D Varee Jomtien Beach 4*– Atsauksmes

23
Novērtējums 3.710
№118 viesnīcas reitingā Pataja
3.3 Numurs
3.3 apkalpošana
2.9 Tīrība
3.0 Uzturs
2.7 Infrastruktūra
Viesnīca ir 38 stāvu ēka. Atvērts 2007. gadā, renovēts 2013. gadā. Iekārtots mūsdienīgā stilā. Viesnīcas īpatnība ir iespēja baudīt panorāmas skatu uz Taizemes līci no viesnīcas numura balkona. Piemērots jauniešiem un ģimenēm.Vairāk →
аватар PiterQ
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Edge? viņ am? viesnī cas! pā rdoš anu ķ erra meklē ? un mū su lietas mū s aplaupī s? a) No sā kuma tk zg? vai viņ i? mē s, ? vai seifs nedarbojas? a, bet diemž ē l neviens neatnā ca? salabot to? . Z G? ē zelis? mē s zagsim? bet viesnī cas pā rstā vis atrod , ? vai tā ir mū su vaina? vai viņ i deva? mē s? okra? ? . … Tomēr ▾ Edge? viņ am? viesnī cas! pā rdoš anu ķ erra meklē ? un mū su lietas mū s aplaupī s? a) No sā kuma tk zg? vai viņ i? mē s, ? vai seifs nedarbojas? a, bet diemž ē l neviens neatnā ca? salabot to? . Z G? ē zelis? mē s zagsim? bet viesnī cas pā rstā vis atrod , ? vai tā ir mū su vaina? vai viņ i deva? mē s? okra? ? . Tu? mia? un mē s? sejā . Iedzī votā js teica? un, ? vai viņ š zog? e caurlaide? vai? tu? nepilna laika simts, bet nav vē rts zvanī t? pē c policijas jo es nekad neņ emu tū ristu puse? w. Es ieteiktu visas vē rtslietas aizslē gt? seifā !
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mū su ceļ ojums uz Taizemi bija neaizmirstams. Paldies Glanzu par mū su brī vdienā m. Kas var sagā dā t prieku ziemas vidū ? Protams, divu mē neš u ceļ ojums uz karstumu, proti, uz Taizemi un viena no pilsē tā m, ko apmeklē jā m bija Pataja. … Tomēr ▾ Mū su ceļ ojums uz Taizemi bija neaizmirstams. Paldies Glanzu par mū su brī vdienā m. Kas var sagā dā t prieku ziemas vidū ? Protams, divu mē neš u ceļ ojums uz karstumu, proti, uz Taizemi un viena no pilsē tā m, ko apmeklē jā m bija Pataja. Izī rē jā m apartamentu viesnī cu, noī rē jā m auto, par ko vē l var sapņ ot? Apstā jā mies Furama Jomtien pludmalē.4 * - 5 balles, brī niš ķ ī gā kā viesnī ca, kur var atpū sties, peldē ties baseinā un iedzert gardu kokteili. Taizemes masā ž a ir tikai kaut kas, mē s bijā m 7 Spa Masha Luxury, paš i savā m rokā m taisī jā m kosmē tiku masā ž ai no ziediem un augiem. Un, kā mums teica, š ī ir gandrī z vienī gā vieta, kur tas tiek darī ts manuā li.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар durdynepesov
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Neskatoties uz ikdienas padomiem, uzkopš ana ir nulle, brokastis niecī gas kā kazarmā s, Wi-Fi istabā s vairā k vai mazā k piemē rots tikai sarakstei vestibilā...Vienī gais pluss ir skats no balkona uz jū ru un baseins 5. stā vā...Padevos uzslavā m , vairā k mū ž ā uz š o viesnī cu neieš u. … Tomēr ▾ Neskatoties uz ikdienas padomiem, uzkopš ana ir nulle, brokastis niecī gas kā kazarmā s, Wi-Fi istabā s vairā k vai mazā k piemē rots tikai sarakstei vestibilā...Vienī gais pluss ir skats no balkona uz jū ru un baseins 5. stā vā...Padevos uzslavā m , vairā k mū ž ā uz š o viesnī cu neieš u....Dienas cena 50$...Neiekrī tiet uz slavinoš ajā m atsauksmē m , manuprā t š is ir personā la darbs.
аватар origal
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Septembrī atpū tā mies. Reģ istrē š anā s noritē ja raiti pulksten 14:00. Numurā ir viss, kas tika solī ts viesnī cas mā jaslapā . Tī rī š ana katru dienu. Š ampū ni, dvieļ i, dzeramais ū dens tiek atjauninā ti katru dienu. … Tomēr ▾ Septembrī atpū tā mies. Reģ istrē š anā s noritē ja raiti pulksten 14:00. Numurā ir viss, kas tika solī ts viesnī cas mā jaslapā . Tī rī š ana katru dienu. Š ampū ni, dvieļ i, dzeramais ū dens tiek atjauninā ti katru dienu. Skats no balkona ir burvī gs. Ķ ī nieš u ir daudz, bet kur viņ u nav? Abi baseini ir atvē rti, tač u tie tiek slē gti agri. Ī paš i patika apakš ē jais baseins ar hidromasā ž u. Vienī gais trū kums, kas nav tieš i saistī ts ar viesnī cu, ir netī rā jū ra. Bet š ie netī rumi ir saistī ti ar cilvē cisko faktoru. Daudzas vietē jā s ģ imenes atpū š as, visu dienu kaut ko ē d, atkritumi dabiski tiek izmesti smiltī s, un tad ar paisumu tas viss tiek izskalots jū rā un peld. Tā pē c peldieties ar prieku, jo, piemē ram, uz salā m nedarbosies. Bet, ja š is faktors netraucē , iesaku š o viesnī cu.
аватар redsea
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atpū tā mies ar draugiem 2012. gada septembrī . Istabas bija - 1109 un 1516. Pats esmu Taizemē.4. reizi un, maigi sakot, š okē ts par š o viesnī cu. Tam ir tikai divi plusi: skaista zā le un satriecoš s skats no balkoniem. Bet balkoni tieš ā m ir bez krē sliem vai atzveltnes krē sliem. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar draugiem 2012. gada septembrī . Istabas bija - 1109 un 1516. Pats esmu Taizemē.4. reizi un, maigi sakot, š okē ts par š o viesnī cu. Tam ir tikai divi plusi: skaista zā le un satriecoš s skats no balkoniem. Bet balkoni tieš ā m ir bez krē sliem vai atzveltnes krē sliem. Nav kur ž ā vē t drē bes. Istabas ir uzkoptas tik-tā - istabene slauka grī du tikai tajā paš ā vietā - tā da ir vieta starp gultā m un televizoru. Veselu nedē ļ u stū rī uz grī das stā vē ja gumija no mē rces maisa, tad viņ a beidzot piekrita to noņ emt. Durvju slē dzenes arvien iestrē ga. No rī ta durvis varē ja atvē rties uz minū tē m. Un uzmanī ba ir visbriesmī gā kā un pā rsteidzoš ā kā , kas patieš ā m sabojā ja garastā vokli un atpū tu. Ir vē rts atzī mē t, ka viesnī ca iemaksā.100 USD depozī tu par numuru un pē c tam visos iespē jamos veidos cenš as "izspiest" š o naudu ar jebkā diem lī dzekļ iem. No drauga, kurš dzī voja istabā.1516 ar 2 gadus vecu bē rnu, viesnī cas darbinieki prasī ja 150 USD par 2 dienā m par 3 maziem mango plankumiem. Turklā t š ie traipi radā s daļ ē ji viesnī cas vainas dē ļ , jo istabā bija izslē gta gaisma un draugs tumsā nepamanī ja, ka pa istabu staigā bē rns ar mango rokā s. Rezultā tā viesnī cas vadī ba 2 dienas kratī ja cilvē kam nervus un otrā s dienas beigā s par š o palagu notirgoja 500 batus. Kauns par 4 zvaigž ņ u viesnī cu, kas sevi pozicionē kā viesnī cu, kurā nav kvalitatī vas veļ as mazgā tavas!! ! ! Brī dī , kad devā mies ceļ ā , kad mū s jau gaidī ja lidostas autobuss, viņ i noplē sa vē l 1100 batus par maziem mango traipiem uz dvieļ iem. Cilvē ki, ja tomē r izlemjat ceļ ojumu uz š o viesnī cu – esiet modri. Turklā t mū su istabā bija apakš veļ a ar caurumiem, tikpat labi varē ja teikt, ka mē s š ī s bedres organizē jā m, un tu nevari pierā dī t pretē jo, tu esi sveš ā valstī! ! ! Un par ē dienu, vizuā li viss š ķ iet labi un daudzveidī gi, bet mums visiem bija briesmī gi gremoš anas traucē jumi visā š ī s viesnī cas apmeklē juma laikā . Izbraucā m no viesnī cas uz Kambodž u uz 2 dienā m - viss bija kā rtī bā . Atgriezā s - atkal problē mas. Izdariet secinā jumus un tomē r labā k izvē lieties viesnī cu Pattajas ziemeļ os. Lai jaukas brī vdienas.
аватар 1LanaM
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tikko atgriezos pirms nedē ļ as. Atpū tā mies no Biblioglobusa. Izbraucā m no Omskas ar lielu kavē š anos un nevis ieradā mies 7-8 no rī ta, bet viesnī cā nokļ uvā m tikai 20-00. (Tajā dienā visi ieradā s ar kavē š anā s laika apstā kļ u dē ļ ). … Tomēr ▾ Tikko atgriezos pirms nedē ļ as. Atpū tā mies no Biblioglobusa. Izbraucā m no Omskas ar lielu kavē š anos un nevis ieradā mies 7-8 no rī ta, bet viesnī cā nokļ uvā m tikai 20-00. (Tajā dienā visi ieradā s ar kavē š anā s laika apstā kļ u dē ļ ). Norē ķ inā jies 5 minū tē s, depozī ts tika ņ emts dolā ros, lai gan daudzas viesnī cas no š ī gada ņ em tikai batus. Istaba 28. stā vā , deluxe. Pagā juš ajā gadā arī atpū tā mies Furamā , tā ka ir ar ko salī dzinā t. Lifti: nav neviena bojā juma visas uzturē š anā s laikā , 5 uz augš u un 3 uz 5. stā vu. Restorā ns: pā rcelts uz jaunu istabu, liels un plaš s, plus pievienoti galdiņ i uz ielas. Apkalpoš ana kā vienmē r lieliska, ē dienkarte arī . Ē dienkarti neaprakstī š u, katrai gaumei. Jaunums: vakarā pieved galdus un virtuvi gandrī z lī dz ceļ am, skan mū zika, biež i dzī vo, gatavo garneles, krabjus, kalmā rus, gaļ u utt. , maksā.650 batus un var sē dē t lī dz slē gš anai (lī dz 22-00). ) un ē diet tik daudz, cik vē laties. Mē s nesē dē jā m, pā rsvarā daudzi ķ ī nieš i katru vakaru. Ē st devā mies pa pagā juš ajā gadā iestaigā to taku - uz "Mū su vietu" pie papagaiļ iem. Droš i vien visi par viņ u jau zina. Jā...Izmaiņ as uz sejas un ne uz labo pusi. Lai gan joprojā m ir labā k kā citur. Porcijas pagā juš ogad bija milzī gas, tagad vienkā rš i lielas, beigā s par velti iedeva š ķ ī vi ar ananā su un arbū zu-tagad nedod. Kafejnī cā vienmē r ir daudz cilvē ku, viņ i arī pagatavo laikus - vismaz 30 minū tes. Zem svaigi spiestas sulas krū zes tika nomainī tas uz viltī gā kā m (mazā k). Viss it kā sī kums – bet ne pā rā k patī kami. . . Viens pozitī vs moments! Nopirka papagaili papagailim, tagad ir divi!
Pludmalē : nekas nav mainī jies, it kā nebū tu aizbraukuš i, arī sauļ oš anā s krē sls 30 bati, kokosrieksts 20 bati, zivs 100 bati (var kaulē ties 2 par 150) Lai gan taizemieš i sā ka runā t nedaudz krieviski, viņ i prasa 4000 par laivu Koh Lan batā , par 2500 var vienoties, ja brauc 2-3 dienas pē c kā rtas. (t. i. 2500 uz 7-8 cilvē kiem, paņ em, gaida, atved).
No tū roperatora nopirkā m biļ eti uz Samet salu. 1600 bati. Viņ i solī ja ekskluzī vus, maz cilvē ku utt. Atvainojos par pā rmaksu. Tas bija tā pat kā Ko-Lan, tikai garš ceļ š.1, 5 stundas ar autobusu un 15 minū tes ar motorlaivu, un tur bija daudz cilvē ku, pussē dus sauļ oš anā s krē sli. Bija jā brauc uz ielas no Manopas.
Mē s devā mies ekskursijā uz Bangkoku no Manopas. Papildus krievu gidam bija 2 taizemieš i: sieviete ap 50 un puisis. Abi runā krieviski, tikai sieviete runā ļ oti pareizi, ar nelielu akcentu, un puisim ir sliktā k, bet viss skaidrs. Tempļ os, Taika stā stī ja, ļ oti interesanti, viņ ai ir laba humora izjū ta, Karaliskajā pilī puika ir taju. Tiesa, ekskursijas beigā s sā ka lī t lietus un mē s tikā m cauri. Bet viņ i š o mī nusu pā rvē rta par plusu, sakot, ka lietus svē tajā vietā no mums nomazgā ja mū su grē kus...
Es atgriezī š os viesnī cā . Istabā (pagā juš ogad arī dzī vojā m luksā ) uz balkona bija tikai krē sli, nebija galda un paš ā istabā nebija dī vā na un viss kā agrā k: š ampū ns, ziepes, ota, duš as ž eleja , ķ ermeņ a losjons, cepure - tas tiek dots katru dienu. Arī tē ja, kafija un cukurs. Elektroniskais seifs ir ļ oti ē rts.
Makš ķ erē š anas entuziasti: Aiz viesnī cas 300-400 metru attā lumā atrodas ū denskrā tuve. tur par 440 batiem dabū si makš ķ eri (vai spiningu to sauc, es nezinu) un zivju uzkodu. Par 100 batiem vietē jais taizemietis tev palī dzē s it visā . Zivis no 10-15 kg. Noķ er-atlaiž . Klase! Jū s varat doties tur no tū risma aģ entū ras - 900 bati. Viņ i ņ em tos, kas nezina. Ir nojume un ū dens krā ns un galds ar soliem. Pusdienot devā mies 14-00, tu sē di ē nā lī dz zivs iekost, dzer dzē rienus.
Kopumā š ī s bija lieliskas brī vdienas, un mē s atgriezī simies nā kamgad.
Viņ i lidoja nevis no Bangkokas, bet gan no U-Tapao (30 minū tes no Patajas). Pluss ir tas, ka tas ir tuvu, MINUSS - ESAM BEZ NODEVĪ BAS !!! ! !
жертва рыбалки вид с балкона 28 этажа это вид из отеля на пруд, где рыбалка
аватар starikov
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Istabā ir viens krē sls (bijā m trī s). Pieprasī jums pē c papildu krē sliem - nav pozitī va lē muma. Tē jas pagatavoš anai ir viss, bet jā dzer stā vot. Jū s varat stā vē t tikai uz balkona ar skatu uz jū ru. Peldkostī mus un dvieļ us var ž ā vē t tikai uz naktsskapī š u durvī m. … Tomēr ▾ Istabā ir viens krē sls (bijā m trī s). Pieprasī jums pē c papildu krē sliem - nav pozitī va lē muma. Tē jas pagatavoš anai ir viss, bet jā dzer stā vot. Jū s varat stā vē t tikai uz balkona ar skatu uz jū ru.
Peldkostī mus un dvieļ us var ž ā vē t tikai uz naktsskapī š u durvī m.
TRAUCĒ JUMI! ! ! Galdiņ u pie estrā des rezervē jā m komplektā iekļ autajā m Jaungada brī vdienā m pirmajā tikš anā s reizē ar viesnī cas gidu 27.12. 11. , bet 31.12. 11. Mums nebija bruņ u, mē s sē dē jā m visneē rtā kajā vietā . Neko nevarē ja pierā dī t. Tač u bija daudz pieklā jī gu smaidu. Es atzī mē ju, ka tieš i pirms Jaunā gada biļ etes uz restorā nu tika pā rdotas par 4500 batiem (1 bats ir aptuveni vienā ds ar 1 rubli). Izdariet savus secinā jumus.
Saš utums, APJUMS! Atstā jam durvis uz istabu un balkons ir ciet, mē s ierodamies - tā s nav aizslē gtas, un ā rdurvis neaizveras. Zvanā m uz reģ istratū ru - atnā ca darbinieki, nospieda slē dzenes aizbī dņ us un durvis sā ka aizvē rties, saka tā das slē dzenes. Arī citiem tū ristiem pē c telpas uzkopš anas bija atslē gtas ā rdurvis.
- Noslaucā mies pē c duš as ar diviem dvieļ iem (mazo un lielo). Nopirkā m trī s lielos dvieļ us (tie noderē ja ekskursijā s). Tiesa, atlikuš o pē c lū guma atveda vē lu vakarā . Paskaidrojums – viesnī cā nepietiek dvieļ u.
PĀ RĒ JAIS VISS IR NORMĀ LS.
аватар Ms_Anyu
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
… Tomēr ▾
в холле у ресепшена собственно сам отель горячие источники в Кочанабури вид с балкона
аватар ust-kut
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tuš ies trī s ar bē rnu! ! ! Viss ir vienkā rš i lieliski! ! ! dzī voja 15 stā vā . Skats ir brī niš ķ ī gs! ! ! Istabu tī rī ja katru dienu, dvieli mainī ja katru dienu. Reģ istrē joties iedeva 100 amerikas rubļ us. … Tomēr ▾ Atpū tuš ies trī s ar bē rnu! ! ! Viss ir vienkā rš i lieliski! ! ! dzī voja 15 stā vā . Skats ir brī niš ķ ī gs! ! ! Istabu tī rī ja katru dienu, dvieli mainī ja katru dienu. Reģ istrē joties iedeva 100 amerikas rubļ us. Izbraucot atdeva mums.
аватар Mik_26
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Labdien visiem, kuri nolē ma izvē lē ties Pataiju par savu brī vdienu galamē rķ i! Š ī ir mū su otrā reize Taizemē , pirms tam tas bija Fr. Puketa, un š oreiz tā bija Pataja. Uzreiz jā saka, ka par pā rē jiem mums ir vispozitī vā kā s atmiņ as. … Tomēr ▾ Labdien visiem, kuri nolē ma izvē lē ties Pataiju par savu brī vdienu galamē rķ i! Š ī ir mū su otrā reize Taizemē , pirms tam tas bija Fr. Puketa, un š oreiz tā bija Pataja. Uzreiz jā saka, ka par pā rē jiem mums ir vispozitī vā kā s atmiņ as. Viesnī ca mū s vienkā rš i uzpirka ar savu mā jī go atmosfē ru. Ē rta, tī ra, sakopta teritorija, plaš s numurs, draudzī gs personā ls un daudzveidī gas brokastis. Viesnī ca-mā ja pie jū ras) Uz masā ž u devā mies uz ielu, kas ved uz lielo viesnī cu Welkam Jomtien, uzreiz pa kreisi - salons ar uzrakstu krievu valodā "masā ž u veic profesionā ļ i. " Tur jū s pacienā s ar tē ju uz augiem, nomazgā s jū su kā jas, un viņ i jums veiks labu masā ž u. Lai daž ā dotu atpū tu - tū ristu pakalpojumiem netā lu no viesnī cas ir daudz ielu aģ entū ru. Mē s apsolī jā m nekad nepiedalī ties ekskursijā s no tikš anā s gidiem un veidojā m programmu paš i, ar slavenā Petita palī dzī bu. Viņ a birojs atrodas arī Wellkam Jomtien ielā , pretī kafejnī cai ar dzī vu baltu papagaili (Mū su Plase). Mē s devā mies ar Petju uz Kvai, apmē ram. Samet, uz Bangkoku un Nong Nooch. Laicī gi paņ emts, izcils ē diens, ekskursijas un gidi - uz pieciem! Ē dā m blakus Petijai kafejnī cā..."Pie Miš as"). Jū ra viesnī cas priekš ā bija netī ra, braucā m tā lā k apmē ram. Ko Lan. Brī vdienas bija izdevuš ā s, atgriezī simies vē l, iesakā m viesnī cu! Lai laba atpū ta!
Parādīt vairāk »


iemiesojums Ms_Anyu
Kur un no kā doties ekskursijās? pie viesnīcas vai varbūt kaut kur citur??
12 gadiem atpakaļ  •  19 abonenti 38 atbildes
iemiesojums Charlotte
Protams, es saprotu, ka ir arī aizkari vai žalūzijas (pēc teicēju domām), bet tas nav īpaši apmierinošs, jo. ģimenes brīvdienas.
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
iemiesojums Ludmila23
Pirms dažiem gadiem atpūtos viesnīcā "Aisavan" un biju ļoti apmierināta. Tagad manam draugam piedāvā "Furama", ļoti gribētos uzzināt objektīvu vērtējumu šai viesnīcai, mani personīgi samulsina attālums no centra un zināma neskaidrība ar pludmali.Paldies jau iepriekš.
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 13 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Garšaugu dārzs
Novērtējums 10.0
Taizeme, Pataja
Daba, iepirkšanās

Отель представляет собой 38-этажное здание. Был открыт в 2007 году, обновлен в 2013 году. Оформлен в современном стиле. Отличительной особенностью отеля является возможность насладиться панорамным видом на Сиамский залив с балкона гостиничного номера. Подходит для молодежи и семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расположен южнее города Паттайя, на пляже Джомтьен, через дорогу от моря, в 6 км от центра ночных развлечений Паттайи — Walking Street (12 мин езды, остановка маршрутки рядом с отелем), в 128 км от аэропорта Бангкока Suvarnabhumi (1 час 30 мин), в 34 км от аэропорта U-Tapao (35 мин езды).
Pludmales apraksts Пляж Джомтьен в 50 м от отеля. Пляжные полотенца — бесплатно (в лобби, с 7:00 до 10:00).
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, экскурсионное бюро, камера хранение багажа, услуги по продаже билетов, услуги консьержа, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), room service: круглосуточно (платно), Wi-Fi в лобби (платно), интернет-кафе, 6 конференц-залов (на 25–450 чел.), 2 открытых бассейна на 1 (с джакузи) и 5 этажах (21 x 33 x 1.1 м, 693 м2 и 10 x 18 x 0.9-1.7м, 180 м2, часы работы: 08.00-20.00), у бассейна зонтики, шезлонги, полотенца: бесплатно.

Рестораны и бары:

Frix & Garden Café — международная и тайская кухни. Часы работы: 06.00-24.00, завтрак 06.00-10.00.

Dee Beach Pub & Restaurant — международная и тайская кухни. Живая музыка. Часы работы: 18.00-01.00.

Dare Sushi Salad And Fruit Bar — японская кухня. Часы работы: 11.00-23.00.

Бар D Varee Inspiration Bar (D.I.B) — расположен на 38 этаже. Часы работы: 18.00-02.00.

Gusto Uno Lobby & Gusto Uno Beach — кофе, чай и выпечка. Часы работы: 08.00-22.30.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Kid's Club расположен рядом с бассейном на этаже G и открыт ежедневно, с 9.00 до 18.00.
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs  FREE 
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Spa & Massage расположен на 5-м этаже и открыт ежедневно, 10.00-23.00. Водные виды спорта платно (на пляже, принадлежат 3-й компании).
  • džakuzi
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 480 номеров, все с видом на море:

281 Superior Room (спальня с гостиной зоной, макс. 2+1 чел., 40 м2);

113 Deluxe Room (21–37 этажи, спальня с гостиной зоной, макс. 2+1 чел., 40 м2);

48 Executive Club (21–37 этажи, спальня с гостиной зоной, привилегии Executive Club, макс. 2+1 чел., 40 м2);

18 Executive Suite (спальня, гостиная, привилегии Executive Club, макс. 2+1 чел., 80 м2);

38 Family Suite (угловые номера, большой балкон, 2 спальни, гостиная, 2 ванные комнаты, макс. 4 чел., 116 м2).

Istabās

Кондиционер, спутниковое ТВ, телефон, Wi-Fi (платно), сейф, стол, стул, софа (executive club и выше), мини-бар (платно), 2 бут.воды ежедневно бесплатно, набор для приготовления чая/кофе, ванна в ванной (с туалетными принадлежностями), фен, халаты и тапочки (кроме Superior Room, executive club и выше), утюг — по запросу, балкон, room service: круглосуточно (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • (ne visās istabās)
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese 457 Moo 12, Soi 13-14 Jomtien Beach Road, Nongprue, Banglamung, Pattaya, Chonburi 20150 Thailand
Tālruņi: Tel: +(66) 38 418 999 Fax: +(66) 38 418 989
Tīmekļa vietne: D Varee Jomtien Beach
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).