Lieliska uzturēšanās

Rakstīts: 26 jūnijs 2012
Ceļošanas laiks: 12 — 26 decembris 2011
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Brī niš ķ ī ga viesnī ca: komfortabli numuri, balkons, skats uz jū ru. Tī ri. (Bet daž reiz tī rī ja ne pā rā k tī ri, ja durvis uz balkonu bija ciet, tad netī rī ja) Ļ oti ē rta gulta! ! ! Labas brokastis (liels Ķ ī nas, Taizemes un Eiropas virtuves klā sts. viss ir svaigs). Jauki baseini, bet ū dens decembrī bija auksts. Baseins tika slē gts pulksten 17:00. Es vē los, lai tas darbotos ilgā k. Lieliska fitnesa zā le viesnī cā . bezmaksas. Profesionā li apkalpojami simulatori (skrejceliņ i, velotrenaž ieri, elipses. Daudz spē kstaciju, brī vie svari), tiem, kas vē las, notiek grupu un individuā lā s nodarbī bas (aerobika, joga u. c. ). ir sporta bā rs, bezmaksas sauna. viss ir lī menī !
pludmale ir skaista un labi kopta, bet ū dens ir netī rs. Es neiesaku peldē t. Uz vietas ir pieejams spa centrs. Mū su uzturē š anā s laikā viesnī cā bija maz viesu. Tas arī bija pluss. personā ls ir draudzī gs. Visas problē mas tika ā tri atrisinā tas. Vestibilā ir bezmaksas internets. (divi datori) Uzstā dī tas visas nepiecieš amā s programmas. Laiks nav ierobež ots. Viesnī cā (vienu kvartā lu pirms galvenā s ē kas) ir dā vanu veikals. Izvē le milzī ga, cenas patī kami pā rsteidz. Turpat var iegā dā ties arī apavus, apģ ē rbu un peldkostī mus. Blakus ir arī labs masā ž as centrs. Sabayi. ES iesaku.
Mī nusi: attā ls rajons. Bet ar tuktuku nokļ ū t lī dz centram nav grū ti. Brauciens ir apmē ram 10-15 minū tes. Nav pludmales kā tā das. Peldē ties š ajā zonā nav iespē jams. Lai nokļ ū tu Naklua ceļ ā , jums jā iet cauri pamestiem kaktiem un spraugā m. Esi uzmanī gs. Tur mū s aplaupī ja. Nu nav attī stī ta izklaides infrastruktū ra. Kluss mierī gs rajons.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu