Amora Beach Resort Phuket 4*– Atsauksmes

18
Novērtējums 7.010
№53 viesnīcas reitingā Puketa
7.0 Numurs
6.7 apkalpošana
6.5 Tīrība
6.5 Uzturs
6.5 Infrastruktūra
Klusa un mājīga viesnīca atrodas smilšu pludmalē, ēnainā priežu mežā. Plaša teritorija, laba pludmales kvalitāte, kas raksturīga Bang Tao apkārtnei. Uzcelta 1999. gadā, pēdējā daļējā renovācija veikta 2017. gadā. Viesnīca sastāv no četrpadsmit 3 stāvu ēkām. Reģistrēšanās laikā ir jāiemaksā depozīts. Piemērots ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар zhuckovaevgenia
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Puketā ar draugu biju divas nedē ļ as, dzī vojā m š ajā viesnī cā , nejauš i izvē lē jā mies to tikai no fotogrā fijā m un nebijā m vī luš ies. Atrodas diezgan klusā vietā , nedaudz tā lā k no visa. … Tomēr ▾ Puketā ar draugu biju divas nedē ļ as, dzī vojā m š ajā viesnī cā , nejauš i izvē lē jā mies to tikai no fotogrā fijā m un nebijā m vī luš ies. Atrodas diezgan klusā vietā , nedaudz tā lā k no visa. Apkā rt nav pietiekami daudz izklaides, kafejnī cas un veikali, bet miers un klusums) Kopumā jū s varat staigā t vai braukt uz dzī vī gā kā m vietā m.
Viesnī ca atrodas tieš i pludmalē , ir sava pludmale, nav pā rpildī ta, tī ra, ar sauļ oš anā s krē sliem.
Arī paš as ē kas un telpas ir kā rtī bā - ē kas ir divstā vī gas, teritorijā ir peldbaseins. Apkā rtne ir ļ oti patī kama. istabiņ as standarta, viss nepiecieš amais ir, tī rī ba uzraudzī ta, viss mainī ts, mā jī gi. Wi-fi ir tikai pirmajā stā vā vestibilā , pietika, lai sazinā tos) Brokastis labas, daudz visa kā un garš ī ga, dabī ga kafija ir laba, bez tā s nevaru iztikt)
Lai daž ā dotu savu brī vo laiku, pasū tī ja vairā k braucienu, bet ne pie operatora, bet vietē jā uzņ ē muma, tā bija lē tā k, viss bija kā rtī bā , devā mies uz nacionā lo rezervā tu ar ziloņ iem, pē rtiķ iem un krā š ņ u dabu, kā arī jū ru ekskursija uz salā m - ar ā trlaivu pa zilajiem plaš umiem - tas bija pā rsteidzoš i! ) Pirmo reizi atvaļ inā jumā paņ ē mā m papildu programmas un sajutā m atš ķ irī bu salī dzinā jumā ar vienkā rš i "ripoš anu pludmalē ") Es ļ oti negribē ju braukt prom. , atvaļ inā jumā bija tik forš i, esam pā rliecinā ti, ka Taizeme tam ir viena no labā kajā m vietā m!
аватар leonidas.nikolaev
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba viesnī ca ar lielu gleznainu zaļ o zonu, peldbaseinu, piekļ uvi privā tai pludmalei ar saulessargiem un sauļ oš anā s krē sliem. Tas ir liels pluss, jo. nav ļ oti pā rpildī ts. Istabas labas, tī ras, viss ir - kondicionieris, dvieļ i, duš as piederumi utt. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca ar lielu gleznainu zaļ o zonu, peldbaseinu, piekļ uvi privā tai pludmalei ar saulessargiem un sauļ oš anā s krē sliem. Tas ir liels pluss, jo. nav ļ oti pā rpildī ts. Istabas labas, tī ras, viss ir - kondicionieris, dvieļ i, duš as piederumi utt. Viss papildinā ts un mainī ts, labi iztī rī ts. Vienī gais, kas ir cieš i saistī ts ar internetu, ir tas, ka tas ir vā jš vestibilā . Ir arī veikals ar visdaž ā dā kajā m precē m atpū tai - alus, kokteiļ i, ziedes, krē mi : -), bet, protams, dā rgā kas nekā citur nopē rkamas.
Viesnī ca atrodas diezgan nomaļ ā vietā , uz kafejnī cā m, bā riem, veikaliem jā iet kā jā m vai jā brauc ar automaš ī nu. Starp citu, taksometru vadī tā ji un tuk-tukers uzņ em diezgan labi. Ja jums nav noskaņ ojuma vienkā rš i atpū sties viesnī cas teritorijā un pludmalē , tad labā k ir mulsinā t transportu) - visizplatī tā kais variants ir skrejritenis.
Š o jautā jumu tā atrisinā ju, plus pasū tī ju ekskursijas vietē jā uzņ ē mumā , lai pā rē jais bū tu interesantā ks. Apmeklē ju slavenā s Taizemes salas.
Kopumā viesnī ca vairā k domā ta ģ imenē m, pā riem, kuri dodas vieni. Uzņ ē mumiem ar draugiem, iespē jams, labā k izvē lē ties kaut kur tuvā k centram.
аватар mizdrikova
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Ja jums patī k miers un klusums, jū s nevarat kļ ū dī ties. Esmu vairā k par aktī vā m brī vdienā m, ar animā cijas programmā m, dzī vo mū ziku un sporta aktivitā tē m, tā pē c viesnī ca mani nekā di nepā rsteidza. … Tomēr ▾ Ja jums patī k miers un klusums, jū s nevarat kļ ū dī ties. Esmu vairā k par aktī vā m brī vdienā m, ar animā cijas programmā m, dzī vo mū ziku un sporta aktivitā tē m, tā pē c viesnī ca mani nekā di nepā rsteidza. Garlaicī gas lietas! ! ! Iet uz veikalu uz 10-15 minū tē m pa lī kumotu ceļ u, ik pa brī dim dodot ceļ u maš ī nā m un tuk-tukiem, iekā pjot ceļ a malā esoš ajos dubļ os. Kad lija lietus, mē s gandrī z neizgā jā m no viesnī cas. Kopā ar vakariņ ā m paņ ē mā m biļ eti, ko nekad nenož ē lojā m, jo ​ ​ lietū nav ī paš i ē rti nokļ ū t kafejnī cā s. Turklā t ceļ š gar krastu bija ī sā ks, un tur jū ra, smiltis, nož ū t nevar. No lielajiem veikaliem patika BIG-C, cenas ļ oti zemas, 4 stā vi. Ir vietas, kur doties, un vietas, kur paē st. Viss, kas saistī ts ar ekskursijā m, viss interesants, bet tam nav nekā da sakara ar viesnī cu.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viss tika novē rtē ts ar "labi", izņ emot tarakā nus istabā (lieli, tumš i brū ni). Skaidrs, ka viņ i atnā ca atpū sties tropos, bet miega un atpū tas teritorijai, man š ķ iet, vajadzē tu palikt civilizē tā lī menī . … Tomēr ▾ Viss tika novē rtē ts ar "labi", izņ emot tarakā nus istabā (lieli, tumš i brū ni). Skaidrs, ka viņ i atnā ca atpū sties tropos, bet miega un atpū tas teritorijai, man š ķ iet, vajadzē tu palikt civilizē tā lī menī .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар yanacrilova
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Sveiki visiem! ! ! Tagad mē s esam Amora Beach Hotel, mē s devā mies uz turieni pē c Patongas pē c drauga, kurš strā dā ekskursijā , ieteikuma. bizness daudzus gadus. Mē s labi apzinā jā mies, ka ceļ ojam klusajā sezonā , tač u mū s pā rliecinā ja, ka Bang Tao ir daudz mazā k viļ ņ u nekā tajā paš ā Karonā vai Patongā , tač u, redzot, kas notiek, bijā m š okē ti. … Tomēr ▾ Sveiki visiem! ! ! Tagad mē s esam Amora Beach Hotel, mē s devā mies uz turieni pē c Patongas pē c drauga, kurš strā dā ekskursijā , ieteikuma. bizness daudzus gadus. Mē s labi apzinā jā mies, ka ceļ ojam klusajā sezonā , tač u mū s pā rliecinā ja, ka Bang Tao ir daudz mazā k viļ ņ u nekā tajā paš ā Karonā vai Patongā , tač u, redzot, kas notiek, bijā m š okē ti. Nav pat runa par to, ka viļ ņ i ir milzī gi, bet viss, kas notiek pludmalē : netī rumi, ko viesnī cas darbinieki nesakopj savā pludmales daļ ā , daudz suņ u, kas staigā pa viesnī cu, dzer ū deni no baseina. , dodieties uz baseina bē rnu nodalī jumu, lai saslapinā tu viņ u ķ epas. Pludmalē ir daudz pamestu bū diņ u, kuras karstajā sezonā sauc par kafejnī cā m un bā riem, domā jot, ka tas ir tikai pie viesnī cas Amora, intereses pē c apbraucu visu lī ci, neko neredzē ju. jauns. Pludmalē praktiski nav neviena, jo viesnī cā s tū ristu praktiski nav. Ā rpus viesnī cas praktiski nav kur paē st, izņ emot krievu restorā nu un vairā kas kafejnī cas, kas pieņ em tikai skaidru naudu. Tagad par paš u viesnī cu. Viesnī ca laba, viss ļ oti vienkā rš i. Ir liels peldbaseins, un vē l viens mazā ks, sauļ oš anā s krē slu pietiek visiem, pā rsvarā viesnī cā atpū š as krievi ar bē rniem. Istaba pieticī ga, kondicionieris skaļ š , pelē juma smaka telpā ir klā t. Brokastis ir vienkā rš as, jū s nepaliksit izsalkuš i. Iespē jams, par cenu, ko samaksā jā m par 2 istabā m, nav nekā du pretenziju. Domā ju, ka sezonā atpū tnieku pietiek, bet viesnī ca nav paredzē ta ballī tē m. Mē s ļ oti cerē jā m uz pludmali, bet bijā m tik vī luš ies. Patongā š ajā laikā pludmale ir daudz tī rā ka, es ļ oti gribu atgriezties. Secinā jums: zemajā sezonā Bang Tao nav ko darī t, labā k izvē lē ties Patongu vai Karonu.
аватар LIBASHA
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirmo reizi ar vī ru atpū tā mies Taizemē (janvā rī ), parasti devā mies uz valstī m, kur "viss ir ieslē gts". un ļ oti uztraucā s, bet velti. Ē diens nav pietiekami dā rgs, galvenais ir atrast, kur garš o. Mē s dzī vojā m Amora viesnī cā Puketā , Bank Tao pludmalē . … Tomēr ▾ Pirmo reizi ar vī ru atpū tā mies Taizemē (janvā rī ), parasti devā mies uz valstī m, kur "viss ir ieslē gts". un ļ oti uztraucā s, bet velti. Ē diens nav pietiekami dā rgs, galvenais ir atrast, kur garš o. Mē s dzī vojā m Amora viesnī cā Puketā , Bank Tao pludmalē .
Viesnī ca: glī ta, zaļ a, 2 peldbaseini (1 ar dž akuzi), ir zā liens ar augstiem kokiem, kur pa dienu var atpū sties ē nā . Reģ istratū rā pē c ieraš anā s viņ i paņ em 100 USD, tad, ja viss ir normā li, viņ i to atdos.
Istaba: plaš a, tī ra, uzkopš ana uz 4, fē ns, gumijas č ī bas, nav skaidrs vai tā s apstrā dā tas pē c iepriekš ē jiem viesiem, izmazgā ti halā ti, tē jkanna, kafija, tē ja, krū zes, glā zes, ledusskapis, seifs. Mini bā rs samaksā ts, neizmantoju. Dzeramnauda tika atstā ta 20 bati - 50 bati (1 bahts - 1 rublis). Gaisa kondicionieris ir trokš ņ ains, bet darbojas labi. Naktī ir odi, ņ em fumitoksu.
Brokastis no 6-30 lī dz 10-30 ir labas, bet katrs slinkums ir vienā ds. Jogurti, musli, tē ja, kafija, augļ i, bekons, š ķ iņ ķ is, rī si, makaroni, grauzdiņ i, dā rzeņ i, olu kultenis, ceptas olas. Viesnī cā izmē ģ inā tā s pusdienas un vakariņ as nebija garš ī gas.
Pludmale tī ra, jaukas baltas smiltis, bet apkā rt skraida blusu suņ i, labsirdī gi. Sauļ oš anā s krē sli ar saulessargiem ir bez maksas, no rī ta vajag aizņ emties, daž i ī paš i gudri atstā j dvieļ us no nakts. Mainī t dvieļ us reģ istratū rā , starp citu reģ istratū rā runā angliski, un krieviski runā vairā k vai mazā k tikai “transv. ”, kat. strā dā tur. Saule ir než ē lī ga, paņ emiet krē ma filtru 50, jū s nevarat kļ ū dī ties. Jū ra silta, dibens smilš ains, bet vakaros kož (mazas neredzamas medū zas kniebj ā du, ī sti netraucē , bet labā k nebū tu).
Ar "tuk" 5 minū tes par 100 batiem var tikt lī dz veikalam Tesco, kur var nopirkt ū deni, alu, alkoholu, pā rtiku u. c. . Jū s pē rkat jū ras veltes un pē c pieprasī juma tur tā s apceps (karaliskā s garneles. 370). bats). Jū s atstā jat Tesco pa kreisi bankomā tu bankas otrajā stā vā (sarkanā krā sā ) ar izdevī gu kursu, lai samainī tu naudu lī dz pulksten 18:00. Pirmdien un ceturtdien no 16 lī dz 20 nā k tirgus, tur ir ļ oti labi. Lē ti augļ i, pā rtika, suvenī ri, drē bes u. c. . Kaulē ties, cenu var nomest par 70%. Pludmalē vislabā k iegā dā ties makus, jostas, dzeloņ raju un krokodila somas, lateksu.
Man patika pusdienot pludmales kafejnī cā , ja ar muguru pret viesnī cu, tad pa kreisi 2 “kafejnī ca” TON-KHOW, garš ī ga zupa ar kokosriekstu pienu -180b, fritē tas garneles-200b, Taizemes nū deles, glā ze nū deļ u salā ti, porcijas lielā kas par citā m . Tā s gatavo labi. Var ņ emt lī dzi savu alkoholu. Vakariņ ojā m restorā nā Sugarcane pa labi, no ieejas viesnī cā . Zivis, rī si ananā sos utt "jū s laizī sit pirkstus. " Mē s devā mies tā lā k pa ceļ u pa labi aiz Dalar viesnī cas uz krievu restorā nu, viņ i gatavo normā li, bet ir slinkums iet 20-30 minū tes.
Paņ ē mā m ekskursijas no Pegaza (Pegaza pā rstā vjiem ļ oti patika, interesanti stā stī ja, sekoja lī dzi katram tū ristam, ū dens, mitrā s salvetes, kustī bas pret slimī bu tabletes ir bez maksas. Labi darī ts! ) Varbū t ekskursijas ir dā rgā kas nekā uz ielas, bet ja nu nelaime? Un apdroš inā š ana uz ielas ardievu. Pē rtiķ i ir savvaļ as, var iekost, Pie plostoš anas č ū skas guļ uz zariem, un zilonis vē l ir vismaz mī ļ š , bet zvē rs, kobras rā po vienā solī , lai gan tuvumā ir č ū sku ķ ē rā ji, bet č ū skas nezina par to. Ī sā k sakot, jū s izlemjat. Bija apskatā bijuš ais. (Budistu templis, č ū sku audzē tava, realitā tes š ovs ar č ū skā m, pē rļ u burvis nopirka krelles, rokassprā dzi, lateksa fabriku - audzē ti, baroti savvaļ as pē rtiķ i - nesmaidiet, citā di var iekost. Man patika! Piem. Fantasy Cia-Park (2300 bati ) ar baltiem dzī vniekiem, Disnejlendas elementiem, š ovs ar ziloņ iem - BRĪ NUMA skats! Plostī š ana un izjā des ar ziloņ iem (2950 b. ) SUPER!!! ! Daba, tē ja no niedru glā zē m, dž ungļ i, ziloņ i, tik silti, rupji un skumji, pē rtiķ i smieklī gi un nekaunī gi. Ļ oti iesaku!! ! SPA salonā (3300b), pilns jautrī bas: pirts, dž akuzi, pī lings, maska, visa ķ ermeņ a masā ž a no galvas lī dz kā jā m 3 stundas, tē ja, augļ i. , jo ne visi paskatī jos!! ! Lai veicas, ceru ka informā cija noderē s.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmo reizi ar vī ru atpū tā mies Taizemē (janvā rī ), parasti devā mies uz valstī m, kur “viss ir t. sk. ” un ļ oti uztraucā s, bet velti. Ē diens nav pietiekami dā rgs, galvenais ir atrast, kur garš o. Mē s dzī vojā m Amora viesnī cā Puketā , Bank Tao pludmalē . … Tomēr ▾ Pirmo reizi ar vī ru atpū tā mies Taizemē (janvā rī ), parasti devā mies uz valstī m, kur “viss ir t. sk. ” un ļ oti uztraucā s, bet velti. Ē diens nav pietiekami dā rgs, galvenais ir atrast, kur garš o. Mē s dzī vojā m Amora viesnī cā Puketā , Bank Tao pludmalē . Viesnī ca: glī ta, zaļ a, 2 peldbaseini (1 ar dž akuzi), ir zā liens ar augstiem kokiem, kur pa dienu var atpū sties ē nā . Reģ istratū rā pē c ieraš anā s viņ i paņ em 100 USD, tad, ja viss ir normā li, viņ i to atdos. Istaba: plaš a, tī ra, uzkopš ana uz 4, fē ns, gumijas č ī bas, nav skaidrs vai tā s apstrā dā tas pē c iepriekš ē jiem viesiem, izmazgā ti halā ti, tē jkanna, kafija, tē ja, krū zes, glā zes, ledusskapis, seifs. Mini bā rs samaksā ts, neizmantoju. Dzeramnauda tika atstā ta 20 bati - 50 bati (1 bahts - 1 rublis). Gaisa kondicionieris ir trokš ņ ains, bet darbojas labi. Naktī ir odi, ņ em fumitoksu. Brokastis no 6-30 lī dz 10-30 ir labas, bet katrs slinkums ir vienā ds. Jogurti, musli, tē ja, kafija, augļ i, bekons, š ķ iņ ķ is, rī si, makaroni, grauzdiņ i, dā rzeņ i, olu kultenis, ceptas olas. Viesnī cā izmē ģ inā tā s pusdienas un vakariņ as nebija garš ī gas. Pludmale tī ra, jaukas baltas smiltis, bet apkā rt skraida blusu suņ i, labsirdī gi. Sauļ oš anā s krē sli ar saulessargiem ir bez maksas, no rī ta vajag aizņ emties, daž i ī paš i gudri atstā j dvieļ us no nakts. Mainiet dvieļ us reģ istratū rā , starp citu, viņ i runā angliski. , un krievu valodā vairā k vai mazā k runā tikai “transv. ", kaķ is. strā dā tur. Saule ir než ē lī ga, paņ emiet krē ma filtru 50, jū s nevarat kļ ū dī ties. Jū ra silta, dibens smilš ains, bet vakaros kož (mazas neredzamas medū zas kniebj ā du, ī sti netraucē , bet labā k nebū tu). Uz "tuk" 5 min. par 100 batiem var aizbraukt uz Tesco veikalu, kur var nopirkt ū deni, alu, alkoholu, pā rtiku u. c. . Nopē rkat jū ras veltes un pē c pieprasī juma tur tā s apcep (karaliskā s garneles. 370 bati). Jū s atstā jat Tesco pa kreisi bankomā tu bankas otrajā stā vā (sarkanā krā sā ) ar izdevī gu kursu, lai samainī tu naudu lī dz pulksten 18:00. Pirmdien un ceturtdien no 16 lī dz 20 nā k tirgus, tur ir ļ oti labi. Lē ti augļ i, pā rtika, suvenī ri, drē bes u. c. . Kaulē ties, cenu var nomest par 70%. Maki, jostas, somas no dzeloņ a un krokodila, lateksa labā k pirkt pludmalē . Man patika pusdienot pludmales kafejnī cā , ja ar muguru pret viesnī cu, tad pa kreisi 2 “kafejnī ca” TON-KHOW, garš ī ga zupa ar kokosriekstu pienu -180b, fritē tas garneles-200b, Taizemes nū deles, glā ze nū deļ u salā ti, porcijas lielā kas par citā m . Tā s gatavo labi. Var ņ emt lī dzi savu alkoholu. Vakariņ ojā m restorā nā Sugarcane pa labi, no ieejas viesnī cā . Zivis, rī si ananā sos utt "jū s laizī sit pirkstus. " Mē s devā mies tā lā k pa ceļ u pa labi aiz Dalar viesnī cas uz krievu restorā nu, viņ i gatavo normā li, bet ir slinkums iet 20-30 minū tes. Paņ ē mā m ekskursijas no Pegaza (Pegaza pā rstā vjiem ļ oti patika, interesanti stā stī ja, sekoja lī dzi katram tū ristam, ū dens, mitrā s salvetes, kustī bas pret slimī bu tabletes ir bez maksas. Labi darī ts! ) Varbū t ekskursijas ir dā rgā kas nekā uz ielas, bet ja nu nelaime? Un apdroš inā š ana uz ielas ardievu. Pē rtiķ i ir savvaļ as, var iekost, Pie plostoš anas č ū skas guļ uz zariem, un zilonis vē l ir vismaz mī ļ š , bet zvē rs, kobras rā po vienā solī , lai gan tuvumā ir č ū sku ķ ē rā ji, bet č ū skas nezina par to. Ī sā k sakot, jū s izlemjat. Bija apskatā bijuš ais. (Budistu templis, č ū sku audzē tava, realitā tes š ovs ar č ū skā m, pē rļ u burvis nopirka krelles, rokassprā dzi, lateksa fabriku - audzē ti, baroti savvaļ as pē rtiķ i - nesmaidiet, citā di var iekost. Man patika! Piem. Fantasy Cia-Park (2300 bati ) ar baltiem dzī vniekiem, Disnejlendas elementiem, š ovs ar ziloņ iem - BRĪ NUMA skats! Plostī š ana un izjā des ar ziloņ iem (2950 b. ) SUPER!!! ! Daba, tē ja no niedru glā zē m, dž ungļ i, ziloņ i, tik silti, rupji un skumji, pē rtiķ i smieklī gi un nekaunī gi. Ļ oti iesaku!! ! SPA salonā (3300b), pilns jautrī bas: pirts, dž akuzi, pī lings, maska, visa ķ ermeņ a masā ž a no galvas lī dz kā jā m 3 stundas, tē ja, augļ i. , jo ne visi paskatī jos!! ! Lai veicas, ceru ka informā cija noderē s.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар skakatya
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es rakstu jums kā atsvaidzinā jumu! Ja vē laties izvē lē ties š o viesnī cu, tad vispirms jā izlemj, ko jū s sagaidā t no atvaļ inā juma! Ja jums patī k miers un klusums, tad esat Amorā . Mums (jaunam pā rim) š ī viesnī ca likā s pā rā k klusa. … Tomēr ▾ Es rakstu jums kā atsvaidzinā jumu!
Ja vē laties izvē lē ties š o viesnī cu, tad vispirms jā izlemj, ko jū s sagaidā t no atvaļ inā juma! Ja jums patī k miers un klusums, tad esat Amorā . Mums (jaunam pā rim) š ī viesnī ca likā s pā rā k klusa.
Istaba: Ierodoties Amorā , mums kā depozī tu paņ ē ma 100$ (kurus Jums atdod aizbraucot) un uzreiz bez papildus samaksas iekā rtoja mū s 3 stā vā ar skatu uz dā rzu. Istaba bija kā istabiņ a, parasta, galvenais ka bija tī rs. katru dienu par tē ju atstā jā m 40 lī dz 60 batus. Visi dzē rieni ledusskapī un rieksti ir apmaksā ti! TV ir viens krievu kanā ls Russia 24.
Ē dinā š ana: devā mies ekskursijā , kurā iekļ autas tikai brokastis. Un visas 10 dienas deva vienu un to paš u: desas, gurķ i, tomā ti, graudaugi, olu kultenis, pā ris kruasā nu, arbū zs un ananā si. Augļ u ir ļ oti maz, ņ emot vē rā , ka valsts ir bagā ta ar labī bu. garš a, dzē ra kafiju , tas ir stiprs, bet var dzert)) No rī ta dod sulas - yupi vai kas tas ir : ) Viesnī cas teritorijā ir vē l viens restorā ns, cenas tā das paš as kā visur citur, bet mē s neē dā m tur (devā mies uz Patongu, vai ē dā m pludmalē ). Viesnī ca atrodas ļ oti tā lu no Pattongas (centrs), tā pē c, ja vē laties pavakariņ ot neizejot no centra (taksometrs 500 bati vienā virzienā ), tad iesaku ē st:
- pludmalē , kur ē dienkarte nav ī paš i daudzveidī ga, bet garš ī ga un nav dā rga;
- blakus viesnī cai ir kafejnī ca (pa labi), ē diens tur garš ī gs, bet pē dē jā dienā salā tos tika atrasti nelieli kukainī š i....salā ti nebija iekļ auti rē ķ inā , bet nepatī kami !
- Lotus - lī dz tam ir mazliet tā lu, un ar taksi var braukt par 100 batiem vienā virzienā . Ir mū su mī ļ ā kie Maconalds (gandrī z tā da pati kā mū sē jā ) un Pica kafejnī ca, ē diens tur ir ļ oti garš ī gs, lē ts un porcijas lielas, visi tā di kā mē s mī lam : ) Ir arī lielveikals, kur var nopirkt ko vien vē lies, augļ us, krē mus, š ampū nus, saldumus utt.
Pludmale: Pret pludmali mums nav pretenziju! Vienī gā problē ma ir sauļ oš anā s krē sli! Tā s ļ oti pietrū kst! Tā pē c rī kojā mies gudrā k, vakarā atstā jā m dvieļ us : ) No rī ta pludmalē ir ē na, saule parā dā s kaut kur ap 10:00-10:30. Ū dens tī rs, ja parā dā s medū zas, tad viņ i ir tur. Viņ i to arī noķ er pludmalē . + Apkā rt staigā kaitinoš i taizemieš i, kuri piedā vā arī kaudzi visā du suvenī ru.
Rezumē jot: Ja esat jauns pā ris, kas vē las ne tikai atpū sties, tad jums vajadzē tu atrast viesnī cu tuvā k Pattong (jo mē s ceļ ā iztē rē jā m 1000 batus dienā ). Veiksmi visiem pā rē jiem un labu atpū tu : )
аватар sofyshe
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Labdien! Bija divi pieauguš ie un divus gadus vecs bē rns. Numurs ar skatu uz baseinu, pirmajā stā vā , pirmo reizi Taizemē Kas jums patika viesnī cā 1. Neskatoties uz sezonas maksimumu un 80% no tautieš u apmetnes, nakts kautiņ i nebija. Viss kluss mierī gi, daudz pā ru ar bē rniem. … Tomēr ▾ Labdien!
Bija divi pieauguš ie un divus gadus vecs bē rns. Numurs ar skatu uz baseinu, pirmajā stā vā , pirmo reizi Taizemē
Kas jums patika viesnī cā
1. Neskatoties uz sezonas maksimumu un 80% no tautieš u apmetnes, nakts kautiņ i nebija. Viss kluss mierī gi, daudz pā ru ar bē rniem.
2. Pludmale pie viesnī cas ir izvietota tā , ka garā s priedes (vai to radinieki) aizsedz sauli lī dz vieniem pē cpusdienā . bē rns atrodas ē nā un nav smacē još a siltuma
3. Lieliska infrastruktū ra krastā : pā rtikas stendi (nekad nav bijis vē dergraizes), masā ž a, manikī rs, vasaras drē bes, svaigu augļ u grieš ana
4. Brokastis ir diezgan daudzveidī gas un nav garlaicī gas (zviedru galds). Mums bija vieglas pusdienas pludmalē (augļ i, kukurū za), un vakariņ ā s mē s vai nu gā jā m kā jā m, vai aizgā jā m. Lieliska vieta "melnais kaķ is", tur var nokļ ū t par 100-200 batiem. Cenas, protams, brī niš ķ ī gas, tur ē dā m visā dus gardumus kā foie gras, tunč a tartaru, kū pinā tu lasi, nemaz nerunā jot par jū ras veltē m un dzē rieniem par 1300 batiem (apmē ram tikpat rubļ u) par trim.
5. Vienmē r ir taksometrs un ā tri var nokļ ū t tirdzniecī bas centros (labā kais "centrā lais festivā ls" Puketā ) un muzejiem. Bijā m ar mazuli zoodā rzā , tur ir ļ oti š aurs, bet dzī vnieku ir daudz, vispā r ir vē rts piestā t, un ja neesi bijis, tad nav bail. Vī rs brauca makš ķ erē t atseviš ķ i, bet tur pie pludmales pielī p garas laivas kā gondolas - ar tā m var arī vienoties uz pusi dienas.
6. izcila masā ž a, nepalaid garā m š o iespē ju
Kas nepatika
1. Viesnī ca ir diezgan spē cī ga 3. Tī rī š ana ir slikta un dzeramnauda nepalī dz
2. Viesnī cā dā rgs restorā ns, manī rakstī tas tikai cenas, un + 7% nodoklis uz rē ķ ina. Sī kums, bet ne patī kams. Puse oficiantu ir slinki un nedraudzī gi, vispā r labā k pusdienot un vakariņ ot citā s vietā s
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirmkā rt, man patika viesnī ca ar bagā tī giem apstā dī jumiem milzī gu priež u un zā lienu teritorijā . Pludmale ir sava, smiltis sniegbaltas, jū ra bez pā rspī lē juma tirkī za, pa dienu pludmalē vienmē r var atrast ē nas. … Tomēr ▾ Pirmkā rt, man patika viesnī ca ar bagā tī giem apstā dī jumiem milzī gu priež u un zā lienu teritorijā . Pludmale ir sava, smiltis sniegbaltas, jū ra bez pā rspī lē juma tirkī za, pa dienu pludmalē vienmē r var atrast ē nas. Un tie visi ir meli, ka piedzē ruš ies vā cieš i traucē vakarā , pirmkā rt, pā rsvarā skandinā vi atpū š as un viņ i ir tik veci, ka, ja piedzersies, tad mā jā s noteikti netiks. Kopumā es vē lē tos atgriezties š ajā viesnī cā , lai gan š ī nav pirmā reize Taizemē . Jā , daudzi bē rni, arī zī daiņ i.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums askel.nask
Lūdzu, palīdziet man atrast cilvēku, kurš atpūšas šajā viesnīcā! Ļoti, lūdzu!
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 4 atbildi
iemiesojums iveria_rest
Kurš atpūtās "superior" numurā?Kā ir?Vai labāk ir de lux?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums gjgjdf
7. novembrī būšu Puketā. ko gaidīt no laikapstākļiem
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums helen0807
meitenes vienas devās uz Puketu? Kā pagāja atvaļinājums? Lūdzu rakstiet.Neesmu gaviļniece,izvēlējos arī klusu viesnīciņu....bet man liekas,ka var normāli atpūsties viena,vai uzmādzēs,uzspiedīs?
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 12 atbildes
iemiesojums Svetlunka
Cienījamie tūristi! Vai kāds zina, vai no Bangtao kursē sabiedriskie autobusi uz Puketu vai uz Patongu? Taksometram nesanāk tik bieži!
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Phang Nga līcis un nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas
Similānas salu nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas

Тихий уютный отель расположен на песчаном берегу, в тенистом сосновом бору. Большая территория, хорошее качество пляжа, свойственное району Bang Tao. Построен в 1999 году, последняя частичная реновация прошла в 2017 году. Отель состоит из четырнадцати 3-этажных корпусов. При заселении взимается депозит. Подходит для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta Отель Amora Beach расположен в 27 км от аэропорта и в 25 минутах езды до Patong Beach на западном побережье острова Пхукет в бухте Bang Tao на самом берегу моря.
Pludmales apraksts Песчаный пляж в 50 м от отеля. Пляжные полотенца (бесплатно).
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, экскурсионное бюро, камера хранения багажа, room service (06:30–23:00), факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi в лобби (бесплатно), 4 конференц-зала (до 30-150 персон), TV room, магазины, 2 открытых бассейна с пресной водой (416 и 1140 кв.м, часы работы: 09:00-21:00), у бассейна зонтики, шезлонги, полотенца: бесплатно, автобус до центра города (до Патонга и Пхукет Тауна, платно).

Рестораны и бары:

Garden Café (тайская и международная кухни): 06:00-00:00. Платно. Завтрак с 06:30-10:30 (шведский стол), обед с 12:00-14:00 (комплексное меню), ужин с 19:30-21:30 (комплексное меню).

Thai Seafood (морепродукты, пицца): 11:00-22:30. Платно.

Lobby Bar: 10:30-23:00. Платно.

Seaside Bar: 10:00-22:00. Платно.

Pool Bar: 11:00-19:00. Платно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский клуб для детей 3-12 лет.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Джакузи в бассейне, уроки рисования по батику (платно), уроки кулинарии платно (тайская кухня), водные виды спорта платно (на пляже, принадлежат 3-й компании), тайский массаж (платно).
  • džakuzi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 255 номеров:

111 Deluxe Pool View (вид на бассейн, макс. 3 или 2+2 чел., 36 м2). Последняя реновация в 1999 г.;

27 Deluxe Garden View (вид на сад, макс. 2+1 или 3 чел., 32 м2). Площадь 32 м2. Последняя реновация в 2017 г.;

Deluxe Family Room (20 номеров). Площадь 36 м2. Последняя реновация в 2015 г.

77 Superior Pool View (вид на бассейн, макс. 2+1 или 3 чел., 28 м2). Площадь 28 м2. Последняя реновация в 2012 г.;

32 Superior Garden View (вид на сад, макс. 2+1 или 3 чел., 28 м2). Последняя реновация в 2017 г.;

6 Casuarine Suite (спальня с гостиной зоной, макс. 2+1 чел., 56 м2);

2 Coral Suite (2 спальни с дверью, гостиная, макс. 4+1 чел., 72 м2);

2 Andaman Suite (2 спальни с дверью, гостиная, столовая, макс. 4+1 чел., 144 м2).

Istabās

Индивидуальный кондиционер, телевизор, сспутниковое ТВ, сейф (бесплатно), IDD-телефон (платно), Wi-Fi (бесплатно), мини-бар (платно), холодильник (платно), вода ежедневно бесплатно (2 бут.), набор для приготовления чая / кофе, ванна и душ, фен (бесплатно, халат и тапочки (бесплатно), балкон или терраса, room service: платно (06:30–23:00).

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese 322 Moo 2, Bang Tao Beach, Srisoontorn Road, Cherngtalay, Talang, Phuket, 83100 Thailand.
Tālruņi: Tel: +66 76 314 236
Tīmekļa vietne: Amora Beach Resort Phuket
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.