Viesnīca ir neliela zaļa oāze Pataijā

Rakstīts: 15 maijā 2018
Ceļošanas laiks: 26 aprīlis — 6 maijā 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Pataijā jau treš o reizi viesnī ca ir ļ oti zaļ a nomalē un klusumā pē c vē lē š anā s.
Ē diens izcils (tik lielu izvē li vē l nebiju redzē jusi - vismaz 5 veidu augļ i, gaļ a, zupas, salā ti, izcirtņ i - viss ļ oti garš ī gi un apmierinoš i). Viesmī ļ i cenš as ā tri sakopt un atnest dzē rienus, smaida un cenš as izpatikt. Wi-Fi viesnī cā visur ir bezmaksas, pludmalē gandrī z nesasniedz.
Reģ istrē š anā s un apkalpoš ana viesnī cā ļ oti pieklā jī ga, visu cenš as atrisinā t uzreiz. Viesnī cā ieradā mies no rī ta 8, check-in pē c 1.00, bet izdarī jā m visu iespē jamo un iekā rtojā mies 1.30, lai gan viņ iem tas nebija pienā kuma.

Istabas skaistas, lielas, 2 gultas lielas un ē rtas, vannasistaba ļ oti patika ar komfortu un iepriecinā ja duš as kabī ne - liela, ē rta, labi notek ū dens, neiztecē t no kabī nes. Visā di daž ā di vannasistabas aksesuā ri, bet es to neizmantoju, jo vienmē r nē sā ju lī dzi, jo ir alerģ ija pret daudziem tualetes piederumiem (bet tā s ir manas personī gā s problē mas), bet draugi no blakus istabas izmantoja un bija apmierinā ti ar visu.
Peldbaseini - 2 gab - tī ri, ū dens nedod balinā tā ju, peldē jā mies ar prieku))))
Teritorija Ļ OTI zaļ a, kopta, putni dzied, tauriņ i lido, vā veres lē kā un cī nā s, ziedu smarž a, pat nespē ju noticē t, ka tas viss ir Pataijā .
Uzreiz rakstī š u, ka apskats nav pē c pasū tī juma! Man tas vienkā rš i ļ oti patika, un es vē los padalī ties ar jums, varbū t mans pā rskats kā dam noderē s)
Iekļ uvā m lietū un bija ļ oti smacī gs (pirmo reizi nokļ uvu tā dā smacī bā , teikš u uzreiz, bija ļ oti smacī gs), lija gandrī z visu dienu, bet peldē jā mies, gā jā m, devā mies ekskursijā s.
Jū ra pie viesnī cas uzreiz pateiks, NE Ļ OTI! Ebb, paisums, labi, netī rs. Mē s reizē m nopeldē jā mies un ī paš i netraucē jā m. Devā mies atpū sties, masā ž as OBLIGĀ TAS, ē st jū ras veltes un apskatī t Taizemi - ko dabū jā m))))))
Ķ ī nieš i nemitī gi apstā jas uz 1 dienu un aizbrauc, bet viņ i netraucē ja, tikai mū su pē dē jā vakarā daudzi no kaut kurienes brauca, bet tas joprojā m nebija stresa.
Aizbraucā m uz masā ž u uz tuvē jo Botani viesnī cu (agrā k tajā atpū tā mies, laba viesnī ca, bet Ravindra daudz labā ka).
Vienreiz gā jā m ē st uz Goš u (normā li), un pā rē jo laiku kafejnī cā tieš i pretī Goš ai (starp viņ iem ir augļ u tirgus), tur liela ģ imene uztur kafejnī cu, viss vienmē r garš ī gi, bez problē mā m vē deram.

Mē s devā mies pie Ambassador iepirkties, un netā lu gar ceļ u ir veikali un tirgi.
Viss par viesnī cu))), un tagad par tū roperatoru CORAL TRAVEL !!!! !
Mē s devā mies no viņ iem par Koh Chang uz viesnī cu Emireld 5+ (varbū t ne gluž i precī zu nosaukumu, es neatceros)
Ceļ š noteikti ir smags, bet koraļ ļ iem ir visneē rtā kie mikroautobusi, ļ oti š aurs, sabā zt 10 cilvē kus mugurā pretī , tiem kas sē ž priekš ā vē l labi, aizmugurē stipri kratā s - protams, 5h ceļ ā ir grū ti izturē t.
Viesnī ca ļ oti laba, skaista, numuriņ i izcili, bet esiet gatavi, ka tiksiet novietoti sliktā kajā pusē , jo atbraucā t uz 1-2 naktī m. Nebijā m sarū gtinā ti, jo nenā cā m sē dē t istabā uz balkona.
Par ē dienu - gids, pē rkot ekskursiju, iedeva info, ka ē diens ir pilna pansija bufete, bet NĒ !!! ! ! Ē dinā š ana stingri laikā ! Visi, kas bija atvesti grupā , tika sē dinā ti pie gara galda un katram tika dota zupa, rī si, kaut kā da pā rcepta zivs, gabaliņ š ananā sa, gabaliņ š arbū za un tē ja, kafija. Mē ģ inā ja bļ austī ties, ka esam apmā nī ti, bet tas ir bezjē dzī gi, vienī gais, ko vē lā k brokastī s nomainī ja uz zviedru galdu, vismaz ē da normā li, vakariņ as arī tika pasniegtas porcijā s un katrs ē diens atseviš ķ i - ē d salā tus, tad kad tu ē d to viņ i atnesī s tikai gaļ u (sauso vistu) tu sē di un aizrijies ar sauso pā rtiku, nu tad mikrodeserts! Koraļ s taupa uz tevis, cik var, sarunā jas ar viesnī cu, it kā esi paē dis, bet kā un ar ko.

Mū s atveda ar 2 mikroautobusiem - kopā.20 cilvē ki un sē dē jā m pie kopī ga gara galda, nu, š ī arī nav strū klaka, mē s atbraucā m atpū sties ar ģ imeni, parunā ties un atpū sties vakariņ ā s vai pusdienā s, nē , man ir sē di un skaties uz pilnī gi sveš iem cilvē kiem, nu tas ir kā bars savā kts, ganī ts un ē d kaudzē . Tiesa, pē c mū su dumpjiem mū s pā rstā dī ja atseviš ķ i un ē diens š ķ ita ē damā ks.
Un nesaki neko koraļ ļ u ceļ vež iem, viņ iem ar visu nav nekā da sakara, viņ i nevienu nemaldina, un visam tā ir jā bū t, viņ i atspē ko, atmasko, ka neapmierinā tī ba esi tu. Es sen neesmu ceļ ojis ar Coral un vairs nebraukš u,
Bet teikš u, ka patika pati sala, patika arī viesnī ca un teritorija. Un mē s paš i devā mies uz ū denskritumu (noķ ē rā m taksi 50 bati vienā virzienā no cilvē ka) un viņ š arī mū s sagaidī ja, jo taksi nav kur noķ ert. Izgā jā m pa zī mē m cauri dž ungļ iem, atbraucā m, un neviena tur nebija, klusums, skaistums, nopeldē jā mies, bildē jā mies un ļ oti jautri pavadī jā m. ! Es ļ oti iesaku!
Nu tad mū s atkal gaidī ja grū ts ceļ š atpakaļ , atkal neē rti Koral miniveni un klusais gids, kurš neko nestā stī ja par salu! Teztour veda cilvē kus normā los minivenos, tū risti teica, ka viņ iem visu ceļ u kaut ko stā stī ja, nu, tu izvē lies vai braukt ekskursijā s ar Coral.
Mē s ar Coral pirmajā dienā devā mies bezmaksas ekskursijā - templis kalnā , tad viņ i ielika 5 veikalus (tas ir tikai 4 stundu veikali) un akmeņ u, krokodilu, ziloņ u parku - protams, viņ i nogura beigas un ne visi sasniedza pē dē jo ekskursiju. Bet sū dzī bu nav - ekskursija ir bezmaksas)))
Viesnī ca ir Ļ OTI ieteicama!!! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu