Cocoon APK Resort & Spa 3*– Atsauksmes

6
Novērtējums 4.410
№87 viesnīcas reitingā Puketa
4.1 Numurs
7.8 apkalpošana
5.0 Tīrība
7.9 Uzturs
4.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas ērtā vietā Patongas rosīgajā centrā, 850 metru attālumā no pludmales un 350 metru attālumā no tirdzniecības centra Jungceylon. Budžeta naktsmītne, taču ir viss nepieciešamais ērtai atpūtai. Uzcelta 2009. gadā, pēdējo reizi renovēta 2017. gadā. Tas sastāv no trim 7-8 stāvu ēkām. Ierodoties viesnīcā, ir jāiemaksā depozīts. Viesnīca ir piemērota jauniešiem un individuāliem ceļotājiem.Vairāk →
аватар Escucha
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā.28 dienas. Domā ju, ka visi "š armi" ir iemā cī juš ies : ). Nu, sā ksim ar pozitī vo: tieš ā m labas brokastis (izņ emot dzē rienus). Tī rī ja katru dienu, gultas veļ u mainī ja ik pē c 3 dienā m, arī ieliku 2 pudeles ū dens. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā.28 dienas. Domā ju, ka visi "š armi" ir iemā cī juš ies : ). Nu, sā ksim ar pozitī vo: tieš ā m labas brokastis (izņ emot dzē rienus). Tī rī ja katru dienu, gultas veļ u mainī ja ik pē c 3 dienā m, arī ieliku 2 pudeles ū dens. Vakarā skanē ja dzī vā mū zika ar karaoke. Laba vieta, netā lu no tirgus, kur ņ ē mā m garneles un sarkanā s zivis. Arī netā lu no Bangla ceļ a, pastaigas attā lumā lī dz jū rai 15 min.
Mī nusi: istaba mainī ta 2 reizes. Pirmajā reizē bijā m iekā rtojuš ies otrajā stā vā , tuvā k ceļ am. Ļ oti skaļ š , nav iespē jams gulē t! Logi ir veci. Blakus ir poliklī nika un visu nakti ā trā palī dzī ba braukā š urpu turpu. Palikā m divas dienas, sapratā m, ka tas vairs nav iespē jams un lū dzā m nomainī t numuru. Mū s pā rcē la tuvu liftam, kļ uva klusā ks, bet radā s cita problē ma - sienā nepā rtraukti kaut kas grabē ja, izskatī jā s pē c ventilatora no kondicioniera, gulē t kļ uva vē l neiespē jamā k. Atkal viņ iem tika lū gts pā rvietoties.
Mū s informē ja, ka pē c pā ris dienā m tiks atbrī vota klusa istaba (blakus liftam) un tiksim pā rcelti uz citu vietu. Ar nepacietī bu gaidī jā m : )) Pienā ca tā ilgi gaidī tā diena un laimī gi iegā jā m jaunajā s "savrupmā jā s" : )))) kur bija slī doš s matracis, no kura izlī da resns stieples gabals kuru bija nereā li saliekt, mē s problē mu atrisinā ja uzliekot vā ciņ u : )) Istabā tieš ā m bija daudz klusā k un tagad varē ja gulē t : ) Vairā kas reizes istabā ieskrē ja milzī gi prusaki, pus plaukstas lielumā . Pirmajā reizē bijā m nobijuš ies (domā jā m, ka pele izslī dē ja cauri), bet tad mani pat nedaudz uzjautrinā ja : )))) Ja vien mums naktī neuzbrauca virsū , kaut gan bija 1 reize : )))) Man tieš ā m nav kur ž ā vē t, balkona nav, drē bē m izmantoju pakaramo un ž ā vē ju tieš i skapī vai uz durvju roktura. Wi-fi pirmajā s divā s istabā s darbojā s labi, 3 istabā s tikai sē ž ot uz poda : ))))). Uz jumta ir neliels peldbaseins, tajā peldē ties negribē jā s.
Nevaru ieteikt š o viesnī cu un pats uz to vairs neieš u, atvaļ inā jumā joprojā m nevē los risinā t problē mas un tē rē t tai laiku.
аватар cherryberry.89
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā maijā . Atraš anā s vieta mums patika. Blakus veikali, Bangla ceļ š , klubi, restorā ni. Personā ls draudzī gs, atsaucī gs. Mums tika pieš ķ irta uzlabota istaba, jo ceļ ojumu aģ entū ra, kurā iegā dā jā mies ekskursiju, mums atzī mē ja, ka esam jaunlaulā ti. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā maijā . Atraš anā s vieta mums patika. Blakus veikali, Bangla ceļ š , klubi, restorā ni.
Personā ls draudzī gs, atsaucī gs.
Mums tika pieš ķ irta uzlabota istaba, jo ceļ ojumu aģ entū ra, kurā iegā dā jā mies ekskursiju, mums atzī mē ja, ka esam jaunlaulā ti. Izmantojiet life hack))
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī cai ir laba atraš anā s vieta, lieliska atrodas netā lu no jū ras un galvenais naktī ir kluss, mierī gs, tač u nekavē joties pā rrunā jiet ar operatoru par balkona esamī bu, varat lū gt to nomainī t uz vietas, bet tas ir papildu … Tomēr ▾ Viesnī cai ir laba atraš anā s vieta, lieliska atrodas netā lu no jū ras un galvenais naktī ir kluss, mierī gs, tač u nekavē joties pā rrunā jiet ar operatoru par balkona esamī bu, varat lū gt to nomainī t uz vietas, bet tas ir papildu maksa
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca atrodas labā vietā , personā lam draudzī gas brokastis labas … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas labā vietā , personā lam draudzī gas brokastis labas
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Manyasha33
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Es apmeklē ju ekskursiju, un man piedā vā ja š o viesnī cu. Jo Taizemē pirmo reizi nav no kā izvē lē ties. Pati viesnī ca sastā v no vairā kā m ē kā m, man iedeva istabiņ u ē kā numur 4. Telpas nav ļ oti lielas, un tā pē c Atpū tos viena, tad man pietika ar vienu. … Tomēr ▾ Es apmeklē ju ekskursiju, un man piedā vā ja š o viesnī cu. Jo Taizemē pirmo reizi nav no kā izvē lē ties. Pati viesnī ca sastā v no vairā kā m ē kā m, man iedeva istabiņ u ē kā numur 4. Telpas nav ļ oti lielas, un tā pē c Atpū tos viena, tad man pietika ar vienu. Pē c ieraš anā s man iedeva istabu ar skatu uz blakus esoš ā s viesnī cas tukš o sienu. klase. Bet, sazinoties ar reģ istratū ru, ar lū gumu mainī t istabu, viņ i man to nomainī ja bez jebkā diem strī diem. Vannas istaba istabā ir vienkā rš a un nepretencioza. Izlietne, duš a un tualete ar aizkariem. Viss ir tī rs. Istabu tī rī ja katru dienu, dvieļ us un gultas veļ u mainī ja katru otro dienu, bet ja nepiecieš ams, tad katru dienu. Tā pat ledusskapī ir atstā tas 2x0.6 pudeles dzeramā ū dens, jo. krā na ū deni nevar dzert. Numurā ir arī TV ar daudziem un tikai 2 krievu kanā liem, ledusskapis, kondicionieris, tē jkanna, fē ns un pā ris krū zes. Gulta tā da pati kā.2-vietī gajam, t. i. liels.
Principā ir tī rs, prusaku un citu dzī vu radī bu neredzē ju.
Jo Ekskursiju paņ ē mu ar brokastī m, tad no 6-30 lī dz 10-00 varē ji droš i nā kt brokastī s. Nevis porcijā s, bet kā saka "lī dz tu pā rsprā gs". Un ticiet man, ir no kā izvē lē ties.
Pludmale nav tā lu, no viesnī cas pa kreisi un uz pirmo pagriezienu pa labi, un tur, nekur negriež oties, dodieties taisni uz otro piekrastes ielu, jū s varat nokļ ū t slavenajā ielā Bang La road, kuru jū s var š ķ ē rsot, lai nokļ ū tu Patongas pludmalē . Kopumā ceļ š aizņ em 15-20 minū tes, tas viss ir atkarī gs no tā , cik ā tri pā rvietojaties un cik transportlī dzekļ u atrodas ielā s.
Principā man patika, lai arī apkā rtnē viss tiek apbū vē ts, bet troksnis no bū vlaukuma telpā nebija dzirdams.
Kopē jais iespaids par viesnī cu bija labs.
p. s. š ai viesnī cai ir divi peldbaseini, viens uz galvenā s ē kas jumta, otrs - piebū ves pirmajā stā vā .
аватар nakaa
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ņ emot vē rā cenu, ko maksā jā m, viesnī ca ir normā la, bet paskatoties paš reizē jā s cenā s - pilnī gs plosī š anā s! Kas labs - brokastis - bez perversijā m, bet sā tī gas, ē d vismaz sprā gt, viss svaigs un labam rī tam vajadzī gs. … Tomēr ▾ Ņ emot vē rā cenu, ko maksā jā m, viesnī ca ir normā la, bet paskatoties paš reizē jā s cenā s - pilnī gs plosī š anā s! Kas labs - brokastis - bez perversijā m, bet sā tī gas, ē d vismaz sprā gt, viss svaigs un labam rī tam vajadzī gs. Piezī mē ju, ka daudzā s viesnī cā s (mū su draugi dzī voja Platinum) brokastis ir porcijas, ē diens ir trū cī gs un ar veselu ukraiņ u zemnieku vienā s rokā s nepietiks. Atraš anā s vieta arī sakā rtota par 100% - klusa vieta, izstaigā jot var bez spriedzes apbraukt visas apskates vietas. Patong-on pludmale ir Patong, tur bija kā dreiz un tad neilgi. Es ļ oti iesaku parunā ties par Surinu, slavinā tie Kata un Karons neiet uz akciju. uz pludmali devā mies ar Tuk-Tuk, tas ir galvenais izdevumu postenis salā . Motsyk ir daudz lē tā ks, bet droš ī bas nolū kos MAIGI - RUNĀ Neiesaku, puiš i (45 gadi, bet ļ oti jauni un forš i) vienu dienu tika sodī ti un, ņ emot vē rā meiteņ u emocijas (arī tas pats, tikai vē l forš ā ks) nolē ma, ka tas mums neder! Kustī ba ekstremā liem lī dz n-tajai pakā pei. Es neiesaku. Atgriež oties viesnī cā , pastā stī š u par nepilnī bā m - tā kā istabā bijā m 6-7 stundas un pē c tam pa nakti, mitruma smaka vannas istabā (pelē jums uz aizkara) nebija ī paš a problē ma un radī ja. ī paš i netraucē mū su ā ra aktivitā tē m. Teikš u vairā k - sā kotnē ji samaksā ja par 2 dienā m š ajā viesnī cā cerī bā atrast ko labā ku. Bet viņ i spiedā s apkā rt un atkal cenas dē ļ nolē ma tur palikt. Š ī viesnī ca ir optimā la tū ristiem, bez dislokā cijā m, kuru mē rķ is ir redzē t salas un atpū sties nevis uz gultas istabā . Personā ls tieš ā m nē , smaidu daudz neredzē si, bet š ī ir Ā zija, viss ir savā kā rtī bā . Ja nav problē mu, viss ir kā rtī bā , un, ja tā s rodas, tā s ir tavas problē mas, TEVI NEVIENS NEINTERESE. Angļ u valodas zinā š anas un sagatavoš anā s ceļ ojumam citu tū ristu sniegtā s informā cijas ziņ ā var ievē rojami saš aurinā t neē rtī bu un problē mu loku, kas var sagaidī t š ajā nometnē , kuru nav iespē jams nemī lē t, bet atkā rtoju, jums ir jā bū t gatavam Ā zija! Lai visiem laba atpū ta


iemiesojums 8qhw15fj
Vai atelā ir krieviski runājoši darbinieki
9 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Phang Nga līcis un nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas
Similānas salu nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas

Отель удобно расположен в оживленном центре Патонг, в 850 метрах от пляжа и в 350 метрах от торгового центра Jungceylon. Бюджетный вариант размещения, но есть все необходимое для комфортного отдыха. Построен в 2009 году, последняя реновация прошла в 2017 году. Состоит из трех 7-8-этажных корпусов. При заезде в отель взимается депозит. Отель подходит для молодежи и индивидуальных путешественников.

Atrašanās vieta Отель расположен на юго-западном побережье Пхукетa, в 200 м от оживленной части Патонга, в 500 м от центра ночных развлечений — Bangla Road, в 350 м от крупного торгового центра Джанглцейлон (6 мин ходьбы), в 40 км от аэропорта Пхукета (45 мин езды).
Pludmales apraksts Песчаный пляж Патонг в 850 метрах от отеля. Пляжные полотенца бесплатно (на ресепшен). Шаттл-бас на пляж бесплатно: 10:00, 12:00, 14:00, 16:00.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, экскурсионное бюро, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование, почтовая служба, услуги по глажке одежды, room service, прокат мотоциклов, Wi-Fi в лобби (бесплатно), интернет-уголок с компьютерами (бесплатно), 1 ресторан Ton Tong (тайская и интернациональная кухня), 1 бар у бассейна, 2 открытых бассейна, у бассейна зонтики, шезлонги, полотенца: бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Открытый бассейн (7.65 м x 2.90 м, 8.00-19.00).
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Массаж (платно).
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 230 номеров, в трех 8-7-этажн зданиях, в разных местах, в 15-50 м друг от друга, в одном переулке: корпус №3, у главной дороги (номера superior, deluxe, suite, ресепшен, бассейн); корпус №5, в конце переулка, по правую сторону (номера standard dbl bed); корпус №4, в конце переулка, по левую сторону (номера economy, часть — без вида, маленький балкон, вид на стену — в 1м).

80 Economy (вид на город, кровать king-size или 2 односпальные кровати, макс. 2 или 1+1 чел. 23 м2);

45 Standard (вид на город, кровать king-size, макс. 2+1 или 3 чел. 25 м2);

91 Superior (вид на город, кровать king-size или 2 односпальные кровати, макс. 2+1 или 3 чел., 28 м2);

6 Deluxe (вид на город, кровать king-size, макс. 2+1 или 3 чел., 33 м2);

5 Honeymoon (вид на город и гору, кровать king-size, гостиная, макс. 2+1 или 3 чел., 55 м2);

3 Junior Suite (вид на город и гору, кровать king-size и 1 односпальная кровать, гостиная, джакузи на балконе, макс. 3+1 или 4 чел., 80 м2).

Istabās

Индивидуальный кондиционер, Wi-Fi (бесплатно), телефон, телевизор с кабельными каналами, сейф (бесплатно), мини-холодильник, 2 бутылки питьевой воды ежедневно (бесплатно), набор для приготовления чая/кофе (бесплатно), кухня (только в Honeymoon и Junior Suite), душ /ванна (с туалетными принадлежностями), фен, халат и тапочки (только в Deluxe, Honeymoon и Junior Suite), балкон, электронный замок. Уборка номера: ежедневно, room service.

  • vanna/duša
  • fēns (ne visās istabās)
  • droši (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • mikroviļņu krāsns (ne visās istabās)
Adrese 198 Phang-Muang Sai Kor Rd., Patong Beach, Kathu, Phuket 83150, Thailand
Tālruņi: +66 81 335 8532
Tīmekļa vietne: Cocoon APK Resort & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).