Sea Sand Sun Resort & Villas 5*– Atsauksmes

15
Novērtējums 8.510
№12 viesnīcas reitingā Pataja
9.1 Numurs
8.4 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Dizaina viesnīca ar lielu zaļu parka zonu. Uzcelta 2001. gadā, atjaunota 2016. gadā. Tas sastāv no divstāvu ēkām un villām, kas iekārtotas taju stilā. Atrodas prom no pilsētas, jūras krastā, netālu no Nong Nooch parka. Piedāvā ērtu izmitināšanu villās, kas ekskluzīvas Pataijā. Reģistrēšanās laikā ir jāiemaksā depozīts. Viesnīca ir piemērota romantiskām brīvdienām pāriem un ģimenēm bez maziem bērniem.Vairāk →
аватар olenka_yatsenko
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cu mums ieteica aģ entū ra, jo gribē jā m atpū sties no pilsē tas burzmas. Š ī viesnī ca ir tieš i tā , kas mums bija vajadzī ga. Ja jums patī k relaksē još as brī vdienas un baudī t brī niš ķ ī go dabu un apkalpoš anu, š ī viesnī ca jums bū s piemē rota. … Tomēr ▾ Viesnī cu mums ieteica aģ entū ra, jo gribē jā m atpū sties no pilsē tas burzmas. Š ī viesnī ca ir tieš i tā , kas mums bija vajadzī ga. Ja jums patī k relaksē još as brī vdienas un baudī t brī niš ķ ī go dabu un apkalpoš anu, š ī viesnī ca jums bū s piemē rota. Rajons ļ oti skaists, viesnī ca atrodas dž ungļ os. Vā veres skrien, putni dzied. Atmosfē ra ir labvē lī ga relaksē još ā m brī vdienā m. Ē diens ir izcils. Pludmale ir tī ra. Personā lam nav garlaicī gi. Vadī tā js labprā t komunicē un palī dz visiem. Viņ i mū s iekā rtoja ā tri un labā istabā ar lielu gultu un vannas istabu. Mums patika viss. Varbū t kā dam tas bū s mī nuss attā lums lī dz pilsē tai. Apmē ram 20 km. Bet mums tas nav mī nuss. Atpū tas viesnī ca. Romantiķ i ir ideā li!
аватар Abanosimova
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
ES iesaku! Deklarē tā s naudas vē rts un atbilst deklarē tajā m zvaigznē m! … Tomēr ▾ ES iesaku! Deklarē tā s naudas vē rts un atbilst deklarē tajā m zvaigznē m!
аватар Sheridance
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ī viesnī ca nav slavē jama. Boutique viesnī ca, neticami sakopta teritorija, mū sdienī gs lakonisks dizains, nekas vairā k. Š ī s ir tā das viesnī cas, kas mani pā rsteidz! Atrodas kū rorta dienvidos, 1. lī nijā , paš ā jū ras krastā , pludmalē ir sauļ oš anā s krē sli no viesnī cas. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca nav slavē jama. Boutique viesnī ca, neticami sakopta teritorija, mū sdienī gs lakonisks dizains, nekas vairā k. Š ī s ir tā das viesnī cas, kas mani pā rsteidz!
Atrodas kū rorta dienvidos, 1. lī nijā , paš ā jū ras krastā , pludmalē ir sauļ oš anā s krē sli no viesnī cas. Tk ir Pattajas dienvidi, pludmale ir daudz tī rā ka nekā centrā lā .
Nakš ņ oš ana tiek piedā vā ta nelielā s divstā vu ē kā s un atseviš ķ ā s vienstā vu villā s.
Dzī vojā m villā , istabiņ a teicama - jauna, skaista, stilī ga, viss darbojā s, tī rī ts katru dienu.
Vairā kas reizes pusdienojā m viesnī cas restorā nā , un vairā kas reizes vakarā devā mies uz Pattajas centru. Cenas kū rorta centrā , protams, ir zemā kas. Lī dz centram ar taksometru - 25 minū tes.
Viesnī ca atrodas diezgan noslē gtā vietā , tā pē c esiet gatavs izklaidē ties. No izklaides: dodieties uz centru vakariņ ā s, iepirkš anā s, shemale š ova, Waukeen Street. Vakaros viesnī ca ir ļ oti klusa. Tā pē c izklaidei – centrā . Taksometrs maksā apmē ram 500-600 batus.
Декоративный бассейн Ухоженная территория Виллы Номер Мини-бар в номере. Есть даже кофе-машина! Дорожка к пляжу Пляж! И шезлонги под пальмой
аватар tutitam
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man ļ oti patika, jo manā subjektī vā skatī jumā tas ir labā ks par daudzā m pieczvaigž ņ u viesnī cā m. Skaists rajons, jauka pludmale, labi, viss š iki spī d. Pā ri ceļ am atrodas slavenais Nong Nooch botā niskais parks, izņ emot to, kas atrodas ā rpus teritorijas. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika, jo manā subjektī vā skatī jumā tas ir labā ks par daudzā m pieczvaigž ņ u viesnī cā m. Skaists rajons, jauka pludmale, labi, viss š iki spī d. Pā ri ceļ am atrodas slavenais Nong Nooch botā niskais parks, izņ emot to, kas atrodas ā rpus teritorijas. Piemē rots relaksē još ai atpū tai, atpū tai, romantiskai
аватар Nasvis25
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca laba, teritorija skaista, jū ra labā ka nekā centrā , bet. Bija ļ oti liela problē ma: mē s ī rē jā m divas istabas, mū su draugi vakarā gatavojā s doties mā jā s, pasū tī ja taksi uz lidostu un devā s pastaigā , viņ i atnā ca uz istabu, viņ i nozaga somu ar dokumentiem, nu, pases bija seifā . … Tomēr ▾ Viesnī ca laba, teritorija skaista, jū ra labā ka nekā centrā , bet. Bija ļ oti liela problē ma: mē s ī rē jā m divas istabas, mū su draugi vakarā gatavojā s doties mā jā s, pasū tī ja taksi uz lidostu un devā s pastaigā , viņ i atnā ca uz istabu, viņ i nozaga somu ar dokumentiem, nu, pases bija seifā . Tā tad tas ir mierī gums, kas viesnī cā s ir mā nī š ana !!!!! ! !
аватар Alya1
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki visiem) tikko ierados ar savu dvē seles radinieku no š ī s viesnī cas. Brokastis paē dā m viesnī cā , (brokastis labas) ē dienkartē restorā nā nav liela izvē le un č ekam pieliek 17%, jo paskaidro 7 PVN un 10 par apkalpoš anu tas ir ļ oti kaitinoš i, jo cenas restorā nā ir pietiekami pieklā jī gas, pusdienas vakariņ as diviem ir aptuveni 1500 bati, vakarā ir dzī vā mū zika, bet mē s nesen bijā m uz zvejnieku ciematu ir apmē ram 20 minū š u gā jiens gar pludmali tur vakariņ as diviem ir apmē ram 800 bati. … Tomēr ▾ Sveiki visiem) tikko ierados ar savu dvē seles radinieku no š ī s viesnī cas. Brokastis paē dā m viesnī cā , (brokastis labas) ē dienkartē restorā nā nav liela izvē le un č ekam pieliek 17%, jo paskaidro 7 PVN un 10 par apkalpoš anu tas ir ļ oti kaitinoš i, jo cenas restorā nā ir pietiekami pieklā jī gas, pusdienas vakariņ as diviem ir aptuveni 1500 bati, vakarā ir dzī vā mū zika, bet mē s nesen bijā m uz zvejnieku ciematu ir apmē ram 20 minū š u gā jiens gar pludmali tur vakariņ as diviem ir apmē ram 800 bati. viesnī ca ir tā lu no patai min 30 ar taksi maksā.550 bati, kas nozī mē , ka vakarā mums viesnī cā bija garlaicī gi. nu vispā r viesnī cai ir labs vē rtē jums) ja jū s ja ir kā di jautā jumi, rakstiet uz alina. 66@inbox. ru
Все как есть номер
аватар skipilich
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki visiem! Taizemē bijā m pirmo reizi un, ja par š o eksotisko valsti mums ir vislabvē lī gā kā s atsauksmes, tad tas viss pateicoties mū su viesnī cai. Mē s to ilgi izvē lē jā mies, lā pstā m visas interneta atsauksmes (starp citu, gandrī z visas bija entuziasma rakstura, bet tas izraisī ja "neskaidras š aubas" : -)! februā rī (vai vienmē r? ) kļ ū st tumš s jau 18:00, tad uz Pataju bū s grū ti tikt. … Tomēr ▾ Sveiki visiem!
Taizemē bijā m pirmo reizi un, ja par š o eksotisko valsti mums ir vislabvē lī gā kā s atsauksmes, tad tas viss pateicoties mū su viesnī cai. Mē s to ilgi izvē lē jā mies, lā pstā m visas interneta atsauksmes (starp citu, gandrī z visas bija entuziasma rakstura, bet tas izraisī ja "neskaidras š aubas" : -)! februā rī (vai vienmē r? ) kļ ū st tumš s jau 18:00, tad uz Pataju bū s grū ti tikt. . . Jau uz vietas, iegrimuš i kū rorta nī grā , 2-3 reizes izbraucā m uz pilsē tu , bet ikvakara izklaide pā rā k nepiesaistī ja, bet viesnī ca bija ļ oti patī kama un lī dz izbraukš anai atlikuš ā s dienas skaitī ju ar pieaugoš u nož ē lu. . . Bet, sā kš u no paš a sā kuma, no norē ķ inā š anā s.
Acī mredzot mums jau no paš a sā kuma paveicā s, jo apmaksā tas naktsmā jas "dā rza butikā " vietā iekā rtojā mies dā rza villā ar dž akuzi (naudas starpī ba vienkā rš i kolosā la! ) No kā vadī jā s administrā cija, viņ i mums ī sti nepaskaidroja: tā bija pā rrezervē ta viesnī ca, tad problē mas ar elektrī bu, tad VIP ieraš anā s, un tam nav nozī mes. . . Protams, š ajā gadī jumā bija "muš a sviedros". 2 dienas nā cā s pā rvā kties uz blakus esoš o Sunset Park viesnī cu (arī izcilā istabiņ ā ar skatu uz jū ru), bet, no otras puses, atgriež oties saņ ē mā m kompensā ciju 2 bezmaksas vakariņ u un 2 masā ž u veidā ! ar savu plaš umu, ē rtī bu un pā rdomā tī bu - tiek darī ts viss, lai darba noguris atpū tnieks varē tu atpū sties, aizmirsties, nomest problē mu nastu un saplū st ar "mež onī go", skaisto dabu: sā kot no sanitā rajā m labierī cī bā m, kuras neuzkrī toš i papildinā ja tropu augi, balti oļ i, smarž ī gā s sveces un pat daž i faunas pā rstā vji (vardes un gekoni! ) un, beidzot ar mā jī gu apgaismojumu, ē rta gulta (tikai milzī ga, pā rklā ta ar baltā ko veļ u), kaudze salveš u un dvieļ u, kafijas automā ts un stereo sistē ma, kas nā ca ar romantisku mū ziku! Tikai sapnis un pasaka! : )
Viesnī cas teritorija ir diezgan liela, ir kur pastaigā ties, palasī t grā matu, spē lē t galda tenisu, pabarot zivis un vā veres. Kas attiecas uz pludmali: tī ras smiltis, pietiekami daudz mī kstu sauļ oš anā s krē slu, augstas palmas, lieliska ieeja ū denī , salī dzinot ar to paš u Sunset, kur vī rs griež papē di uz rifiem. . . Protams, gadā s, ka atkritumi ir pienagloti, bet, atkal, salī dzinot ar Patajas pilsē tas pludmalē m ir tikai nieks, tā pē c jū ra ir tī ra, peldē ties var un vajag! : -)
Ē dinā š ana viesnī cā . Brokastis labas, ne tik sā tī gas kā Turcijā , bet ir viss nepiecieš amais: olas, pā rslas, rullī š i, augļ i, jogurti, dē ls uzteica pienu, pietiekama silto ē dienu izvē le, piemē ram, makaroni ar mē rci, kartupeļ i, desiņ as. , pankū kas utt. d. Ē dā m galvenokā rt viesnī cā , pusdienlaikā ņ ē mā m vieglas pusdienas sviestmaiž u veidā (milzī gs! ) Un vietē jais alus, un dē lam piena kokteilis (ap 700-800 bati), vakariņ as jau bija dā rgā kas (1700 par). trī s ar alkoholu, porcijas nav milzī gas, bet ā tri pagatavo, ā tri pasniedz, skan jauka mū zika, arī dž ezs! ) Bijā m vakariņ ot uz kafejnī cā m pludmalē (pa kreisi! ) - pieticī gas, bet lē tas, porcijas ir milzī gi, viss ir garš ī gi - un cepti rī si, un garneles, un Tom Yum...Taizemieš u ansamblis spē lē , vietē jie suņ i skraida apkā rt, ir interesanti skatī ties citus, viss ir ļ oti pieklā jī gi, bet vē l ir nedaudz tā lu, un jū su kā jas bū s smiltī s. . . : -) mana DR viesnī ca, vī rs pasū tī ja galdiņ u pie jū ras, torti, š ampanieti (1500 bati), ziedus. . . )))) Viss bija ļ oti romantiski un tikai mums...Dziedā tā ja dziedā ja "Daudz laimes dzimš anas dienā ! ", visi, kas man bija, aplaudē , bija patī kami justies kā Holivudas varonei! : -)
Tagad laikam par spa. . . Bijā m 3 reizes, viss bija labā lī menī , ļ oti izpalī dzī gas meitenes, kvalitatī va masā ž a, veicu skrubi - arī labi un smarž ī gi. Maksas procedū ra mums izmaksā ja 100 USD. pā rim dā vanā saņ ē mā m atlikuš ā s 2 masā ž as (taju klasika katra pa 90 min).
Sabiedrī ba viesnī cā . Veci vā cu pā ri, ķ ī nieš u ģ imenes ar bē rniem un gados vecā ki vecā ki, krievi, ukraiņ i, baltkrievi. . . Visi uzvedas kā gaidī ts, 22:00 viesnī ca tieš ā m izmirst. Restorā nā nevar ienest savu alkoholu, bet saulrietā drī kst! : -)
Tī rī š ana. Galvenokā rt uzslavas. Kamē r bijā m brokastī s, istaba parasti jau bija iztī rī ta, arī drē bes nodevu veļ as mazgā tavā (pē c jū ras makš ķ erē š anas), lī dz veļ ai - maksā ja ap 600 batiem. Viņ i visiem iedeva dzeramnaudu – istabenē m un viesmī ļ iem, viņ i visi bija ļ oti draudzī gi. Un, visbeidzot, izbraukš anas un izrakstī š anā s diena par gatavī bu, par kuru mū s brī dinā ja gan gidi, gan vietne. . . Jā atzī st, ka š is "bē dī gais liktenis" mū s neapgā ja, kad autobuss uz lidostu ir pilns. ā trumu, un š obrī d jums ir daž as sliktas problē mas reģ istratū rā (starp citu, tur nav krieviski runā još o, paļ aujieties tikai uz sevi, un varbū t uz savu gidu)...Lieta, kā jau daudziem š eit rakstī ts, izrā dī jā s bē dī gi slavenajā minibā rā , par to mums iekasē ja ne mazā k kā.5000 batus. . . Bet mē s bijā m tam gatavi, savā cā m č ekus, aprē ķ inā jā m izdevumus un iepriekš ē jā dienā veicā m provizorisku aprē ķ inu, tā pē c jū s mū s tik viegli atslē gt nevarē ja un patiesī ba bija mū su pusē , lai gan diezgan dī vaini bija vē rot, kā diezgan adekvā tas reģ istratū ras pē kš ņ i uz 20 minū tē m pā rvē rtā s par sliktā m aktrisē m no "sadedzinā ta teā tra"! : -)
Veiksmi, jauku atpū tu, bet gaidiet izrakstī š anos! ))))
вилла с видом на море вид на пляж главная аллея ночной бассейн закат на пляже отельный music-band
аватар oksana.konoval
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir lieliska. Izvē lē jā mies pē c draudzenes ieteikuma, kura tur agrā k atpū tā s, bijā m viņ ai ļ oti pateicī gi. Tas pā rsteidz ar skaistu, koptu dā rzu, ļ oti pieklā jī gu personā lu, ne pā rā k dā rgu spa un restorā nu uz vietas. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliska. Izvē lē jā mies pē c draudzenes ieteikuma, kura tur agrā k atpū tā s, bijā m viņ ai ļ oti pateicī gi. Tas pā rsteidz ar skaistu, koptu dā rzu, ļ oti pieklā jī gu personā lu, ne pā rā k dā rgu spa un restorā nu uz vietas. Cilvē ku ir ļ oti maz, atmosfē ra mierī ga. Jū ra, protams, ir š ausmī ga, bet teorē tiski visiem, kas dodas uz Pataiju, tas bū tu jā zina, un tam nav nekā da sakara ar viesnī cu, tur ir baseins.
аватар Lena83_
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki visiem!!!! Mē s ar vī ru š ajā lieliskajā viesnī cā bijā m pirmo reizi…. un uzskatu par savu tieš o pienā kumu atrakstī ties par saviem iespaidiem, jo, izvē loties viesnī cu, galvenokā rt vadī jos pē c jau pieredzē juš u, kā saka, tū ristu atsauksmē m !!!!! Es varu teikt par mums. … Tomēr ▾ Sveiki visiem!!!!
Mē s ar vī ru š ajā lieliskajā viesnī cā bijā m pirmo reizi…. un uzskatu par savu tieš o pienā kumu atrakstī ties par saviem iespaidiem, jo, izvē loties viesnī cu, galvenokā rt vadī jos pē c jau pieredzē juš u, kā saka, tū ristu atsauksmē m !!!!!
Es varu teikt par mums...Man patika!!!!!
Pirmo reizi bijā m paš ā Taizemē.....Izgā jā m cauri Pegazam!! ! Man liekas, ka mums ļ oti paveicā s, mū su atvaļ inā juma organizē š ana (vismaz viss, kas bija atkarī gs no tū roperatora) paskrē ja ar blī kš ķ i!
Mē s lidojā m uz Bangkoku! Tika skaidri, skaidri atnesa, uz takas. dienas gide Natā lija piebrauca pie mums ...visu izstā stī ja .........nopirkā m daudz ekskursiju, kas arī gā ja labi!!!!!!
Sea Sand Sun Resort and Spa 4 * ir jaunā kais piekrastē!!! ! Tā pē c visu mū su 14 dienu atvaļ inā jumu pludmalē neredzē ju nevienu tirgotā ju! )))) Bet nē , atnā ca veca sieviete ar pē rlē m, kuru apsargi ā tri vien padzina no paš as pludmales, bet katrs, kurš gribē ja pē rles iegā dā ties, varē ja to izdarī t ā rā.
Kā tā da pati privā tā kā (viesnī cu) pludmale, nevienai Pattaijas viesnī cai nav, bet tomē r teritoriā lā s zonas tiek ievē rotas, neviens nav palicis, kas vē las ierasties...... galu galā š ī nav pilsē tas pludmale. . .
Un kas attiecas uz pilsē tas pludmalē m - tas ir murgs, un ir viesnī cas, kas atrodas blakus tieš i tā dā m ……. Puiš i, tas ir š ausmī gi, cauri nevar iet, elpot nevar)))) netī rī ba, bomž i, vispā r - pretī gi))))) labā k piemaksā t naudu, taupī t uz kaut ko citu un izvē lē ties labā ku viesnī ca!
Tā tad……. Ierodoties viesnī cā...mē s noelsā m))) neticami skaistums)))))) zaļ umi visapkā rt, kurnoš i putni, kurkstoš as ​ ​ vardes, mazas ķ irzakas (uzskatiet par pieradinā tā m), š iks baseins (kurš , starp citu, ir izgaismots naktī , ja jū s patieš ā m lū dzat) apsardze, un ne lī dz 23:00, kā raksta daž ā s atsauksmē s)…. . Es izvē lē jos Boutique Garden istabu – tas ir atseviš ķ s bungalo, ne pā rā k liels…. . ar vienu lielu gultu, ar panorā mas logiem, ar savu mini- dā rza un ā ra duš a......
Istabā mums tika sagatavots mini š ķ ī vis ar augļ iem ..... tika ieslē gts krievu kanā ls ..... )))))))))))) un starp citu, istaba tika iztī rī ta. katru dienu perfekti, mē s atstā jā m meitenē m 20-30 batus kopumā , visas mazā s lietas makā ))))))
Kas attiecas uz paš u pludmali, tad vispā r nekā du sū dzī bu nav, tī rī ja vairā kas reizes dienā , pat korķ i no dzeramā ū dens nelaida..... te nepietiek sauļ oš anā s krē slu, reizē m gadī jā s, ka tur nepietika, vajadzē ja agri celties un aizņ emties......
Brokastis viesnī cā ir normā las: vienmē r ir daudz svaigu augļ u, gaļ a, vista, kartupeļ i, sulas, no kurā m izvē lē ties, piens, musli, var pasū tī t omleti vai olu kulteni ar pildī jumu pē c izvē les, daudz dā rzeņ u , konditorejas izstrā dā jumi daž ā du veidu tē jā m))))
Nekā das izklaides viesnī cā ! Vakaros devā mies uz restorā nu viesnī cā - skanē ja dzī vā mū zika, pā ris dziedā tā ju no Filipī nā m ar lielisku balsi ......skats uz Taizemes lī ci ar izgaismotā m palmā m - romantika !! ! !!
Cenas restorā nā ir tā das paš as kā parastā Maskavas restorā nā ...un vispā r ..... pirms ceļ ojuma uz Taizemi lasī ju atsauksmē s, ka tur viss ir tik lē ts, ē diens vispā r ir santī ms. . . tas viss ir muļ ķ ī bas, cenas tur ir parastas ......nevajag ausis vaļ ā , taizemieš i jau sen sapratuš i kā var pelnī t - Pataja ir tū ristu rajons - un cenas tur diezgan lielas - tū ristiem !!!
Ja dodaties uz pludmali, dodieties pa kreisi 300 metrus, uzkā piet pa ceļ u pa mazā m, č ī kstoš ā m koka kā pnē m))))) ....un caur to bū s vietē jā ē stuve . . …. tur var ē st tikko pagatavotas zivis, garneles, salā tus. Dzeru taizemieš u viskiju (no kura no rī tiem sprē gā galva - vismaz man), lē to taju alu (mū su 0.7 l - 70 rubļ i), bet kā teica vī rs - ļ oti garš ī gi)))) Cenas minimā las) ))
Kas attiecas uz ekskursijā m - apbrī nojami, man ī paš i patika divu dienu ekskursija uz Kwai upi ......palikā m viesnī cā uz ū dens, bez elektrī bas (pilnī gas š ausmas), apskatī jā m daž ā dus dā rzus, un . . plostojā mies vestē s. gar Kwai upi 30 minū tes ...š eit Tas bija lieliski! Iesaku visiem!!!
Bijā m arī uz 3 salā m: g ....o Pilnī gi, ar tā diem paš iem panā kumiem var gulē t savā “viesnī cas” pludmalē , tikai tū risti no Pilsē tas pludmales droš i vien trako no š ī m ekskursijā m, ....Jā , tur ir brī niš ķ ī gas smiltis ......ū dens ir tī rā ks un ne vairā k, jums nevajadzē tu tē rē t savu laiku, naudu un pū les š im .....
Vairā kas reizes es devos no tū roperatora uz Spa - salonu, vienu no labā kajiem Pataijā ...tas ir krā š ņ s, iesaku gan zē niem, gan meitenē m !!!! ! 3 stundu procedū ras novedī s pie svē tlaimes robež as………ķ ermeni ā rstē Tibetā praktizē još i speciā listi, kuri zina akupresū ras noslē pumus)))))) (BEZ INTIMA!! ! ) daž ā da veida eļ ļ as, skrubji un sejas maskas! ))
Bet ar ko mums tieš ā m paveicā s bija Jaungada balle!!!
Jaunā.2010. gada sagaidī š ana iekrita uz mū su uzturē š anos tur!!!!

Vakars sā kā s pulksten 7 ……. paš a restorā na elegantais noformē jums ap baseinu… Dabū jā m galdiņ u diviem)) pie baseina skatuves priekš ā!!!!
Viņ i uzreiz nodeva dā vanas - krekerus, maskas, kaklarotas no gliemež vā kiem))) sī kums, bet jauki!
Svē tki bija lī dz 2 naktī , pē c pulksten 12 sā kā s diskotē ka (dziedā ja smieklī gas amerikā ņ u dziesmas savā taju stilā )
Bija bufete - š iks, es mī lu visu, kas ir zivs un jē ls, nonā cu lī dz galam .......daž ā du zivju saš imi, svaigas austeres uz ledus neierobež otā daudzumā , milzī gs desertu klā sts, tomē r manam vī ram, kas NAV visa iepriekš minē tā cienī tā js, izvē le nebija tik karsta: gandrī z tā da pati kā brokastī s: vista, gaļ a, kartupeļ i!!!!!! ! Normā la alkohola nebija, bija jā pē rk papildus pē c garš as !!!
Pati programma bija interesanta un jautra, kas ir svarī gi š ā da formā ta brī vdienā s! ))))))
Tā nu tas ir.....Visiem, kas pulcē jas š ajā brī niš ķ ī gajā viesnī cā , novē lu lieliskas brī vdienas un domā ju, ka savu izvē li nenož ē losiet!
Vispā r svarī gā kais ir iekš ē jais noskaņ ojums ......pozitī vā ks !!! ! Visas domas materializē jas!
Jeļ ena, Egors - Maskava
аватар gattoo
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sawadi cepure! Vē los padalī ties iespaidos par lieliskajā m brī vdienā m jū ras smilš u saules viesnī cā.2009. gada februā rī . Atpū ties ar draugu. Nekad agrā k Taizemē nav bijis. Pirms ceļ ojuma izlasī ju atsauksmes par viesnī cu, kas gandrī z atbilst patiesī bai. … Tomēr ▾ Sawadi cepure! Vē los padalī ties iespaidos par lieliskajā m brī vdienā m jū ras smilš u saules viesnī cā.2009. gada februā rī . Atpū ties ar draugu. Nekad agrā k Taizemē nav bijis. Pirms ceļ ojuma izlasī ju atsauksmes par viesnī cu, kas gandrī z atbilst patiesī bai. Pat pa ceļ am uz viesnī cu gids mums to uzslavē ja. Kad mē s ieradā mies, mē s patiesi bijā m debesī s. Atpū tā s standarta "Garden Boutique". Numurs atrodas divstā vu bungalo 2. stā vā . Iepriekš atpū tuš ies pieczvaigž ņ u viesnī cā s Turcijā un Ē ģ iptē , to numuriņ i salī dzinā jumā ar š o niecī go. Ir viss nepiecieš amais, pat dž akuzi un elektroniskie grī das svari. Viesnī cas teritorija ir vienkā rš i krā š ņ a. Pludmale ir tī ra katru dienu. Ļ oti mā jī gs restorā ns. Ē diens ļ oti labs. Protams, izvē le nav turku, bet ticiet man, jums ar to pietiek. Pusdienas un vakariņ as varat ieturē t viesnī cas restorā nā . Laba maltī te vienai personai maksā apmē ram 500-700 batus (15-20 dolā rus) (ja ar alu, bet bez alkohola), starp citu, cenas ir vienā das Patajas centra restorā nos un zvejnieku ciematā , kas ir atrodas apmē ram 2-3 km. gar pludmali pa kreisi, un paš laik 300 metru attā lumā nav nevienas iestā des.
Viesnī ca atrodas tieš ā m tā lu no Patajas centra, apmē ram 25 km, bet nokļ ū t tur nav problē mu. Reģ istratū rā var pasū tī t auto (pienā ks š iks Tayota) un 15 minū tē s un par 500 batiem tiksi nogā dā ts centrā . Ar tuk-tuku var nokļ ū t pusstundā par 20 batiem, ļ oti krā sains un oriģ inā ls mikroautobuss, tikai iesaku jums braukt ar zilu tuk-tuk, tas jū s nogā dā s centrā uz Butch Road un Walken Street rajons, ja ņ em balto tuk- bū s jā pā rsē ž as uz zilo vai jā ī rē kā taksi. Atgrieš anā s arī nav problē ma. Neviens no tuk-tuk vai taksometru vadī tā jiem neķ eras pie galvas un neceļ cenas, bet mazā k par 600 batiem viņ i neaizvedī s, starp citu, vairā k neprasa.
Esam bijuš i daudzā s ekskursijā s ne tikai pa Kwai upi, bet nā kamreiz noteikti tur braukš u. Ļ oti interesanta ekskursija uz Koh Chang ar braucienu ar ā trlaivu. Iesaku arī turp doties pastaigā pa dž ungļ iem uz ziloņ iem ar to vannoš anos. Daudz iespaidu.
Vē l viens padoms, ja vietē jie tirgotā ji vai meitenes kā dam iedos, vienkā rš i pasakiet "Meu" (kaut kas lī dzī gs mū su "fuck off") viņ i neapvainosies, bet arī vairs netraucē s.
Par cenā m. Protams, tie ir pieņ emami mū su tū ristiem, tač u tas attiecas tikai uz vietē jā m patē riņ a precē m. Taizemē par velti nevar nopirkt labas importa lietas. Ja tū res beigā s un Bangkokā atpū š aties, neiesaku taupī t naudu, lai tur taupī tu, Pataijā cenas gandrī z vienā das. Nu, Bangkokas Siam Faragon iepirkš anā s centrā cenas ir tā das paš as kā Kijevas un Maskavas veikaliņ os.
Vī rieš iem iesaku vietē jo alu Singa un Leo, tas maksā.2x lē tā k nekā Eiropas un garš o daudz labā k. Produktus un alkoholu labā k pirkt lielajos hipermā rketos, cenas diezgan pieņ emamas. Starp citu, mē s biež i ņ ē mā m lī dzi uz restorā nu alkoholu, samaksā jā m 500 batu sodu un mierī gi dzē rā m, tas izrā dī jā s lē tā k nekā pē rkot alkoholu restorā nā (ne lē tā k par 1000 batiem). Neiesaku izmantot mini bā ru istabā . Cenas "kož ". Es ļ oti iesaku ē st pie ielu tirgotā jiem, ļ oti garš ī gi un ļ oti lē ti, un starp citu, kā mums apliecinā ja visi gidi, tas ir ā rkā rtī gi droš i. Ietaupiet daudz naudas.
Nā kamreiz ieš u tikai uz jū ras smilš u saules viesnī cu un visiem viņ a padomiem. č au. Tiekamies Taizemē . Valera. Doņ ecka.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Garšaugu dārzs
Novērtējums 10.0
Taizeme, Pataja
Daba, iepirkšanās

Бутик-отель с большой зеленой парковой территорией. Построен в 2001 году, обновлен в 2016 году. Состоит из двухэтажных корпусов и вилл, оформленных в тайском стиле. Расположен вдали от города, на берегу моря, недалеко от парка Нонг Нуч. Предлагает эксклюзивное для Паттайи комфортабельное размещение в виллах. При заселении взимается депозит. Отель подходит для романтического отдыха пар и семей без маленьких детей.

Atrašanās vieta Расположен южнее города Паттайя, на берегу моря, на немноголюдном пляже Kletkaeo/Najomtien, на большой зеленой территории, в 22 км от центра ночных развлечений Паттайи — Walking Street (30 мин езды), в 138 км от аэропорта Бангкока Suvarnabhumi (1 час 40 мин), в 26 км от аэропорта U-Tapao (25 мин езды).
Pludmales apraksts Собственная зона общественного песчаного пляжа Kletkaeo/Najomtien. Пляжные полотенца — бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), room service (платно), компьютерный интеренет-уголок (бесплатно), 3 конференц-зала (на 30–120 чел), магазин сувениров, рестораны: 1 ресторан (Horizon Sea View — тайская и интернациональная кухня, часы работы: 07.00-23.00), 1 бар (Seaside), 1 открытый бассейн с джакузи (15x24 м, глуб.1.4 м; 07.00-20.00). Шаттл-бас в Паттайю (платно).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Открытый бассейн (5 х15 м, глуб.0.6 м; 07.00-20.00).
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Библиотека, каноэ (платно), пляжный волейбол (бесплатно), массаж (платно), водные виды спорта платно (на пляже, принадлежат 3-й компании).
  • džakuzi
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 55 номеров:

6 garden boutique (55 кв.м, 4 dbl/2 twin, макс.2+1 чел, вид на сад; 2эт.здание, 3 номера-1й эт; 3 номера-2й эт);

16 deluxe pavilion villa (120 кв.м, 8 dbl/8 twin, макс.2+1 чел, 4 кластера по 4 номера: 2 номера – 1й эт, 2 номера – 2й эт, вид на сад);

6 garden suite with jacuzzi (200 кв.м, двуспальная кровать, макс.2+1 чел, джакузи под открытом небом, вид на сад);

6 garden villa (80 кв.м, 3 dbl/3 twin, макс.2+1 чел, вид на сад);

15 pool villa suite (200 кв.м, двуспальная кровать, макс.2+1 чел, бассейн, вид на сад);

2 ocean front pool villa suite (150 кв.м, двуспальная кровать, макс.2+1 чел, спальня, гостиная, бассейн, вид на море);

3 2-bedroom suite (400 кв.м, 2 отдельные спальни, кровати dbl+twin, макс.4+2 чел, вид на сад);

1 2-bedroom ocean front (300 кв.м, 2 отдельные спальни, кровати dbl+twin, макс.4+2 чел, вид на море).

Istabās

Кондиционер, телевизор, DVD-проигрыватель (Deluxe Pavilion, Garden Suite with Jacuzzi, Pool Villa Suite), IDD-телефон (платно), Wi-Fi (бесплатно), радио, сейф (бесплатно), письменный стол, мини-бар (платно), 2 бут.воды ежедневно бесплатно, набор для приготовления чая/кофе (бесплатно), душ и ванна (с туалетными принадлежностями), фен, халаты и тапочки, джакузи (garden suite with jacuzzi), частный бассейн (pool villa suite, ocean front pool villa suite), утюг и гладильная доска (по запросу), терраса/балкон, уборка номера: ежедневно, room service: платно.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts  FREE 
  • balkons/terase
  • džakuzi (ne visās istabās)
  • peldbaseins (ne visās istabās)
Adrese 78/4 M.8 Sukhumwit K.M. 163 Nachomtien, Sattathip, Chonburi 20250, Thailand.
Tālruņi: Tel: +66 38-238654-8
Mobile: +66 86-3409914-15
Fax: +66 38-235611
Tīmekļa vietne: Sea Sand Sun Resort & Villas
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. В отеле есть водные развлечения. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).