Tropicana Hotel 3*– Atsauksmes

16
Novērtējums 7.110
№47 viesnīcas reitingā Pataja
5.8 Numurs
8.4 apkalpošana
5.1 Tīrība
5.6 Uzturs
8.1 Infrastruktūra
Viesnīca tika atvērta 1974. gadā un atjaunota 2013. gadā. Sastāv no divām 3 stāvu un divām 2 stāvu ēkām. Atrodas Patajas centrālajā daļā. Reģistrēšanās laikā ir jāiemaksā depozīts.Vairāk →
аватар Karc-Olya
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Sveiki, dā rgā s dā mas un kungi. Nakš ņ oš ana š ajā viesnī cā bija rezervē ta un pilnī bā apmaksā ta iepriekš . ASQ (ALQ) - 15 dienas. Tomē r pirms ieraš anā s Taizemes valdī ba samazinā ja karantī nas periodu lī dz 7 dienā m. … Tomēr ▾ Sveiki, dā rgā s dā mas un kungi.
Nakš ņ oš ana š ajā viesnī cā bija rezervē ta un pilnī bā apmaksā ta iepriekš . ASQ (ALQ) - 15 dienas. Tomē r pirms ieraš anā s Taizemes valdī ba samazinā ja karantī nas periodu lī dz 7 dienā m.
Š ī viesnī ca atteicā s atdot klientiem naudu par neizmantotajā m 8 dienā m, pamatojot to ar faktu, ka viņ i nolē ma paaugstinā t cenas no jaunā mē neš a, tā pē c viņ i saglabā s klienta lī dzekļ us gandrī z 100% apmē rā (piedā vā ja atdot tikai 243 USD no 2313, kas ir tieš i trī spadsmitajā dienā paredzē to PCR testu izmaksas)
ASQ un ALQ programmas ir valdī bas karantī nas, ne tikai naktsmī tnes brī vdienu viesnī cā s. Un karantī nas noteikumus nosaka Taizemes valdī ba. Š o datumu maiņ a nekā dā veidā nav atkarī ga no tā , vai jū su viesi ir veikuš i rezervā ciju. Un es esmu pā rliecinā ts, ka jū s piekrī tat, ka datumu saī sinā š anā nav vainojams viesnī cas viesis, kurš rezervē ja uzturē š anos viesnī cā .
Turklā t viesnī ca nevar izplatī t jaunas cenas rezervā cijā m, kas jau veiktas iepriekš ē jā mē nesī un apmaksā tas avansā . Tas nav godī gi. Esiet ļ oti uzmanī gi, kungi neuzticas š ai viesnī cai pilnī bā .
Runā jot par viesnī cu, tā s numurus var novē rtē t 3 ballē s. Ļ oti netī ri, putekļ aini aizkari un aizkari. Stā voklis ir ļ oti vecs.
Bet apkalpojoš ais personā ls ir draudzī gs, cenš as palī dzē t, ja var. Ir pieņ emamas brokastis, pusdienas un vakariņ as.
Spilveni ir ļ oti neē rti, no matrač iem atsperes iegrā bjas aizmugurē . Uz vienas gultas bija aizsargmatracis, bet uz otrā s divguļ amā s gultas š aurs matracis (apmē ram 70-80 cm), kas nosedza tikai š auru centrā lā s daļ as joslu.
Tē jas maisiņ i netiek nodroš inā ti, lū gums ņ emt lī dzi savus.
Ļ oti slikta skaņ as izolā cija. Teritorija izskatā s labi.
аватар a-lana
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Jauka viesnī ca ar plaš iem un sakoptiem numuriņ iem. Atrodas Patajas centrā . Bē rniem praktiski nekā nav. Vienī gais trū kums ir Wi-Fi trū kums. … Tomēr ▾ Jauka viesnī ca ar plaš iem un sakoptiem numuriņ iem. Atrodas Patajas centrā . Bē rniem praktiski nekā nav. Vienī gais trū kums ir Wi-Fi trū kums.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir lieliska, ī paš i tiem, kas ceļ o ar bē rniem. Ņ emot vē rā to, ka satiksme ir vienvirziena, jū s varat staigā t no viesnī cas 5 minū tē s lī dz pieturā m daž ā dos virzienos. Personā ls ir pieklā jī gs, neuzbā zī gs, lojā ls bē rnu kaprī zē m un palaidnī bā m, kas ir Ļ OTI svarī gi savu bē rnu vecā kiem. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliska, ī paš i tiem, kas ceļ o ar bē rniem. Ņ emot vē rā to, ka satiksme ir vienvirziena, jū s varat staigā t no viesnī cas 5 minū tē s lī dz pieturā m daž ā dos virzienos. Personā ls ir pieklā jī gs, neuzbā zī gs, lojā ls bē rnu kaprī zē m un palaidnī bā m, kas ir Ļ OTI svarī gi savu bē rnu vecā kiem. Katru vakaru gā jā m uz masā ž u, kas ilga 1 stundu. Gā jā m ar bē rniem (4.6 gadi), ka viņ i š ajā laikā vienkā rš i necē lā s. . . Nebija drū mu seju, nemaz nerunā jot par mums adresē tiem izteikumiem. Gluž i pretē ji, viņ i jautri visu noņ ē ma, izdalī ja š okolā des un
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар serge.pronin
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man patika gandrī z viss viesnī cā , izņ emot WiFi trū kumu numurā . Laba, sakopta teritorija, pludmales tuvums, eiropeiski "pareizs" ē diens (bez piparu). Mē s to izvē lē jā mies pē c ceļ ojumu aģ entū ras vadī tā ja ieteikuma, kas mū s tur nosū tī ja (TPG, es neatceros vadī tā ja vā rdu). … Tomēr ▾ Man patika gandrī z viss viesnī cā , izņ emot WiFi trū kumu numurā . Laba, sakopta teritorija, pludmales tuvums, eiropeiski "pareizs" ē diens (bez piparu). Mē s to izvē lē jā mies pē c ceļ ojumu aģ entū ras vadī tā ja ieteikuma, kas mū s tur nosū tī ja (TPG, es neatceros vadī tā ja vā rdu). Menedž eris teica, ka "salī dzinoš i jauns, nereklamē ts un tā pē c lē ts, lai gan klasē tas ir daudz augstā ks par cenu kategoriju. " Un viņ š nekrā pa.
Es nezinu, kā ir tagad, bet pirms gada viss bija vienkā rš i brī niš ķ ī gi.
аватар elena1604
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
tikko atgriezos, visiem iesaku, nenož ē losiet! viesnī ca ir pilnī bā izremontē ta, mē beles jaunas, atraš anā s vieta š ika, viesnī ca izstiepta (liela zaļ a teritorija) no 1. krasta lī dz 2. , var doties uz jū ru (pā rsteidzoš i bija ļ oti tī ra), vai 2. … Tomēr ▾ tikko atgriezos, visiem iesaku, nenož ē losiet! viesnī ca ir pilnī bā izremontē ta, mē beles jaunas, atraš anā s vieta š ika, viesnī ca izstiepta (liela zaļ a teritorija) no 1. krasta lī dz 2. , var doties uz jū ru (pā rsteidzoš i bija ļ oti tī ra), vai 2. lī dz 2. pilsē ta, viesnī ca atrodas centrā starp lielo c un festivā lu lielisks serviss, labas brokastis. Atpū ta ir lieliska!
аватар LasarevRV
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pataijā atpū tā mies treš o reizi. Pirmo reizi Cosi Beach viesnī cā departaments ir labs, bet ļ oti neē rti nokļ ū t lī dz centram, tikai ar taksi, otro reizi Jomtienā Jomtien Garden viesnī cā . Viesnī ca atrodas netā lu no jū ras pā ri ceļ am, numuriņ i lieli, ļ oti labi, 15 minū tes lī dz centram ar tuk-tuk par 10 batiem. … Tomēr ▾ Pataijā atpū tā mies treš o reizi. Pirmo reizi Cosi Beach viesnī cā departaments ir labs, bet ļ oti neē rti nokļ ū t lī dz centram, tikai ar taksi, otro reizi Jomtienā Jomtien Garden viesnī cā . Viesnī ca atrodas netā lu no jū ras pā ri ceļ am, numuriņ i lieli, ļ oti labi, 15 minū tes lī dz centram ar tuk-tuk par 10 batiem. Š oreiz meklē jā m viesnī cu centrā , ļ oti gribē jā m, lai viesnī ca bū tu klusa, ar labiem numuriņ iem un diezgan zaļ u zonu. Mē s izvē lē jā mies Tropicana no fotogrā fijā m internetā . Ierodoties man patika pilnī gi viss (lai gan lasī ja, ka viesnī ca celta sen) mums bija Gabana istabiņ a, acī mredzot tā s ir 2 stā vu ē kas, kas pievienotas galvenajai viesnī cai. Viesnī cā bija ļ oti kluss, daudz krievu, bet pā rsvarā pā ri ar bē rniem, ķ ī nieš u nebija. Dzī vojā m otrajā stā vā ar skatu uz baseinu (kopā ir 2 baseini), istabiņ a liela, vannas istabā duš a. Brokastis ir standarta, tā pat kā visur citur. Viesnī ca atrodas paš ā centrā , stiepjas starp 1. un 2. ielu, vienā pusē ir candominimum otrā pusē , tuksnesis (vieta bū vniecī bai) blakus Hard Rock Hotel. Lī dz pludmalei 3 minū tes, lī dz visiem centrā lajiem veikaliem varat staigā t, lī dz Volkin ielai arī . Viesnī ca ir lieliska, nā ciet, nenož ē losiet!
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tos no 2011. gada 30. decembra))) viesnī cā Principle Labi, tī ri)) numuriņ i tiek uzkopti katru dienu, Viss ir pastaigas attā lumā , brokastu zviedru galds nav ī paš i liela izvē le! Baseins ir labs!!! ! Ja ej tur Ņ EM savu fē nu un GLUDZI! jo reģ istratū rā izsniedz fē nu, ja palū dz, un tad ļ oti nepū š (((un par gludekli, ir gludinā š anas pakalpojums, bet tikai tad nedod š odien lietu gludinā š anai tad tikai rī t saņ emsi !! ! Internets vienmē r par brī vu. … Tomēr ▾ Atpū tos no 2011. gada 30. decembra))) viesnī cā Principle Labi, tī ri)) numuriņ i tiek uzkopti katru dienu, Viss ir pastaigas attā lumā , brokastu zviedru galds nav ī paš i liela izvē le! Baseins ir labs!!! ! Ja ej tur Ņ EM savu fē nu un GLUDZI! jo reģ istratū rā izsniedz fē nu, ja palū dz, un tad ļ oti nepū š (((un par gludekli, ir gludinā š anas pakalpojums, bet tikai tad nedod š odien lietu gludinā š anai tad tikai rī t saņ emsi !! ! Internets vienmē r par brī vu...100batt 1h!!!! ! ir Wi-Fi)))) Protams Padoms Noteikti lai brauc uz salā m! ! Tur ir ī sta paradī ze))) ne ar ko nevar salī dzinā t
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laba viesnī ca, cenas un kvalitā tes attiecī ba! Ē rta centrā lā atraš anā s vieta. Viss ir pastaigas attā lumā (5 min Aquasar š ovs, 10 min Tiffany š ovs, 10 min iepirkš anā s centrs Festivā ls, 20 min Walking Street. Viesnī cas atraš anā s vieta, starp pirmo un otro ielu. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca, cenas un kvalitā tes attiecī ba! Ē rta centrā lā atraš anā s vieta. Viss ir pastaigas attā lumā (5 min Aquasar š ovs, 10 min Tiffany š ovs, 10 min iepirkš anā s centrs Festivā ls, 20 min Walking Street. Viesnī cas atraš anā s vieta, starp pirmo un otro ielu. Viesnī cas teritorija zaļ a, divi baseini, problē mu nav ar sauļ oš anā s krē sliem(visiem pietika)Istabas plaš i. Tī rī ts katru dienu, veļ as maiņ a katru otro dienu. Ē dinā š ana(brokastis) diezgan pieklā jī ga. Izsalcis neizies. Tuvumā (otrajā ielā ) daudz kafejnī cu, masā ž as saloni , veikali. Pludmale pā ri ceļ am. Peldē ties var. Par to vai ū dens tur ir tī rs. Varu teikt, pats dzī voju Melnā s jū ras piekrastē , tā tad Patajas pludmalē ū dens ir 100% tī rā ks nekā pludmalē . Soč os, Anapā , Gelendž ikā . Š Ī IR TĀ PAŠ A TAIZEME-viesnī ca tur vajag tikai izgulē ties un. . . ATKAL JAUNIEM IESPAIDIEM, No ekskursijā m iesaku: Kwai upe, Kambodž a, salas, Nong Nooch parks. Nebaidieties pirkt ekskursijas ielu aģ entū rā s. Lē tā k, gidi VISI krieviski, programmas Ļ OTI interesantas , autobusi ir Ļ OTI labi (kondicionieris, TV, ē rti sē dekļ i). Tā tad EJ! Jū s nenož ē losiet! ! ! Ja atkal doš os uz Tai, NOTEIKTI apstā š os pie Tropicana!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pataijā bijā m 2011. gada martā . Viesnī ca ir vairā k nekā parasti, lai gan brī vdienas nedaudz aizē noja popmū zikas festivā la norise. Koncerta vieta ir tieš i zem logiem, 3 dienas skan skaļ a mū zika. normā li. Ē diens vienmuļ š , bet krievu vē deriem pieņ emams. … Tomēr ▾ Pataijā bijā m 2011. gada martā . Viesnī ca ir vairā k nekā parasti, lai gan brī vdienas nedaudz aizē noja popmū zikas festivā la norise. Koncerta vieta ir tieš i zem logiem, 3 dienas skan skaļ a mū zika. normā li. Ē diens vienmuļ š , bet krievu vē deriem pieņ emams. Personā ls ļ oti draudzī gs, istabas tī ras, dvieļ i tī ri un katru dienu mainī ti. Balkons nez kā pē c netika tī rī ts.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Brokastis vienmuļ as, bet izvē le liela, divas nedē ļ as nekas nav traucē jis (ceptas olas, daž ā di kruasā ni, bulciņ as, augļ i, dā rzeņ i, sulas, graudaugi, graudaugi utt. ). Personā ls draudzī gs, pretimnā koš s. Numuri ir mā jī gi, gaiš i, ar balkonu un skatu uz viesnī cas baseinu. … Tomēr ▾ Brokastis vienmuļ as, bet izvē le liela, divas nedē ļ as nekas nav traucē jis (ceptas olas, daž ā di kruasā ni, bulciņ as, augļ i, dā rzeņ i, sulas, graudaugi, graudaugi utt. ). Personā ls draudzī gs, pretimnā koš s. Numuri ir mā jī gi, gaiš i, ar balkonu un skatu uz viesnī cas baseinu. Tī rī š ana katru dienu, veļ as maiņ a katru otro dienu. Istabā ķ irzakas neredzē jā m, lai gan kā ds rakstī ja. Gaisa kondicionieris, TV-3 krievu kanā li. Bet vannasistabā nebija fē na! lai gan visur raksta, ka ir fē ns. Mē beles labas, vannasistaba nav sarū sē jusi kā daž i raksta. Braucā m ar lielu grupu, tā pē c aizņ ē mā m ne vienu vai pat trī s istabiņ as. . . visi bija apmierinā ti ar numuriņ iem, apkalpoš anu utt. Viesnī ca atrodas pā ri ielai no pilsē tas pludmales, lai gan mū s brī dinā ja, ka ū dens tur ir netī rs un peldē ties nevajag, peldē jā s visi un neteikš u, ka ū dens ir netī rs, bet protams caurspī dī gs uz salas un nav pat vē rts salī dzinā t, salas ir ī sta paradī ze ! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums oksana.kim.75
Es vēlos lasīt atsauksmes par Tropicana Hotel, Pattaya. Pirms nav par vēlu mainīt viesnīcu. Kas tur bija 2010. gada beigās,2011.
13 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums bosler99
vai braucot uz Taizemi muitā, vajag notariāli apstiprinātu atļauju no tēva izvest nepilngadīgus bērnus?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Garšaugu dārzs
Novērtējums 10.0
Taizeme, Pataja
Daba, iepirkšanās

Отель был открыт в 1974 году, обновлен в 2013 году. Состоит из двух 3-этажных и двух 2-этажных корпусов. Расположен в центральной части Паттайи. При заселении взимается депозит.

Atrašanās vieta Расположен в центральной части города Паттайя, через дорогу от городского пляжа (корпуса 75-300 м от моря), в 2 км от центра ночных развлечений Паттайи — Walking Street (5 мин езды/25 мин ходьбы), в 123 км от аэропорта Бангкока Suvarnabhumi (1 час 25 мин), в 43 км от аэропорта U-Tapao (45 мин езды).
Pludmales apraksts Городской пляж через дорогу от отеля в 75-300 метрах. Пляжные полотенца — бесплатно.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, экскурсионное бюро, камера хранения багажа, Wi-Fi в лобби (бесплатно), факс/ксерокопирование (платно), 2 конференц-зала (70-350 чел), магазин, 1 ресторан, диетическое меню (по запросу), 1 бар, 1 открытый бассейн (16 х 16м), сад.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Секция для детей в бассейне для взрослых.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Массаж (платно), караоке (платно).
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 175 номеров:

Зона Cabana, чуть дальше от пляжа и старее постройка:

43 superior cabana (28 кв.м, 18 dbl/42 twin, макс. 2+1 чел, без возможности доп.кровати, 2й эт, вид на сад/бассейн, либо наружу территории отеля-вид на улицу/город);

16 deluxe cabana (30 кв.м, 8 dbl/8 twin, макс. 2+1 чел, дополнительное здание, 1й эт, вид на сад/бассейн);

2 cabana suite (60 кв.м, двуспальная кровать, макс. 2+1 чел, спальня, гостиная, дополнительное здание, 1й эт, вид на сад/бассейн).

Зона Premier, чуть ближе к пляжу и новее постройка:

65 premier main wing (30 кв.м, dbl/twin, макс. 2+1 чел, 2-3эт, вид на бассейн);

36 premier pool level (30 кв.м, dbl/twin, макс. 2+1 чел, 1й эт, близкий доступ к бассейну, прямой выход с террасы, вид на бассейн);

11 premier junior suite (45 кв.м, макс. 2+1 чел, однокомнатный, кровать dbl или twin; возможно бронирование раскладной доп.кровати, 2-3эт, вид на деревья/бассейн);

2 family junior suite (45 кв.м, макс. 3+1 чел, 2-3эт, однокомнатный, кровати 1 dbl + 1 sngl; возможно бронирование раскладной доп.кровати, вид на деревья/бассейн).

Есть соединяемые номера: Superior Cabana, Premier Main Wing, Premier Pool level, Premier Junior Suite.

Istabās

Центральный кондиционер, LED-телевизор, телефон, Wi-Fi (бесплатно), сейф — на ресепшен (бесплатно), мини-бар, 2 бут.воды ежедневно (бесплатно), ванна (superior cabana, deluxe cabana — душ), с туалетными принадлежностями, фен, тапочки, халаты (suites), балкон (premier junior suite, family junior suite), терраса (premier main wing, premier pool level). Уборка номера: ежедневно, room service.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese 98 Moo 9, Pattaya Beach Road, Nongprue, Banglamung, Chonburi, Thailand 20150
Tālruņi: Tel: +66 (038) 428-645-8
Fax: +66 (038) 423-031
Tīmekļa vietne: Tropicana Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).