Atpūta Taizemē

28 Janvāri 2019 Ceļošanas laiks: no 10 Oktobris 2018 ieslēgts 17 Oktobris 2018
Reputācija: +5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Pilnmē ness Taizemē ir patieš ā m neparasts. Mē ness š eit atrodas nedaudz tuvā k Zemei nekā Eiropā . Lai nu kā , tā tas izskatā s. Tagad Taizemē , Koh Phangan salā , pasaulslavenā Mē ness ballī te notiek katru mē nesi pilnmē ness laikā . Š ī ballī te ir pazī stama ar savu grandiozo izmē ru.

Mū su ceļ ojums sā kā s ar pikapu, kas bija piekrauts ar alkoholu un devā s uz Pilnmē ness ballī ti. Caur bieziem krū miem, pilnā ā trumā lī kumot starp palmā m, tad augš up pa stā vu nogā zi. Kur mē s braucā m, tas nekā dā gadī jumā nav ceļ š . Š oferim bija jā pierā da zinā ma veiklī ba un izcili prā tī ga galva, lai bedrē s neizsistu visus zobus (un mū s). Un tomē r š is ceļ ojums, neskatoties uz visiem triecieniem un kratī š anu, ir satriecoš s piedzī vojums: dž ungļ i un palmas mē ness gaismā izskatā s kā iemē rktas sudrabā . Š ī patieš ā m ir pasakaina bilde!


Drī z vien bijā m uz galvenā ceļ a gar krastu. Pludmale ir š ausmī gi piesā tinā ta ar tū ristiem. Traku dejojoš u cilvē ku pū ļ i, visur uguns. Katrs bā rs gar pludmali spē lē savu mū ziku: bungas, goa, house, techno, trance, electro, R&B, reggae. . . Tā ir liela ballī te. Jaunieš i no daž ā dā m Taizemes un Laosas vietā m, tū risti un visu tautī bu ceļ otā ji.

Visur viņ i piedā vā krā sainus tetovē jumus (mazgā jami) ar neona mirdzumu ultravioletajā gaismā .

Dzē rienu spaiņ i, pā rsvarā Sang Catfish, kola un Red Bull ar amfetamī nu un alkoholu. Pat narkotikas tiek izplatī tas visur. Bija iespaidiem bagā ts vakars.

Deju grī du nomales ir piepildī tas ar tū ristu ķ ermeņ iem, kas daž ā dā s pozā s atpū š as smiltī s. Izsmalcinā tā kie ieņ ē ma bā rus. Tualeš u ir tik maz, ka jā izdomā alternatī vas metodes.

Ainu papildina grandioza uguņ oš ana no rī ta. Tomē r Full Moon Party nebeidzas ar rī tausmu. Neatlaidī gā kajiem sā kas afterparty, kas turpinā s lī dz pusdienā m.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums