Jardin Hotel 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 9.010
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Jardin Hotel atrodas Pratumnak rajonā, 250 m no Mairuak / Mairuak Beach - netālu no Adriatic Hotel (4 min gājiena attālumā), netālu no Pattaya Park Hotel ūdens atrakciju parka ar slidkalniņiem (900 m, 12 min gājienā), 3 km no Patajas naktsdzīves centra – Walking Street (7 min brauciena attālumā). Viesnīca ir piemērota gan pāriem, gan ģimenēm.Vairāk →
аватар Bogdan192905
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ī viesnī ca atradā s vistuvā k pludmalei, tā bija visizdevī gā kā viesnī ca. Izvē lē jā mies, jo tikai meklē jā m nakš ņ oš anas vietu, nebijā m, bet nemitī gi ceļ ojā m, aizbraucā m uz apkaimi uz daž ā m dienā m. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca atradā s vistuvā k pludmalei, tā bija visizdevī gā kā viesnī ca. Izvē lē jā mies, jo tikai meklē jā m nakš ņ oš anas vietu, nebijā m, bet nemitī gi ceļ ojā m, aizbraucā m uz apkaimi uz daž ā m dienā m. Brokastis varē tu uzlabot. Kā jau visur Taizemē , suņ u bija daudz, sieva baidī jā s, š is brī dis viesnī cai kaut kā jā atrisina. Telpā viss darbojā s: slē dzenes, atslē gas, kondicionieris, TV. Pludmale, kas atrodas tieš i pie viesnī cas, ir netī ra un š ausmī gi smird, varbū t tur kaut kas tiek nosusinā ts, ja paiet mazliet tā lā k, tad ir laba pludmale.
аватар ya.shorova2012
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š is bija mans pirmais ceļ ojums uz Taizemi. Un es paliku kucē nu sajū smā no ceļ ojuma. Viesnī cu ieteica draugs. Un mē s to nenož ē lojā m. Neskatoties uz to, ka viesnī ca ir pieticī ga, numuriņ i bija patī kams pā rsteigums. Plaš i un ļ oti ē rti, tī ri numuriņ i. … Tomēr ▾ Š is bija mans pirmais ceļ ojums uz Taizemi. Un es paliku kucē nu sajū smā no ceļ ojuma. Viesnī cu ieteica draugs. Un mē s to nenož ē lojā m. Neskatoties uz to, ka viesnī ca ir pieticī ga, numuriņ i bija patī kams pā rsteigums. Plaš i un ļ oti ē rti, tī ri numuriņ i. Kondicionieris, internets. Personā ls ir ļ oti draudzī gs un izpalī dzī gs. Paldies viesnī cas vadī tā jai Violetai par komfortu un siltumu. Ī paš s paldies Malikai, kura mū s gardi pabaroja visu pā rē jo laiku. Virtuve ir vienkā rš i SUPERĪ GA! Veselī bu rokā m! ! ! Gaidiet mū s, mē s drī z nā ksim! ! !
Пад Тай с морепродуктами . Просто объедение ???????????? Рис с морепродуктами в ананасе ????????????пальчики оближешь ....Малика,здоровья твоим рукам???????????? До новых встреч! Вход в отель????????


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Garšaugu dārzs
Novērtējums 10.0
Taizeme, Pataja
Daba, iepirkšanās

Jardin Hotel расположен в районе Пратамнак, в 250 м от пляжа Майруак/Mairuak - около отеля Adriatic (4 мин ходьбы), недалеко от аквапарка с горками отеля Pattaya Park (900 м, 12 мин ходьбы), в 3 км от центра ночных развлечений Паттайи – Walking Street (7 мин езды). Отель подойдёт как для пар, так и для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель Jardin расположен в 50 м от пляжа в южной Паттайе. Он находится в 2 км от пирса Бали Хай и в 2,5 км от пешеходной улицы Паттайи. Поездка до международного аэропорта Суварнабхуми занимает примерно 1,5 часа.
Pludmale
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
Viesnīcā

Стойка регистрации работает круглосуточно. На территории терраса, кондиционер, камера хранения багажа, факс/ксерокс, услуги по глаженью одежды, допускается размещение домашних животных.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
Bērniem
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Есть библиотека.
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 32 номера категории Standart и Superior.

Istabās

Холодильник, собственная ванная комната, бесплатные туалетные принадлежности, халаты, тапочки, утюг и гладильная доска (по запросу), телевизор с кабельными каналами, бесплатный WiFi, кондиционер, бесплатная бутилированная вода, сейф

Adrese 456/70-71 M.12 Pratamnak soi 5 Nongprue Banglamung, 45668 Южная Паттайя, Таиланд.
Tālruņi: +66846772002
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.