Karantīna Pataijā: 7 dienas par cenu 15

Rakstīts: 14 oktobris 2021
Ceļošanas laiks: 4 — 11 oktobris 2021
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 8.0
Sveiki, dā rgā s dā mas un kungi.
Nakš ņ oš ana š ajā viesnī cā bija rezervē ta un pilnī bā apmaksā ta iepriekš . ASQ (ALQ) - 15 dienas. Tomē r pirms ieraš anā s Taizemes valdī ba samazinā ja karantī nas periodu lī dz 7 dienā m.
Š ī viesnī ca atteicā s atdot klientiem naudu par neizmantotajā m 8 dienā m, pamatojot to ar faktu, ka viņ i nolē ma paaugstinā t cenas no jaunā mē neš a, tā pē c viņ i saglabā s klienta lī dzekļ us gandrī z 100% apmē rā (piedā vā ja atdot tikai 243 USD no 2313, kas ir tieš i trī spadsmitajā dienā paredzē to PCR testu izmaksas)

ASQ un ALQ programmas ir valdī bas karantī nas, ne tikai naktsmī tnes brī vdienu viesnī cā s. Un karantī nas noteikumus nosaka Taizemes valdī ba. Š o datumu maiņ a nekā dā veidā nav atkarī ga no tā , vai jū su viesi ir veikuš i rezervā ciju. Un es esmu pā rliecinā ts, ka jū s piekrī tat, ka datumu saī sinā š anā nav vainojams viesnī cas viesis, kurš rezervē ja uzturē š anos viesnī cā .
Turklā t viesnī ca nevar izplatī t jaunas cenas rezervā cijā m, kas jau veiktas iepriekš ē jā mē nesī un apmaksā tas avansā . Tas nav godī gi. Esiet ļ oti uzmanī gi, kungi neuzticas š ai viesnī cai pilnī bā .
Runā jot par viesnī cu, tā s numurus var novē rtē t 3 ballē s. Ļ oti netī ri, putekļ aini aizkari un aizkari. Stā voklis ir ļ oti vecs.
Bet apkalpojoš ais personā ls ir draudzī gs, cenš as palī dzē t, ja var. Ir pieņ emamas brokastis, pusdienas un vakariņ as.
Spilveni ir ļ oti neē rti, no matrač iem atsperes iegrā bjas aizmugurē . Uz vienas gultas bija aizsargmatracis, bet uz otrā s divguļ amā s gultas š aurs matracis (apmē ram 70-80 cm), kas nosedza tikai š auru centrā lā s daļ as joslu.
Tē jas maisiņ i netiek nodroš inā ti, lū gums ņ emt lī dzi savus.
Ļ oti slikta skaņ as izolā cija. Teritorija izskatā s labi.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu