Labi, bet ar atrunām.

Rakstīts: 25 marta 2019
Ceļošanas laiks: 25 februāris — 8 marta 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 8.0
Labdien, dā rgie atsauksmju lasī tā ji un vienkā rš i nejauš i cilvē ki.
Tā pē c mē s ar sievu apmeklē jā m Ambassador Hotel, kroga spā rna ē ku. Tas notika 2018.  gada aprī ļ a beigā s/marta sā kumā . Mē s daudz lasī jā m/dzirdē jā m par š o viesnī cu un sniedzā m aptuvenu attē lu. Tā pē c viņ i bija garī gi sagatavoti. Bet beigā s viss izvē rtā s diezgan jauki un patī kami. Bet parunā sim par visu kā rtī bā , mani dā rgie)))
Mē s atpū tā mies caur Anextour.
Utapao ieradā s pulksten 5:00 (pē c vietē jā laika).
Viesnī cā ieradā mies ap 8:00. Reģ istrē š anā s STINGRI no 14-00 (par to jau rakstī ju).

Reģ istrē joties tiek iekasē ts depozī ts 100 USD apmē rā (iesniedziet izrakstī š anā s laikā , ja ne ļ oti barogosili istabā ).
Interneta atkarī gajiem viesnī cā NAV bezmaksas Wi-Fi. Ja baltais kungs vē las, viņ š pie reģ istrā cijas galda var iegā dā ties paroli uz 1 dienu (kaut kas ap 100 batiem, precī zi neatceros, jo nenopirku). Tomē r Anex jums tiks pieš ķ irtas bezmaksas SIM kartes no vietē jā mobilo sakaru operatora. Š ajā kartē jū s ievietojat 100 batus un pieslē dzat 7 neierobež otas dienas.
Ar to mums pilnī gi pietika visu veidu WhatsApp / Viber utt.

ISTABA. Mums bija IT kategorijas numurs. Mazā kais. Numurā ir divas vienvietī gā s gultas, ledusskapis, TV statī vs, neliels skapis un televizors. Es nepā rbaudī ju televizora veiktspē ju, jo atvaļ inā jumā es to neskatos. Numurā ir viena vannas istaba (duš a ar starpsienu, izlietne un tualete).
Gultas veļ a veca, nobruž ā ta, bet izmazgā ta. Istabu uzkopš ana katru dienu. Tomē r to grū ti nosaukt par tī rī š anu. Tiek mainī ti dvieļ i, saklā tas gultas, ieliktas ž elejas/ziepes un caur istabas centru tiek izlaista mitra drā na. Š eit ir kā da tī rī š ana. Lai gan, iespē jams, tā ir taju tī rī š ana.
No otras puses, š ā da tī rī š ana ir labā ka nekā nekā da!
Es gandrī z aizmirsu! Protams, istabā ir gaisa kondicionieris. Pieklā jī gi buzz, bet pē c pā ris dienā m pierod. Vē sums dod un labi.

TERITORIJA. Visi raksta, ka liela platī ba. Un kā saka Odesā , JĀ!

Protams, jū s nevarē sit staigā t stundā m, bet jums ir jā staigā nevis viesnī cā , bet gan parkos un ekskursijā s. Teritorijā ir soliņ i, tač u to ir ļ oti maz. Acī mredzot, lai krievu tū risti nesarī kotu tradicionā lā s pulcē š anā s lī dz rī tam ar Petrova-Vodkina sē jumu) Es neredzē ju š ū poles / karuseli bē rniem. Lai gan vienā no baseiniem ir daž i ū dens slidkalniņ i. Kopumā viesnī cas teritorijā ir 4 baseini (faktiski 5, bet piektais ir tikai Okeā na ē kas viesiem un PSKP CK Augstā kā s padomes deputā tiem))). Netā lu no katra punkta, kur jums iedos dvieli. Vakarā tajā paš ā vietā tas (dvielis) jā nodod.

BROKASTIS. Kā saka, izsalcis nepaliksi. Es apstiprinu! Rī si (3 veidi), zupas (2 veidi), salā ti, olu kultenis, desiņ as (ar vistas un liellopa garš u), tē ja, kafija, sulas, augļ i (paplā te ar arbū ziem un paplā te ar ananā siem). Jū s varat pagatavot savus grauzdiņ us. Ē dienu iznest ir aizliegts (ir uzraksti krievu valodā ), bet mū sē jie tik un tā izņ em))) Nu, laikam viņ iem par maz!
Brokastis tiek pasniegtas no 7:00 lī dz 10:00.

Ē DIENS (IZŅ EMOT BROKASTIS). Ē st var gan kafejnī cā uz vietas, gan ielu kafejnī cā s pā ri ielai no Ambassador (daudz lē tā k). Š eit katrs izvē las pats. Ē dā m ielā s (mī ļ ā s vecmā miņ as iestā dē ar vā rdu / iesauku - BBC). Visas 10 dienas problē mas ar zarnā m nebija. Nu patī kams bonuss ielu kafejnī cā s ir bezmaksas Wi-Fi (vienkā rš i pasaki saimniecei Wi-Fi un parā di viedtā lruni/planš eti).

PLUDMA. Jau pirmajā viesnī cas pludmales apmeklē juma reizē nospriedā m, ka tā ir netī ra. Tomē r pē c Patajas centra apmeklē juma mē s sapratā m, ka Ambassador pludmale ir diezgan pieklā jī ga. Tā tad viss ir relatī vs. Pē c pā ris dienā m braucā m uz dejojoš as meitenes pludmali (tā lu militā ro pludmali). Tur tieš ā m ir tī ra jū ra. Starp citu, mē s braucā m minivenā ar Conder, kas nā k tieš i no Ambassador teritorijas. Š is prieks vienai personai maksā.150 batus (bē rniem bez maksas).

Viņ i arī nekavē joties atgriezī s jū s vē stnieka teritorijā . Š oferis paņ em pilnu kajī ti un aizved jū s uz pludmali (jā brauc apmē ram 30 minū tes). Visi ceļ ojumā esoš ie pasaž ieri vienojas par atgrieš anā s laiku (ne vē lā k kā.17-00). Ierodoties pludmalē , š oferim tiek paziņ ots atgrieš anā s izbraukš anas laiks un viņ š norā da, kur uzņ ems grupu. Pē c tam brī vais laiks pludmalē . Netā lu no pludmales ir kafejnī cas. Ē diens tajos ir nedaudz dā rgā ks nekā Pataijā (piemē ram, mazais Tom Yam 110 bati). Pludmalē var iznomā t sauļ oš anā s krē slus, saulessargus utt. Reiz devā mies ekskursijā uz Koh Samet salu. Jaukti iespaidi...
No vienas puses dzidra jū ra un baltas smiltis. No otras puses, paš ā salā gar ceļ iem ir vienkā rš i atkritumu kalni. Un tas ir aizsargā jamais valsts rezervā ts?!? ! Varbū t loģ ika ir tā da, ka atslē gvā rds ir AIZSARGĀ TS, ti. tī rī š ana un tī rī bas uzturē š ana nav nepiecieš ama. Tad viss ir loģ iski)))

VALŪ TAS MAIŅ A. Izdevī gā k ir mainī t dolā rus pret batiem, lai gan var izmantot arī rubļ us. Mū su ē kā nebija siltummaiņ a (INN WING).
Es to neredzē ju citā s ē kā s (varbū t es to nemeklē ju). Pie izejas no Ambassador teritorijas (blakus paaugstinā tajai gā jē ju pā rejai) atrodas pā ris apmaiņ as. Jū s š ķ ē rsosiet ceļ u vē l 5 gab. . Kurss ir aptuveni tā ds pats. Pirmajā dienā visi gā ja apkā rt un bata kursa starpī ba pret dolā ru bija 0.1 bahts (tas ir, par 1 dolā ru viņ i kaut kur iedeva 31.1 batu, bet kaut kur 31.2 batu). Pē c maniem novē rojumiem visizdevī gā kais kurss ir dzeltenajos apmainī tā jos (kaut kā ds lokā lais tī kls).
Un nebrī nieties, ka VISUR dolā ra kurss ir atkarī gs no dolā ra banknotes denominā cijas (100.50 viens kurss, 20.10 cits kurss (sliktā k), 5.2, 1 treš ais kurss (ļ oti slikti)). Runā , ka tā ir sena taju tradī cija.
Ļ aujiet man paskaidrot ar piemē ru:
Jū s mainā t 100 dolā rus vienā banknotē (vai 2 banknotes pa 50). Jū s saņ emat 31.2 * 100 = 3120 batus.
Jū s mainā t $ 100 (5 $ 20 banknotes). Jū s saņ emat 31.0 * 100 = 3100 batus.
Jū s mainā t $100 (20 $5 banknotes). Jū s saņ emat 30.0 * 100 = 3000 batu.

Kursi piemē rā tiek ņ emti no griestiem, bet vispā rē jais algoritms, es ceru, ir skaidrs)))
KOPĀ.
Pā rē jie bija apmierinā ti.
Mē s jau zinā jā m par lielā ko daļ u smalkumu, un tas ļ oti palī dzē ja. Ja ir kā di jautā jumi rakstiet, centī š os atbildē t!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu