Jomtien Palm Beach Hotel & Resort 4*– Atsauksmes

34
Novērtējums 7.610
№19 viesnīcas reitingā Pataja
7.3 Numurs
8.2 apkalpošana
8.2 Tīrība
8.8 Uzturs
8.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Patajas dienvidu daļā, Jomtien Beach sākumā, pastaigas attālumā no Jomtien un Doi Tang restorāniem. Līdz Patajas centram 15 minūtes ar tuk-tuk. Viesnīca atvērta 1990.-1999.gadā. Pēdējais telpu remonts tika veikts 2013. gadā. Tas sastāv no divām atsevišķām ēkām - 17 stāvu galvenā spārna (celta 1990. gadā) un 16 stāvu Jomtien Wing (celta 1999. gadā), kuras savā starpā savieno eja pirmajā stāvā, kur atrodas boulinga zāle, a biljarda zāle, skaistumkopšanas salons un bārs - karaoke. Viesnīca ir piemērota visu kategoriju ceļotājiem.Vairāk →
аватар vova.daczko
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā Jomtienas sā kumā , pā ri ielai no paš valdī bas pludmales. Lieliskas brokastis, maza skaista teritorija ar baseiniem. Pie ieejas notiek bū vniecī ba, atpū tai netraucē , remonts notiek arī pludmalē , bet ir iespē ja peldē ties un sauļ oties. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā Jomtienas sā kumā , pā ri ielai no paš valdī bas pludmales. Lieliskas brokastis, maza skaista teritorija ar baseiniem. Pie ieejas notiek bū vniecī ba, atpū tai netraucē , remonts notiek arī pludmalē , bet ir iespē ja peldē ties un sauļ oties. Kontingents pā rsvarā ir Ā zijas iedzī votā ji.
Mū s uzreiz iekā rtoja Palmu korpusā (tuvā k jū rai) 10. stā vā . Nevienā numuru kategorijā nav balkonu. Pati istabiņ a diemž ē l nobruž ā ta, nav kur nolikt mantas, ļ oti š aurs skapis ar 6 pakaramiem, daž as lietas bija jā glabā koferī . Uz griestiem ir noplū des. Protams, ieskaitī jā m ekskursijas un reti bijā m istabā , bet joprojā m neizprotama ir personā la attieksme pret uzkopš anu, kā arī nespē ja nolikt mantas skapī . Dzeramnaudas problē mas neatrisina.
Ņ ē mā m tikai brokastis, par kurā m ne reizi nenož ē lojā m, jo ​ ​ gribē jā s izmē ģ inā t visu un visur, bet arī tā s nepalaidā m garā m - daž ā di ē dieni, kas nebija noguruš i visas atvaļ inā juma laikā .
Tā kā esam lieli jaunu vietu apskates un ekskursiju cienī tā ji, protams, neizmantojā m mū su Anex viesnī cas gida pakalpojumus (jo tas ir ļ oti dā rgi). Mē s izvē lē jā mies ekskursijas iepriekš , izvē lē jā mies Nika Travel Pattaya, labu servisu, pieņ emamas cenas un vē lmi palī dzē t visos jautā jumos.
Kopumā tajā paš ā cenu diapazonā jū s varē tu atrast daudz labā ku viesnī cu.
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es vē l nekad neesmu bijis ā rzemē s, un tad, laimī gas gadī juma dē ļ , visas zvaigznes acī mredzot labvē lī gi saplū da mū su jaunajā ģ imenē ! Ceļ š , kā ds nogurdinoš s ceļ š , bet izturē jā m, gaidot, kas mū s sagaida "smaidu valstī ", saule, kristā la ū dens jū rā ) (ne gluž i kā vē lā k izrā dī jā s), palmas, kokosrieksti un eksotika deniņ i! Nolaidā mies Suvarnapumā un devā mies ā rā , lai dabū tu taksi uz Pataiju. … Tomēr ▾ Es vē l nekad neesmu bijis ā rzemē s, un tad, laimī gas gadī juma dē ļ , visas zvaigznes acī mredzot labvē lī gi saplū da mū su jaunajā ģ imenē ! Ceļ š , kā ds nogurdinoš s ceļ š , bet izturē jā m, gaidot, kas mū s sagaida "smaidu valstī ", saule, kristā la ū dens jū rā ) (ne gluž i kā vē lā k izrā dī jā s), palmas, kokosrieksti un eksotika deniņ i! Nolaidā mies Suvarnapumā un devā mies ā rā , lai dabū tu taksi uz Pataiju.......Iela mū s sagaidī ja ar ļ oti mī lē tas "pirts" sajū tu - mums ar URRRA uzreiz iepatikā s, atš ķ irī bā no sievas un bē rna! Jā , ir karsts, bet ne auksts! Jā , smacī gs, bet ne sniegs! Ieradā mies droš i, viesnī ca man š ausmī gi patika, turklā t es tajā vienkā rš i iemī lē jos no pirmā acu uzmetiena))) (bija ilga tikš anā s ar sievu))), un mē s ar viesnī cu sapratā mies uzreiz! ) Iekā rtojā mies ā tri, pat nebija jā gaida - burtiski 10 minū tes un manu koferi sagrā ba taizemieš i (kā es varē ju zinā t, ka grib palī dzē t! ), atdot negribē ju, bet no plkst. apkā rtē jo skatieni sapratu, ka velti atpū š os. . tik vajag! ! ! Es dzirdē ju par dzeramnaudu, bet par naudas summu, kā visi teica neskaidri - kā ds iedeva 20 batus, kā ds 100, kā ds 500 (apmē ram 500, es noteikti neticē ju). Viņ i atnesa koferus uz istabu un te bija "atmaksas" laiks. Jautā ju taizemietim - "kā da palī dzī ba? " Tas, ka viņ š atbildē ja - mani ieveda pē dē jā š okā - "kā vē laties! " Kā es vē los? Piekritu, ka ieš u pie viņ a un doš u dzeramnaudu pē c 1h, steidzami vajadzē ja duš u. Pē c noteiktā laika es viņ am iedevu 50 batus - lū k, pirmais Taizemes smaids ! ! ! Viņ š bija tik laimī gs....Tad mē s sadraudzē jā mies, apsargi (kā viņ us sauca) gandrī z katru dienu nesa puķ es manai meitai). Un es daž reiz dzē ru ar viņ u. . . tī ri simbolisks. . . par mazo pudeli viskija! Labi atpū tā mies, sauļ ojā mies, pirmā s piecas dienas pat ekskursijā s nedevā mies. Bet tad bē rns pieprasī ja izklaidi. Sā kā m meklē t (atbrauca bez kompā nijas, tā pē c gida nebija) un atradā m. . . uz 5 Jomtienas sojas pupiņ ā m ir ceļ ojumu kompā nija, tur strā dā Aleksejs. Forš s puisis, ļ oti patika, patī k kaut ko pastā stī t no saviem stā stiem. Viss tika nopirkts no viņ a. Tad, atgriež oties mā jā s, mana meita teica, ka, kad viņ a izaugs, viņ ai bū s vī rs, tā pat kā viņ š ))) Bē rni. . . Kopumā labas brī vdienas, lieliskas ekskursijas, brī niš ķ ī ga Taizeme un daudz smaidu. Liels paldies viesnī cai un personā lam par apkalpoš anu uzturē š anā s laikā ! Es vē l nā kš u!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар armani-mani87
1. Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo pludmale atrodas tieš i blakus. Reģ istrē š anā s noritē ja labi (1 stunda), tač u bijā m nepareizi nokā rtoti, to sapratā m dienas laikā ! Mē s aizgā jā m uz reģ istratū ru un pateicā m par to un uzrā dī jā m talonu, viņ i mums uzreiz iedeva karti no jaunā s istabas un no jaunā s ē kas - tuvā k pludmalei. … Tomēr ▾ 1. Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo pludmale atrodas tieš i blakus. Reģ istrē š anā s noritē ja labi (1 stunda), tač u bijā m nepareizi nokā rtoti, to sapratā m dienas laikā ! Mē s aizgā jā m uz reģ istratū ru un pateicā m par to un uzrā dī jā m talonu, viņ i mums uzreiz iedeva karti no jaunā s istabas un no jaunā s ē kas - tuvā k pludmalei. Piecē lā mies un paskatī jā mies un sapratā m, ka labā k palikt tur - vecajā ē kā , jo jaunajā pat logu nevarē ja atvē rt.
2. Man patika viesnī cas dizains, numuriņ i bija labā stā voklī , tika tī rī ti katru dienu. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu. Viņ i iedeva 2 pudeles. ū dens. Mini bā rs bija par maksu. Vakaros viesnī cā viņ i spē lē ja peoniju un dziedā ja. Treš ajā stā vā viņ iem bija ā ra baseins un trenaž ieru zā le. Viesnī cas teritorijā bija viss - kafejnī ca, valū tas maiņ as punkts, taisī ja aukstā s augļ u kakliņ us, tirdziņ š , suvenī rus utt.
3. Nav trū kumu.
4. Brokastis tika pasniegtas no 6:00 lī dz 10:00 uz taloniem. Viss bija ļ oti garš ī gs, siers, ola, tomā ti, gurķ i, krē jums, jogurts, desiņ as, makaroni, zupas, saldumi, ananā si, banā ni, papaija, arbū zs, kafijas tē ja, liellopu gaļ a, š ķ iņ ķ is, zivis, kartupeļ i utt. Laba apkalpoš ana, netī ros traukus uzreiz aiznesa. Personā ls bija pieklā jī gs un smaidī gs.
5. Mums patika viss. Cietais 4* atbilst.
аватар turinec
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Taizeme, Jomtien Palm Beach Hotel, no 12.01. 2014. lī dz 24.01. 2014. Ievads Paņ ē mā m biļ eti no Tez-Tour. Pie lidojuma un pā rsē š anā s ilgi nekavē š os. 6 stundas nakts lidojums uz Bangkoku. Pat lidmaš ī nā viņ i mums iedeva, un mē s aizpildī jā m migrā cijas karti (divas daļ as "A-B"). … Tomēr ▾ Taizeme, Jomtien Palm Beach Hotel, no 12.01. 2014. lī dz 24.01. 2014.
Ievads
Paņ ē mā m biļ eti no Tez-Tour. Pie lidojuma un pā rsē š anā s ilgi nekavē š os. 6 stundas nakts lidojums uz Bangkoku. Pat lidmaš ī nā viņ i mums iedeva, un mē s aizpildī jā m migrā cijas karti (divas daļ as "A-B"). Tajā nav nekā sarež ģ ī ta, un viņ i dod paraugus. A daļ a tika paņ emta lidostā pasu kontrolē (par vī zu nav jā maksā ), bet B daļ a, kurā ielika zī mogu ar ieraš anā s datumu, tiek atdota (pasē bijā m piesprausti ar skavotā ju) . Š ī B daļ a bū s nepiecieš ama izbraukš anas brī dī DO NOT Lose. Ja, š ķ iet, ka 100 batu sods ir pateikts, bet tas prasī s laiku, un lidmaš ī na negaidī s, ja kas. Paņ ē mā m savas mantas (gaidī ja kā das 40 minū tes) un tad gidi (uzreiz pamanā mi dzeltenos T-kreklos) skaidri visus norī koja autobusos un devā s uz viesnī cā m. Autobusā viņ i dod jums pudeli ū dens un vietē jā s SIM kartes (protams, izsniedziet no kreisā s uz labo pusi ar nulles atlikumu). Kamē r ejam, iepazī š anā s informā cija un viena pietura, protams, pie lielveikala uz tualeti un dū mu pauzi. Tur uzreiz nopirkā m sauļ oš anā s krē mu un devā mies uz tualeti. Vienkā rš i dodieties uz Lidosta - Pataja apmē ram 2.5 stundas. Jā , lidostā , gaidot bagā ž u, viņ i katram gadī jumam samainī ja 100 USD pret 3150 batiem (kurss noteikti ir zemā ks nekā pilsē tā ). Varē ja bū t pacietī gam, pa ceļ am no lidostas tas nebū tu ī paš i vajadzī gs, bet pieturā nopirkā m saules krē mu, varbū t vē l kā ds vē las ko nopirkt.
Viesnī ca.
Viesnī ca sastā v no divā m ē kā m, kuras savieno eja. 1. ir reģ istratū ra, ē damistaba, tā ir vecā ka un zemā ka par bū vniecī bas gadu. 2. ē ka noteikti notika š ā di, pat 100 metrus tā lā k lī dz jū rai nekā no 1. ))). Puse no viesnī cas pieder Tez-Tour. Tikā m izmitinā ti 2. korpusa 450. istabā . Ieradā mies vienos pē cpusdienā , pē c 15 minū tē m jau bijā m istabā . Š veicars atnesa mantas, iedeva dzeramnaudu 20 batus (noderē ja lidostā mainī ts). Reģ istratū ra mums neko papildus par istabu neiedeva. Autobusā gids teica, ka viņ iem tas neder, piemē ram, kā Turcijā (iedeva 50-100 dolā rus) un viņ i iekā rtosies labā kā istabā . Tad š o informā ciju apstiprinā ja viesnī cas gids Š ahs (sveiks jums! ). Tae tas, kas rakstī ts vauč erī novē lē jumos, bū s tur un tad, ja iespē jams. Vajag labā ku istabu, piemaksā pē c tarifa. Un, ja kā ds iedos naudu, tad viņ š apmetī sies tajā paš ā vietā , kur tev vajadzē ja dzī vot, un teiks, ka tas š obrī d ir labā kais iespē jamais. Š ajā gadī jumā izlemiet paš i, es neko nedevu. Kā es saprotu, viesnī cā nepā rtraukti notiek pakā peniski remontdarbi. Piemē ram, vienas kategorijas telpas, tajā paš ā stā vā bū s svaigs remonts un svaigas mē beles, un blakus tieš i tā das paš as vai virsū jau ar vecā m mē belē m. Daudzi tautieš i vē rsā s pie viesnī cas gida-Š aha, lai mainī tu istabu, un viņ š vienmē r gā ja uz priekš u un runā ja bez problē mā m un palī dzē ja (neaizmirstiet par viesnī cas stā vu un viņ i tur tiek cienī ti) Es veicu eksperimentu. Apejot ceļ vedi, devos uz reģ istratū ru un lauzī tā angļ u valodā ar ž estiem palū dzu mainī t istabu, aicinot 50u / e (vidē jā neoficiā lā cena par istabas maiņ u). Man iedeva atslē gu (plastikkarti - visas atslē gas ir elektroniskas, tu pacel un atver), saka, ej paskaties. Aizgā ju un paskatī jos uz 9. stā vu, 962. kab. Nu nē , un tā da maiņ a nav vajadzī ga par velti. Kadrus ziņ ā viss pa vecam, bet vecas mē beles, 1990. gada TV, bez gludekļ a, pa logu paveras skats uz ilglaicī gu bū vniecī bu, lai gan augstu var redzē t jū ru. Ī sā k sakot, viņ š atdeva atslē gas un pameta maiņ as biznesu. Man ir numurs, un tas ir lieliski. Plazmas TV 80cm, ledusskapis kas reā li salst, divas gultas, fē ns, duš a un atseviš ķ a vanna, laminā ta grī da, kas manuprā t atš ķ irī bā no paklā ja ir daudz higiē niskā ka. Balkoni, jā , balkonu nav visā viesnī cā . Bet ja esi krievs, tad vienmē r atradī si kur izž ā vē t drē bes, ko mums par to pastā stī t, vai mē s neesam krievi.
Arī.2. korpusā.3. stā vā ir vē l viens baseins (mū su logi vienkā rš i paskatī jā s uz to). Ir arī SPA centrs un visa veida trenaž ieri. Kā jau iepriekš rakstī ts, telpā (4. stā vā ) nekā di kukaiņ i netika manī ti. Istaba ir lieliska. Bet ir divi mī nusi. Pirmā dē ļ iekš durvis, kas ved uz citu istabu, ļ oti laba dzirdamī ba (nepaveicā s tiem, kas istabā sastapsies ar trokš ņ ainiem kaimiņ iem). Un otrs ir spilveni, tie ir ļ oti skarbi. Viss, vairā k mī nusus nepamana. Jā , mums istabā nebija seifa, viņ i saka, ka kā dam tas ir. Bet reģ istratū rā ir seifi par 1000 batiem, kurus atdod aizbraucot, kad nododat atslē gu (nezaudē jiet). Seifs ir veidots tā , ka tā atvē rš anai ir nepiecieš amas divas atslē gas, viena, kas ir mums, bet otra reģ istratū rā . Dolā rus un pases glabā jā m seifā . Istabā atradā s arī nauda un vē rtslietas, un nekā netrū ka. Numurā minibā ra ledusskapis tika novietots labi redzamā vietā uzreiz pē c reģ istrē š anā s. Ja palū dziet to noņ emt pavisam, tad mainot tī rī š anas lī dzekļ us, to var atkal papildinā t, domā jot, ka to izmantojā t jū s, nezinot, ka esat izturē jis. Un, kad minibā rs bū s redzams, viss bū s skaidrs un matemā tika saplū dī s. Lī dzi paņ ē mā m savas š okolā des konfektes dā vanā m apkopē jā m. Bet tas nelī dzē ja, gulbjus neredzē jā m. Lai gan tī rī ja katru dienu, sieva teica, ka tī rī š ana varē ja bū t labā ka. Televī zijā sā kumā bija divi kanā li First un RTR, tad RTR pazuda un palika tikai First. Paņ ē ma lī dzi 1TB zibatmiņ u ar filmā m, vakaros skatī jā s plazmā caur USB.
Ē diens izcils, izsalcis nepaliksi lī dz vakariņ ā m, bet var izturē t lī dz vakaram. Brokastis no pulksten 6 lī dz 10. Reģ istrē joties viņ i iedod č ekus par brokastī m pē c datuma un ar š iem č ekiem jū s dodaties ē st, kas tiek izņ emti pie ieejas ē damzā lē . Man tur patika liellopa desiņ as (tik mazas), teikš u pat, ka tā s man atgā dinā ja PSRS bē rnī bas desiņ as. Krievijā tik kvalitatī vus var atrast reti.
Savienojums.
Kā jau teicu iepriekš , pē c ieraš anā s Tez Turovites izplata vietē jā TRU vai THU operatora bezmaksas SIM kartes, kā tas ir pareizi (tas nav svarī gi). Ņ em. Ģ imenes tirgū vai Seven Eleven (tā di ir ik uz soļ a) jū s varat ievietot batu savā bilancē . Labā k to darī t ar č eku. Mē s runā jam lauztā angļ u valodā , PLIZ pā rbaudī t mobilo sakaru operatora darbaspē ka tik daudz batu. Jums iedos č eku, ir kods. Es neatceros, kuru kombinā ciju sastā dī t pirms koda ievadī š anas no č eka, bet pā rdevē ji vai veikala darbinieki vienmē r palī dz ar to. Iedod viņ iem č eku ar telefonu un viņ i visu izdarī s. Ieliku 150 batus un acī m pietika 12 dienā m. Kā pē c labā k ir apgulties uz č eka. Bija gadī jumi, ka, ja caur veikala kasi ielika uz paš a telefona numura, tad cilvē ki ieradā s dienā un atlikums nesanā ca. Un tā tā lā k č eks, ievadī ts kods un atlikums uzreiz pienā k. Es pat nezinā ju, cik maksā vietē jais pieslē gums, vienkā rš i piezvanī ju sievai un draugiem, un viss. Bet kā saka 3. pasaules valstī , jā zvana uz mā jā m Krievijā . Vai esat gatavs? Viena minū te maksā.1 batu (1 rublis). Tas notiek, izmantojot IP telefoniju. Kods ir 006007 (7 ir Krievijas kods) un pē c tam jū su numurs. Tā tad mū su trī s operatori atpū š as.
Internets viesnī cā ir pieejams, bet par maksu. Es neņ ē mu, tas ir ļ oti dā rgs - 600 bati stundā un sasniedz tikai 4. stā vu, kā teica. Ja jums kaut kas nepiecieš ams, gandrī z katrā kafejnī cā ir bezmaksas wifi. Internets ir pieejams arī pludmalē s. Jū s maksā jat 50-100 batus par lielu sauļ oš anā s krē slu vai 30-40 batus par sē doš u (izmaksas ir atkarī gas no rindas atraš anā s vietas no jū ras), prasā t paroli un sauļ ojieties visu dienu un lietojiet internetu bez ierobež ojumiem.
Viesnī ca nodroš ina dvieļ us bez maksas. Jū s ierakstā t dienasgrā matā un izsvī trot sevi, kad iedodat. Pie galvenā baseina vienmē r bija vietas, bet ū dens nav gluž i silts, bet tī rs, kopumā skaists. Viesnī cas pludmales nav. Jā , un, kā viņ i mums paskaidroja, Pataijā vispā r nav privā tu pludmaļ u, visas ir publiskas. Pludmale ir 10 metru smilš u, un tajā ir izvietotas kū rorta sauļ oš anā s krē slu rindas ar sauļ oš anā s krē sliem.
Transports. Infrastruktū ra.
Viesnī ca atrodas Jomtien krastmalas sā kumā (pieņ emot, ka sā kums ir tuvā k centram). Izejot no viesnī cas, Jomytien krastmala iet pa kreisi uz pilsē tas galu, kur atrodas slavenā amerikā ņ u celtā viesnī ca Ambrasador. Pa labi no viesnī cas beidzas (sā kas) Jomtien krastmala un sā kas centrs. Centrā ir piestā tne (lai dotos uz salā m), ir 3 lieli iepirkš anā s centri, tirgus un daudz kas cits, nu, slavenā Volkina iela (krievi to sauc par FORK). Lī dz centram ar TUK TUK 10-20 minū tes (atkarī bā no satiksmes). Pa kreisi no viesnī cas atrodas Jomytien krastmala, kur ir viesnī cas, kafejnī cas, veikali, siltummaiņ i, makaroni un tas viss aptuveni 5 kilometru garumā . Kaut kur apmē ram 15 minū š u gā jienā pa kreisi ir tirgus, kas ir atvē rts no 18:00. Vispā r, cik saprotu, tirgos ir tikai Ķ ī na. Taizemieš u ir ļ oti maz. Tirgos kaulē ties. Piemē ram, Lacoste China t-krekls izskatā s kā normā ls, sā kumā bija 350 bati, man pā rdeva par 120 batiem. Varē ja padomā t un vē l kaulē ties.
Tā tad, kas ir TUK TUK? Tie ir tā di dž ipi, kuriem zem nojumes ir atvē rtas virsbū ves un sā nos ir divi soliņ i. Jū s paceļ at roku un braucat vai nu pa labi uz centru, vai pa kreisi pa krastmalu. Ja runā jā t ar vadī tā ju, tad tas jau tiks uzskatī ts par taksometru. Ja vajag apstā ties, nospiež at taures pogu, izkā pjat, maksā jat 10 batus par cilvē ku. Pirms TUK TUK labā k lai ir nauda norē ķ iniem bez izmaiņ ā m. Man bija divi gadī jumi, ka iedevu banknoti maiņ ai, š oferis tur kaut ko č aukstē ja, saburzī ja papī rus, atdeva, bet pagaidā m saskaitī ju un redzu, ka neesmu pielicis 20-40 batus, un TUK TUK jau aizbrauca. ilgi, paturiet to prā tā .
аватар milavlad
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tos ar vī ru, nopirku biļ eti TEZ tur. Rezervē ts luksusa numurs. Viss bija ideā li: viesnī ca un numurs. Lai gan istabā bija maz, viņ i labprā tā k ceļ oja, 4 reizes bija jū rā . Atsauksmē s lasī ju, ka vestibilā bijis ļ oti auksts, kondicionieri darbojā s ar pilnu jaudu, bet nekā tā da nebija. … Tomēr ▾ Atpū tos ar vī ru, nopirku biļ eti TEZ tur. Rezervē ts luksusa numurs. Viss bija ideā li: viesnī ca un numurs. Lai gan istabā bija maz, viņ i labprā tā k ceļ oja, 4 reizes bija jū rā . Atsauksmē s lasī ju, ka vestibilā bijis ļ oti auksts, kondicionieri darbojā s ar pilnu jaudu, bet nekā tā da nebija. Wi-Fi ir maksas, bet problē mu nebija. Personā ls nezina krievu valodu, bet ir ļ oti draudzī gs, man bija jā runā angliski, es atcerē jos visu, ko zinā ju no skolas un nezinā ju, un nolē mu, ka tas man ir pluss. Mums ļ oti patika. Balkona neesamī ba neaizē noja, peldkostī mi ž ā vē ja vannas istabā lī dz rī tam.
аватар Lenchik70
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ceļ oju ar savu 10 gadus veco meitu. Bija gan Ē ģ iptē , gan Bulgā rijā , gan Turcijā (ir ar ko salī dzinā t). Pirmo reizi Taizemē . Bijā m apmierinā ti !! ! Pirmkā rt gribu teikt par lidojumu - lidojā m no Tez-tour, ar I-Fly aviokompā niju, ļ oti uztraucā mies par nepazī stamu aviokompā niju un arī iepriekš ē jā dienā par to lasī jā m sliktas atsauksmes , bet mū su š aubas tika kliedē tas - VISS izdevā s labi, bez kavē š anā s lidojums, bez atcelš anas, visi stjuarti ļ oti patī kami, atsaucā s uz visā m vē lmē m! Paldies viņ iem, un pilotiem par labo servisu, joprojā m lido 9 stundas. … Tomēr ▾ Ceļ oju ar savu 10 gadus veco meitu. Bija gan Ē ģ iptē , gan Bulgā rijā , gan Turcijā (ir ar ko salī dzinā t). Pirmo reizi Taizemē . Bijā m apmierinā ti !! ! Pirmkā rt gribu teikt par lidojumu - lidojā m no Tez-tour, ar I-Fly aviokompā niju, ļ oti uztraucā mies par nepazī stamu aviokompā niju un arī iepriekš ē jā dienā par to lasī jā m sliktas atsauksmes , bet mū su š aubas tika kliedē tas - VISS izdevā s labi, bez kavē š anā s lidojums, bez atcelš anas, visi stjuarti ļ oti patī kami, atsaucā s uz visā m vē lmē m! Paldies viņ iem, un pilotiem par labo servisu, joprojā m lido 9 stundas. un atpakaļ pulksten 10:00. ! ! -tikai te arī sasprindzinā jā s....Tez-tour satikā s lieliski, tur un atpakaļ , bez pretenzijā m. . Ierodoties viesnī cā viņ i uzreiz iekā rtojā s!!! ! Mums bija luksusa numuriņ š . Numurā ir seifs, duš a, vanna, fē ns, tē jkanna un glā zes, 2 divguļ amā s gultas un vienvietī ga gulta. Liels plazmas televizors. Istaba nav nobruž ā ta, kā viņ i kaut kur rakstī ja. Istabas tika tī rī tas katru dienu, dvieļ i tika mainī ti katru dienu, tika nodroš inā ts bezmaksas ū dens. Ledusskapī ir minibā rs, bet mē s to neizmantojā m. Dzeramnaudu atstā ja tikai vienu reizi, bet lielā koties mū su krievu š okolā des bija apmierinā tas. Internets ir maksas apakš stā vā ir interneta kafejnī ca. Boulinga spē le maksā.100 batus, bet vē l 30 batu ī re, un vienreizē jā s zeķ es-30b. (bet jū s varat izmantot savu). Ir bezmaksas trenaž ieru zā le. Viena lieta ir slikta, nav balkonu! ! Nav kur ž ā vē t drē bes, un ļ oti liels mitrums. . Pabaroja brokastis (kas ir iekļ autas biļ etē ) labi (daž ā di) - katru dienu neviens nepalika izsalcis - augļ i - papaija, arbū zs, pū ķ a acs, ananā si!! ! Cik garš ī gi ananā si, tikai jū s nevarat izņ emt jebko no restorā na - viņ i skatā s caur kamerā m. Pusdienas un vakariņ as apvienojā m (jau par saviem lī dzekļ iem), ē dā m kaut kur 17-18 tuvā kajā s kafejnī cā s, pie viesnī cas ir daudz ! ! Tur jau ir Eiropas un krievu virtuve. Ir krievu restorā ns "At Misha" (pa labi no viesnī cas, pā ri ceļ am) - tur ir pankū kas un pelmeņ i. Bet bū t tur un nepamē ģ inā t taizemieš u virtuvi ir zaimoš ana, Tom Yan zupa ir garš ī ga! . un jū ras veltes !! ! Tikai tad, ja vajag ne pikantu garš u, tad saka: "Zini pikantu" vai "Zini č ili" Pā rtikas cenas pieņ emamas, porcijas lielas! ! . Masā ž a tiek veikta netā lu no viesnī cas (viesnī ca dā rga! ! )!! ! Tikai par 200-300 batiem. Par batu runā jot, tad viņ u 1 bā ts = 96 kapeikas. krievu, t. piem. , no 1 lī dz 1. Maiņ ai uz katra soļ a! ! Izdevī gs kurss bija valū tas maiņ as punktā , blakus veikalam 7/11 (septiņ i-vienpadsmit) no viesnī cas pa labi un pā ri ceļ am - mainī jā m dolā rus, bet maina arī eiro un rubļ us. Peldbaseins pie viesnī cas, vienmē r bija sauļ oš anā s krē sli, ja kas, tad tos aizstā ja vairā k. Dvieļ i - zem krā soš anas un pludmalē (brū ns) un pie baseina (zils) bez maksas. Bet pludmalē ir jā maksā par sauļ oš anā s krē sliem - 30 bati par visu dienu. Pludmale ir pā ri ceļ am no viesnī cas, publiska, bet viss tī rs un vienmē r bija brī vas vietas, ja gribi tieš i pie ū dens, ja grib, zem kokiem. . Bija viena neē rtī ba – tirgotā ji iet drū zmā...Bet kam kaut kas jā pē rk, tad uz tirgu nav jā iet (lai gan tas ir netā lu - 10 minū tes ar tuk-tuk - tas darbojas tikai no pulksten 17! ). . -Pludmalē var nopirkt visu! Tikai kaulē ties! ! ! viņ i jau saprot, un zina vā rdu "atlaide" !! ! Bojā m ekskursijā s - Nong Nooch - lielisks parks - ziedi, palmas, orhidejas, jā ja ar ziloni, skatī jā mies ziloņ u š ovu - SUPER ! ! Khao Kheo - tas ir atvē rts zoodā rzs, baroja dzī vniekus no rokas, meita bija sajū smā!! ! Bijā m okeanā rijā , kur viņ i baroja zivis, bruņ urupuč us no dzelksnis! Mē s devā mies uz salu ! ! - kā ds skaistums tur! ! ! trū kumi, tad labi atpū tī sies! ! Mē s lieliski atpū tā mies, ko arī tev novē lam ! !
Вид из номера На 1ом этаже в холле На территории отеля На территории отеля Тренажерный зал Отель Отель
аватар capt.zhu4enko
Kas man nepatika: nolietots paklā js ar briesmī giem traipiem gan istabā , gan gaiteņ os. Nav skaņ as izolā cijas. Krā kš ana un klepoš ana no blakus istabā m izklausā s kā tuvu. Duš as jaucē jkrā ns neatbalstā s uz stiprinā juma. … Tomēr ▾ Kas man nepatika: nolietots paklā js ar briesmī giem traipiem gan istabā , gan gaiteņ os. Nav skaņ as izolā cijas. Krā kš ana un klepoš ana no blakus istabā m izklausā s kā tuvu. Duš as jaucē jkrā ns neatbalstā s uz stiprinā juma. Vecs TV, vecas nolietotas mē beles.
Patika: viesnī cas atraš anā s vieta, peldbaseini, brokastis, restorā ns, boulings, biljarda zā le, masā ž as salons, serviss
Рынок на воде Дрессировщик кобры Местные фрукты Сплав по реке Квай Крокодиловая ферма Храм Истины
аватар Mary-V
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s atpū tā mies Jomtien Palm Beach Hotel 2012. gada novembrī . Viesnī ca ir laba. Atrodas Jomtienas pludmales sā kumā , pati pludmale ir netī ra, daudz taizemieš u ar bē rniem, ī paš i vakaros un brī vdienā s. Bet viņ i nebrauc uz Pataiju pē c labas pludmales, tā pē c tuvumā ir skaistas salas : ) Viesnī ca izsniedz pludmales dvieļ us (bez maksas) no 6:00 lī dz 17:00. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Jomtien Palm Beach Hotel 2012. gada novembrī . Viesnī ca ir laba. Atrodas Jomtienas pludmales sā kumā , pati pludmale ir netī ra, daudz taizemieš u ar bē rniem, ī paš i vakaros un brī vdienā s. Bet viņ i nebrauc uz Pataiju pē c labas pludmales, tā pē c tuvumā ir skaistas salas : ) Viesnī ca izsniedz pludmales dvieļ us (bez maksas) no 6:00 lī dz 17:00.
Viesnī ca sastā v no 2 blakus esoš ā m ē kā m 17 stā vos. Nav balkonu, kas ļ oti apbē dina. Dzī vojā m galvenajā ē kā.3. stā vā . Skats pa logu slikts - ja paskatā s pa labi, tad tā lumā var redzē t jū ru, pareizā k sakot, lī ci, bet priekš ā kaimiņ u viesnī cas baseins (nesimpā tisks) + bū vlaukums.
Viesnī cas numuri ir lieli ar divā m vienvietī gā m gultā m. Daudzi raksta, ka veļ a uz gultā m ir mitra, tač u tas nav viesnī cas mī nuss - tā ds klimats ir Taizemē ))
Brokastis ļ oti garš ī gas, ē dā m katru dienu, izvē le liela, ir gan Eiropas virtuves, gan taju ē dieni. Man ļ oti patika gvajaves sula. No augļ iem tiek doti tikai ananā si, arbū zs un papaija, gribē tos neparastā kus augļ us, jo Taizemē to ir daudz un visi lē ti !! !
Par viesnī cas priekš rocī bu var uzskatī t tā s atraš anā s vietu - tuk-tuki apstā jas tieš i iepretim viesnī cai, dodieties uz Walking Street uz 7 minū tē m, laikam maksā.10 bati no cilvē ka = 10 rubļ i.
Viesnī cā ir skaists liels akvā rijs ar zivī m : )))
Numuros nav seifu, kas ir mī nuss. Mē s reģ istratū rā paņ ē mā m seifu 1000 batu vē rtī bā , protams, tas ir neē rti, jo. katru reizi, kad jā kā pj lejā , lai kaut ko dabū tu/aizņ emtu. . . Kad izgā jā m no viesnī cas, depozī ts mums tika atgriezts, atlikusī nauda iztē rē ta Duty Free))
Kopumā viesnī ca ir normā la, budž eta, bet ar ē rtu atraš anā s vietu un labu izskatu : )
Lai visiem labas brī vdienas! ! !
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Man ļ oti patika viesnī ca, personā ls brī niš ķ ī gs, baseins tī rs, jū ra pā ri ceļ am, un brokastis man nepatika, tā pat kā visi ē dieni Taizemē , tie ir vienmuļ i un specifiski. Š is ē diens nav priekš manis. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viesnī ca, personā ls brī niš ķ ī gs, baseins tī rs, jū ra pā ri ceļ am, un brokastis man nepatika, tā pat kā visi ē dieni Taizemē , tie ir vienmuļ i un specifiski. Š is ē diens nav priekš manis.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ļ oti patika viesnī ca! Ē rta atraš anā s vieta - tieš i pie viesnī cas atrodas tuk-tuki, ar kuriem var ē rti nokļ ū t lī dz centram (10-15 minū š u braucienā ), bet nā kamajā ielā ir lē ts augļ u tirgus (Otrā ceļ a un soi 5 krustojums). … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viesnī ca! Ē rta atraš anā s vieta - tieš i pie viesnī cas atrodas tuk-tuki, ar kuriem var ē rti nokļ ū t lī dz centram (10-15 minū š u braucienā ), bet nā kamajā ielā ir lē ts augļ u tirgus (Otrā ceļ a un soi 5 krustojums). , netā lu no Jomtien Thani viesnī cas); 2 minū š u brauciens ar tuk-tuk ir stacija, no kuras katru stundu kursē autobusi uz Bangkokas lidostu. Jomtienas pludmale atrodas pā ri ceļ am no viesnī cas. Sā kumā viņ i mē ģ inā ja atpū sties tieš i uz tā , bet tur ir tikai sē dkrē sli par 40 batiem dienā , nevis viesnī cas teritorijā , lieliski mī ksti sauļ oš anā s krē sli un bez maksas. Turklā t paš ā pludmalē ir daudz tirgotā ju, nevar teikt, ka viņ i ir ļ oti kaitinoš i, vienkā rš i kā ds pastā vī gi staigā jums priekš ā , kļ ū st grū ti atpū sties. Viesnī cai ir lieliska zaļ ā zona ar lielu peldbaseinu, kurā joprojā m ir masā ž as strū klas. Tā nu pā rsvarā sauļ ojā mies baseina teritorijā , bet vienkā rš i skrē jā m pā ri ceļ am uz jū ru. Dž omtienas pludmale ir daudz tī rā ka nekā Centrā lajā pludmalē , tač u ū dens, kā jau visur Pataijā var redzē t, ir ļ oti dubļ ains. Smiltis zem kā jā m, reizē m jū rā parā dī jā s medū zas. Nav sū dzī bu par mā jas uzkopš anu. . Bez padomiem tī rī ja katru dienu, katru dienu jaunus dvieļ us un visus nepiecieš amos piederumus (ķ emmes, zobu birstes un pastas, skū š anā s maš ī nu, duš as cepures, vates kociņ us utt. ), č ī bas un peldmē teļ us ierodoties. Brokastis ļ oti labas, ē dā m visu dienu. Dā rzeņ i, augļ i (ananā si, arbū zs, papaija), zupa, gaļ as ē dieni ar dā rzeņ iem, zivis, vafeles, olu kultenis, grauzdiņ š ar ievā rī jumu un medu (medus ir ļ oti garš ī gs), pulverveida sulas, graudaugi, piens (nepatika) , daž i konditorejas izstrā dā jumi (kū ciņ as un kā rtainā s konditorejas izstrā dā jumi). Katru dienu telpai tiek doti 0.5 litri ū dens uz vienu cilvē ku. Netā lu no viesnī cas ir vismaz 4 7-11 veikali. Dzeramais ū dens tur maksā.13 batus par 1.5 litriem, tur var nopirkt arī vietē jo SIM karti (zvans uz Krieviju maksā s 5 batus minū tē ). Viesnī cu iesaku tiem, kas vē las baudī t pludmales CITY brī vdienas. Nebū s slē gtas viesnī cas klusums, tač u tuvumā bū s daudz interesantu lietu (tostarp vietē jie grausti & # 61514; ) centri Central Festival, Mike iepirkš anā s centrs, Royal Garden. Un vē l nedaudz par sauli. . . Ļ oti mā nī gi. Gandrī z visu laiku bija dū makā , ne karsti, sē dē jā m zem lietussarga un tik un tā apdegā mies (acī mredzot, peldoties ū denī ). Tā pē c nekavē joties uzklā jiet sauļ oš anā s lī dzekli. Priecī gus svē tkus visiem!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums Salwanella
Sakiet, lūdzu, vai istabās ir tējkanna?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
iemiesojums maika
Es plānoju būt šajā viesnīcā 2014. gada N.G.!
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums durdynepesov
cena par janvāri
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
iemiesojums ivanovatori
maksas vai bezmaksas
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums kashaj
Kur nopirkt ekskursijas Pataijā. Mēs nevēlamies operatoru. Ja iespējams, vai nu adrese pilsētā, vai vietne, lai jūs varētu redzēt cenrādi un lasīt atsauksmes.
11 gadiem atpakaļ  •  14 abonenti 30 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Garšaugu dārzs
Novērtējums 10.0
Taizeme, Pataja
Daba, iepirkšanās

Отель расположен в южной части Паттайи, в начале пляжа Джомтьен, в пешей доступности от ресторанов Джомтьена и Дой Танга. До центра Паттайи 15 минут на тук-туке. Отель был открыт в в 1990-1999 гг. Последняя реновация номеров прошла в 2013 году. Состоит из двух отдельно стоящих корпусов — 17-этажного Main Wing (построен в 1990 году) и 16-этажного Jomtien Wing (построен в 1999 году), которые соединены между собой переходом на первом этаже, где находятся боулинг, бильярдная, салон красоты и бар-караоке. Отель подходит для всех категорий отдыхающих.

Atrašanās vieta Расположен южнее города Паттайя, в начале пляжа Джомтьен, через дорогу от моря, в 5 км от центра города, в 3,5 км от центра ночных развлечений Паттайи — Walking Street (8 минут езды), в 126 км от аэропорта Бангкока Suvarnabhumi (1 час 35 минут), в 39 км от аэропорта U-Tapao (40 минут езды).
Pludmales apraksts Пляж в 50 метрах от отеля. Пляжные полотенца — бесплатно (на ресепшен).
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi в лобби (платно), услуги консьержа, room service: платно, интернет-кафе (платно), 13 конференц-залов (15-800 чел), мини-маркет, 5 ресторанов (интернациональная, тайская, азиатская кухня), 2 бара, 2 открытых бассейна (7:00-19:00), у бассейна зонтики, шезлонги, полотенца: бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Открытый бассейн (7:00-19:00).
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Боулинг платно (12 дорожек), караоке платно, тайский массаж платно, водные виды спорта платно (на пляже, принадлежат 3-й компании).
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле 723 номера:

228 Superior (вид на море, макс. 2+1 чел., 31 м²);

166 Deluxe (вид на море, макс. 2+1 чел., 33 м²);

4 Palm Suite (вид на море, гостиная, спальня с дверью, макс. 2+1 чел., 67 м²).

Jomtien Wing:

292 Superior (вид на море, макс. 2+1 чел., 28 м²);

20 Deluxe (вид на море, макс. 2+1 чел., 40 м²);

9 Mini Suite (вид на море, спальня с гостиной зоной, макс. 2+1 чел., 45 м²);

4 Jomtien Suite (вид на море, гостиная, спальня с дверью, макс. 2+1 чел., 78 м2).

Istabās

Кондиционер, телевизор, спутниковое и кабельное ТВ, IDD-телефон (платно), Wi-Fi (платно), cейф в номере бесплатно (только в номерах главного крыла с 10 по 16 этажи, крыла Jomtien с 14 по 15 этажи), стол и стул, софа (от mini suite и выше), мини-бар (платно), 2 бут.воды ежедневно (бесплатно), набор для приготовления чая /кофе (кроме superior) deluxe — по запросу, ванна в ванной, кроме deluxe main wing — душ (с туалетными принадлежностями), фен, халат и тапочки (только для гостей, проживающих минимум 10 ночей), уборка номера: ежедневно, room service: платно.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
Adrese 408 Moo 12. Jomtien Beach Road, Pattaya City, Chon Buri 20250 Thailand
Tālruņi: Tel: +66 38 231350-67
Fax: +66 38 231368-9
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).