Sea Sun 2*– Atsauksmes

2
Novērtējums 5.510
5.5 Numurs
5.5 apkalpošana
5.5 Tīrība
6.5 Infrastruktūra
Viesnīca tika atvērta 2007. gadā, atjaunota 2015. gadā. Viesnīca Barfly Pattaya atrodas lieliskā vietā, tikai dažu soļu attālumā no brīnišķīgas privātās pludmales. Šī viesnīca atrodas 4,3 km attālumā no Patajas kalna. Viesnīca atrodas 1 km attālumā no Nong Phang Khae centra. Šī viesnīca ir lieliska vieta vasaras brīvdienām ar draugiem.Vairāk →
аватар olesiakk
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Protams, tas ir superekonomisks variants, neko daudz no viesnī cas negaidī ju. Bet pat par cik es sevi uzskatī ju par cilvē ku bez pretenzijā m, kas pieradis atpū sties budž eta variantos pat Indijā , dzī ves apstā kļ i, netī rī ba istabā un drausmī gā attieksme pret viesiem ir vienkā rš i apbrī nojami. … Tomēr ▾ Protams, tas ir superekonomisks variants, neko daudz no viesnī cas negaidī ju. Bet pat par cik es sevi uzskatī ju par cilvē ku bez pretenzijā m, kas pieradis atpū sties budž eta variantos pat Indijā , dzī ves apstā kļ i, netī rī ba istabā un drausmī gā attieksme pret viesiem ir vienkā rš i apbrī nojami. Tā tad sā ksim ar norē ķ inā š anos - tikai pē c 14.00 lī dz š im laikam ejiet kur gribat. Manai istabai nebija balkona. No logiem paveras skats uz ielu, kur visu nakti lī dz rī tausmai bā rā skanē ja mū zika un apmeklē tā ji bija trokš ņ aini. Matrač i ir koka un neē rti. Gultas veļ a un dvieļ i š aubos, ka tie vispā r mazgā . Spilveniem ir izteikta appelē jis smarž a. Pē c tam, kad es samaksā ju apkopē jai, gultas veļ a tika nomainī ta uz vairā k vai mazā k tī ru un dvieļ i tika pieš ķ irti tā dā paš ā krā sā . Tomē r spilveni joprojā m smarž oja. Ļ oti netī ri logi un vannas istabā uz sienā m ir netī rumi un pelē jums. Noņ emts tikai par maksu. Seifs nedarbojas. Pluss ir wifi, gaisa kondicionieris, ž ā vē tā js un strā dā još s ledusskapis. Duš a atradā s tieš i virs tualetes poda, bija katastrofā li neē rti lietot, savukā rt viss, kas bija vannas istabā , kļ uva slapjš . Pati viesnī cas atraš anā s vieta ir diezgan ē rta. Tas atrodas pā ri ceļ am no pludmales, bet vieta ir diezgan trokš ņ aina. Visi numuri ir vē rsti uz ielu vai 2 rosī gā m ielā m, kurā s atrodas bā ri un restorā ni. Biež i vien reģ istratū rā personā la nav vispā r, neskatoties uz to, ka viesnī ca vienmē r ir atvē rta un atslē gas ieteicams glabā t reģ istratū rā , lai tā s nepazaudē tu, par ko, protams, bū s jā maksā . Depozī ts reģ istrē š anā s laikā tiek iemaksā ts 2000 batu jeb 100 USD apmē rā , kamē r radā s problē mas ar tā atgrieš anu. Pē dē jā manas uzturē š anā s dienā uz viesnī cu pē c manis ieradā s draugs, un mē s kopā devā mies lejā pē c depozī ta, kas saniknoja viesnī cas ī paš nieku, kurš tur stā vē ja. Izrā dī jā s, ka apmeklē tā ji ir aizliegti un par to 500 batu naudas sods. Viņ š ilgu laiku atteicā s atdot depozī tu un tajā paš ā laikā uzvedā s ā rkā rtī gi agresī vi. Piekritis samaksā t sodu, dzirdē ju no viņ a daudz nepatī kamu vā rdu. Pē c tam viņ š man atdeva visu depozī tu, sakot, ka vē las mani ar to sodī t. Nezinu, kā pē c pieklā jī gi, nekonfliktiski cilvē ki izraisa tā du viesnī cas vadī bas reakciju, acī mredzot tā pē c, ka tā di cilvē ki tur uzturas reti. Epizode ā rkā rtī gi sabojā ja gan garastā vokli, gan karmu.
Rezumē jot, galvenais, ko teikt par š o vietu: netī ras istabas, š ausmī gi smarž ojoš a gultas veļ a, apkalpoš anas trū kums, trokš ņ aina atraš anā s vieta, agresī vs viesnī cas ī paš nieks, pā rmē rī ga depozī ta summa un problē mas ar tā s atgrieš anu. Nepalieciet š ajā vietā , don nesabojā savus svē tkus.
аватар pentium7
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Andreja un Natā lijas viesnī ca 2 zvaigznes par divā m zvaigznē m, viss ir gaisa kondicionē tā js, Wi-Fi, un galvenais, viesnī cas atraš anā s vieta ir pirmā krasta lī nija, pludmale ir 50 metri, viesnī cā ir veikals, siltummainis ir tuvumā , tuvumā ir makaroni, krieviskā vā rda ī paš nieks ir Stass, nakts tirgus ir viegli sasniedzams, mē s ieradā mies 10. … Tomēr ▾ Andreja un Natā lijas viesnī ca 2 zvaigznes par divā m zvaigznē m, viss ir gaisa kondicionē tā js, Wi-Fi, un galvenais, viesnī cas atraš anā s vieta ir pirmā krasta lī nija, pludmale ir 50 metri, viesnī cā ir veikals, siltummainis ir tuvumā , tuvumā ir makaroni, krieviskā vā rda ī paš nieks ir Stass, nakts tirgus ir viegli sasniedzams, mē s ieradā mies 10.00 viņ i uzreiz nokā rtoja depozī tu 1500 tonnu batu un pē c nedē ļ as atdeva mums, lai mē s varē tu to iztē rē t. Stas mums sarī koja Jauno gadu uz Viesnī cas jumta, tur bija viss, š aš liki, salā ti, rums, alus, š ampanietis, vī ns. Stas, labi darī ts, gaidiet mū s nā kamgad Andrejs un Natā lija


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Garšaugu dārzs
Novērtējums 10.0
Taizeme, Pataja
Daba, iepirkšanās

Отель был открыт в 2007г, обновлен в 2015г. Barfly Pattaya Hotel идеально расположен в нескольких шагах от чудесного закрытого пляжа. В 4.3 км от Холм Паттайи находится эта гостиница. Отель находится в 1 км от центра Nong Phang Khae. Этот отель идеальное место для летнего отпуска в кругу друзей.

Atrašanās vieta Расположен южнее города Паттайя, на пляже Джомтьен, через дорогу от моря (25м, 1 мин ходьбы), в 5,5 км от центра ночных развлечений Паттайи – Walking Street (10 мин езды, остановка маршрутки рядом, 10 бат), в 128 км от аэропорта Бангкока Suvarnabhumi (1 час 30 мин), в 34 км от аэропорта U-Tapao (35 мин езды).
Pludmales apraksts Пляж Джомтьен тянется узкой полосой вдоль северного берега бухты, начинающейся от мыса Паттайя и заканчивающейся у города Сат Хип, на целых пять километров. Находясь близко к центру многолюдного курортного города, он довольно чист и ухожен. Полоса пляжа довольно узкая, 15 метров.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Гостям отеля предоставляется круглосуточное обслуживание номеров, трансфер и круглосуточная охрана, а также бесплатная парковка, место для курения и камера хранения багажа.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
Bērniem
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Отель предлагает великолепные услуги, в том числе индивидуальный пляж, дайвинг, рыбалка, водные виды спорта. Терраса на крыше и библиотека доступны для гостей.
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • makšķerēšana
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 19 номеров.

Istabās

В отеле можно выбрать из номеров для некурящих, которые снабжены бесплатным Wi-Fi, мини-баром и кондиционером.

Adrese 334/112 Moo12, Welcome Jomtien Soi 12, Nong Phang Khae, Таиланд
Tālruņi: +66 (0) 94 861 7791
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.