Phu View Talay Resort 3*– Atsauksmes

31
Novērtējums 7.110
pamatā
31 atsaukt
№31 viesnīcas reitingā Pataja
8.4 Numurs
7.1 apkalpošana
8.4 Tīrība
5.5 Uzturs
6.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas uz kalna Patajas dienvidu daļā, netālu no jūras un pilsētas centrālās daļas. Atvērts 2010. gadā. Sastāv no vienas astoņstāvu ēkas. Viesnīca ir piemērota budžeta ģimenēm un jauniešiem.Vairāk →
аватар prn1704
phu view talay resort 3 - viesnī ca diez vai velk divas zvaigznes, ne vairā k! ! ! Reģ istrē joties mē ģ inā ja uzreiz maldinā t: iekā rtojā s Standarta numurā , lai gan rezervē ja Superior, pē c pusstundas nesapraš anas, ko no viņ iem gribu, izlikā s, ka kļ ū dā s un pā rcē la mū s uz pareizo istabiņ u. … Tomēr ▾ phu view talay resort 3 - viesnī ca diez vai velk divas zvaigznes, ne vairā k! ! ! Reģ istrē joties mē ģ inā ja uzreiz maldinā t: iekā rtojā s Standarta numurā , lai gan rezervē ja Superior, pē c pusstundas nesapraš anas, ko no viņ iem gribu, izlikā s, ka kļ ū dā s un pā rcē la mū s uz pareizo istabiņ u. Istaba ļ oti liela, ar lielu ledusskapi, vecā m un miruš ā m mē belē m, virtuvī ti (ir tvaika nosū cē js, nav plī ts), puse atvilktņ u aizsē rē jusi un rokturi izņ emti. Remonts veikts sen un ļ oti nekvalitatī vs, durvī s spraugas lī dz centimetram, no kurā m skaņ as izolā cijas nav vispā r. Gultas veļ a un dvieļ i (tā di ir trī s: viens kā jā m un divi lieli) ir veci un izskaloti lī dz caurumiem. Uzreiz pamanī jā m, ka uz balkona ir plastmasas krē sli, ļ oti trausli un veci, nedaudz lielā ki par bē rniem (laikam taisī ts mazajiem taizemieš iem), paskatī jos uz kaimiņ u balkoniem, tie tur ir normā li, nolē mā m pat nesē dē t. . . bet vakarā glī ti pasē dē ja. . . kā jau gaidī ts, krē sls sabruka mazos gabaliņ os, paskatī jā s. pie citas - uz tā s ir vecas plaisas, pē c atsauksmē m zinā jā m, ka phu view talay audzē ti saplī suš ā m mē belē m un traipiem uz gultas un dvieļ iem (reģ istratū rā ir brī dinā jums par atslē gas nozaudē š anu, krā saini traipi uz dvieļ iem un veļ a - milzī gi naudas sodi!! ! ). Lai saplī suš ais krē sls mū s nekaitinā tu, savā cā m krē slu somā un pa ceļ am no viesnī cas iemetā m konteinerā .
Brokastis reģ istratū rā , pie ieejas, atklā tā terasē , karstumā , katru dienu viens un tas pats: ceptas olas, neē damas desiņ as un š ķ iņ ķ is, rī si ar dā rzeņ iem, viena veida augļ i, nesaprotama tē ja un kafija, izmē ģ inā tas trī s reizes un mums tas bija nosacī ti ē dams ir ceptas olas, augļ i un grauzdē ta maize.
Lī dz pludmalei 7-9 minū š u gā jiens, kā pjot lejā stā vus pakā pienus, pludmale ir netī ra, suņ i, balož i, netī rs pelē ks ū dens ar peldoš ā m gruž iem,
paliktņ i un beigtas medū zas, kafejnī cas, duš as un nav tualetes. Dvieļ i - miskastē , nogalinā ti, saplaisā juš i, izsniegti reģ istratū rā saskaņ ā ar ierakstu un stingri laikā .
Wi-Fi ir vā jš , stingri laikā , reģ istratū rā .
Duš a neizplū st.
Nokļ ū t jebkurā Patajas daļ ā ar taksometru 150-200 batiem vai kā jā m (40-50 minū tes lī dz centram, š ķ ē rsojot brauktuvi ar haotisku satiksmi, vakarā caur tumš o parku un ielā m)
Tī rī š ana istabā s ir slikta: slaucī t ar slotu bez putekļ u sū cē ja un mazgā š anā s (istabā ieskrē ja ķ irzaka, pā rcē la gultu, zem tā s ir gadsimtiem veci putekļ i un atkritumi utt. ).
Vecs cauruļ u televizors. Nav tē jkannas. Nav matu ž ā vē tā ja.
Zinot par zā dzī bu pat no seifa, mū su prombū tnes laikā izkā ra zī mi "netraucē t" - it kā nekā netrū ka.
Aizbraucot uzrā dī ja 320 batus par krē slu, iedeva 10 eiro, prasī ja dokumentu, kurā norā dī ja, ka paņ ē muš i 300 batus, un te tā bija mā nī š ana!
аватар sergei_okon
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Personā ls vispā r nerunā krieviski, angļ u valoda ir pirmā s klases lī menī . Uz ko vienmē r, kad viņ iem ir ē rti uzmest debī lu skatienu un teikt "nesaprotu". Izrakstoties solī ja pases un vē rtslietas reģ istratū rā paslē pt seifā , bet nā kamajā dienā vienkā rš i stulbi sastinga ar ļ aunprā tī giem smaidiem. … Tomēr ▾ Personā ls vispā r nerunā krieviski, angļ u valoda ir pirmā s klases lī menī . Uz ko vienmē r, kad viņ iem ir ē rti uzmest debī lu skatienu un teikt "nesaprotu". Izrakstoties solī ja pases un vē rtslietas reģ istratū rā paslē pt seifā , bet nā kamajā dienā vienkā rš i stulbi sastinga ar ļ aunprā tī giem smaidiem.
Viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti slikta. No viesnī cas nokļ ū t jebkurā vietā - tikai taksis. Kā dā braucienā ir vismaz 120 bati. Atgrieš anā s viesnī cā ir vē l dā rgā ka. Tā pē c esiet gatavs maksā t papildus par transportē š anu. Tu nestaigā si. Tas ir 100%.
Pludmale ļ oti netī ra, daudz atkritumu, suņ u bari, ī sa tumsa.
Es neiesaku. Labā k ir piemaksā t un ņ emt citu viesnī cu.
Starp citu, telpas ir normā las. Brokastis ir super pieticī gas un visas 12 dienas bija vienā das. Galu galā viņ i vienkā rš i negā ja. Ē da citur.
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca ir maza, ļ oti pieticī ga. Nav vestibila, zā lē un reģ istratū rā , un ē damistaba - viss kopā . Wi-fi tikai reģ istratū rā , ieslē dziet 10.30. Personā ls ir draudzī gs, visi saprot un runā krieviski. Istabas tiek uzkoptas katru dienu (8os var sā kt lauzties istabā ), mainī ti dvieļ i (izdod tikai vienu lielo). … Tomēr ▾ Viesnī ca ir maza, ļ oti pieticī ga. Nav vestibila, zā lē un reģ istratū rā , un ē damistaba - viss kopā . Wi-fi tikai reģ istratū rā , ieslē dziet 10.30. Personā ls ir draudzī gs, visi saprot un runā krieviski. Istabas tiek uzkoptas katru dienu (8os var sā kt lauzties istabā ), mainī ti dvieļ i (izdod tikai vienu lielo). Istabas ir plaš as, galvenais - ir balkons, kur vakarā ir tik jauki pasē dē t ar glā zi Taizemes ruma)). Teritorijas kā tā das pietrū kst, kā savā dā k baseinu no malas izdevā s iespiest? Brokastis ir než ē lī gi vienmuļ as un niecī gas (es apstā jos trī s rubļ u banknotē , un č etrā s, ir ar ko salī dzinā t), no augļ iem - tikai arbū zs vai tikai ananā ss. Atraš anā s vieta nav ī paš i laba, jo Pratumnak var nokļ ū t tikai ar taksometru, pilsē tas tuk-tuki par 10 batiem š eit nebrauc. Taksisti zina par viesnī cu, ar viņ iem kaulē ties ir bezjē dzī gi - 200 bati un viss. Viens tū rists no Maskavas ļ oti precī zi pajokoja, nosaucot š o viesnī cu par Kolimu)). Es vairs nevē los palikt š ajā viesnī cā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар bezmenovaLP
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ceļ ojis ar jaunu vī rieti. Jau no paš a sā kuma rē ķ inā jā mies ar to, ka nesē dē sim istabā , bet gan dosimies ekskursijā s un pastaigā simies. 1. Izmitinā š ana. Brauciet no lidostas vismaz trī s stundas, pē c ieraš anā s viņ i nekavē joties apdzī vo bez kavē š anā s. … Tomēr ▾ Ceļ ojis ar jaunu vī rieti. Jau no paš a sā kuma rē ķ inā jā mies ar to, ka nesē dē sim istabā , bet gan dosimies ekskursijā s un pastaigā simies.
1. Izmitinā š ana.
Brauciet no lidostas vismaz trī s stundas, pē c ieraš anā s viņ i nekavē joties apdzī vo bez kavē š anā s.
Istabas nav ī paš i lielas, bet vietas pietiek, tī ras, salī dzinoš i jaunas mē beles, viss strā dā , vannasistaba labā stā voklī .
2. Uzturs – nekā ds.
Bija brokastis. Brokastī s visu ir gandrī z neiespē jami apē st...tikai dā rzeņ us un grauzdiņ us ar ievā rī jumu, viss pā rē jais ir sliktā ks nekā padomju ē dnī cā s, bet mē s to zinā jā m un pat nebijā m sarū gtinā ti.
Pluss ir tas, ka var nopirkt pā rtiku uz ielas, atnest uz viesnī cu un ē st uz lejas terases, dod dakš iņ as, naž us utt.
3. Pakalpojums.
Tas ir atseviš ķ s jautā jums.
Viesnī cas darbinieki nav visi draudzī gi un daž kā rt rodas iespaids, ka viņ i tev jau ar lielu spē ku smaida. . . Ī paš i tie zē ni, kuri strā dā vakarā
Kopumā viesnī ca ir laba. Nakš ņ oš anai der. .
Taizemē ir tā da lieta, ka taizemietim vienmē r ir taisnī ba...un nav svarī gi, ka tev patiesī bā ir taisnī ba...š eit galvenais ir klusi un ilgi pierā dī t savu lietu, esam atnā kuš i pā ri š im daudzkā rt mū su brī vdienu laikā .
4. Jū ra
Jū ru atrast ir viegli: ja atstā jat viesnī cu, pagriezieties pa kreisi un sasniedziet galveno ielu un dodieties lejā , tad tur bū s kā pnes lejā uz jū ru (ļ oti stā vas, atgriež oties, tas ir ļ oti grū ti) Pludmale ir ļ oti oriģ inā lie, baigie taizemieš i ļ oti lē ti taisa masā ž u turpat pludmalē , bet cilvē ki iet garā m un tas viss ir uz kaut kā dā m somā m. . . vā rdu sakot, ja tieš ā m nospiež , tad pamē ģ ini, citā di ir nedaudz dā rgā k jebkurš cits salons ar gaisa kondicionē tā ju un normā liem apstā kļ iem. Pati jū ra ir ļ oti tumš a, kā pie mums melnā Soč os. . . nekas nemaz iespaidī gs, izņ emot to, ka laivas brauc tieš i lī dz krastam un vienalga vai tur kā ds peld vai nepeld....uzmanies un don neļ auj tur peldē t bē rnus. . . Pludmalē ir pā ris kafejnī cas, bet mē s tur neē dā m, tikai garneles un alu.
Vispā r š ajā pludmalē bijā m 3 reizes visa atvaļ inā juma laikā , iespē jams, ne par ko vispā r nav runa.
5. Salas
No š ī rajona salā s nokļ ū t nemaz nav tik vienkā rš i.
Tuktuki te nebrauc vispā r, tikai taksi vai mototakš i, mē s braucā m ar pē dē jo.
Visi saka, ka braukt ar velosipē diem ir bī stami, bet vispā r viņ iem tur ir bī stami braukt, noteikumi nav priekš viņ iem. Ir divas vietas, kur parasti stā v motociklu taksometri, viena, ja uzkā p augš ā , izejot no viesnī cas, otra lejā . Nokļ ū sti Volkin ielas sā kumā un tur ir tikai piestā tne, no turienes visā das laivas brauc uz salā m. Salas ir lieliskas, bet tur ir daudz cilvē ku...
6. Ekskursijas
Godī gi sakot, mē s gatavojā mies pirkt ekskursijas uz ielas. Bet pirmajā tikš anā s reizē ar mū su gidu viņ š teica, ka ekskursiju cenas ir krietni samazinā tas. Acī mredzot krī ze ir skā rusi visus. Nolē mā m salī dzinā t ar cenā m uz ielas. Izrā dī jā s, ka tū roperatora programmas kļ uva lē tā kas. Attiecī gi mē s nolē mā m iegā dā ties ekskursijas no mū su viesnī cas gida viesnī cā . Viņ u sauc Magdi. Ļ oti patī kams jauneklis. Viņ š mums palī dzē ja visā di. Ī paš s paldies viņ am par lieliskajā m brī vdienā m. Pavadī jā m ekskursijas uz laivu braucienu "Euphoria" - labā kais! ! ! Pē c tam devā mies uz "gibona lidojumu" - super ! ! ! Uz jauno akvaparku Pataijā – tas bija pā rsteidzoš i. Tur visi slaidi nav standarta, un vissvarī gā kā programma, bez kuras nav iespē jams atstā t Pataiju, ir Kwai upe uz 1 dienu. Mums arī patika. Ja atkal atbrauksim uz Taizemi, noteikti brauksim uz Kwai vē l, bet jau ņ emsim programmu divā m dienā m, lai pilnī bā izgarš otu visu garš u.
7. Ē diens
Ē diens daudzveidī gs, var atrast ko vien sirds kā ro, izmē ģ inā jā m visur un visu (ī paš i tā s vietas, kur paš i taizemieš i ē d), ja tieš i par street food - kebabiem, tie ir ļ oooti garš ī gi, man ļ oti pietrū kst, pankū kas , svaigas sulas (svaigas sulas ir garš ī gas kā nekur citur , ja tomē r veikalā nopē rc visparastā ko jogurtu un prasi viņ am pievienot svaigam....tad š o garš u neaizmirsī si), saldē jumu, prusaku, kukaiņ u , un tā tā lā k. BET ir viens zelta likums, par kuru man stā stī ja mans tē tis))) - “ē d, bet dzer, dezinficē ” mē s vienmē r nomazgā jā m visu ielas ē dienu ar vietē jo rumu, dezinficē jā m, tā teikt))) Hung Tong ir labs ! ! ! ! ! Dezinfekcija palī dzē ja =)))), atpū tas laikā viņ i ne reizi nesaindē jā s. Paš ā s kafejnī cā s arī viss ir ļ oti daudzveidī gs, galvenokā rt jū ras veltes, izmē ģ iniet visu. Man ļ oti patika kafejnī ca Volkin ielā pretī klubam Lucifer, tur joprojā m dī vains onkulis visu laiku rā da trikus, neskaties, ka viņ a neizskatā s ļ oti labi, viņ i gatavo garš ī gus ē dienus. Pie paš as viesnī cas ir arī ļ oti laba vieta, tā saucas kaut kā “jaunā Š anhaja”, to tur apburoš s ķ ī nietis ar krievu valodas zinā š anā m, viss arī garš ī gi un nedā rgi. Kopumā atpū tas laikā mē s apstaigā jā m daudzas kafejnī cas, galvenokā rt Volkinā , bet neatradā m kaut ko lī dzī gu restorā nam, viņ i joprojā m tam neatbilst, bet tas ir viss Tai š arms)))
Taizemē noteikti atgriezī š os, bet Pataijā ne. Sapratu, ka pati Taizeme ir skaista, gribu redzē t arī citas tā s nomaļ ā s vietas.
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tā tad. . . Mē ģ inā š u pastā stī t par daudziem atpū tas aspektiem Pataijā , š ajā brī niš ķ ī gajā pilsē tā , jo savulaik tieš i tā s paš as atsauksmes man ļ oti palī dzē ja. Sā ksim ar ieraš anos: nav sū dzī bu (lido no Pegasus), satiku, iesē dinā ju autobusā , pa ceļ am izstā stī ju visiem, izsniedzam vietē jā s SIM kartes (zvana cena uz Krieviju ir aptuveni 6-7 rubļ i/min, atkarī bā no bata maiņ as kurss uz rubli) un faktiski atvests uz viesnī cu. … Tomēr ▾ Tā tad. . . Mē ģ inā š u pastā stī t par daudziem atpū tas aspektiem Pataijā , š ajā brī niš ķ ī gajā pilsē tā , jo savulaik tieš i tā s paš as atsauksmes man ļ oti palī dzē ja. Sā ksim ar ieraš anos: nav sū dzī bu (lido no Pegasus), satiku, iesē dinā ju autobusā , pa ceļ am izstā stī ju visiem, izsniedzam vietē jā s SIM kartes (zvana cena uz Krieviju ir aptuveni 6-7 rubļ i/min, atkarī bā no bata maiņ as kurss uz rubli) un faktiski atvests uz viesnī cu. Viesnī ca atrodas aptuveni 300 metru attā lumā no pludmales un 3 km attā lumā no pilsē tas centra. Kas, manuprā t, ir ideā ls. Kā pē c? Pirmkā rt, nav jē gas ņ emt viesnī cu pirmajā piekrastē , jo Pataijā viņ i nepeld. Nē , nu, protams, trakie krievi peld, bet atlikuš o atvaļ inā juma daļ u pavada viesnī cā medū zu un jū ras ež u sadzē luš ā s gultā s, un ū dens tur nav ī paš i tī rs (par to, kur peldē ties, rakstī š u vē lā k) . Otrkā rt, viesnī ca ir ideā li attā linā ta no pilsē tas centra un tur tieš ā m ir kluss un var mierī gi gulē t. Nav bezgalī gi skraidoš u maš ī nu, motociklu, kliedzoš u sū dī gu krievu (par visu pā rē jo citu tautī bu pā rstā vjiem š ajā š tatā diemž ē l neesmu sastapis). Un centru var sasniegt desmit minū tē s ar jebkuru transportu vai ar kā jā m 20 minū tē s. Taksometra izmaksas ir 100 bati (apmē ram 120 rubļ i), motocikls ir 50-80 bati (motocikls, mū suprā t, motorolleris), tuk-tuk arī.100 bati (tie ir pikapi, ar pasaž ieru sē dvietā m atpakaļ ). Protams, ka kaulē ties vajag, jo taizemieš i, ieraugot tū ristus, lauž cenas par než ē lī gā m cenā m, tač u ilgi nav jā kaulē jas. Vairā k par viesnī cu. Apbrī nojami pieklā jī gs un jauks personā ls, visi saprot krievu valodu, bet nerunā . Visi zina angļ u valodu. Numuri ir labi un tī ri. Tī rī ts katru dienu. Mē s ieguvā m istabu pirmajā stā vā ar piekļ uvi baseinam tieš i no balkona. Ticiet man, nav nekā labā ka par nirš anu baseinā no rī ta, pē c vē trainas nakts, zem augš ā dzī vojoš o kaimiņ u skaudī gajiem skatieniem. Peldē ties var lī dz 22 vakarā , peldē jā mies pa nakti, neviens mums neko neteica. Baseins, starp citu, nav ī paš i liels, blakus mazs bē rniem. Ekskursiju paņ ē mā m tikai ar brokastī m, ē diens diezgan vienmuļ š : olu kultenis, desiņ as, š ķ iņ ķ is, rī si ar dā rzeņ iem, grauzdiņ š , sulas, ū dens, tē ja, kafija utt....visi) un tā katru rī tu. Man personī gi tas ī paš i netraucē ja, ē diens ir diezgan garš ī gs. Starp citu, labs padoms, ja vē laties baudī t gardus taju virtuvi, neņ emiet ekskursijas ar pilnu pansiju vai viss iekļ auts. Ē diens tur ir ļ oti lē ts, un, ē dot pats, var daudz ietaupī t. Pusdienā m/vakariņ ā m tuvē jā s kafejnī cā s man vajadzē ja vidē ji 100-150 batus. Peldē š anā s. Ja neesi sevi klasificē jis kā trakos krievus, tad ļ oti iesaku peldē ties netā lajā Koh Lan salā . Ū dens ir tī rs, ir barjeras no medū zā m, ir vairā kas pludmales, no kurā m izvē lē ties. Prā mji turp brauc no piestā tnes netā lu no Walking Street katru stundu, maksā.40 batus, brauc 40 minū tes. No viesnī cas lī dz piestā tnei var atkal iet kā jā m, vai ar transportu (60-100 bati). Vienkā rš i nokļ ū stiet piestā tnes paš ā galā , kur stā v tieš i š ie prā mji, jo mola sā kumā jū s gaudinā s nedzimuš i Taizemes huksteri un piedā vā s ā trlaivas uz salu par 150-250 batiem. Un, protams, kas gan ir Taizeme bez tā s galvenā "č ipa", seksa tū risma. Droš i vien visi ir dzirdē juš i par ielu Walking Street (atvainojos par tautoloģ iju). Bū tī bā iela ir...iela, kur pē c 11 naktī , vai pat agrā k, pū ļ i krievu jaunavu studentu, neuzticī gi vī ri, zinā tkā ras ķ ī nieš u grupas (neesmu redzē jusi, ka ķ ī nietis staigā vienu) un citi cilvē ki. Uz š ī s ielas simtiem kafejnī cu, klubu, masā ž as salonu, veikalu, burvju, ubagu, gaudoja (ja nolemjat iet no pastaigu ielas sā kuma lī dz beigā m, pie jums nā ks ducis taizemieš u ar piedā vā jumu " ibasa" un erotiska satura attē li). Viss sā kumā ir ļ oti interesanti un neparasti, bet man personī gi mans 3. brauciens uz š o ielu jau bija kaut kā garlaicī gs. Sī kā k neaprakstī š u, jo tas ir jā redz. Vienī gi ieteikš u, ka visus pastaigu ielā piedā vā tos pakalpojumus pie viesnī cas var izmantot daudz lē tā k. Mazliet par "pie viesnī cas". Pie viesnī cas ir daudz masā ž as salonu, kur par 200 batiem jū s saņ emsiet š iku masā ž u uz stundu. Visus produktus pirkā m septiņ u evanu un ģ imenes mart lielveikalos, tie ir visu diennakti un to ir ļ oti daudz. Visas ekskursijas ņ ē mā m no Pegasus, agrā k Pegazā tā s bija krietni dā rgā kas par ielu gaudā m (kuras arī uz ielas pie viesnī cas ir daudz, starp citu, visi krievi), bet tagad cenas vienā das. Serviss un kvalitā te š eit un tur ir aptuveni vienā da. Mē s pabijā m tū rē Flight of the Gibbon + Zoo (iesaku visiem, lidojot pa š auriem trosē m, 4 km garumā pā ri dž ungļ iem), Euphoria - vienas dienas prā mja tū ri, ar bezmaksas alkoholu (tas ir tas, ko Pegasus gids patiesī bā piesaistī ja. uzmanī bu, patiesī bā no alkohola izrā dī jā s tikai Taizemes rums), peldē š anā s un putu diskotē ka uz prā mja, daž ā di transvestī tu š ovi un seksa š ovi mani ī sti nepā rsteidza, var iet uz š ovu, bet ne vairā k. Starp citu! ! ! Pegazam ir tā da ī paš ī ba, ka, pē rkot ekskursiju komplektu, tas ir priekš jums! (un patiesī bā visi) saņ em BEZMAKSAS EKSKURU uz krokodilu fermu. Uz kuriem mē s....AIZMIRSTI PAŅ EMT! Pirms tam ar maksas ekskursijā m problē mu nebija, zvanī ja tieš i uz istabu, bet tad aizmirsa. Vienalga. . . atpū ties mierā nodevī gais pegazs viesnī cas gids-ē ģ iptietis....joks) Starp citu, visi gidi no Pegasus un ne tikai perfekti runā krieviski, pā rdevē ji, taksisti arī saprot krieviski, ē dienkarte gandrī z visur krieviski, naudas apmaiņ as ierī ces uz katra soļ a (var arī viesnī cā , bet maiņ a likme ir sliktā ka), izkā rtnes veikalos ir arī krievu valodā . Vispā r, manuprā t, ja nebū tu nedaudz uzpū stā s cenas, Tai jau sen bū tu pā rvē rtusies par otru Turciju, lai gan varbū t jau ir pā rvē rtusies. Ja ir vē lme iegā dā ties lietas, tad labā k to darī t nakts tirgū (150 batu taksi no viesnī cas), tas ir atvē rts brī vdienā s no 18:00 vai lī dz 11:00. Tur labā k ir iegā dā ties suvenī rus (daudzā s atsauksmē s teikts par Lucdot, tač u tas joprojā m ir lē tā ks tirgū ). Ja gribi ī rē t motociklu, tad ņ em labā k uz Koh Lan, tur satiksme ir daudz mierī gā ka. Nu pagaidā m tas arī viss, lai jums brī niš ķ ī gas brī vdienas un, kā saka taizemieš i, Sabai-Sabai ir draugi.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Olga.Kair-
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Administrators Suuk mū s sagaidī ja ļ oti labi, visi viesnī cas darbinieki bija uzmanī gi, pieklā jī gi, ļ oti ā tri mū s izmitinā ja. Mū su istaba bija 506 piektajā stā vā , stū ris, balkons, virtuve, seifs. Mums bija problē ma istabā , viņ i nekavē joties nā ca palī gā un palī dzē ja daž u minū š u laikā . … Tomēr ▾ Administrators Suuk mū s sagaidī ja ļ oti labi, visi viesnī cas darbinieki bija uzmanī gi, pieklā jī gi, ļ oti ā tri mū s izmitinā ja. Mū su istaba bija 506 piektajā stā vā , stū ris, balkons, virtuve, seifs. Mums bija problē ma istabā , viņ i nekavē joties nā ca palī gā un palī dzē ja daž u minū š u laikā . Viesnī ca tika izvē lē ta pē c principa "netā lu no jū ras" un tā , ka viesnī ca ir tikko uzcelta. Viņ i visu tī ra tī ru un baltu! Personā ls ar prieku komunicē ar tū ristiem, visi mē ģ ina kaut ko pateikt krieviski, viņ i ir smieklī gi! Mums ar vī ru ļ oti patika, visiem konsultē jam, noteikti atgriezī simies un vē l ne vienu reizi! Ī paš s paldies Suuk! ! ! Slava un Olja
аватар sqo2agj6
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Labi … Tomēr ▾ Labi
о.Ко Лан пляж Са Мэ
аватар oxana.kobolok
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies decembrī , izvē lē jā mies pē c atsauksmē m, par ko ī paš s paldies tū ristiem. Viesnī ca atrodas ielas malā , kas ļ auj atpū sties gan vestibilā , gan numurā . Mums bija standarta numurs 2. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tā mies decembrī , izvē lē jā mies pē c atsauksmē m, par ko ī paš s paldies tū ristiem. Viesnī ca atrodas ielas malā , kas ļ auj atpū sties gan vestibilā , gan numurā . Mums bija standarta numurs 2. stā vā ar skatu uz baseinu. Tī rī ja katru dienu, bet ne vienmē r balkons bija kvalitatī vs, aizmirsa izslaucī t smiltis, bet pē c sazinā š anā s ar darbiniekiem viss tika iztī rī ts - nekā du problē mu nebija. Telpā ir seifs, tā pē c tur var novietot vē rtslietas. Mums nekas netrū ka. Istabas ir lielas, un tajos ir virtuves zona un ledusskapis. Telpā ir tvaika nosū cē js, bet nav nevienas elektroniskas ierī ces. Brokastis vienmuļ as, bet izsalkuš i nepalikā m, pietika. Telpā nebija nevienas dzī vas bū tnes, ieteikums tajā paš ā dienā izvest pā rtikas atkritumus, pretē jā gadī jumā sā k darboties skudras. Ja ņ em lī dzi ē dienu, tad vari sē dē t lejā un paprasī t meitenē m reģ istratū rā š ķ ī vjus un glā zes, pē c tevis viss tiks izņ emts. Viesnī ca ir ļ oti klusa, atrodas stū rī , tā pē c sveš i cilvē ki netiek iekš ā , un jums ir iespē ja 2-3 minū š u laikā atrasties rosī gā ielā , kur ir visas civilizā cijas priekš rocī bas un ceļ š uz pludmali. Uz š ī s ielas ir nelieli lielveikali, kur var iegā dā ties gan pā rtiku, gan tualetes piederumus. Arī š ajā ielā ir daudz daž ā du pā rtikas tirgotā ju - ē st var, bet jā bū t uzmanī giem un rū pī gi jā skatā s viss, ī paš i zivs, daž reiz tā ir jē la iekš ā . Nopirku vā rī tu kukurū zu - ļ oti garš ī gi. Ir daudz ielu kafejnī cu ar saprā tī gā m cenā m.
Mī nusi:
1. Ir ļ oti daudz krievu, kas sevi tur uzskata par saimniekiem un uzvedas kautrī gi, tas bija nedaudz kaitinoš i.
2. Jā iet uz jū ru uz 10-15 minū tē m, un tad jā kā pj pa kā pnē m pa stā vu nobraucienu, ar bē rniem tas nav ī paš i ē rti.
3. Nav ē rti nokļ ū t lī dz centram, jo tuk-tuki brauc bez numuriem un viņ iem nav konkrē ta marš ruta.
Iesaku š o viesnī cu ķ ermeņ a un dvē seles atpū tai.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Novembrī atpū tā mies - istabas tika tī rī tas katru dienu, dvieļ i mainī ti, personā ls bija pieklā jī gs, visu saprotot krieviski, brokastis bija vismaz tā das paš as, bet daudzveidī gas, viņ iem ļ oti garš oja viņ u desas))) Man patika atpū ties! ! Izgā jā m cauri Pegasus, paņ ē mā m no viņ iem 2 kuponus, izspļ ā vā m tā lā k nekā viņ i redzē ja un devā mies uz ielu Sunsangā , tā lā k neatceros, cenas ir 2 reizes lē tā kas, ceļ vež i š iki ! ! ! Mums ļ oti patika Pratumnak rajons, un tas nav tā lu no izklaides un naktī ir mierī gs ! ! ! Uz vietas nav izklaides. … Tomēr ▾ Novembrī atpū tā mies - istabas tika tī rī tas katru dienu, dvieļ i mainī ti, personā ls bija pieklā jī gs, visu saprotot krieviski, brokastis bija vismaz tā das paš as, bet daudzveidī gas, viņ iem ļ oti garš oja viņ u desas))) Man patika atpū ties! ! Izgā jā m cauri Pegasus, paņ ē mā m no viņ iem 2 kuponus, izspļ ā vā m tā lā k nekā viņ i redzē ja un devā mies uz ielu Sunsangā , tā lā k neatceros, cenas ir 2 reizes lē tā kas, ceļ vež i š iki ! ! ! Mums ļ oti patika Pratumnak rajons, un tas nav tā lu no izklaides un naktī ir mierī gs ! ! ! Uz vietas nav izklaides.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар iostanna
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Milzī gs viesnī cas pluss ir klusums vakarā , pā ris soļ i lī dz ielai, kur daudz masā ž as salonu, kafejnī cu, 7/11 veikaliņ u un apmainī tā ju, vakarā daudz makaronu. Bezmaksas Wi-Fi ir pieejams viesnī cas pirmajā stā vā . … Tomēr ▾ Milzī gs viesnī cas pluss ir klusums vakarā , pā ris soļ i lī dz ielai, kur daudz masā ž as salonu, kafejnī cu, 7/11 veikaliņ u un apmainī tā ju, vakarā daudz makaronu.
Bezmaksas Wi-Fi ir pieejams viesnī cas pirmajā stā vā .
Viņ i mū s apmetinā ja brī niš ķ ī gā istabā.8. stā vā , ar frontā lu skatu uz jū ru. Skats uz istabu pilnī bā sakrita ar bildē m, kuras iepriekš biju redzē jusi internetā . Ir viens mī nuss - roku dvieļ i š ajā viesnī cā netiek nodroš inā ti. . . bet š o jautā jumu noskaidrojā m un nomierinā jā mies, turklā t dvieļ i tika mainī ti katru dienu.
Š ogad istabā s tika uzstā dī ti seifi (iekļ ā vā m pat portatī vo datoru), t. sk. jautā jums par zā dzī bu neradā s (nauda, ​ ​ zeltdimanti nebija izmē tā ti pa numuru : )). Tiesa, visas vē rtī gā kā s lietas (valū tu, bankas karti, pases) atstā jā m reģ istratū rā seifā un tur atstā jā m portatī vo datoru uz garo ekskursiju laiku (Kwai).
Personā ls:
Tikai pozitī vas emocijas! ! ! Meitenes ir vienkā rš i jaukas, vienmē r uzmanī gas un dā snas ar komplimentiem. Arī jaunieš i, kuri bija reģ istratū rā no 20-00 lī dz 8-00, ir ļ oti patī kami un draudzī gi.
Vienā no vē lajiem vakariem no kondicioniera iztecē ja ū dens, vī rs nokā pa uz reģ istratū ru un uzreiz atnā ca jauns vī rietis, atnesa dvieļ us (uz grī das izveidojā s peļ ķ e) un teica, ka no rī ta bū s meistars. 9-00 ar mums bija meistars.
Ē diens ir vienī gais lielais š ī s viesnī cas mī nuss! ! ! Brokastis ļ oti nabadzī gas: gurķ i, tomā ti, salā ti, olu kultenis, rī si, desiņ as, š ķ iņ ķ is, grauzdiņ š , bulciņ as, ievā rī jums, sviests, kafija, tē ja, Jupi tipa sula - tā ir katru dienu. Arbū zs un ananā si mijas. . .
Mē s par to nestresojā m, jo. Ar to mums pietika agrā m brokastī m.
Pā rē jā laikā nopirkā m pā rtiku no macarons - brī niš ķ ī gas banā nu pankū kas no zemnieka, gardas shawarma ar vistu utt. Bijā m uz Seafood kafejnī cu (restorā nu) (pa ceļ am garā m "At Vova", At Misha. . . pie kā da bū vlaukuma), paē dā m kafejnī cā "Pie Miš as" utt. visur ir garš ī gi.
Viesnī cas teritorija un atraš anā s vieta:
Par viesnī cas teritoriju var teikt - nē , izņ emot nelielu saliņ u ap viesnī cu. Mums ļ oti patika viesnī cas atraš anā s vieta – ne trokš ņ ainajā centrā , bet arī ne tā lajā Dž omtienā , kur arī nav ī paš i kluss. No viesnī cas lī dz molam nogā jā m 15-20 minū tē s, lī dz 2. un Dienvidu ielas krustojumam nogā jā m - 20-25 minū tes, lī dz skatu laukumam - 5 minū tes. No centra, no nakts tirgus (Tesco lotus) vairā k kā.100b. nesasniedza, ja viņ i atrada ceļ abiedrus, tad izrā dī jā s mazā k...
Ekskursijas:
Mē s to uzņ ē mā m Pineapple (tas notika spontā ni) - Nong Nooch, Discovery, Kwai, Patiesī bas templis, paš i devā mies uz Mini Siam.
Parādīt vairāk »


iemiesojums zjpiyg2z
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums ermolaev3
Sakiet, lūdzu, kur tuvumā atrodas izdevīga "Birža"??
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
iemiesojums vd9f8g92
Pastāstiet lūdzu vairāk par skrejriteņiem... kā sakārtot, kā novietot, kā policija uzvedas, vai grūti iemācīties / esmu autobraucējs, bet braucu ar velosipēdu / Pagājušajā reizē Pegasus nobijās, nedod Dievs.. skramba???
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums vd9f8g92
Čau!! Es dodos uz Tai otro reizi, pirms diviem gadiem es biju Pattaya Park / tornis /, tagad es dodos uz Phu-Tolai, lūdzu, pastāstiet man, lūdzu, cik maksimāli ietaupīsiet transportu, lai nokļūtu Festival Mall vai piestātne,kur man jāiet ar kājām?vai citi varianti??? Bet kas būtu lētāks par 100 batiem.. Paldies!
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums oxana.kobolok
Pastāstiet, lūdzu, kādas rozetes tur ir. Vai varēs uzlādēt telefonu, fotokameru, izmantot fēnu, vai būs nepieciešams adapteris?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Garšaugu dārzs
Novērtējums 10.0
Taizeme, Pataja
Daba, iepirkšanās

Отель расположен на холме в южной части Паттайи, недалеко от моря и центральной части города. Открыт в 2010 году. Состоит из одного восьмиэтажного здания. Отель подходит для бюджетного семейного отдыха и молодежи.

Atrašanās vieta Расположен в районе Пратамнак, в 2 км от центра ночных развлечений Паттайи — Walking Street (7 мин езды), в 127 км от аэропорта Бангкока Suvarnabhumi (1 час 25 мин), в 39 км от аэропорта U-Tapao (40 мин езды).
Pludmales apraksts Близжайший пляж Кози Бич/Cosy Beach в 600 метрах (7 мин ходьбы), пляж Джомтьен в 3 км (8 мин езды), Пляжные полотенца — бесплатно.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, хранение багажа, room service, Wi-Fi только в лобби (бесплатно), ресторан Phu View Talay — тайская и международная кухня (06.30-20.00), 1 открытый бассейн (7:00-19:00).

  • restorāns
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в открытом бассейне.
  • bērnu peldbaseins
Izklaide un sports
Telpu apraksts

В отеле 78 номеров.

Istabās

Кондиционер, сейф (бесплатно), спутниковое ТВ, телефон, стол, стул, софа (кроме standard), мини-холодильник, 2 бут.воды ежедневно (бесплатно), душ (с туалетными принадлежностями), фен — по запросу на ресепшен (бесплатно), балкон, room service.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese 396/102 M.12 Soi.Kasetsin3, Rajchawaroon Rd, (Cosy Beach) Pattaya, Chonburi 20150, Thailand
Tālruņi: Tel: +66 038-250338-9
Fax: +66 038-250-342
Mob.: 086-8202890
Tīmekļa vietne: Phu View Talay Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.