Jautājums par viesnīca Ravindra Beach Resort & Spa 4*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
30 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
laikapstākļi decembrī, jūra, ēdieni ārpus viesnīcas
Ceļojam ar bērnu 5 gadi 30. novembrī. Kādi ir parastie laikapstākļi šajā gadalaikā? Kur var pusdienot un vakariņot ar bērnu? Vai jūs varat peldēties jūrā? Viņi raksta netīri un ir daudz medūzu. Paldies visiem, kas var atbildēt.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
2 abonents  • prasīja 2013-11-0510 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  1
аватар Amir1
mums vienmēr ir gandrīz vienādi laikapstākļi. Pa dienu +33, naktī +29. Dažkārt ir 30 minūšu pērkona negaiss. Tie samazina gaisa temperatūru par 3-4 grādiem. Bet decembrī tie diez vai būs.
Jūsu viesnīca atrodas tālu no pilsētas, bet es neieteiktu peldēties jūrā, lai gan daudzi peld. Jums jādodas uz Koh Lanu, lai peldētu, un šim nolūkam jums jādodas uz pilsētu vai jādzīvo netālu no piestātnes. Vai arī dodieties uz ekskursijām, kas ietver brīvdienas pludmalē. Tieši tā dara visi.
Viesnīcas tuvumā nav lētu ēdienu. Bet netālu atrodas viesnīca Ambassador, kurai pretī ir daudz iespēju kafejnīcām ar ēdienu. Bet cenas tur ir pusotru reizi augstākas nekā pilsētā, lai gan tās ir 3 reizes zemākas nekā Maskavā.
Ja nepieciešams, piesakiet tikšanos ar mums savā viesnīcā, mēs visam pielāgosimies un palīdzēsim visā. Mūsu palīdzība mūsu tūristiem, kā vienmēr, ir bez maksas.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ravindra Beach Resort & Spa 4*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl