Dragon Beach Resort Jomtien Pattaya 3*– Atsauksmes

28
Novērtējums 5.810
№76 viesnīcas reitingā Pataja
6.2 Numurs
5.8 apkalpošana
5.9 Tīrība
5.6 Uzturs
6.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Jomtienas rajona centrālajā daļā. Tas sastāv no divām ēkām: galvenā spārna un jaunā spārna. Viesnīca atklāta 2007. gadā, renovēta 2011. gadā. Numuri atrodas galvenajā ēkā 5-7 stāvi U-veida (ar liftu) un atsevišķā ēkā Jauns spārns, 4 stāvs (bez lifta) - blakus ielā. Viesnīca ir lieliski piemērota gan jauniešiem, gan ģimenēm.Vairāk →
аватар Edena
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā viss bija kā rtī bā , izvē lē jā mies, jo, pirmkā rt, tā bija laba cena, otrkā rt, pirmā rinda. Istaba mums piestā vē ja, viss kā rtī bā , uzkopš ana noritē ja bez problē mā m, no balkona paveras skats uz jū ru. … Tomēr ▾ Viesnī cā viss bija kā rtī bā , izvē lē jā mies, jo, pirmkā rt, tā bija laba cena, otrkā rt, pirmā rinda. Istaba mums piestā vē ja, viss kā rtī bā , uzkopš ana noritē ja bez problē mā m, no balkona paveras skats uz jū ru. Galvenā ē ka ir ļ oti jauka, tur bija jauks baseins. Dzī vojā m otrajā ē kā , baseina nebija, un arī ē st bija jā iet uz centrā lo ē ku. Viss bija tuvu viesnī cai: veikali un ē dinā š anas vietas; lī dz tirgum varē ja nokļ ū t ar kā jā m, viss bija ļ oti tuvu. Pludmale atrodas pā ri ceļ am, bet jū ra ir netī ra. Aizbraucā m uz salā m – tur ir labi. Mū su ekskursijā bija iekļ autas brokastis, kas bija labas. No gides viesnī cā pasū tī jā m bezmaksas pilsē tas apskati, arī vē l vienu maksas, viss kā rtī bā , ko solī ja, to arī izdarī ja.
аватар lena_967
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ja gribi lē ti un bez diž oš anā s. Tajā paš ā laikā gozē jieties saulē un esiet mierā , tad š ī ir iespē ja. Mē s nejauš i nokļ uvā m š ajā viesnī cā . Dedzinoš ā tū rē . par 55 tr. … Tomēr ▾ Ja gribi lē ti un bez diž oš anā s. Tajā paš ā laikā gozē jieties saulē un esiet mierā , tad š ī ir iespē ja. Mē s nejauš i nokļ uvā m š ajā viesnī cā . Dedzinoš ā tū rē . par 55 tr. diviem 16. maijā . Brokastis nav brī niš ķ ī gas, tač u izsalcis jū s nepametī sit. ē damistabas mē beļ u stā voklis nav ī paš i labs, ē diens ir auksts. Pie ieejas sē ž zē ns un meitene, kas vā c talonus, Un mē s uzrunā jā m viņ us par to, ka ē diens ir auksts. Viņ š paņ ē ma un vē lā k cocked karsti. Bet tas mani netraucē ja. Bija prieks. Kas vē l! Uz jū ru pirmajā s dienā s negā jā m, lai neapdegtu. Un tad tas vē tra. Un mē s tusē jā m pie baseina. Vienatnē visu dienu. SKAISTUMS! Korejieš i un ķ ī nieš i skrē ja 3 reizes. Ķ ī nieš i tieš ā m ir kaut kas! Viņ i kliedz uz visu viesnī cu "Meow Vyau", kā teica vī rs: - Kā vā rnas atkritumos! Bet viņ i tur nebija ilgā k par dienu. Tajā paš ā laikā viņ i smaida un pastā vī gi koš ļ ā jas. Dzī vojā m jaunceltnē.2 stā vā . istaba ar logu. Tas bija putekļ ains, un bija redzams, ka tas nebija lietots ilgu laiku. Viņ i devā s uz reģ istratū ru un paskaidroja, ka "AY YAY YAY" tika noņ emts. Dvieļ i cī nā s ar pieredzi, bet tī ri. Pē c pludmales mē s ar viņ iem pienā cā m pie ē kas un smaidot lū dzā m pā rģ ē rbties. Viņ i nekavē joties mainī jā s. Un viņ i arī tī rī ja istabu katru dienu. Kad viņ i apmetā s gar sienu un logu, skrē ja skudru straume. Un tā kā vī ram patī k aukstā k, tad kodiš ene labi pastrā dā ja, tad zosā da vai nu nosala, vai bē ga. Un pā rtiku ledusskapī , neizkaisī t. Viss perfekti. Es personī gi sildī jos uz ielas, jo. atdzisis istabā . Aaaa)))))) Skats no loga ir cits stā sts. Atstā jiet daž us zaļ umus. Un apakš ā dā rzeņ u un augļ u kultū ru plantā cijas-multur. Tu nā c atpū sties! un nesalī dzinā t kur bija kas labā k, kas sliktā k. Maksā jiet maz, tā pē c sū dzī bā m nevajadzē tu bū t. Un, ja vē laties luksusa pakalpojumu, tad aprē ķ iniet budž etu 3-4 reizes lielā ku.
Vē lē š anā s! Veiksmi! Un veiksmi atvaļ inā jumā .
по дороге в столовку. Рыбка грустная ! Одна потому что! по пути на бассейн. Вид из номера. и ещё 5 кадров.
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Pirmo reizi atpū tos Taizemē . Dragon Beach viesnī cas. Taizemē man patika, bet ne viesnī ca. . Saskrū vē jā m, bijā m iekā rtojuš ies Jaunajā ē kā . Tas atrodas ap stū ri sliktā alejā . Logs bija, tas priecē , bet tas izgā ja uz bū vgruž iem. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tos Taizemē . Dragon Beach viesnī cas. Taizemē man patika, bet ne viesnī ca. . Saskrū vē jā m, bijā m iekā rtojuš ies Jaunajā ē kā . Tas atrodas ap stū ri sliktā alejā . Logs bija, tas priecē , bet tas izgā ja uz bū vgruž iem. Ē diens ir pieticī gs, bet mē s neesam dī vaini. Brokastis bija vecajā ē kā un ir arī baseins. Peldē jā mies no 21:00 - mū s neizdzina. Tur bija pludmales dvieļ i un tie tika mainī ti. Nereģ istrē jieties jaunajā viesnī cā un NEIZMANTOJIET EKSURĒ JUS NO HOTEL GUIDES_GADOV. RAZVODILOVO. Nong nooch ieteikt. Ekskursija uz akvaparku nav nepiecieš ama – dodieties paš i. Bez maksas neņ emiet neko ESI STIPRI. Ja tikai daudz mī klas, tad laipni lū gti. Taizemē ir ļ oti mitrs. Š ī ir mana pirmā negatī vā atsauksme par viesnī cu. Man Tai patika, bet nā kamreiz braukš u uz citā m valstī m.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар aspekt2008.12
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Reģ istrē š anā s bija pretī ga, mū s ar sievu aizsū tī ja uz jaunu ē ku, kamē r viņ i aizmirsa iedot pases, tač u neaizmirsa paņ emt depozī tu 100$, it kā segtu izdevumus, ja kaut kas saplī sis. Viesnī cas gids mū s brī dinā ja, ka viņ i var neziņ ot par dvieļ iem un pē c tam vainot viņ us to zaudē š anā . … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s bija pretī ga, mū s ar sievu aizsū tī ja uz jaunu ē ku, kamē r viņ i aizmirsa iedot pases, tač u neaizmirsa paņ emt depozī tu 100$, it kā segtu izdevumus, ja kaut kas saplī sis. Viesnī cas gids mū s brī dinā ja, ka viņ i var neziņ ot par dvieļ iem un pē c tam vainot viņ us to zaudē š anā . Viņ i mū s atveda uz jaunu ē ku, es gandrī z zaudē ju samaņ u, tas ir skapis bez logiem, ar divā m gultā m, ar smacī gu un sastindzis gaisu, ticiet man, es nekad neesmu redzē jis tā das š ausmas pat ī rē tā s vienas dienas istabā s. Lai š ajā izlietnē pavadī tu mazā k laika, devā mies ekskursijā s, kā rtē jo reizi atbraucot no ekskursijas pa Kwai upi, atklā ju, ka pazuda puse no Camel kvartā la, tad 5 dienas tie netika izņ emti! ! Uz jautā jumu kā pē c administratore atbildē ja, ka vakar pē c pusdienā m atpū ties un ! ! ! viņ a pē cpusdienā atkal sū ta apkopē jas. Nav kur iet, atpū tas vietā tika palaistas apkopē jas, kuras š oreiz bija spiestas sē dē t uz vietas mež onī gā kajā smacī bā . . Pie mums pieskrē ja apkopē ja ar nosmē rē tu spilvendrā nu, es to neviļ us izdarī ju, tetovē jums uz pleca pirmajā dienā bija nedaudz izsmē rē jies un sā kā s skandā ls, sā ka prasī t, lai nododam veļ as mazgā tavā , ī si sakot , viņ i izš ķ ī rā s no mums par 100 batiem. Pirms izbraukš anas reģ istratū rā no rī ta prasī ja pusdienu kastī tes, prasī ja no mums kaut kā dus rozā kuponus, sakot, ka viņ i tos mums nedeva, vienkā rš i pā rstā ja mums pievē rst uzmanī bu kā kaitinoš ā m muš ā m. Vispā r neesmu izvē lī gs biedrs, armijā dienē ju vairā k kā.20 gadus, 10 gados pē c dienesta apceļ oju vairā k kā.20 valstis, biju daž ā dā s viesnī cā s, bet tā du sajaukumu no visa negatī vā vē l neesmu redzē jis . Varbū t vecajā ē kā ir savā dā k?
аватар Ratatui
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s devā mies pirmo reizi, nokļ uvā m š eit, jo nebija vairā k pieņ emamu variantu. Sā kotnē ji iekā rtojā s jaunceltnē istabā bez logiem, nā kamajā dienā pā rvā cā s uz tuvē jo viesnī cu un tikai treš ajā ! dienā iekā rtojā mies normā lā istabā . … Tomēr ▾ Mē s devā mies pirmo reizi, nokļ uvā m š eit, jo nebija vairā k pieņ emamu variantu. Sā kotnē ji iekā rtojā s jaunceltnē istabā bez logiem, nā kamajā dienā pā rvā cā s uz tuvē jo viesnī cu un tikai treš ajā ! dienā iekā rtojā mies normā lā istabā . Istaba 5 stā vā , ir seifs, ledusskapis, fē ns, tel. Ū dens knapi plū st, bet tas ir redzams visā s Taizemes viesnī cā s. Tī rī ts katru dienu, bez komentā riem. Kas attiecas uz skudrā m, neatstā jiet ē dienu ā rā . Personā ls ir draudzī gs, nav uzstā jī gs. Brokastis ir ē damas, lai gan pē c 3-4 dienā m kļ uva garlaicī gas. No logiem pavē rā s skats uz baseinu un, neskatoties uz 5. stā vu, vakaros (daž kā rt naktī s) notika mū su tū ristu iedzerš anas ballī tes. Jū ra ir pā ri ceļ am, bet tur peldas tikai tie, kas ī sto jū ru nav redzē juš i (es arī tur uzkā pu pirmajā dienā ), labā k lai brauc uz salā m peldē ties. Mums patika viesnī cas atraš anā s vieta - salī dzinoš i tuvu centram, vakaros cilvē ku daudz mazā k, naš ķ is bez problē mā m - pilns ar veikaliem, mazi veikaliņ i, cenas vairā k kā saprā tī gas. Ja izmanto viesnī cu kā galveno bā zi, kur tiek glabā tas lietas, nauda un kur var ierasties pē c ekskursijā m un atpū sties, tad tas tev der pilnī bā . Tā kā devā mies ekskursijā s un tikai nakš ņ ojā m viesnī cā , tad mums viss derē ja.
Вход Электрокар, на котором несчастных отвозят в новый корпус, где есть номера без окон Въезд на территорию Бассейн Виды окрестностей Виды окрестностей Вид с крыши
аватар knifinni
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Oktobrī atpū tos Taizemē , izvē lē jos š o viesnī cu pē c atsauksmē m. Diezgan pieklā jī ga viesnī ca nakš ņ oš anai (ja nakš ņ ojat galvenajā ē kā ), laba atraš anā s vieta, tieš i pludmalē , prom no trokš ņ a un trokš ņ a. … Tomēr ▾ Oktobrī atpū tos Taizemē , izvē lē jos š o viesnī cu pē c atsauksmē m. Diezgan pieklā jī ga viesnī ca nakš ņ oš anai (ja nakš ņ ojat galvenajā ē kā ), laba atraš anā s vieta, tieš i pludmalē , prom no trokš ņ a un trokš ņ a. Mē s ieguvā m istabu ar balkonu, no kura paveras skats uz baseinu. Dzī voja ceturtajā stā vā , ir lifts. Istaba plaš a, tī ra, uzkopta katru dienu, katru otro dienu par 20 batiem atstā ta istabenei. No aprī kojuma-fē ns, konderis, plazma pie sienas, elektroniskais seifs, viss strā dā ja. Pludmale ir diezgan tī ra, salī dzinot ar Patajas pludmalē m, ir pilnī gi iespē jams peldē ties un sauļ oties. Sauļ oš anā s krē sli 30 bati dienā . Blakus laba infrastruktū ra-veikali, kafejnī cas, tū risma aģ entū ra. Piecu minū š u brauciena attā lumā no nakts tirgus, tas sā kas, tiklī dz kļ ū st tumš s. Tur diezgan lē ti var iegā dā ties uz grila pagatavotus augļ us, suš i, gaļ u, zivis un jū ras veltes utt. Lī dz centram ar tuk tuku jā brauc apmē ram 15 minū tes, biļ etes cena ir 10 bati vienā virzienā , turp un atpakaļ divreiz dā rgā k, jo, kā likums, lī dz viesnī cai nesasniedz, ir jā pā rsē ž as vai jā iet kā jā m. Devā mies peldē ties uz salā m, tuvā ko Koh Lan. Kā tur nokļ ū t - ar tuk tuk nokļ ū stat centrā , tad 5-7 minū tes kā jā m pa Walking Street lī dz piestā tnei, no kuras kursē prā mji (vienā virzienā maksā.30 batus). Koh Lan ir vairā kas pludmales, mums vairā k patika Samae, ir ē rtā k un nav tik daudz cilvē ku kā Tien Beach, plus lē tā ki sauļ oš anā s krē sli (20-30 bati)
Ekskursijas tika veiktas svaigajā tū risma aģ entū rā , ja stā vat, izejot no viesnī cas, ar skatu uz pludmali, tad ejiet 3-4 minū tes pa labi, meiteni sauc Natā lija. Mē s paņ ē mā m Bangkoku, Kwai (2 dienas) ar ū denskrituma apmeklē jumu un izjā dē m ar ziloņ iem, Kambodž u (2 dienas), Koh Samet (1 diena). Saprā tī gas cenas, lielisks serviss, lē tā k nekā ceļ vež i. Pataijā mē s paš i apmeklē jā m Patiesī bas templi un Lielo Budas kalnu, tur ir viegli nokļ ū t. 90% suvenī ru pirka veikalā Lukdod - fiksē tas cenas, plus zemā kas kā visur citur un milzī ga izvē le visam (kosmē tika, balzami, ā das izstrā dā jumi, apģ ē rbi un citi suvenī ri). Vienkā rš ā kais veids, kā tur nokļ ū t, ir ar taksometru.
Kopumā man patika atvaļ inā jums Taizemē , laba viesnī ca, smaidī gi taizemieš i, daudz iespaidu no redzē tā . Esiet pozitī vs un viss bū s labi!
Отель Ко Самет
аватар mamaev1
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Ar sievu viesojos 2013. gada februā rī . praktiski nedzī vojā m viesnī cā , bija jā brauc uz Koh Chang salu un Kambodž u. Viesnī ca ir ļ oti netī ra. Istabas pē c skandā la tika uzkoptas reizi divā s nedē ļ ā s. Veļ a netika mainī ta vispā r. … Tomēr ▾ Ar sievu viesojos 2013. gada februā rī . praktiski nedzī vojā m viesnī cā , bija jā brauc uz Koh Chang salu un Kambodž u. Viesnī ca ir ļ oti netī ra. Istabas pē c skandā la tika uzkoptas reizi divā s nedē ļ ā s. Veļ a netika mainī ta vispā r. Apkā rtne ir atkritusi un tumš a. Lī dz viesnī cai ar tuk-tuk var nokļ ū t 40 minū tē s, tač u lī dz viesnī cai tas neaizved. Gala pietura ir trī s kilometru attā lumā , un tad vai nu jā maksā papildus kā par taksometru, vai 30 minū tes kā jā m tumsā . Pludmale un jū ra pie viesnī cas ir ļ oti netī ra. Agri no rī ta - tikai ar taksi par lielu naudu, citu variantu nav. Personā ls ir ļ oti rupjš un nedraudzī gs. Ē diens ir pretī gs. Vakarā apkā rt ir tikai daž i restorā ni, un viņ i to izmanto - par makaroniem ar pā ris garnelē m viņ i iekasē ja 30 USD par pā ri. Nebojā savu atvaļ inā jumu.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Izvē lē jā mies vairā k vai mazā k budž eta variantu, jo bija paredzē ts tikai nakš ņ ot viesnī cā un arī tad ne vienmē r. Nebijā m iekā rtojuš ies uzreiz, lī dz 2iem sē dē jā m vestibilā , bet kā solī ts ar skatu uz baseinu. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies vairā k vai mazā k budž eta variantu, jo bija paredzē ts tikai nakš ņ ot viesnī cā un arī tad ne vienmē r. Nebijā m iekā rtojuš ies uzreiz, lī dz 2iem sē dē jā m vestibilā , bet kā solī ts ar skatu uz baseinu. Istaba salī dzinoš i tī ra, izņ emot gultas veļ u (tika izmazgā ta). Viņ i to nemaina katru dienu, ieskaitot dvieļ us. Ir seifs. Pē c vairā ku dienu dzī voš anas kaut kur no izlietnes tika noliktas zosā da, bet tā s neizgā ja no vannas istabas, lī dz mē s nejauš i atstā jā m istabā kaut ko saldu...Bet tas viss ir dzī ves sī kumi. Rezultā tā mē s saņ ē mā m klusu, relaksē još u brī vdienu, tā lu no smacī gā s un trokš ņ ainā s Patajas. No š ī s vietas mī nusiem - tuk-tuki ne vienmē r piegā dā uz viesnī cu. No "Furamas" bū s jā iet kā jā m 10 minū tes, un, lai aizbrauktu uz Pataiju, arī daž kā rt jā dodas uz š o pagriezienu. Jū s varat peldē ties jū rā . No rī ta tas ir tī rs un nav pā rpildī ts. Baseins ir atvē rts gandrī z vienmē r lī dz vē lam vakaram. Personā ls un viesi ir gandrī z nemanā mi. Brokastis ir pieļ aujamas. Kopumā par naudu nav slikti. ES iesaku!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар apelsinka2-5
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ir pagā juš as pā ris dienas, kopš atgriezā mies no Taizemes. Biļ ete pirkta aģ entū rā "Pallas Athena", tū roperatorā "Pegazs"! ! No vairā kā m piedā vā tajā m viesnī cā m mē s izvē lē jā mies Dragon Beach, mū su priekš rocī ba bija liela peldbaseina klā tbū tne uz vietas. … Tomēr ▾ Ir pagā juš as pā ris dienas, kopš atgriezā mies no Taizemes. Biļ ete pirkta aģ entū rā "Pallas Athena", tū roperatorā "Pegazs"! ! No vairā kā m piedā vā tajā m viesnī cā m mē s izvē lē jā mies Dragon Beach, mū su priekš rocī ba bija liela peldbaseina klā tbū tne uz vietas. Baseins tieš ā m jauks, vakarus pavadī jā m tur ar pudeli vī na. Mū su numurs bija augstā kais numurs 309 ar skatu uz baseinu, istaba ir stū ra un ļ oti plaš a. Tā kā bijā m trī s, tad papildus ielikā m istabā gultiņ u, un neskatoties uz to, 3 meitenē m pietika vietas, lai visas savas daudzā s mantas istabā saliktu!! ! ! Istaba tika tī rī ta katru dienu, dvieļ i tika mainī ti katru dienu, nevaru teikt, ka gultas veļ a un dvieļ i bija jauni, skaidrs, ka dzī ves, pareizā k sakot, tū risti noglaudī ja, bet izmantot to bija pilnī gi iespē jams ! ! ! Ledusskapis ar mini bā ru maksas, ū dens 1 litrs dienā no cilvē ka! ! Istabā seifs, laikam tieš ā m aizmirsā m aizvē rt un pilnī gi nekas netika aiztikts, par ko liels paldies!! ! Istabā TV, pā ris reizes ieslē gts, bija vairā ki krievu kanā li!! ! Bezmaksas Wi-Fi ķ ē riens tikai 1. stā va hallē !! !
Pludmales dvieļ us izsniedz reģ istratū rā , viens dienā no cilvē ka !! ! Brokastis bija iekļ autas, pirmajā s dienā s izmē ģ inā jā m visu, ko piedā vā ja (izvē le nav ī paš i liela), pē dē jā s ē dā m tikai ananā sus un arbū zus.
Personā ls ļ oti draudzī gs un smaidī gs! Viņ i daudz saprot krieviski!! !
Jū ra atrodas tieš i pā ri ceļ am no viesnī cas, protams, nav supertī ra, bet mē s daž reiz nopeldē jā mies. Sauļ oš anā s krē sls maksā.30 batus.
Tā kā mums bija ļ oti jautra kompā nija, tad 7os vakarā izgā jā m no viesnī cas un atgriezā mies naktī . Ar transportu problē mu nebija! Tuk tuk (jin-jin) vietē jo transportu pa dienu var atstā t par 10 batiem, bet visbiež ā k mū s neaizveda uz viesnī cu, gā jā m 5-8 minū tes, vai prasī ja 20 batus tad devā mies uz viesnī cu ! ! ! Vakarā atgriezā mies lielā pū lī , paņ ē mā m TUK-TUK kā taksi 300-400 bati visiem !! !
Kopumā patī kams iespaids par viesnī cu! Š is ir patieš ā m spē cī gs trio!
Pataja ir brī niš ķ ī ga pilsē ta!
аватар sakhaYa_91
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Š ķ iet, ka viesnī ca velk 3+, bet, ja bū tu iepriekš izlasī jusi atsauksmes, es nekad nebū tu devies uz š o nož ē lojamo vietu, mū su istabā , proti, duš as telpā , bija milzī gs daudzums skudru, ja ne 'laicī gi nepamana, var mierī gi iekost, personā ls izrā dā s visu laiku indē ar "Baygon", gulta vispā r netika mainī ta, dvieļ i tika mainī ti lī dz nepateiks, vispā r es nedarī tu pat novē lu savam ienaidniekam atpū sties tā dā viesnī cā . … Tomēr ▾ Š ķ iet, ka viesnī ca velk 3+, bet, ja bū tu iepriekš izlasī jusi atsauksmes, es nekad nebū tu devies uz š o nož ē lojamo vietu, mū su istabā , proti, duš as telpā , bija milzī gs daudzums skudru, ja ne 'laicī gi nepamana, var mierī gi iekost, personā ls izrā dā s visu laiku indē ar "Baygon", gulta vispā r netika mainī ta, dvieļ i tika mainī ti lī dz nepateiks, vispā r es nedarī tu pat novē lu savam ienaidniekam atpū sties tā dā viesnī cā . Kopumā man ļ oti patika Taizeme.
Parādīt vairāk »


iemiesojums borovetsw838
5 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Garšaugu dārzs
Novērtējums 10.0
Taizeme, Pataja
Daba, iepirkšanās

Отель расположен в центральной части района Джомтьен. Он состоит из двух корпусов: Main Wing и New Wing. Отель был открыт в 2007 г, обновлен в 2011 г. Номера расположены в основном здании 5-7 этежах п-образной формы (с лифтом) и в отдельном корпусе New wing, 4 этаже (без лифта) – на соседней улице. Отель отлично подходит как для молодежного, так и для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расположен южнее города Паттайя, на пляже Джомтьен, через дорогу, в 50-100м от моря (1-2 мин ходьбы), в 7,5 км от центра ночных развлечений Паттайи – Walking Street (15 минут езды), в 129 км от аэропорта Бангкока Suvarnabhumi (1 час 35 минут), в 35 км от аэропорта U-Tapao (35 минут езды).
Pludmales apraksts Пляж в 50 метрах от отеля. Пляж растянулся на целых 4 км. По всей длине проходит автомобильная дорога, которая отделяет пляж от отелей. Здесь нет мест для дайвинга, заход в воду очень пологий, во время отлива вообще можно отойти подальше от берега и вовсю плескаться в мелкой воде. Так что для детей и всех, кто не умеет плавать, — место прекрасное. Если говорить про пляжи Паттайи, то Джомтьен — это один из самых чистых пляжей с чистой водой и береговой линией.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Конференц-зал вмещает до 150 человек. Room Service платно. Депозит при заезде. Отель не принимает животных. Главный ресторан — европейская и тайская кухня (7:00 — 10:00).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в открытом бассейне.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

138 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis (ne visās istabās)
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Dragon Beach Resort Co., Ltd. 411 Moo.12 Nongprue Banglamung Chonburi 20150
Tālruņi: + (66) 38 232-127, + (66) 86 394-0790, + (66) 80 584-0303
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.