Sun City Pattaya 3*– Atsauksmes

6
Novērtējums 5.310
№103 viesnīcas reitingā Pataja
5.2 Numurs
6.6 apkalpošana
6.0 Tīrība
6.0 Uzturs
4.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Patajas dienvidu daļā. Tika atjaunināts 2011. gadā. Tā ir astoņu stāvu ēka (ir 2 lifti). Reģistrēšanās laikā ir jāiemaksā depozīts.Vairāk →
аватар IVAN31
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Laba diena))) Mē s kopā atpū tā mies, es un mana draudzene Tusja))) Viesnī cā no 22.02. 11 lī dz 5.03. 11) Viss bija super! ! ! Trī svietī ga viesnī ca! Dzī vojā m 3. stā vā.3016. kabinetā NAV ROARACĀ NU!!! ! ! Lasī t iepriekš ē jā s atsauksmes. … Tomēr ▾ Laba diena))) Mē s kopā atpū tā mies, es un mana draudzene Tusja))) Viesnī cā no 22.02. 11 lī dz 5.03. 11) Viss bija super! ! ! Trī svietī ga viesnī ca! Dzī vojā m 3. stā vā.3016. kabinetā NAV ROARACĀ NU!!! ! ! Lasī t iepriekš ē jā s atsauksmes. paņ ē mā m lī dzi diklofosu, krī tiņ us, vispā r pilnu BC pret tarakā niem, bet tas nebija vajadzī gs) Neredzē jā m nevienu tarakā nu, blakti un skudru! Arī kaimiņ i no otrā stā va no č etrā m istabā m kukaiņ us neatrada ! ! ! Es gribu nekavē joties slē gt tē mu un brī dinā t, ja nevē laties, lai jū su istabā bū tu kukaiņ i, tad izņ emiet augļ us utt. , Nekavē joties cieš i sasienot tos maisiņ ā ! ! ! Viesnī ca tika tī rī ta katru dienu, viss ir tī rs, ū dens, papī rs, gultas veļ a, dvieļ i bija normā li (tī ri). Mē beles vecas, vanna dzeltena, bet š ī ir Ā zija, kungi, pie tā nav jā pierod, jā ņ em! Pirmajā dienā meklē jā m tarakā nus, gandrī z lī dz paranojai, tad mē s nospļ ā vā mies un metā mies uz visā m nopietnā m nepatikš anā m, viņ i tikai nā ca gulē t))) Hinduji tur 50/50 ar krieviem, viesnī cā ir kluss, tiesa, daž reiz mū su lī dzpilsoņ i trokš ņ o un mū s cū kas, bet tā ds ir mū su krievu daba))) muļ ķ im ir konfekš u papī ri, bet nē , viņ i baidā s vairā k nekā mū sē jie)))))) Brokastis ir pienā cī gas, daž ā s viesnī cā s ir 4 un sliktā k, es pats to redzē ju un salī dzinā ju))) Volkin Street brauc, to nav iespē jams aprakstī t vā rdos, visa š ī s vietas enerģ ija ir jā redz un jā sajū t))) Logi skatī jā s tieš i uz Volkinu. un ne tik skaļ š , it ī paš i pē c 16 stundu Taizemes sesijas; no rī ta jū rā , agrs vakars veikals, tad kur lī kums taksi))) Tai super, izklaidē tik daudz, ka paņ ē mā m lī dzi 1400 tankus (tas ir vidē jais lī menis) un neko sev neliedzot nolaidā m visu) )) Dzī vot var pa gabalam, labi, var dzī vot par 5))) jebkuram patī k))) Kas vē las doties uz š o viesnī cu, laipni lū dzam, ē rta atraš anā s vieta, ietaupot uz tuk-tukiem (biļ etes izmaksas 10 rubļ i)) )))) var staigā t kur ja gribi uz Volkinu un uz molu un uz veikalu))) Un tie kas jau paņ ē muš i biļ eti viss bū s ok, viesnī ca diezgan forš a) biju Krievijā veselu dienu pē c Tai un man sā k traki pietrū kt dzī ves lī meņ a Taizemē ))) Jauku atpū tu)))
аватар oksana15
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s atpū tā mies š ajā viesnī cā.2010. gada decembra beigā s. Prusaki ne tikai skraidī ja, viņ i staigā ja pa gultā m, galdiem, mantā m, somā m, ko lai saka, viņ i staigā ja mums virsū . katru dienu sauca kā du puisi ar indi un arī paš i nopirka vietē jā veikalā un saindē ja. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies š ajā viesnī cā.2010. gada decembra beigā s. Prusaki ne tikai skraidī ja, viņ i staigā ja pa gultā m, galdiem, mantā m, somā m, ko lai saka, viņ i staigā ja mums virsū . katru dienu sauca kā du puisi ar indi un arī paš i nopirka vietē jā veikalā un saindē ja. ē damistabā š ķ ī vjos bija manī ti arī prusaki. Tam pietiek pā rtikas. viņ a katru dienu bija viena un tā pati, bet trauku bija daudz, tā pē c nebijā m ī paš i noguruš i. tautieš i no citā m istabā m ž ē lojā s par blaktī m, tā pē c nepatikš anas ar tarakā niem nelikā s tik briesmī gas : ) Istabā dvieļ i pelē ki, un tikai viens liels, pludmales dvieļ u biež i nebija. vienā no pē dē jā m dienā m mū s gaidī ja pā rsteigums nemazgā ta dvieļ a veidā pē c kā das dā mas ar smagā m mē neš reizē m. . Tā pē c, kurš nolems tur doties, esiet gatavs.
аватар qwertyu74
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s bijā m viesnī cā ERAWAN PATTAY 3 * no 2010. gada 1. novembra lī dz 14. novembrim. Kad, pē rkot biļ eti tū risma aģ entū rā , piedā vā ja š o viesnī cu, dabiski, sā ku lasī t atsauksmes, samulsu, ka par š o viesnī cu ir maz atsauksmju. … Tomēr ▾ Mē s bijā m viesnī cā ERAWAN PATTAY 3 * no 2010. gada 1. novembra lī dz 14. novembrim. Kad, pē rkot biļ eti tū risma aģ entū rā , piedā vā ja š o viesnī cu, dabiski, sā ku lasī t atsauksmes, samulsu, ka par š o viesnī cu ir maz atsauksmju. No iesniegtajā m bildē m iespaids bija normā ls. Viesnī ca atrodas tieš i blakus ceļ am, tā pē c nav iekš ē jas cildenas teritorijas, piemē ram, Camelot. 20 minū tes gā jienā lī dz molam, lai pā rietu uz salā m, transportā netika iztē rē tas. staigā t lī dz visiem veikaliem. Mū su istaba bija 5004, kā vē lā k izrā dī jā s, devā s tieš i uz "izklaides" ielu. Haotiska mū zikas lē kme no 23:00 lī dz 6:00. Tā tad, ja paņ emat skaitli, tas ir nepā ra. Sazinoties ar reģ istratū ru ar jebkuru pieprasī jumu, vienmē r bija atbilde "audzē js", tas ir, rī t. Seifs viesnī cā ir bezmaksas reģ istratū rā (to dabū jā m tikai ar gida palī dzī bu). Viņ i katru dienu tī rī ja istabu. Viesnī cā nav numuru ar balkonu. No sarunā m ar krieviem uzzinā jā m, ka 7. stā vā mē beles ir jaunas un istabā ir plazmas televizors. Mū su istabā nebija blakš u, bija tarakā ni. Brokastī s mū s paē dinā ja normā li, uzturā bija daž ā dī ba, pā rsvarā ē dieni nebija asi. Viesnī cā tieš ā m daudz indieš u nā k un iet. Istabā bijā m tikai vakarā nakš ņ ot. Principā tas ir normā li, vienī gais trū kums, kas mani pabeidza, bija nakts troksnis no ielas, un es vienkā rš i mē ģ inā ju ignorē t pā rē jo. Ja gadā s, ka atkal doš os uz Taizemi, mē ģ inā š u apmesties citā viesnī cā .
аватар rimlyanin
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s dzī vojā m viesnī cā no 2010. gada 23. oktobra lī dz 11. novembrim. Internetā meklē jot viesnī cu, lasī jā m, ka tā ir daļ ē ji izremontē ta, iespē jams, tas ir darī ts, bet ne mū su stā vā . Depozī ts viesnī cā. … Tomēr ▾ Mē s dzī vojā m viesnī cā no 2010. gada 23. oktobra lī dz 11. novembrim. Internetā meklē jot viesnī cu, lasī jā m, ka tā ir daļ ē ji izremontē ta, iespē jams, tas ir darī ts, bet ne mū su stā vā . Depozī ts viesnī cā.500 bati. Kad mē s reģ istrē jā mies, mē s uzreiz prasī jā m seifu. Telpas numurs 501.5. stā vā . Balkonu nav, tā vietā tie ir tikai logs ar lī dzi ņ emamu ē dienu. Tualetes telpa ar nodzeltē juš u vannu, santehnika visa veca. Istabā ir gulta ar iebū vē jamiem naktsskapī š iem, pretī tā saucamajam tualetes galdiņ am un tā malā ir telijs (nav plakans kā bildē s), ar diagonā li kaut kur 51cm. Ledusskapī kola, sprite un ū dens, rieksti ir pa virsu - tas viss ir apmaksā ts, ja izdzer, tad zini, ka no depozī ta atskaitī s. Bezmaksas ū dens uz ledusskapja. Apē dā m divas pakas riekstu, kas mums izmaksā ja 80 batus. Indiā ņ i pastā vī gi apmetas viesnī cā , ik pē c trim, piecā m dienā m jaunas grupas. Viesnī ca, acī mredzot, pieder indietim (spriež ot pē c mantkā rī gā remonta), tā pē c viņ i tur tusē . Baseins atrodas otrajā (m) stā vā , sestajā jau pā rpildī ts, bet ir stū rī tis bē rniem, sauļ oš anā s krē sli veci. Telpā ir durvis uz blakus istabu, kas ir aizvē rtas ar aizbī dni, dzirdamī ba ir vienkā rš i pā rsteidzoš a, vienmē r varat dalī ties iespaidos par pā rē jo ar kaimiņ iem, nepaceļ ot balsi. Pirmajā vakarā pie griestiem atradā m ķ irzaku, bet tā ir nekaitī ga un mē s tai neaiztikā m. Pē c nedē ļ as dzī ves viņ i pamanī ja sev kodumus, kas š ausmī gi niezē ja, un tad ieraudzī ja "mī lī gus" blakš u radī jumus. Mū su palagi bija asinī m notraipī ti kā mū su kā zu naktī (atvainojiet), un pat tī rā veļ a bija asinī m notraipī ta. Mums nomainī ja gultu un tī rī ja katru dienu, jo vienmē r atstā jā m uz gultas 20 batus. Naktī pē c 23:00 un lī dz rī tam tika ieslē gta pretē jā mū zika, radot "patī kamu" sajū tu, ka esi diskotē kā , bet, ja tev ir nepā ra istabas numurs, tad gandrī z neko nedzirdē si. Viesnī ca Camelot atrodas 50 metru attā lumā . Oficiā lā s viesnī cas fotogrā fijas neatbilst patiesī bai. Viesnī ca hinduistiem.
аватар sagavlad
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ļ oti tipiska kļ ū da. Labi taizemieš i personā lā , salī dzinot ar Cozy Beach. Brokastis ir tik un tā , par 3 plus. Istabas pieklā jī gas, bet redzams, ka remonts bija ilgs, bet tī rs un labs. Gultas jaunas. Viesnī cā ir peldbaseins, bet arī. … Tomēr ▾ Ļ oti tipiska kļ ū da. Labi taizemieš i personā lā , salī dzinot ar Cozy Beach. Brokastis ir tik un tā , par 3 plus. Istabas pieklā jī gas, bet redzams, ka remonts bija ilgs, bet tī rs un labs. Gultas jaunas. Viesnī cā ir peldbaseins, bet arī.10 minū tes lī dz prā mim. Pats forš ā kais viesnī cā ir tas, ka tā atrodas centrā un 5 minū tes lī dz Walking Street, tas ir vienkā rš i super.
аватар sasha_yahoo
 •  apceļots 18 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Diezgan tī ra un labi uzturē ta viesnī ca. Tas atrodas uz Second Road, tā tā lā kajā dienvidu daļ ā , tieš i pretī Camelot. Lieliskas un daudzveidī gas brokastis (Eiropas, Taizemes, Indijas un Ķ ī nas virtuves). Viesnī cas un restorā na darbinieki ir ļ oti pieklā jī gi, neuzbā zī gi, tač u savus uzdevumus veic skaidri. … Tomēr ▾ Diezgan tī ra un labi uzturē ta viesnī ca. Tas atrodas uz Second Road, tā tā lā kajā dienvidu daļ ā , tieš i pretī Camelot.
Lieliskas un daudzveidī gas brokastis (Eiropas, Taizemes, Indijas un Ķ ī nas virtuves). Viesnī cas un restorā na darbinieki ir ļ oti pieklā jī gi, neuzbā zī gi, tač u savus uzdevumus veic skaidri.
Vienī gais, kas manai pusei nepatika, bija jaudī gais kondicioniera darbs viesnī cas vestibilā . Tā pē c, ī paš i atgriež oties no ielas, viņ a skrē ja cauri gaitei uz liftu un ienira tajā kā zivs (par laimi, lifts gandrī z vienmē r ir brī vs).
Ī paš i jā atzī mē peldbaseins. Esam tur bijuš i tikai pā ris reizes, bet mums patika! Tas atrodas 2. stā vā . Cilvē ku nav, ū dens tī rs, atsvaidzinoš s. Mē s tur devā mies pē c pludmales. Nu, tas ir diezgan jauki.
Viesnī ca atrodas netā lu no Walking Street, netā lu no tirgus. Blakus nakts zivju un augļ u tirgus, blakus viesnī ca Marina. Tā tad budž eta brī vdienā m, manuprā t, ļ oti pieklā jī ga viesnī ca.
Istabā ir minibā rs, kondicionieris, duš a, vannas istaba, tualete, TV (lai gan tajā laikā nebija kanā la krievu valodā , varbū t jau parā dī jā s...). Vā rdu sakot cieta miskaste. Lai visiem jaukas brī vdienas! !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Garšaugu dārzs
Novērtējums 10.0
Taizeme, Pataja
Daba, iepirkšanās

Отель расположен в южной части Паттайи. Был обновлён в 2011 году. Представляет собой восьмиэтажное здание (есть 2 лифта). При заселении взимается депозит.

Atrašanās vieta Расположен в южной части города Паттайя, рядом с центром ночных развлечений Паттайи — Walking Street (450 м, 6 мин ходьбы) и пирсом (900 м, 11 мин ходьбы), в 750 м от центрального пляжа (9 мин ходьбы), в 123 км от аэропорта Бангкока Suvarnabhumi (1 час 25 мин), в 43 км от аэропорта U-Tapao (45 мин езды).
Pludmales apraksts Центральный пляж Паттайи в 750 м от отеля (9 мин. ходьбы), пляж Джомтьен в 15 мин. езды.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, экскурсионное бюро, камера хранения багажа, услуги по продаже билетов, факс/ксерокопирование, 3 конференц-зала (25-650 чел), 2 ресторана, 1 бар, 1 открытый бассейн.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в бассейне для взрослых.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Массаж (платно).
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 164 номера:

58 deluxe rooms (28 кв.м, макс. 2+1 чел);

54 super deluxe rooms (28 кв.м, макс. 2+1 чел);

16 bali hai suite (38 кв.м, макс. 2+2 чел);

8 family suite (40 кв.м, макс. 2+2 чел).

Istabās

Кондиционер, телевизор, спутниковое ТВ, телефон, мини-бар, принадлежности для приготовления чая и кофе, душ / ванна, сейф, Wi-Fi (бесплатно), room service.

  • vanna/duša
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts
  • fēns (ne visās istabās)
Adrese 557 Moo 10, Pratamnak Road, Nong Prue, Banglamung, South Pattaya, Chon Buri, 20150, Thailand
Tālruņi: Tel.: +66 (0) 38 423 300 Fax: +66 (0) 38 426 124
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).