Laba budžeta viesnīca pilsētas centrā netālu no promenādes

Rakstīts: 9 oktobris 2018
Ceļošanas laiks: 1 — 12 augusts 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 6.0
Viesnī cu Camelot mums ieteica ceļ ojumu aģ entū ra. Mē s lasī jā m atsauksmes - starp briesmī gajā m atsauksmē m par citā m Camelot viesnī cā m arī nebija nekā...
Esam ieraduš ies.
Pakalpojums bija pā rsteidzoš s jau no pirmā s dienas. Viesnī cas darbiniece paņ ē ma mū su mantas un aizveda uz istabu. Izlasot atsauksmes, ka vē lā k noteikti prasī s naudu, gribē ju viņ am iedot nelielu dzeramnaudu. Bet viņ š parā dī ja numuru, un tiklī dz es pateicu "OK", viņ š uzreiz aizgā ja.
Daudzā s Taizemes viesnī cā s, reģ istrē joties, viņ i iemaksā depozī tu par numuru un pē c tam to atdod, ja numurā viss ir kā rtī bā . Te naudu neņ em. Pirms aizbraukš anas viņ i pā rbauda istabu, nekam nerodas vainas, negribas lauzt naudu par velti.

Viesnī cā ir bezmaksas Wi-Fi bez paroles. Acī mredzot katram stā vam ir savs marš rutē tā js, jo ir vairā ki piekļ uves punkti. Istabā iekļ ū st bez problē mā m.
Istabā situā cija diezgan pieklā jī ga, mē beles nav vecas, visa tehnika strā dā , krā ni netek. Istabu tī ra katru dienu, dvieļ us maina, ja tie ir nomesti uz grī das (lū dz nemest velti, ja tie ir tī ri). Apkopē jas gandrī z neredzē jā m, tī rī ja, kad mū su nebija. Viņ i nekad nav maksā juš i par tī rī š anu.
Viņ i baroja brokastis. Ē dienkarte nav pā rā k daudzveidī ga, gandrī z viena un tā pati katru dienu. Bet garš ī gi un pietiekami.
Viesnī cas teritorija ir maza un zaļ a. Blakus atrodas peldbaseins ar sauļ oš anā s krē sliem un galdiem.
Ī paš a uzmanī ba jā pievē rš viesnī cas atraš anā s vietai. Tas atrodas 5-7 minū š u gā jiena attā lumā no mola, kas ir svarī gi tiem, kas vē las ar prā mi doties uz tuvā ko salu. Netā lu atrodas krastmala, iepirkš anā s centri, pilsē tas parks un galvenā pastaigu iela.
Kopumā viesnī ca man ļ oti patika. Mazs, kluss, mā jī gs. Patī kama un neuzbā zī ga apkalpoš ana. Augustā bija maz cilvē ku, daž i ķ ī nieš i un indieš i, daž i krievi - viss bija kluss un mierī gs.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu