Vecais Krabi kūrorts

Rakstīts: 12 janvārī 2014
Ceļošanas laiks: 6 — 11 janvārī 2014
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Skumji skatī ties, par ko savulaik pā rtapusi Krabi Resort viesnī ca, kas, spriež ot pē c atsauksmē m internetā , nebija slikta.
Š ajā un turpmā kajos gados Krabi kū rorta viesus gaida ā rkā rtī gi nepatī kams pā rsteigums. Teritorijas blī vē š anai plā notā jaunu dakš u izbū ve ir praktiski bloķ ē ta satiksme viesnī cas Krabi Resort teritorijā , bū vgruž u un materiā lu kalni, pamestī ba, troksnis un strā dnieku dū koņ a. Bū vnieku un darbinieku automaš ī nas dienu un nakti stā v kolonnā s uz viesnī cas celiņ iem zem krā sainā m zī mē m “Stā vvieta aizliegts” (protams, tas attiecas tikai uz viesnī cas viesiem).
Ceļ ojumu aģ entū ras un paš as viesnī cas vietne pozicionē Krabi Resort kā pirmā s lī nijas viesnī cu ar it kā vienī go pludmales daļ u Aonangā , tač u tas nav tuvu patiesī bai.

Bū vdarbu bloķ ē to eju dē ļ viesnī cas viesiem ir jā dodas apkā rt uz savu viesnī cas restorā nu, uz reģ istratū ras ē ku vai tā saukto pludmali ā rpus Krabi Resort viesnī cas teritorijas, apmē ram divus kvartā lus pa pilsē tas ielu (! ! ! ). Tie. izrā dā s pat ne otrā , bet treš ā rinda!
Jebkurā citā atseviš ķ ā viesnī cā Ao Nang ciematā (kas ir daudz jaunā kas un modernā kas nekā bezcerī gi novecojuš ais Krabi kū rorts) pā reja uz jū ru ir daudz labā k organizē ta.
Daž i gabali no nedaudzajiem Krabi kū rorta “savē jiem” sauļ oš anā s krē sliem krastmalā (ar ko viesnī ca tik ļ oti lepojas) praksē vienmē r ir aizņ emti ne tikai dienā , bet arī naktī - viesnī cas darbinieki rū pī gi ietina dienesta dvieļ us un mantas. vairā ku VIP villu apmeklē tā ji nakš ņ o savos matrač os (! ! ! ), lai no rī ta viņ u laimī gajiem VIP ī paš niekiem nav pat vē lreiz “jā ieņ em” sauļ oš anā s krē sli - pludmales puika no rī ta atritinā ja sauļ oš anā s krē slu matrač us. , un tur VIP-viesa vieta jau bija rezervē ta ar VIP dvieli. Tā tad Deluxe numuru un parasto bungalo iemī tniekiem vieta bū s tikai uz betona.
Par tā saukto "savē jo" jū ras gabalu - atseviš ķ a saruna. Varbū t pirms divdesmit gadiem, kad tika celts Krabi kū rorts, š is Ao Nang pludmales stū ris bija laba vieta pie jū ras. Tač u tagad krastā esoš ais kafejnī cu, restorā nu un laivu staciju skudru pū znis š o konkrē to Aonangas pludmales nostū ri ir pā rvē rtis par izgā ztuvi. Š eit restorā nu notekas vienkā rš i ietek pa smiltī m jū rā . Smaka ir neaprakstā ma no foto. Patiesī bā š ī ir ostas zona. Dubļ u dē ļ te nepeld pat ekonomiski backpackers (saskaņ ā ar š ī s Taizemes provinces likumiem piekļ ū š ana un izbraukš ana jū rā ir atļ auta visiem un visur). Aonangas pludmales brī vdienu centrs jau sen ir pā rcē lies uz Aonangas pludmales pretē jo pusi no Krabi kū rorta, uz Centara viesnī cas klinti — prom no kanalizā cijas un laivu piestā tnē m.

Ja, piemē ram, Centara viesnī cai kaimiņ u lī cī tieš ā m ir savs pludmales stū rī tis, tad atš ķ irī bā no Krabi Resort viesnī cas š eit valda tī rī ba, kā rtī ba, droš ī ba.
Krabi kū rorta interjers atgā dina padomju sanatorijas. Telpas ir lielas pē c 21. gadsimta standartiem, tač u tajā s viss nav cilvē cisks, nepā rdomā ts un reizē m vienkā rš i bī stams. Piemē ram, vannas istabā , kuras platī ba ir lielā ka par 6 m2 (kā pē c ? ? ? jo tur nav uzstā dī ta dž akuzi? ), jū s varat vienkā rš i izlauzt kā jas uz masī vā m 2 m2 smagā m stikla durvī m (stikla biezums). 15 mm) no duš as kabī nes. Kurai turklā t ir arī rā mis no metā la kanā la (!! ! ) - es nejokoju! Duš a ir tikai savervē ta karavī ra "sapnis" - lejkanna ir iemū rē ta sienā , nevis griež as. Un spriež ot pē c ū dens temperatū ras lē cieniem - elektriskā boilera tipa karstā ū dens padeve.
Kaut kas lī dzī gs lielā kā s telpas iekā rtojuma ziņ ā - viss ir tā lu viens no otra, nedarbojas, novecojis. Pirmsū dens aizkari ar tillu, kura atdalī š anai jū s tē rē jat daudz laika, lai tikai izietu uz balkona.
Pat istabas atslē ga nav elektroniska, bet gan padomju “noslē puma” tipa, ko ar nagu atvē ra neaizmirstamais Ostaps Benders, bet tajā paš ā laikā ar puskilogramu smagu atslē gas piekariņ u ar istabas numuru, kuram jā nē sā kopā ar atslē gu, kas aizver tī kla gala slē dzi, atrodoties telpā .

Ar visu Krabi Resort viesnī cas pompozitā ti, visā m š ī m palmā m un kā dreizē jā zeltī juma paliekā m ir skaidrs, ka š eit ir uzpū tusies milzī ga nauda. Bet kā viņ i par tā m maksā s, ja nav nekā das saistī bas ar mū sdienu vajadzī bā m? Galu galā cilvē ki š eit ierodas galvenokā rt ā rzemē s, un Krabi kū rorta tuvumā (5 km rā diusā ) tas vienkā rš i nepastā v. Kaut kas š ajā virzienā ir jā dara.
Sevi cienoš as 4.5 zvaigž ņ u viesnī cas Ao Nang (tā pati Centara, piemē ram) vismaz organizē transfē ru uz tī rā m pludmalē m. Ao Nang apstā kļ os tā s varē tu bū t viņ u paš u garā s laivas vai laivas, piemē ram, Centara vai Rayvadee viesnī cas. Tač u Krabi kū rortā viņ i labprā tā k izvelk savu naudu citā zelta statujā , nekā iegulda ne santī mu savu viesu ē rtī bā s.
Ir kaut kā pat vieglprā tī gi pieminē t par Wi-Fi trū kumu viesnī cā - "tā ds sī kums" mū su XXI gadsimtā . Krabi Resort tikai mē ģ ina spert soļ us internizā cijas virzienā , izdalot daž us papī rus ar parolē m, bet pagaidā m visa š ī sistē ma tikai tiek atkļ ū dota un interneta vienkā rš i nav.
Uzturē š anā s viesnī cā vainagojums bija pilnī gs informā cijas trū kums par transfē ru uz lidostu. Reģ istratū ras darbinieki praktiski nerunā angliski (protams, krieviski nav vispā r) un izlikā s, ka neko nezina un viņ iem nav nekā du kontaktu ar š o lielā ko Krievijas tū risma operatoru, kura birojs, kā vē lā k izrā dī jā s, praktiski atrodas. ar visiem reklā mas atribū tiem aiz stū ra.
Par tā du pakalpojumu kā pusdienu kastes nodroš inā š ana agrā s izrakstī š anā s laikā (4:00) Krabi kū rortā pat nebija dzirdē ts. Tā pē c, protams, viņ i to nesniedza izrakstī š anā s laikā , lai gan viņ i, kā paredzē ts, tika brī dinā ti par agru izrakstī š anos dienu pirms izbraukš anas.

Vispā rē js secinā jums: veca viesnī ca, bez jū ras, bez kvalitatī viem pakalpojumiem, tajā paš ā laikā tā lu no budž eta un cenš oties izrakstī t rē ķ inus par savā m neesoš ajā m zvaigznē m.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu