Un mums patika

Rakstīts: 25 februāris 2023
Ceļošanas laiks: 22 janvārī — 1 februāris 2023
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 5.0
Pataijā š ī nav pirmā reize, tā pē c zinā jā m, kurp dosimies. Zinā jā m, ka viesnī ca atrodas tā lu no Patajas centra, bet mums to vajadzē ja. Mums vajadzē ja mieru un klusumu. Kā dreiz atpū tā mies viesnī cā Ambassador, š ī atrodas Patajas otrā pusē , tā pē c mē s tur neatpū tā mies - iedomī ba, troksnis, bija sajū ta, ka esam ieraduš ies tirgū brī vā dienā . Un č eč ā ņ u valodā (no taju - mē ness taka) - skaistums. Jā , jū ras nav, bet Pataijā arī nav ī paš i labi. Ja gribas peldē t tī rā ū denī , tad tikai salas.
Tagad par viesnī cu. Gultas veļ a tī ra, dvieļ i mainī ti. Personā ls ir augsti apmā cī ts. Tī rī š ana bija lī menī (savu lomu nospē lē ja arī padomi). Jebkura problē ma tika atrisinā ta daž u minū š u laikā , daudz vairā k laika paņ ē ma pats problē mas skaidrojums : ) Iekā rtojā s tur, kur solī ts, problē mu nebija. Brokastis Tai ir standarta, viņ i nepalika izsalkuš i.
Man ļ oti patika viesnī cas rajons. Kopumā Pattaya viesnī cas ir ē ka un baseins.

Un Č olč anā ir neliels mauriņ š , uz kura pā ris reizes sauļ ojā mies. Baseins ir tī rs un tajā ir dž akuzi. Gar jū ru ir promenā de, pa kuru ir patī kami pastaigā ties. Starp citu, es biju ļ oti pā rsteigts - taizemieš i nodarbojas ar sportu, viņ i skrien pa š o krastmalu no rī ta lī dz vakaram, iespē jams, viņ i palika pā rā k ilgi pē c pandē mijas)
Mē s ē dā m un pusdienojā m restorā nā krastmalā pa labi. Garš ī gi, un cenas ir kā jebkurā Pataijas restorā nā . Ja ej vē l tā lā k, aiz Bella Villa Cabbana viesnī cas ir kafejnī ca, tur ir ļ oti forš a kafija, iesaku!
Atpū ta. Tā kā iepriekš ē jos braucienos esam atvē lē juš i daudz, tad š oreiz beidzot nolē mā m nokļ ū t Koh Kood salā . Ekskursija tika rezervē ta Nika Travel Pattaya, https://nikatravel. tī kls/. Iepriekš esam izmantojuš i viņ u pakalpojumus, viss skaidrs. Ekskursija mums izmaksā ja 4200 batus vienai personai, operatoram ir 7200 bati. . Kā sauc - sajū ti atš ķ irī bu. Ekskursijā braucā m uz divā m dienā m, bet labā k uz trim, ar divā m dienā m nepietiek. Forš a sala, skaista vieta. Mē s devā mies uz Mini Siam.
Un uz Naklua zivju tirgu - iesaku! Kilograms garneļ u - 32.400 bati. Tur viņ i tev tos ceps par 30 batiem. Tur var iegā dā ties arī augļ us.
Reā li atpū tā mies un guvā m spē kus. Vai mē s vē l apmeklē sim š o viesnī cu? Drī zā k jā nekā nē . Viss bū s skaudī gs no viesnī cas cenas un mū su vē lmē m.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu