Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort 5*– Atsauksmes

1
Novērtējums 7.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
6.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
7.0 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas tālāk no tūrisma centra. Atvērts 2006. gadā, renovēts 2015. gadā. Liela zaļā zona, jauka privātā smilšu pludmale, skaisti skati, acij tīkami. Brīnišķīgs serviss, kvalitatīvs ēdiens. Viesnīca ir piemērota noslēgtai, ģimeniskai un romantiskai atpūtai, kā arī tiem, kas galvenokārt novērtē eksotiku un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Viesnīcu ķēde: Sofitel. Reģistrēšanās laikā ir jāiemaksā depozīts.Vairāk →
аватар a.n.belov38
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sofitel Phokeethra Krabi Golf & Spa Resort (Taizeme) atrodas Ao Nang pludmalē , Krabi provincē (ceļ ojuma laiks no 2013.  gada 6.  marta lī dz 20.  martam). Lidojums. Lidojā m ar aviokompā niju TRANSAERO ar č ā rterreisu Maskava-Puketa. UZMANĪ BU! ! ! Pā rvietojamā s bagā ž as (lī dz 20 kg vienai personai) un rokas bagā ž as (lī dz 5 kg) svars ir pā rmē rī gi ierobež ots (atceļ ā par pā rsniegumu bija jā maksā ). … Tomēr ▾ Sofitel Phokeethra Krabi Golf & Spa Resort (Taizeme) atrodas Ao Nang pludmalē , Krabi provincē (ceļ ojuma laiks no 2013.  gada 6.  marta lī dz 20.  martam).
Lidojums. Lidojā m ar aviokompā niju TRANSAERO ar č ā rterreisu Maskava-Puketa. UZMANĪ BU! ! ! Pā rvietojamā s bagā ž as (lī dz 20 kg vienai personai) un rokas bagā ž as (lī dz 5 kg) svars ir pā rmē rī gi ierobež ots (atceļ ā par pā rsniegumu bija jā maksā ). Ē diens tā dā lī menī , apkalpoš ana kā visā s citā s Krievijas aviokompā nijā s. Ceļ ojuma laiks 9.5 stundas. Pē c tam transfē rs (no lidostas uz viesnī cu) vē l 2 stundas ar auto (brauciens nebija iespaidī gs, visur bija daudz sadzī ves atkritumu).
Viesnī ca. Ā tri nokā rtots bez birokrā tijas. Skaista 3 stā vu viesnī ca. Teritorija ir kopta, sakopta katru dienu un rū pī gi. Ļ oti liels peldbaseins (saka, ka tas ir lielā kais Taizemē ), ir rotaļ u laukums, tenisa korts, golfa laukums. Visi numuri ar balkoniem vai terasē m. Numurā ir seifs, liela vannas istaba ar duš u un vannu (ir tualetes piederumi - š ampū ni, fē ns, č ī bas, peldmē teļ i utt. ), neliels televizors (nav krievu kanā la), minibā rs (par maksu). ), elektriskā tē jkanna. Kondicionieris strā dā ja pareizi un klusi (plus ventilators).
Trū kumi. Pludmale atrodas pā ri ceļ am, kas nav atbilstoš i aprī kota (pludmalē nav lietussargu, duš u un tualetes), tikai 17 sauļ oš anā s krē sli uz visu viesnī cu. Apmē ram piecsimt metru no viesnī cas pludmales atrodas kravu piestā tne, lī dz ar to satiksme uz ceļ a ir intensī va, ik pē c 5-10 minū tē m uz molu (turp un atpakaļ ) kursē lielas smagā s maš ī nas ar piekabē m (pā rsvarā ved smiltis, grants un š ķ embas). Tagad iedomā jieties izplū des gā zu smaku, kas jū s vajā , jo ceļ š , kas atdala pludmali un viesnī cu, atrodas tikai 5 metrus no pludmales krē sliem un 15 metrus no viesnī cas baseina. Vakariņ as un pusdienas viesnī cā ir ļ oti dā rgas (no 60 USD vienai personai). Minibā rs ir arī ļ oti dā rgs (piemē ram, ū dens 0.75 litri - 160 rubļ i, tē jas maisiņ š - 150 rubļ i). Gultas veļ a netika mainī ta katru dienu (apmē ram reizi nedē ļ ā ). Wi-Fi tiek apmaksā ts (40 USD nedē ļ ā ).
Jū ra. Mierī gi, ū dens silts, bet nedzidrs. Bē gumi ir neprognozē jami – reizē m no rī ta, reizē m vakaros, brī ž iem pē cpusdienā . Paisuma laikā peldē t nevar, jo dibens ir akmeņ ains un pat ī paš os apavos var gū t savainojumus. Paisuma laikā var snorkelē t, tač u dzī vo radī bu ir maz.
Virtuve. Bufete (tikai brokastis), viss ļ oti garš ī gs (sulas, š ķ iņ ķ is, siers, jogurti utt. ). Tomē r augļ i (galvenokā rt ananā si, pū ķ a augļ i, arbū zi) parasti nebija nogatavojuš ies. Daž reiz parā dī jā s ā boli, apelsī ni, banā ni un mangostā ni (mango nebija).
Pirkumi. Vietē jā nauda ir bats (1 bahts ir aptuveni viens rublis), tā pē c ir viegli orientē ties cenā s. Mē s braucā m ar taksometru netā lu no viesnī cas, uz ī paš a plakā ta ir norā dī tas cenas lī dz galamē rķ im (turp un atpakaļ ) - tas ir ļ oti ē rti, jo taksists jū s gaida norunā tajā laikā (nav priekš apmaksas un piemaksas par gaidī š anas laiku), un tad aizvedī s jū s atpakaļ uz viesnī cu. Ao Nang ciematā ir daudz daž ā du veikalu un stendu, kur iegā dā jā mies daž ā dus suvenī rus (ar taksometru no viesnī cas brauc 20 minū tes par 1000 rubļ iem turp un atpakaļ ). Mums ieteica apmeklē t arī iepirkš anā s centru Big C Krabī (ar taksi no viesnī cas 40 minū tes turp un atpakaļ.1500 rubļ u). Mē s neiesakā m - tas ir sū dī gi! ! ! Lai gan preces protams var nopirkt un tā s ir daudz lē tā kas nekā netā lu no viesnī cas. Č ū sku fermā nopirkā m sev un radiem balzā mus no Taizemes garš augiem ar č ū sku indi (70$ katrs), botoksa krē mu 80$ un pē rļ u pulveri ar krē mu 150$. Lateksa izstrā dā jumu raž oš anas rū pnī cā - matracis 180x200 par 1650 USD un papildus 2 spilveni un 2 bageļ i - kā bonuss (esam apmierinā ti ar pirkumu, izrā dī jā s ļ oti ē rti un ē rti gulē t uz š ā da matracis). Bet pā rdevē js (vā rds ir Ruslans) mums apliecinā ja, ka matracis sver 10 kg un to var pā rvadā t lidmaš ī nā kā rokas bagā ž u, kā taizemieš i "laipni lū dz", pē rkot savus produktus. Piekrā pts! ! ! Kā izrā dī jā s, matrač a svars bija 22 kg, un man bija jā maksā.400 USD par lieko svaru. Tajā paš ā laikā lidostas darbinieki uzvedā s ļ oti agresī vi, nelaida pasaž ierus cauri pat tad, ja bagā ž ai bija liekais svars par vienu kg. Viņ i uzstā ja, ka mē s dalā m rokas bagā ž u (ar kopē jo svaru 10 kg) pa 5 kg vienai personai (daž as lietas bija jā pā rvieto no somas uz somu). Vispā r, uzturoties Taizemē , mums radā s uzskats, ka taizemieš i ir nedraudzī gi un neviesmī lī gi. Viņ iem ir patē rē tā ja attieksme pret ā rzemniekiem - ja viņ i iedos naudu (vienalga par ko), viņ i smaidī s, ja nemaksā s - viņ u sejā s parā dā s aizkaitinā jums un pat dusmas (diez vai mē s š ajā valstī atgriezī simies vē lreiz).
Laikapstā kļ i. Dienā lija tikai trī s reizes (ī slaicī gi 30 minū tes) un vienu reizi naktī . Ū dens temperatū ra ir 25-27 grā di, gaisa - 32-37.
Ekskursijas. Mē s devā mies uz P. I. P. I. Man ļ oti patika. Brī niš ķ ī ga daba, daudzveidī gas ainavas, skaistas smilš ainas pludmales, dzidra, silta jū ra ar daudz dzī vu radī bu (pat vairā k un daudzveidī gā ka par Sarkano jū ru). Gida vā rds bija Leonī ds, savas jomas profesionā lis, viņ š pastā stī ja daudz interesantas informā cijas. Ekskursijas laikā pa vienu no salā m apmeklē jā m tirgu, kur iegā dā jā mies daudz suvenī ru. Pē c tam paš i devā mies pie ziloņ iem (600 rubļ i ar taksi š urpu turpu), daudz bildē jā m. Tempļ iem un alā m laika nepietika, un varbū t arī nebija lielas vē lē š anā s.
Ceļ ojumu aģ entū ra. Exotic Voyage vadī tā js ir pilnī gs vilš anā s. Mē s nekad neredzē jā m gidu, viņ š nekad nebija ieradies viesnī cā . Vispā r mē s viens otram sazvanī jā mies pa telefonu (un pē c mū su iniciatī vas). Viņ us interesē ja tikai pasū tī jumi ekskursijā m un viss. Bezmaksas apskates ekskursija pa Krabi kopumā tika "izspiesta", atsaucoties uz to, ka tā tiek veikta tikai tad, ja ir 6 vai vairā k cilvē ki. Kaut kā pierunā ja mū s apmaksā tas ekskursijas uz PIP salu noslē gumā aizvest uz č ū sku fermu un lateksa izstrā dā jumu raž oš anas rū pnī cu (kas atrodas Krabi vienā kopā ). Atvaļ inā juma beigā s lū dzā m, lai viņ i laicī gi paņ em maš ī nu uz lidostu, tač u tā ieradā s pusstundu vē lā k par noteikto laiku. Nokavē š anā s iemeslu viņ i nevarē ja vai negribē ja izskaidrot (droš i vien tā da attieksme ir lietu kā rtī bā ).
аватар HotLineTunis
… Tomēr ▾
Фотографии отеля SOFITEL PHOKEETHRA KRABI из инфотура Фотографии отеля SOFITEL PHOKEETHRA KRABI из инфотура Фотографии отеля SOFITEL PHOKEETHRA KRABI из инфотура Фотографии отеля SOFITEL PHOKEETHRA KRABI из инфотура Фотографии отеля SOFITEL PHOKEETHRA KRABI из инфотура Фотографии отеля SOFITEL PHOKEETHRA KRABI из инфотура Фотографии отеля SOFITEL PHOKEETHRA KRABI из инфотура Фотографии отеля SOFITEL PHOKEETHRA KRABI из инфотура


iemiesojums irajem
Labdien! Sakiet, lūdzu, cik maksā lidojums Kijeva-Krabi, Taizeme-Kijeva? Paldies! Irina
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 28 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в отдалении от туристического центра. Был открыт в 2006 году, обновлен в 2015 году. Большая зеленая территория, хороший собственный песчаный пляж, прекрасные виды, радующие глаз. Потрясающий сервис, высококлассное питание. Отель подходит для уединенного, семейного и романтичного отдыха, а также для тех, кто в первую очередь ценит экзотику и качество предоставляемых услуг. Сеть отелей: Sofitel. При заселении взимается депозит.

Atrašanās vieta Расположен на пляже Klong Muang, через дорожку от моря, в 13 км от туристической зоны пляжа Ao Nang (20 мин езды), в 145 км от аэропорта Пхукета (2 ч 30 мин езды), в 33 км от аэропорта Краби (45 мин езды).
Pludmales apraksts Собственная зона общественного песчаного пляжа. Пляжные полотенца — бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, услуги по продаже билетов, услуги консьержа, экскурсионное бюро, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), room service: круглосуточно, Wi-Fi в лобби (бесплатно), интернет-уголок (бесплатно), прокат ноутбуков, 4 конференц-зала, магазин сувениров, 3 ресторана (Maya — европейский, Venezia — итальянский, White Lotus — тайский), 3 бара, самый большой бассейн в Таиланде (7000 кв.м, 7:00-19:00), у бассейна зонтики, шезлонги, полотенца: бесплатно. Шаттл-бас до Аонанга (активная турзона, пляж, остановка лодок для поездок на живописные пляжи Райли и Пхрананг): 5 раз в день, бесплатно (нужно бронировать заранее на ресепшен) 10:30, 11:30, 14:00, 16:30, 19:00.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Секция в бассейне, 4 детских клуба (по возрастам), комната для игр, видеоигры.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Библиотека, массаж (платно), турецкая баня (хаммам) платно, сауна (бесплатно), мини-гольф (9 лунок, платно) поблизости, водные виды спорта (платно; каяки, каноэ, виндсерфинг), волейбол на пляже бесплатно, кулинарные мастер-классы.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 276 номеров в длинном 3-этажном здании (левое и правое крыло, А и B).

220 superior (45 кв.м, 105 dbl/115 twin, макс.2+1 чел, вид на сад или на бассейн/море);

33 luxury (54 кв.м, кровать dbl (двуспальная), макс.2+1 чел, вид на бассейн и море);

5 junior suite (72 кв.м, кровать dbl, макс.2+1 чел, вид на сад);

10 prestige suite (100 кв.м, кровать dbl, макс.2+1 чел, вид на бассейн и море);

7 opera suite (103 кв.м, кровать dbl, макс.2+1 чел, прямой доступ в бассейн, вид на бассейн и море);

1 presidential suite (160 кв.м, макс.2+1 чел, кровать dbl, вид на бассейн и море).

Istabās

Кондиционер, ЖК-телевизор, спутниковое ТВ, радио, IDD-телефон (с голосовой почтой), Wi-Fi (бесплатно; высокоскоростной — платно), сейф (бесплатно), мини-бар, 2 бут.воды ежедневно бесплатно, набор для приготовления чая/кофе, раздельные душ+ванна (с туалетными принадлежностями), фен, утюг и гладильная доска, балкон. Ежедневная уборка номера, room service: круглосуточно.

  • vanna/duša
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • modināšanas pakalpojums (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • fēns (ne visās istabās)
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
Adrese 200 Moo 3 T.Nongtalay A.Muang, Krabi, 811800 Thailand
Tālruņi: Tel: +66 75 627 800
Fax: +66 75 627 899
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает йогой. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.