Pavasara brīvlaiks

Rakstīts: 25 marta 2012
Ceļošanas laiks: 16 — 25 marta 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Mē s paš i dzī vojam Dusit Thani 5 * viesnī cā , viss ir blakus, ap lagū nu. Bet mē s devā mies pastaigā pa Angsana viesnī cu un bijā m nedaudz sarū gtinā ti, ka pirms izbraukš anas mani mocī ja izvē le starp š ī m divā m viesnī cā m. Bija nepiecieš ams paņ emt Angsanu. Kā pē c? Jo tur uzreiz var redzē t, ka viesnī ca ir modernā ka vai kā . Teritorija ir skaisti sakopta, baseins kopumā ir bezgalī gs, iet no liela kanā la uz kanā lu pa tiltiem un atkal, un tā tā lā k visā teritorijā . 8-12 gadus veci bē rni tur sā ka peldē ties vakarā , apbrī nojot tā s izmē ru un lī kumainī bu.
Tiesa, istabā s neiegā jā m, bet esmu pā rliecinā ts, ka, ja teritorija ir tik brī niš ķ ī ga, tad telpas ir kā rtī bā .
Vakariņ ojā m tur restorā nā "grill kaut ko tur", pat restorā ni viņ iem ir modernā ki un vieta reģ istratū ras priekš ā , atklā tā telpā , ir atvē lē ta koncertu norises vietai ar dzī viem priekš nesumiem. It kā lounge bā rs, super, bet mums Dusī tē ir mazs stū rī tis, kur pie fonora dzied taizemieš u dziedā tā ja. Vispā r, godī gi sakot, mā ja pensionā riem. Apkā rt ir veci cilvē ki, viņ i arī ir cilvē ki, bet es to negribē ju (( pā rā k kluss, pā rā k blā vs un novecojis. Bet es atgriezī š os Angsanu, tur mē s redzē jā m diezgan lielu bē rnu pilsē tiņ u, nož ogota ar ž ogu. Š ū poles, tas viss nosegts ar nojumi. Bē rni nedeg, un Dusī tē tā visa nav. Tā pē c vecā ki vai jauni pā ri un nedaudz vecā ki, ja neesat pensijā , atpū tieties Angsā nē .

Jums tur patiks daudz labā k. Pirmo reizi mū ž ā lidoju tik tā lu ar viesnī cu. Pirkts Dusī tē Dusit Thani Club numuram pirmajā stā vā ar izeju uz jū ru ar privā tu terasi, jā , lieliski, bet to nomā c daudz vecu pā ru un ne pā rā k moderna viesnī ca.
Arī Banyan Tree ir iekļ auts tajā paš ā Laguna ķ ē dē , mē s to neizvē lē jā mies pā rā k lielā privā tuma un vientulī bas dē ļ , mē s bū tu kļ uvuš i galī gi dumji. Bet jā iet un jā paskatā s. Viņ iem š ajā ķ ē dē ir greznā kais, bet viņ i paš i to saka visklusā k. Ir tikai villas. Es gribu jums pastā stī t, mē s vē lu uzzinā jā m, ka no katras viesnī cas š ajā ķ ē dē ir 5 vai 6 no tiem, vai nu bezmaksas mikroautobuss vai prā mis ik pē c 20 minū tē m. Mē s kuģ ojā m uz prā mja. Un tur ir daudz labu veikalu, š ķ iet, ka ir Lagunas ciems. Kā š is. Š is pā rskats attiecas tikai uz viesnī cu. Bet jū ra visur ir maiga, un tas priecē ja. Š im nolū kam bija vē rts apmeklē t Taizemi ; -)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu