Ambassador Marina Tower Wing 3*– Atsauksmes

14
Novērtējums 5.910
№86 viesnīcas reitingā Pataja
5.0 Numurs
5.3 apkalpošana
5.0 Tīrība
6.0 Uzturs
6.8 Infrastruktūra
Ambassador Marina Tower Wing atrodas uz dienvidiem no Patajas, Džomtienas pludmalē, jūras krastā (korpuss 200 metru attālumā no pludmales - 3 minūšu gājiena attālumā), 12 km attālumā no Patajas naktsdzīves centra - Walking Street (20 minūšu brauciena attālumā). Uzcelta 1988. gadā, atjaunota 2015. gadā. Piemērots ģimenēm ar bērniem un pāriem.Vairāk →
аватар dharlampiev62
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Sasodī ts, puiš i, š ī ir 2002.  gada Anapa. Nekā da apkalpoš ana, krievi vā rī jā s kā vē ž i, nekā das izklaides. Blakus ir tirgus, jā . Bet iekš ā enerģ ē tiķ u pansionā ts, godī gi sakot. Un tū risma aģ entū ra tik ļ oti slavē ja viesnī cu. … Tomēr ▾ Sasodī ts, puiš i, š ī ir 2002.  gada Anapa. Nekā da apkalpoš ana, krievi vā rī jā s kā vē ž i, nekā das izklaides. Blakus ir tirgus, jā . Bet iekš ā enerģ ē tiķ u pansionā ts, godī gi sakot. Un tū risma aģ entū ra tik ļ oti slavē ja viesnī cu. Nekas neparasts. Parastie pieticī gie trī s par pā rcenojumu nekurienes vidū . Jū s mokat nokļ ū t pilsē tā . Vē l grū tā k ir naktī atgriezties no pilsē tas uz viesnī cu. Izglā ba jahtkluba akvamarī na klā tbū tne blakus viesnī cai. Patiesī bā tur un visu atvaļ inā jumu pavadī ju ekskursijā s. Kasieris krievu valodā , starp citu. Un ekskursijas ir divas reizes lē tā kas nekā gids viesnī cā . Noteikti neatgriezī simies, ja gribē sim aktualizē t iespaidus par viesnī cu, dosimies uz Anapu.
аватар cezarion
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Š ī viesnī ca ir vairā k piemē rota vecā kiem cilvē kiem vai pā riem. Tā kā tas atrodas ā rpus pilsē tas un tur nav izklaides (vispā r nav izklaides, gan jaunieš iem, gan vecā kiem cilvē kiem). Kluss, mierī gs un jā brauc ar taksi vai tuk-tuk uz jebkurā m pludmalē m, salā m vai centru. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca ir vairā k piemē rota vecā kiem cilvē kiem vai pā riem. Tā kā tas atrodas ā rpus pilsē tas un tur nav izklaides (vispā r nav izklaides, gan jaunieš iem, gan vecā kiem cilvē kiem). Kluss, mierī gs un jā brauc ar taksi vai tuk-tuk uz jebkurā m pludmalē m, salā m vai centru.
Brokastis visas 10 dienas vienā das - olas)))))))))))), burkā ni, kā posti, desiņ as, zaļ umi ar medu vai ievā rī jumu, reizē m vista un kā dreiz bija zivs.
аватар olga3062
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kopā ar vī ru atpū tā mies septembrī no 16-2.2017. Reģ istrē š anā s pagā ja ļ oti ā tri, jo. "daž u" tū ristu dē ļ lidostā gaidī jā m 3h. Viesnī cā ieradā mies vakarā , tač u dabas skaistums un viesnī cas tī rī ba un koptī ba mums nebojā ja garastā vokli. … Tomēr ▾ Kopā ar vī ru atpū tā mies septembrī no 16-2.2017. Reģ istrē š anā s pagā ja ļ oti ā tri, jo. "daž u" tū ristu dē ļ lidostā gaidī jā m 3h. Viesnī cā ieradā mies vakarā , tač u dabas skaistums un viesnī cas tī rī ba un koptī ba mums nebojā ja garastā vokli. Mē s izvē lē jā mies Garden ē ku, jo. mē s izvē lē jā mies daudz ekskursiju un salas 2 dienas un upi Kwai 2 dienas un nong nooch un atklā jumu/Visas ekskursijas ar blī kš ķ i! ! ! Ā rpus viesnī cas pā ri ceļ am ir daudz veikalu, kafejnī cu, ar ē dinā š anu problē mu nav. Selē na evelē nu varē ja iegā dā ties pusfabrikā tos un sildī t mikroviļ ņ u krā snī . Viesnī cas teritorijā ir arī daudzas kafejnī cas, kur var paē st. Istaba ļ oti tī ra, bez prusaku, kukaiņ u utt. tē jkanna, tē ja, kafija, ū dens pudelē s plastmasā . Es nopirku kū kas veikalā , tā s parasti nav garš ī gas !! ! ! Brokastī s bija daudz zaļ umu, dā rzeņ u, zupas-biezeni, augļ u, nu, ī si sakot, izsalkuš i nebijā m. Izbraucot uz ekskursijā m, pusdienu kastī tes tika izdalī tas uz 2 dienā m. Personā ls pieklā jī gs un uzmanī gs. Brī niš ķ ī gā m brī vdienā m š ajā viesnī cā mē s dabū jā m visu! ! ! Iesakā m viesnī cu! ! !
аватар Budil4ik
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Labdien. Š ogad atvaļ inā jumam izvē lē jā mies viesnī cu Ambassador Hotel, un kā vienmē r, visam ir plusi un mī nusi. No plusiem liela teritorija, vairā ki baseini, kas ir ļ oti ē rti ī paš i ģ imenē m, ir trenaž ieru zā le, vī ram arī tas bija milzī gs pluss, galda un tenisa cienī tā jiem ir korti un galda tenisa galdi. … Tomēr ▾ Labdien.
Š ogad atvaļ inā jumam izvē lē jā mies viesnī cu Ambassador Hotel, un kā vienmē r, visam ir plusi un mī nusi.
No plusiem liela teritorija, vairā ki baseini, kas ir ļ oti ē rti ī paš i ģ imenē m, ir trenaž ieru zā le, vī ram arī tas bija milzī gs pluss, galda un tenisa cienī tā jiem ir korti un galda tenisa galdi. Viesnī cai ir sava liela un tī ra pludmale, numuriņ i gaiš i un salī dzinoš i tī ri (ir tā da sajū ta, ka tī rī tu katru otro dienu, un ne katrs kā vajadzē tu). Ā rpus viesnī cas atrodas veikali, ceļ ojumu aģ entū ras, kafejnī cas, tirgi, masā ž as un apmaiņ as centri. Ar tuk tuk ar pā rsē š anos pilsē tas centrā var nokļ ū t 30 minū tē s. Pā ri ielai no viesnī cas atrodas ielu aģ entū ras, kur var iegā dā ties visu veidu ekskursijas. Tā kā jau iepriekš bijā m iegā dā juš ies ekskursijas uz ielas, tad no "krā pniekiem" nebija jā baidā s.
Masā ž a tika veikta daudzviet, bū tī bā tā ī paš i neatš ķ iras. No sevis varu pateikt, ko man visvairā k patika darī t ar vī rieš iem.
Arī pā ri ceļ am no mū su viesnī cas ir vesels tirgus ar ē dieniem, lai gan virtuve ir vienmuļ a, bet ne dā rga un apmierinoš a.
No mī nusiem pludmalē ir maz sauļ oš anā s krē slu, jū ra arī nav tā labā kā , katru otro dienu ir netī rs (laikam lietus dē ļ ) un brī ž iem burā medū zas. Mums stā stī ja, ka medū zas ir sezonā la parā dī ba un tā s nā k vasaras beigā s – agrā rudenī . Un sanā ca tā , ka atpū tā mies tieš i septembrī . Viesnī cā personā ls ne vienmē r ir pieklā jī gs (lai gan smaida sejā ), slikti runā krieviski un reizē m izliekas, ka vispā r neko nesaprot. Brokastis vienmuļ as, istabā s nav jaunas mē beles, un ļ oti augsts mitrums. Tomē r daž reiz uz liftu jā gaida ilgi (dzī vojā m Tower 17. stā vā ).
Varu teikt, ka pā rē jais bija labs, bet es gribē tu labā ku servisu. Un vienmē r ir labi atpū sties!
аватар 52lLyudmila52
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
iereģ istrē jos viesnī cā ā tri, bez problē mā m. istaba tī ra. tikai slē dž i pie lampā m nestrā dā ja labi, un apgaismojums slikts. ar skatu bet uz okeā nu. pludmale viegli sasniedzama. teritorija milzī ga, kopta, viss ē rti, ar dvieļ iem pludmalei problē mu nebija, baseini tī ri. … Tomēr ▾ iereģ istrē jos viesnī cā ā tri, bez problē mā m. istaba tī ra. tikai slē dž i pie lampā m nestrā dā ja labi, un apgaismojums slikts. ar skatu bet uz okeā nu. pludmale viegli sasniedzama. teritorija milzī ga, kopta, viss ē rti, ar dvieļ iem pludmalei problē mu nebija, baseini tī ri. kafejnī ca 4 stā vā . viesmī lī gi darbinieki, sakā rtots brokastu sortiments. tirdziņ š teritorijā , ē rti un nedā rgi.
Transfē rs, ekskursijas lī menī .
Ļ OTI IESAKU Š O VIESNĪ CU, JŪ S NEATcerosieties! ! !
аватар Dmitrii123
Izvē lē jos š o viesnī cu, jo pē c vairā kiem Taizemes ceļ ojumiem ar š ausmā m un drebuļ iem atceros Krievijas un Krimas "ā rstniecī bas kū rortus", bet Na Jomtien nekad nav atpū tusies. Mē s ar sievu rā dī jā m ar pirkstu uz debesī m un, kā vienmē r, nezaudē jā m. … Tomēr ▾ Izvē lē jos š o viesnī cu, jo pē c vairā kiem Taizemes ceļ ojumiem ar š ausmā m un drebuļ iem atceros Krievijas un Krimas "ā rstniecī bas kū rortus", bet Na Jomtien nekad nav atpū tusies. Mē s ar sievu rā dī jā m ar pirkstu uz debesī m un, kā vienmē r, nezaudē jā m. Jū ra, saule, palmas, privā ta aizsargā jama teritorija. Tī rī ba, daudz veikalu un tavernu, jau izejot no viesnī cas. Teritorijā pirmā s nepiecieš amī bas lietas un kaut kas izsalkuma remdē š anai visi apsē ž as. Vairā ki restorā ni, veikali un veikali zem nojumes galvenajā alejā .
Skaitlis ir pamatī ga "troika". istabiņ as kā vienmē r tī ras, it ī paš i, ja pie izejas no istabas neaizmirsti nolikt 20 batus uz galda. Grub ir kļ uvis sliktā ks nekā pirms 5-10 gadiem, bet pacieš ams. Izejot "kosmosā ", jū s varat ē st diezgan garš ī gus, lē tus un jebkuras virtuves ē dienus.
Tuktuki dienas laikā ceļ o ar nelieliem intervā liem. Vē lu vakarā – vē l sliktā k, vajag pā rsē sties. No rī ta par nieka santī miem (š ķ iet, ka 100 bati) jū s varat aizbraukt ar tuk-tuk vai taksometru uz Wolking ielu Pataijā un pē c tam doties ar prā mi uz salā m.
Viena lieta apbē dina: ķ ī nieš u kļ ū st arvien vairā k. Viesnī cā viņ i dzī voja pie mums lielā kompā nijā (100-150 cilvē ki) kā das trī s dienas. Pa dienu visas pludmales garumā nebeidzama fotosesija ar kliedzieniem, kliedzieniem un bilž u pozā m, stā vot lī dz potī tei ū denī . Un visbeidzot, vakarā pirms izlidoš anas viņ i sarī koja diskotē ku un "cī sī jā s" lī dz rī tam. Tad viņ i kā miegainas muš as ielī da autobusos un aizbrauca. Un tad visas dienas garumā pusaizmiguš i un neizgulē juš ies klejojā m pa pludmali.
Starp citu, Na Jomtien ū dens ir nesalī dzinā mi tī rā ks nekā Pataijā .
Starp citu, par salā m: tur tagad arī ķ ī nieš u dominance un tie paš i "š armi". troksnis, fotosesijas utt.
Nu ko vē l var piebilst? Atpū tā s ar sievu Vā cijā , Francijā , Beļ ģ ijā , Nī derlandē , Itā lijā , Turcijā , Ķ ī nā atradā s Hainaņ ā (nevis naktī , atcerieties). Labā k par Taizemi, manuprā t, daba neko nav radī jusi.
Neesmu bijis Maldī vu salā s un citā s Seiš elu salā s, nevaru salī dzinā t.
Bet Krievijā noteikti ir sliktā k. Vispā r sliktā k par Krieviju, iespē jams, ir Ķ ī na.
Пляж Центральная аллея Один из многих бассейнов. Тот, что ближе всех к пляжу Местная Последний день в Тайланде. Пришли уточнить время отъезда.
аватар Larisa.vatakh
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Ļ oti apmierinā ti ar mū su ceļ ojumu uz Taizemi. Vienā teritorijā atrodas vesels viesnī cu komplekss, un neatkarī gi no tā , kā ds ir viesnī cas statuss, teritorija ir viena. Par uzturu grū ti spriest, jo es nemaz neesmu aizspriedumaina pret pā rtiku vai mā jokli. … Tomēr ▾ Ļ oti apmierinā ti ar mū su ceļ ojumu uz Taizemi. Vienā teritorijā atrodas vesels viesnī cu komplekss, un neatkarī gi no tā , kā ds ir viesnī cas statuss, teritorija ir viena.
Par uzturu grū ti spriest, jo es nemaz neesmu aizspriedumaina pret pā rtiku vai mā jokli. Ananā sus deva 3 reizes dienā daudz un ļ oti garš ī gi. Tas palika atmiņ ā . Viesnī cas teritorijā atrodas tirgus ar visā m atpū tai nepiecieš amajā m precē m. Un ļ oti daudz daž ā du eksotisko augļ u. Ar prieku devā mies uz krokodilu, č ū sku fermu, ziloņ u š ovi vispā r nav pā rnē sā jams prieks. Ir pagā jis vairā k nekā gads, bet ceļ ojuma iespaidi silda dvē seli. Tas ir viss, kas jums jā redz!
аватар nba2008
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Taizeme ...Cik daudz labu, laipnu un pozitī vu vā rdu jū s dzirdat no tiem, kas tur lidoja un biež i atpū š as !! ! Mē s ar vī ru nolē mā m sevi palutinā t un ziemas vidū lidot vasarā!! ! Protams, iebraukt vienā lidostā pie -43 grā du temperatū ras un iziet no citas lidostas un ieelpot svaigo jū ras gaisu ir neaprakstā ma sajū ta. … Tomēr ▾ Taizeme ...Cik daudz labu, laipnu un pozitī vu vā rdu jū s dzirdat no tiem, kas tur lidoja un biež i atpū š as !! ! Mē s ar vī ru nolē mā m sevi palutinā t un ziemas vidū lidot vasarā!! ! Protams, iebraukt vienā lidostā pie -43 grā du temperatū ras un iziet no citas lidostas un ieelpot svaigo jū ras gaisu ir neaprakstā ma sajū ta...Bet, par to tagad nav runa.

Es gribu jums pastā stī t, kā tas patiesī bā notika. Precī zā k, tā , kā mē s to redzē jā m. Ā rzemē s esmu jau ceturto reizi, pirms tam visas trī s reizes biju atpū ties Turcijā , tā pē c principā ir ar ko salī dzinā t (lai gan daudzi saka, ka Taizemi un Turciju nevar salī dzinā t! - var, cik tu var! Nav nesalī dzinā mu lietu !! ) Tā pē c es droš i vien sā kš u.

Mē s ar vī ru atpū tā mies no 2012. gada 19. decembra lī dz 2012. gada 28. decembrim. Mē s dzī vojā m Marina torņ a spā rnā.
Lidojums pagā ja bez kavē š anā s, lidostā mū s sagaidī ja tū roperatora Tez Tour gide - atš ķ irī bā no citiem tū roperatoriem vainagus mums nedā vinā ja, lai gan visur un visur lika vainagu ap kaklu katram atbraucē jam. Tā kā Taizemē esam pirmo reizi, tad nez kā pē c gribē jā s arī dabū t š o vainagu =)) Bet nu, tas viss ir sī kumi. Mū s iesē dinā ja autobusā , atkal daž i apmaldī jā s...Kā pē c es nevaru saprast mū su cilvē kus tik nesaliktus! ? Rezultā tā , pē c 50 minū š u gaidī š anas uz š o lielisko “trī svienī bu”, mē s iekā pā m autobusā un braucā m...Ļ oti, ļ oti patī kami, ka pa ceļ am neapstā jā mies ne pie viena suvenī ru veikaliņ a un cita š vaka. Zinu, ka daž i operatori importē ja...Bet paldies Dievam, mū su gadī jumā tas izdevā s. Ierodoties viesnī cā - devā s ieplestā m acī m! Mū s pā rsteidza mū su viesnī cas izmē ri, viss ir tik skaisti, izcili - likā s, ka esam pasakā!! ! Starp citu, viesnī cā ieradā mies 10:30. Viņ i solī ja reģ istrē ties 12:00, bet beigā s apmetā s 12:30.
Un paldies par to, vismaz mē s nekavē jā mies lī dz pulksten 14:00.

Norē ķ ins. Š ī ir elle. Protams, var dzī vot, un mē s, protams, necē lā mies, jo ī paš i tā pē c, ka š ķ iet, ka iedevā m nedaudz naudas, pirms izbraukš anas izlasī jā m atsauksmes. Tas ir, mē s bijā m garī gi gatavi tam, ko mums piedā vā ja. Ja nopietni, visas atsauksmes, kas tika rakstī tas pirms mana telpu apskata, ir patiesas. Viss nobruž ā ts, visur zirnekļ u tī kli, kaut kā di netī rumi. Lai ieslē gtu televizoru, kuru mē s ilgi cietā m, mē s domā jā m, ka tas mums neder. Tad brokastī s runā jā m ar sievieti, viņ a mums paskaidroja kā un kas. No Krievijas kanā liem strā dā ja tikai viens - Krievija 2. Bet principā mums tas bija vajadzī gs, ciktā l. Viss pā rē jais bija darba kā rtī bā , bet Ļ OTI, Ļ OTI vecs. Uz logiem ir plē ve, ierodoties istabā , tad uzreiz garastā voklis kļ ū st kaut kā drū ms - liekas, ka pē rkona negaiss taisā s izlauzties =)) Pati istaba ir ļ oti, ļ oti maza. Starp gultu un naktsgaldiņ u nevar aiziet pie loga, bija jā kā pj caur gultu.
Duš a principā ir apkalpojama, bet spiediens deva noskaņ ojumu - ieslē dziet vidē jo spiedienu, tek, tek, un tad ieslē dzas ar pilnu jaudu! Vispā r jautri!! ! Spogulis viss notraipī ts. Es vē rtē ju mū su skaitu 5 ballu skolā ar 2 ballē m. Jo es domā ju, ka varē tu bū t sliktā k. Lai gan, protams, ne visas viesnī cas ir tā das. Ir VIP vietas - no 24. lī dz 40. stā vam. Redzē jā m tur istabas – visas baltas, telpas lielas. Protams, tie nav tā s naudas vē rti, ko samaksā jā m par izmitinā š anu. Starp citu, reģ istratū rā varat uzzinā t numuru izmaksas: parastā ir 1500 batu, vidē jā ir 4500 batu, bet visdā rgā kā ir 6500 batu dienā . Acī mredzot tā s ir tikai telpas VIP stā vos. Iztī rī ts, paldies Dievam, labi. Gulbji, protams, nebija taisī ti no dvieļ iem =), bet tomē r ar tī rī š anu vienmē r bijā m apmierinā ti. Izņ emot logus, uz kuriem gadiem ilgi karā jā s zirnekļ u tī kli un turpinā ja karā ties.

Brokastis. Un viņ i bija? ? Ja mums piedā vā to var saukt par brokastī m, tad es mazgā ju rokas.
Izvē le, protams, ir ļ oti, ļ oti niecī ga. Omlete, olas – tas laikam ir viss, ko tur varē tu ē st. Ak jā , un, protams, augļ i, lai gan tos nevar salī dzinā t ar augļ iem no tirgus - ananā si brokastī s vienmē r ir cieti. Tā pē c brokastis bija ļ oti reti. Mē s vairā kas reizes pasū tī jā m brokastu kastī ti (kad devā mies ekskursijā s) - bet tas ir vē l sliktā k nekā paš ā s brokastī s. Tā pē c brokastu laikā varat droš i izbaudī t miegu - neko nepalaidiet garā m =)) Starp citu, ē damistabā tieš ā m ir ļ oti, ļ oti auksti, lī dz pat apkaunojumam. Tas ir vē l viens iemesls, kā pē c es nemaz negribē ju tur bū t.

Viesnī cas teritorija… Vē stnieks ir viņ a paš a pilsē ta. Ar spē cī gu vē lmi patieš ā m atpū sties un neko nedarī t, jū s varat vienkā rš i neiziet ā rpus tā s teritorijas.
Viesnī cā ir viss - un savs tirgus - gan apģ ē rbi, gan augļ i, gan 5 peldbaseini, gan skatu laukums - ak jā , daudz kas...Bet...atkal š ī teritorija man bija nederī ga. No visā m 10 dienā m, ko atpū tā mies, 1 reizi peldē jā mies vienā baseinā , un pā rē jais laiks tika pazaudē ts jebkur, bet ne viesnī cā . Ja uz Taizemi ceļ ojat pirmo reizi, tad š o viesnī cu neieteiktu, teritorija tieš ā m ir ļ oti liela, nezinu, cik futbola laukumus var salī dzinā t ar Ambassador teritoriju. Pirmo reizi izvē lē tos vienkā rš ā ku viesnī cu, vienalga, visticamā k, visu laiku pavadī si ekskursijā s, pā rē jā laikā tikai nakš ņ osi. Attiecī gi nevajadzē tu izvē lē ties forš as viesnī cas ar peldbaseiniem, labā k atlicinā t naudu uz kaut ko pieņ emamā ku. Izbraucot bija pat ž ē l, ka kā jas nesasniedza pā rē jos baseinus!
Starp citu, par vienu no baseiniem uzzinā jā m tikai tad, kad bijā m uz skatu laukuma 42. stā vā . Un pirms tam viņ i pat nezinā ja, kur viņ š atrodas ! ! =)) Pludmale ir ļ oti netī ra. Patiesī bā peldē ties jū rā ir pretī gi, vajag uz salā m. Lai gan ...Kad mē s ieradā mies, es ar prieku ieniru no ziemas vasarā un, nedomā jot par visu, devos peldē ties. Bet bez viltus teikš u, ka pē c tam, kad aizgā ju lī dz viduklim, kreisajā pusē ieraudzī ju milzī gu arbū za mizu, bet labajā pusē briesmī gu netī rumu traipu no daž iem matiem, daž as detaļ as, kuras es pat nevaru aprakstī t. Kopumā patiesī bā jū ra ir ļ oti netī ra. Ar pludmales dvieļ iem arī bija grū tī bas. Ņ em - pieraksties - dod pā rbaudi. Atkal š ī s nebeidzamā s rindas . . Tā s nekad nebeidzā s...Mē s netraucē jā m, mē s gā jā m ar dvieļ iem no istabas.

Nu, tagad, tā pat kā par visu pā rē jo. Atgā dinā š u, ka tas ir tikai mans SUBJEKTĪ VAIS viedoklis un, iespē jams, lasī tā ju vidū bū s arī tā di cilvē ki, kas tam nepiekrī t.
Bet es izteikš u to, ko es jutu / redzē ju / jutu. Tā tad tā . 42. stā vā ir ļ oti forš s skatu laukums. Kā plaukstā jū s varat redzē t visu teritoriju, kas jū s ieskauj. Jū s bū siet pā rsteigts par š ī s viesnī cas patiesi milzī go teritoriju, un tur tieš ā m ir lieliski!! ! Jā , protams, nav noņ emts, bet apskatī jā m citu debesskrā pju jumtu – apmē ram tā pat. Mē s pat nepievē rsā m uzmanī bu visiem atkritumiem un atkritumiem. Š ķ iet, ka tas ir atvē rts no pulksten 9 un tiek slē gts pulksten 18:30. Naktī tajā nevar uzkā pt, un naktī tur nav ko darī t. Bet pa dienu...Seviš ķ i, kad riet saule – tieš ā m ir ļ oti forš i, noteikti izvē lies laiku un dodies uz to. Starp citu, uz 42. stā vu var nokļ ū t tikai ar diviem VIP liftiem, kas it kā ir perpendikulā ri visiem pā rē jiem (bet tie neiet uz 4. -23. stā vu). Regulā ri lifti paceļ as tikai lī dz 40. stā vam. Bet tur var kā jas, kā jas.
Starp citu, vē l labā k, ja jums ir iespē ja doties uz š o vietni paš ā atvaļ inā juma sā kumā - bū s ļ oti viegli uzzinā t, kas un kur atrodas =))

Tagad nedaudz par liftiem. Palasot visā das atsauksmes par Taizemi un viesnī cā m, nonā cu pie secinā juma, ka labā k neapmesties zemā kajos stā vos (kaut kā nav ē rti, un atsauksmē s rakstī ja, ka tur ir daudz ž urku un citu dzī vu radī bu). visa Taizeme) - tā pē c es lū dzu, lai viņ i mū s nosē dina augstā k ...Un galu galā viņ i mū s iekā rtoja 52221 istabā - attiecī gi, 22 stā vs ! ! Sā kotnē ji es par to biju bezgala priecī gs...Lī dz pienā ca vakars...Cilvē ki! Nopietni, jū s nevarat atstā t! Ne no rī ta, ne vakarā sastrē gumstundā . Uz savas grī das var nostā vē t lī dz pat stundai!!! ! Maksimums, ko stā vē jā m, gaidot liftu, bija brokastu laikā (devā mies ekskursijā , izbraucā m pē c 15 minū tē m un kavē jā mies 10 minū tes!! ! )! Liftu gaidī jā m 25 minū tes!!!
Viņ i apsē dā s, un no 23. stā va brauca vecā ka sieviete, kura teica, ka gaidī jusi liftu tieš i stundu! Tas vienkā rš i neiekļ aujas nevienā.4 * viesnī cas ietvarā ! Tieš i sastrē guma stundā s nedarbojas vairā k nekā puse liftu. Un liftu otrā pusē tobrī d ir apkopē ji, kas ar savu aprī kojumu pā rblī vē visu liftu un kad tu mē ģ ini iespiesties liftā , jo tieš ā m pacietī ba ir beigusies, viņ i krata ar galvu un rokā m. - It kā tu nevari iet pie viņ iem. Ļ oti viesmī lī gs, es jums saku! Protams, jū s varat staigā t ar kā jā m ...Bet, kad esat atvaļ inā jumā , jū s nevē laties to darī t. Turklā t joprojā m ir cerī ba, ka lifts drī z pienā ks. Daudzas reizes pā rpildī ts lifts ieradī sies jū su stā vā , un, ja cilvē ks atkal ienā ks, tas č ī kstē s - viņ i saka - pā rā k daudz. Un tu atkal stā vē si. Pē c tam sā kā m saukt liftu augš ā un lejā.
Biež ā k nā ca lifts, kas brauc augš ā , parasti lī dz 40 stā viem...Un tas apstā sies katrā stā vā , un tad no 40. stā va jū s nokā psiet lejā...Un atkal ar pieturā m katrā stā vā...Bet š ī lifta gaidī š ana ir vesels notikums. Kopumā , jo zemā k jū s esat iedzī vojies, jo vairā k jums veicas. Vismaz š ajā viesnī cā! ! Bet liftu ā trums noteikti ir varens =)) Ja braucat laikā , kad neviens no citiem stā viem nevē las izbraukt tavā virzienā , tad daž u sekunž u laikā attapsies savā stā vā . Liftā viņ š pieliek ausis kā lidmaš ī nā . Ž ē l, ka reti ar š iem liftiem brauksi tā dā ā trumā , jo viesnī cā ir daudz cilvē ku un visiem kaut kur jā iet!

Droš s — es par to jū tu vē l vienu negatī vu. Nu vai tieš ā m nav iespē jams cilvē ciski uztaisī t kaut kā du mazu seifu, lai tas bū tu istabā! ? Tas ir vienkā rš i prā tam neaptverami. Sā kotnē ji visu glabā jā m seifā - dokumentus, naudu, telefonus, fotoaparā tus utt. . Bet!
Lai to visu no turienes dabū tu, atkal jā stā v rindā , rinda var bū t no 3 lī dz 8 cilvē kiem. Visi š ajā istabā pavada no 3 lī dz ...minū tē m lī dz pat 10 var bū t !!! ! Un jū s iedomā jieties, cik "brī niš ķ ī gs" atvaļ inā jums jums bū s, kamē r jū s tur noliksit savas mantas vai, gluž i otrā di, aizvedī sit. Turklā t seifa atslē gu nevar piekā rt, piemē ram, uz savas istabas atslē gas un atstā t reģ istratū rā ! Tas ir, seifa atslē gai vienmē r jā bū t lī dzi. Pastā vī gi velkot š o atslē gu visur - nu, es nezinu, es mē dzu atpū sties daž ā dā s viesnī cā s, bet nekur neesmu redzē jis tā du nekā rtī bu. Rezultā tā seifā tika iemestas tikai pases un arī tad katram gadī jumam. Un viņ i vairs neparā dī jā s. Atslē ga vienmē r glabā jā s istabā , turklā t istabā viss tika atstā ts labi redzamā vietā - nauda, ​ ​ fotoaparā ti, videokameras utt. Neko neņ ē ma, tā pē c velns nav tik š ausmī gs, kā uzgleznots =)

24. decembrī Okeā na spā rna ē kā bija Ziemassvē tku balle.
Lē tā kā s pusdienas maksā ja 1500 batus diviem - kas, cik saprotu, pē c vietē jiem standartiem ir ļ oti dā rgi =) Pusdienas bija iekļ autas, izņ emot dzē rienus. Vī na pudele maksā ja no 800 rubļ iem. Nekas ī paš s, vakariņ as ir vakariņ as. Pē c divā m stundā m viss skumjš un noslī doš ais sā ka izklī st atpakaļ . Acī mredzot mē s nebijā m vienī gie, kas nebija pā rsteigti. Skanē ja laba mū zika, dziedā ja burvī ga meitene ar izcilu balsi, nā ca pat Taizemes Ziemassvē tku vecī š i un mē ģ inā ja kaut ko nodziedā t! Vispā r, ja ir vē lme aizbraukt uz kā du vakaru viesnī cā - nav vē rts, labā k dodies kā dā no ekskursijā m!

Starp citu, kas attiecas uz laika pavadī š anu viesnī cā vakarā - tā . Pulksteņ a apakš ā.18. 00 atveras teltis, ir daudz visdaž ā dā ko ē dienu - no japā ņ u suš i lī dz kebabam...Bet! Tamm ir ļ oti, ļ oti dā rgi!! ! Un, ja tomē r vē laties pavadī t ne pā rā k š iku atvaļ inā jumu, tad labā k tur neē st !!
Bijā m vienreiz, iztē rē jā m lielu naudu - piemē ram - 1 gabals suš i maksā apmē ram 30 rubļ us. Lai gan paziņ as stā stī ja, ka centrā tos paš us suš i pā rdod par 5-10 rubļ iem. Norē ķ ini š ajā viesnī cas kafejnī cā notiek ar ž etoniem, kurus tur var iegā dā ties. Bet pastā vī gi tur ē st ir ļ oti dā rgi, lai gan atmosfē ra ir laba - skan mū zika, kamē r mē s atpū tā mies, bija eglī te...Kaut kā uzreiz kļ ū st ļ oti priecī gi =))

Krieviski runā još a personā la nav VISPĀ R !! ! Man principā liekas, ka nav krieviski runā još u taizemieš u =)) Nē , protams, es jokoju. Bet tomē r katrā jokā . Tikā mies ar taizemieš iem, kuri maz runā krieviski, bet parasti neviens no viņ iem nezina ne krievu, ne angļ u valodu, tā pē c ar viņ iem vienkā rš i nav iespē jams kaut ko vienoties. Kā ds man personī gi ir vē l viens š ī s valsts trū kums.
Un tagad es jums pastā stī š u par savu murgu - tas ir viņ u ceļ š ...Lasot atsauksmes, man radā s iespaids, ka taizemieš i ir smaidī gā kie un dzī vespriecī gā kie cilvē ki pasaulē . Bet vienalga kā . Jā , viņ i ir gatavi tev sabraukt, un, ja autovadī tā ji redz, ka tu š ķ ē rso, viņ i nesamazinā s savu auto - un, ja tu nesteigsies - viegli nobrauks. Es nejokoju, divas nedē ļ as pirms mū su ieraš anā s netā lu no mū su viesnī cas tika notriekta un nogalinā ta sieviete ar mazu bē rnu. Jā , jo brauc kā nav skaidrs kurš . Un neko nepierā dī si, jo vietē jā policijā taizemietim vienmē r taisnī ba. Kā ds pastā vī gais iedzī votā js (krievs) Taizemē mums pastā stī ja, par cik simtiem batu viņ i pē rk savas tiesī bas un kā viņ i atmaksā jas, ja kā ds tiek notriekts. Viņ iem tas ir tas pats, kas, piemē ram, mums paslī dē t uz ledus. Viss ir vienkā rš i. Viņ iem dzī vei nav nekā das vē rtī bas.
Es to pamanī ju pē c pā ris dienā m, un tad nejauš i ceļ abiedri man teica to paš u. Nu un tomē r - kā dzī vi vē rtē s tie, kas stingri tic reinkarnā cijai? Katrs brauciens ar tuk tuk man bija kā š ausmu filma. Esmu pā rsteigts, kā cilvē ki tur brauc stā vus, un pat 10 cilvē ki katrs - tie ir ī sti ekstrē mi sportisti. Tajos pat ir luksofori nevis gā jē jiem, bet autovadī tā jiem. Viss autovadī tā jiem. Autovadī tā ji negriež viens otru, bet gā jē ju - par mī ļ u darbiņ u. Likā s, ka viņ i visi bez izņ ē muma ienī st gā jē jus. Pirmajā dienā es gandrī z š ķ ē rsoju ceļ u ar asarā m acī s - viņ i steidzas milzī gā ā trumā , un nā kamajā dienā es uzzinā ju, ka kreisajā pusē no viesnī cas izejas ir gā jē ju pā rvads. Tad es tos vienkā rš i izmantoju. No plkst. 17.00 strā dā policija, tač u reizē m autovadī tā ji viņ u ž estiem pat nepievē rš uzmanī bu.
Tā pē c arī tad, kad policists iznā ca piebremzē t maš ī nas – nesteidzieties, pā rliecinieties, vai tā s tieš ā m apstā juš ā s. Un vispā r ir tā da sajū ta, ka lī dz 17.00 nav dzī ves!! ! Kā pē c tikai no 17.00!? ? Viesnī ca ir tik milzī ga, ka š o ceļ u š ķ ē rso tik daudz cilvē ku! Nu bū tu vismaz uztaisī ts ī slaicī gs luksofors...Jo ziniet cik daudz cilvē ku ir viesnī cā !!!

Mē s daudzas reizes gā jā m uz Walking Street. Mē s tur nokļ uvā m kā visi – ar diviem tuk-tukiem. Kā du dienu viņ i nejauš i uzsē dā s uz nepareizā s, bez kartī tes rokā s. Tad mē s klaiņ ojā m 40 minū tes, izkā pjot vajadzī gajā vietā . Orientieris – Big C jeb Sukumvit iela. Ja esi apmaldī jies pilsē tā - pajautā jebkuram Sukumvitam. Viņ i noteikti norā dī s jums pareizajā virzienā . Tā pē c neaizmirstiet paņ emt lī dzi karti. To izsniedz tū roperatori, un tas ir pieejams arī reģ istratū rā bez maksas, vai arī to var iegā dā ties jebkurā veikalā - piemē ram, septiņ os-vienpadsmitos.
Starp citu, kas attiecas uz Big C - turpat netā lu no tā atrodas Outlet Mall iepirkš anā s komplekss - pats komplekss ir pilnī gs fufelis. Bet aiz tā ir nakts tirgus - ja gribi pirkt - tad brauc uz turieni. Cenas ļ oti lē tas un izvē le ļ oti liela!! ! Uz Walking Street parasti devā mies vakarā , galvenais ir tikt lī dz Big C, kur tuk-tuki brauc arī pē c 00 stundā m. Bet atpakaļ - no Walking Street lī dz Big C ar tuk-tuk, un š eit jums ir jā brauc ar taksi. Taksometri ir augstprā tī gi, brauc 10 minū tes, un ļ oti paceļ cenas. Kā dreiz kaulē jā mies par 120 batiem, bet vairs tā nesanā ca, aizbraucā m pa 150. Var braukt arī ar taksi no Walking Street, kaulē jā mies par 280, tas ir pē c pusnakts. Un tā - visi piedā vā ja par 300, un nekā dā gadī jumā mazā k.
Vienā no pē dē jiem vakariem praktiski bijā m liecinieki š ausmī gai avā rijai - tuk-tuk, pareizā k sakot taksis, ietriecā s dž ipā (š o tuktuku nobremzē jā m burtiski pirms 2 minū tē m, bet tas brauca garā m), un tad redzē jā m tā da nepatī kama bilde: tuk-tukam pilnī bā saplī sis priekš ē jais bamperis, kabī nē sē dē ja sieviete, nekustī ga, saķ ē rusi galvu. Tur pulcē jā s daudz cilvē ku, visi kliedza, skrē ja...Bet tas bija patieš ā m baisi. Š oferis apstā jā s, devā s noskaidrot, kas un kā ir. Viņ š lū dza mū s apsē sties. Viņ a nā k tik apmierinā ta - cik es saprotu, viņ ai ir kaut kas ar galvu, smadzeņ u satricinā jums vai smags zilums, bet, paldies Dievam, viņ a ir dzī va...Tā tad viņ š nā k tā - smejas, parodē . Tas kļ uva vienkā rš i rā pojoš i, galu galā taizemieš i patieš ā m ir kaut kā ds ļ aunums.

Kā jau rakstī ju iepriekš , Tez Tour kalpoja kā mū su ceļ ojumu rī kotā js. Es nevaru teikt, ka biju apmierinā ts vai neapmierinā ts - varu teikt vienu - viņ i ir tikpat augstprā tī gi kā Anex Tour, Pegasus un citi.
Pā rē jā informā cija ir paslē pta zem septiņ ā m slē dzenē m. Tez Tour bija nepatī kama situā cija. Mū su tū res komplektā bija iekļ autas divas ekskursijas - Pattaya Sightseeing Tour (100% aptaujā to mums ieteica nebraukt š ajā tū rē , viņ i saka, ka ved mū s tikai uz veikaliem, lai mē s varē tu tē rē t naudu, lai gan patiesī bā mē s par to neko ī sti nezinā m Pataja), un otrā ekskursija bija - Krokodilu ferma. Tā tad, tas ir tieš i tur, kur mē s vē lē jā mies nokļ ū t (viņ i saka, ka tas ir ļ oti interesanti). Atnā cā m uz Tez Tour un teicā m, ka gribam tur aizbraukt. Viņ š mums teica - pē rkam ekskursijas, labi, mē s viņ am sakā m, ka mū s tas pagaidā m neinteresē , ka pagaidā m interesē tikai Krokodilu ferma. Vispā r viņ i izvē lē jā s dienu, viņ š to pierakstī ja uz lapiņ as un teica – nu, tā , tu pē c nedē ļ as brauc uz š o ekskursiju.
Mē s ar vī ru pametam viņ us, paiet burtiski 5 minū tes, apspriedā mies un sapratā m, ka katru dienu to nevaram - atgriež amies pie ekskursijas un lū dzam pā rcelt š o ekskursiju uz 1 dienu uz priekš u. Uz ko viņ š kategoriski saka nē ! Neko citu nevar izdarī t, tikai viss ir samaksā ts!! ! Ja godī gi, es neticu nevienam viņ a vā rdam! Viņ i vienkā rš i zog naudu!! ! Principa jautā jums! Tā pē c š ī ekskursija nav labā ka par visā m pā rē jā m. Un viņ u ekskursijas ir tieš i 1.5 reizes dā rgā kas nekā citā s teltī s. Un apkalpoš anas lī menis ir sliktā ks nekā tajā s paš ā s teltī s! Un neklausieties, ka jū su apdroš inā š ana nedarbosies, ja dodaties no citā m kompā nijā m - jū su apdroš inā š anas kompā nija nekā dā gadī jumā nav Tez Tour, bet gan medus. uzņ ē mums, un apdroš inā š ana ir spē kā visā Pataijā , neatkarī gi no tā , kur, nedod Dievs, notikusi nelaime. Bet kas attiecas uz apdroš inā š anu, tas ir saprotams, tā arī ir nosacī ta lieta. Un to ir pā rā k daudz BET!
Principā domā ju, ka 90% gadī jumu viņ i atradī s attaisnojumus, lai tavs gadī jums izrā dī tos NAV apdroš inā ts, bet tomē r...Tez Tour stā stī ja pā rā k daudz š ausmu stā stu par to, kas notiek ar tiem, kas brauc ekskursijā s nevis pie viņ iem... Visas muļ ķ ī bas, netici! TAS IR BIZNESA! ! Bet es biju gandarī ts, ka viņ i varē ja ņ emt SIM kartes ar diezgan lē tu likmi - 4 rubļ i minū tē . Lai piezvanī tu uz mobilo tā lruni, viņ i sastā dī ja 006007 un pē c tam numuru (ХХХ-ХХХ-ХХХХ).

Taizemes ē diens nebija iespaidī gs. Viss ir pikants un bezgarš ī gs. Var jautā t bez pipariem un garš vielā m, bet atkal nebū s garš ī gi. Taizemieš u Tom Yan zupa (vai kas tā ir? ) arī nebija iespaidī ga - no turienes ķ ē ra tikai garneles - viss pā rē jais nav garš ī gs. Nu par to, ka taizemieš i ir ļ oti augstprā tī gi, š ķ iet jau atgā dinā ju =))

Bija uz taju masā ž u - vispirms taizemieš u-vā cu valodā - vispā r nesapratu, kas tas ir - nepā rtraukti skatī jā s pulkstenī , kaut kā da neregulā ra masā ž a.
Tad devā mies uz pē du masā ž u - wow...bliss, pē c tam nevis gā jā m, bet lidojā m...Un tad mums bija taju klasiskā masā ž a. Nu godī gi sakot - visu cieņ u š ai valstij - vispā r nekā . Ar turku masā ž u, no kuras zosā da noskrien pa muguru - vispā r nav ko salī dzinā t ! ! Varbū t viņ a nospieda nepareizos punktus, bet kaut kā patiesī ba nebija iespaidota.

Nu beigā s pastā stī š u par ekskursijā m. Bija daž ā s ekskursijā s, kuras tika uzskatī tas par visvairā k. 1) Tifā nija. Transvestī tu š ovs. Ilgi nevarē ju saprast, kurš no viņ iem ir transvestī ts un kurš nē . Tad es uzminē ju, ka, acī mredzot, tas, kurš spē lē galveno lomu un ir transvestī ts, un tad gids (jau citā tū rē ) teica, ka tas tā ir, tikai tie, kas dejo rezerves dejotā jā , ir tie cilvē ki, kuri sapņ o kļ ū t transvestī ts un ceru, ka viņ iem izdosies =)) 2) X-š ovs. Nu, izņ emot Taizemi, š o izrā di jū s neredzē siet nekur citur, tas ir skaidrs =)) Izrā de, kurā visi skaitļ i tiek izpildī ti kailā.
Nu, es jums neteikš u, ko viņ i tur dara, jums tas ir jā redz. Es domā ju, ka cilvē kiem, kas vecā ki par 35, tas izskatī sies vulgā ri, tā pē c jaunieš iem - es domā ju, ka jums vajadzē tu iet vienreiz =)) Un viņ i dara, ko tur =)) 3) Kwai upe. neklausieties tajos, kas pā rdod ekskursijas - mums teica, ka brauciena laiks aizņ em tikai 4 stundas ! ! Tie ir MELI!!! ! Ja skaita visu ceļ ā pavadī to laiku, ko š is divu dienu brauciens aizņ ē ma, tad iznā ks tieš i viena diena !!! ! Pē c 4 stundā m bū s pirmā ekskursija - peldoš ais tirgus, pē c kura brauksiet vē l 2.5 stundas, tad pē rtiķ u kalns, tad vē l 2.5 stundas un tā tā lā k. Pie Kwai upes ieradā mies 19.30, kad jau bija tumš s! Un pē c visa š ī ceļ a mums nekas vairā k nevajadzē ja kā tikai iet gulē t ! ! Protams, mē s pā rspē jā m sevi un likā m mums justies kā dž ungļ os… Bet š is ceļ š …. Patiesī bā ļ oti nogurdinoš i. Turklā t nā kamajā rī tā.9 jau izbraukš ana.
Speciā li cē lā mies 7 no rī ta, lai bildē tu, jo atbraucot vispā r nekas nebija redzams. Lai gan ekskursija noteikti ir interesanta - viens peldoš ais tirgus ir tā vē rts, labi, pē rtiķ u kalns ir saprotams (š ie pē rtiķ i vispā r ir mana vā jī ba, es mē ģ inā ju ņ emt ekskursijas, kas kaut kā ietekmē pē rtiķ us! ), Nu š ī s mā jas uz ū dens paš i, protams, ir vienkā rš i krā š ņ i...Bū s arī vē l viens 7 lī meņ u ū denskritums - protams, skaisti, bet tur apstā ties uz 2 stundā m ir galī gi nepiedienī gi. Un citiem uzņ ē mumiem ir tā das paš as programmas, bet ū denskritums ir otrajā dienā , tā pē c labā k izvē lē ties š o. Jo pirmajā dienā ū denskritums nemaz nav vajadzī gs. Bet nā kamreiz nekad nebraukš u 2dienu ekskursijā , kur ceļ š aizņ em 20-24h!! ! 4) Jū ras safari. Iespē jams, š ī ekskursija ir ekstrē mo sporta veidu cienī tā jiem. Mē s arī nokļ uvā m laikā , kad jū rā bija mež onī ga vē tra.
Mū su laiva trī cē ja tā , ka divi cilvē ki vismaz smagi savainoja muguru. Turklā t no laivas priekš gala nā kamajā pagriezienā cilvē ki vienkā rš i iekrita laivas centrā , kā ds ar kaut ko iesita, viens bē rns savainoja roku, bija asaras. Bet meitene ir labi padarī ta, viņ a ā tri tika galā ar savā m bailē m. Neskatoties uz to, ka laiva bija pusaizvē rta, visi ieradā s izmirkuš i. Arī kā pš ana laivā ir ļ oti gara, tač u š ī ekskursija man patika, protams, ne jau ekstrē mo sporta veidu dē ļ , par kuriem es nemaz neesmu fans, bet gan pieradinā to pē rtiķ u salas dē ļ - lū k, kur es jums ieteiktu iet...Tas ir vienkā rš i lieliski! Paš i lec uz rokā m - viens uzsē ž man auskaru griež , otrs noņ em gumiju no matiem, treš ais apsē dā s paš ā sā kumā un sē dē ja - lī dz sā ku kā pt atpakaļ laivā ! Sajū tas pē c š ī s jū ras. Bet tur mē s palikā m tikai 15 minū tes (ar kurā m man vienkā rš i nepietika !!! ! ), un tad atkal ekstrē mi!!
Paš ā sā kumā bija dzī vnieku š ovs - nepatika, gaidī ju daudz interesantā ku, lai gan bija, protams, neparasti brī ž i =)) Vienkā rš i visi gaidī ja š o izrā di, bet tas bija daudz vairā k interesanti dzī vniekus barot ar rokā m =)) Kopumā man patika, iesaku aiziet. 6) Mū su pē dē jā ekskursija - to atstā jā m desertā . Š ī ir Bounty sala vai Koh Kood sala. Bija izvē le doties uz Koh Chang salu, bet mums vairā k ieteica uz Koh Kood - tur esot tā da daba, gluž i kā Bounty reklā mā . Un atkal ceļ š . Lai gan, š eit mē s nobraucā m noteiktā s 4 stundas, kā mums bija solī ts. Bet mū su š oferis ar tā du ā trumu steidzā s pa š o ceļ u visas 4 stundas, absolū ti neievē rojot distanci un noteikumus, ka joprojā m pateicos savam sargeņ ģ elim par to, ka visa brauciena laikā ar š iem pā rgalvī gajiem cilvē kiem paliku sveiks un vesels. Es no lidmaš ī nā m baidos mazā k nekā no Taizemes š oferiem.
Viņ u nebija iespē jams atrast! Un tad izrā dī jā s, ka viņ a un vē l viena grupa atpū š as citā viesnī cā , acī mredzot tur, kur sā kotnē ji vajadzē ja ievest mū su grupu. Bija daudz neapmierinā to. Viņ i nenogurstoš i zvanī ja savai kompā nijai, bija saš utuš i, ka atveduš i viņ us nevietā . Bet no tā bija maz jē gas...Visi teica, ka atveda mū s uz ē rtā ku viesnī cu, nekā solī ja...Jā...tieš i tagad...Vispā r mē s nepū lē jā mies, jo ī paš i tā pē c, ka š ī s bija pē dē jā s divas dienas š ajā valstī . Labi, mierī gi atpū tā mies. Bet es nevienam neiesaku doties uz š o salu un tē rē t tā du naudu. Turklā t, ja plā no doties uz salā m, tad ir programmas ar ē dienu un programmas bez ē diena.
Uz š ī s salas ir vē l 5 salas - visdaž ā dā kā s, bet var apmesties tur, kur ierodaties...Tur ir ļ oti skaists gaiš i zaļ š ū dens...Patiesī bā man š ķ iet pat vē sā ks nekā uz salas. tas pats Koh Kood. Bet mē s tik un tā braucā m ar tuk-tuk kā das 10 minū tes uz pē rtiķ u salu, tu vari pateikt tuk-tuk š oferim, kur tev jā iet. Samaksā vē l 10 vai 20 batus, neatceros! Ir arī laba sala, lai gan ū dens ir zilā ks, bet ir pē rtiķ u kalns, kuru varat arī pabarot, tie noteikti jums neuzkā ps, viņ i ir savvaļ as! ! Bet iespaidu gū si daudz! Š ajā salā tirgo banā nus - bet ļ oti dā rgi, tā pē c, ja dodaties uz turieni speciā li š im nolū kam, labā k ņ emt lī dzi pā rtiku =))

Visas ekskursijas ņ ē mā m kompā nijā , kas atrodas pā ri ielai mū su viesnī cai - firma saucas "Syuda Tour", tur strā dā krievu puika Ž eņ a un meitene (neatceros viņ u vā rdus =)). Ļ oti sabiedriski puiš i, pateiks visu, mainī s naudu par izdevī gu kursu!
Blakus ir tā da taizemieš u kafejnī ca, tur pasū tot kalmā rus vai ko ē damā ku, var paē st par diezgan pieņ emamā m cenā m. Viņ i lū dza arī ekskursiju pie gaiš matainā s meitenes Sonijas, viņ a arī sē ž pā ri ceļ am, tā pat kā jū s nokā pjat no gā jē ju pā rejas. Tač u strā dā t ar Ž eņ u man patika daudz vairā k. Pē dē jā ekskursija uz Koh Kood salu tika veikta uzņ ē mumā "River Tour" - arī pā ri ielai no viesnī cas. Nepavisam nepatika. Ne labestī ba, ne skaidrs stā sts, kā vē lā k izrā dī jā s, nepavisam nepateica, kas patiesī bā notiek. Bet ž ē l, ka Ž eņ ai tajā dienā nebija š ī s ekskursijas =)

Principā tas ir viss galvenais, ko gribē ju pastā stī t. Ceru, ka neko neesmu aizmirsusi. Varu teikt tikai to, ka mē s patieš ā m lieliski pavadī jā m laiku! Un es nenož ē loju nevienu dienu, ka mē s pavadī jā m kaut kā nepareizi !! ! Viss bija ideā li un nekā du sū dzī bu! Bet vienu es sapratu droš i – Taizeme nav mana valsts.
Nebija tā dziņ a un pozitī va, nebija trokš ņ ainas kompā nijas un nebeidzamas jautrī bas. Tā s bija relaksē još as brī vdienas iemī lē juš iem pā riem vai cilvē kiem, kuri meklē mieru un klusumu. Godī gi sakot, es nesaprotu cilvē kus, kuri 3 gadu laikā dodas uz Taizemi 10 reizes un jau no ceļ ojuma uz ceļ ojumu kratā s no vē lmes š eit bū t. Es atļ ā vos salī dzinā t Taizemi un Turciju. Jā , manā gadī jumā Taizeme nebija pat tuvu. Pā rā k daudz lietu, kas nebija priekš manis. Pametot Turciju, es piedzī voju zinā mu lielu stresu, jo esmu ļ oti noraizē jies par š ķ irš anos no tiem cilvē kiem, kurus tur satiku, par š ķ irš anos no tā s vides, par š ķ irš anos no š ī s valsts un vietē jiem iedzī votā jiem. 3 dienas pirms izbraukš anas no Taizemes es sā ku ilgoties pē c mā jā m, un tas ar mani vē l nekad nav noticis. Izlidoš anas dienā es lū dzu lidmaš ī nu, lai tā neaizkavē tos, un, kad nolaidā mies dzimtajā Novosibirskā , manai laimei nebija robež u.
Es vairs nebraukš u uz Taizemi. Droš i vien nekad. Š eit ir pā rā k daudz lietu, kas nav “manas”, ko es nesaprotu! Bet lai nu kā , par š o braucienu man paliks patī kamas atmiņ as.

Priecā š os, ja starp jums bū s vismaz viens cilvē ks, kurš manu apskatu izlasī s lī dz galam. Vē los vē lreiz atgā dinā t, ka tas ir tī ri mans personī gais viedoklis, un, protams, jums ir pret mani ko iebilst. Ceru, ka es to nerakstu velti, un pat mazā kā daļ a no manis teiktā s informā cijas noderē s nā kamajiem š ī s viesnī cas un š ī s valsts tū ristiem. Mans e-pasts ir nspu_mf@ngs. ru Ja ir jautā jumi, komentā ri, ieteikumi, varat rakstī t man uz š o pastkastī ti, ar prieku visu noklausī š os un atbildē š u!
аватар irina210189
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Sveiki visiem! ! ! Es tikko atbraucu no Taizemes un nolē mu nekavē joties padalī ties savos iespaidos. No sā kuma ir jā stā sta par viesnī cu, kurā dzī voju, to sauca Ambassador TOWER WING 3 *. Viens no augstā kajiem Pataijā . Lidoju pirmo reizi, vienmē r zinā ju, ka neesmu kaprī zs, ja vien man bū tu jumts un viss. … Tomēr ▾ Sveiki visiem! ! ! Es tikko atbraucu no Taizemes un nolē mu nekavē joties padalī ties savos iespaidos. No sā kuma ir jā stā sta par viesnī cu, kurā dzī voju, to sauca Ambassador TOWER WING 3 *. Viens no augstā kajiem Pataijā .
Lidoju pirmo reizi, vienmē r zinā ju, ka neesmu kaprī zs, ja vien man bū tu jumts un viss. Bet tad, kad man iedeva istabas atslē gu un es uzkā pu uz 16 stā vu. atvē ra istabu, man bija kluss š oks. Istaba bija netī ra, mē beles bija vecas (gultas bija uz riteņ iem, tā s ceļ oja pa visu istabu, es aizķ ē ru bremzi un nevarē ju atrast). Nu tie joprojā m ir puķ es, ilgā k baisi jo istabas logi pavē rā s garā m un stā vvieta un saule nekrita (vai vienkā rš i stari nevarē ja tikt cauri netī rajiem viesnī cas logiem) bija mitrs un pelē jums griesti. Kas attiecas uz santehniku, tad viss bija kā rtī bā . Tikai matu ž ā vē tā js smarž oja pē c ķ irzakas tur aprakta))).
Aizgā ju pie menedž era un palū dzu nomainī t numuru. Uz ko viņ š atbildē ja, ka nesaprot mani, un tad teica, ka viņ iem nav skaitļ u.
Tas tā , atvaļ inā jums tiek sabojā ts pirms tā sā kuma, minū ti domā jot par to. Bet tad es ā tri saņ ē mos un devos izpē tī t teritoriju. Teritorija milzī ga, atradu 2 lielus baseinus (kaut kur lasī ju, ka vajadzē ja bū t 6, bet tie bija skaidri nomaskē ti), ir tirgus, veikals, tū risma firma, taksometru pakalpojumi un vē l daudz kas cits. teritorija, viesnī cai ir arī sava pludmale liela + tiem, kas ceļ o ar ģ imeni un neplā no nekur braukt, jo viesnī ca atrodas tā lu no centra, 30 minū tes ar diviem transfē riem (man tas bija liels mī nuss) .
Tā ds iespaids bija par pirmo dienu Pataijā . Tad nu pati izlē mu, ka vajag darī t tā , lai es vispā r netiktu viesnī cā s, izdarī ju !!!! !
Uzreiz pirmajā dienā devos uz tū risma firmu, kas atrodas ā rpus teritorijas iepretim viesnī cai (2 kompā nijas blakus viena otrai) vienā neatceros nosaukumu, bet atceros noteikti, ļ oti draudzī gs puisis Genā dijs, un nopirkā m ekskursiju uz Kwai upi (ilgi š aubī jos, ņ emt vai neņ emt, jo priekš vakarā tika stā stī ts daudz š ausmu stā stu), bet tomē r izlē mu, samaksā jot 2600 batus. No rī ta pie manis piebrauca liels autobuss. Ekskursija noritē ja bez aizķ erš anā s. Atgriež oties cauri, mē s paš i devā mies uz Kolanas salu. uz 150 b. (turp un atpakaļ ) mū s aizveda uz salu ar baltā m smiltī m un dzidru ū deni. Un tajā paš ā vakarā nopirkā m ekskursiju uz apm. Koh Chang (tikai vairs ne pie Genā dija, bet Sergeja kaimiņ u tū risma firmā ). Un arī š eit viņ i mani nepievī la, viss izrā dī jā s kā pasakā (sala ir kā VOUNTY reklā mā ). VISU RAKSTĪ JU KATZ JA IR INTERESE, EJ VISU ES ATBILDĒ Š U.
Es arī biju Bangkokā , bet tas ir cits stā sts. . . Varu pastā stī t ikvienam, kam tas interesē
P/S Brokastoju viesnī cā.3 reizes, bet bija ļ oti garš ī gas (kā man likā s).
Es atgriezī š os Taizemē , bet ne pie vē stnieka.
аватар Polina200075
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cā atpū tā mies no 13. lī dz 27. decembrim. Dzī vojā m tornī.21 stā vā -superior istabiņ ā . Istaba parasts-viss darbojā s(tē jkanna, fē ns, ledusskapis). Veļ u un dvieļ us mainī ja katru dienu-izbrauca. dzeramnauda 20 bati, iedeva arī pudeli ū dens uz cilvē ku. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tā mies no 13. lī dz 27. decembrim. Dzī vojā m tornī.21 stā vā -superior istabiņ ā . Istaba parasts-viss darbojā s(tē jkanna, fē ns, ledusskapis). Veļ u un dvieļ us mainī ja katru dienu-izbrauca. dzeramnauda 20 bati, iedeva arī pudeli ū dens uz cilvē ku. Telpā nav seifa, bet reģ istratū rā ir bezmaksas seifs - izmantojā m jau no pirmā s dienas - nekā du pretenziju. Telefoni un portatī vie datori tika atstā ti istabā , visi sveiki un veseli. Par lielu plusu uzskatu viesnī cas attā lumu no pilsē tas (tā ds ir mans viedoklis, kurš uz ko iet) - kad pirmo reizi devā mies uz pilsē tu, bijā m š okā - netī rī ba, smirdoņ a un daudz cilvē ku. Lī dz pilsē tai ar tuk-tuku jā brauc apmē ram 20 minū tes. Pie Ambassador vienmē r ir tuk-tuki - 20 bati uz pilsē tu un 10 bati pa pilsē tu.
Viesnī cai ir sava pludmale. Diezgan liela, tieš i pie pludmales baseina. Vienī gais mī nuss, ka sauļ oš anā s krē sli pie baseina bija jā aizņ emas 7:00. . . Gar pludmali ir daudz kafejnī cu pa labi un pa kreisi - vakariņ ojā m labajā pusē Yum-Yam kafejnī cā - ļ oti garš ī gi un tī ri (lai gan vā rds "tī rs" Pattaya kafejnī cā s ir ļ oti nosacī ts) Viņ iem ir ļ oti garš ī gs Tom Yum, garneles, zivis, gaļ a saldskā bā mē rcē un daudzas citas garš ī gas lietas. . .
Viesnī cā ir trenaž ieru zā le, atpū tniekiem Ambassador bez maksas. Ir viss nepiecieš amais-skrejceliņ i, orbitreki, simulatori presei, kā jas, rokas, labs hanteles komplekts utt. Pastā vī gi klā t ir dež urē još ais treneris, apkopē ja visu laiku mazgā un slauka celiņ us un trenaž ierus .
Viesnī ca ir nepilna puse noslogota - mū su ē kā bija daudz tukš u stā vu. Daudzi tū risti š eit atpū š as 3-5 reizes un visi ir ļ oti apmierinā ti.
Uz vietas ir Okeā na ē kā nopē rkama maksas WI-FI karte Karte uz 5 stundā m maksā.150 batus.
Brokastis viesnī cā ir diezgan normā las - vienmē r ir omlete, olas, š ķ iņ ķ is, desiņ as, gaļ a, zivis, rī si un spageti, dā rzeņ i (gurķ i, tomā ti, zaļ umi) utt. No augļ iem - arbū zs, ananā si, papaija. Vē l vienmē r grauzdiņ š , sviests, ievā rī jums, tē ja, kafija, sula.
Vakarā devā mies uz pilsē tu, un pē c ieraš anā s pavakariņ ojā m kafejnī cā netā lu no Mi-Mi - ļ oti garš ī gi un daudzveidī gi! Ja izej no Ambassador un š ķ ē rso ceļ u, man liekas, ka otrā kafejnī ca ir kreisajā pusē . Gandrī z katru vakaru kafejnī cā tiek atnests zilonis, ar to var pabarot un nobildē ties.
Viesnī cas teritorijā ir labs tirdziņ š ar suvenī riem, drē bē m, krē miem, eļ ļ ā m un lielu augļ u izvē li. Cenas tā das paš as kā pilsē tā , tur tika pirkti suvenī ri un augļ i (uz mā jā m atveda 20 kg augļ u ).
No ekskursijā m bijā m uz Kwai, uz Nong Nooch, uz krokodilu fermu, un visvairā k mums patika Discovery Tour + Khao Keo Zoo - ļ oti interesanti, daudz dzī vnieku. Man arī ļ oti patika Nong Nooch - skaistums! No Amira ņ ē mā m ekskursijas.
Mē s bijā m 6 cilvē ki un visiem patika, mē s tur atgriezī simies vē lreiz! Visiem, kas dodas uz viesnī cu - lieliskas brī vdienas!
Ночной рынок Фрукты на рынке в отеле Вид из нашего номера Зоопарк Так растут ананасы Вид из нашего номера Зоопарк Као-Кео До родного города 6960 км
Parādīt vairāk »


iemiesojums shanata
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 30 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Garšaugu dārzs
Novērtējums 10.0
Taizeme, Pataja
Daba, iepirkšanās

Ambassador Marina Tower Wing расположен южнее города Паттайя, на пляже Джомтьен, на берегу моря (корпус в 200 м от пляжа - 3 мин ходьбы), в 12 км от центра ночных развлечений Паттайи – Walking Street (20 минут езды). Построен в 1988 году, обновлен в 2015 году. Подойдёт как для семейного отдыха с детьми, так и для пар.

Atrašanās vieta Международный аэропорт У-Тапао — Паттайя находится в 21 км от отеля Ambassador City Jomtien Marina Tower Wing.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

5 открытых бассейнов, терраса для загара, ресторан Plutaluang (шведский стол, американский завтрак), Atrium Food Bar (азиатская и международная кухни), Hong Teh (китайская кухня), Tokugawa (японская кухня), Marina Corner (тайская и международная кухни), Garden slim (шведский стол, американский завтрак), бар Pasta Pasta (итальянская кухня), Oyster Bar, кафе Marina, конференц-залы общей вместительностью до 5000 человек, круглосуточная стойка регистрации.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 детских бассейна, водные горки
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports 2 теннисных корта с грунтовым покрытием, аренда оборудования платно.
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • skvošs
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Adrese 21/10 Sukhumvit Road , Na Jomtien, Sattahip, 20250 На Джомтьен, Таиланд.
Tālruņi: +66(0)3825 - 5501-40
Tīmekļa vietne: Ambassador Marina Tower Wing
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис, сквош, волейбол, баскетбол. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).