Seabreeze Jomtien Residence 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 7.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
7.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
7.0 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Rezidence Seabreeze, kas celta 2012. gadā, ir lieliska vieta, no kuras izpētīt Pataiju, un lieliska izvēle pieredzējušiem ceļotājiem. Viena no šīs viesnīcas galvenajām priekšrocībām ir tās atrašanās vieta netālu no daudzām apskates vietām un pieminekļiem. Viesnīca atrodas tikai pusstundas attālumā no Bangkokas Suvarnabhumi lidostas, skaistajā Pataijas Jomtien Beach rajonā. Tā ir moderna, to ieskauj tirdzniecības centri un izklaides kompleksi. Slavenā Jomtienas pludmale ar balto smilšu pludmalēm, jūras brīzes un naktsdzīvi atrodas tikai 5 minūšu brauciena attālumā no viesnīcas. Šī viesnīca ir lieliski piemērota tūristiem un biznesa ceļotājiem. Viesnīcas ēkai ir pieci stāvi.Vairāk →
аватар svarjunad
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pati viesnī ca tī ra, uzkopš ana pastā vī gi, numuriņ os - katru dienu, un kvalitatī vi. Santehnika strā dā . Odi un visā di rā pojoš ie-lidojoš ie - nav redzē ti. Kondicionieris - darbojas, citā di vietē jā klimatā bez tā nav dzī vī bas. … Tomēr ▾ Pati viesnī ca tī ra, uzkopš ana pastā vī gi, numuriņ os - katru dienu, un kvalitatī vi.
Santehnika strā dā . Odi un visā di rā pojoš ie-lidojoš ie - nav redzē ti.
Kondicionieris - darbojas, citā di vietē jā klimatā bez tā nav dzī vī bas.
Pozitī vi ir tas, ka seifs numurā ir bezmaksas. Wi-Fi - nozvejas visā viesnī cā , bezmaksas un ļ oti gudrs (varbū t tā pē c, ka ir maz cilvē ku).
Personā ls - draudzī gs, bet ar angļ u valodu, nemaz nerunā jot par krievu valodu - pichalka. Bet visu var atrisinā t, ir tā di, kas zina angļ u valodu.
Istabā ir ledusskapis. Fē na nav - ņ em lī dzi, lai vismaz nesē dē tu ar slapju galvu zem kondicioniera.
Vispā r parasta viesnī ca, kas stā v uz ielas, un kafejnī ca ar to. Nav baseina. Tuvumā pieejamas visa veida kafejnī cas, masā ž as un citas civilizā cijas un augļ u š ķ irš anā s.
No mī nusiem - lī dz jū rai 10-15 minū tes ar kā jā m pa ielu (neapmaldieties). Un brokastis sā kas pulksten 8:00, kad tiek atvē rts restorā ns.
Balkonam nav jē gas, jo. viņ š iet vai nu uz ielas, vai uz tuksnesi.
Brokastis - standarta - olu kultenis vai olas + desiņ as, desa, kafija, ievā rī jums.
Tā tad, ja grasā ties netē rē t papildus naudu un nesē dē t viesnī cā ar baseinu un alu, bet ceļ ot vai pasē dē t pie jū ras ir diezgan budž eta variants.
Turklā t visas pusdienas un vakariņ as joprojā m bū s jā iegā dā jas vai nu citā s kafejnī cā s - vai jū su viesnī cā - viesnī cā m ar BB pakalpojumu.
Pludmale visa ir paš valdī bas, nav atseviš ķ u viesnī cu. Tā pē c mē s tik un tā atstā jam viesnī cu. Solā rijs - 40 bati (tagad 1 dolā rs - 30 bati), bet var ņ emt lī dzi arī savu dvieli - vietas pietiek visiem. + kokosrieksti (40 bati) un porteri ar visā dā m mazā m ē damā m, kā jau ierasts publiskajā s pludmalē s.
Jū ra ir tukš a, dubļ aina un karsta, brī ž iem atgā dina termā lo avotu. Nav jē gas snorkelē t - dubļ ains ū dens, smiltis apakš ā , un nav ko skatī ties. Jā dodas uz salā m, kur ū dens ir dzidrs un ir redzamas dzī vā s radī bas.
Lī dz dienas vidum iestā jas pilnī gs bē gums, kura dē ļ lī dz ū denim jā dodas arvien tā lā k un ar laiku paliek karstā ks, vietā m atgā dinot jau karstu vannu? ) . Bet š is ir maija beigas - jū nijs - karstā kie mē neš i.
Turklā t jū rā pā rsvarā ir smiltis, tač u ir nepatī kami plankumi asu č aulu un citu jū ras dzī vnieku veidā . Un pā ris svaigi skrā pē jumi uzreiz lika aizdomā ties par ē ģ iptieš u "koraļ ļ u č ī bā m", par laimi, radā s saprā tī ga doma tā s laicī gi ielikt koferī . Tā pē c ņ emiet to. Ar griezumiem papē ž os nav tik patī kami skriet ekskursijā s. Nosver nedaudz, un viņ i var labi saglabā t garastā vokli un plā nus.
Viskaitī gā kais no vietē jiem "atrakcijas objektiem" ir nevis karstums, bet gan minimā rketi. Kā pē c? Temperatū ras starpī ba. Ā rā - +40, iekš pusē - apmē ram +20-22. Pē c 3. -4. minitirgus pē c kā rtas pie izejas var sagaidī t saaukstē š anā s ar visā m no tā izrietoš ajā m sekā m.
Ceļ ojumu aģ entū ras.
Apskatī jā m "Come with us" - no TPG tū roperatora, kurš logo jā meklē lidostā . Tač u no TPG tur nebija ne smakas. Nu vietē jais gids - speciā lists "savu" tū ristu ķ erš anā lidostā - atrada un aizsū tī ja uz autobusu. Saimnieks bija tū risma aģ entū ra "Sayama" - "Sayama". Un tik kvalitatī vu ceļ ojumu aģ entū ru sen nebiju redzē jis. Atš ķ irī bā no JointUp un TUI partneriem š eit tiek vē rots katrs tū rists, sū tī tas SMS ekskursijā s un pat dalī tas SIM kartes. Attiecī gi no viņ iem tika ņ emtas visas ekskursijas (Bangkoka, Kambodž a un brauciens ar jahtu).
Ī paš s paldies gidam Aleksandram (ekskursijas uz krokodilu fermu, Bangkoka). Sen nebiju redzē jis tik daudz interesantas, aktuā las un vienkā rš i forš as informā cijas. Vienkā rš i neticami!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Garšaugu dārzs
Novērtējums 10.0
Taizeme, Pataja
Daba, iepirkšanās

Seabreeze Residence, построенный в 2012, — отличная отправная точка для знакомства с городом Паттайя и прекрасный выбор опытных путешественников. Одним из главных достоинств этого отеля является его расположение вблизи от множества достопримечательностей и памятников. Отель находится всего в получасе езды от аэропорта Бангкока Суварнабхуми, в прекрасном районе Джомтьен-Бич в Паттайе. Он современный, окружен торговыми центрами и развлекательными комплексами. Знаменитый пляж Джомтьен находится всего в 5 минутах езды от отеля, с его белыми песчаными пляжами, морским бризом и ночными клубами. Этот отель отлично подойдет для туристов и бизнесменов. Здание отеля пятиэтажное.

Atrašanās vieta Комплекс Seabreeze Residence расположен в 1 км от пляжа Джомтьен. Отель находится в 2,4 км от плавучего рынка Паттайи и в 6,2 км от торгового центра Mimosa Pattaya. Расстояние до международного аэропорта У-Тапао — Паттайя составляет 27 км.
Pludmale
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

В распоряжении гостей отеля Seabreeze Residence круглосуточная стойка регистрации, есть снек-бар, доставка еды и продуктов в номер, кондиционер. На территории имеется магазин.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Telpu apraksts

В отеле 37 номеров.

Istabās

Все номера имеют кондиционер, ЖК-телевизор с кабельными каналами, бесплатный Wi-Fi, холодильник, телефон, микроволновка, электронный сейф в номере, отдельные балконы. С балкона открывается вид на город. Есть гостиный уголок с диваном, Собственная ванная комната с душем укомплектована феном и бесплатными туалетно-косметическими принадлежностями. Предоставляется бутилированная вода. Доступна услуга будильник.

Adrese 13/75 Soi Wat Boonkanchana Moo 12, Pattaya city, Nongprue, Banglamung, Chonburi 20260 Thailand
Tālruņi: 66 38236430 66 38236446
Tīmekļa vietne: Seabreeze Jomtien Residence
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.