Ļoti laba viesnīca, bet Krabi ir vēl labāka!

Rakstīts: 15 aprīlis 2015
Ceļošanas laiks: 23 janvārī — 2 februāris 2015
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Mē s apzinā ti izvē lē jā mies viesnī cu Krabi, jo viesnī cas, kuras apskatī jā m Puketā un Pataijā , bija daudz dā rgā kas. Un š ī viesnī ca lieliski atbilda kritē rijam "labas atsauksmes, piemē rota ģ imenē m ar bē rniem, laba cena".
Mums paveicā s ar pā rsē š anos, kā jau droš i vien visiem, kas brauc uz Krabi. Skaidrs, ka ceļ š no lidostas ir garš (ap 2.5h), bet devā mies ar minivenu, vieni ar gidu un bez liekā m pieturā m.
Viesnī cā ieradā mies ap 22:00, reģ istrē š anā s pagā ja ā tri. Starp citu, bija nepiecieš ams atstā t depozī tu USD 200 apmē rā .

Numurs ir vienkā rš s, nekas ī paš s. Ir ledusskapis, tē jkanna, krū zes, tē jas/kafijas komplekts, atstā tas 2 vai 3 pudeles ū dens, maksas mini bā rs, bezmaksas seifs, Wi-Fi, TV ar pirmo kanā lu. Bija arī gludinā mais dē lis ar gludekli, fē ns, mā jas č ī bas, peldmē teļ i, uz lodž ijas bija veļ as ž ā vē tā js, bija pat soma pludmalei (ar tā du nebiju saskā rusies). Regulā ri tika mainī ti dvieļ i, arī š ampū ni un citas pudeles. Jā , un tī rī t istabā arī ir normā li (ne labā k un ne sliktā k kā jebkur citur).
No rī ta devā mies lejā uz lielo ē damzā li, kur mū s gaidī ja daž ā di ē dieni katrai gaumei. Bet vai nu es smī nē ju, vai arī tas tieš ā m nebija ļ oti garš ī gs, bet man tas nebija ļ oti garš ī gs)). Pā ris reizes pasū tī jā m ē dienu uz istabu (picu tur, sviestmaizes), bija garš ī gi.
Parasti pusdienojā m/vakariņ ojā m vienā kafejnī cā /restorā nā (aizmirsu, kā to sauc, š ķ iet, kaut kas ar burtu S))), pie tā izš ķ ī rā mies ar izmē ģ inā jumu un kļ ū du palī dzī bu. Tur paē dā m ļ oti garš ī gu un salī dzinoš i lē tu maltī ti.
Viesnī cā ir vairā ki peldbaseini, ir bē rnu baseins. Ir trenaž ieru zā le, bē rnu istaba. Bē rnu istabā ir daudz rotaļ lietu smilš u kastei, kuras atļ auts ņ emt lī dzi uz pludmali, nav grā matu krievu valodā . Un vispā r krievu valodā nekā nav). Un vispā r krievu runu dzirdē jā m ā rkā rtī gi reti (varbū t tā pē c, ka Krievijā ir krī ze un cilvē ki maz ceļ o, vai varbū t š ī viesnī ca nav populā ra krievu tū ristu vidū ). Iespē jams, tiem, kas nezina angļ u valodu, bū s grū ti.

Tas, ko var attiecinā t uz mī nusiem, visticamā k, ir attā lums no krasta lī nijas. Mē s ceļ ojā m ar maziem bē rniem, un mums bija grū ti nokļ ū t pludmalē un atpakaļ . Jā , un viņ i praktiski nepeld vietē jā s pludmalē s, bet dodas ar laivu uz kaimiņ u salā m (piemē ram, 100 bati turp un atpakaļ no pieauguš ā , bē rni ir bez maksas).
Ko var teikt pā rskata beigā s? Mū su ceļ ojums atstā ja nepabeigtī bas sajū tu, sajū tu, ka es neredzē ju visu, ko varē ju redzē t, un apmeklē ju visu, ko varē ju apmeklē t. Krabi ir tikai pasaka! Iespē jams, pat nav svarī gi, kuru viesnī cu izvē lē sities, š ī s vietas ir satriecoš as savā skaistumā . Noteikti apmeklē jiet salas un izpē tiet tā s! Esmu pā rliecinā ts, ka tur atradī siet daudz skaista un interesanta! Jauku atpū tu!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар