Unique Regency 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 7.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
7.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
6.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca Unique Regency atrodas Patajas centrā, netālu no leģendārās pastaigu ielas apskates vietām, kā arī ar skatu uz Jomtien Beach dzirkstošo krastu. Lieliski piemērots ģimenes brīvdienām vai atpūtai ar draugiem. Viesnīcas ēka ir septiņstāvu, celta 2016. gadā. Viesnīcas platība ir 1020 kv.m.Vairāk →
аватар gennadischernov
Š is bija mū su otrais ceļ ojums uz Taizemi. Pirmo reizi atpū tā mies Puketā , š oreiz nolē mā m apmeklē t grē ku pilsē tu. Viesnī ca tika izvē lē ta pē c aģ entū ras ieteikuma, lai tā atrastos klusā vietā un tuvu centram, un tā bija laba un lē ta)) Viesnī ca pā rsniedza visas mū su cerī bas. … Tomēr ▾ Š is bija mū su otrais ceļ ojums uz Taizemi. Pirmo reizi atpū tā mies Puketā , š oreiz nolē mā m apmeklē t grē ku pilsē tu.
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c aģ entū ras ieteikuma, lai tā atrastos klusā vietā un tuvu centram, un tā bija laba un lē ta)) Viesnī ca pā rsniedza visas mū su cerī bas. Tiesa, par viņ u nav daudz informā cijas, jo viņ š ir pilnī gi jauns. Atrodas Pratamnak kalnā . Lī dz jū rai jā iet 10 minū tes, tā nav tā lu. Blakus ir vairā kas pludmales: mums vairā k patika pludmale ar Asia Hotel (atrodas pie Soi 4, tā ds ir joslas nosaukums) nekā Pattaya Park Hotel.
Reģ istrē joties viņ i ņ em depozī tu 1000 batu apmē rā , kas mums tika atgriezta izrakstī š anā s laikā . Viņ i mums uzreiz iedeva numuru. Reģ istratū ras darbinieki ir draudzī gi un labi runā angliski. Dzī vojā m istabiņ ā.703. Istaba ļ oti ē rta, viss darbojas pareizi. Ir vairā ki krievu kanā li. Droš s istabā . Skapī ir gaisma, kas ir ļ oti ē rti. Mū su gulta bija ļ oti liela un ē rta, gulta sniegbalta, bez traipiem. Tī rī ts katru dienu un tas jā atzī mē kvalitatī vi. Vannas istabā ir š ampū ns, kondicionieris, duš as ž eleja, ausu nū jiņ as un vā ciņ š . Vienī gais, kas man nepatika, bija gaisa kondicionieris. Tā lvadī bas pults nav, pareizā k sakot, tā ir, bet atrodas blakus durvī m, piestiprinā ta pie sienas. Man bija jā ceļ as, lai to ieslē gtu vai izslē gtu. Bija 2 krē sli un galds.
Brokastis no 6:30 lī dz 10:30. Izvē le maza: desiņ as, bekons, pā ris rī su š ķ irnes, zupas, gurķ i, tomā ti, grauzdiņ i, sulas, augļ i, tē ja, kafija, karsts piens. Viņ i gatavo omleti. Mū su atvaļ inā juma laikā kļ uva garlaicī gi. Kad tikā m lī dz beigā m, kaut kā pietrū ka, lai gan viesnī cā neredzē jā m tū ristu pū ļ us.
Peldbaseins atrodas uz jumta, 8. stā vā . Strā dā no 7:00 lī dz 19:00. No turienes paveras ļ oti skaists skats uz Pataiju un lī ci. Tajā paš ā vietā pē c pulksten 19:00 varat sē dē t bā rā un baudī t Pataiju naktī . Skati ir skaisti, to var redzē t bildē . Gultas vienmē r bija pietiekami daudz.
Novembra vidū atpū tā mies, un lai arī lietus sezona ir beigusies, bet lietus bija. Bet tie mū su svē tkus nesabojā ja.
Esam sajū smā par paš u Pataju, man pat patika vairā k nekā laiska Puketas atpū ta, lai gan jū ra tur pludmalē s neapš aubā mi ir tī rā ka (ja neņ em Patongu). Katru dienu plā nojā m kā das ekskursijas un izbraucienus, peldē jā m uz salu, staigā jā m pa Walking Street, iepirkš anā s centriem, tirgiem utt.
Š eit, atš ķ irī bā no salas, ir daudz ekskursiju. Viņ i neko neņ ē ma no viesnī cas ceļ vež a (mums jau pieredze ir mā cī ta, sā kumā mū su brā li audzē par naudu). Ekskursijā s viņ i vairā k izvē lē jā s mā jā s, sazinā jā s ar Nika Travel Pattaya. Es lasī ju daudz labu lietu par uzņ ē muma reputā ciju, tā pē c izvē lē jā mies to. Un kopā ar gidu Aleksandru viņ i mums sarī koja ekskursijas. Pā ris reizes norakstī jā m caur Votsap, bet satikā mies jau Pataijā . Ekskursijas augstumā . Kwai Exotic, Bangkok Popular, Emerald Isle, Jungle Walk, Madame Nong Nooch Garden un Military Beach (mums tika uzdā vinā ts). Viss notiek laikā , visur ir krievu gidi. Piemē ram, Anexa Kwai ir 1.5 reizes dā rgā ks. Kambodž ai nebija pietiekami daudz laika, bet es domā ju, ka mē s atgriezī simies.
Vakarā biež i gā jā m uz Pattaya Park nakts tirgu, kur ē dā m tom yum zupu par 200 batiem (veselu spaini), nopirkā m garneles. Vispā r Taizemes augļ u tirgus atrodas uz ielas no viesnī cas, tas ir lē tā ks nekā Pattaya Park (augļ iem). Kreisajā pusē blakus joslā ir liels 7/11 veikals, tur atradī si visu nepiecieš amo, tur var uzsildī t pā rtiku. Aizgā ju uz masā ž u pie madā mas Jā , jā . Ir arī valū tas maiņ as punkts ar labu valū tas maiņ as kursu. Paš i paš i gā jā m no viesnī cas lī dz Budas kalnam un skatu laukums nav ī paš i tā lu, izmantojiet kartes. Uz aptauju ir vē rts uzbraukt no rī ta, tur ir lieliska kafejnī ca ar skaistu skatu un vakarā , kad pilsē ta deg. Budas kalnā jums bū s nepiecieš ams slē gts apģ ē rbs templim.
Uz Koh Lanu devā mies trī s reizes. Mē s apmeklē jā m Thien, Manki un Ta Yai pludmales, tā s ir skaistā kā s pludmales. Uz salas viss ir nedaudz dā rgā ks nekā kontinentā , bet kur iet.
Ja ir jautā jumi rakstiet, viesnī ca nav slikta, iesaku.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Garšaugu dārzs
Novērtējums 10.0
Taizeme, Pataja
Daba, iepirkšanās

Отель Unique Regency расположен в самом центре Паттайи, недалеко от достопримечательностей легендарной Walking street , а также с видом на сверкающие берега пляжа Джомтьен. Отлично подходит для семейного отдыха или для отдыха в компании друзей. Здание отеля семиэтажное, построено в 2016 году. Площадь отеля 1 020 кв.м.

Atrašanās vieta До знаменитой улицы Уокинг-стрит можно доехать примерно за 10 минут. Расстояние от отеля Kly. Pattaya до пляжа Джомтьен, торгового центра Central Festival Pattaya Beach и других магазинов в центре города составляет около 5 км, а до оживленного Бангкока можно доехать примерно за 2 часа.
Pludmales apraksts Есть бесплатный автобус на пляж (в зависимости от наполнения).
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации. На территории есть ресторан, 2 бара, камера хранения багажа, терраса на крыше. Все номера для некурящих (курить разрешается только на балконах). Комната для переговоров вмещает 12 человек. Открытый бассейн на крыше работает 08:00-19:30.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 91 номер. Есть смежные номера.

Istabās

холодильник, сейф, бесплатная бутилированная вода, набор для приготовления чая или кофе, письменный стол, бесплатный WiFi, 40" ТВ с плоским экраном с 140 каналами, собственная ванная комната с душем, бесплатные туалетные принадлежности, фен, халаты, тапочки, кофеварка или чайник, мини-бар, кондиционер

Adrese 557, Prathumnak, Soi 5, Pattaya, Chonburi, 20150
Tālruņi: Tel : 66 (0) 38 250 250 Fax : +66 (0) 38 250 773
Tīmekļa vietne: Unique Regency
FAQ
Какой пляж у отеля?
Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).