ir daudz interesantu punktu, jo īpaši viena baseina siena ir izgatavota no stikla un ir caurspīdīga. Atrodas vienā no populārākajām vietām Puketā - Patongas pludmalē, pastaigas attālumā no visa veida izklaides vietām, restorāniem, kafejnīcām, blakus Patongas naktsdzīves centram. Piemērots visu kategoriju tūristiem, īpaši romantiskām vai aktīvām brīvdienām.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s izvē lē jā mies B-Lay Tong *4 - Š ī viesnī ca ir paredzē ta nepretenciozai atpū tai, domā ju, ka jaunieš iem cenas un kvalitā tes attiecī ba ir piemē rota. Kopumā svē tki izdevā s, teritorija liela un skaista, trenaž ieru zā le neslikta, brī va, darba dienā s strā dā no 7, brī vdienā s no 6, teritorijā tirdziņ š ar diezgan labu sortimentu un cenā m, bet tikai nepē rciet augļ us no taju puiš a, viņ š ir reta kaza, gandrī z zvana policijai, un viņ am biež i ir zaļ i vai sapuvuš i augļ i, viņ a punkts ir otrais, ja jū s ejat prom no mū su ē kas. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies B-Lay Tong *4 - Š ī viesnī ca ir paredzē ta nepretenciozai atpū tai, domā ju, ka jaunieš iem cenas un kvalitā tes attiecī ba ir piemē rota. Kopumā svē tki izdevā s, teritorija liela un skaista, trenaž ieru zā le neslikta, brī va, darba dienā s strā dā no 7, brī vdienā s no 6, teritorijā tirdziņ š ar diezgan labu sortimentu un cenā m, bet tikai nepē rciet augļ us no taju puiš a, viņ š ir reta kaza, gandrī z zvana policijai, un viņ am biež i ir zaļ i vai sapuvuš i augļ i, viņ a punkts ir otrais, ja jū s ejat prom no mū su ē kas. Š ī viesnī ca ir viena no lielā kajā m Pataijā . Uz Taizemi devā mies ar glanzu – brī niš ķ ī gu tū roperatoru – iesaku. Vispā r Taizeme un jo ī paš i Pataja ir ļ oti lieliska vieta, kur atpū sties ! ! ! Paņ em vairā k naudas!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар petroholod82
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Jaungada brī vdienā s, kā vienmē r, lidojam uz Tai. Puketa tika izvē lē ta ceturto reizi. Apstā jā mies viesnī cā B-Lay Tong, tā kā lidojā m bez bē rna, gribē jā m ballī tes, skaistu istabu un normā lu pludmali, teica, ka ņ em Bi lay, paņ ē ma! Mū s sagaidī ja ļ oti draudzī gi, istabas atslē gas uzreiz, lai gan atnā ca ļ oti agri. … Tomēr ▾ Jaungada brī vdienā s, kā vienmē r, lidojam uz Tai. Puketa tika izvē lē ta ceturto reizi. Apstā jā mies viesnī cā B-Lay Tong, tā kā lidojā m bez bē rna, gribē jā m ballī tes, skaistu istabu un normā lu pludmali, teica, ka ņ em Bi lay, paņ ē ma!
Mū s sagaidī ja ļ oti draudzī gi, istabas atslē gas uzreiz, lai gan atnā ca ļ oti agri. Saņ ē mā m no firmas dā vanā istabu ar pieeju basam, forš i, patika. Pirmo reizi Taya hotelī redzē jā m kā rtī gas brokastis, zivis, vista, siers, sieri, augļ i, dā rzeņ i, daudz saldumu, apē dā m tik daudz, ka gandrī z nevarē jā m tikt lī dz pludmalei.

Sakopts lieliski, istabenes nav ne redzamas, ne dzirdamas, lū k!

Forš s baseins ar caurspī dī gā m sienā m, interesanti, nobildē jā mies.

Pludmale pie viesnī cas ir lieliska, redzē jā m zivis, dzidru ū deni, lai gan Patonga, bet š ī nav Patonga, kas atrodas centrā , pat nedomā jiet, dienu un nakti.

Kustī ba ir pie rokas, viss ir tuvu. Lieliska izvē le, iesakā m. Gatavs atbildē t uz jautā jumiem, bet uz pastu eju reti, atvainojos.
аватар osuxinov
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ilgi domā ju kur lidot, visur manas nianses, kā saka, vajadzē ja labu viesnī cu + jū ra + satiksme tuvumā , vispā r gribē ju uz Taizemi, bet tur ir labas pludmales tā lu no galvenā s ielas, un Patong ir vē traina, bet man ieteica B LAY TONG viesnī ca, un tā man izrā dī jā s ideā la izvē le. … Tomēr ▾ Ilgi domā ju kur lidot, visur manas nianses, kā saka, vajadzē ja labu viesnī cu + jū ra + satiksme tuvumā , vispā r gribē ju uz Taizemi, bet tur ir labas pludmales tā lu no galvenā s ielas, un Patong ir vē traina, bet man ieteica B LAY TONG viesnī ca, un tā man izrā dī jā s ideā la izvē le. Pirmkā rt, tas atrodas apmē ram 15 minū š u attā lumā no paš as Patongas, tie ir ziemeļ i, un pludmale jau ir cita lieta, protams, ne jau kā Karonā , bet es peldē jos ar prieku, otrkā rt, personā ls ir ļ oti atbildī gs un jū s var just lī meni, viņ i cenš as izpatikt, pieklā jī gi, sabiedriski, vienmē r palī dz visā , treš ajā ē dienā , es ņ ē mu tikai brokastis, Ty viņ i te ir karaliski, man patī k ē st un man pietika ar visu, un pusdienas un vakariņ as es devos uz vietē jiem restorā niem.

Viesnī ca stilī ga, numuriņ i arī labi, ir viss nepiecieš amais, kondicionieris strā dā pareizi, vannā ir ziepes, ž elejas, š ampū ni, kopumā pat vainu nevar atrast. Ja atbilstat maniem kritē rijiem, jū s esat š eit!
аватар tour_in_life1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pā rbaudī ts kopā ar kolē ģ iem Taizemes reklā mas tū res ietvaros. Viesnī cā viss tiek darī ts saskaņ ā ar Fen Shui. Par 5* manuprā t pieticī gi, bet ir č ipi, kas kukuļ o. Piemē ram, sauļ oš anā s krē sli ū denī baseinā . … Tomēr ▾ Pā rbaudī ts kopā ar kolē ģ iem Taizemes reklā mas tū res ietvaros.
Viesnī cā viss tiek darī ts saskaņ ā ar Fen Shui.
Par 5* manuprā t pieticī gi, bet ir č ipi, kas kukuļ o. Piemē ram, sauļ oš anā s krē sli ū denī baseinā .
Atraš anā s vieta: Patongas ziemeļ u daļ a, pā ri ceļ am no jū ras. Ir pludmales dvieļ i.
Tuvumā viss ir tur, 25 minū š u gā jienā lī dz Bangla Road.
Krievvalodī go darbinieku nav, depozī ts 2000 bati par visu periodu.
Zā lē ir daudzkrā sainas klavieres, kas uzreiz rada svē tku noskaņ u.
To veicina arī tronis un daž ā das skulpturā las kompozī cijas.
Baseins ar iebū vē tu bā ru rada relaksē još u noskaņ u.
Wi-fi bp visā teritorijā .
Mē s izskatī jā m Deluxe numurus: visos numuros ir duš a, nav vannas, mini bā rs, bp seifs, fē ns. Istabas ir pieticī gas, balkons 1 * 1 metrs.
Rezultā ts ir š ā ds, tikai tiem, kam rū p Fen Shui par jebkuru naudu bez greznī bas.
В фойе отеля.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Phang Nga līcis un nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas
Similānas salu nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas

Комфортабельный стильный отель — номера оформлены в концепции четырех элементов природы: огонь, вода, земля, ветер. Открыт в 2006 году, обновлен в 2011 году. Состоит из пяти 2/3/4-этажных зданий (Lobby, Violin, Cello, Viola 1, Viola 2). В отеле много интересных моментов в оформлении, в частности, одна стена бассейна выполнена из стекла и прозрачна. Расположен на одном из самых популярных мест острова Пхукет — пляже Патонг, в пешей доступности до всевозможных развлечений, ресторанов, кафе, рядом с центром ночной жизни Патонг. Подходит для всех категорий туристов, особенно романтического или активного отдыха.

Atrašanās vieta Расположен в северной части пляжа Патонг, через дорогу, в 50 м от моря, в 1,4 км (5 мин езды) от центра ночных развлечений — Бангла роуд и в 1,8 км от крупного торгового центра Джанглцейлон (18-23 мин ходьбы), в 40 км от аэропорта Пхукета (55 мин езды).
Pludmales apraksts Пляж в 50 м от отеля. Между пляжем и отелем есть дорога. Пляжные полотенца — бесплатно.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, экскурсионное бюро, услуги консьержа, камера хранения багажа, услуги по глажке одежды (платно), room service, факс / ксерокопирование (платно), Wi-Fi на территории (бесплатно), интернет уголок с 2-мя компьютерами (бесплатно), 2 конференц-зала (20-80 чел, 50/120 кв.м), сувенирный магазин, 1 открытый пейзажный бассейн (19 х 22 м, глубина — 1.2 м, 7:00-19:00), зонтики, шезлонги и полотеца у бассейна, сад, шаттл-бас до торгового центра Jungceylon — в центре Патонга (11:00, в один конец, бесплатно).

Рестораны и бары:

Ресторан B-Hive — китайская, европейская, японская, тайская, вегетарианская, морепродукты (11:00-23:00, по вечерам — живая музыка);

BB Room — зал для завтрака (06:30-11:00, завтрак шведский стол);

Drop Pool Bar — (09:00-21:00);

198 Lobby Bar (10:00-00:00).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Библиотека (с 10:00 до 20:00), массаж (платно).
  • džakuzi
  • biljards  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • disko klubs
Telpu apraksts

В отеле 123 номера: Red огонь, Blue вода, Green земля, Gold ветер.

68 Deluxe Room (40 кв.м, 53 dbl/15 twin, макс.2+2 чел, корпуса 1-5; 2-4 эт, вид на сад/бассейн);

23 Pool Access (40 кв.м, 17 dbl/6 twin, макс.2+2 чел, прямой доступ к бассейну, корпуса 2-4; 1й эт, вид на бассейн/сад);

21 Jacuzzi Suite (54 кв.м, 15 dbl/6 twin, макс.2+2 чел, джакузи на балконе, корпус 3; 2-4 эт, вид на сад/частичный вид на море);

3 Corner Suite (60 кв.м, макс.2+2 чел, двуспальная кровать, гостиная, спальня, ванная, корпуса 1,5; 4й эт, вид на море);

7 Premier Jacuzzi Suite (80 кв.м, макс.3+2 чел, двуспальная кровать, гостиная, спальня, ванная, корпуса 1-5; 4й эт, вид на море);

1 Presidential Suite (145 кв.м, макс.4+2 чел, 2 спальни, гостиная, 2 ванные, джакузи на балконе и внутри, корпус 1, 4й эт, вид на море).

Istabās

Индивидуальный кондиционер, ЖК-телевизор, DVD проигрыватель (кроме deluxe, pool access), телефон, док-станция для IPod, Wi-Fi (бесплатно), сейф, мини-бар (бесплатный ежедневно-пополняемый), холодильник, 2 бут. воды ежедневно бесплатно, набор для приготовления чая/кофе, дождевой душ и ванна (номера deluxe, pool access — душ) с туалетными принадлежностями, джакузи (jacuzzi suite, premier jacuzzi suite, presidential suite), фен, халаты и тапочки, утюг/гладильная доска — по запросу, балкон /терраса. Ежедневная уборка и смена постельного белья, room service.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese 198 Taveewong Rd, Patong, Kathu, Phuket, 83150 Thailand
Tālruņi: Tel: +66 (0) 7-634-4999
Fax: +66 (0) 7-634-4998
Tīmekļa vietne: B-Lay Tong Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.