Dacha Beach Hotel 2*– Atsauksmes

8
Novērtējums 5.810
№97 viesnīcas reitingā Pataja
7.0 Numurs
6.5 apkalpošana
6.8 Tīrība
6.5 Uzturs
6.3 Infrastruktūra
Neliela viesnīca ekonomiskai atpūtai. Atrodas pilsētas dienvidu daļā, Pratumnak rajonā, netālu no pludmales.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Pataijā esam bijuš i jau 3 reizes. Ceļ ojums bija no tū risma operatora Sanmar. Ieradā mies 20:00 vakarā . Vispirms atveda uz Jardine, bet nosū tī ja uz Dač u. Sē dē ja divas taizemnieces, uzveda mū s uz 5. stā vu, bet mē s atteicā mies. … Tomēr ▾ Pataijā esam bijuš i jau 3 reizes. Ceļ ojums bija no tū risma operatora Sanmar. Ieradā mies 20:00 vakarā . Vispirms atveda uz Jardine, bet nosū tī ja uz Dač u. Sē dē ja divas taizemnieces, uzveda mū s uz 5. stā vu, bet mē s atteicā mies. Zvanī ja ī paš niecei, viņ a atnā ca un pierunā ja pagaidī t lī dz rī tam, vai pā rvā kties uz Dž oju ar papildus samaksu 100 dolā rus. Istabā no gaisa kondicionē tā ja un ledusskapja tecē ja ū dens. Mē beles visas notraipī tas, gultas veļ a ļ oti veca, baidī jā s, ka saplī sī s, bū s jā maksā , dvieļ i veci, bet tas nekas, tik smird, labi, ka paņ ē ma savu ar viņ iem. No rī ta atnā kot brokastī s viņ i bija apstulbuš i, veica ekskursiju ar bufeti, bet tā s izrā dī jā s "amerikā ņ u brokastis". No rī ta brokastī s tū risti bija saš utuš i, bet saimniece sā ka sū dzē ties par krī zi un to, ka viņ ai no ekskursijas maz, saimniece aizveda Dž oju uz viesnī cu, bet mē s atteicā mies pā rvietoties. Tū risti sē dē ja un prasī ja kā klā jas viesnī cā , paskaidroja, ka iedeva katrs pa 100 dolā riem, bet apstā kļ i tā di paš i kā dač ā , un no rī ta autobuss uz lidostu savā ks no dā mas, viņ iem bū s pā rvietoties ar taksometru. No viesnī cas mū s paņ ē ma pulksten 4. Viņ a mainī ja mū su istabu uz 2 stā vu. Viņ i lū dza ū deni. Kad viņ i viņ ai piezvanī ja, viņ a teica, ka pē rc pats ū deni. Istaba iztī rī ta vienu reizi. Spilvendrā nas tika nomainī tas dienu pirms izlidoš anas. Reģ istratū rā nekad neviena nebija, 2 dienas pirms izlidoš anas es aizvedu puisi Leš u uz menedž era vietu. Atnā cā m vakarā , un durvis ir aizslē gtas, esam tū risti 6 cilvē ki nevar tikt iekš ā . Piedzē ries tū rists aizcirta durvis un ienesa durvis sveš ā istabā . Leš a atvē ra mums durvis, š is tū rists sā ka kautiņ u, Leš a visu sabojā ja, un pē c divā m dienā m saimniece teica, ka viņ š nav pabeidzis praksi un nav samaksā jis. Vispā r jau tā ir norma, ka krievi met paš i savus tautieš us. Istabā bija milzī gi tarakā ni, grī das, balkonu mazgā jā m paš i. Š ajā vasarnī cā , nevis ar kā ju. Par diviem viņ i iedeva 7.600 rubļ us par 15 dienā m. Bet jū s to nevarat nosaukt par viesnī cu, netī rumi un viss ir arš ana. "saimnieks" ir rupjš .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Sveiki visiem, kas gatavojas apmeklē t skaisto Taizemes valsti! Es neaizņ emš u daudz jū su laika, teikš u ī si (ja iespē jams : )) Es tur atpū tos pirmo reizi. No 2013. gada 30. jū lija lī dz 9. augustam. … Tomēr ▾ Sveiki visiem, kas gatavojas apmeklē t skaisto Taizemes valsti! Es neaizņ emš u daudz jū su laika, teikš u ī si (ja iespē jams : )) Es tur atpū tos pirmo reizi. No 2013. gada 30. jū lija lī dz 9. augustam.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар zharkovslava
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Laba diena visiem. Mani sauc Vjač eslavs. Š oziem, tas ir, 13. janvā rī , atpū tā s Taizemē . Ko lai saka. . . atsauksmes kaut kā du iemeslu dē ļ vietnē s ir vienā das. Rodas jautā jums: vai nu viesi (un visi) uzraksta vienu atsauksmi (un tikai pozitī vu) un nosū ta to vietnē m, vai arī tie ir ī paš nieki (kas, visticamā k), vilina tū ristus pie sevis. … Tomēr ▾ Laba diena visiem. Mani sauc Vjač eslavs. Š oziem, tas ir, 13. janvā rī , atpū tā s Taizemē . Ko lai saka. . . atsauksmes kaut kā du iemeslu dē ļ vietnē s ir vienā das. Rodas jautā jums: vai nu viesi (un visi) uzraksta vienu atsauksmi (un tikai pozitī vu) un nosū ta to vietnē m, vai arī tie ir ī paš nieki (kas, visticamā k), vilina tū ristus pie sevis. Es to izsū tī š u personī gi, jo mans apskats ir patiess, nav glaimojoš s un kalpo kā sava veida brī dinā jums.
Sā kumā par plusiem: jū ra ir 5 minū š u gā jiena attā lumā , ledusskapis un gaisa kondicionieris strā dā...tas arī viss!
Tā lā k: transports (tuk-tuk) ir tā lu, iet 20-25 minū tes, bet tas nav bail, var pastaigā ties, piemē ram, pa krastmalu, lī dz vietai, kur ir transports.
Tagad ir sliktā k: viesnī cas fotoattē li vietnē ir skaisti, realitā te ir tā lu no attē la. Viesnī cas vestibils ir diezgan netī rs. Personā la atsaucī ba ir mī ts! Absolū ti necienī ga attieksme. Teica, ka krievu ī paš nieki ir liels pluss, neticiet, tī rais absurds, vismaz š ajā viesnī cā . Istaba ir iztī rī ta vienalga, bija lietas no aizbraukuš ajiem viesiem (salvetes, vienreizē jie trauki. Bukleti utt. ). dvieļ i izskatā s pē c 20 gadiem Vannasistaba ir kaut kas. Vienā istabā bez starpsienā m un pat aizkariem no sienas izlī da izlietne, tualetes pods un duš a. Tā tad jū s varat iet duš ā , nepaceļ oties no tualetes (tikai joko, bet ne jautri). Netī ri traipi uz sienā m un grī das, ī paš i zem izlietnes. Paš ā izlietnē ir daudz matu un nez kā pē c vakariņ u dakš a. Spogulis un plaukts sadzī ves priekš metiem ir apš ļ akstī ti ar zobu pastu. Pē dē jā uzturē š anā s dienā parā dī jā s ziepes. Iedomā jieties attē lu, protams, ja iztē le atļ auj. Pati istabiņ a tika iztī rī ta vienu reizi....VIENA, pē dē jā manas uzturē š anā s dienā . Smieklī gi. Nu vismaz atkritumi tika izvesti (un ne tikai, rakstī š u zemā k). Par mī lestī bu pret karaoke: visi un daž ā di bļ auj mikrofonā . Un pā rsvarā naktī s un pā rsvarā piedzē ries. Karaoke klā tbū tne kā pluss, nenovē rtē ju, piedodiet. Ir brokastis. Ceptas olas no 2 olā m un desas gabala plus tē ja. Es nezinu, kā , bet pē c brokastī m man vajadzē ja doties pie taizemieš iem un ē st vē lreiz. Sapratu, ka no š ī s vietas ir jā dodas prom pē c iespē jas agrā k un jā atgriež as pē c iespē jas vē lā k. Pirms lidojuma no Novosibirskas viņ š silto jaku, kurā atradā s, ielika rokas bagā ž ā , visu laiku turē ja pie sevis. Š ajā brī niš ķ ī gajā vietā , no manas jakas, no somas, kamē r es biju prom, viņ i izgrā bja visu Krievijas naudu, pilnī gi visu ! ! ! zagt daudz un visur, gadā s, ka tagad. Nu bū tu aizveduš i tū kstoti vai divus, citā di viss, ko paņ ē mu atpakaļ ceļ ā - 13 tū kstoš us! ! ! Smaidoš ā taju istabene tagad smaida platā k, tieš i 13 smaidus. Fakts ir skumjš . Dolā rus un dokumentus viņ š glabā ja seifā , citā di viss bū tu zaudē ts. Nav jē gas ziņ ot policijai. Rakstī ju ī paš niecei par š o gadī jumu, viņ ai vienalga. Viņ š saka, ka viņ iem tas ir pirmo reizi, bet nekaunī gi melo, es tagad lasu citas atsauksmes un esmu pā rliecinā ts, ka viņ iem tas ir visu laiku! Es paskatos uz vietni viņ i raksta, cik laba viesnī ca.... Es smejos, tieš ā m. Š eit vairs nav kā jas!! !
Uzmanī gi izlasi atsauksmes un visu sapratī si.
аватар Zefir2002
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Nebiju gaidī jusi tik sirsnī gu uzņ emš anu š ajā viesnī cā , tieš ā m tī ra un ē rta uzturē š anā s š ajā viesnī cā ! Lasu atsauksmes un pat, atklā ti sakot, apbē dinā ju, acī mredzot starp krieviem … Tomēr ▾ Nebiju gaidī jusi tik sirsnī gu uzņ emš anu š ajā viesnī cā , tieš ā m tī ra un ē rta uzturē š anā s š ajā viesnī cā ! Lasu atsauksmes un pat, atklā ti sakot, apbē dinā ju, acī mredzot starp krieviem ir daudz nelabvē ļ u vai skaudī gu cilvē ku! Draugi saprotiet ka š ī viesnī ca ir vai nu ģ imenes atpū tai vai atpū tai ar bē rniem, nu vai atpū tai ar pareizas orientā cijas draugiem !! ! Uzsveru, tikai normā liem cilvē kiem !! ! Geji vai seksuā lā s orientā cijas netī rā s atpū tas cienī tā ji nav š eit! Manas uzturē š anā s laikā viesnī cā bija konflikti, ka cilvē kiem tika izteiktas piezī mes, lai viņ i uzvedas pieklā jī gi ! Ja iegā dā jā ties biļ eti pie mū su valsts labā kā Pegasus operatora, saprotiet, ka bū siet apmierinā ts ar š o viesnī cu, jo cena pat pā rsniedz kvalitā te, kas ir š ai viesnī cai! Jebkuri č etri var tikai apskaust Dacha! Es noteikti atgriezī š os nā kamgad ! ! !
аватар kyrmazz
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
No 14. lī dz 26. jū lijam atpū tos kopā ar vī ru š ajā mā jī gajā viesnī cā . Viesnī ca ir pā rsteidzoš a par cenu. Plaš as, tī ras telpas, labs ē diens. Viesnī cā tika vestas arī ekskursijas pie menedž era Andreja, viss izdevā s lieliski. … Tomēr ▾ No 14. lī dz 26. jū lijam atpū tos kopā ar vī ru š ajā mā jī gajā viesnī cā . Viesnī ca ir pā rsteidzoš a par cenu. Plaš as, tī ras telpas, labs ē diens. Viesnī cā tika vestas arī ekskursijas pie menedž era Andreja, viss izdevā s lieliski. Pastaiga lī dz jū rai ne vairā k kā.5 minū tes, tuvumā ir veikali un mini tirgus. Viss perfekti! ! !
аватар Edik_73
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Otro reizi atpū tos š ajā viesmī lī gajā viesnī cā.2012. gada jū nijā . Pirmo reizi kopā ar draugiem 2012. gada Vecgada vakarā . Viesnī ca ļ oti ē rta, numuriņ i plaš i, tī ri bez kukaiņ iem, santehnika teicamā stā voklī , kondicionieris strā dā klusi, kopumā viss kā rtī bā . … Tomēr ▾ Otro reizi atpū tos š ajā viesmī lī gajā viesnī cā.2012. gada jū nijā . Pirmo reizi kopā ar draugiem 2012. gada Vecgada vakarā . Viesnī ca ļ oti ē rta, numuriņ i plaš i, tī ri bez kukaiņ iem, santehnika teicamā stā voklī , kondicionieris strā dā klusi, kopumā viss kā rtī bā . Wi Fi ir bezmaksas. Katram numuram ir balkons. Viesnī cas saimniece Jeļ ena un viesnī cas menedž eris Andrejs palī dz un iesaka visos jautā jumos, kā arī var iegā dā ties ekskursijas ar krievu gidiem par Taizemes tū risma aģ entū ru cenā m. Tas aizņ em 5 minū tes, lai lē nā m staigā tu lī dz Patajas standartiem diezgan peldoš ajai jū rai. Blakus ir vairā ki veikali, mini tirgus. Reizē m vakariņ oju viesnī cā , ē dienkarte daudzveidī ga, š efpavā rs gatavo ļ oti garš ī gi, cenas bez viesnī cas uzcenojumiem diezgan pieņ emamas. Kopumā iesaku labu viesnī cu par saprā tī gu cenu.
аватар tokio_girl
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ļ oti laba viesnī ca, biju divas reizes un abas reizes mani nepievī la. Ierodoties Taizemē mani sagaidī ja, aizveda uz vietu, visu parā dī ja, izstā stī ja. Viņ i labi apkalpoja, pirmajā stā vā ir restorā ns, kur viņ i gatavo taju, krievu un Eiropas virtuves ē dienus, mani ļ oti iepriecinā ja kebabu klā tbū tne, man patika zivis, kuras es pats izvē lē jos no akvā rija. … Tomēr ▾ Ļ oti laba viesnī ca, biju divas reizes un abas reizes mani nepievī la. Ierodoties Taizemē mani sagaidī ja, aizveda uz vietu, visu parā dī ja, izstā stī ja. Viņ i labi apkalpoja, pirmajā stā vā ir restorā ns, kur viņ i gatavo taju, krievu un Eiropas virtuves ē dienus, mani ļ oti iepriecinā ja kebabu klā tbū tne, man patika zivis, kuras es pats izvē lē jos no akvā rija. Ļ oti ē rta atraš anā s vieta daž us metrus no jū ras un 7min no centra. Patika pasū tī tā s ekskursijas no viesnī cas. Attieksme pret iemī tniekiem izrā dī jā s ļ oti uzmanī ga un viesmī lī ga, kas nav mazsvarī gi un Taizemē nav tik izplatī ta parā dī ba. Ī paš s paldies Elenai par sirsnī go uzņ emš anu! Es nā kš u pie jums vē lreiz un ņ emš u lī dzi savus draugus)
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Uzmanieties DACHA BEACH! ! ! Sā kš u ar to, ka Taizemē un konkrē ti Pataijā kopš.1996. gada. Uzturē jā s daudzviet. Jū s nevarat iedomā ties labā ku viesnī cu par š o! Kad tā bija Thompson viesnī ca, tā bija diezgan pieklā jī ga viesnī ca. … Tomēr ▾ Uzmanieties DACHA BEACH! ! !
Sā kš u ar to, ka Taizemē un konkrē ti Pataijā kopš.1996. gada. Uzturē jā s daudzviet.
Jū s nevarat iedomā ties labā ku viesnī cu par š o! Kad tā bija Thompson viesnī ca, tā bija diezgan pieklā jī ga viesnī ca. Mā jinieki kļ uva par krieviem un:
Punkti:
Nav restorā na. Ir neiespē jami. Viss ir dā rgs. Aiz stū ra viss ir trī sreiz lē tā ks un garš ī gā ks. Izlejamais Sinha alus ir divreiz dā rgā ks nekā jebkur citur Pataijā .
Brokastis ir š ausmī gas. Nedē ļ as laikā viens un tas pats olu kultenis ar zaļ o gaļ u.
Kā pnes ir netī ras.
Istaba netiek uzkopta un veļ a netiek mainī ta piecas dienas. Visur viesnī cā , ja to var nosaukt par netī ro viesnī cu.
Vakaros piedzē rusies saimniece, savu iereibuš o puiš u ielenkumā , dzied karaoke!
Cienī jamie tū risti. ! Jebkur, bet ne tur.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Garšaugu dārzs
Novērtējums 10.0
Taizeme, Pataja
Daba, iepirkšanās

Небольшой отель для экономичного отдыха. Расположен в южной части города в районе Пратамнак, недалеко от пляжа.

Atrašanās vieta Отель находится в 127 км от международного аэропорта Суварнабхуми (Бангкок) и в 40 км от международного аэропорта У-Тапао (Паттайя). До центральной части города можно добраться за 10 минут.
Pludmales apraksts Пляж в 100 метрах.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, сувенирный магазин, лимузин-сервис, места для курения, ресторан Dacha — тайская кухня. Оплата только наличными.

  • restorāns
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
Izklaide un sports Массаж (платно), библиотека, dvd-библиотека.
  • sauna/vanna/hammam
  • velosipēdu noma
Telpu apraksts

В отеле 18 номеров.

Istabās

Балкон, телефон, кабельное ТВ, Wi-Fi (бесплатно), сейф (бесплатно), кондиционер, мини-бар, холодильник, бесплатная бутилированная вода, ванная комната, бесплатные туалетные принадлежности, фен (по запросу), в номерах Family Deluxe — зона для отдыха, кухня, room servcie: 24 часа.

  • vanna/duša
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese 352/307 Pratumnak Road, Soi 5, Nongprue Banglamung, 20260, Thailand
Tālruņi: Tel: +66 88 200 4001
Fax: +66 38 250 316
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно).