Pullman Pattaya Hotel G 5*– Atsauksmes

51
Novērtējums 7.810
pamatā
51 atsaukt
№11 viesnīcas reitingā Pataja
8.6 Numurs
8.6 apkalpošana
8.5 Tīrība
8.1 Uzturs
8.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Patajas ziemeļu daļā, Wong Amat līcī. Celta 2003. gadā, 2009. gadā tika iekļauta globālajā Pullman viesnīcu ķēdē. Pēdējā renovācija notika 2015. gadā. Tas sastāv no 12 stāvu galvenās ēkas un trīs trīsstāvu ēkām. Viesnīcas arhitektūra un dizains apvieno jūgendstilu un tradicionālos austrumu stilus. Mājīgi moderni numuri, kvalitatīvs serviss. Pludmales klubā bieži tiek rīkotas tematiskas ballītes un vakariņas. Viesnīca piemērota ģimenes, romantiskai un jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар step2009
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Es nezinu, kurš š ai viesnī cai pieš ķ ī ris 5 zvaigznes? Š ī persona ir vai nu akla, vai kukuļ ņ ē mē ja). Viesnī ca ir ne vairā k kā.3 zvaigznes. Piekto reizi Pataijā . Pirms tam viņ i paņ ē ma lieliskas viesnī cas. … Tomēr ▾ Es nezinu, kurš š ai viesnī cai pieš ķ ī ris 5 zvaigznes? Š ī persona ir vai nu akla, vai kukuļ ņ ē mē ja). Viesnī ca ir ne vairā k kā.3 zvaigznes. Piekto reizi Pataijā . Pirms tam viņ i paņ ē ma lieliskas viesnī cas. Jautā jumu un sū dzī bu nebija. Š ogad viņ i to ieguva. Bes apmā nī ja un nekavē joties samaksā ja par 14 dienā m. Iespē jams, viņ us vilinā ja ne ī paš i mazā cena, domā jot, ka par vairā k nekā.100 dolā riem dienā viesnī cai jā bū t cienī gai fotoattē lā Bookingā . Ja bū tu iespē ja, viņ i bū tu aizbē guš i, tiklī dz bū tu iekā rtojuš ies. Vismaz RCG Suites Pattaya apartamentos, kur mē s dzī vojā m pā ris dienas pē c nakš ņ oš anas Royal Cliff Grand Hotel pagā juš ajā gadā . Tā s ir tieš i trī s reizes lē tā kas, tač u to trī s zvaigznes ir daudz vē sā kas nekā piecas Pullman zvaigznes.
Vecas istabas, kondicionieris strā dā š ausmī gi, ne tikai trokš ņ aini, bet dā rdo, ar kondicionieri noteikti nevarē si gulē t. Tā pat kā es tagad).
TV programma krievu valodā ODNA - NTV Mir, lai gan visa viesnī ca ir pilna ar krievu tū ristiem.
Pludmales vispā r nav, tā ir izpostī ta. Izrok grā vi un akmeņ us.
Baseina sauļ oš anā s krē slus vajadzē tu aizņ emt lī dz pulksten 8 no rī ta, tač u ir daudz cilvē ku, kas nezina, ko darī t. Brokastis 500 bati! ! ! vienai personai. Ceptas olas, desiņ as, gurķ i š ausmī gi nav garš ī gi.
Nav servisa, par bezmaksas transportu uz centru, neticu. Katru stundu ir tuk-tuk, kurā ir 8 cilvē ki, bet var braukt lī dz 10 no rī ta un kas ir jā piesaka vismaz trī s dienas iepriekš .
Priecā jos, ka tev nebū s ilgi jā paliek š ajā s piecā s zvaigznē s. Divu dienu braucienos uz Kambodž u, Fruit Kwai un Koh Chang, lai izvairī tos no uzturē š anā s š ajā viesnī cā . Bet ceļ ojumu bū s daudz.
Ja mans pā rskats kā dam noderē s, priecā š os. Neizmantojiet 5 zvaigznes un fotoattē lus vietnē s.
аватар direktorsp
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirms sazinā ties ar tū risma aģ entū ru, mē s jau esam izvē lē juš ies sev valsti, kū rortu un pat viesnī cu. Atlika tikai atrisinā t daž as nianses un noskaidrot cenu konkrē tiem datumiem. Tū risma aģ entū ra mums piedā vā ja kā alternatī vu Š rilankai apsvē rt Taizemi ar lidojumu no Maskavas. … Tomēr ▾ Pirms sazinā ties ar tū risma aģ entū ru, mē s jau esam izvē lē juš ies sev valsti, kū rortu un pat viesnī cu. Atlika tikai atrisinā t daž as nianses un noskaidrot cenu konkrē tiem datumiem.
Tū risma aģ entū ra mums piedā vā ja kā alternatī vu Š rilankai apsvē rt Taizemi ar lidojumu no Maskavas. Ekskursijas izmaksas bija divas reizes lē tā kas nekā ar izbraukš anu no Kijevas. Mē s padomā jā m un izmantojā m iespē ju!
Š ķ ē rsojot robež u ar Krieviju, problē mu nebija. Bonusā visu dienu pavadī jā m pastaigā joties pa Maskavu.
Pē c garā lidojuma bijā m pasakā , viesnī cā mū s sagaidī ja ļ oti labi, bija sagaidī š anas kokteiļ i un smaidī gs personā ls. Viesnī ca š ika, esmu bijusi daudzā s viesnī cā s, bet pirmo reizi Taizemē š ī ir pati forš ā kā : )
Reģ istrē joties bija nianse: visi DELUX numuriņ i bija aizņ emti un mums piedā vā ja nakš ņ ot tuvē jā viesnī cā , kā arī par neē rtī bā m tikā m iekā rtoti CLUB istabiņ ā s, kurā s jau bija iekļ auta maksa par kokteiļ iem un uzkodā m visas dienas garumā . . Istaba bija liela un grezna, ar skatu uz Taizemes lī ci. Istabas tika uzkoptas katru dienu, par uzkopš anu sū dzī bu nebija.
Paē dā m brokastis, viss bija garš ī gi, ir no kā izvē lē ties. Ē st paš ā viesnī cā bija dā rgi, pusdienas un vakariņ as ņ emt nav izdevī gi. Bet Pataijā ar pā rtiku nav problē mu, pā rtiku pā rdod burtiski visur, tuvumā ir daudz kafejnī cu un lē ti ielu ē dieni.
Viesnī cas teritorija nav liela un kompakta, viss bija blakus.
Pludmale smilš aina, ieeja maiga, sauļ oš anā s krē slu pietika visiem. Bija tī rs, gan pludmalē , gan viesnī cā , viss tika iztī rī ts.
Taizeme ir skaista un dzī vespriecī ga zeme, kur visu gadu ir silti un ir daudz interesantu ekskursiju.
Kas attiecas uz Pataju - labā k doties uz ziemeļ iem, tur ir tī rā ks, dienvidos - biež i smird, un centrā ir trokš ņ ains.
Ar tuk-tuk centru var nokļ ū t 10 minū tē s (maksa 8 grivnas).
Pullman ir forš a viesnī ca : ) Ar pā rē jo bijā m sajū smā !
Iesaku!! ! )))
Сиамский залив. Сиамский залив. В отеле. На балконе.
аватар eva1430.volnova
Es izvē lē jos viesnī cu no tiem, kas ieteica vadī tā ju (Daria Rybakova - Universitā te). Š ī meitene bija ļ oti pacietī ga pret manā m prasī bā m. Viņ a saprata, ka neesmu kaprī za, un no savas puses darī ja visu, lai mē s labi, pat Ļ OTI LABI, atpū tā mies. … Tomēr ▾ Es izvē lē jos viesnī cu no tiem, kas ieteica vadī tā ju (Daria Rybakova - Universitā te). Š ī meitene bija ļ oti pacietī ga pret manā m prasī bā m. Viņ a saprata, ka neesmu kaprī za, un no savas puses darī ja visu, lai mē s labi, pat Ļ OTI LABI, atpū tā mies.
No lidostas ieradā mies ē rtā lielā autobusā . Viena problē ma bija tā , ka ļ oti ilgu laiku mū s tajā neielaida. Pē c garā lidojuma bija ļ oti grū ti gaidī t, jo Bangkokā var elpot tikai tur, kur ir kondicionieris.
Bet, kad nonā cā m pie viesnī cas un devā mies augš ā uz numuriņ iem (mums bija divas divvietī gas istabas č etriem, kas savienotas ar atslē gu aizslē gtā m durvī m - ļ oti ē rti) - aizmirsā m par neē rtī bā m ! ! ! Bija lieliski, ka baseinā var peldē ties visu diennakti! ! ! Tā pē c pē c visā m ekskursijā m mē s jebkurā laikā skrē jā m uz baseinu ! ! ! Turpat, pie baseina, vakarā klausī jā mies dzī vo mū ziku - taizemieš i dziedā ja mū su krievu hitus, izcilā s balsis, un 80. gadu dziesmas no daž ā dā m valstī m !! !
Ē diens viesnī cas restorā nā ir ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs, vienī gā bē da bija tā , ka nevarē ju pabarot mazdē lu, bet tas ir tikai tā pē c, ka atš ķ irī ba ar Maskavas laiku ir 3 stundas - tas ir, kad Taizemē ir 6 no rī ta , tad Maskavā - 3 viens no rī ta, un š ajā laikā ķ ermenis vē l guļ , tā pē c mums tas bija jā pabaro lī dz pusdienas laikam, un mums vē l jā atrod vieta, kur paē st pusdienas un vakariņ as...
Tač u ilgi nebija jā meklē...Zinā jā m, ka pie mū su viesnī cas ir daudz kafejnī cu, bet ē diens tajā s nebija tik kvalitatī vs kā labos restorā nos, tā pē c sā kā m ē st savā s. viesnī ca. Ē st var jebkurā laikā , pasū tot ē dienu no ē dienkartes – č etriem ē dā m par 1.5 – 2 tū kstoš iem batu (Taizemes bats ir gandrī z vienā ds ar mū su Krievijas rubli).
Dolā ra kurss lidostā bija 30.25, bet viesnī cā.29, 30, tā tad padomā jiet par to paš i. . . Visos maiņ as punktos maiņ as kurss ir atš ķ irī gs, bet lielie (50.100) banknotes tiek pā rdotas labā k.
Ekskursijā s iegā dā jā mies gandrī z visu, ko varē jā m apmeklē t krā š ņ ā s Taizemes karaļ valsts apmeklē juma dienā s. Teikš u uzreiz, ja viesnī cas gids godī gi pastā stī tu par katru ekskursiju, es tā s pā rgrieztu uz pusē m, vai pat dotos vienā vai divā s ekskursijā s, un labā k bū tu atpū ties ! ! ! Uz visā m ekskursijā m izbraucā m 7-8 no rī ta, un lai pielā gotos vietē jam laikam, bija jā brauc nedaudz ilgā k, nevis uz 8-9 dienā m kā mē s. . . Mū su ekskursijas izrā dī jā s lai bū tu gandrī z vienā di - divas dienas devā mies apskatī t dzī vniekus . labi, ja gids ir ļ oti interesants - mums principā ar š o paveicā s, bet tikai tad, kad devā mies uz salā m - gidi bija redzami tikai pie autobusiem. Izrā dī jā s, ka divas dienas pē c kā rtas devā mies uz trim salā m un pirms brauciena, pē rkot š ī s ekskursijas, mums rakstī ja uz atgā dinā jumu, ka jā ņ em č eks, NAUDA,
DVIEĻ I un DOKUMENTI, bet neatgā dinā ja, ka “uz brī niš ķ ī gā m baltā m smiltī m, uz tuksneš a salas” jā ņ em speciā li apavi, jo smiltis ir piegruž otas - visur pudeļ u korķ i, izsisti stikli. . . un pat pie mums meitene uzkā pa uz jū ras ež a - Ļ OTI NEpatī kami! ! ! Un nā kamajā dienā mē s devā mies uz divā m salā m, kuras vispirms bija jā sasniedz ar mini-ceļ iem (tā pat kā mū su mikroautobusi) Ļ OTI NEĒ RTĪ GI un TUVI, un pē c tam ar neglī tajiem ā trumlaivā m, kurā s ir ļ oti baisi atrasties. Nav pie kā turē ties, pie mums vī rietis smagi avarē ja, bija jā brauc uz slimnī cu. Sinoptiķ i neziņ o par vē trā m un pē rkona negaisiem ar tropiskā m duš ā m vai gidi neziņ o, lai atpū tnieki neatteiktos no ceļ ojuma un tomē r samaksā tu par ekskursiju. . . Es nespiestu mani atdot naudu, es labā k atpū š os savā viesnī cā pludmale, kas mani iepriecinā ja. Ū dens, protams, nav tas tī rā kais, bet daudz tī rā ks nekā "uz tuksneš a salas! " (((Bijā m arī divu dienu ekskursijā uz Kambodž u. Ļ oti interesanti, bet lī dz 5h jā brauc, un mē s Es saprotu, ka pa Taizemes ceļ iem ir vieglā k "lidot" ar maziem transportlī dzekļ iem, bet par savu naudu jū s vē laties izklaidē ties, jo ī paš i tā pē c, ka š iem braucieniem uz Kambodž u ir gan "ekonomika", gan "premium ekskluzī va". nopirku. . . Vienā dienā apmeklē jā m trī s tempļ us, bet mē s ar mazdē lu (5 gadi) pat uz treš o negā jā m - bijā m ļ oti noguruš i, bet bē rni teica, ka treš ais templis bija visinteresantā kais. Uz robež as dokumenti gaidī ja ļ oti ilgi, un pilsē tā bija briesmī gi antisanitā ri apstā kļ i, neglī ta smaka. Kambodž as iedzī votā ji uzvilka marles masku, tā pē c tos var iegā dā ties arī Maskavas aptiekā s, ja plā no lai turp dotos. Viesnī cu ceļ vež i tikai saka, ka š ī ir nabadzī ga valsts, un tas arī viss...
Bet viesnī ca mums ļ oti patika. WI-FI bija arī mū su istabā s, tā pē c savienojums ar Dzimteni bija visu diennakti! Viesnī cas teritorija ļ oti skaista, zaļ a, gaiš a! ! ! Ja es doš os uz Pataiju, es doš os uz š o viesnī cu! ! ! Paldies par jū su padomu un rū pē m!
аватар Sheridance
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Neskatoties uz to, ka visas Patajas pludmales it kā ir netī ras, ir vietas, kur var peldē ties! Š ī ir vai nu Pullman viesnī cas teritorija, vai kū rorta dienvidi. Š ajā viesnī cā pludmale ir ļ oti tuvu, tā ir daudz tī rā ka nekā centrā lajā Patajas pludmalē . … Tomēr ▾ Neskatoties uz to, ka visas Patajas pludmales it kā ir netī ras, ir vietas, kur var peldē ties! Š ī ir vai nu Pullman viesnī cas teritorija, vai kū rorta dienvidi.
Š ajā viesnī cā pludmale ir ļ oti tuvu, tā ir daudz tī rā ka nekā centrā lajā Patajas pludmalē . Viesnī ca atrodas pirmajā rindā .
Pullman Hotel G sastā v no galvenā s 13 stā vu ē kas, 3 stā vu ē kas un villā m. Viesnī ca ļ oti moderna, labs dizains – viss jauki un vienā stilā .
Dzī vojā m galvenajā ē kā , luksusa istabā - ļ oti jauka istabiņ a, moderns dizains, plaš s un gaiš s! Numurs bija brī niš ķ ī gs, ar balkonu un daļ ē ju skatu uz jū ru.
Bet ne visi skaitļ i ir vienā di. Klasiskie numuri nav atjaunoti, un tiem ir raksturī gs vienkā rš ā ks dizains.
Man ļ oti patika brokastis un restorā ns: tu no rī tiem sē di uz terases, skaties uz jū ru, dzer kafiju. . . Vispā r skaistums!
Viesnī cā ir diezgan liels galvenais baseins, tas atrodas pie pludmales.
Viesnī ca ir labi izplā nota, kompakta, viss ir pa rokai.
Ja izvē laties Pataiju savai atpū tai, tad š o viesnī cu ir vē rts apsvē rt kā iespē ju!
Номер Делюкс Номер Делюкс Вид из нашего номера Вид из нашего номера, если смотреть вниз Небольшой бассейн Главный бассейн у пляжа Бар Дорожка к пляжу
аватар tutitam
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tur ir standarta klasiskie numuriņ i, kas nav izremontē ti un to skats viennozī mī gi nav 5*. Tā pē c mums ir jā bū t uzmanī giem, ko mē s rezervē jam. Pati viesnī ca ir augstā lī menī , laba teritorija un pludmale. … Tomēr ▾ Tur ir standarta klasiskie numuriņ i, kas nav izremontē ti un to skats viennozī mī gi nav 5*. Tā pē c mums ir jā bū t uzmanī giem, ko mē s rezervē jam. Pati viesnī ca ir augstā lī menī , laba teritorija un pludmale.
аватар prosto.pavel.p
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Es paliku š ajā viesnī cā ar savu sievu, mums ļ oti patika. Sieva uztraucā s, bet viss izrā dī jā s ļ oti forš i. Kuponi tika iegū ti viedajā ceļ ojumā par ļ oti pievilcī gu cenu. Par mazā m naudiņ ā m istabiņ a sanā ca tā da, bet ko citu jaunais pā ris var atļ auties. … Tomēr ▾ Es paliku š ajā viesnī cā ar savu sievu, mums ļ oti patika. Sieva uztraucā s, bet viss izrā dī jā s ļ oti forš i. Kuponi tika iegū ti viedajā ceļ ojumā par ļ oti pievilcī gu cenu. Par mazā m naudiņ ā m istabiņ a sanā ca tā da, bet ko citu jaunais pā ris var atļ auties. Un no plusiem, pludmale ir viegli sasniedzama, vieta ir lieliska. Pludmale, starp citu, ir privā ta, tā pē c cilvē ku tur nav daudz un var labi atpū sties. Satriecoš s taju stila peldbaseins tieš i zem viesnī cas logiem. Ir iespē ja iznomā t automaš ī nu vai velosipē du, ļ oti ē rti. Mē s ar sievu naktī braucā m pa pilsē tu, neaizmirstams piedzī vojums. Ē diens ir labs, bet tas varē tu bū t labā ks. Labs personā ls, taju meitenes kā vienmē r lieliskas. Viesnī ca tieš ā m ir brī niš ķ ī ga, attaisno savas 5 zvaigznes uz visā m 100, es negribē ju pamest š o debesu vietu, iesaku visiem tur doties; )
аватар vilberger
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tā pē c mē s pavadī jā m atvaļ inā jumu š ajā , manuprā t, diezgan labā viesnī cā ))) Viss ir ļ oti labi! Vienī gais, par ko gribu visus brī dinā t – neņ emiet naudu lī dzi uz Spa viesnī cā ! Skapī š a atslē gu nav kur likt, bet ne vienreizē jos š ortos, vai ne? Un tajā brī dī , kad aizver acis, parā dā s dvielis, un mū su gadī jumā š ī salona darbiniekiem bija laba iespē ja iztī rī t kabatas. … Tomēr ▾ Tā pē c mē s pavadī jā m atvaļ inā jumu š ajā , manuprā t, diezgan labā viesnī cā ))) Viss ir ļ oti labi! Vienī gais, par ko gribu visus brī dinā t – neņ emiet naudu lī dzi uz Spa viesnī cā ! Skapī š a atslē gu nav kur likt, bet ne vienreizē jos š ortos, vai ne? Un tajā brī dī , kad aizver acis, parā dā s dvielis, un mū su gadī jumā š ī salona darbiniekiem bija laba iespē ja iztī rī t kabatas. Aizbraucot gribē ja maksā t skaidrā naudā , bet mums teica kā vienmē r ar smaidu, ka diemž ē l mū su konts jau bija pā rskaitī ts uz reģ istratū ru un ā tri, labu dienu novē lot, pavadī ja mū s lī dz izejai. Izņ ē muš i naudu no kabatas, nokavē jā m 1000 batus. Pirms vizī tes mē s precī zi zinā jā m, cik mums ir, tā pē c nekā du apmelojumu nebija, tikai atklā jā m trū kumu jau ā rpus SPA teritorijas, un kā mē s pierā dī sim zā dzī bu?
Un tā pē c viss ir ļ oti pat nekas)))
аватар Petrov_VE63
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lē mums doties atvaļ inā jumā uz Taizemi tika pieņ emts ļ oti ilgu laiku, galu galā š ī ir Dienvidaustrumā zija ar savā m niansē m un eiropieš iem neraksturī gā m tradī cijā m. Pullman Hotel izvē lē jos nejauš i, jo man vajadzē ja privā tu pludmali un vairā k vai mazā k dzidru jū ru, kur varē tu peldē ties gan paisuma, gan bē guma laikā . … Tomēr ▾ Lē mums doties atvaļ inā jumā uz Taizemi tika pieņ emts ļ oti ilgu laiku, galu galā š ī ir Dienvidaustrumā zija ar savā m niansē m un eiropieš iem neraksturī gā m tradī cijā m.
Pullman Hotel izvē lē jos nejauš i, jo man vajadzē ja privā tu pludmali un vairā k vai mazā k dzidru jū ru, kur varē tu peldē ties gan paisuma, gan bē guma laikā .
Saistī bā ar citā m Pataijas viesnī cā m katra izvē le un tas, kas jums nepiecieš ams š ajā kū rortpilsē tā .
Izteicienus, piemē ram, "G" saistī bā ar viesnī cu, vajadzē tu paturē t pie sevis vai doties uz Radison Cī rihē vai Dubaijā (Š ā rdž ā ) un atpū sties.
Un tad tarakā ni, odi, skudras, tie netī ra galdus, netī ras rokas, paskaties uz sevi.
Par visu uzturē š anā s laiku viesnī cā grū ti atrast negatī vu, dzī vojā m 1203. istabiņ ā . Tī rī š ana katru dienu, š ampū ni, ū dens vienmē r tiks papildinā ts, uz gultas tiks liktas gaismas, skatoties uz tā m redzi.
Taizemes smaids.
Augļ u fā ze tika prezentē ta vairā kas reizes.
Wi-Fi ir bezmaksas, parole tiek mainī ta katru nedē ļ u.
Ē dinā š ana, paņ ē mā m istabiņ u ar brokastī m, neapnika izvē lē ties ē st.
Reģ istratū rā ir krievi Jeļ ena un Dmitrijs, kuri ir gatavi sniegt visu iespē jamo palī dzī bu.
Pā rbrauciet katru stundu, tikai pierakstieties.
Baseini tiek iztī rī ti vakarā , no balinā tā ja nav ne smakas.
Ar dvieļ iem, sauļ oš anā s krē sliem nav problē mu.
Jā , istabā ir tē ja, kafija, cukurs, tē jkanna, ledusskapis (minibā ru lū dza nekavē joties izņ emt no istabas), televizors (ir divi krievu kanā li).
Pilnī gai burzmai jā rezervē istabiņ a ar skatu uz Longbī č as viesnī cu, tad paveras ļ oti labs skats uz lī ci, no otras puses traucē "divas sveces".
Vakariņ ā s iegā jā m Longbī č as viesnī cas atvē rtā kafejnī cā , diezgan pieklā jī gi, un nopirkā m arī pankū kas no mokasī niem utt. , izsalcis nekad nebū si.
Ekskursijas, no Tez Tour (mū su viesnī cas ceļ vedis) uz Kwai, Bangkoku, Nong Nooch, krokodili, ziloņ i, Pataijas apskate, katamarā ns (super salas), transvestī ti, X-show, rotaslietas un akmeņ i, viss bija ar mē ru. Volkin Street ir ko redzē t, Amsterdama atpū š as.
Tez Tour bija lieliski, liels paldies.
Var aprakstī t vē l un tā lā k, bet, kā saka, pasaka kā dreiz beidzas, Maskavas atnā kš ana tev ir realitā te.
Cienī ga Taizemes Karaliste ar atpū tu un ceļ ojumiem, dodieties uz to.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Bija 2011. gadā . Viesnī ca ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga, stabila 5! Tikā m sē dinā ti uzreiz pē c ieraš anā s, ļ oti draudzī gs personā ls! Numuri ir tī ri un labi uzturē ti! Garš ī gi pagatavots! Lieliska pludmale, bet vienī gais mī nuss ir ļ oti neē rti sauļ oš anā s krē sli. … Tomēr ▾ Bija 2011. gadā . Viesnī ca ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga, stabila 5! Tikā m sē dinā ti uzreiz pē c ieraš anā s, ļ oti draudzī gs personā ls! Numuri ir tī ri un labi uzturē ti! Garš ī gi pagatavots! Lieliska pludmale, bet vienī gais mī nuss ir ļ oti neē rti sauļ oš anā s krē sli. . . Nā kamo atvaļ inā jumu plā nojam tikai š ajā viesnī cā! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар nineli
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmo reizi Taizemē ! Visiem patika! Viesnī ca vienkā rš i super, ē rta, skaista, personā ls ļ oti draudzī gs! Brokastu bufete kopumā ir jauka (daudzveidī ga, garš ī ga, apmierinoš a)! Taizemieš iem ļ oti patika, viņ i ir tik … Tomēr ▾ Pirmo reizi Taizemē ! Visiem patika! Viesnī ca vienkā rš i super, ē rta, skaista, personā ls ļ oti draudzī gs!
Brokastu bufete kopumā ir jauka (daudzveidī ga, garš ī ga, apmierinoš a)!
Taizemieš iem ļ oti patika, viņ i ir tik smaidī gi, draudzī gi!
Paš ai tī ra pludmale, divi baseini!
Iesaku š o viesnī cu visiem! Jū s nenož ē losiet!
Ja izdosies atkal aizbraukt uz Taizemi, apstā š os tikai Pullmanā !
Parādīt vairāk »


iemiesojums diana-bog
Mana māsa atpūtīsies centrā, un es būšu pullmanā - vai mums būs iespēja satikties?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums Dasha0103
Sveiki, dodamies 11. janvārī uz Pataiju uz viesnīcu Aizawan. Kā ir vispār?Ir daudz labu atsauksmju, bet pirms diviem trim gadiem saka, ka tagad ir daudz sliktāk, jo mainījies īpašnieks. Briesmīgi... negribu, lai tavs atvaļinājums tiek sabojāts..
12 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 22 atbildi
iemiesojums matvienko_work
Labvakar.Lidojam uz Taizemi 15.12.2011,gribētu zināt kur labāk doties ekskursijās?Braucam uz 2nedēļām un gribam visu redzēt maksimāli :)
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums crezy
Vai istabā ir seifs? Un tuvumā ir kafejnīcas, veikali, masāža?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums lina12
Vai varat, lūdzu, pastāstīt, kāda ir atšķirība starp Deluxe numuriem un Superior numuriem? Vai ir jēga pārmaksāt par Deluxe vai nav būtiskas atšķirības?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Garšaugu dārzs
Novērtējums 10.0
Taizeme, Pataja
Daba, iepirkšanās

Отель расположен в северной части Паттайи, в бухте Wong Amat. Построен в 2003 году, вошел в мировую сеть отелей Pullman в 2009 году. Последняя реновация проведена в 2015 году. Состоит из 12-этажного здания Main Building и трех трехэтажных корпусов. В архитектуре и дизайне отеля сочетаются стиль модерн и традиционный восточный стиль. Уютные современные номера, высокое качество обслуживания. На территории пляжного клуба часто проводятся тематические вечеринки и ужины. Отель подходит для семейного, романтического и молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Расположен к северу от города Паттайя, в 3 км от центра, на пляже Wong Amat, на берегу моря, в 5,2 км от центра ночных развлечений Паттайи — Walking Street (12 минут езды), в 123 км от аэропорта Бангкока Suvarnabhumi (1 час 25 минут езды), в 48 км от аэропорта U-Tapao (45 минут езды).
Pludmales apraksts Собственная зона общественного песчаного пляжа. Пляжные полотенца — бесплатно. Пляжный клуб. Аренда кабаны — платно (обслуживание по меню — безалкогольные, алкогольные напитки, массаж).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, услуги консьержа, экскурсионное бюро, услуги по продаже билетов, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), Wi-Fi в лобби (бесплатно), компьютерный интеренет-уголок (бесплатно), 15 конференц-залов (на 24–420 чел), ресторан Beach Club (международная кухня, 6.00-22.00, внутри и снаружи помещения), 3 бара (Chill out Bar, Beach bar, Pool bar, 9.00 -23.00), магазин сувениров, сад, 3 открытых бассейна с пресной водой (15 х 25 м, 07.00- 22.00), у бассейна зонтики, шезлонги, полотенца: бесплатно, автобус до центра города (бесплатно, с 13:15 до 22:15, ежечасно, 12 мест).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в открытом бассейне (10 х 2,5 м, 07.00- 22.00).
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Библиотека, уроки тайского бокса для взрослых (бесплатно), йога — 3 раза в нед (бесплатно), спа, массаж, сауна (платно), аквааэробика бесплатно.
  • biljards
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 253 номера:

214 Deluxe Room (вид на море, кровать king-size или две односпальные кровати, макс. 2+1 чел., 38 м²);

50 Executive Club Room (панорамный вид на море, кровать king-size или две односпальные кровати, привилегии Executive Club, макс. 2+1 чел., 42 м²);

10 Executive Club Suite (вид на сад, 2 спальни, 1 спальня с кроватью king-size, вторая – с двумя односпальными кроватями, гостиная, привилегии Executive Club, макс. 4+2 чел., 86 м²);

10 Family Suite (боковой вид на море или вид на сад, спальня с кроватью king-size или двумя односпальными кроватями, детская комната с двухъярусной кроватью и компьютерными играми, макс. 2+2 чел., 48 м²);

1 Royal Suite (вид на море, гостиная, спальня с дверью, кровать king-size или две односпальные кровати, шведская частная сауна в комнате, джакузи, привилегии Executive Club, макс. 2+1 чел., 77 м²);

1 The Loft (панорамный вид на море, спальня с кроватью king-size, шведская частная сауна в комнате, привилегии Executive Club, макс. 2 чел., 77 м²);

36 Lanai Room (2–3 этажи, вид на сад и бассейн, кровать king-size или две односпальные кровати, макс. 2+1 чел., 42 м²);

18 Lanai Pool Access Room (1 этаж в крыле Lanai, прямой выход к общему бассейну, кровать king-size или две односпальные кровати, привилегии Executive Club, макс. 2+1 чел., 42 м²).

Привилегии Executive Club (номера Executive Club Room, Executive Club Suite, Family Suite, Lanai Pool Access, Royal Suite): отдельная регистрация в The Le Club Desk, приветственный напиток по прибытии, отдельный завтрак в клубной гостиной с 06:00 до 11:00, вечерние коктейли и канапе в клубной гостиной с 17:30 до 18:30, бесплатный Интернет Wi-Fi.

Istabās

Кондиционер, телевизор, телефон, Wi-Fi (бесплатно), сейф, мини-бар (платно), 2 бут.воды ежедневно бесплатно, электрический чайник, набор для приготовления чая /кофе, душ и ванна (с туалетными принадлежностями), фен, халаты и тапочки, утюг и гладильная доска (по запросу), балкон/терраса (кроме garden villa), room service: круглосуточно, ежедневная уборка, смена белья: раз в 3 дня.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
Adrese 445/3 Moo 5 Wong Amart Beach Pattaya - Naklua Road Soi 16, 20150 Chonburi,Thailand
Tālruņi: Tel: +66 038 411940
Fax: +66 038 411949
Tīmekļa vietne: Pullman Pattaya Hotel G
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).