Neparasts taju :)

Rakstīts: 16 novembris 2012
Ceļošanas laiks: 2 — 10 novembris 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
Mē s atpū tā mies Jomtien Palm Beach Hotel 2012. gada novembrī . Viesnī ca ir laba. Atrodas Jomtienas pludmales sā kumā , pati pludmale ir netī ra, daudz taizemieš u ar bē rniem, ī paš i vakaros un brī vdienā s. Bet viņ i nebrauc uz Pataiju pē c labas pludmales, tā pē c tuvumā ir skaistas salas : ) Viesnī ca izsniedz pludmales dvieļ us (bez maksas) no 6:00 lī dz 17:00.
Viesnī ca sastā v no 2 blakus esoš ā m ē kā m 17 stā vos. Nav balkonu, kas ļ oti apbē dina. Dzī vojā m galvenajā ē kā.3. stā vā . Skats pa logu slikts - ja paskatā s pa labi, tad tā lumā var redzē t jū ru, pareizā k sakot, lī ci, bet priekš ā kaimiņ u viesnī cas baseins (nesimpā tisks) + bū vlaukums.
Viesnī cas numuri ir lieli ar divā m vienvietī gā m gultā m. Daudzi raksta, ka veļ a uz gultā m ir mitra, tač u tas nav viesnī cas mī nuss - tā ds klimats ir Taizemē ))

Brokastis ļ oti garš ī gas, ē dā m katru dienu, izvē le liela, ir gan Eiropas virtuves, gan taju ē dieni. Man ļ oti patika gvajaves sula. No augļ iem tiek doti tikai ananā si, arbū zs un papaija, gribē tos neparastā kus augļ us, jo Taizemē to ir daudz un visi lē ti !! !
Par viesnī cas priekš rocī bu var uzskatī t tā s atraš anā s vietu - tuk-tuki apstā jas tieš i iepretim viesnī cai, dodieties uz Walking Street uz 7 minū tē m, laikam maksā.10 bati no cilvē ka = 10 rubļ i.
Viesnī cā ir skaists liels akvā rijs ar zivī m : )))
Numuros nav seifu, kas ir mī nuss. Mē s reģ istratū rā paņ ē mā m seifu 1000 batu vē rtī bā , protams, tas ir neē rti, jo. katru reizi, kad jā kā pj lejā , lai kaut ko dabū tu/aizņ emtu. . . Kad izgā jā m no viesnī cas, depozī ts mums tika atgriezts, atlikusī nauda iztē rē ta Duty Free))
Kopumā viesnī ca ir normā la, budž eta, bet ar ē rtu atraš anā s vietu un labu izskatu : )
Lai visiem labas brī vdienas! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu