Sawasdee Siam Hotel 3*– Atsauksmes

19
Novērtējums 5.310
№92 viesnīcas reitingā Pataja
3.9 Numurs
4.4 apkalpošana
4.3 Tīrība
4.4 Uzturs
4.6 Infrastruktūra
Lielākā viesnīca no Sawasdee ķēdes Pataijā, vienīgā ar savu baseinu. Atvērts 2002. gadā, renovēts 2017. gadā (ieskaitot telpas). Sastāv no vienas 9 stāvu ēkas bez balkoniem. Viesnīca atrodas aktīvā tūrisma rajonā, Soi Bukhao ielā, kas ir slavena ar lētiem pakalpojumiem - ar daudziem bāriem, masāžas saloniem, veikaliem apkārt. Reģistrēšanās laikā ir jāiemaksā depozīts. Viesnīca ir piemērota āra aktivitātēm.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca ir veca, nav balkonu. Atrodas centrā . Mū zikas ā muri lī dz 2 naktī . Miegs nav iespē jams. Teritorija pie viesnī cas, ap ceļ u. Ā rzemnieki ar noslē pumiem iet uz baseinu peldē ties un ar viņ iem iet uz ē damistabu pē c naudas, kaut kā ds bardaks. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir veca, nav balkonu. Atrodas centrā . Mū zikas ā muri lī dz 2 naktī . Miegs nav iespē jams. Teritorija pie viesnī cas, ap ceļ u. Ā rzemnieki ar noslē pumiem iet uz baseinu peldē ties un ar viņ iem iet uz ē damistabu pē c naudas, kaut kā ds bardaks. Ē damistabā galdi ir pā rklā ti ar eļ ļ as lupatā m (bē rnu gultasveļ a). Viņ i barojas normā li. Istaba tiek uzkopta katru dienu. Viens dvielis. Ir siltuma lielgabals un fē ns. Gultas ir neē rtas, ļ oti zemas un vecas, laiks mainī ties. Kaut kur stā vos tie mainī jā s. Š ī viesnī ca tika sadalī ta pē c fartū nas. Ir daudz labā kas 3 zvaigž ņ u viesnī cas, es neieteiktu š o viesnī cu. Ap viesnī cu ir bā ri ar lady boy.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар plaika
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2018. gada janvā rī . Viesnī ca atrodas ļ oti trokš ņ ainā rajonā . Nav iespē jams aizmigt pirms 3 naktī . jo blakus ceļ š un visas nakts kafejnī cas ar skaļ u mū ziku un transvestī tiem apkā rt. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2018. gada janvā rī . Viesnī ca atrodas ļ oti trokš ņ ainā rajonā . Nav iespē jams aizmigt pirms 3 naktī . jo blakus ceļ š un visas nakts kafejnī cas ar skaļ u mū ziku un transvestī tiem apkā rt. Ceļ malas baseins. Viesnī cā un baseinā ir atļ auts ienest taeks un shemales, kā arī ar tiem peldē ties. Ar bē rniem š eit vispā r nevajadzē tu nā kt. Balkonu nav, nav kur ž ā vē ties. Apkalpoš ana ir tik tā da, tā pat kā ē diens. Ē damistabas galdi ir briesmī gi, visi lipī gi. Mē s vairs nebrauksim uz š o viesnī cu.
аватар zorova_m
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Biļ eti iegā dā jā mies caur Fortuna sistē mu. Sanā ksmē gan viesnī cas nosaukums neko neizteica, tač u priecē ja fakts, ka tā atradā s centrā . Esam ieraduš ies. Apmetā s. Mani š okē ja viesnī cas krā sa, tad vē l . … Tomēr ▾ Biļ eti iegā dā jā mies caur Fortuna sistē mu. Sanā ksmē gan viesnī cas nosaukums neko neizteica, tač u priecē ja fakts, ka tā atradā s centrā . Esam ieraduš ies. Apmetā s. Mani š okē ja viesnī cas krā sa, tad vē l . . hostelis, duš a, tualete kopā un ne ar ko neš ķ irti, nav balkona. Domas galvā , gribu mā jā s!
Nā kamā diena: siltas, saulainas, lieliskas brokastis, un istabā sē dē t negrasī jā mies, viss ir rokas stiepiena attā lumā (tirgus, festivā ls, pastaiga lī dz jū rai, bet tas ir labi). Viņ i katru dienu tī ra, maina gultas veļ u, dvieļ us katru dienu, ieliek ū deni, televizoru, ledusskapi, gaisa kondicionieri, glā zes, tē jkannu, fē nu, ziepes un ž eleju. Nekā das zā dzī bas. Personā ls ir draudzī gs un smaidī gs. Mū zika un smiekli no ielas netraucē ja. Mē s lieliski atpū tā mies. Personā ls iekaroja ar patiesi sirsnī giem smaidiem.
Ja neesat izvē lī gs, tad š ī budž eta kategorijas viesnī ca ir paredzē ta jums.
Personī gi es nevē los viesnī cu nomalē . Es atkal esmu Sawasdee Siam.
аватар belikhov
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Lieliska budž eta viesnī ca. Ideā la vieta, ja vē laties pē c iespē jas vairā k izjust krā su. Jū ra ir netā lu, lai gan pludmale ir taksebeshny. Netā lu no Walking Street un ostas, no kuras jū s varat peldē t uz Koh Lan par santī mu. Visur, kur var staigā t, atš ķ irī bā no Dž omtiena. … Tomēr ▾ Lieliska budž eta viesnī ca. Ideā la vieta, ja vē laties pē c iespē jas vairā k izjust krā su. Jū ra ir netā lu, lai gan pludmale ir taksebeshny. Netā lu no Walking Street un ostas, no kuras jū s varat peldē t uz Koh Lan par santī mu. Visur, kur var staigā t, atš ķ irī bā no Dž omtiena. Vafele ir bezmaksas un ā tra. Tī rī š ana notiek regulā ri. Dzī voklis strā dā ja.
Brokastis ir labas. Plaš i pā rstā vē ta gan taju virtuve, gan klasiskā Eiropas virtuve. Jā saprot, ka Taizemē tā s paš as desas un olas, produkti ir dā rgi un tas nozī mē , ka viesnī ca izrā da lielu cieņ u pret saviem viesiem, plaš i nodroš inot ierasto ē dienu. Daudzi to uzskatī ja par mī nusu, to nesaprotot. Baseins ir norobež ots no ielas, bet tiek slē gts nedaudz agri. Suhpay izbraukš anas laikā ir jā pieprasa iepriekš , pretē jā gadī jumā jū s to nesaņ emsit.
Вид из окна.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s ar vī ru atpū tā mies Pataijā.2013. gada maijā . Kad izlasī ju pirmo atsauksmi - "Viesnī ca ir sū di", gandrī z izplū du asarā s, jo bijā m jau samaksā juš i par biļ etē m. Ī sā k sakot, dziļ i violeta viesnī ca, kas izcē lā s uz citu ē ku fona un bija viegli atrodama. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru atpū tā mies Pataijā.2013. gada maijā . Kad izlasī ju pirmo atsauksmi - "Viesnī ca ir sū di", gandrī z izplū du asarā s, jo bijā m jau samaksā juš i par biļ etē m. Ī sā k sakot, dziļ i violeta viesnī ca, kas izcē lā s uz citu ē ku fona un bija viegli atrodama. Reģ istrē joties iedeva 1000 batus, (ja kaut ko salauzī s, tad atvilks), naudas maiņ as punkts pie viesnī cas, kurss lielisks, tur mainī jā m naudu uz visu atvaļ inā jumu. Bet noteikti saglabā jiet to papī ra lapu, ko viņ i iedos, un, ja ar jums viss bija kā rtī bā , nauda jums tiks atgriezta. Istaba jauka, tī ra, gaisa kondicionieris jaudī gs. Gultas veļ a tika mainī ta katru dienu. Brokastis tā s paš as, bet garš ī gas, un 13 dienas nebiju nogurusi. Daudz augļ u, grauzdiņ i, kafija, sulas, tē ja, rī si, desiņ as, olas, dā rzeņ i, forš i. Netā lu no viesnī cas atrodas peldbaseins, atvē rts lī dz 8, atvē rta kafejnī ca, bā rs ar kokteiļ iem. Blakus tirgus PĀ RTIKA UN APĢ Ē RBS. Ir arī.7eleven veikals. Pludmales ielu sasniedzā m 15-20 minū tē s, absurds, un blakus Festivā la centram mums bija ļ oti ē rti staigā t. Un domā ju, ka ņ emsim š o viesnī cu vē lreiz, kā pē c pā rmaksā t. Jā , esam redzē juš i forš as viesnī cas, bagā tas un forš as, BET TĀ S IR TĀ DĀ Ā PĒ , GODĪ GI! tā tad, puiš i, ietaupī tā nauda ir nopelnī ta! ! Veiksmi!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар amelchenkova
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Braucā m ar draugiem......Ierodoties iekā rtojā mies, tas ir, 11.00 mū s sirsnī gi sagaidī ja! Numuriņ š nav slikts, bet uzkopš ana nav ī paš i laba! Galvenais viesnī cas pluss ir tas, ka tā atrodas Pattajas centrā un pastaigas attā lumā no pastaigu vietas. … Tomēr ▾ Braucā m ar draugiem......Ierodoties iekā rtojā mies, tas ir, 11.00 mū s sirsnī gi sagaidī ja! Numuriņ š nav slikts, bet uzkopš ana nav ī paš i laba! Galvenais viesnī cas pluss ir tas, ka tā atrodas Pattajas centrā un pastaigas attā lumā no pastaigu vietas....Viesnī ca ir piemē rota jaunā m kompā nijā m, kuras to nedara. plā no pasē dē t istabā.... Nav sliktas kafijas - var paē st garš ī gi un nedā rgi, kafejnī cas darbinieki vienmē r pateiks ko labā k nogarš ot. Viesnī cas restorā ns negatavo ļ oti labi, brokastis vienmuļ as, bet nemaz nav sliktas. Varu dot padomu....Pataijā izturieties pret visu vairā k un nevajag salī dzinā t brī vdienas Turcijā , Ē ģ iptē ar brī vdienā m Taizemē . Lai jaukas brī vdienas........... .
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Š is murgs atrodas uz sao backao ielas. Viesnī ca ir bijuš ais hostelis. Istaba ir sagrauta, nav vannas. Duš a ar nelielu izlietni un tualete. Kondicionieris darbojā s katru otro reizi, aukstā rež ī mā . Sakarā ar augsts mitrums, lietas kaltē tas vairā kas dienas. … Tomēr ▾ Š is murgs atrodas uz sao backao ielas. Viesnī ca ir bijuš ais hostelis. Istaba ir sagrauta, nav vannas. Duš a ar nelielu izlietni un tualete. Kondicionieris darbojā s katru otro reizi, aukstā rež ī mā . Sakarā ar augsts mitrums, lietas kaltē tas vairā kas dienas. lietas no seifa istabā . Pa logu skats vai nu izgā ztuve vai prostitū tas. Wi-Fi maksā.55bahti-viena stunda. Ir neliels baseins, ar skatu uz ceļ u un prostitū tas. "Restorā ns" kafija un tē ja pretī gs ē diens kā ubagi. nesaprot angliski par krievu valodu pat nav vē rts domā t. Gaismas periodiski izslē dzas katru dienu. Lifti iestrē gst, pie mums tā gadī jies tikai pā ris reizes un pē c citu nelaimī go tū ristu teiktā , tas viņ iem gadī jies ne reizi vien. Pē c baseina apmeklē juma gaiš matainā s tū ristes kļ uva zaļ as. viens "GOVNOOTEL" neredz faktu ka staigā t ir tikai nakts un visa diena !!!!! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар svetochka.art
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Sveiki visiem! Vē los padalī ties iespaidos par pā rē jo. Atgriež oties mā jā s, tū risma kompā nija mums paskaidroja, ka nav jē gas ņ emt dā rgu viesnī cu, jo mē s tajā praktiski nepaliksim. Protams, fotogrā fijā s viesnī ca izskatā s daudz pieklā jī gā k. … Tomēr ▾ Sveiki visiem! Vē los padalī ties iespaidos par pā rē jo. Atgriež oties mā jā s, tū risma kompā nija mums paskaidroja, ka nav jē gas ņ emt dā rgu viesnī cu, jo mē s tajā praktiski nepaliksim. Protams, fotogrā fijā s viesnī ca izskatā s daudz pieklā jī gā k. Mē s gaidī jā m, ka viņ š bū s pieticī gs, bet tā...kad es viņ u ieraudzī ju, biju nedaudz š okē ta. Patieš ā m, istabas ir mazas un tumš as, mē beles ir vecas, dvieļ i un gultas veļ a ir mitra. Iespē jams, pā rē jo izglā ba tas, ka ieradā mies lielā jautrā kompā nijā . Viesnī cu vienkā rš i neievē roja. Viesnī ca atrodas pilsē tas centrā . No vienas puses, tas ir tuvu infrastruktū rai, no otras puses, tas atrodas blakus Taizemes bā riem, kur ir ļ oti trokš ņ ains, ir daudz veco eiropieš u, transvestī tu un trokš ņ ainu taizemieš u. Blakus ir kafejnī ca, kur var paē st. Vakaros no ratiem tiek pā rdotas zivis, garneles un mī dijas. Jū s varat arī iegā dā ties augļ us, garš ī gus un lē tus. Blakus ir liels iepirkš anā s centrs ar visdaž ā dā kajā m lietā m. Shuttle tuk tuks par 10 batiem, bet mē s staigā jā m vairā k. Valū tas maiņ a netā lu no viesnī cas, ļ oti ē rti. Par brokastī m nesū dzos. . Istabā viņ i pavadī ja tikai nakti, visas vē rtī gā s mantas, izejot no istabas, paņ ē ma lī dzi, neko neatstā ja, jo bija zā dzī bu gadī jumi. Reģ istrē š anā s laikā pā rbaudiet mini bā ru. Pataijā nav kur peldē ties, devā mies uz Koh Lan. Visvairā k man patika Thien pludmale, nedaudz mazā k nekā Same. Pē c divu dienu pastaigas Pataijā nolē mā m apmeklē t ekskursijas. Operatoram ir pilnī ga š ķ irš anā s, un cenas ir pā rā k augstas. Bezmaksas ekskursijā nedevā mies, pē c citu tū ristu stā stiem uz daž iem veikaliem viņ us ved ar uzpū stā m cenā m. Draugi, kuri atpū tā s Taizemē , ieteica Aleksandram sazinā ties ar Niku Turu Pataju. Lielisks ceļ ojums uz Kwai upi (2 dienas) un Koh Chang salu (2 dienas). Turklā t viesnī cas, kurā s mē s nakš ņ ojā m, bija daudz labā kas nekā mū sē jā s. Vē l viena lieliska ekskursija ir jū ras safari. Paldies Aleksandram par palī dzī bu un noderī go informā ciju. Iesaku sazinā ties ar Nika Tour (tel. 08.112-88-16. ) Iespaidu no Taizemes ir daudz, un arī pozitī vi, bet rezumē š u...viesnī ca nepretencioziem, aktī viem ceļ otā jiem. Š ī viesnī ca noteikti nav piemē rota klusu ģ imenes brī vdienu cienī tā jiem.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s zinā jā m, ka tas ir ekonomisks risinā jums, bet ne tik daudz! ! ! Visas š ī s fotogrā fijas neatspoguļ o visu ī stenī bā esoš o netī rī bu. Vannas istaba un tualete, kā saka vienā pudelē . Nav aizkara, nav paplā tes, pē c duš as nav iespē jams aiziet uz tualeti - viss apkā rt ir mitrs (tualetes pods, tualetes papī rs). … Tomēr ▾ Mē s zinā jā m, ka tas ir ekonomisks risinā jums, bet ne tik daudz! ! ! Visas š ī s fotogrā fijas neatspoguļ o visu ī stenī bā esoš o netī rī bu. Vannas istaba un tualete, kā saka vienā pudelē . Nav aizkara, nav paplā tes, pē c duš as nav iespē jams aiziet uz tualeti - viss apkā rt ir mitrs (tualetes pods, tualetes papī rs). Istabā un tualetē nav neviena ā ķ a vai neļ ķ es, kur pakā rt dvieli vai drē bes. Gaisa kondicionē tā js darbojas tā , ka š ķ iet, ka jū s pastā vī gi lidojat lidmaš ī nā . Tī rī š ana ir atseviš ķ s jautā jums. Viņ i nezina, kas ir spainis un lupata. 2 nedē ļ as ne reizi nemazgā jā m grī du, netī rī jā m tualeti un izlietni. Viņ i dod vienu dvieli gan rokā m, gan kā jā m, kā arī duš ai. Es notraipī ju dvieli ar sulu, tā pē c izrakstī š anā s laikā no manis kā sabojā tu tika atņ emti 300 rubļ i. Restorā nu, kurā brokastojā m, sazvanī t nav iespē jams. Divas nedē ļ as ir vienā das: ceptas olas, desiņ as, rī si, maize, sviests un ievā rī jums (nevar ņ emt, jo viss lapsenē s). Viss ir auksts un ass. Lī dz brokastu beigā m tika atnesti gurķ i un tomā ti. Baseins nepavisam nav tā ds kā attē lā (6 * 6) ir atvē rts no 08:00 lī dz 20:00. Lī dz 08:30 visi sauļ oš anā s krē sli jau ir aizņ emti. Peldē ties brauc arī tū risti no citā m viesnī cā m, dvieļ us aiztikt nemaz negribas. Viņ iem nav atļ auts ņ emt lī dzi savus dzē rienus. Sauļ oš anā s krē sli, krē sli, galdi š ausmī gā stā voklī . Viena viesnī cas puse iet uz bū vlaukumu, tā pē c nekad nebija garlaicī gi. Smaidī š anas un draudzī guma pret viesnī cas darbiniekiem jē dzieniem nav nekā kopī ga. Kad braucā m ekskursijā s, pasū tī jā m sausā s devas, tā pē c kaunē jā mies to atvē rt citu tū ristu priekš ā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Kopē jais iespaids It kā bū tu iekritis tā lajā stagnē još ajos 80. gados: nobruž ā ta ē kas fasā de, ar izpostī tiem neī stu balkonu ž ogiem, slikti apmestas koridori, kas nokrā soti ar zaļ u eļ ļ as krā su, treš ajā stā vā (citos neesmu bijis ) virs lifta ir lampas - priekš ē jie lukturi no motocikla, pretī nobruž ā ts dī vā ns . … Tomēr ▾ Kopē jais iespaids It kā bū tu iekritis tā lajā stagnē još ajos 80. gados: nobruž ā ta ē kas fasā de, ar izpostī tiem neī stu balkonu ž ogiem, slikti apmestas koridori, kas nokrā soti ar zaļ u eļ ļ as krā su, treš ajā stā vā (citos neesmu bijis ) virs lifta ir lampas - priekš ē jie lukturi no motocikla, pretī nobruž ā ts dī vā ns . Istabas Mē beles un interjers ir slikts, no tiem paš iem 70-80 gadiem. Sienas ilgi nekrā sotas, vadi ā rā , tranzistoru televizors, termoss ar elektrisko apkuri, kas negribē ja vā rī ties. Trauki – nekas cits kā glā zes. Uz griestiem ir milzī gs dzeltens plankums - noplū de no augš ē jā stā va. Vannas istaba - duš a un tualete ir atdalī tas ar apmali un aizkaru. Izlietnes jaucē jkrā nā nav karstā ū dens. Ū deni duš ā silda ar elektrī bu, to var noņ emt no sienas un ielikt izlietnē , lai nomazgā tos un noskū tos. Ū dens slikti notek, mazgā joties duš ā stā vi peļ ķ ē un ieelpo smaku no kanalizā cijas. Ē dieni Tā sauktais restorā ns ir atvē rta veranda ar brū niem bē rnu eļ ļ as lupatiņ iem klā tiem galdiem un Vī nes tipa krē sliem, uz kuriem guļ vietē jie kaķ i. . Brokastī s - rī su zupa ar retiem maltā s gaļ as ieslē gumiem, bez garš as, smarž as un sā ls; nesā lī ti lipī gi rī si; nesaprotams sautē jums - vā rī ts dā rzeņ u, garš augu un retu gaļ as gabalu maisī jums ir ļ oti pikants; indī gas dzeltenā s sojas desiņ as, olu kultenis. Svaigi dā rzeņ i tika pasniegti stundu pē c š ī ē dinā š anas punkta atvē rš anas vai pat vē lā k. Desertā divu veidu ievā rī jums, kas cieš i pā rklā ts ar vietē jiem kukaiņ iem (muš ā m vai bitē m - tas nav skaidrs), no cepš anas - maize. Dzer tē ju, kafiju, pienu (ļ oti garš ī gi), atdzesē tu mā kslī go dzē rienu. Augļ i - arbū zs, ananā ss. No visa iepriekš minē tā ņ ē mu tikai olu kulteni, pienu un ananā sus. Personā ls un serviss Reģ istrē joties viņ i ņ em 1000 batus, kurus viņ i visos iespē jamos veidos cenš as neatgriezt. Ledusskapī ir dzē rieni, kas ir 2-3 reizes dā rgā ki nekā tuvē jā veikalā . Ja jū s nepā rbaudī sit, viņ i var segt jū su izmaksas. Izrakstoties mē ģ inā ja mū s piespiest maksā t par pusdienā m istabā , kuru mē s nepasū tī jā m. Vienā eksemplā rā izdotajam dvielim jā paliek neskartam - bijā m spiesti mazgā t, jo ielika traipu, citā di sods! Tradicionā lie taju smaidi ir viltus. Tie parā dā s, kad tu dod. Kad jū s kaut ko lū dzat, viņ i pazū d kopā ar visu valodu zinā š anā m, izņ emot taju valodu. Jū s pastā vī gi jū tat spiedienu, ko rada pavadoņ i, kas darbojas kā pā rraugi. Biju liecinieks, kad sievietei tika atņ emts pā rā k daudz desas, aizliegts ieiet ē damzā les teritorijā ar saviem ē dieniem un dzē rieniem. Ja jū s izgā jā t no ē damistabas un pē kš ņ i gribē jā t izdzert glā zi ū dens, viņ i jū s nelaida atpakaļ . Tie visi, protams, ir sī kumi, tač u tie ir pastā vī gi un tā pē c noslogo un kairina. Viesnī cas teritorija un daba Slikti asfaltē ts ielā ps viesnī cas priekš ā , kur iebrauc transports un ovā las formas baseins aptuveni 6-10m diametrā . Baseinam ir bā rs. Peldbaseins ir atvē rts no pulksten 8 lī dz 22. Ir aptuveni 15 sauļ oš anā s krē sli, no kuriem daž i nav kā rtī bā . Baseinā dodieties no kaimiņ u viesnī cā m, kur tā trū kst. Ap baseinu aug palmas. Vecā ka gadagā juma eiropieš i uz baseinu ved lī dzi meitenes (zē nus), tač u aizliegts ienest lī dzi dzē rienus un ē dienu. Tos paņ em lī dzi pie ieejas vai nekaunī gi nogrā bj no galda, ja nē sā somā . Viesnī cas aizmugurē bū vgruž u kaudzes. Kopsavilkums Es nesū dzos. Esmu apmierinā ta. Pateicoties š ai viesnī cai, es apmeklē ju eksotisku valsti un ceļ oju atpakaļ laikā - jaunī bā uz PSRS! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Garšaugu dārzs
Novērtējums 10.0
Taizeme, Pataja
Daba, iepirkšanās

Самый большой отель из сети Sawasdee в Паттайе, единственный со своим бассейном. Был открыт в 2002 году, обновлен в 2017 году (включая номера). Состоит из одного 9-этажного здания без балконов. Отель расположен в активной турзоне, на известной недорогими услугами улице Сои Букхао — с множеством баров, массажных салонов, магазинов вокруг. При заселении взимается депозит. Отель подходит для активного отдыха.

Atrašanās vieta Расположен в центре города Паттайя, недалеко от крупного торгово-развлекательного центра Central Festival (600 м, 7 мин ходьбы), в 1,6 км от центра ночных развлечений Паттайи — Walking Street (17 минут ходьбы/4 мин езды), в 123 км от аэропорта Бангкока Suvarnabhumi (1 час 30 минут), в 43 км от аэропорта U-Tapao (45 минут езды).
Pludmales apraksts Пляж в 700 метрах от отеля (8 минут ходьбы). Пляжных полотенец нет.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, факс/ ксерокопирование, экскурсионное бюро, интернет-уголок с 2 компьютерами (платно), конференц-зал (на 10-15 человек), room service: с 07:00 до 23:00, ресторан-бар Sunset (тайская, международная кухни, 07.00-18.00, снаружи помещения), открытый бассейн (6 х 8 х 1.5м, 08.00-18.00).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši  FREE 
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Открытый бассейн (5 х 1 х 0.5 м, 08.00-18.00).
  • bērnu peldbaseins
Izklaide un sports Библиотека.
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 180 номеров:

135 standard (30 кв.м, 112 dbl/23 twin, макс. 2+1 чел, 2-9 эт, вид на город/бассейн);

45 superior (30 кв.м, 31 dbl/14 twin, макс. 2+1 чел, 3-8 эт, вид на город/бассейн).

Istabās

Кондиционер, телевизор, кабельное ТВ, телефон, Wi-Fi (бесплатно), мини-холодильник, сейф — на ресепшен (бесплатно), 2 небольшие бут.воды ежедневно бесплатно, электрочайник (кроме standard), душ (с туалетными принадлежностями: пакетики шампуня, небольшое мыло), фен (кроме standard). Ежедневная уборка, смена постельного белья: 3 раза в неделю, room service: с 07:00 до 23:00.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • ledusskapis
Adrese 524/26 Moo 10, Soi Honey Inn, Pattaya 2-nd Road, Pattaya, Chonbury, Thailand
Tālruņi: Tel: 033-048-321, 033-048-322
Fax: +66 038-048-323
Tīmekļa vietne: Sawasdee Siam Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.