Jomtien Holiday Inn Pattaya 5*– Atsauksmes

17
Novērtējums 4.810
№112 viesnīcas reitingā Pataja
5.3 Numurs
4.8 apkalpošana
5.1 Tīrība
5.1 Uzturs
4.5 Infrastruktūra
Kūrortu ieskauj skaists dārzs. Atrodas Jomtien Beach, dažu minūšu attālumā no pludmales. Piemērots jauniešu aktīvai atpūtai.Vairāk →
аватар Tatiana2013g
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Apmetā s nepabeigtā ē kā , vai tas ir legā li? Tad tagad 3*viesnī cas izskatā s ar atbilstoš u cenu? … Tomēr ▾ Apmetā s nepabeigtā ē kā , vai tas ir legā li? Tad tagad 3*viesnī cas izskatā s ar atbilstoš u cenu?
В коридоре И это флаги? Сначала нас поселили сюда! Релакс-вид из окна на 5* На выходе из лифта,3 этаж Главный корпус
аватар memorand
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Es apmeklē ju š o viesnī cu 2013. gada martā . Pirms tam lasī ju daudz negatī vu atsauksmju, un jau braucu ar atbilstoš u noskaņ ojumu: kaut kam ir jā bū t kaut kā dai nozvejai. Braucā m no lidostas vairā k nekā trī s stundas, jo š ī viesnī ca bija pē dē jā mū su grupā . … Tomēr ▾ Es apmeklē ju š o viesnī cu 2013. gada martā . Pirms tam lasī ju daudz negatī vu atsauksmju, un jau braucu ar atbilstoš u noskaņ ojumu: kaut kam ir jā bū t kaut kā dai nozvejai.
Braucā m no lidostas vairā k nekā trī s stundas, jo š ī viesnī ca bija pē dē jā mū su grupā . Devā mies uz reģ istratū ru: vietu nav. Viņ i piedā vā ja vietas citā s ē kā s, bet ne galvenajā . Stunda bija gaidā ma. Pē c stundas mū su koferi joprojā m tika pā rvietoti uz istabā m (man ir 9 stā vi) Bet viņ i teica, ka nav brī vas istabas.
Man patika numurs, š eit jau ir ievietota fotogrā fija: man bija š is vai lī dzī gs. Vissvarī gā kais ir darba ledusskapis un tē jkanna. Ir duš a, bet nav paredzē ta ne kabī ne, ne vannas istaba: tu piecelies uz grī das un tā nomazgā jies. Ū dens uzreiz nonā ca kanalizā cijā . Dabiski, ka vannas istabā vienmē r bija mitrs, un tur nebija iespē jams izž ā vē t lietas. Skapī karā jā s peldmē teļ i, kuriem nepieskā ros, divi dvieļ i vienmē r stā vē ja plauktā . Dvieļ i nav jauni, viens no tiem bija rakstī ts ar pildspalvu RU vai RW. Ko tas nozī mē tu?
Baseins viesnī cā ir mazs, man to pē dē jā uzturē š anā s dienā "atvē ra" krievu meitene. Praktiski paņ ē ma viņ u aiz rokas.
Klē pjdators pā rliecinoš i noķ ē ra Jomtien tī klu, bet reģ istratū rā man teica, ka WI FI nedarbojas.
Restorā ns durvis vē ra aptuveni pulksten 6.20. Tik nabadzī gu sortimentu brokastī s nebiju redzē jis. Es ņ ē mu rī sus (ja bija laiks, ar dā rzeņ iem), sagriezu tomā tus un gurķ us. Man nekad nebija pietiekami daudz kū ciņ u, bet bija daudz negatavu ananā su gabalu. Nu bija arī zaļ umi. Daž reiz bija nū deles, vienmē r bija mazas desiņ as un š ķ iņ ķ is. Pē dē jā dienā restorā ns acī mredzot nolē ma man izteikt š efpavā ra "komplimentu": pie manas glā zes pieskrē ja tarakā ns un mē ģ inā ja iekļ ū t manā "upē ". Atklā š anā vienmē r bija jā ceļ as brokastī s, citā di ķ ī nieš i trokš ņ ainā pū lī visu izjauktu.
Vispā r salī dzinoš i normā la viesnī ca par taizemieš u trī s rubļ u banknoti. Diemž ē l darbinieki nezina, kas ir bagā ž as nodalī jums, seifu visiem nepietiek.
Labi iztī rī ja telpas, nomainī ja veļ u. Tikai grī das zem gultā m netika mazgā tas pat vienu reizi visas manas uzturē š anā s nedē ļ as laikā . Viņ i baidī jā s ar mani sakopt. Pamatā tika tī rī ti puiš i un meitenes vecumā no 15-18 gadiem.
Kopumā , ja jū s mā cā ties ķ ī nieš u valodu un nepievē rš uzmanī bu tarakā niem restorā nā , skudrā m un zirnekļ iem istabā , varat izvē lē ties š o viesnī cu. Es ieteiktu citas viesnī cas.
Starp citu, pretī izejai no galvenā s ē kas atrodas tū risma aģ entū ra "U Shurik". Tur var samainī t valū tu.
Man nepatika, ka uz viesnī cu bija jā iet pa vienī go ielu starp divā m mā jā m. Otrajā dienā sejas jau pazī stamas, visi aicina uz masā ž ā m, pē rk drē bes. Ī paš s sirsnī gs sveiciens meitenē m "Č au, Ienā c! Skaties! " Viņ i piezvanī ja uz apģ ē rbu veikalu.
Pa dienu ar tuk-tuk var viegli braukt, bet pē c 18:00 grū ti. Tā pē c domā ju paņ emt kā du viesnī cu tuvā k centram.
P. S. Atvainojos viesnī cai: es nesamaksā ju 100 batus par seifu. Darbinieks, nododot atslē gu, neko nejautā ja.
аватар gennadevna
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
1. Viesnī ca ir tā -tā - tikai nakš ņ ot, un tikai galvenajā ē kā . Nevienai citai ē kai labā k nepiekrist - tur ir dzī vā radī ba, nav siltā ū dens, lifts un skats uz bū vlaukumu un atkritumu kaudzi. Pie ieejas spī d 5 zvaigznes - ņ irgā š anā s par viesiem)) 2. … Tomēr ▾ 1. Viesnī ca ir tā -tā - tikai nakš ņ ot, un tikai galvenajā ē kā . Nevienai citai ē kai labā k nepiekrist - tur ir dzī vā radī ba, nav siltā ū dens, lifts un skats uz bū vlaukumu un atkritumu kaudzi. Pie ieejas spī d 5 zvaigznes - ņ irgā š anā s par viesiem))
2. Ē diens ir pacieš ams, diezgan daudzveidī gs. Tikai ķ ī nieš i, tā pat kā siseņ i, slauka visu savā ceļ ā , jo viesnī cas ī paš nieks ir ķ ī nietis - tā tad siseņ u invā zija))
3. Viesnī ca atrodas ļ oti tā lu no centra! Tur joprojā m var aizbraukt bez problē mā m, bet atgrieš anā s viesnī cā (ī paš i vakarā vai naktī ) ir tikai ar transfē riem vai ar taksometru. Ar transfē riem pat dienas laikā , jo viesnī ca atrodas paš ā pilsē tas nomalē un tuk-tuk izkā pj kā du kilometru pirms tā , un vai nu izkā pj, vai prasa dubultu samaksu. . .
4. Ē ģ iptes viesnī cas gids Azizs krieviski runā pacieš ami, bet tā ds zvē rs! daudzi gribē ja piepildī t viņ a seju! Viņ š iebiedē ja, sarunā bija tikai viens sludinā jums par ekskursijā m, un par lielu naudu ar niecī gu programmu, un, tiklī dz viņ š uzzinā ja, ka mē s no viņ a nebrauksim nekā das ekskursijas, viņ š vienkā rš i sā ka mū s ignorē t!
5. Nav savas pludmales, lī dz jū rai 5 minū š u gā jiens, bet lī dz pludmalei 10-15 minū tes vai nu ar tuk-tuk vai kā jā m...
Es to nemaz neiesaku! ja iespē jams, labā k atteikties no š ī s viesnī cas un vienkā rš i darī t to tū roperatoram Pegas Touristik! Pilnī gi satriekts! Pē dē jo reizi gā ju ar BiblioGlobus - debesis un zeme! Un attieksme ir daudz labā ka it visā un vē l lē tā ka! Veiksmi visiem!
аватар vadimanna22
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Es ļ oti iesaku š o viesnī cu vairā ku iemeslu dē ļ : 1. Neapmierinoš s telpu sanitā rais stā voklis: sū cas caurules, daž ā du kukaiņ u klā tbū tne, skats no logiem vai nu uz bū vlaukumu, vai uz smirdoš u ielu. Telpā vairā kkā rt tika atslē gta elektrī ba, t. … Tomēr ▾ Es ļ oti iesaku š o viesnī cu vairā ku iemeslu dē ļ :
1. Neapmierinoš s telpu sanitā rais stā voklis: sū cas caurules, daž ā du kukaiņ u klā tbū tne, skats no logiem vai nu uz bū vlaukumu, vai uz smirdoš u ielu. Telpā vairā kkā rt tika atslē gta elektrī ba, t. sk. un naktī . Lielas baž as rada paš as ē kas sanitā rais stā voklis. Vairā k vai mazā k nopietnas avā rijas gadī jumā var cerē t tikai uz Budu. Tie nodroš ina brī niš ķ ī gu ū deni pudelē s, kas acī mredzami tiek ielejams koplietoš anas telpā s.
2. Uzturs. Ja jums izdosies apsteigt než ē lī gos ķ ī nieš us, jū s varat kaut ko iegū t. Ē diens kopumā ir 3-ku, bet samē rā panesams. Nav saindē ta.
3. Personā ls un apkalpoš ana ir zvē rī gi. Pilnī gi necaurredzamas puskriminā las pā rliecī bas ķ ī nieš u sejas, kurā m nerū p citu vajadzī bas. Š ajā nolū kā viņ i izliekas sveš valodas. Lai gan angliski vismaz saprot. Ar š iem gī kiem uz ceļ a izcē lā s nopietns konflikts. Nododot atslē gu (plastmasas karti), nekā du pretenziju un jautā jumu nebija, pē c 15 minū tē m izrā dī jā s, ka atslē ga ir bojā ta, un par to bija jā maksā.20 dolā ri. Viņ i to paņ ē ma un sabojā ja. Tipiska zā dzī ba. Gribē tos saprast sī kā k, bet diemž ē l nebija laika.
Ceru, ka š ī s "Viesnī cas" apkalpoš anu novē rtē s plaš as klientu masas
аватар Tanya201
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Atpū tā s 2011. gada decembra beigā s kopā ar draugu. Tour Fortuna 3 * par 15900 no Novosibirskas, tū roperators Pegasus. Tā kā lidojums kavē jā s par 15 stundā m, ieradā mies viesnī cā gandrī z par dienu vē lu, pulksten 2 naktī . … Tomēr ▾ Atpū tā s 2011. gada decembra beigā s kopā ar draugu. Tour Fortuna 3 * par 15900 no Novosibirskas, tū roperators Pegasus.
Tā kā lidojums kavē jā s par 15 stundā m, ieradā mies viesnī cā gandrī z par dienu vē lu, pulksten 2 naktī . No 11, kas ieradā s no mū su lidojuma, š ajā viesnī cā apmetā s tikai 2 pā ri, numuriņ u nepietika 7 personā m. Mū su gids uz 30 minū tē m zvanī ja viesnī cā m par brī vā m istabā m, pē c tam 7 cilvē ki mū s iekrā va tuk-tukā kopā ar mū su bagā ž u un nosū tī ja uz Boutique Hotel Pattajas centrā lajā daļ ā , solot atgriezties pie mums 9:00. no rī ta un novietojiet mū s Jomtien Holiday! ! 9-00 no rī ta mums neviens nenā ca, mū s izlika no Boutique, sē dē jā m reģ istratū rā un mē ģ inā jā m tikt cauri savam gidam un viesnī cai, pē c 1.5h situā cija noskaidrojā s un atbrauca tuk tuk mē s!! !
Un, par laimi, Jomtienā bijā m apmetuš ies ap 12:00!! ! )))) Par numuriņ iem sū dzī bu nav - viss tī rs, kā rtī gs, tī rī ts katru dienu un bez dzeramnaudas, arī dvieļ i tika mainī ti katru dienu ! ! Visa tehnika darbojā s - TV, kondicionieris, lampas!! !
Brokastis diezgan pacieš amas - parastas brokastis parastā s viesnī cā s 3 *))))))) Sojas desiņ as, siers, olu kultenis, ievā rī jumi, kafija-tē ja, augļ i! !

Personā ls reģ istratū rā , protams, ir ļ oti nervozs, ī paš i viena jauna meitene)))), tač u mē s ī paš i nesazinā jā mies ar reģ istratū ru, mē s vienkā rš i paņ ē mā m seifu.

Viesnī cas atraš anā s vietu nevar saukt par "ģ eogrā fijas beigā m")))) Vē stnieks - oho - beigu punkts)))) Mē s nokļ uvā m savā viesnī cā gan naktī , gan no rī ta pē c klubiem, no rī ta kā parasts tuk-tuk par 10 batiem, bet ne naktī es braucu ar tuk-tuk 200 metrus lī dz viesnī cai - es nogriezos uz citu ceļ u, mē s gā jā m - tas mani nemaz netraucē ja)))))

Netā lu no viesnī cas ir kafejnī cas un veikali, un krievu tū risma aģ entū ra, masā ž as salons - viss ir pie rokas !! !
Jū ra blakus viesnī cai ir kā di 100 metri, bet peldē t te nevar - akmeņ i, pa ielu nogā jā m vē l 100 metrus un, lū dzu, smilš aina pludmale - var paņ emt sauļ oš anā s krē slus un saulessargus par 50 batiem vai sauļ oties. uz dvieļ iem bez maksas! ! ! Ū dens ir diezgan tī rs, salī dzinot ar Pattaya Park centrā lo pludmali (tur bija salī dzinā jumam) ! ! ! Bet tī rā kais ū dens un baltā s smiltis, protams, ir uz Koh Lan, uz Tim Beach gā jā m katru otro dienu (no viesnī cas lī dz piestā tnei ar tuk-tuk nokļ uvā m 10-15 minū tē s) !! !

Kopumā ar uzturē š anos viesnī cā bijā m apmierinā ti! Esmu jau otro reizi apmeklē jis Pataiju februā rī -martā un vē l plā noju maija sā kumu))))))
аватар zonya.ava16
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Normā la viesnī ca, nakš ņ oš anai, tikai ierodoties, kā visus aizved uz negalveno ē ku, ja atteiksies, nodroš inā s galveno. tieš i otrā di nemitī gs troksnis. Lī dz jū rai 300 metri , pludmale ir tī rā ka nekā Jamtien sā kumā , var peldē ties, un tā kā tas ir guļ amrajons, tas ir gandrī z kluss rajons. … Tomēr ▾ Normā la viesnī ca, nakš ņ oš anai, tikai ierodoties, kā visus aizved uz negalveno ē ku, ja atteiksies, nodroš inā s galveno. tieš i otrā di nemitī gs troksnis. Lī dz jū rai 300 metri , pludmale ir tī rā ka nekā Jamtien sā kumā , var peldē ties, un tā kā tas ir guļ amrajons, tas ir gandrī z kluss rajons.
аватар NUro4ka
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es daudz ceļ oju, bet pirmo reizi rakstu atsauksmi, turpmā k bū š u piesardzī gā ks no citā m atsauksmē m. . . 1. Atraš anā s vieta: pilns ar Dž optienu! No pilsē tas naktī nevienam nepaveicas, vai par nereā lu cenu, Tookus izlaiž pusceļ ā . … Tomēr ▾ Es daudz ceļ oju, bet pirmo reizi rakstu atsauksmi, turpmā k bū š u piesardzī gā ks no citā m atsauksmē m. . .
1. Atraš anā s vieta: pilns ar Dž optienu! No pilsē tas naktī nevienam nepaveicas, vai par nereā lu cenu, Tookus izlaiž pusceļ ā .
2. Nav izvē lī gs ē dienam, derē s brokastis
3. Kukaiņ u, ķ irzaku pā rpilnī ba. . . Bet tas ir muļ ķ ī bas! ! Gribi Ž urkas 11. stā va istabā? ! ? № 1109 Es pamodos naktī no č aukstē š anas zem sienas apš uvuma, nu, man likā s, ka. . . Bet kad ieraudzī ju Ž URKU uz galda! ! ! Vī rs neticē ja, viņ i saka, ka viņ š sapņ oja. Esmu reģ istratū rā no rī ta, manas acis tik pā rliecinoš i izspieduš ā s. Mē s uzstā jā m uz slazdu izlikš anu, un jau pirmajā vakarā mani pieķ ē ra, un tad vē l, un vē l. . Un tad slazdi beidzā s!
Un stū rī uz paklā ja 12. uzturē š anā s dienā sē nes auga, tik mī ļ as sē nes! Viņ i turpinā ja augt, un 16. dienā mē s aizbraucā m, atviegloti nopū š oties, es tikai mā jā s varē ju mierī gi gulē t
Atvaļ inā jums bija labs, bet es nemaz negribē ju nakš ņ ot istabā...
Tā ir laba viesnī ca, lai izlemtu vai nē .
аватар Kateri-nochka
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
pats galvenais - ir 3 ē kas, labā kā GALVENĀ , kurā dzī vojā m mī nusi: - - BALKONU NAV, lietas nemaz než ū st!! ! - daudz kliedzoš u ķ ī nieš u - Ē damzā lē ir briesmī ga smaka, es tur brokastoju tikai 2 reizes, es vairs nevarē ju to izturē t. … Tomēr ▾ pats galvenais - ir 3 ē kas, labā kā GALVENĀ , kurā dzī vojā m
mī nusi:
- - BALKONU NAV, lietas nemaz než ū st!! !
- daudz kliedzoš u ķ ī nieš u
- Ē damzā lē ir briesmī ga smaka, es tur brokastoju tikai 2 reizes, es vairs nevarē ju to izturē t.
- Baseins ir atvē rts, ir maz vietu, kur pasē dē t, un vakaram uzkrā t odus.
- pludmales dvieļ i saplē sti, ar caurumiem
- Tas atrodas ļ oti tā lu no Walkin Street, kur notiek galvenā dzī ve.
– Sā ksim ar to, ka viesnī ca, lai arī krastā , ū dens ir š ausmī gi netī rs, peldē ties tur ir nereā li, lai gan ir tā di, kas riskē . devā mies uz salā m, tuk-tuk ir min 30 - 20 bati no cilvē ka, lī dz Walkin Street, tur vē l 30 minū tes lī dz salai ar prā mi - 150 bati, turp un atpakaļ . bet tā ds brauciens ir paredzē ts visai dienai, tā pē c tā arī izdarī jā m.
- vakarā atkal ar tuktuku uz Walkin Street bez problē mā m, bet atpakaļ , nevienam tuk-tukam nepaveiksies par 20 batiem, un vispā r vajag mē ģ inā t viņ us tur dabū t, glā biņ š ir tikai liels uzņ ē mums.
Vispā r tā lu, tā pē c ir daudz problē mu, var dzī vot Jamtienā , bet tuvā k centram.
plusi:
- lē ts
- labas istabas
- tī rs
- mums bija laba duš a un tualete
- ja vē laties atpū sties no civilizā cijas
- labi ceļ vež i no pegasus
аватар Rit4092
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca ļ oti pieticī ga. Savas teritorijas nav, pludmale tā lu. Bet kā ekonomisks variants ļ oti piemē rots! … Tomēr ▾ Viesnī ca ļ oti pieticī ga. Savas teritorijas nav, pludmale tā lu. Bet kā ekonomisks variants ļ oti piemē rots!
Отдых Номер номер
аватар ann_4_freedom
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Ja ļ oti gribas uz Taizemi par normā lu cenu, tad droš i vari doties uz š o viesnī cu! Par naudu, ko samaksā jā m par diviem - absolū ti attaisnojama cena. Pilsē tai nav tuvu, bet ar tuk-tuk var nokļ ū t. Bū tī bā mē s devā mies ekskursijā s un bija labi. … Tomēr ▾ Ja ļ oti gribas uz Taizemi par normā lu cenu, tad droš i vari doties uz š o viesnī cu! Par naudu, ko samaksā jā m par diviem - absolū ti attaisnojama cena. Pilsē tai nav tuvu, bet ar tuk-tuk var nokļ ū t. Bū tī bā mē s devā mies ekskursijā s un bija labi. Diezgan pieklā jī ga viesnī ca par nelielu naudu.
Parādīt vairāk »


iemiesojums memorand
Martā es došos uz Jomtien Holideys. Kur netālu no viesnīcas var uzkost, samainīt valūtu, iegādāties vietējo SIM karti. Kā nokļūt pilsētas centrā un atpakaļ?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums barsik_ne
Dzirdējām, ka no viesnīcu gidiem ekskursijas ir dārgi pirkt. Kur jūs braucāt ekskursijās? Iesakiet, lūdzu, tuvumā kaut ko uzticamu.
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
iemiesojums Lada2011
Pastāstiet man, kas piedalījās ekskursijās, par kādām cenām un jūsu iespaidiem ...
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
iemiesojums Irina19712
Sakiet, lūdzu, vai Džomtiens Holidejs ir vienīgais Pataijā? Vai arī virsrakstā ir kāds cits ar papildu vārdiem? Vai tas ir tālu no Lielās Džomtienas pils? Tūroperators piedāvā un slavē, bet pēc atsauksmēm viss nav tik rožaini kā zīmē. Pirms diviem gadiem es biju Grand Jomtienā, tagad Grand ir kājā. Lūdzu, sakiet, vai ir vērts tur doties? Paldies par ātru atbildi. Ar cieņu Irina
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 16 atbildes
iemiesojums nata1511
Drīz dosimies, visi neapmierinātās sajūtās – ceļojumu aģentūra teica, ka pārrezervēt nav iespējams.
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Garšaugu dārzs
Novērtējums 10.0
Taizeme, Pataja
Daba, iepirkšanās

Курортный отель, окружен красивым садом. Расположен в районе Джомтьен-Бич, в нескольких минутах от пляжа. Подойдет для молодежного активного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 4 км от центра города Паттайя. Северный пляж На Джомтьен находится в 1,5 км от отеля, а пляж Джомтьен — в 2,4 км. Расстояние до ближайшего международного аэропорта Утапао Районг-Паттайя составляет 36 км.
Pludmales apraksts До пляжа 100 метров. Между отелем и пляжем проходит дорога. Общественный пляж, протяженностью 10 км.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

К услугам гостей открытый бассейн, сад. Работает обслуживание номеров, круглосуточная стойка регистрации. Предоставляются услуги консьержа. Ежедневный завтрак включает континентальный, полный английский/ирландский или итальянский завтрак. Есть ресторан, где подают блюда американской, китайской кухни и блюда из морепродуктов.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas  FREE 
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
Izklaide un sports
  • sporta zāle
Telpu apraksts

В отеле 380 номеров:

Standart Room

Deluxe Room

Deluxe Triple

Istabās

В номерах отеля есть бесплатный wi-fi, кондиционер, гостиный уголок, телевизор с плоским экраном и спутниковыми каналами, набор для приготовления чая/кофе, сейф и собственная ванная комната с душем, бесплатными туалетно-косметическими принадлежностями и феном, постельное белье и полотенца.

  • vanna/duša
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • mikroviļņu krāsns (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
Adrese 79 Moo 1, Na Jomtien, Sattahip, Chon Buri, Thailand
Tālruņi: +(66) 38231111
Tīmekļa vietne: Jomtien Holiday Inn Pattaya
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.