Jomtien Orchid Hotel 3*– Atsauksmes

17
Novērtējums 5.310
№95 viesnīcas reitingā Pataja
6.7 Numurs
6.8 apkalpošana
6.5 Tīrība
5.8 Uzturs
6.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Patajas dienvidu daļā, Jomtien rajonā, 3. līnijā no jūras. Tā ir viena astoņu stāvu ēka. Kopējā platība 4 700 kv.m. Viesnīca tika uzcelta 1992. gadā un pēdējo reizi tika atjaunota 2010. gadā. Ekonomiska izmitināšanas iespēja. Vienkāršas telpas un neuzbāzīga apkalpošana.Vairāk →
аватар Lilka7474
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Pē c nogurdinoš a lidojuma un pā rcelš anā s ieradā mies viesnī cā!! ! Pē c orhideju vī tņ u nē sā š anas ap kaklu (bija jauki kā bē rniem))) Nu, lai kā mē s cerē jā m ieraudzī t tikš anā s ballī tes kakla drū mā s noguruš ā s sejas )))) Uzreiz nolika un, kā jau gaidī ts, metā s duš ā , bet kad paņ ē ma rokā s dvieļ us, garastā voklis nokritā s, smirdē ja pē c muskuļ a un stulbi kā da cita ķ ermeņ a, paspē ju noslaucī t par ko Samaksā ju, ķ ē rpis. … Tomēr ▾ Pē c nogurdinoš a lidojuma un pā rcelš anā s ieradā mies viesnī cā!! ! Pē c orhideju vī tņ u nē sā š anas ap kaklu (bija jauki kā bē rniem))) Nu, lai kā mē s cerē jā m ieraudzī t tikš anā s ballī tes kakla drū mā s noguruš ā s sejas )))) Uzreiz nolika un, kā jau gaidī ts, metā s duš ā , bet kad paņ ē ma rokā s dvieļ us, garastā voklis nokritā s, smirdē ja pē c muskuļ a un stulbi kā da cita ķ ermeņ a, paspē ju noslaucī t par ko Samaksā ju, ķ ē rpis. nemainī jā s, skadriņ as istabā . Saglabā jā m ekskursijas, iesaku, ielu aģ entū ra Amar! ! Laips lielais Ramils ​ ​ visu pastā stī s, aprakstī s, ieteiks. Paņ ē mā m arī ekskursijas no Biblio -Globuss, bet garš ī gā kais kurss uz salā m, kas tika atstā ts pē dē jam, izkrita un tika ziņ ots 21:00 vakarā , kad nevar nopirkt citu, ir daudz vilš anā s. Mums š ķ iet, ka cilvē ki nav pretenciozi, centā mies, braucā m ekskursijā s un valsts un cilvē ki ir lieliski!!! ! Bet ne š ī viesnī ca un ne Pataja mani vairs nesaista
аватар polovinochka
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca ir maza, teritorija un baseins arī... Istaba ir vienkā rš i š ausmī ga! - telefons it kā darbojā s, bet knapi; - Cik biež i veļ a tika mainī ta, es nezinu, bet dvieļ i - katru dienu, bet kā da jē ga, ja tie nav izstiepti un ž ā vē ti?. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir maza, teritorija un baseins arī...
Istaba ir vienkā rš i š ausmī ga!
- telefons it kā darbojā s, bet knapi;
- Cik biež i veļ a tika mainī ta, es nezinu, bet dvieļ i - katru dienu, bet kā da jē ga, ja tie nav izstiepti un ž ā vē ti?...
- gaisa kondicionē tā js ir aizvē sturisks un trokš ņ ains;
- santehnika, mē beles knapi dzī vā stā voklī ;
- apvienota vannas istaba, kurā duš a ir iebū vē ta sienā , un nav starpsienas - viņ i vienkā rš i nogalinā ja...
Lifts darbojā s/nestrā dā ja pats no sevis. Daž reiz viņ š varē ja mani aizvest uz stā vu augš ā /lejā vai vienkā rš i pakā rt kā dā stā vā . Nu ja vē l paveiksies, tad bez steigas viņ š tevi kaut kur aizvedī s! : )
Vienī gais, kas iepriecinā ja, bija lielā gulta, kur var nakš ņ ot - vairā k, paldies Dievam, jums nebija jā apmeklē istaba!
Nesaprotu tos cilvē kus, kuri atstā ja labas atsauksmes par viesnī cu! No viesnī cā dzī vojoš ajiem, ar kuriem runā ju, laimī go nebija!
Turklā t, kas mani pā rsteidza, reģ istratū rā taizemieš i NEKAD nebija draudzī gi! Pat smaidi pieklā jī bas labad netika izstiepti ne uz minū ti! Lai gan daudzi taizemieš i (99 procenti) ir draudzī gi cilvē ki!
Brokastis ir vienā das: zupa (drī zā k buljons ar kā du gaļ u), dā rzeņ u plovs, desiņ as, olu kultenis, sasmalcinā ti kā posti, gurķ i un tomā ti, ananā si, arbū zi, maize. Ievā rī jums tē jai/kafijai. Tas viss ir pieejams vai nu no rī ta, vai arī kā pā rtikas trauki tiek papildinā ti. Bet var jau bū t, ka kaut kā tomē r pietrū kst!
Tā tad. . . Ja jums ir vienalga, kur dzī vojat, reģ istrē jieties. Estē ti un izsmalcinā ti neienā k : )
аватар aalorag
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pā rskata teksts ir š ā ds. Reģ istrā cijas dienā viesnī cā reģ istratū ra man iekasē ja 50 dolā rus. Istabā skapī pakaramo nebija. Pē c mana lū guma tā s man netika sniegtas. Nez kā pē c no ledusskapja iznā ca siltums, nevis aukstums. … Tomēr ▾ Pā rskata teksts ir š ā ds. Reģ istrā cijas dienā viesnī cā reģ istratū ra man iekasē ja 50 dolā rus. Istabā skapī pakaramo nebija. Pē c mana lū guma tā s man netika sniegtas. Nez kā pē c no ledusskapja iznā ca siltums, nevis aukstums. Tur kaut kas nebija kā rtī bā , un jaucē jkrā nu, kuru viņ a atvē ra virs izlietnes, nevarē ja atvē rt ar abā m rokā m. Tikai pē c manas stingrā s prasī bas uz nakti uztaisī ja krā nu un noregulē ja ledusskapi. Siltuma vietā viņ š joprojā m sā ka raž ot aukstumu. Ledusskapī trū ka dzē rienu, kas bija norā dī ti kopā ar izmaksā m ledusskapja sarakstā . Reģ istratū ras darbiniece apvainojā s, kad atnesu š o sarakstu un pieprasī ja izņ emt viņ u dzē rienus no ledusskapja. Viņ a teica, ka viss ir kā rtī bā , viņ a it kā zinā ja un ka pē c manas aizbraukš anas man nebū s jā maksā par pazuduš ajā m dzē rienu pudelē m. Un tad pats interesantā kais, kas bija iemesls recenzijas rakstī š anai. Dvieļ i vienmē r smirdē ja š ausmī gi. Š ķ iet, ka tie nav mazgā ti, bet vienkā rš i ž ā vē ti. Es tos izmantoju taupī gi. Vienā no tiem – tas bija frotē – lī dz savas uzturē š anā s vidum Taizemē starp š o frotē cilpā m atradu brū nus kā purus. Piespiež ot ar naglā m, tie nejaukī gi pā rsprā gst. Es dzī voju 3 stā vā . Mani draugi ir 6. vai 7. datumā . Arī viņ iem bija tā da pati sū dzī ba par dvieļ iem, un viņ i iegā dā jā s savus, kad arī savos dvieļ os atrada kā purus. Viņ i gludinā ja š o dvieli ar ceļ ojumu gludekli. Brū nie kā puri noš ņ ā cā s un pā rsprā ga. Ieradā mies ar ā das ķ ē rpjiem plecos un mugurā . Es un draugs. Viņ as vī rs viņ ai atņ ē ma. Tagad mē s staigā jam ar viņ u plankumaini kā briež i. Biež i balti plankumi uz pleciem un muguras. Dermatol izrakstī ja dā rgas tabletes un ziedes. Lī dz š im tas nav daudz palī dzē jis. Plankumi aug uz muguras, bet nepazū d. Drauga mazulis ieradā s ar utī m. Kā dā piekrastes frizē tavā viņ iem uz galvas ir ķ ekars bizes. Pē c 3 nedē ļ ā m bē rna galvā mudž ē ja utis, ar ko viņ a apbalvoja arī manu meitu. No marta lī dz š ai dienai apstrā dā ts 3 reizes. Un lī dz š im atseviš ķ as, taukainas utis milzī gā ā trumā metā s pā r meitas galvu. Pats izmantoju daudz matu lakas un veidoš anas putas. . Iespē jams, tas mani pagaidā m izglā bj no taju utī m. Cita meitene noķ ē ra ā das gliemezi. Es tos noņ ē mu pē c ā rsta ieteikuma ar pinceti, izraujot no ā das. Tie izskatā s kā kurmis vai kā rpas. Kopumā pati valsts, ekskursijas - viss ir lieliski un ceļ ojuma vē rts, bet bez infekcijas mā jā s neatgriezī sies. Viesnī cas ī paš nieki ir ļ oti draudzī gi un patī kami cilvē ki, tač u bū tu labā k, ja viņ iem nebū tu laika nopirkt biļ etes uz Jauno gadu un paliktu š eit, Novosibirskā . Es vairs nevē los braukt uz Taizemi.
аватар masechka.1986
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki visiem, tikko atnā cis no pasakas, uzlā dē ts ar pozitī vo. Bija kopā ar draudzeni, dzī voja Jomtien Orchid Hotel. Viesnī ca tika piedā vā ta ar labu atlaidi. Pati viesnī ca ir so-so, kā es domā ju, atvaļ inā jumā laiks jā pavada pē c iespē jas vairā k ā rpus viesnī cas sienā m. … Tomēr ▾ Sveiki visiem, tikko atnā cis no pasakas, uzlā dē ts ar pozitī vo. Bija kopā ar draudzeni, dzī voja Jomtien Orchid Hotel. Viesnī ca tika piedā vā ta ar labu atlaidi. Pati viesnī ca ir so-so, kā es domā ju, atvaļ inā jumā laiks jā pavada pē c iespē jas vairā k ā rpus viesnī cas sienā m. Viss nepiecieš amais bija istabā , netā lu no centra, blakus kafejnī cas, veikali, augļ i, daudzveidī gs ē diens. Ko vē l dara?
Viņ i bija ekskursijā s. Papildus bezmaksas, vispirms devā mies jū ras piedzī vojumos, ir salas, mums patika makš ķ erē t, tur jū ra ir tī ra un smiltis sniegbaltas. Zivis tika noķ erta, tad cepta, izrā dī jā s ļ oti garš ī ga. Pē c tam devā mies vizinā ties ar zemū dens skrejriteņ iem – tā , protams, ir neaprakstā ma sajū ta pē c nirš anas. Un tad viņ i izmantoja iespē ju nirš anai - tas ir skā rds, tas pū š jumtu no adrenalī na. Iesaku visiem, nenož ē losiet.
Ekskursijas tika pirktas ceļ ojumu aģ entū rā netā lu no viesnī cas, netā lu no armē ņ u restorā na, mums ieteica istabas biedri. Tur veica labu atlaidi, un birojs ir plaš s ar gaisa kondicionē tā ju, kas ir ļ oti svarī gi karstumā , izvē loties ekskursijas. Vadī tā ja visu sī ki izklā stī ja, bijā m ļ oti apmierinā ti.
Tagad par galveno. Meitenes! ! ! Paņ emiet vairā k naudas, jo. drē bes lē tas, skaistas, acis iepleš as. Rotaslietas ir neticamas. Es atceros visu, ko nevarē ju nopirkt un raudu  .
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Sveiki visiem, tikko atnā cis no pasakas, uzlā dē ts ar pozitī vo. Bija kopā ar draudzeni, dzī voja Jomtien Orchid Hotel. Viesnī ca tika piedā vā ta ar labu atlaidi. Pati viesnī ca ir so-so, kā es domā ju, atvaļ inā jumā laiks jā pavada pē c iespē jas vairā k ā rpus viesnī cas sienā m. … Tomēr ▾ Sveiki visiem, tikko atnā cis no pasakas, uzlā dē ts ar pozitī vo. Bija kopā ar draudzeni, dzī voja Jomtien Orchid Hotel. Viesnī ca tika piedā vā ta ar labu atlaidi. Pati viesnī ca ir so-so, kā es domā ju, atvaļ inā jumā laiks jā pavada pē c iespē jas vairā k ā rpus viesnī cas sienā m. Viss nepiecieš amais bija istabā , netā lu no centra, blakus kafejnī cas, veikali, augļ i, daudzveidī gs ē diens. Ko vē l dara? Viņ i bija ekskursijā s. Papildus bezmaksas, vispirms devā mies jū ras piedzī vojumos, ir salas, mums patika makš ķ erē t, tur jū ra ir tī ra un smiltis sniegbaltas. Zivis tika noķ erta, tad cepta, izrā dī jā s ļ oti garš ī ga. Pē c tam devā mies vizinā ties ar zemū dens skrejriteņ iem – tā , protams, ir neaprakstā ma sajū ta pē c nirš anas. Un tad viņ i izmantoja iespē ju nirš anai - tas ir skā rds, tas pū š jumtu no adrenalī na. Iesaku visiem, nenož ē losiet. Ekskursijas tika pirktas ceļ ojumu aģ entū rā netā lu no viesnī cas, netā lu no armē ņ u restorā na, mums ieteica istabas biedri. Tur veica labu atlaidi, un birojs ir plaš s ar gaisa kondicionē tā ju, kas ir ļ oti svarī gi karstumā , izvē loties ekskursijas. Vadī tā ja visu sī ki izklā stī ja, bijā m ļ oti apmierinā ti. Tagad par galveno. Meitenes! ! ! Ņ emiet vairā k naudas, jo drē bes ir lē tas, skaistas, acis iepleš as. Rotaslietas ir neticamas. Es atceros visu, ko nevarē ju nopirkt, un raudu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Piekrī tu to tū ristu viedoklim, kuri raksta par viesnī cas nož ē lojamī bu, tomē r tā ir ļ oti lē ta un diezgan labā vietā . Jū s varat ā tri staigā t (25 minū tes), lai nokļ ū tu piestā tnē , 10 minū tes lī dz pludmalei, Patajas skatu laukumam un Lielajam Budas kalnam no viesnī cas arī. … Tomēr ▾ Piekrī tu to tū ristu viedoklim, kuri raksta par viesnī cas nož ē lojamī bu, tomē r tā ir ļ oti lē ta un diezgan labā vietā . Jū s varat ā tri staigā t (25 minū tes), lai nokļ ū tu piestā tnē , 10 minū tes lī dz pludmalei, Patajas skatu laukumam un Lielajam Budas kalnam no viesnī cas arī.10-15 minū tes.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар alena_meln
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Esam no Minskas, ģ imene ar bē rnu 1.8 gadi. Taizemē bijā m pirmo reizi. Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 20.03. 2011 lī dz 02.04. 2011. Reģ istrē joties viņ i ņ em depozī tu 50 ye, izrakstoties viņ i to atdos, ja viss ir kā rtī bā . … Tomēr ▾ Esam no Minskas, ģ imene ar bē rnu 1.8 gadi. Taizemē bijā m pirmo reizi. Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 20.03. 2011 lī dz 02.04. 2011. Reģ istrē joties viņ i ņ em depozī tu 50 ye, izrakstoties viņ i to atdos, ja viss ir kā rtī bā . Dzī vojā m 7. stā vā , lifts strā dā ja bez kļ ū mē m, vienreiz bija ļ oti stiprs lietus, tā pē c nedaudz “peldē jā m”, daž ā s istabā s no logiem lija lietus, un mū su stā vā tas plū da no 8. stā vā pa kā pnē m, no kurienes tieš i nav zinā ms. Istaba, ja vē laties ar sniegbaltā m gultā m, jums ir jā ņ em superior vai skats uz jū ru. Tad dvieļ i ir normā li un tī rī š ana nav slikta. Istaba plaš a: galds, krē sls, ķ eblī tis un dī vā ns, liels spogulis, lampas diezgan vā jas. Tiklī dz ievā cā mies ģ imenē , bijā m sarū gtinā ti, ka gulta nav dalī ta, bet 2 pa 1.5 un bū s jā pā rvieto, un tad izdomā jā m, ka mums ar mazu bē rnu vē l labā k, pā rvā cā mies vienu gultu pie sienas, atbalstī ju to ar dī vā nu un tā dā veidā aizgā ju pensijā . Tualete un duš a ir pilnī gi normā las kaut kur 2 * 2.
Š eit ū deni silda saule, tā dē ļ , ja pirms pulksten 18.00 nebija laika nomazgā ties, tad nomazgā jies vē sā ū denī . Ja pē kš ņ i izrā dī sies, ka jū su uzturē š anā s laikā.2 dienas nebū s saules, viņ i ieslē gs karstu ū deni, bet ne agrā k, tā tas bija pie mums, tā pē c es rakstu kā bija. Nebaidieties no ū dens tualetē , tā pē c Pataijā visur, kad jū s noskalojat, š ķ iet, ka tas pā rplū dī s, š ī ir š ā da sistē ma. Paņ emiet lī dzi tē ju, jū s to nenož ē losit. Istabā nebija odu, bet viņ i tik un tā paņ ē ma lī dzi fumigantus. Pretī veikalā lietus laikā nopē rc lietusmē teļ us, nenož ē losi, tie nemaksā daudz. Viena meitene lieliski uzkopj istabas, bet daž reiz viņ as nav, un daž i puiš i un meitene uzkopj, tā pē c, izejot no istabas, labā k visu salikt koferī , kas nav redzams, neprovocē t cilvē kus. Katru dienu viņ i dod 2 pudeles 0.5 dzeramā ū dens bez maksas. Istabā mums iedeva arī ziepes un duš as cepurī tes. Ir ledusskapis, mums bija vecs, kas skaļ i strā dā ja.
Kondicionieris strā dā ja labi, tikai nekarā jas pie sienas, bet stā v uz grī das un visu laiku pū š ar tā du paš u ā trumu uz augš u. TV ar 3 krievu kanā liem, ir 2 kanā li bē rniem, ir multenes no rī ta lī dz vakaram, neesiet slinks, lai atrastu daž reiz ļ oti labi saglabā ts. Ja vajag, var atrast RTR planē tu, tikai ziņ u nolū kos, citā di, kad mē s dzī vojā m, viss slī ka un trī cē ja apkā rt (citā s vietā s), visi mū s biedē ja tā pat kā jū s, ko jū s, kur jū s esat, un ja paskaties ziņ as, pierakstiet, ka tas it kā nav pie mums vai jums ir...Laba atraš anā s vieta: ar tuk-tuk nav tā lu no piestā tnes, iekā pjot maš ī nā un paē dot, pē c tilta š ķ ē rsoš anas jā izkā pj ā rā un jā paiet nelielā pastaigā lī dz prā mim 5 minū tes. Tuk-tuk vienmē r dod 10 batus, nevajag tos sabojā t, viņ i ļ oti ā tri pierod pie labā m lietā m.
Gluž i tā pat restorā nā neatkarī gi no apē stā daudzuma un uzkopjot istabu 10 bati, tad turpmā k paš i nesū dzē simies, ka Taizeme sadā rdzinā jusies, kaulē ties vienmē r un visur un ar visiem. Baseins liels, tī rs, ir kaut kas lī dzī gs mazai sekcijai bē rniem, sekls. Nokā pt baseinā pa pakā pieniem un tajā no seklas pā rejas uz dziļ u, un pat ļ oti, var nirt. Teritorija aiz baseina arī pieder viesnī cai, tā pē c var pastaigā ties, bet pa apli, jo tas nav liels un ir kur sauļ oties, sauļ oš anā s krē slos vai blakus teritorijā uz zā les. Dvieļ i pludmalei ir bez maksas, bet neglī ti, var ņ emt lī dzi gan uz pludmali, gan uz salu. Brokastu rī si, zupa, olas, desiņ as, š ķ ī stoš ā kafija, tē ja, piens, arbū zi un ananā si. Bē rnu ē dienkartes nav, mū su mazulim bija 1.8 gadi, veikalā nopirkā m kukurū zas pā rslas un ņ ē mā m lī dzi auzu pā rslas un griķ us. Restorā nā prasī jā m karstu pienu, mums visu vienmē r bez problē mā m uzsildī ja.
Ja kā dam vajag kaut ko lū gt, pasmaidiet pē c iespē jas platā k un pajautā jiet, viņ am patī k smaidi un lū gumus izpilda bez problē mā m. Tuvumā ir daudz kafejnī cu, bet kafejnī ca vienmē r ir nedaudz dā rgā ka nekā uz ielas. Ē dā m visu no ielas un viss bija garš ī gi un nebija nekā du vē dera problē mu. Blakus ir krievu kafejnī cas, ē diens tur ir vienkā rš i paš taisī ts. Pa ielu, ja vakarā nobraucat uz pludmali, kad motociklists meitenei no pleca norā va maku, viņ a teica, ka visa nauda ir. Esiet uzmanī gi, atstā jiet naudu reģ istratū rā seifā , mums nebija problē mu. Viesnī cā nav ne fē na, ne tē jkannas. Ņ emiet tē jkannu un fē nu, nenož ē losiet, daž reiz gribas tasi tē jas ar konfekti)) Mē s Volkin ielā nopirkā m viltotus pulksteņ us par 500 batiem, bet pludmalē tos atved tieš i jums un jums var kaulē ties par 300 batiem, visu dabū jā m. Ķ ī nieš u slavenais iPhone 5. modelim ir š ķ irš anā s, š ī ir kopija, bet kails.
Ja jums jā dodas uz Siam Park, labā k to izdarī t pats, un, izmantojot bezmaksas transfē ru uz Vovan veikalu, netā lu no tiem ir ā das vai rotaslietas. Bet Nong Nooch parkā mē s atradā m lē tā ko cenu 500 batu ceļ ā uz vietē jo tū risma aģ entū ru pludmali.
Pasmaidiet visiem un tū ristiem un taizemieš iem, un viens otram, esiet draudzī gi, un jums bū s visbrī niš ķ ī gā kā s brī vdienas. Daž reiz pievē rsiet uzmanī bu citiem tū ristiem, kuri to nedara, un jū s sapratī sit, kā pē c daž reiz tiek dzirdama frā ze "ak, tie ... ".
наши переставления мебели,может кому пригодится так выглядит прихожая фото которой нет нигде вид из окна супериора 7 этаж это бесплатная часть пляжа,на платной,где ледаки,чище
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ļ oti pieticī ga viesnī ca. Mē beles, santehnika - vecas. Veļ a tika mainī ta katru dienu, bet tai bija dzeltenī ga nokrā sa. Brokastis standarta - desiņ as, desiņ as, gurķ i, tomā ti, olas, tē ja, kafija, ananā si, arbū zi. Personā ls neuzbā zī gs, korekts. … Tomēr ▾ Ļ oti pieticī ga viesnī ca. Mē beles, santehnika - vecas. Veļ a tika mainī ta katru dienu, bet tai bija dzeltenī ga nokrā sa. Brokastis standarta - desiņ as, desiņ as, gurķ i, tomā ti, olas, tē ja, kafija, ananā si, arbū zi. Personā ls neuzbā zī gs, korekts. Uz pilsē tas centru bija jā dodas vai nu ar motociklu, vai ar tuk tuk. Nā kamreiz, ja dosimies, varam palikt tajā paš ā viesnī cā , bet pilsē tas centrā . Tā lu no centra.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Elina86
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Reģ istratū rā viņ i paņ ē ma depozī tu 50 USD apmē rā , un taizemietis nesa mū su koferus uz istabu, atvē ra istabas durvis - un mē s bijā m patī kami pā rsteigti, internetā bija neglaimojoš as atsauksmes, bet patiesī bā viss izrā dī jā s vienmē rī gi. … Tomēr ▾ Reģ istratū rā viņ i paņ ē ma depozī tu 50 USD apmē rā , un taizemietis nesa mū su koferus uz istabu, atvē ra istabas durvis - un mē s bijā m patī kami pā rsteigti, internetā bija neglaimojoš as atsauksmes, bet patiesī bā viss izrā dī jā s vienmē rī gi. labā k nekā gaidī ts. Istaba ieņ ē ma standartu. Uz grī das ir flī zes (daudzā s viesnī cā s paklā js smird pē c mitruma), milzī ga gulta, ā das dī vā ns, ledusskapis, pufa, 2 galdi, spogulis ar skapi, drē bju skapis, vispā r viss nepiecieš amais)) Duš a protams nav ī paš i laba, š ī tumš i zilā flī ze. . bet mazgā t var))) Starp citu, lasī ju atsauksmē s, ka duš ā smarž o pē c pelē juma un grī da neizž ū st - mē s ne ir kaut kas tā ds, 2 stundu laikā viss izž uva lī dz kritumam (varbū t tā pē c, ka dzī vojā m 8. augš ē jā stā vā un virs piekaramajiem griestiem uzreiz sā kā s jumts un izvilka visu mitrumu). Viņ i katru dienu tī rī ja istabu, viņ i atstā ja 20 batus uz gultas tī rī š anai, un viņ i nekad neaizmirsa mums atnest ū deni un dvieļ us.
Seifs reģ istratū rā , nekas netrū ka, istabā viss bija kā rtī bā , pat neviens nerakstī jā s pa mantā m.
Peldbaseins. Baseinā peldē jos tikai 1 reizi, vī rs 2 reizes. ar mani viss bija kā rtī bā , bet vī ram zilā s peldbikses bija nokrā sotas zaļ ganā krā sā...vispā r es gā ju uz jū ru, un tā pē c baseins tur nemaz nav pelnī jis uzmanī bu.
Brokastis ir normā las, lai gan katra diena ir vienā da: ananā su zupa, rī si ar dā rzeņ iem, desas vai desa, olu kultenis, maize, sagriezts svaigs gurķ is-tomā ts-kā posti, arbū zi vai ananā si, tē ja, kafija, 2 veidi ievā rī jumu un eļ ļ u, jū s varat cept grauzdiņ us, kopumā jū s nemirsit no bada))
Numuriņ ā ir maksas minibā rs, iesaku no turienes neko neņ emt, veikalā pā ri Family Mart ceļ am viss ir 2x lē tā k. Bezmaksas tikai 2 pudeles ū dens dienā . Pudeles nevar izņ emt no istabas, pretē jā gadī jumā izrakstī š anā s brī dī viss tiks ieturē ts no depozī ta.
Uzturē š anā s laikā istabā neredzē jā m nevienu skudru, un vispā r nebija nevienas dzī vas radī bas.
Viegli bremzē tā liftā istabā esoš ais televizors uztver 3 Krievijas kanā lus, starp citu, no tā uzzinā jā m, ka Taizeme un Kambodž a sā ka cī nī ties uz robež as...
Vē los atzī mē t viesnī cas ļ oti labo atraš anā s vietu. Galvenais ceļ š atrodas 10 metru attā lumā no viesnī cas, pastā vī gi kursē tuk-tuki, ar kuriem lī dz centram ir 5 minū tes. Pastaigā m ir milzī ga Pattajas parka teritorija un Dž omtienas krastmala.
EKSKURSIJAS:
Mums bija 2 bezmaksas ekskursijas no tū roperatora: 1. Pataja 3 vienā , tas ietvē ra skatu laukumu, no tā paveras skaists skats uz pilsē tu, Budas templi, kur var zvanī t zvaniņ us un izlaist putnus no bū ra. ka tavi grē ki ir piedoti, Juvelierizstrā dā jumu fabrika, kur pā rdevē ji tev seko kā salī mē ti, zī da fabrika, kur lē tā kā ir 800 batu kaklasaite, un č ū sku š ovs. Ir vē rts aiziet uz č ū sku izrā di, netā lu ir aptieka, kur tirgo zā les no č ū sku indes, ir arī rokassomas, maki un jostas.
2. Krokodilu ferma un miljonu gadu vecu akmeņ u parks. Apmeklē jā m tieš i š o parku, tur ir ļ oti skaisti, ir mini zoodā rzs, kur var nofotografē ties ar ziloņ iem un Himalaju lā č iem un tī ģ eriem, un pabarot mazu tī ģ erē nu no krū tsgala. Ir Bengā lijas tī ģ eri, poniji, lamas, papagaiļ i, pā vi un jebkuri citi dzī vnieki)) Krokodilu var barot no makš ķ eres, vistas liemeni piesien pie makš ķ eres un nolaiž at gaļ u no balkona krokodiliem un viņ i sē ž pū lī no apakš as ar atvē rtā m mutē m...tiiik bailī gi zobi..... Tad bija krokodilu š ovs, kur bā za galvu mutē un vilka aiz astes. Kopumā ir vē rts redzē t. Pē c tam, kad mū s aizveda uz otro juvelierizstrā dā jumu fabriku, tur mū s salika vagonos un tur ļ oti krā saini parā dī ja, kā tiek iegū ti akmeņ i. Tad mani aizveda uz lateksa rū pnī cu, kur taisa spilvenus un matrač us, var apgulties gultā un izmē ģ inā t spilvenus. Spilvens no 3200 batiem. Viņ i saka, ka nekur citur pilsē tā jū s nevarat iegā dā ties ī stu lateksu, izņ emot pie viņ iem.
Viņ i nolē ma paš i doties uz Mini Siam, tas bija daudz lē tā k nekā no tū roperatora (no 550 batiem vienai personai), ieejas biļ ete maksā.300 batus + č etriem viņ i paņ ē ma tuk-tuk par 150 batiem. Turklā t staigā t tur vienatnē ir daudz interesantā k, vari droš i staigā t kur gribi, neesi ierobež ots laikā . Uz turieni labā k doties 17.30-18.00, kad ieslē gts fona apgaismojums, un pa dienu laikam neizturams karstums jo nekur nav ē nas, viss zem klajā m debesī m.
Uz ielas, kas iet netā lu no viesnī cas, mē s devā mies ekskursijā uz Sametu, tas maksā.1000 batus, tajā ir iekļ autas pusdienas un sauļ oš anā s krē sls. Vispirms 1.5h ar maš ī nu braucā m uz kaimiņ u provinci, tad pā rsē dā mies uz prā mi - un esam PARADĪ ZĒ ! Baltā s smiltis ir smalkas, smalkas kā milti, tirkī za ū dens.
Parastā s dienā s devā mies peldē ties uz Koh Lan salu, tur var nokļ ū t vairā kos veidos: Paņ emiet prā mja biļ eti par 30 batiem vienai personai vienā virzienā , viņ š jū s no turienes ar tuk-tuk nogā dā s Koh Lan piestā tnē . vē l par 40 batiem uz jebkuru pludmali, vai arī par 150 batiem var paņ emt biļ eti turp un atpakaļ tieš i uz kā du no 3 pludmalē m (pā rsvarā mē s gā jā m tā dā veidā ), vai arī varat braukt ar motorlaivu 300 batu turp un atpakaļ un doties uz jebkuru pludmali, mē s to paņ ē mā m pē dē jā dienā un aizvedā m mū s uz tī ru mazu, nomaļ u pludmali.
Nolē mā m uz Nung Noch nebraukt, ž ē l pusi dienas veltī t parka vē roš anai. Mē s arī nedevā mies uz Kwai upi, lai gan visi to ļ oti iesaka. Mū su draugi devā s uz turieni, viņ i nebija sajū smā , teica, ka nekas ī paš s, turklā t viņ i tur saindē juš ies, un vairā ki cilvē ki, kas tur bijuš i, arī pā ris dienas apskā va sanitā rtehnikas draugu.
Bijā m uz Tiffany izrā di, mums ļ oti patika, “meitenes” ir š ikas, pat nevarē tu teikt, ka bijuš ie puiš i. Lapseņ u vidukļ i, silikona krū tis un priesteri, nevienam nav pat Ā dama ā bola, ļ oti sieviš ķ ī gi dejo un kustā s. Telpas iekā rtotas ļ oti labi, kostī mi ļ oti skaisti, ž ē l, ka uz Tiffany nevar nofotografē ties, bet uz Alcazar var.
PAR Ē DIJU:
Taizemieš u ē dieni mū s piesaistī ja tikai pirmajā s 3 dienā s, garš ī gā Tom Yam zupa, un tad garš vielu smarž a un taizemieš u ē dieni mū s sā ka atgriezt un mē s negribē jā m neko izmē ģ inā t. Mē ģ inā jā m ē st krievu kafejnī cā s, tur ir daudz. Uz ielas, kas iet pie viesnī cas kreisajā pusē gandrī z ielas galā (tuvā k Pattajas parkam) atrodas brī niš ķ ī ga kafejnī ca ar nosaukumu Nostalgia, mums tur ļ oti patika. Viesmī lis lieliski runā krieviski, saimnieks krievs. Porcija š aš liku no cū kgaļ as mī kstuma tiek pasniegta ar lielu gardu maizes ceptuvi un sagrieztiem tomā tiem-gurķ iem un maksā.90 batus, š niceli pē c svara (pietiek diviem) pasniedz ar kartupeļ u biezeni vai frī kartupeļ iem un sagrieztu. gurķ i-tomā ti 120 bati, ir krievu kvass, gardā kais Singa alus. Viņ i gatavo ļ oti garš ī gi, un pats galvenais, ir laba atmosfē ra un ir bezmaksas Wi-Fi)) Neaizmirstiet atstā t dzeramnaudu, jo tur viss ir ļ oti lē ts.
14. februā rī devā mies uz Uzbekistā nu Lazatti, arī uz ielas pie viesnī cas, kur cenas augstā kas, tas joprojā m ir restorā ns, viņ i arī gatavo ļ oti labi, ā tri, daudzveidī ga ē dienkarte, saimniece lieliski runā krieviski, pienā ca pie mums galda un novē lē ja jums patī kamu ē stgribu.
Pretī viesnī cai ir kaut kā da kafejnī ca, par to lasī ju labas atsauksmes, bet tur ē st neuzdroš inā jā s, tieš i kafejnī cas centrā bija suņ i ar ā das slimī bu pazī mē m (lī dzī gi kā ķ ē rpis), apsē dā s. pie galda, viss bija netī rs, prasī ja ē dienkarti, un manas lapas ir tik taukainas, netī ras un lipī gas, mē s vienkā rš i nolikā m visu uz galda un aizgā jā m...es nevaru iedomā ties, KĀ viņ i gatavo tā dos apstā kļ os.
Reiz pavakariņ ojā m Pattajas parka rotē još ajā tornī , pie ieejas samaksā.600 batus no cilvē ka, uzkā p 52. stā vā un ē d ko gribi. Tā ir gardē ž u paradī ze, pilna ar jū ras veltē m.
VEIKALI:
Ā da pirkta Vovan veikalā (bezmaksas transfē ru var pasū tī t uz ielas pie viesnī cas, maš ī na aizved tur un pē c iepirkš anā s aizved atpakaļ , pat ja neko nepē rk), cenas tur vislabā kā s . Visi pā rdevē ji runā krieviski.
Aizbraucā m uz Lukdodu pē c suvenī riem, mums tur ī sti nepatika, bija tā da nepatī kama sintē tiskā smaka, un nevarē jā m vienuviet nopirkt visu, ko gribē jā m.
Tad krā jā mies Otopē , cenas gandrī z vienā das, sortiments interesantā ks. Arī.3. braucienu pē c suvenī riem bija plā nots veikt Otopā , bet tuk-tuk apstā jā s otrā s un galvenā s ielas krustojumā un teica, ka tā lā k nebrauks, tur ir suvenī ru veikals, cenas vē l lē tā kas nekā Lukdotā un suvenī ri bija interesantā ki.
Ka Ask pirms sasniedzot Lotus ir nakts tirgus, tas darbojas piektdien, sestdien un svē tdien no 16 lī dz 23 stundā m. Ir tiiik lē ti vietē jā s raž oš anas apģ ē rbi, visā di T-krekli, š orti, sarafā ni vasarai.
Pludmales ielā atrodas 3 iepirkš anā s centri Royal Garden, Mike Shopping Mall un Central Festival, kur pā rsvarā gā jā m kā jā m, ir veikali ar labā m atlaidē m.
Tiem, kam interesē tehnika, dienvidu ielā ir Tuk Kom, 2. stā vā ļ oti lē ti ķ ī nieš u telefoni, iPhone 1900 bats. Pā rē jos stā vos aprī kojums jau ir normā ls un maksā tikpat, cik mū sē jais, vai pat vairā k.
TELEFONIS. Veikalā iepretim viesnī cai Family Mart nopirka vietē jā s SIM kartes sarkanā aploksnē , saucā s Happy par 99 batiem. Lai piezvanī tu uz Krieviju, jā sastā da viens no kodiem 009.007, 006.004 004), jā ievada š is kods. , tad 7, pē c tam numuru (91.927 utt. ) un nospiediet zvanī t. Sarunas minū te ar Krieviju 5 rubļ i!! ! !
Наш номер номер Отличный отель за свои деньги!))
аватар marru
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
. . . Lidoju no Habarovskas! No ziemas uz vasaru nokļ uvu pirmo reizi, protams tas ir vienkā rš i neaprakstā mi!!! ! mū su lidmaš ī na bez kavē š anā s nolaidā s Bangkokas lidostā ))) tū roperators mani ā tri sagaidī ja))) autobusā un mē s devā mies uz Pataiju, lī dz Pataijai 1. … Tomēr ▾ . . . Lidoju no Habarovskas! No ziemas uz vasaru nokļ uvu pirmo reizi, protams tas ir vienkā rš i neaprakstā mi!!! ! mū su lidmaš ī na bez kavē š anā s nolaidā s Bangkokas lidostā ))) tū roperators mani ā tri sagaidī ja))) autobusā un mē s devā mies uz Pataiju, lī dz Pataijai 1.5 stundas, kamē r mū su gids stā stī ja noderī gu informā ciju, mē s ieradā mies, reģ istrē š anā s viesnī cā s bija ļ oti ā tra)), kas bija ļ oti patī kami))) Es lasī ju ļ oti sliktas atsauksmes par Jamtien Orchid, Man likā s, ka viss bija ļ oti labi. bū s slikti! NOOOO))) reģ istratū rā mū s sagaidī ja jauka taizemiete! izritinā ju pasi, paņ ē mu depozī tu par istabu 50 dolā ri, un taizemietis paņ ē ma manu maku un aizveda uz istabu! kad viņ š atvē ra durvis, es pati pasmaidī ju, aizmirsu uzrakstī t, aizgā ju viens, istabiņ a tī ra, divas lielas gultas, skapis, spogulis ī si sakot, viss kas vajadzī gs! vanna arī normā la, lai gan duš a pie sienas))man nekā du spriedzi neradī ja! mē beles ir protams vecs, bet viss izskatā s omulī gi! nav blaktis, zirnekļ i, blakš u pā rpilnī ba! snaucot, istabu katru rī tu tī rī ja! viesnī cā ir baseins diezgan labs! brokastis gan vienmuļ as, bet garš ī gas(rī si, dā rzeņ i, desa desas, zupa, olu kultenis, tē ja, kafija, grauzdiņ š , arbū zs vai ananā ss). reģ istratū rā ir seifs par brī vu, paldies Dievam nekas nav zaudē ts! viesnī cas atraš anā s vieta ļ oti laba, minū te no ceļ a, pretī ģ imenes tirgus viesnī ca, ja iziesiet no viesnī cas labajā pusē bū s iela, ir daudz tū risma firmu, kur var iegā dā ties ekskursijas, restorā ni, naudas maiņ a, ir pat kafejnī ca, kur mainī ts rubļ i par batu, lai gan kurss ir 1 tū kstotis rubļ u = 800 bati. uz tā s paš as ielas ja ej lejā ir pludmale! pludmale ir bezmaksas, tī ra! ielu tirgotā ji pā rdod tajā paš ā ielā , vakarā var nopirkt pā rtiku tur liela kā ja maksā.40 bati, milzī ga cepta zivs 90 bati , tur var nopirkt arī augļ us, nenormā li garš ī gi augļ u kakliņ i 30 bati, noteikti pamē ģ ini banā nu pankū kas garš o traki 30 bati, kaulē ties par 20 batiem))) baidies pirkt pā rtiku uz ielas, galvenais nomazgā t rokas, un viss bū s ok)) Tū lī t doš os uz viesnī cā m satiku precē tu pā ri, kopā pavadī jā m tā lā kas brī vdienas! no rī ta mums bija tikš anā s ar viesnī cas gidu, protams, viņ š teica, lai nepē rkam ekskursijas uz ielas, tas ir bī stami!
tagad par ekskursijā m! Pati uzrakstī š u ko redzē ju!
1. Apskates tū re un krokodilu ferma man bija bezmaksas ekskursija. Vē rts mū s aizvest uz skatu laukumu, no turienes tā ds skats, tikai ķ ē ms)))tad Budas kalns arī diezgan interesants tad bija č ū sku ferma, š ovs ar kobrā m ļ oti labs. Man ī paš i patika taju komentā rs)) bija cenu opteka, protams, redzē siet paš i))) Es paņ ē mu ziepes no pū tī tē m maksā.200 batus, tagad es to izmantoju š ā di))
2. krokodilu ferma un tū kstoš gades akmeņ u dā rzs. Arī brī vs no tū roperatora. krā su dumpis, neaprakstā ms skaistums! tad mū s veda uz aptiekā m ((negā jā m uz juvelierizstrā dā jumu fabriku! Izkā pā m no autobusu un devā mies paš i, un vienmē r un visur nē sā t lī dzi pilsē tas karti, pē c kartes noteica, ka nav tā lu
3. miniatū ra parka mini siam (no ziemeļ u ielas pagriezieties pa kreisi, lai iet uz 10-15 minū tē m jū s varat š eit-tuk maksā.10 batus jū s redzē siet lielu ē ku, kas rakstī ts pretī mcdonalts minū ti priekš ā , un jū s esat pienā cis)) ieeja maksā.300 bati labā kais laiks ir 17.30-19.00 kad ir ieslē gts apgaismojums ! parks ļ oti skaists, bē rniem patiks! personī gi es biju gandarī ts!
4. Brauciens ar ATV 2300 bati. freaky excursion))) sā kumā mū s mā cī ja braukt 5 minū tes un mē s devā mies) apmeklē jā m skatu laukumu, budistu templi, augļ u plantā ciju!
5. vakarā devā mies uz x-show izrā di pieauguš ajiem)) 500 bati
braucot gids runā ja, ka visus pieņ ems ar humoru)) tā pē c gā jā m ar smaidu ! ! nav jē gas stā stī t, kā taizemieš i sit pa bungas ar saviem kaķ iem, tas viss notika! )) pensionā riem tur nav ko darī t!
6. Nā kamajā rī tā mē s cē lā mies 3:00)) kopumā mē s negā jā m gulē t)) bija ceļ ojums uz Kwai upi 2850 bati, kas paredzē ts 2 dienā m 1 nakti.
Man galī gi nepatika, brauciens ir tiem, kas vē las divas dienas kratī ties autobusā ((jā , mē s apstā jā mies pie skaista ū denskrituma un ļ ā vā m viņ iem bildē ties uz 15 minū tē m ((( viņ i atveda pilnu GGG uz tī kkoka fabriku, viens pozitī vs brauciens pa ziloņ iem par saviem lī dzekļ iem 300batt 30min, lai gan varē ja uz ziloņ u ciemu aizbraukt daudz tuvā k. netī ras peļ ķ es krā sa! radona atsperes apstā jas 30min(par š o naudu var aizbraukt uz salā m un dabū tā du až iotā ž u! ī si sakot, iztē rē ju naudu un laika bija tik maz!
7. Biju nong nooch parkā.500 bahti, izskatā s pē c tū kstoš gadu akmeņ u dā rza! noteikti ir ko skaistu apskatī t, ja ir laiks!
8. pē dē jā atpū tas dienā beidzot atpū š os))) Nopirku ekskursiju uz Samet salu 1000 bati, stunda ar maš ī nu 30 min ar prā mi (gaidot prā mi braucu pie tirgotā jiem, tu tos redzē si, es nopirku pilsē tā foto rā mjus par 20 batiem, tie ir 40-45 , 10 bati gliemež vā ki) un tu esi paradī zē )) smiltis ir kā milti, ne viens oļ i nav ļ oti skaisti! plkst. 12' pulkstenis mū s paē dinā ja diezgan garš ī gi, tad izdomā ju masē t kā jas par 300bahtiem stundā , iztirgoju 150batus! jū ru nevar salī dzinā t ar to ka pie viesnī cas, caurspī dī ga un silta kā svaigs piens! Iesaku visiem )) ļ oti patiks
un tā par cenā m nedaudz
- Chanthaburi 1 diena 2000 bati
-Khao-kheo atvē rtais zoodā rzs 900 bati
- Bangkoka 1 diena 1800 bati
- kokosriekstu lagū na 2 dienas 1 nakts 5100 bati
-ko lan sala 600 bati (mani jaunie draugi paš i devā s uz molu, piestā tnē ieradā s 9 no rī ta tur taizemieš i piedā vā laivu par 150 batiem turp un atpakaļ , visi atbrauc uz salu un tur var palikt blakus laivai vai paņ em 30 batu motociklu un dodies uz citu pludmali, taizemieš i visu zina, pastā sti viņ iem pludmali vai postu un viņ i visus aizvedī s atpakaļ . Tā pat kā.4 vai 5 viņ i izbrauca reizē m lē tā k)
- jū ras piedzī vojumi 1600 bati mani draugi devā s un bija apmierinā ti ar nozvejotā m zivī m baroti savvaļ as pē rtiķ i peldē ja atklā tā jū rā
- Disneja zeme 1300 bati
- Kambodž a 7500 bati
daž ā s ekskursijā s tevi fotografē s taizemieš i un ekskursijas beigā s tev piedā vā s š ķ ī vjus ar tavu foto ja vē lies pirkt vai nē , man ir pat 3)) maksā.200 bati
PRO VEIKALI
Lasī ju pirms brauciena, ka cenas mantā m ir santī mi, pat š o neredzē ju, varbū t negā ju! Protams, ka festivā lā bija skaistums, vajag paskatī ties, kafejnī cas pagrabstā vā reģ istratū rā ieliec naudu uz kartes un ej ar 200 batu pietiek diviem)) noteikti pamē ģ ini virtuļ i ir ā rprā tī gi garš ī gi no 19batt. ruļ ļ i 10batt gabals
beigu beigā s visi suvenī ri izrā dī jā s lē tā ki kā paskatī š anā s, pasū ti bezmaksas taksi no sava gida uz veikalu, viņ š ir kaut kur ziemeļ u ielā , nopirku sev spoguli viss č aulā s 190batt spogulis nav mazs , 50 batu piekariņ i uz 5 gabaliem!
outlet mall veikals, paskatieties kartē kur tas ir, tiem kam ir liela lieka nauda, ​ ​ tas ir firmas preč u veikals ar atlaidi no 30 lī dz 70%, neko labu tur neredzē ju. ir cenas un simts divi simti batu, es nopirku sev maisiņ u ar auskariem par 19 batiem))
virs lotosa veikala (lotoss) tur viss ir letak neka iepretim viesnī cai, starp citu š ie veikali nav tā lu no paš as viesnī cas, galvenais orientē ties kartē ))) kas smē ķ ē , krā jies cigaretes tur viņ i ir sū di tā pē c man stā stī ja smē ķ ē tā jiem! Dā rgo alkoholu arī neredzē ju. un arī veikalā pretī viesnī cai, kad nauda beigsies vai slinkums kaut kur iet, tur var nopirkt nū deles 13batt tvaicē to un sviestmaizi 20batt un man ļ oti patika. Izmē ģ iniet tom yum zupu ā rprā tī gi garš ī gi 70batt
Aizmirsu paš u svarī gā ko, atbraucot nopirku sev vietē jo SIM karti 1/2 zvana sauc 100 batt pietiks 20 min, vispirms zvani 0097 tad nummurs bez 8 piemē ram-00979242221223 ir izdevī gi!
š ur tur maksā.10 batus, galvenais nejautā t kur viņ š iet, bet klusī bā apsē sties un iet, ja pagriezā s, nospiest zvaniņ u, izkā pt, samaksā t, un pā rģ ē rbties uz citu.
par Volkina ielu ir bezjē dzī gi rakstī t, tas ir jā redz)) iela atdzī vojas pulksten 22-22
ņ em lī dzi tabletes pret caureju, herpes, temperatū ra nebū s lieka, priekš pē dē jā dienā draugiem bija caureja, tabletes palī dzē ja, vē l silta blū ze. apskates autobusi visi ar konderiem! taju valodā svarī gā kais ierocis ir smaids, nezini kur iet, atnā c pie taizemietes pasmaidi un parā di karti)tie noteikti palī dzē s! Dievs pasargā seifu! Labu atpū tu )))
ps nepievē rš uzmanī bu gramatikai))) beigā s man vajadzē ja 700 dolā rus (tā s ir ekskursijas un viss pā rē jais, ko es sev neko neliedzu)
сад нонг нуч обзорка на паттайю парк мини сиам дорога к пляжу сад миллиолетних камней квадроциклы
Parādīt vairāk »


iemiesojums Lilka7474
Izvēlējāmies budžeta viesnīcu tikai nakšņošanai ... gribēju ekskursijas un pastaigas .........
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 14 atbildes
iemiesojums Lilka7474
kādi laikapstākļi tur ir šajā laikā?
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 15 atbildes
iemiesojums drakon1964
Es izlidoju
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums Yevgeniya8
Pastāsti man, marta sākumā, kāds ir laiks, mitrums ir spēcīgs??
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 6 atbildes
iemiesojums Yevgeniya8
martā taisījāmies lidot uz Ēģipti, pēdējā laika notikumu sakarā nolēmām doties uz Taizemi! dalieties viedoklī par viesnīcām JOMTIEN ORCHID HOTEL 3 *, kādus suvenīrus varat atvest no Taizemes??
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Garšaugu dārzs
Novērtējums 10.0
Taizeme, Pataja
Daba, iepirkšanās

Отель расположен в южной части Паттайи, в районе Джомтьен, 3-я линия от моря. Представляет собой одно восьмиэтажное здание. Общая площадь 4 700 кв.м. Отель был построен в 1992 году, последний ремонт был проведён в 2010 году. Экономичный вариант размещения. Простые номера и ненавязчивый сервис.

Atrašanās vieta 40 км от аэропорта Паттайи. 150 км от аэропорта Бангкока. 7 км от Walking street.
Pludmales apraksts Расстояние до пляжа около 1 км. Между отелем и пляжем проходит дорога. У бассейна шезлонги, матрасы: бесплатно.
  • pilsētas pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Конференц-зал до 100 персон, обслуживание номеров, депозит при заезде.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • droši  FREE 
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Тайский массаж.
Telpu apraksts

Один 8-этажный корпус. Всего в отеле 118 номеров:

- 42 Standard;

- 55 Superior;

- 21 Deluxe.

  • vanna/duša
  • $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
Adrese 333 Moo 12, Tappaya Road Banglamung, Pattaya, 20260, Таиланд
Tālruņi: +66 38 251 634
FAQ
Какой пляж у отеля?
Рядом с отелем находится городской Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).