EasyTime Resort ir labākā vieta relaksējošām brīvdienām

Rakstīts: 9 novembris 2010
Ceļošanas laiks: 26 oktobris — 4 novembris 2010
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Ja dodaties atvaļ inā jumā ar bē rniem vai romantiskā atpū tā , Samu sala ir paredzē ta jums. Mū sdienu pasaules neskartā daba, neskartas pludmales. . .
Un kā dus cilvē kus tur vē l draudzī gā ki un izpalī dzī gā ki es nebiju redzē jusi! Viņ i vienmē r palī dzē s un atbildē s, turklā t ar patiesu interesi par situā ciju! Mē s ar vī ru un 2 maziem bē rniem meklē jā m klusu viesnī cu netā lu no jū ras un labu ē dienu (jo man ir mazi bē rni, tas man ir ļ oti svarī gi), un, protams, ne pā rā k dā rgi. Nonā cā m vienā aģ entū rā , diemž ē l 2. mums nekas nederē ja. . . Bet tad mans vī rs uzdū rā s EasyTime Resort 3 * viesnī cas saitei un mums tā iepatikā s, ka nolē mā m doties paš i: rezervē jā m Ģ imenes villa caur viņ u vietni (10 dienas par 4 mums ar brokastī m maksā ja 500 USD! ! ! - viņ i mums iedeva š ā du atlaidi, jo mē s rezervē jā m iepriekš ), nopirka biļ etes un apdroš inā ja.
Tā tad par viesnī cu: neliela mā jī ga viesnī ca ar 17 burvī gā m villā m, kas iegremdē ta magnoliju un orhideju dā rzā , tī rs baseins, 4 minū š u gā jiena attā lumā no pludmales (baltas smiltis, skaists dibens) un, pats galvenais, restorā ns...negaidī jā m no 3*, ka bū s tik garš ī gas un daudzveidī gas brokastis (zviedru galds + karstā ē dienkarte), un vakarā devā mies uz turieni ē st visā das taizemieš u gardā s un pat ī stā s itā ļ u picas, bē rni bija sajū smā! ! ! un galvenais, krievu ir maz. . . klusi, ē rti, mierī gi.

Un cik tī ras un skaistas istabas. . .
Vispā r iesaku visiem!
Ja jums ir kā di jautā jumi, es ar prieku atbildē š u
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар