Šīs brīvdienas radās gandrīz no nekā!

08 Novembris 2015 Ceļošanas laiks: no 22 Oktobris 2015 ieslēgts 06 Novembris 2015
Reputācija: +12
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Sagadī jā s, ka ilgu laiku nebija atvaļ inā juma, viņ i devā s atpū sties Ē ģ iptē . Pā rsū dzē ja daž ā das ne mazas aģ entū ras, izvē lē jā s vienu, diezgan jauku un devā s veidoties. Pirms tam 2 dienas, lai izvē lē tos acu skatienu! Natā lija arī nonā ca mums pie pieres! Paskat, ir Taizeme, ir SAMUI, viss kā š ajā s bildē s, piemaksa nav liela, ir atlaide, tas arī viss. Viņ š saka, ka ļ oti iesaka bē rniem parā dī t paradī zi, lai jū s varē tu lieliski pavadī t ģ imenes brī vdienas uz salas bez diskotē ku un dzē rā ju satraukuma. Tad man š ķ ita š aubī gs solis, un tam visam vajadzē ja tē rē t vairā k.

Un tā es ar ģ imeni atgriezos burtiski no paradī zes, un mana atvaļ inā jums notika! Sirsnī gi pateicos š iem treš ajiem spē kiem un mū su menedž erei Natā lijai par viņ as gribas un lē muma pavē rš anu par labu Taizemei!

Un tagad tiem, kas nolē ma doties.


Izvē lieties atpū tu ar sirdi, jo jū s to patieš ā m vē laties. ir vē rts piemaksā t, nojauta nepievils! Lidojums ir garš , viņ š ar sievu gatavojā s divas reizes, nosacī ti lido 8 stundas, jā ē d, jā guļ , jā spē lē - spē les, ē st un gulē t, un spē les, un grā matas, un planš etdatori, un sagataves no gredzeniem, viss tika savā kts bē rna mugursomas rokas bagā ž ā ! Š is lidojums bija kluss, bē rns visu laiku kaut ko darī ja.

Pā rskaitī jumi! Tas ir visgrū tā kais, tas jau ir uz vecā ku pacietī bas, nokļ ū t Koh Samui ar pā rsē š anos, tas ir diezgan grū ti, lidosta ir liela, man bija jā skraida apkā rt, lai visu paspē tu. Bet kad uzlidojā m uz salā m - lū k, ko sauc par paradī zi, un bez pā rspī lē jumiem kā filmā s, laineris tiek izvilkts no mā koņ iem un viss ir kā bildē , viss ir kā mums rā dī ja ziemā - vasara.

Viņ i mū s sagaidī ja un ā tri nokā rtoja, paņ ē ma nelielu bungalo klusā Simsky lī č a lī cī . Un gulē ja visu pirmo dienu, acī mredzot sakrā jā s nogurums un sā kā s!

Pā rbaude, tā ir neierobež ota! Jū s varat tusē t un skatī ties visu, pieskarties, ē st, fotografē t! Draudzī gie taizemieš i neliek pirkt un vienkā rš i smaidī t!

Plaukstas noliecas tieš i pret jums, lai paslē ptos no saules!

Ē diens, par to uztraucas visi jaunie vecā ki, saistī bā ar kuru tika paņ emta lī dzi bē rnu ē dinā š ana trī s nedē ļ ā m, bet KĀ PĒ C! Uz š ī s salas viss ir, gribi vietē jo, gribi eiropeisko, gribi borš č u (es pamē ģ inā ju, tas eksotiskais, vī ramā te piedzē rusies stuporā , š o viņ a nekad negatavos! ). Tas maksā vidē ji 2000 rubļ u. brī ž iem, bet ir diezgan centrā , var nedaudz paiet malā , š eit restorā ni ir pieticī gā ki un daudz lē tā ki un GARŠ Ī GI!

Augļ i, tas ir tas, ko tu neē d ar rezervi, bet uzmanī gi, no pirmā s dienas es ilgu laiku pavadī ju ar porcelā na draugu, bet tad ķ ermenis pierada, un viņ u Ananā si, mmmmm. . .

Lai redzē tu: ir ekskursijas, ir pietiekami daudz izklaides uz ū dens un uz sauszemes, devā mies uz rifu peldē ties ar maskā m, miež u skrejriteni un ī rē tu automaš ī nu, viss ir kā jebkurā civilizē tā valstī . Sieva iepriekš uzgleznoja ekskursiju.

Tagad par dzē rienu! Paņ ē mu lī dzi, nezinu, laikam jau noteikums, kaut kas ar mani veselī ba nekaitē s, bet viņ u vietē jais š ņ abis un rums, tas vē l ir velns, galva lauzta, varbū t neesmu pieradusi, bet arī ī sti negribē ju.


Sieviete. Lai viņ a iet uz masā ž ā m, lai viņ a iet uz spa! Š ī ir viņ as paradī ze, viņ as vieta, un viņ a to ir pelnī jusi. Š ī s tiesī bas nav lē tas, bet cenas atš ķ iras no 400 lī dz 5000 rubļ iem. par sesijā m, daž ā das ļ aujiet tai izstiepties prieks, laikā , tas viss nav chuvutsovvat.

Jū ra. Tā ir, bet savā dā k, un ļ oti jā uzmanā s, mū s brī dinā ja un es brī dinu, esiet uzmanī gi, daudzi cilvē ki sev iegriezā s, injicē jā s un salauza visu, kas bija iespē jams atpū tas laikā ! Kurpes kā jā s! Bē rnam aplis, blakus peldē š ana, viss bū s kā rtī bā . Uzmanī gi ar bē gumiem un straumē m, tad dziļ umiem un viļ ņ iem, tad krī tiņ iem un tā lu. Bet tas ir kā visur citur, daba ir viņ as mā te.

Pā rē jais izrā dī jā s ar blī kš ķ i! ! ! Un VIŅ Š IZDEVĀ S, par ko es noteikti priecā jos. Atpū ties ar sirdi un sirdi un esi vesels.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Подойти к отдыху так, чтобы Вы гнули пальмы, а не отдых потом ВАС!
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums