Jautājums o Pataja

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1113 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Ekskursijas»
Ekskursijas "ielas" aģentūrās
Biedri, kuri nav iegādājušies ekskursijas no tūroperatora, lūdzu, iesakiet kādu uzticamu aģentūru, kas pārdod ekskursijas. Interesē attiecība "cena-kvalitāte", nu, un drošība, protams. Pateicos jau iepriekš!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
49 abonenti  • prasīja 2011-03-0213 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  92
аватар HAVE_REST
ir Krievijas operators Taizemē, ar Krievijas vadītājiem: Imperia Co., Ltd, viņiem ir arī ICQ: 252960517 Anatolijs. norakstīt - uzzini par cenu. Es tos redzēju izstādē Kijevā
аватар Forse
Pērn visas ekskursijas iegādājāmies tikai no ielu aģentūrām. Netālu no Longbīčas viesnīcas atrodas "Tīnas birojs" Cena - kvalitātes līmenis, vienmēr krievu gidi ar lieliskām zināšanām par valsti.
аватар Pachok
Sazinieties ar Anatoliju (segvārds Amir1) no šīs vietnes. Viņam ir aģentūra Pataijā, un mēs visi labi pazīstam Anatoliju un uzticamies viņam :))
аватар simfortour
varbūt mēs pazīstam to pašu Anatoliju?
аватар JuliaOdessa
Mēs piedalījāmies vairākās ekskursijās / tūrēs pašā Pataijā. Ir daudz aģentūru / biroju / stendu, kur varat pasūtīt un pat kaulēties. Uz vietas var uzzināt sīkāk, ar kuru autobusu brauksiet utt. Viss tāpat kā aģentūrās tikai lētāk. Es neesmu redzējis nevienu vecu autobusu un visur ir Conder. Iesaku paskatīties Pattajas centrā.
аватар Paylo
mēs arī nopirkām divas ekskursijas dažādās šarādēs, manā Bounty un vēl kaut kas.Vispār normāli.no citas firmas, tātad viņš mūs vienkārši pabrauca un viss, nu mēs jau bijām klāt, tāpēc neapjukām.
аватар shustrik
Sveiki!
Es pazīstu Anatoliju (Amir1), viņš visu izdarīs vislabākajā iespējamajā veidā))).
Par cenu politiku.
Cenas vienai un tai pašai ekskursiju programmai var atšķirties. Piemēram, līdz Kwai upei var aizbraukt par 2800 batiem (būs vairāk aptieku, suvenīru veikaliņu utt., un viesnīca, kurā nakšņosit, paliks bez ērtībām). Un jūs varat doties uz to pašu Kwai upi par 5000 batiem (un tad ekskursiju programma būs intensīvāka, un viesnīca, kurā jūs paliksit nakti, būs pienācīga). Kopumā, ja tas ir lētāk, tad šī programma ir nocirsts, vai uz kaut ko saglabātu (piemēram, transportā: jūras ekskursijas var būt ar ātrlaivām, vai lēniem kuģiem, kuros ir daudz cilvēku. Attiecīgi pirmajā reizē ir mazāk laika ceļā, un vairāk laika apskates vietas. Un otrādi)
Cenas dažādos parkos, zvērnīcās ir gandrīz vienādas.
Veiksmi!
аватар Zzzzlo
ICQ #: 387-277-801
Segvārds: Amir
Vārds: Anatolijs
Es no viņa pirkšu...
аватар Amir1
Tagad programma neatšķiras no neviena. Es esmu Anatolijs, bet mans uzņēmums ir Amira Tour Co LTD Thailand, un izstādē Kijevā mēs sevi prezentēsim tikai šoruden. Meklējiet uzņēmumu "Amira", tad mūs sauc Ukrainā.
аватар Amir1
Starp citu par "ielas" aģentūrām. Visvairāk "ielas" aģentūras Taizemē ir Tez Tour, Pegasus, Natalie u.c., jo daudzām no tām nav pat biroja. Un viņi visi strādā caur Taizemes uzņēmumiem. Visi viņu gidi strādā nelegāli. Un Taizemes uzņēmums šeit ir likumīgs un ar visām tiesībām. Tātad jautājums: ar ko ir biedējošāk doties ekskursijā? Ar taizemiešiem tieši vai ar viņu starpniekiem?
аватар larissa71
Visas ekskursijas pirktas Aļonuškā.Viss augstākajā līmenī.Maija brīvi runā krieviski.Jūlija menedžere,krieviete ļoti draudzīga,un gidi vienkārši super.Iesaku visiem iegādāties ekskursijas Aļonuškā.
аватар Lada2011
Braucām ekskursijās no kokosrieksta, esam ļoti apmierināti. Kwai upe super, ar atlaidi 2700, šika viesnīca uz ūdens, gide Ļena izstāstīja visu par Taizemi un neapstāja visu ceļu. !! Kuram tas interesē, šeit ir viņu tālruņa numurs - 0879239946. Tikko ieradāmies 13. martā
аватар Amir1
tā kā ir pagājusi šāda atklāta reklāma, kas vietnē ir aizliegta, tad šeit ir mans tālrunis Taizemē 0817225261. Un šeit ir vietne www.amira.com.ua Drīzumā būs sistēma uzturēšanās programmas pašam sastādīšanai. Taizemes cenas. Palīdzu tūristiem, cik varu. Vietnē ir attēli ar ekskursiju aprakstiem. Sazinieties ar mani, jūs mani pazīstat jau ilgu laiku.
аватар Lada2011
Nu, šī nav reklāma, bet tikai atsauksme, un, ja mēs brauktu ar jums, es domāju, ka jūsu tālruņa numurs tiktu rakstīts tāpat, ja viss būtu patīkami. Un jums Amir vajadzēja rakstīt savu tālruņa numuru jau ilgu laiku. ..
аватар Amir1
Lada2011, kad es to izdarīju. Moderatori man piezvanīja un teica, ka tas ir aizliegts un tāpēc viņi var atslēgt piekļuvi vietnei no mana IP. Tad pat saites uz attēliem manā vietnē tika noņemtas ļoti ātri. Precīzāk, mani ieraksti ar saitēm. Teica, ka var reģistrēt profilā. Es reģistrējos. Tagad tur viss ir rakstīts. Bet pēc izmaiņām vietnē šī informācija vietnes apmeklētājiem kļuva nepieejama. Tas ir viss izkārtojums.
аватар Amir1
Jūs vienmēr varat redzēt visu manā personīgajā vietnē. www.amira.com.ua Es runāju par turpravdu.
аватар admin
Nav nepieciešams mūs iedomāties tik briesmīgus un mānīgus. Mēs nevienam nezvanām. Mēs nosūtām e-pasta brīdinājumus. Un mēs nenoslaukām visu. Ja mēs nekontrolētu vietnes saturu, tad tas jau sen būtu pārvērties par reklāmas plakātu. Bet mums ir citi uzdevumi.
Vietne patiešām mainās. Drīzumā atkal būs redzami profilu apraksti un pēc tam atbildēs, atsauksmēs un komentāros saites dzēsīsim. Atsevišķā kategorijā izdalīsim tūrisma nozares speciālistu profilus.
аватар Amir1
tas būs pareizi. un vislabāk būtu, ja par to tiktu publicēti īpaši noteikumi un, pats galvenais, lai tie tiktu īstenoti vienādi visiem dalībniekiem. Un tas ir atkarīgs tikai no jums, dārgie admini. Jūsu vietne ir ļoti nepieciešama un noderīga mums visiem, tāpat kā mēs jums. Tas ir nenoliedzami. Bet spēlēsim godīgas spēles ar visiem vienādiem noteikumiem.
аватар kit12
Lai visiem jauka diena,vakars,rīts!!!Nesen atgriezos no Patajas.Ekskursijas tika veiktas pa ielu Taizemes aģentūru Laguna Tour.viesnīca visu izrakstīs un pastāstīs.Atliek tikai samaksāt un doties izklaidēties.
аватар lubava2507
Varu ieteikt Lagunas tūri.No viņiem Promtamnak ofisā nopirkām ekskursijas uz Kwai upi. Mums gāja lieliski! Programma bija interesanta un nepavisam nesaspringa))) Visur barojām šiku bufeti, labs sortiments!Mums patika arī mūsu gids Dima!Kopumā ar kvalitāti un cenu bijām ļoti apmierināti (2500) !!!!
аватар Amir1
un kurš brauca uz Kvai? Kāda kompānija? Interesanti, ka izņem no programmas, lai tāda cena izrādās un tūrists nepamana, ka programma nav pabeigta.
аватар TheLonelyWander
Mēs devāmies ekskursijās uz aģentūru Pineapple Tour - es viņam iesaku. Šī aģentūra atradās netālu no Cozy Beach un Mountain Beach viesnīcām. Bija zemas cenas, un lieliski ceļveži, mums viss ļoti patika! Arī Viktors (tālr. 086-6050-425), kurš mums pārdeva ekskursijas, veica atlaides. Pegasus salīdzinājumam paņēma 2 lētas ekskursijas. Pegasus gidi ir "miruši", bet ekskursiju cenas ir sāpīgas, biedējot cilvēkus, ka ekskursijas pa ielām ir briesmīgas. Neņemiet ekskursijas pie saviem tūroperatoriem, zaudēsiet gan naudas, gan kvalitātes ziņā!
аватар Elionora.
Laguna Tour tiešām ir ļoti jauki ceļveži un programma: nedzirdējām rupju atbildi, kā Pegazā, kādu laiku neskrējām - lai gan tas ir ierobežots, tāpat kā visur citur, visur tikām galā.
Jūlijai bija brīnišķīga ekskursija uz Nong Nooch parku - šāds zināšanu apjoms ir pārsteidzošs.
Ar Nadīnu devāmies uz Kwai upi - lai pieskaņotos viņas neparastajam vārdam un izskatam, viņa nerunā standarta veidā - kā jau daudzi gidi, tikai par karalisko ģimeni un taju virtuvi - bija patīkami pavadīt 2 dienas viņas kompānijā.
Uz vakara izrādēm mūs aizveda laicīgi, vienreiz kāda tūrista dēļ aizkavējāmies 15 minūtes - nekas vairāk.
аватар Deya1
Elionora!Paldies par atsauksmēm,tas ir ļoti jauki!
Priecāsimies jūs atkal redzēt :) Jūlija
аватар Popados
/TheLonelyWander/ paldies par atsauksmi
Viktora/Ananāsu tūres
аватар rafael1
Amir, ko tu maldi??!! Pegasus un Tez ir labākie operatori... bet jūs esat tādi paši, hiēnas.... ielas cilvēki, kam nav citu biroju kā tikai jūsu suņu bodē, nav savu autobusu, nav viesnīcu, nav lidmašīnu... kurš to teiktu. .. jūs blēži!!!vectēvs)
аватар eva2506
Tikko no Taizemes. Visas ekskursijas tika veiktas Tīnas birojā. Viņi bija ļoti apmierināti. Arī nākamreiz pirkšu no viņas. Tagad tur devās mūsu radi, iedevām arī viņas telefona numuru.
аватар new_angel_2004
Svinēja jauno gadu Pataijā. Es iesaku visiem "Alyonushka tour", viņi strādā lieliski, brīnišķīgi autobusi, vadītāji un gidi. Īpašs paldies gidei Džīnai - bija patīkami pavadīt 2 dienas ceļojumā uz Kwai upi.
Aprakstīšu, kas iekļauts ekskursijā uz Kwai upi par 2500 - pirmā diena - laivošana pa peldošu ciematu, mēbeļu muzeja apmeklējums, šķiet)), tad pati upe - ar ūdenskritumiem, kur tiek dots brīvais laiks staigāt, peldēt. Pusdienas ir klāt. Pēc tam transfērs uz viesnīcu pie upes. Upes pludināšana. Vakariņas. Brīvs vakars. Pēc izvēles - lieliska masāža!
Agri no rīta - celšanās, brokastis. Taizemes medicīnas centrs (viņi neslēpj - saņem komisiju no pārdošanas, bet neviens neuzliek pirkumus - ja gribi pirkt, nē, nē). Tad argons (šķiet) atsperas. Peldēšanās. Tējas namiņš. Ala un nāves ceļš. Blakus pusdienām var nopirkt vīnu no kā sirds kāro, visādus suvenīrus. Šķiet, ka es visu atcerējos)) Ak nē, kaut kur bija ziloņi! Izjādes uz tiem, barošana, neliela izrāde.
Šī ir tik bagāta programma. Un tikai par 2500. Gulējām autobusā - daudz ērtāk nekā lidmašīnā.
Mēs ar Alyonushka devāmies uz Nong Nooch, uz kaut kādu militāru pludmali, ļoti pieklājīgi.
Paldies "Alyonushka Tours" no mūsu lielās 10 cilvēku kompānijas!
аватар bairal777
veica ekskursijas pa Laguna tūri - visi augstākās klases. Reiz mēs ņēmām ekskursiju no ALENUSHKITUR (netālu no Montien viesnīcas) - tātad pirmajā dienā viņi vienkārši aizmirsa par mums, otrajā dienā viņi nopirka mums biļetes uz Siam Park tikai ūdens slidkalniņiem, viņi sajauca to - ŠAUSMAS. pašnāvnieks, kurš mums pārdeva šo biļeti, (īpaša zīme, ka visas rokas ir rētas) sēž kā vienmēr nomētāts ar akmeņiem, esiet uzmanīgi.
аватар rukin_dmitry
Sveiki visiem vispirms!!! Par gidu strādāju jau ilgu laiku un ne tikai Taizemē, un esmu liela operatora štatā un ļoti lepojos, kad uzvelku sava uzņēmuma formastērpu un vedu viesus ekskursijās. . . Skatos un strīdos, ka nevar atdalīt mušas no kotletēm un izvērtēt situāciju vienpusēji. Ļaujiet man paskaidrot visiem klātesošajiem. Tūroperatora galvenie ienākumi ir ekskursiju pārdošana, vai ne? Protams, ka tā! Mēs par to neslēpjam.. Tikai paturiet prātā, ka no brīža, kad nolaidāties lidostā, JUMS, KŪROTA BIEDRĪGI, tiek apkalpoti līdzekļi, kas tiek nopelnīti, pārdodot ekskursijas (kā jau teicu) un nav vajadzības "la-la" par biļetes iegādes laikā samaksāto naudu , jo tur viss tiek apēsts lidojumam un viesnīcai (vienkāršā matemātika) un tūroperatoram no šī ir santīms, un tevi sagaida ar orhidejām tīri izgludinātā formā ģērbušies cilvēki pēc firmas dress code, par kuras neievērošanu viņus (arī mani) var atlaist . . . . Viņi sagatavo autobusus, dod informāciju pa ceļam (kas nav viegli pēc 8-10 stundu gaidīšanas lidostās, kad guļ 40 minūtes dienā). Kas notiek tālāk? Atbildēšu ar pasaku, kam būs pacietība un galva, izlasīs līdz galam un sapratīs jēgu. . .
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Pataja
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl