A-One The Royal Cruise Hotel 4*– Atsauksmes

24
Novērtējums 7.810
№18 viesnīcas reitingā Pataja
8.0 Numurs
8.3 apkalpošana
8.8 Tīrība
8.7 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Atrodas Pattajas pilsētas ziemeļu daļā, 25 m pāri ceļam no pludmales, 4 km no Patajas naktsdzīves centra - Walking Street (10 min braucienā). Viesnīca tika atvērta 1988. gadā, atjaunota 2016. gadā. Piemērots ģimenes un romantiskām brīvdienām.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cu izvē lē jā mies atraš anā s vietas dē ļ : negribē jā m tā du nomaļ u kā pagā juš ajā gadā . Viss bija norunā ts, mū s sasē dinā ja uzreiz 11-00, palī dzē ja atvest mantas. Reģ istratū rā ir krieviski runā još s puisis. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies atraš anā s vietas dē ļ : negribē jā m tā du nomaļ u kā pagā juš ajā gadā . Viss bija norunā ts, mū s sasē dinā ja uzreiz 11-00, palī dzē ja atvest mantas. Reģ istratū rā ir krieviski runā još s puisis. Viesnī ca ir ļ oti skaista, oriģ inā la, iekā rtota jū ras stilā . Istaba ir laba, mē beles un veļ a ir pienā cī ga. Brokastis ir pieņ emamas. Tī rī ts katru dienu, rū pī gi. Vairā k nekrā soš u, piekrī tu iepriekš ē jā m atsauksmē m, teikš u savu BET. Izbraucot mums noplē sa 320 batus. Paskaidrojiet, kas ir ū dens. Paņ ē mā m tikai seš as ū dens pudeles plastmasā , kas vienmē r un visur ir bez maksas un tas ir norā dī ts viesnī cas noteikumos. Bet slepus paskaidroja, ka plastmasa - par maksu. Viņ i ilgi nestrī dē jā s, kā autobusam vajadzē ja piebraukt, un nevē lē jā s skandā lu. BRIESMĪ GI! Tā kā esam ilgi ceļ ojuš i un mums š is ir pirmais gadī jums, depozī ts vienmē r tika atgriezts 100%, tas ļ oti sabojā ja iespaidu par viesnī cā m. Pat vakarā mums teica, ka bagā ž a var bū t viesnī cā . Bet no rī ta izrā dī jā s, ka to nav iespē jams izdarī t, tā pat kā agrā k no rī ta. Rezultā tā lidostā ieradā mies bez iepakotas bagā ž as, mums nebija laika to tur iepakot, jo bija nolaiš anā s, un cerē jā m uz iespē ju. Jā , ar dibeniem nepietiktu, jo negribē ju tos atstā t un visi izlietoti. Rezultā tā viena no mū su somā m tika atvē rta, izvelkot slē dzeni, Krasnojarskā sakot, ka tā ir Bangkokā . Paveicā s, ka viņ i neko nepaņ ē ma, jo lī dzi bija tikai mantas. Tas ļ oti sabojā ja attieksmi pret viesnī cā m. Kā pē c maldinā t? Biju Tae 2 reizes, tagad vairs negribu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар a-lana
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir stilizē ta kā kuģ is, dekorē ta jū rniecī bas tē mā , pat darbinieki ir ģ ē rbuš ies kā jū rnieki. Pludmale atrodas pā ri ceļ am. Viesnī cā ir 4 ē kas. Bē rniem par papildus samaksu tiek nodroš inā ta bē rnu pā rtika, kā arī auklī te (100 bati / 3 stundas). … Tomēr ▾ Viesnī ca ir stilizē ta kā kuģ is, dekorē ta jū rniecī bas tē mā , pat darbinieki ir ģ ē rbuš ies kā jū rnieki. Pludmale atrodas pā ri ceļ am. Viesnī cā ir 4 ē kas. Bē rniem par papildus samaksu tiek nodroš inā ta bē rnu pā rtika, kā arī auklī te (100 bati / 3 stundas).
Номер deluxe
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s 2013. gada februā rī . Ikdienas telpu uzkopš ana nav par ko sū dzē ties. Brokastis, tā pat kā citur, ir vienmuļ as no 07 lī dz 10, ļ oti ē rtas tiem, kas ekskursijā ē d agri, kā arī tiem, kam patī k gulē t. … Tomēr ▾ Atpū tā s 2013. gada februā rī . Ikdienas telpu uzkopš ana nav par ko sū dzē ties. Brokastis, tā pat kā citur, ir vienmuļ as no 07 lī dz 10, ļ oti ē rtas tiem, kas ekskursijā ē d agri, kā arī tiem, kam patī k gulē t. Divos peldbaseinos ir burbuļ vannas. Bē rniem ir bē rnu istaba 100 rubļ i. 3 stundas, kā arī bē rnu baseins. Dvieļ i gan pludmalei, gan atpū tai pie baseina tiek izsniegti bez maksas, savē jie nav jā ņ em lī dzi. Fitnesa zā le sporta cienī tā jiem ir bez maksas. Pludmale pā ri ceļ am 15 metri. Pludmalē sauļ oš anā s krē sli vienmē r ir bez maksas, par baseinu nav ko teikt. Bet baseinā ir daudz brī vu galdu, pie kuriem vienmē r var apsē sties. Netā lu no viesnī cas atrodas lielveikals, kurā var iegā dā ties visu, ieskaitot Big C apģ ē rbu. No viesnī cas ar tuk tuk lī dz Walking Street 10 minū š u brauciens 10 bati no personas bē rns nedod sī knaudu par brī vu. Daž reiz š ī ir labā kā viesnī ca: 1. Atrodas pludmales ielā (pirmā lī nija) 2. Paš ā Patajas centrā.3. Peldbaseini 2 pieauguš ie 1 bē rnu4. Viesnī cu infrastruktū ras uzkopš ana 5+
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies 2012. gada decembrī . Devā mies medusmē neš a ceļ ojumā , pirmo reizi Taizemē (arī ē dī sim š ajā viesnī cā ). Man patika viss, tī rī š ana katru dienu, š ampū ni, ž elejas, ziepes, tē ja, kafija, ū dens katru dienu istabā s, seifs ir bez maksas, no kuriem daž i dzirdē ja, ka viņ iem tā nav. … Tomēr ▾ Atpū tā mies 2012. gada decembrī . Devā mies medusmē neš a ceļ ojumā , pirmo reizi Taizemē (arī ē dī sim š ajā viesnī cā ). Man patika viss, tī rī š ana katru dienu, š ampū ni, ž elejas, ziepes, tē ja, kafija, ū dens katru dienu istabā s, seifs ir bez maksas, no kuriem daž i dzirdē ja, ka viņ iem tā nav. Uzturs brokastu sulas, augļ i (arbū zi, ananā si, ā boli), svaigi dā rzeņ i utt. Pusdienas pē c rī tdienas un negribas, bet vakariņ oja kafejnī cā . Netā lu atrodas lielveikals, un tur ir viss. Pā ri ceļ am ir pludmale, ū dens ir neskaidrs, bet jū s varat peldē ties sauļ oš anā s krē slos par maksu (30-40 bati). Vienī gais, ka ņ ē mā m dā rgas ekskursijas pie tū roperatora uz ielas (delfī nu tū re), cenas krietni lē tā kas, labas krievvalodī gā s meitenes visu paskaidros, pastā stī s. Iesaku doties uz Kwai upi, man ļ oti patika, biju sajū smā , bagā tī ga programma, neiesaku nogurt ceļ ot ar maziem bē rniem. Bijā m arī uz transvestī tu š ovu, man patika, tikai bildes ar viņ iem ir maksas (100 vai 200 bati). Desmit dienas pagā ja ļ oti ā tri.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies A-ONE Royal Cruise 4 * 2011. gada novembrī . Viesnī ca super! Labi, ka pā rmaksā ji un aizgā ji uz to : ) Lai arī viesnī cā pavadi maz laika, tomē r patī kami atgriezties lielajā , spī dī gajā istabā ar milzī gu gultu, sniegbaltu veļ u, lielu LCD televizoru un balkonu, duš u ar vannu utt. … Tomēr ▾ Atpū tā mies A-ONE Royal Cruise 4 * 2011. gada novembrī . Viesnī ca super! Labi, ka pā rmaksā ji un aizgā ji uz to : ) Lai arī viesnī cā pavadi maz laika, tomē r patī kami atgriezties lielajā , spī dī gajā istabā ar milzī gu gultu, sniegbaltu veļ u, lielu LCD televizoru un balkonu, duš u ar vannu utt. . Bez š ī visa protams var iztikt, var dzī vot uz ielas - Tai ir; ) Bet papildus komforts padara atpū tu vē l brī niš ķ ī gā ku!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Novembra beigā s atpū tā mies. Viesnī ca no 2 ē kā m, bijā m iekā rtojuš ies 2, logi vē rsti uz ielu, bet lielu troksni nedzirdē jā m, jo ​ ​ Taizemē istabā nesē ž , un kad ierodas 5 no rī ta, tā arī nedzird. … Tomēr ▾ Novembra beigā s atpū tā mies. Viesnī ca no 2 ē kā m, bijā m iekā rtojuš ies 2, logi vē rsti uz ielu, bet lielu troksni nedzirdē jā m, jo ​ ​ Taizemē istabā nesē ž , un kad ierodas 5 no rī ta, tā arī nedzird. Vienalga, kas notiek aiz logiem. Istaba tī ra, kā rtī ga, sakopta katru dienu, seifs istabā , plazmas TV, fē ns, vannas istaba ar duš as tualetes piederumiem (nav tā s kvalitā tes). Kopumā viss ir kā rtī bā , BET 2. uzturē š anā s dienā uz gultas atradā m blaktis!! ! ! Paziņ oja reģ istratū rā , nekā dus pasā kumus neveica, vakarā savā ca burkā un atnesa, bez vā rda runas mainī ja istabu, iespaidi sabojā ti. Ej uz viesnī cu atpū sties, pameklē zem palagiem matrač us, ī paš i š uvē s, tur visbiež ā k dzī vo kukaiņ i! Otrajā istabā dzī vas radī bas nebija. Kopumā viesnī ca ir ļ oti pievilcī ga, var š ķ ē rsot ceļ u uz jū ru, gandrī z centrs, viegli nokļ ū t lī dz Volkin ielai. Un jū ra nebija netī rā ka kā Pattajas ziemeļ os vai dienvidos. Mani iepriecinā ja arī restorā ni, tie dalā s eiropieš iem un aziā tiem. Brokastis ir lieliskas! Visu uzreiz nevar izmē ģ inā t, vienmē r dabī gas sulas, garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi, un vispā r ē diens viesnī cā bija garš ī gs! Iesaku visiem uzkā pt pirmā s ē kas 9. stā vā , tur ir izeja uz klā ju, no turienes paveras burvī gs skats! Kopumā viesnī ca ir pelnī jusi 4*! BET ir BET un tam ir vē rts pievē rst uzmanī bu. Laba krievu meitene Marina strā dā , vienmē r palī dzē s! Paldies viņ ai!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Patika viesnī ca. Ē diens ir ļ oti labs. Personā ls ir draudzī gs. Tī ra katru dienu, par 20 batiem vē l labā k izņ emt. Iesaku, cena un kvalitā te. … Tomēr ▾ Patika viesnī ca. Ē diens ir ļ oti labs. Personā ls ir draudzī gs. Tī ra katru dienu, par 20 batiem vē l labā k izņ emt. Iesaku, cena un kvalitā te.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Dzī vojā m otrajā ē kā , kur no daž ā m istabā m paveras skats uz pagalmu, bet no daž ā m istabā m uz neizprotamas ē kas, kas grab visu diennakti, kaut kas lī dzī gs veļ as mazgā tavai. Ierodoties viesnī cas krieviski runā još ajam pā rstā vim lū dzā m mū s ievietot istabiņ ā ar skatu uz pagalmu. … Tomēr ▾ Dzī vojā m otrajā ē kā , kur no daž ā m istabā m paveras skats uz pagalmu, bet no daž ā m istabā m uz neizprotamas ē kas, kas grab visu diennakti, kaut kas lī dzī gs veļ as mazgā tavai. Ierodoties viesnī cas krieviski runā još ajam pā rstā vim lū dzā m mū s ievietot istabiņ ā ar skatu uz pagalmu. Tikā m izmitinā ti bez problē mā m. Istabas tī ras, katru dienu uzkopju veļ as maiņ a, tē ja kafija, ū dens, š ampū ni un tas viss, katru dienu atstā ja dzeramnaudu 20 - 30 bati. Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā , pludmales ielā , otrajā ielā aiz viesnī cas ir liels tirgus, ir daudz kafejnī cu, kas piemē rotas mū su vē deriem. Brokastis viesnī cā vienkā rš i super, svaigas sulas, augļ i, viss ir. Nirazu prusaku neredzē ja, pirmā s ē kas priekš ā divi baseini ar sā lsū deni, pludmale ir viegli sasniedzama. Protams, tur ī sti nav teritorijas, jo tas ir gandrī z pilsē tas centrs, tač u viesnī cai ir ļ oti sarež ģ ī ta arhitektū ra. Kopumā viesnī ca mums ļ oti patika) Bet pati Pataja nav ļ oti laba. Iesaku visiem, kas ceļ o pirmo reizi, rū pī gi izpē tī t pilsē tas izklaides punktus, akvaparkus, parkus, mini Siā mu, š ovus un tā tā lā k, un doties tur bez tū roperatora, iznā k lē tā k. visu kā pā m kā jā m, bet ā rpus pilsē tas, protams, ar ekskursijas iegā di.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Man patika viesnī ca) Nav sū dzī bu) Izgatavota oriģ inā lajā arhitektū rā . Manuprā t skaistā kā viesnī ca Pataja) Istabas ir tī ras, iekā rtotas jū ras stilā , plaš i, ar maziem balkoniņ iem, kopumā visas ē rtī bas ir pieejamas. … Tomēr ▾ Man patika viesnī ca) Nav sū dzī bu) Izgatavota oriģ inā lajā arhitektū rā . Manuprā t skaistā kā viesnī ca Pataja) Istabas ir tī ras, iekā rtotas jū ras stilā , plaš i, ar maziem balkoniņ iem, kopumā visas ē rtī bas ir pieejamas. Istabā ir fē ns, man tas bija svarī gi))) Telpas uzkopš ana notiek katru dienu. Viņ i atstā ja 20 batu tē jas. Brokastis notika lī dz 10.00. Plaš s ē dienu klā sts. Viss svaigs, garš ī gs) Esmu aizrā vies ar visiem produktiem ar lič ī un zemeņ u Fante, ko nez kā pē c te netirgo) Lielais mī nuss ir baseini pie viesnī cas (tā di ir 2). Viņ i strā dā tikai lī dz pieciem vakarā un ir daļ a no restorā na zonas (plunč ā ties pusdienotā ju priekš ā nav ī paš s prieks)))) Tiesa, ū dens baseinos ir sā ļ š , kas ir daudz labā ks par hlorē tu ū deni. Sauļ oš anā s krē slus vajadzē tu aizņ emties pē c iespē jas agrā k, jo to nav daudz, un ir pietiekami daudz cilvē ku, kas vē las pavadī t laiku pie baseina. Pā ri ceļ am no viesnī cas atrodas pilsē tas pludmale, bet tur ir maksas sauļ oš anā s krē sli un daudz kaitinoš u tirgotā ju) Tā pē c mē s izvē lē jā mies mū su viesnī cas baseinu, nevis to. Viesnī cas personā ls draudzī gs, neuzbā zī gs, reģ istratū rā strā dā krieviski runā još a meitene. Lielā kā daļ a viesu ir indieš i, arā bi, ķ ī nieš i un, protams, krievi))) Viesnī cā ir fitnesa centrs - lī dz seš iem vakarā jū s varat nodarboties bez maksas stundu) Ir arī spa, bet nedaudz dā rgi. Atradā m lielisku salonu netā lu no viesnī cas un izmē ģ inā jā m gandrī z visus masā ž as veidus) Iesaku visiem izmē ģ inā t pē du masā ž u - bez kā jā m masē s arī rokas, plecus un galvu) Masā ž as cenas ir smieklī gas) 250 bati - par stundu baudu un atpū tu (tas ir 250 rubļ i). Salī dzinā jumam, Maskavā , Taizemes centrā , pē du masā ž a stundu jums izmaksā s 2400 rubļ u. ))) Papildus brokastī m viesnī ca piedā vā ja vakariņ as par cenu 600 bati vienai personai. Bufete. Pē c Tai standartiem tas nemaz nav lē ts. Mē s izvē lē jā mies doties uz tuvē jo Big-C tirdzniecī bas centru. Tajā ir iestā des ar daž ā dā m virtuvē m (no Taizemes nacionā lā s lī dz Eiropas). Iesaku visiem apmeklē t MK restorā nu. Viņ š , iespē jams, uz mani atstā ja vislielā ko iespaidu))) Turklā t blakus viesnī cai ir milzī gs skaits veikalu, kur var iegā dā ties visu nepiecieš amo. . Kopumā - A-one bū s laba izvē le, ja plā nojat pavadī t bezrū pī gas brī vdienas Pataijā )
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар ooo-olsum
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pataijā otro reizi devā mies kā uz savā m mā jā m, kurā s nebijā m bijuš i veselu gadu. Viesnī ca nav slikta, ceļ a dziļ umos, ielas trokš ņ i nav dzirdami. Kuri numuri atradā s tuvā k ieejai - gulē t traucē ja rī ta autobusi, kas ieradā s viesnī cā . … Tomēr ▾ Pataijā otro reizi devā mies kā uz savā m mā jā m, kurā s nebijā m bijuš i veselu gadu. Viesnī ca nav slikta, ceļ a dziļ umos, ielas trokš ņ i nav dzirdami. Kuri numuri atradā s tuvā k ieejai - gulē t traucē ja rī ta autobusi, kas ieradā s viesnī cā . Ja iespē jams, reģ istrē joties varat par to pajautā t Marinai reģ istratū rā (viņ a tur strā dā ). Telpas tiek regulā ri uzkoptas. Viņ i aizgā ja tikai vienu reizi par dolā ru, un pat tad, jo viņ i nedaudz sajuka. Un viņ i lieliski attī ra. Droš s istabā . Ē diens ok, bet sulas "yupi", pagā juš ogad Cosi - sulas bija izcilas. Indiā ņ i, kas dzī voja kaimiņ u ē kā , sā kumā uzjautrinā jā s, pē c tam sā ka nedaudz kaitinā t, tač u tas nav galvenais. Pats galvenais, ko vē lē jā mies, bija masā ž a neredzī gajiem - viņ i ne tuvu nestā v vienā rindā saloni - savas jomas eksperti. Sā kumā ilgi meklē ja adresi internetā , bet informā cija bija 0. Uz vietas kaut kā ar mē ģ inā jumu un kļ ū du palī dzī bu, bet atrada un bija š ausmī gi sajū smā par savu profesionalitā ti. Pā rsteidza arī cenas - 120 bati stundā istabā ar ventilatoru vai 150 bati - ar kondicionieri. Man patika speciā lists vā rdā Sumai un es jau pierakstī jos pie viņ a noteiktā laikā , vai arī nosē dē ju 20-30 minū tes, lī dz viņ š bija brī vs. Kad sekoju. laikam, es vedī š u viesnī cu tuvā k masā ž ai, lai gan tik un tā nebija tā lu. Lai visiem jaukas brī vdienas! ! !
Parādīt vairāk »


iemiesojums dikova
kur šajā viesnīcā var smēķēt?
10 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums LINA-
Apmācies, katru dienu gaidāmas lietusgāzes un pērkona negaiss.
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums veroni-87
Pastāstiet savus iespaidus par šo viesnīcu!
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Garšaugu dārzs
Novērtējums 10.0
Taizeme, Pataja
Daba, iepirkšanās

Расположен в северной части города Паттайя, в 25 м, через дорогу от пляжа, в 4 км от центра ночных развлечений Паттайи – Walking Street (10 мин езды). Отель был открыт в 1988г, обновлен в 2016г. Подходит для семейного и романтического отдыха.

Atrašanās vieta Поезда до Бангкока и международного аэропорта Суварнабхуми займет 1,5 часа.
Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

8 конференц-залов, 2 открытых бассейна, доставка прессы, терраса, камера хранения багажа, магазины в отеле, обслуживание номеров, V.I.P. услуги, завтрак в номер, сувенирный магазин, упакованные ланчи, услуги по продаже билетов, специальные диетические меню (по запросу).

Курение на всей территории отеля и в номерах запрещено. Размещение домашних животных не допускается.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Игровая комната, караоке, дартс, барбекю, ныряние с маской и трубкой.
  • galda teniss
  • golfs
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

466 номеров, все для некурящих.

Istabās

Все номера и люксы оснащены кондиционером, телевизором с плоским экраном и кабельными каналами, электрическим чайником, мини-баром и сейфом. Кроме того, в них обустроен гостиный уголок. В ванной комнате с душем предоставляются тапочки и бесплатные туалетно-косметические принадлежности, включая зубные щетки и зубную пасту.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese 499 North Pattaya Beach Road, Pattaya City, Chonburi 20150 Thailand
Tālruņi: Tel : 0-3825-9555
Tīmekļa vietne: A-One The Royal Cruise Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, гольф (платно). Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.