Es vairs neiešu

Rakstīts: 15 februāris 2023
Ceļošanas laiks: 12 janvārī — 10 februāris 2023
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 4.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā.28 dienas. Domā ju, ka visi "š armi" ir iemā cī juš ies : ). Nu, sā ksim ar pozitī vo: tieš ā m labas brokastis (izņ emot dzē rienus). Tī rī ja katru dienu, gultas veļ u mainī ja ik pē c 3 dienā m, arī ieliku 2 pudeles ū dens. Vakarā skanē ja dzī vā mū zika ar karaoke. Laba vieta, netā lu no tirgus, kur ņ ē mā m garneles un sarkanā s zivis. Arī netā lu no Bangla ceļ a, pastaigas attā lumā lī dz jū rai 15 min.
Mī nusi: istaba mainī ta 2 reizes. Pirmajā reizē bijā m iekā rtojuš ies otrajā stā vā , tuvā k ceļ am. Ļ oti skaļ š , nav iespē jams gulē t! Logi ir veci. Blakus ir poliklī nika un visu nakti ā trā palī dzī ba braukā š urpu turpu. Palikā m divas dienas, sapratā m, ka tas vairs nav iespē jams un lū dzā m nomainī t numuru. Mū s pā rcē la tuvu liftam, kļ uva klusā ks, bet radā s cita problē ma - sienā nepā rtraukti kaut kas grabē ja, izskatī jā s pē c ventilatora no kondicioniera, gulē t kļ uva vē l neiespē jamā k. Atkal viņ iem tika lū gts pā rvietoties.
Mū s informē ja, ka pē c pā ris dienā m tiks atbrī vota klusa istaba (blakus liftam) un tiksim pā rcelti uz citu vietu. Ar nepacietī bu gaidī jā m : )) Pienā ca tā ilgi gaidī tā diena un laimī gi iegā jā m jaunajā s "savrupmā jā s" : )))) kur bija slī doš s matracis, no kura izlī da resns stieples gabals kuru bija nereā li saliekt, mē s problē mu atrisinā ja uzliekot vā ciņ u : )) Istabā tieš ā m bija daudz klusā k un tagad varē ja gulē t : ) Vairā kas reizes istabā ieskrē ja milzī gi prusaki, pus plaukstas lielumā . Pirmajā reizē bijā m nobijuš ies (domā jā m, ka pele izslī dē ja cauri), bet tad mani pat nedaudz uzjautrinā ja : )))) Ja vien mums naktī neuzbrauca virsū , kaut gan bija 1 reize : )))) Man tieš ā m nav kur ž ā vē t, balkona nav, drē bē m izmantoju pakaramo un ž ā vē ju tieš i skapī vai uz durvju roktura. Wi-fi pirmajā s divā s istabā s darbojā s labi, 3 istabā s tikai sē ž ot uz poda : ))))). Uz jumta ir neliels peldbaseins, tajā peldē ties negribē jā s.

Nevaru ieteikt š o viesnī cu un pats uz to vairs neieš u, atvaļ inā jumā joprojā m nevē los risinā t problē mas un tē rē t tai laiku.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu