ļoti laba viesnīca

Rakstīts: 12 oktobris 2012
Ceļošanas laiks: 17 — 31 marta 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 6.0
viesnī ca ir maza, sastā v no 2 stā vu mā jā m ar 2 istabā m. 1 apakš ā un 1 augš pusē . Numuros ir virtuvī te, duš a, dalī tā sistē ma, griestu ventilators, dī vā ns, divguļ amā gulta, plazma, fē ns, telefons. Katru dienu katram bez maksas tiek nodroš inā ta ū dens pudele, virs jumta tiek izdalī ti pludmales dvieļ i. Tī rī š ana katru dienu. Teritorijā ir 2 peldbaseini, bē rnu vienā ir ž iromasā ž as, tā dziļ ums ir pieklā jī gs. nevis varde. Apkā rt pieauguš ajam ir wi-fi, viņ š arī ķ eras restorā na atvē rtajā daļ ā . Ir publiskais dators, bet tastatū ra ir angļ u-taju valodā . teritorijā ir daudz zaļ umu, tikai paradī zes dā rzs. Vā veres lec pa palmā m.
Pludmale ir privā ta (publisks), pludmalē ir arī dvieļ i.
Viesnī ca atrodas 1. lī nijā Jomtienas pludmales dienvidu daļ ā . Viesnī ca nav pieejama ar sabiedrisko transportu. bet ir bezmaksas tuk tuk, kas aizvedī s uz brauktuvi. No viesnī cas ir 2 izejas: promenā de, kas pa dienu ir aizliegta, ved uz veikalu "7-11" un vē l viena, uz augš ē jo ielu, tiek izbraukta tieš i pa dienu.

Viesnī cā ir ļ oti laba virtuve. Tas ir milzī gs nopelns. Brokastis iekļ autas, vakariņ as pē c izvē les. 1 reizi numurā ir atlaiž u kupons vakariņ ā m viņ u restorā nā . Pā ris reizes ē dā m viesnī cā . Garš ī gas, milzī gas porcijas. bet cenas augstas. Tuvumā ir daudz citu restorā nu. Es vispā r nerunā ju par centru. Viņ i ir ik uz soļ a. Esam ļ oti apmierinā ti ar apkalpoš anu un pā rē jo. ES iesaku
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu