Jautājums o Pataja

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1113 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
Vai pēc smēķēšanas aizlieguma pludmalē un Pataijas pludmaļu labiekārtošanas atjaunošanas 2018. gadā kaut kas ir mainījies uz labo pusi?
Vai interesējaties, vai 2018. gadā Patajas pludmalēs kļuva tīrāks? Kurā vietā ir labāk peldēt Jomtienā, Najomtienā? Centrālā daļa? Nav vēlmes katru dienu klīst pa salu, jā, pāris dienas, pāris dienas ekskursijas, un pārējā laikā gribētos kaut kur aizbraukt, turklāt ar budžetu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2018-02-156 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  16
аватар Pepper
Nekādi aizliegumi neļaus Patajai būt Patajai. ))) Ja vismaz Jomtienā vēl var nopeldēties, tad centrā - tas ir ekstrēmiem cilvēkiem. )))
Un kas liedz doties uz salu un tur palikt - īrēt viesnīcu un nakšņot? Kāpēc katru dienu karāties atpakaļ? Es varu ieteikt nelielu viesnīcu Booncheun Resort, tas ir vietnē booking.com. Divvietīgs numurs ar skatu uz okeānu maksā 38 USD. Vienkārši OBLIGĀTI, lai paskatītos uz okeānu! Piemaksa ir neliela, un sērfošanas klausīšanās naktī ir nenovērtējama! )) Brokastis ir iekļautas cenā, un vakarā 100 metrus uz mola var paēst lēti.
Es jau esmu izstrādājis sev šādu algoritmu ceļojumam uz Pataiju:
1) iegādājieties lētāko biļeti ar lētāko viesnīcu pilsētas centrā, lai varētu aiziet līdz molam un Walking Street
2) izmantot ekskursijā ietaupīto naudu, lai rezervētu viesnīcu uz salas
3) 50/50 nakšņo uz salas un pilsētā, Pataijā ierodoties tikai vakara izklaidei vai pirms došanās ekskursijās
аватар ivanov99
Sveiki. Trešdienās tiek tīrīti sauļošanās krēsli un pludmales. Kopumā šķiet, ka viss ir nemainīgs)
аватар Kolhoznic
Jūs varat peldēties Wongamata. Daudz tīrāks par Najomtienu!
аватар nadin65
Paldies, padomāsim un aprēķināsim visus variantus.
Es tikai domāju, vai Pataijā jūra patiešām ir netīrāka nekā Goa.
Man ļoti patika Šrilanka un GO, bet man nepatīk brīvdienas bez jūras
аватар Kolhoznic
nadin65, GOA un Šrilankas pludmales ir daudzkārt netīrākas nekā Wongamat vai Najomtien pludmales! Bet tīrākā jūra un tīrākās pludmales Odesā! Protams, Krima ir tīrāka, bet daudzkārt dārgāka!
аватар nadin65
;) Smejies, jauku dienu!
аватар Kolhoznic
nadin65, apceļoja Dienvidaustrumāziju ... Senody dosies uz Odesu! Bijis tur diezgan bieži. Un PSRS laikā, un Porošenko laikā! Man ļoti patīk Odesa! Šī ir Pattaevka, kas nav piesārņota ar nelikumībām!
аватар Pepper
nadin65, Pattajas centra pludmales ir tieši pilsētas pludmales. Šaura pludmales josla un aiz tās cilvēku un automašīnu pilna promenāde. Ar visu "austrumu piegaršu" - netīrumiem, žurkām un prostitūtām, kas vakaros pārpludina ietves. Prom no centra situācija vieglāka, mazliet tīrāka, cilvēku mazāk... Bet aizlidot tik tālu TĀDAS pludmales dēļ vienalga ir apšaubāms prieks. Bet Koh Lan salā pludmales jau izskatās pēc pludmalēm. Un ūdens ir skaists, un daba ir klāt. Es ļoti iesaku jums apsvērt manu iespēju ar nakšņošanu uz salas. Vakarā uz salas, protams, ir garlaicīgi. Tāpēc jūs varat, piemēram, palikt tur pāris naktis un pēc tam atgriezties Pataijā. Apbrīnojiet vakara izvirtību, dodieties uz go-go un porno šoviem, un nākamajā rītā dodieties uz divām dienām r. Kwai (šī ir LABĀKĀ ekskursija no Patajas). Atbraucot no ekskursijas, vakarā atkal var pabūt pilsētā un atkal pāris dienas uz salas.
Saskaņā ar šo scenāriju mēs saņēmām ideālu un garlaicīgu atvaļinājumu! Lai laba atpūta!
аватар Pepper
Jā! Un neaizmirstiet, ka, kā jau iepriekš pareizi rakstījāt, pludmalēs visur ir sanitārā diena! Gan pilsētā, gan uz salas! Šajā dienā sauļošanās krēsli nav atļauti. Lai gan neviens nebrauc sauļoties uz dvieļiem un to paklājiņiem. Tā parasti ir trešdienās. Tāpēc labāk ieplānot ekskursiju šai dienai.
аватар Kolhoznic
Pipari, tu, piemēram, sen neesi bijis Pataijā! Pludmales krēsli? Ko tu ar to domā? Krastmala, "pieblīvēta ar cilvēkiem un automašīnām" Kur tas ir ?! Pirmās pludmales zonā neviens jau sen nepeldās! Tīras Koljanas pludmales? Kur tas ir?! Dubļi ir tādi paši kā pirmās Bičkas apgabalā! Plus baru bari, tītari un daudz ķīniešu! Labi, ka vēl nav ieteikusi šmuce "Militārā pludmale"!
аватар Kolhoznic
Taizeme nav tā valsts, kur jums vajadzētu doties pludmales brīvdienās! Ja vēlaties peldēties tīrā jūrā un uzsūkt smiltis - jūs esat ceļā uz Odesu vai (ja jums ir liels banknošu daudzums) - uz Krimasašu! Un ja nauda dedzina augšstilbu, tad brauc uz Putina daču Sočos!
аватар Pepper
Kolhoznic, kāpēc rakstīt muļķības? Ja gribi būt asprātīgs - ej komentē "peek-a-boo", Petrosjan, sasodīts. Cilvēki dodas uz Pataiju un vēlas pludmali. Vai jums ir labāki piedāvājumi nekā Ko Lan? Jā, Beach Road rajonā gandrīz nav peldēšanās, lai gan tur ir nomināli pludmale. Un ir arī zviļņi. Un cilvēki deg. Patiesībā tieši par to es rakstīju. Mani vārdi nebija jāatkārto, it kā jūs rakstītu kaut ko pretēju.
Un uz Koh Lan ir lielas pludmales ar ķīniešiem un mazas, diezgan mājīgas pludmales ar nelielu cilvēku skaitu. Kas gribēs, tas atradīs. Un tikai cūka visur atradīs netīrumus.
Pēdējo reizi tur biju mazāk nekā pirms gada. Domāju, ka pa šo laiku nekas nav mainījies.
аватар Kolhoznic
Pipari, kurās Koljanas pludmalēs un kādos periodos jūs bijāt? Esmu kopš 27.12.2017. līdz 13.01.2018 pa Thiene ... Ir tikai daudz cūku no pilsētas pie Ņevas! Protams, "pēterburgieši" ir nedaudz labāki par "maskaliem", bet viņi arī ir dūšīgi netīri cilvēki!
аватар ivanov99
https://youtu.be/UOF9SpfL_BA tūkstoš vārdu vietā...
аватар Pepper
Kolhoznic, esmu bijis VISĀS Koh Lan publiskajās pludmalēs. Pilnīgi visiem! Uz visu uzturēšanās laiku mēs noīrējām motociklus tieši viesnīcā un braucām ar tiem pa visiem salas stūriem. Tiem, kas baidās braukt pašiem, katrā pludmalē ir bariņš taksistu.
Tawaen un Samae ir milzīgas pludmales ar daudziem cilvēkiem. Tiesa, un vietas ir tik daudz, ka pietiek visiem. Bet ne intravertiem.
Tien ir mazāka, ļoti skaista pludmale, it īpaši vietā, kur koki ir tuvu ūdenim. Bet ir arī daudz cilvēku.
Pērtiķu pludmale – kad varat apmeklēt kādu pārmaiņu, apskatiet pērtiķus. Bet ne vairāk. Netīri un kaudzes ežu bēguma laikā.
Mums visvairāk patika Tai Yai, kur ieradāmies no rīta pirms prāmju ierašanās no Patajas. To var sasniegt ar kājām no viesnīcas un Na Ban piestātnes. Pludmale gleznaina, maza, cilvēku maz.
P.S. Un savus vārdus par "netīrajiem cilvēkiem" paturiet pie sevis. Vispārīgi runājot, man ir vienalga, no kurienes tu esi. Bet jūs jau esat pilnībā pierādījuši savas sliktās manieres.
аватар nadin65
Atpūties, atgriezies. Taizeme īpašas emocijas neradīja. Šrilanka mums rada vairāk pozitīvu emociju!
Lai pavadītu mazāk laika ceļā uz Kolanu, varat ar mikroautobusu 10 minūtes no centra līdz Naklua aizbraukt par 10 batiem. Garden Sea View Resort pludmalē varat mēģināt izmantot dušu un sauļošanās krēslus tuvāk vakariņām, pludmale ir tīra un patīkama.
Mēs atpūtāmies centrālajā daļā netālu no dienvidu ielas, Chaplin Inn 3 * viesnīcā, pārskats jau ir ievietots vietnē.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Pataja
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl