Lieliska budžeta viesnīca

Rakstīts: 26 novembris 2017
Ceļošanas laiks: 1 — 10 novembris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 8.0
Viņ i abi atpū tā s. Pataijā pirmo reizi bija pirms tam uz salas. Viesnī ca tika izvē lē ta apzinā ti ā rpus pilsē tas, lai tiktu prom no pilsē tas burzmas, bā riem, trokš ņ a.
Viesnī ca liela, krievu daudz, lai neteiktu vairā k, radā s iespaids, ka esam nokļ uvuš i Krasnodaras piekrastē . Pē c reģ istrā cijas mē s saņ ē mā m 8241. istabu tieš i ē kas centrā . Istabā bija viss un tē jkanna un tē ja ar kafiju un vannasistabas piederumi. Istabā nebija seifa. Viņ š atrodas reģ istratū rā un pat strā dā laikā , kas ir ļ oti neē rti. Vē l viena lieta, kas man nepatika, bija gaisa kondicionieris. Tā lvadī bas pults nav, bija jā ceļ as un ļ oti spē cī gi pū š . Vē l viens trekns mī nuss ir maksas wi-fi (visi savieno internetu ar vietē jo numuru).
Vē l vairā k apbē dinā ja tikš anā s ar viesnī cas gidu Aneksu. 3 stundas no sava laika pavadī jā m visā dā m pļ ā pā š anā m un nejē dzī bā m. Starp citu, ja jums saka, ka jums ir jā reģ istrē jas policijā , tad tā nav taisnī ba. Pieredzē juš i tū risti uz tikš anos nedevā s un kopā ar mums aizlidoja bez reģ istrā cijas. Izbraukš anas laiks viņ i pavada reģ istratū rā , blakus kā pnē m. Ekskursijas no operatora ir 2 reizes dā rgā kas. Netā lu no viesnī cas atrodas vairā kas aģ entū ras.

Pā rē jo viesnī cu mums noorganizē ja. Telpas gaiš as, lai arī nelielas, labi uzkopt. Vienmē r ziņ oja par piederumiem, nomainī ja dvieļ us, uzlika ū deni. Personā ls ir draudzī gs, viņ i cenš as runā t krieviski. Plaš a kompleksa platī ba, viss tī rs, kopts, zaļ š . Vairā ki baseini, katra no ē kā m. Kafejnī cas, tirdziņ i, valū tas maiņ as punkti, vienmē r ir gatavi tuk-tuki, kas jū s aizvedī s uz pilsē tas centru.
Patī k vai nē , bet Pataja mums patika vairā k nekā Puketa. Š eit ir lē tā k, un kaut kā omulī gi, vairā k iespaidu par atpū tu, par braucieniem. Puketā jū ra vienkā rš i nav daudz tī rā ka. Vai mē s atgriezī simies vē lreiz? Noteikti jā . Varbū t pat š ajā viesnī cā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu