Ambassador City Jomtien Inn Wing 3*– Atsauksmes

34
Novērtējums 4.310
№115 viesnīcas reitingā Pataja
3.9 Numurs
4.4 apkalpošana
4.4 Tīrība
4.6 Uzturs
5.8 Infrastruktūra
Ambassador Inn Wing ir daļa no lielākā kūrorta kompleksa Ambassador City Jomtien (apmēram 4000 istabu) - sastāv no ēkām: Ocean Wing (17 stāvi), Tower Wing (42 stāvi), Garden Wing (6 stāvi) un Inn Wing (4 stāvi) . Atrodas Jomtienas piekrastes dienvidu daļā jūras krastā. Viesnīca tika atvērta 1988. gadā, pēdējā renovācija notika 2012. gadā. Sastāv no trim 4 stāvu ēkām, bez liftiem, bez balkoniem. Ir krieviski runājoši darbinieki. Reģistrēšanās laikā ir jāiemaksā depozīts. Viesnīcai ir liela pludmale, daudzi pakalpojumi, savs pārtikas un apģērbu tirgus, iepretim iepirkšanās un izklaides centram Mimoza. Viesnīca ir piemērota pāriem, ģimenēm ar bērniem, jauniešiem, kā arī tūristiem, kuri dod priekšroku būtisku sava laika daļu pavadīt pludmalē un ekskursijās.Vairāk →
аватар uMkA58
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Labdien, dā rgie atsauksmju lasī tā ji un vienkā rš i nejauš i cilvē ki. Tā pē c mē s ar sievu apmeklē jā m Ambassador Hotel, kroga spā rna ē ku. Tas notika 2018.  gada aprī ļ a beigā s/marta sā kumā . Mē s daudz lasī jā m/dzirdē jā m par š o viesnī cu un sniedzā m aptuvenu attē lu. … Tomēr ▾ Labdien, dā rgie atsauksmju lasī tā ji un vienkā rš i nejauš i cilvē ki.
Tā pē c mē s ar sievu apmeklē jā m Ambassador Hotel, kroga spā rna ē ku. Tas notika 2018.  gada aprī ļ a beigā s/marta sā kumā . Mē s daudz lasī jā m/dzirdē jā m par š o viesnī cu un sniedzā m aptuvenu attē lu. Tā pē c viņ i bija garī gi sagatavoti. Bet beigā s viss izvē rtā s diezgan jauki un patī kami. Bet parunā sim par visu kā rtī bā , mani dā rgie)))
Mē s atpū tā mies caur Anextour.
Utapao ieradā s pulksten 5:00 (pē c vietē jā laika).
Viesnī cā ieradā mies ap 8:00. Reģ istrē š anā s STINGRI no 14-00 (par to jau rakstī ju).
Reģ istrē joties tiek iekasē ts depozī ts 100 USD apmē rā (iesniedziet izrakstī š anā s laikā , ja ne ļ oti barogosili istabā ).
Interneta atkarī gajiem viesnī cā NAV bezmaksas Wi-Fi. Ja baltais kungs vē las, viņ š pie reģ istrā cijas galda var iegā dā ties paroli uz 1 dienu (kaut kas ap 100 batiem, precī zi neatceros, jo nenopirku). Tomē r Anex jums tiks pieš ķ irtas bezmaksas SIM kartes no vietē jā mobilo sakaru operatora. Š ajā kartē jū s ievietojat 100 batus un pieslē dzat 7 neierobež otas dienas.
Ar to mums pilnī gi pietika visu veidu WhatsApp / Viber utt.

ISTABA. Mums bija IT kategorijas numurs. Mazā kais. Numurā ir divas vienvietī gā s gultas, ledusskapis, TV statī vs, neliels skapis un televizors. Es nepā rbaudī ju televizora veiktspē ju, jo atvaļ inā jumā es to neskatos. Numurā ir viena vannas istaba (duš a ar starpsienu, izlietne un tualete).
Gultas veļ a veca, nobruž ā ta, bet izmazgā ta. Istabu uzkopš ana katru dienu. Tomē r to grū ti nosaukt par tī rī š anu. Tiek mainī ti dvieļ i, saklā tas gultas, ieliktas ž elejas/ziepes un caur istabas centru tiek izlaista mitra drā na. Š eit ir kā da tī rī š ana. Lai gan, iespē jams, tā ir taju tī rī š ana.
No otras puses, š ā da tī rī š ana ir labā ka nekā nekā da!
Es gandrī z aizmirsu! Protams, istabā ir gaisa kondicionieris. Pieklā jī gi buzz, bet pē c pā ris dienā m pierod. Vē sums dod un labi.

TERITORIJA. Visi raksta, ka liela platī ba. Un kā saka Odesā , JĀ!
Protams, jū s nevarē sit staigā t stundā m, bet jums ir jā staigā nevis viesnī cā , bet gan parkos un ekskursijā s. Teritorijā ir soliņ i, tač u to ir ļ oti maz. Acī mredzot, lai krievu tū risti nesarī kotu tradicionā lā s pulcē š anā s lī dz rī tam ar Petrova-Vodkina sē jumu) Es neredzē ju š ū poles / karuseli bē rniem. Lai gan vienā no baseiniem ir daž i ū dens slidkalniņ i. Kopumā viesnī cas teritorijā ir 4 baseini (faktiski 5, bet piektais ir tikai Okeā na ē kas viesiem un PSKP CK Augstā kā s padomes deputā tiem))). Netā lu no katra punkta, kur jums iedos dvieli. Vakarā tajā paš ā vietā tas (dvielis) jā nodod.

BROKASTIS. Kā saka, izsalcis nepaliksi. Es apstiprinu! Rī si (3 veidi), zupas (2 veidi), salā ti, olu kultenis, desiņ as (ar vistas un liellopa garš u), tē ja, kafija, sulas, augļ i (paplā te ar arbū ziem un paplā te ar ananā siem). Jū s varat pagatavot savus grauzdiņ us. Ē dienu iznest ir aizliegts (ir uzraksti krievu valodā ), bet mū sē jie tik un tā izņ em))) Nu, laikam viņ iem par maz!
Brokastis tiek pasniegtas no 7:00 lī dz 10:00.

Ē DIENS (IZŅ EMOT BROKASTIS). Ē st var gan kafejnī cā uz vietas, gan ielu kafejnī cā s pā ri ielai no Ambassador (daudz lē tā k). Š eit katrs izvē las pats. Ē dā m ielā s (mī ļ ā s vecmā miņ as iestā dē ar vā rdu / iesauku - BBC). Visas 10 dienas problē mas ar zarnā m nebija. Nu patī kams bonuss ielu kafejnī cā s ir bezmaksas Wi-Fi (vienkā rš i pasaki saimniecei Wi-Fi un parā di viedtā lruni/planš eti).

PLUDMA. Jau pirmajā viesnī cas pludmales apmeklē juma reizē nospriedā m, ka tā ir netī ra. Tomē r pē c Patajas centra apmeklē juma mē s sapratā m, ka Ambassador pludmale ir diezgan pieklā jī ga. Tā tad viss ir relatī vs. Pē c pā ris dienā m braucā m uz dejojoš as meitenes pludmali (tā lu militā ro pludmali). Tur tieš ā m ir tī ra jū ra. Starp citu, mē s braucā m minivenā ar Conder, kas nā k tieš i no Ambassador teritorijas. Š is prieks vienai personai maksā.150 batus (bē rniem bez maksas).
Viņ i arī nekavē joties atgriezī s jū s vē stnieka teritorijā . Š oferis paņ em pilnu kajī ti un aizved jū s uz pludmali (jā brauc apmē ram 30 minū tes). Visi ceļ ojumā esoš ie pasaž ieri vienojas par atgrieš anā s laiku (ne vē lā k kā.17-00). Ierodoties pludmalē , š oferim tiek paziņ ots atgrieš anā s izbraukš anas laiks un viņ š norā da, kur uzņ ems grupu. Pē c tam brī vais laiks pludmalē . Netā lu no pludmales ir kafejnī cas. Ē diens tajos ir nedaudz dā rgā ks nekā Pataijā (piemē ram, mazais Tom Yam 110 bati). Pludmalē var iznomā t sauļ oš anā s krē slus, saulessargus utt. Reiz devā mies ekskursijā uz Koh Samet salu. Jaukti iespaidi...
No vienas puses dzidra jū ra un baltas smiltis. No otras puses, paš ā salā gar ceļ iem ir vienkā rš i atkritumu kalni. Un tas ir aizsargā jamais valsts rezervā ts?!? ! Varbū t loģ ika ir tā da, ka atslē gvā rds ir AIZSARGĀ TS, ti. tī rī š ana un tī rī bas uzturē š ana nav nepiecieš ama. Tad viss ir loģ iski)))

VALŪ TAS MAIŅ A. Izdevī gā k ir mainī t dolā rus pret batiem, lai gan var izmantot arī rubļ us. Mū su ē kā nebija siltummaiņ a (INN WING).
Es to neredzē ju citā s ē kā s (varbū t es to nemeklē ju). Pie izejas no Ambassador teritorijas (blakus paaugstinā tajai gā jē ju pā rejai) atrodas pā ris apmaiņ as. Jū s š ķ ē rsosiet ceļ u vē l 5 gab. . Kurss ir aptuveni tā ds pats. Pirmajā dienā visi gā ja apkā rt un bata kursa starpī ba pret dolā ru bija 0.1 bahts (tas ir, par 1 dolā ru viņ i kaut kur iedeva 31.1 batu, bet kaut kur 31.2 batu). Pē c maniem novē rojumiem visizdevī gā kais kurss ir dzeltenajos apmainī tā jos (kaut kā ds lokā lais tī kls).
Un nebrī nieties, ka VISUR dolā ra kurss ir atkarī gs no dolā ra banknotes denominā cijas (100.50 viens kurss, 20.10 cits kurss (sliktā k), 5.2, 1 treš ais kurss (ļ oti slikti)). Runā , ka tā ir sena taju tradī cija.
Ļ aujiet man paskaidrot ar piemē ru:
Jū s mainā t 100 dolā rus vienā banknotē (vai 2 banknotes pa 50). Jū s saņ emat 31.2 * 100 = 3120 batus.
Jū s mainā t $ 100 (5 $ 20 banknotes). Jū s saņ emat 31.0 * 100 = 3100 batus.
Jū s mainā t $100 (20 $5 banknotes). Jū s saņ emat 30.0 * 100 = 3000 batu.
Kursi piemē rā tiek ņ emti no griestiem, bet vispā rē jais algoritms, es ceru, ir skaidrs)))
KOPĀ.
Pā rē jie bija apmierinā ti.
Mē s jau zinā jā m par lielā ko daļ u smalkumu, un tas ļ oti palī dzē ja. Ja ir kā di jautā jumi rakstiet, centī š os atbildē t!
аватар Ekaterina219057
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š ajā viesnī cā mū su randiņ os bija lē tā kā cena, kam bija liela nozī me mū su izvē lē . Mē s tikā m apsē duš ies diezgan ā tri un labi. Bet nebija tā das lietas kā bagā ž as neš ana uz istabu, viņ i neredz. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā mū su randiņ os bija lē tā kā cena, kam bija liela nozī me mū su izvē lē . Mē s tikā m apsē duš ies diezgan ā tri un labi. Bet nebija tā das lietas kā bagā ž as neš ana uz istabu, viņ i neredz. Istaba bija bez ī paš ā m sū dzī bā m, bet nedaudz nabadzī ga. Apkalpoš ana numurā bija laba, tika uzkopta katru dienu. Viesnī cas teritorija ir ļ oti skaista un liela. Viesnī cā ir bezmaksas trenaž ieru zā le un liels peldbaseins. Pludmale diezgan mā jī ga, ar maigu ieeju jū rā , kas nebija ī paš i dziļ a. Pludmalē ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli un pludmales dvieļ i. Ē dieni, ko paņ ē mā m, bija "brokastis", ē diena bija ļ oti maz. Bet, ja ņ em kaut ko, lai izceltu negatī vo, tad nekā tā da nav. Un liels pluss, man, protams, tā bija brī va istaba. Man patika arī viesnī cas atraš anā s vieta, viss bija blakus, varē ja aiziet kaut kur ā rpus viesnī cas, atrast izklaidi vai labi un garš ī gi paē st. Bet kopumā viesnī ca nav slikta, var atpū sties vai aktī vi atpū sties, š eit katrs atradī s kaut ko darī t.
аватар pestova2012
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Briesmī ga viesnī ca. Brokastu un numuru ē rtī bu ziņ ā esam nepretenciozi, tā pē c izvē lē jā mies Inn Wing. Tač u viesnī cas administrā cija un apsardze sagā dā ja vilš anos. Viņ i vispā r neievē roja kā rtī bu teritorijā . … Tomēr ▾ Briesmī ga viesnī ca. Brokastu un numuru ē rtī bu ziņ ā esam nepretenciozi, tā pē c izvē lē jā mies Inn Wing. Tač u viesnī cas administrā cija un apsardze sagā dā ja vilš anos. Viņ i vispā r neievē roja kā rtī bu teritorijā . Pretī ē kai bija novietots smē ķ ē tā ju soliņ š , uz kura visu nakti zumē ja atpū tnieki ar skaļ u mū ziku, neķ ī trī bā m, ..., un tur veras logi, arī viesi ar bē rniem. Viesnī cas administrā cija uz to visu piever acis, piedā vā atpū tniekiem paš iem tikt galā vienam ar otru. Daudzi paš i izdomā ja, pā ris nedē ļ u atpū tas laikā redzē jā m vairā kus slaktiņ us - nevienam nekas nerū p, zvani uz reģ istratū ru nelī dz. Atklā ti sakot, bī stama vieta atpū tniekiem ar bē rniem! Viesnī ca atklā ti paziņ o, ka par visiem jautā jumiem ir jā sazinā s ar policiju, un viņ iem nekas nerū p, izņ emot ī paš uma droš ī bu. Vienā no kautiņ iem viesnī cas vestibilā (! ) apsargi tā vietā , lai izdalī tu kaujiniekus, mierī gi gā ja viņ iem garā m ar mē rlenti, lai izmē rī tu sienā esoš o iespiedumu izmē ru.
Nekā das kontroles pā r cilvē kiem, kas ieiet viesnī cā – ikviens no ielas var tur ienā kt un darī t, ko vē las.
Salī dzinā jumam, š ajā rajonā ir vieglā k izvē lē ties jebkuru dzī vojamo mā ju, un tur bū s droš ā k. Nekā du sveš inieku, nekā du piedzē ruš os lopu, nekā du kautiņ u un skaļ as mū zikas piecos no rī ta.
аватар LAM14
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sakopta laicī gi Tī ri Brokastis ir sliktas, bet derē s par C pakā pi Mī nusi: visi krievu tū risti no Sibī rijas dzī vo š ajā viesnī cā . Ja vē laties atpū sties no Krievijas, jums jā izvē las cita viesnī ca, nevis Pataija. … Tomēr ▾ Sakopta laicī gi
Tī ri
Brokastis ir sliktas, bet derē s par C pakā pi
Mī nusi: visi krievu tū risti no Sibī rijas dzī vo š ajā viesnī cā . Ja vē laties atpū sties no Krievijas, jums jā izvē las cita viesnī ca, nevis Pataija. Kā da bija mana kļ ū da. Pirmo reizi š ā dā vietā ir tikai krievi, kas nozī mē izvirtī bu, piedzē ruš os bļ auš anu, dziedā š anu, smē ķ ē š anu, vulgā ras dā mas un nekaunī gus vī rieš us. manis te vairs nav. .
аватар Vasilishna
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Nevis viesnī ca, bet padomju sanatorija. Putekļ ains, netī rs, vecs un daudz pensionā ru. Jū s varat reģ istrē ties parastajā istabā tikai tad, ja jums ir bē rns vai esat vā jš . Ir daudz ģ imeņ u, krievi naktī s dun, iet brē kt, akustika grezna, gulē t iet nav variants. … Tomēr ▾ Nevis viesnī ca, bet padomju sanatorija. Putekļ ains, netī rs, vecs un daudz pensionā ru. Jū s varat reģ istrē ties parastajā istabā tikai tad, ja jums ir bē rns vai esat vā jš . Ir daudz ģ imeņ u, krievi naktī s dun, iet brē kt, akustika grezna, gulē t iet nav variants. Jaunie pā ri apmetuš ies 4. stā vā super klibā s istabiņ ā s, kas izskatā s pē c skapja. Vannas istabā visu laiku smarž o, jū s vienkā rš i ieslē dzat ū deni. Istabā nav nekā , izņ emot televizoru, divas glā zes un termosu. Wi-Fi visā viesnī cā ir maksas, 600r tā ka. Iemaksā jiet 100 dolā rus, lai gan š ī informā cija nav norā dī ta rezervā cijā . Istabas uzkopš ana ir tikai murgs, alerģ iska nav, bet ar nedē ļ u pietika, lai katrā atlikuš ā s atpū tas naktī no putekļ iem aizrī ties ar puņ ķ iem. Viņ i tī ra normā li, ja stā vi kopā ar Cerberu, un parā da, kur mazgā t, noslaucī t. Dvieļ i tiek mainī ti katru otro reizi, parasti tie vienkā rš i glī ti saloka vecos, lai gan ir skaidrs, ka tie joprojā m ir mitri. Nauda tē jai nepalī dz, glā zes nav mazgā tas ne reizi. Dzī voklis strā dā , bet nav konfigurē ts, ne ledusskapis, ne pirts ?? ? ? uz visu istabu ir tikai viena ligzda, atrodas ā rkā rtī gi neē rtā vietā , adapteris ir izsniegts rec, bet arī š aubī gi. Telpā nav seifa, ir rec. Dvieļ i baseinam tiek izsniegti uz kartē m, brokastis uz kuponiem (parastas brokastis, bufete). Jū ra ir netī ra. Uz centru doties ar tuk tuku ar pā rsē š anos 30-40 minū tes. Turklā t nav garantijas, ka tuk tuk atgriezī sies pa š o marš rutu, tā pē c labā kā marš ruta atraš ana prasī s daudz laika. Kopē jais brauciens lī dz centram maksā apmē ram 250r. Ī sā k sakot, nauda nav viesnī ca, bet gan iesū cas. Zvaigž ņ u vē rtē jums ir 2 zvaigznes, bet es bū tu tā s paņ ē mis. Peldkostī ma apakš daļ a!
аватар FunnyCat
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pē c Taizemes un š ī s viesnī cas apmeklē juma man radā s pozitī vs iespaids. Pilnī bā atbilst tā s zvaigznē m. Draudzī gs personā ls, piekā pjas, palī dz un pat ieteica, kur Pataijā ir augstā kais dolā ra kurss. Kā jū s izturaties pret viņ iem, tā viņ i izturas pret jums. … Tomēr ▾ Pē c Taizemes un š ī s viesnī cas apmeklē juma man radā s pozitī vs iespaids. Pilnī bā atbilst tā s zvaigznē m.
Draudzī gs personā ls, piekā pjas, palī dz un pat ieteica, kur Pataijā ir augstā kais dolā ra kurss. Kā jū s izturaties pret viņ iem, tā viņ i izturas pret jums. Kad iereģ istrē jā mies viesnī cā , puiš iem uzdā vinā jā m pā ris š okolā des, tā teikt, pret viņ iem izturē jā s ar cieņ u. Pasmaidiet, un jū su problē mas tiks atrisinā tas ļ oti ā tri.

Brokastī s katru dienu dod vienu un to paš u, bet nevajag izmisumā , pē c taizemieš u edas noderē s tik “vienkā rš as” brokastis taizemietim un tik vajadzī gas brokastis mū su vē deram. Garš ī gi, apmierinoš i, bez liekumiem. Konkrē ti: tvaicē ti rī si, rī si ar sautē tu vistu, vistas un cū kgaļ as desiņ as, ceptas olas ar š ķ idru olu virsū , tomā ti/gurķ i/salā ti un mē rces tiem, ja vē lies, taisi salā tus. Arī vistas zupa, tē ja/kafija + grauzdiņ š ar gardiem ievā rī jumiem, saldais arbū zs un ananā si (ļ oti garš ī gi).
Principā , ja jū s ē dat ar cerī bu, ka viesnī ca ir paredzē ta tikai nakš ņ oš anai, tad š is ir labs variants, bet noteikti dodieties ekskursijā ar brokastī m, jo ​ ​ no rī ta labā k ir iekost mū su ē dienu, un vienkā rš i ej nomodā un meklē kaut ko ne pā rā k ē rtu.
Tī rī ja katru dienu, reizē m iedeva dzeramnaudu, vienmē r apmierinā ta ar tī rī š anas kvalitā ti.
No mī nusiem - Wi-Fi viesnī cā ir apmaksā ts, tas maksā.90 batus dienā , kas ir ā rkā rtī gi nerentabli, kā es jums teikš u par piezī mi, jū s varat iegā dā ties vietē jo SIM karti un papildinā t to par 100-200 batiem. (papildina lielajā C vai 7/11u lielveikalu kasē ) un pasē di internetā sociā lajos tī klos, ar bilž u/video pā rsū tī š anu un ar to tev pietiks atvaļ inā jumam (bet bez viber zvaniem). Starp citu, no gida saņ ē mā m dā vanā SIM karti un papildinā jā m to tikai ar 100 batiem un ar to man pietika 8 dienā m. Š eit arī apsveriet.
Viņ i iemaksā.100 USD depozī tu. Atgriezties! Galvenais istabā neko neberzē t un sist. Mū s atgrieza, viņ i pat nepaskatī jā s uz istabu (bet mē s devā mies agri, pulksten 6 no rī ta)
Arī no mī nusiem ir "netī rā " jū ra netā lu no piekrastes zonas. Principā Pataijā piesā rņ otā jū ra (kā Odesā vai Krimā , pē c krā sas lī dzī ga) infrastruktū ras dē ļ , tā pē c nebrī nieties, bet uzreiz dodieties uz Koh Lan salu uz pludmali "Tien", lū k, kur ū dens un smiltis ir kā no Bounty reklā mas . : )
Un atcerieties, ka taizemieš i ir budisti un budisms nav reliģ ija, bet gan dzī vesveids. Pasmaidi!
аватар yanakozyreva3
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viņ i abi atpū tā s. Pataijā pirmo reizi bija pirms tam uz salas. Viesnī ca tika izvē lē ta apzinā ti ā rpus pilsē tas, lai tiktu prom no pilsē tas burzmas, bā riem, trokš ņ a. Viesnī ca liela, krievu daudz, lai neteiktu vairā k, radā s iespaids, ka esam nokļ uvuš i Krasnodaras piekrastē . … Tomēr ▾ Viņ i abi atpū tā s. Pataijā pirmo reizi bija pirms tam uz salas. Viesnī ca tika izvē lē ta apzinā ti ā rpus pilsē tas, lai tiktu prom no pilsē tas burzmas, bā riem, trokš ņ a.
Viesnī ca liela, krievu daudz, lai neteiktu vairā k, radā s iespaids, ka esam nokļ uvuš i Krasnodaras piekrastē . Pē c reģ istrā cijas mē s saņ ē mā m 8241. istabu tieš i ē kas centrā . Istabā bija viss un tē jkanna un tē ja ar kafiju un vannasistabas piederumi. Istabā nebija seifa. Viņ š atrodas reģ istratū rā un pat strā dā laikā , kas ir ļ oti neē rti. Vē l viena lieta, kas man nepatika, bija gaisa kondicionieris. Tā lvadī bas pults nav, bija jā ceļ as un ļ oti spē cī gi pū š . Vē l viens trekns mī nuss ir maksas wi-fi (visi savieno internetu ar vietē jo numuru).
Vē l vairā k apbē dinā ja tikš anā s ar viesnī cas gidu Aneksu. 3 stundas no sava laika pavadī jā m visā dā m pļ ā pā š anā m un nejē dzī bā m. Starp citu, ja jums saka, ka jums ir jā reģ istrē jas policijā , tad tā nav taisnī ba. Pieredzē juš i tū risti uz tikš anos nedevā s un kopā ar mums aizlidoja bez reģ istrā cijas. Izbraukš anas laiks viņ i pavada reģ istratū rā , blakus kā pnē m. Ekskursijas no operatora ir 2 reizes dā rgā kas. Netā lu no viesnī cas atrodas vairā kas aģ entū ras.
Pā rē jo viesnī cu mums noorganizē ja. Telpas gaiš as, lai arī nelielas, labi uzkopt. Vienmē r ziņ oja par piederumiem, nomainī ja dvieļ us, uzlika ū deni. Personā ls ir draudzī gs, viņ i cenš as runā t krieviski. Plaš a kompleksa platī ba, viss tī rs, kopts, zaļ š . Vairā ki baseini, katra no ē kā m. Kafejnī cas, tirdziņ i, valū tas maiņ as punkti, vienmē r ir gatavi tuk-tuki, kas jū s aizvedī s uz pilsē tas centru.
Patī k vai nē , bet Pataja mums patika vairā k nekā Puketa. Š eit ir lē tā k, un kaut kā omulī gi, vairā k iespaidu par atpū tu, par braucieniem. Puketā jū ra vienkā rš i nav daudz tī rā ka. Vai mē s atgriezī simies vē lreiz? Noteikti jā . Varbū t pat š ajā viesnī cā .
аватар marynezhdanova
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ja esat Pataijā , noteikti dodieties uz Nong Nooch Botā nisko dā rzu - tas ir kaut kas, it ī paš i orhideju parks, es tur biju trī s reizes 10 atpū tas dienā s, ļ oti skaista vieta. Es jau atpū tos ne tik daudz ar savu ķ ermeni, cik ar dvē seli, un tur var uzņ emt krā š ņ as fotogrā fijas, jū su Instagram uzsprā gs) Un tā tad valsts, pilsē ta un viesnī ca Ambassador nav tā s apbrī nojamā kā s vietas pasaulē . … Tomēr ▾ Ja esat Pataijā , noteikti dodieties uz Nong Nooch Botā nisko dā rzu - tas ir kaut kas, it ī paš i orhideju parks, es tur biju trī s reizes 10 atpū tas dienā s, ļ oti skaista vieta. Es jau atpū tos ne tik daudz ar savu ķ ermeni, cik ar dvē seli, un tur var uzņ emt krā š ņ as fotogrā fijas, jū su Instagram uzsprā gs) Un tā tad valsts, pilsē ta un viesnī ca Ambassador nav tā s apbrī nojamā kā s vietas pasaulē . pasaule, protams, bet tā lu no garlaicī gā kā , jo vismaz vienu reizi š eit var ļ oti labi atpū sties, š eit 10 dienas droš i vien bū s pareizi. Galvenais ir nesē dē t uz vietas, nelaisties viesnī cā , bet gan doties ekskursijā s. Mē s viņ us paņ ē mā m nelielā aģ entū rā , viņ u birojs atrodas pretī vē stniekam, un visi darbinieki par viņ iem zina, viņ i jums pateiks. Tur strā dā korejietis, vā rdā Vadims, no Krievijas. Viņ š arī palī dzē ja mums izveidot internetu. Ļ oti lē tas ekskursijas, tieš ā m ļ oti, bet nezaudē jot kvalitā ti. Viņ iem autobusi ir ok, viss ir laikā , bez pā rklā jumiem. Tagad, ja jū s tā atpū š aties, braucot š urpu turpu un tikai nakš ņ ojot viesnī cā , tad Taizemē , protams, ir forš i.
аватар marimax-82
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
krievi! Nelidojiet uz Taizemi, ī paš i ar bē rniem! Tur viss ir dā rgs un serviss pretī gs, krievi nepatī k. 1) Bā ta maiņ as kurss ir augsts. Par 1000 rubļ iem viņ i dod tikai 415 batus. Ukrainas valū ta ir vē l dā rgā ka. Taizemieš i nolaida Krievijas valū tu zem plintes. … Tomēr ▾ krievi! Nelidojiet uz Taizemi, ī paš i ar bē rniem!
Tur viss ir dā rgs un serviss pretī gs, krievi nepatī k.
1) Bā ta maiņ as kurss ir augsts. Par 1000 rubļ iem viņ i dod tikai 415 batus. Ukrainas valū ta ir vē l dā rgā ka. Taizemieš i nolaida Krievijas valū tu zem plintes. Geju, tranzī tu un prostitū tu valsts. Viņ i iekļ uva amerikā ņ u pakļ autī bā .
2) Taizemieš i absolū ti nav draudzī gi un viesmī lī gi. Velti par viņ iem raksta ka it kā smaida. 12 dienu laikā neviens nesmaidī ja. Taizemieš i dodas uz Pataiju, lai nopelnī tu naudu, nevis sniegtu pakalpojumus.
3) Apkalpoš ana ir klibs. Pastā vī gi sasprindzinā ts ohs un aahs no kaimiņ u istabā m (milzī ga dzirdamī ba), kur krievu perversi pasū tī ja Taizemes prostitū tas un gejus. Viesnī cā ieradā s liellopu kompā nija no Krievijas, kuri istabā s smē ķ ē ja (par ko tika sodī ts 2000 batu = 4700 r), dzē ra alkoholu, naktī ķ ilē jā s, neļ ā va man gulē t, ieslē dza skaļ u mū ziku pie baseins "a la krievu š ansons", got un rupjš pret viesnī cas darbiniekiem. Tā di lopi mē dza doties uz Turciju un Ē ģ ipti. Un, kad š ie virzieni tika slē gti, viņ i lidoja uz Taizemi. Kauns krieviem.
Brokastis viesnī cā ir vienmuļ as: rī si, rī si ar olā m, gurķ i, tomā ti, zaļ umi, jupi tipa sula no pulvera: apelsī nu soda, tikai š ausmī gas kvalitā tes melnā tē ja. Un tā katru dienu.
Tirgū visi augļ i ir dā rgi: mangostā ns 1 kg = 140 bati (337 rubļ i), mango 1 kg = 70 bati (167 rubļ i). Un tas ir lē tā kais auglis!! !
4) Jū ra ir netī ra, pelē ka, kanalizā cijas smaka - gandrī z visur Pataijā un viesnī cas teritorijā .
5) Nav apkalpoš anas numurā : 12 dienu laikā pastelis tika mainī ts 1 reizi. Pelē juma un kanalizā cijas smaka istabā un duš ā .
No rī ta pamosties no dakš iņ u, karoš u š ķ inš anas. Ko viņ i ar viņ iem dara pulksten 6.00 no rī ta, nav skaidrs. Telpas ir trokš ņ ainas, neē rtas, ar melniem rā mjiem. Rā mji nav mazgā ti. Militā rā s kazarmas vienā vā rdā .
6) Amerikā ņ u karavī ri atpū š as visur Oken Wing un Marina Tower ē ku augš ē jos stā vos: nedē ļ u tur militā ro bā zi Pataijā , nedē ļ u atpū š as pie vē stnieka un vē ro krievu tū ristus (ī paš i meitenes) no viesnī cā m pludmalē . . Starp citu, pludmalē sauļ ojas tikai krievi, ne taizemieš i, ne ķ ī nieš i sauļ ojas. Tā tad kara gadī jumā ar ASV viņ i var noš aut visus krievus.
Tikai š ajā valstī atvaļ inā juma laikā es piedzī voju baiļ u sajū tu, un ne tikai amerikā ņ u militā rpersonas, bet arī paš i krievi (“redneck”) nobijā s.
7) Visas ekskursijas ir ļ oti dā rgas, sā kot no 1400 batiem (3373 rubļ iem) un vairā k. Tā pē c neiesaku ar bē rniem. Gidi: Ramina un Antons ir ļ auni, č akli, tikai piespiež pirkt no viņ iem ekskursijas, citā di draud neizlaist no valsts.
8) Bet sliktā kais ir tas, ka uz Sukhumvit ceļ a autovadī tā ji lī dz nā vei notriec milzī gu skaitu krievu un viņ iem tas absolū ti nerū p, un arī Taizemes varas iestā des ir vienaldzī gas pret krievu slepkavī bā m. Viņ iem cilvē ka dzī vī ba nav nekas!
Kwai upē slī kst daudz krievu. Krievi, nedodieties uz š o ekskursiju. Ja kas, taizemieš i jū s pat neapglabā s, bet vienkā rš i aizmirsī s. Tā tad, tā ir karma, viņ i sacī s. Alva.... , nevis valsts.
Tie ir kā nevis cilvē ki, bet gan rā puļ i, aukstasiņ u dzī vnieki.
Ne velti viņ i tos pielū dz (č ū skas, pū ķ i, krokodili).
Sliktā k nekā valsts, viesnī ca un pā rē jais, kas mums bija!
9) Secinā jums: Es nevienam neiesaku Taizemei: nabadzī gai valstij, kur zē nus pā rvē rš par meitenē m un mē dz atdot prostitū tā m. Un karalis š im nolū kam izsniedz bezprocentu kredī tus. Acī mredzot tas pats.
Braucā m ekskursijā uz Bangkoku: nepatika: netī ras laivas, kur steidzī gi jā kā pj augš ā , nebija pat kā pņ u. Viņ i mums ī sti neļ ā va pusdienot: pē c 10 minū tē m visi tika izslē gti un padzī ti: un Bangkok Sky restorā nā , kad tiksiet pie dzē rieniem un atpakaļ : paies jau 5 minū tes. Nav servisa. Un tas maksā.1600 batus (3764r). Ī sā k sakot, tas nav tā vē rts.
10) Taizemieš i ir alkatī gi, rupji, bez dvē seles, seksuā li ragaini cilvē ki. Atvaļ inā jumā nevajadzē tu bū t negatī vā m emocijā m, bet to bija tik daudz! Sā kot ar ž ē lumu par taizemieš u geju zē niem, kas strā dā viesnī cā . Nav tikai ī stu normā lu vī rieš u. Un ir pretī gi skatī ties uz pā rē jo vī rieš u lī dzī bu un korumpē tajiem takiem!
аватар Sebas
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s palikā m viesnī cā janvā ra otrajā pusē . Ģ imene ar bē rnu (7 gadi). 1. Istaba un ē dinā š ana. Istaba pieticī ga bez volā niem. No istabas mī nusiem tas ir tumš s un nav balkona. Kondicionieris strā dā ja, TV rā dī ja, ledusskapis atdzisa, duš a uzlija, sū dzī bu nav. … Tomēr ▾ Mē s palikā m viesnī cā janvā ra otrajā pusē . Ģ imene ar bē rnu (7 gadi).
1. Istaba un ē dinā š ana.
Istaba pieticī ga bez volā niem. No istabas mī nusiem tas ir tumš s un nav balkona. Kondicionieris strā dā ja, TV rā dī ja, ledusskapis atdzisa, duš a uzlija, sū dzī bu nav. Tī rī ts katru dienu, laba kvalitā te. Personā ls vidē ji pieklā jī gs, neuzbā zī gs (dzeramnaudu nelū dza). Depozī ts atstā ja USD 100 dolā ros un atgriezā s (es vienmē r atstā ju vismaz simts beznodokļ u maksā š anai). Ē dinā š ana tikai brokastis. Katru dienu bija rī si (cepti un vā rī ti), gaļ a ar dā rzeņ iem, zupa, olu kultenis, grauzdiņ i, desiņ as, ievā rī jums, arbū zs un ananā si.
Kopumā par numuru nevaru teikt neko labu, un arī sliktu. Ideā li piemē rots nakš ņ oš anai, nekas vairā k. Ē diens brokastī s garš ī gs.
2. Teritorija, pludmale un atraš anā s vieta.
Pē c Taizemes standartiem milzī ga teritorija (Ē ģ iptē ir 5 reizes vairā k milzu viesnī cu).
Tirgus viesnī cas teritorijā iepriecinā ja ar cenā m (devā mies uz Pataiju uz nakts tirgu, cenas tā s paš as, tikai klā sts nedaudz plaš ā ks).
Cauri viesnī cai tek upe. Upe ir nož ogota un betonē ta, tajā aug puķ es un citi augi. Tajā sastopamas arī monitoru ķ irzakas (1.5-2 metru garumā ).
Pludmale ir liela, bet man tā š ķ ita ne visai pā rdomā ta. Jā , un sauļ oš anā s krē sli viennozī mī gi ir dibens, ja no rī ta neņ emat, varat palikt bez sauļ oš anā s krē sliem (bet lī dz pulksten 11 cilvē ki sā k izklī st un parā dā s brī vi sauļ oš anā s krē sli). Pa kreisi un pa labi no pludmales atrodas kafejnī cas un masā ž as saloni. Gar pludmali staigā arī garneļ u tirgotā ji. Baseinu cienī tā jiem viens no baseiniem atrodas tieš i pludmalē . Ir rotaļ u laukums (paredzē ts bē rniem lī dz 5 gadu vecumam). Pludmales restorā nos pie viesnī cas es nekad neesmu ē dis, jo cenas ir divas lī dz trī s reizes augstā kas nekā ā rpus viesnī cas.
Ā rpus viesnī cas ir vesels kafejnī cu bloks (bā rbekjū.50 bati, rullī š i 10 bati katrs, haizivs no 250 lī dz 350 atkarī bā no zupas lieluma no 40 lī dz 100 batiem). Vidē jā č eka vienai personai ir 150-300 bati. Ir arī daudz mobilo bā rbekjū un pankū ku veikalu (kotletes iesmi 10 bati, pankū ka ar mango vai banā nu 40 bati). Tieš i pā ri ceļ am ir mini tirgus, pa kreisi no viesnī cas ir vē l trī s mini tirgi, divi viesnī cas malā , viens pā ri ceļ am cenas ir vienā das. Pa dienu labā k š ķ ē rsot ceļ u pie krustojuma simts metrus pa kreisi no viesnī cas, savukā rt vakarā ierodas policija un palī dz tū ristiem š ķ ē rsot ceļ u tieš i pie viesnī cas izejas. Ir daudz tuk-tuku un taksometru, lai nokļ ū tu centrā . Taksometrs lī dz Volkin ielai maksā.300 batus. Nokļ ū stiet "tesco lotus" (hipertirgus ar labu apģ ē rbu izvē li par saprā tī gā m cenā m), tur ir arī tā sauktais nakts tirgus.
Kopumā teritorija ir pieklā jī ga un labi kopta, un tas ir milzī gs viesnī cas pluss. Pludmale arī pieklā jī ga, nebija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu
Atraš anā s vieta ir piemē rota ģ imenes tū ristiem relaksē tā kā m un izsvē rtā kā m brī vdienā m. Ja vē laties doties izklaidē ties, labā k izvē lē ties viesnī cu Pattajas centrā . Plusu lieku arī par vietu.

P. S.
Viesnī ca pilnī bā atbilst deklarē tajai vē rtī bai ne vairā k, ne mazā k. Ja man atkal gadā s doties uz Pataiju, es to izvē lē š os pats. Ja vē laties numurā lielā ku komfortu un daudzveidī gā kas brokastis, izvē lieties tajā paš ā kompleksā "Okeā na spā rns" un tur ir balkoni un telpa ir gaiš a ar paklā jiem uz grī das. Bet cenas zī me ir attiecī gi augstā ka. Mums bija izvē le doties uz desmit dienā m "Okeā na spā rnā " vai seš padsmit "Inn Wing" izvē lē jā mies otro variantu un nekad to nenož ē lojā m.

P. S. S.
Ja jums ir kā di jautā jumi par viesnī cu, varat jautā t personī gi. https://vk. com/id11410998
Передвижная шашлычная. Рядом с отелем. Бассейн. Закат на пляже при отеле. Территория отеля. Территория отеля. Территория отеля. Территория отеля. Территория отеля. Курилка.
Parādīt vairāk »


iemiesojums ltqwtdf06
Mēs kopā ar savu meitu, 8 gadus veco, dodamies uz Ambassador In Wing for the New 2015. Es lasīju daudz sliktu lietu un vēlos jautāt: vai ir iespējams nomainīt Ying Wing uz citu 4 * ar papildu samaksu? Un kur šodien ir izdevīgāk mainīt rubļus pret batiem?
9 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
iemiesojums 3zcrbww4
Vai tā ir taisnība, ka baseini tiek slēgti pulksten 19:00?
9 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums 3zcrbww4
Vai tā ir taisnība, ka viņi ņem depozītu 100 dolāru apmērā?
9 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums getmanowa
Pērn .. novembrī ēka tika slēgta uz remontu .. interesanti salaboja ??? Vai arī kādā stāvoklī tas ir? Paldies!
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums Elena7019
Pastāstiet man, lūdzu, reģistrēšanās brīdī viesnīcā ir jāiemaksā depozīts Vai numuros ir ziepju piederumi?
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 13 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Garšaugu dārzs
Novērtējums 10.0
Taizeme, Pataja
Daba, iepirkšanās

Отель Ambassador Inn Wing входит крупнейший курортный комплекс Ambassador City Jomtien (около 4000 номеров) — состоит из корпусов: Ocean Wing (17 этажей), Tower Wing (42 этажа), Garden Wing (6 этажей) и Inn Wing (4 этажа). Расположен в южной части побережья Джомтьен на самом берегу моря. Отель был открыт в 1988 году, последняя реновация прошла в 2012 году. Состоит из трех 4-этажных корпусов, без лифтов, без балконов. Есть русскоязычный персонал. Требуется депозит при заселении. У отеля большой пляж, множество услуг, собственный продуктово-вещевой рынок, через дорогу от торгово-развлекательного центра Мимоза. Отель подходит для отдыха пар, семей с детьми, молодёжи, а также для туристов, предпочитающих проводить значительную часть времени на пляже и экскурсиях.

Atrašanās vieta Расположен южнее города Паттайя, на пляже Джомтьен, на берегу моря (корпус Garden Wing в 500 м от пляжа — 6 мин ходьбы), в 12 км от центра ночных развлечений Паттайи — Walking Street (20 минут езды), в 122 км от г. Бангкок (2 часа 30 минут), в 180 км от аэропорта Бангкока Suvarnabhumi (2 часа 30 минут), в 37 км от аэропорта U-Tapao (30 минут езды). Шаттл-бас в центр паттайи (платно, курсирует 4 раза в день, 11:00, 15:00, 18:00, 20:00/ 12:00, 16:00, 19:00, 21:00).
Pludmales apraksts Корпуса отеля Inn Wing расположен в 450-550 м от пляжа (5-6 мин ходьбы). Длина пляжной полосы — 1 км. Пляжные полотенца (бесплатно) стойка на пляже, по карточке.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги консьержа, Wi-Fi в лобби, у бассейна (платно), интернет-кафе (платно), факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), room service (платно), 1 свой бассейн 4 x 8 м — между корпусами, плюс 2 больших бассейна: 80 х 80 м — около Tower wing, 25 м х 50 м — у пляжа, у бассейна зонтики, шезлонги, полотенца: бесплатно. На территории комплекса — 7 конференц-залов (50-1500 чел), продуктово-вещевой базар, аптека, медпункт, магазины, камера хранения багажа (открыта ежедневно с 06:00-23:00, после 23:00 обслуживается в соответствии с потребностями туристов, ключ находится у ночного портье), автобус до центра города (платно).

Рестораны и бары:

В отеле Inn Wing — Inn Cafe: 06:00-10:00 (шведский стол, американский завтрак); круглосуточно (тайская и международная кухня, по меню).

В отеле Ocean Wing:

Tokugawa Restaurant — японская кухня. A la Carte. Открыт: на обед с 11:30 до 14:00, ужин с 18:00 до 22:30.

Hong Teh Restaurant — китайская кухня. A la Carte. Открыт: на обед с 11:30 до 14:00, ужин с 18:00 до 22:30.

Atrium Food Bar — азиатская и международная кухни. A la Carte. Открыт 24 часа.

Espresso Coffee Bar — открыт 08:00-20:00.

Espresso Terrace — открыт с 08:00 до 23:00

Oyster Bar — 2 этаж. Открыт: с 08:00 до 23:00.

Sunset Lounge — 3 этаж. Открыт: с 10:00 до 23:00.

На территории комплекса:

Sports Bar — напитки, закуски, пирожные, игровая комната. Открыт: с 10:00 до 23:00.

Pasta Pasta Restaurant — итальянская кухня. A la Carte. Открыт: с 11:30 до 23:00.

Рестораны A la Carte за дополнительную плату. Предварительная резервация не требуется.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Массаж (платно), пляжный волейбол, пляжный футбол (бесплатно), мини-футбол, катание на банане (платно). Спортивный центр — тренажерный зал (бесплатно), настольный теннис (платно), 4 теннисных корта (аренда оборудования и освещение — платно), 8 кортов для сквоша (платно), 6 кортов для бадминтона (платно), баскетбол (платно), волейбол, ручной мяч, бильярд (платно), снукер, дартс (платно).
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 748 номеров:

496 Standard Room IT (18 м2, макс. 2 чел, кровати twin, можно сдвигать, без возможности доп.кровати, софы нет), номера после ремонта.

252 Standard Room IW (24 м2, 2+1 чел, кровати twin-можно сдвигать, есть возможность поставить доп.кровать, софы нет; если бронировать без доп.кровати – реб. 3ий в номере спит на кровати с родителями)

Istabās

Кондиционер, спутниковое ТВ, телефон, Wi-Fi (платно), сейф на ресепшн (бесплатно), мини-бар (платно), 2 бут.воды ежедневно, бесплатно, бойлер с горячей водой — на каждом этаже, душ (с туалетными принадлежностями), фен (по запросу, на ресепшен, на 1 час, бесплатно), ежедневная уборка номера, room service (платно).

  • vanna/duša
  • $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
Adrese 21/10 Sukhumvit Rd., Na Jomtien, Sattahip, Chonburi 20250 Thailand
Tālruņi: Tel: +66 (38) 255 501-40 Ext. 1115-1117
Fax: +66 (38) 225 987-9, +66 (38) 255 731
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.